Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğrul Arslan

Nurgul_Ertugrul
14.11.2004, 21:00
Kullanıcı adımdanda belli olduğu gibi Ertuğrul hayranlığım var ve ben bu siteye 2 gün önce üye oldum herhalde Ertuğrula uğurlu geldi buraya üye olmam tek o gol atsın her hafta ben ölene kadar burda yazarım :) tabiki Sivas çok ayrı benim için ama Ertuğrulda çok özel.... SEVDİM BEN ONU SEVDİM

b1glord
16.11.2004, 01:15
Kullanıcı adımdanda belli olduğu gibi Ertuğrul hayranlığım var ve ben bu siteye 2 gün önce üye oldum herhalde Ertuğrula uğurlu geldi buraya üye olmam tek o gol atsın her hafta ben ölene kadar burda yazarım :) tabiki Sivas çok ayrı benim için ama Ertuğrulda çok özel.... SEVDİM BEN ONU SEVDİM

:)

Nurgul_Ertugrul
16.11.2004, 13:48

:)

Bencede gülmekte haklısın öyle bir insana hayranlık duymam gülünecek iş futboluna lafım yok ama kişiliği değmezmiş sevilmeye artık sevmiyorum sadece Sivas Spor formasını giydiği sürece saygı duyarım.

eker
16.11.2004, 13:55
Hayırdır maçtan sonra buluştunuz galiba :wink:

Nurgul_Ertugrul
16.11.2004, 14:07
Hayırdır maçtan sonra buluştunuz galiba :wink:

Ben İstanbulda o Sivasda nasıl bulusacağızki ama istesede buluşmam artık ben açıklamamı yaptım :) yok daha sevmiyorum onu :)

RüStü ElmaS
16.11.2004, 14:13
Peki onun seni sevmedigini nerden biliyorsun? :oops:
Niye hemen pesmi ettin?
Ne dediki sen hemen umudunu yitirdin? :(

Nurgul_Ertugrul
16.11.2004, 14:17
Peki onun seni sevmedigini nerden biliyorsun? :oops:
Niye hemen pesmi ettin?
Ne dediki sen hemen pes ettin? :(

Arkadaşlar bu konuyla ilgili daha fazal konuşmak istemiyorum yarın herşeyi basın toplantısında açıklıyacağım :) :)

wrongway
16.11.2004, 14:17
evet nurgul ertugrul umarım bu ugurun vestel maçındada surerde dıger maçlarımıza rahat çıkarırız bı nevzı gerıdekılerınle aramızı açmış oluruz bıryere çop sokmayı unutma nurgul ertugrul....

RüStü ElmaS
16.11.2004, 14:18
evet nurgul ertugrul umarım bu ugurun vestel maçındada surerde dıger maçlarımıza rahat çıkarırız bı nevzı gerıdekılerınle aramızı açmış oluruz bıryere çop sokmayı unutma nurgul ertugrul....

iyi olur bayagi Sivassporun isine yarar bu
:lol: :lol: :lol:

Nurgul_Ertugrul
16.11.2004, 14:23

Duvara çivi kaçacağım :) aman o her hafta gol atsın yeterki Sivasım Şampiyon olsun. Ama sanırım uğurunu buldu :( uğursuzluğunu hayatından çıkardı...

eker
16.11.2004, 17:28
Siteye bak be uçanukuş.coma döndü :lol: :lol: :lol:
ERTUĞRULUN BÜYÜK AŞKI KİM? YAKINDA SİVASSPOR COM.DA

:lol: :lol: :lol:

KