Orijinalini görmek için tıklayınız : HANGI KONUDA ANKET ISTERSINIZ?
RüStü ElmaS 03.04.2005, 03:50 ARKADASLAR,
BURASI BIZIM YANI TARAFTARLARIN SITESI OLDUGUNA GÖRE, YENI BIR ANKET YAPMADAN ÖNCE SIZLERINDE FIKRINI ALMAK ISTEDIM.
SIZ HANGI KONUDA SITEMIZDE ANKET YAPMAMIZI ISTERSINIZ?
VEDE GENEL ANKETLER KONUSUNDA FIKIRLERINIZI VE YORUMLARINIZI YAZARSANIZ TARAFTARIMIZIN BU KONUDADA FIKRINI ÖGRENMIS OLURUZ.
sivas_58 03.04.2005, 04:11 ASLINDA BENIM BIR FIKRIM VAR ANKET YAPILABILIRMI BILEMIYORUM AMA DENEMEKTE FAYDA VAR DIYORUM BAKALIM NASIL BIR ANKET CIKACAK
SIVASLI IS ADAMLARI SIVASSPORA YETERLI DESTEGI VERIYORLARMI??
DIYEREK BIR ANKET YAPILABILIR
RüStü ElmaS 03.04.2005, 04:16 ASLINDA BENIM BIR FIKRIM VAR ANKET YAPILABILIRMI BILEMIYORUM AMA DENEMEKTE FAYDA VAR DIYORUM BAKALIM NASIL BIR ANKET CIKACAK
BU FENA BIR FIKIR DEGIL,
BAKALIM BU KONUDA ARKADASLAR NE DIYECEK?
AyhanBayrak 03.04.2005, 04:26 ASLINDA BENIM BIR FIKRIM VAR ANKET YAPILABILIRMI BILEMIYORUM AMA DENEMEKTE FAYDA VAR DIYORUM BAKALIM NASIL BIR ANKET CIKACAK
Aslinda iyi bir anket olabilir gercekten istenilen destekler geliyormu sivasli is adamlarimizdan
ralsivasspor 03.04.2005, 08:11 önceden taraftar desteğiyle bir anket yapılmıştı.bence ''Mart ayındaki en güzel golü kim attı''diye bir anket yapılsın.
böyle bir anket iyi olur vede sivasli hemserilerimiz yardimlarini esirgemezler sivasimizdan onlar bonkerdir
ASLINDA BENIM BIR FIKRIM VAR ANKET YAPILABILIRMI BILEMIYORUM AMA DENEMEKTE FAYDA VAR DIYORUM BAKALIM NASIL BIR ANKET CIKACAK
bencede anket konusu bu olabilir....
RüStü ElmaS 03.04.2005, 12:16 ARKADASLAR,
BASKA HANGI KONUDA ANKET OLMASINI ISTERDINIZ?
DAHA FAZLA ALTERNATIF OLMASI IYI OLUR.
Rüştü abi sivasspor la ilgili olmasını istediğiniz ilk şey.mesele sivasspor store,sivasspor dergisi,vs. die şıklar arttırılabilir.çünkü forumda bu konular baya sarmıştı.burdan ilk istek ne genelde o öğrenilebilir...
Yildizeli 03.04.2005, 12:38 mesala sivas 1 lige cikdiginda kalici olmak icin ne gibi faliyetler olacak maddi kaynak ne olabilir stada gelecek taraftarla olmaz
Hüseyin_58 04.04.2005, 11:46 Güzel bir fikir, burada bizlere sormaniz.
Bende biraz arastirdiktan sonra, burada fikrimi arz ederim.
1967_DERNEK_10UR 04.04.2005, 11:49 BİR ANKET ÖNERİSİDE BENDEN MAÇTA ÇEKİRDEK YİYENLER YANİ ÇEKİRDEKÇİLER NASIL BİR DUYGU İÇİNDE HANGİ EGOLARINI TATMİN EDİYORLAR....
ralsivasspor 04.04.2005, 12:01 bence bu çekirdek yeme olayını abarttınız.sizene adamlardan!hem onlar para vererek destek veriyorlar(stadda maç izlemek paralı o bakımdan)
1967_DERNEK_10UR 04.04.2005, 12:03 gardaş ne diyon biz bedavamı giriyoruz.biz destek istiyoruz.sende onlara çanak tutuyon bu zihniyetle hiç bir yere varılmaz..
bence bu çekirdek yeme olayını abarttınız.sizene adamlardan!hem onlar para vererek destek veriyorlar(stadda maç izlemek paralı o bakımdan)
BİZ MANYAKMIYIZDA Bİ TARAFIMIZI YIRTIYOZ 90 DK.BIRAKIN BU AYAKLRI YAWS.SİVASSPORU SEWEN DESTEKLER..PARA WERİOLAR DİE OTURSUNLAR.HER ŞEY PARA DEİL PARA OLSAYDI MANİSA GEÇEN SENE ÇIKARDI VEYA BİZDEN USTUN OLURDU...
RüStü ElmaS 04.04.2005, 16:42 ARKADASLAR, KONUYU DAGITMAYALIM.
BURDAKI KONUMUZ, ANKET KONUSU.
HANGI KONU HAKKINDA ANKET YAPILMASINI ISTERSINIZ?
LÜTFEN BU ISI CIDDIYE ALALIM.
ARKADASLAR, KONUYU DAGITMAYALIM.
walla abi hiç farketmez istediğiniz olabilir yeterki anket olsun bizde veririz cevabını
http://img146.exs.cx/img146/9756/imza.gif
izmirliyigido 04.04.2005, 17:17 Her maçın sonunda (haftalık olarak),"Bu Maçta En İyi Oynayan Futbolcumuz Kim di?" anketi yaparak, futbolcularımıza kendi çapımızda bir motivasyon ve iyi oynama isteği vererek, teşvik edebiliriz.
Her maçın sonunda (haftalık olarak),"Bu Maçta En İyi Oynayan Futbolcumuz Kim di?" anketi yaparak, futbolcularımıza kendi çapımızda bir motivasyon ve iyi oynama isteği vererek, teşvik edebiliriz. cok güsel bencede..
testere_necmi 04.04.2005, 17:27 ARKADASLAR,
BURASI BIZIM YANI TARAFTARLARIN SITESI OLDUGUNA GÖRE, YENI BIR ANKET YAPMADAN ÖNCE SIZLERINDE FIKRINI ALMAK ISTEDIM.
SIZ HANGI KONUDA SITEMIZDE ANKET YAPMAMIZI ISTERSINIZ?
VEDE GENEL ANKETLER KONUSUNDA FIKIRLERINIZI VE YORUMLARINIZI YAZARSANIZ TARAFTARIMIZIN BU KONUDADA FIKRINI ÖGRENMIS OLURUZ.abi suanda sitemizde hala oylanan bi anket var, bence yanlis olmu$ secenekler $óyle: Yeterli, azyeterli, bilincisiz, fikrim yok. Az Yeterli secenegi bence anlamsiz, yani diyecegim oki anket yaparken ufak defek detaylarda gozden gecirilsin... saygilar
Arkadaşlar
vallahi hoşsunuz, sizi hiç meraklandırmadan sonuçları söylüyorum
Soru: Sivaslı işadamları sivasspora gerekli desteği yapıyormu ?
yanıt : A Evet % 0.0001
B Hayır %99.999
:D :D :D
Klüp üyeliği anketi yapılabilir
sivasspor fahri klüp üyeliği kartı çıkarılırsa yıllık olarak aidat konusunda bir anket yapılabilir
mesela vip karta 1 milyar yıllık aidat ödermisiniz b şıkkı 500 ytl cşıkkı 250 ytl
sivasspor gönül üyeliği taraftar kartı yıllık aidat a şıkkı 100 ytl b şıkkı 50 ytl c şıkkı 25 ytl gibi bu tarz bir önerim var taraftardan gelen isteğe göre yönetime bilgi verilip böyle bir taraftar kartı çalışması yaptırılabilir. Niye diye soranlara cevabım
Bu kartlar maç bileti alımı, kafelerde, tarftar ürünü alımlarında, seyahat lerde, çeşitli özel hastane vb. yerlerde indirim aracı ve taraftar dayanışması olarak kullanılabilir ayrıcada klübümüze gelir sağlanmış olur.
sevgiyle kalın
Sivassporla ilgili haberleri nereden takip ettiğini ve ne sıklıkla bu kanalları kullandığı sorulabilir, günlük gazete, spor gazetesi, internet siteleri ve neyi okuduğu hangi tv den netip programları izlediği bilgisi oylanabilir
abircan
ARKADASLAR, KONUYU DAGITMAYALIM.
ÖLE OLSUN KONU DAĞITMAYALIM ....
FatihSoner58 04.04.2005, 21:30 Rüştü abi sivasspor la ilgili olmasını istediğiniz ilk şey.mesele sivasspor store,sivasspor dergisi,vs. die şıklar arttırılabilir.çünkü forumda bu konular baya sarmıştı.burdan ilk istek ne genelde o öğrenilebilir...
Bencede olabilir
Hüseyin_58 01.05.2005, 00:38 Su ana kadar yaptiginiz anketler cok güzel, devamini diliyorum
RüStü ElmaS 01.05.2005, 00:42 Her maçın sonunda (haftalık olarak),"Bu Maçta En İyi Oynayan Futbolcumuz Kim di?" anketi yaparak, futbolcularımıza kendi çapımızda bir motivasyon ve iyi oynama isteği vererek, teşvik edebiliriz.
ABI, FIKRINIZ COK GÜZELDI, BUNUDA ANKET OLARAK YAPTIK VEDE SONUCLARI ORTADA.
HER ZAMAN FIKIRLERINIZE ACIGIZ.
58_SIVAS_58 01.05.2005, 00:46 TARAFTAR SIVASSPORA MADDI VE MANEVI DESTEGI VERIYORMU ?
VERILEN DESTEKLER NASIL ?
SIVASSPORA BU DESTEK YETERLIMI ?
SIVASSPOR TARAFTARI IYI GÜN DOSTUMU?
CAGLAYAN 01.05.2005, 00:48 TARAFTAR SIVASSPORA MADDI VE MANEVI DESTEGI VERIYORMU ?
VERILEN DESTEKLER NASIL ?
SIVASSPORA BU DESTEK YETERLIMI ?
SIVASSPOR TARAFTARI IYI GÜN DOSTUMU?
+ IMZA
58_KARTAL 01.05.2005, 00:59 BIZLER MANEVI YÖNDEN AHKAM KESEN
MANEVIYATE GELINCE KACAN TARAFTARLARIZ !!! BUNU HERKES BILE....
sivas_58 01.05.2005, 01:01 ASLINDA BENIM BIR FIKRIM VAR ANKET YAPILABILIRMI BILEMIYORUM AMA DENEMEKTE FAYDA VAR DIYORUM BAKALIM NASIL BIR ANKET CIKACAK
bu konu bence kücümsenmemesi gereken bir konu sivasli is adamlarimizida bu yönde uyarmis oluruz diye düsünüyorum
AyhanBayrak 01.05.2005, 01:38 ASLINDA BENIM BIR FIKRIM VAR ANKET YAPILABILIRMI BILEMIYORUM AMA DENEMEKTE FAYDA VAR DIYORUM BAKALIM NASIL BIR ANKET CIKACAK
bu konu bence kücümsenmemesi gereken bir konu sivasli is adamlarimizida bu yönde uyarmis oluruz diye düsünüyorum
BU KONUDA GALIBA BAYA DUYARSIZ KALACAGIZ IS ADAMLARIMIZ GERCEKTEN SIVASSPORUMUZA SAHIP CIKMADIKLARI GIBI HICDE SAHIPLENMEYI GALIBA DÜSÜNMÜYORLAR ARTIK BIR DEV UYANIYOR SAHIPLENMENIN ZAMANI VEDE YERI DEGILMI ISTE FIRSAT SIZE
bence:
Sizce kimi sivasspor Transfer yapsa Sivas1.ligde iyi gider?
izmirliyigido 26.05.2005, 00:42 Bu sıralar en çok "hangi futbolcu transfer edilirse başarılı olur?" veya "Sivasspor forması altında hangi futbolcuyu görmek istersiniz?" anketi tutar gibi geliyor Rüştü kardeş...
58_serhat 26.05.2005, 00:43 varsayımcılar için anket yapılsın tehlikeliler.
RüStü ElmaS 28.09.2005, 23:10 Anket konusunda fikirlerinizi bekliyoruz.
haftanın yıldızını mutlaka seçelim
maçın hakemini iyi kötü başarılı başarısız diye oylaya biliriz
teknik yönetimi başarılı başarısız diye haftalık oylayabilirz
kulup yönetimini ve manageri oylayabiliriz
seyirci performansını oylayabiliriz
Rüştü gardaş şimdilik aklıma gelen konular bu kadar
ali agca 08.10.2005, 05:28 futbolda ?
antrenor futbolcu hakem yonetıcı ayın cıkış yapan ları
ın ler out lar faır play vs _
yusuf_07 16.10.2005, 14:02 RÜŞTÜ ABİ BENCE SİVASSPORUMUZUN SÜPER LİGDE EZELİ REKABET YAŞAYACAĞI TAKIM KİM OLUR.YANİ FB-GS MAÇI GİBİ O MAÇ OLUNCA ÜLKE GÜNDEMİNİ MEŞGUL EDİYOYA ONUN GİBİ.
BANCE ANKET SEÇENEKLERİ
FENERBAHÇE
GALATASARAY
BEŞİKTAŞ
TRABZONSPOR
VESTEL MANİSASPOR
KAYSERİ ERCİYESSPOR
KAYSERİSPOR
OLABİLİR.
süper sivas 16.10.2005, 14:30 BENİM ENÇOK İSTEDİĞİM SİVASSPOR STORE KULÜBE BÜYÜK GELİR SAĞLAR
ANKET KONUSU OLABİLİR
Arif Coşkun 16.10.2005, 16:05 SÜPER LİGE ÇIKTIKTAN SONRA TARAFTAR TAKIMINA SAHİP ÇIKTIMI?
Diye bir anket yapılabilir benim aklıma da bu geldi.
Arif Coşkun 17.10.2005, 20:56 SÜPER LİGE ÇIKTIKTAN SONRA TARAFTAR TAKIMINA SAHİP ÇIKTIMI?
Sanki ikinci ligte taraftar daha çok ilgiliydi. Benim beklentim İstanbulda süperlig takımlarıyla yapılacak maçlarda yer yerinden oynar,stat ful dolar geliyordu bana. Ama ne yazıkki beklenen olmadı.
SEVGİLİ RÜŞTÜ KARDEŞİM VE SAYGIDEĞER YİĞİDO ARKADAŞLARIM;
-BENCE TÜRKİYENİN BİR ÇOK İLİNDE SİVASIMIZ VE ÇEVRESİ İLE İLGİLİ DERNEKLERİMİZ VAR,BU BÜYÜK POTANSİYELİ NASIL VE NE ŞEKİLDE HAREKETE GEÇİREBİLİRİZ BU BİR ANKET KONUSU OLABİLİR,
-SİVASSPORUMUZ İÇİN KALICI VE SÜREKLİ GELİR KAYNAKLARI NELER OLABİLİR ? (ANKET KONUSU OLABİLİR)
-SİTEDEKİ BİRLİKTELİĞİMİZİ NASIL DAHA ETKİLİ KULLANABİLİRİZ?(SİVAS VE SİVASSPORLA İLGİLİ OLARAK)
-SİTEMİZİ DAHADA ETKİLİ BİR HALE GETİRMEK İÇİN NELER YAPABİLİRİZ?
HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM.
1967_Dernek_Ayhan 17.10.2005, 23:40 rüştü abi benmde bir fikrim var
sivaslı taraftarlar takımlarına sizce yeterli desteği gösterbiliyormu....?????
1967_DERNEK_10UR 18.10.2005, 22:56 mesela sitemizde ayın golü yarışma olsun her golümüz bir birinden güzel ödüllü falan ..
|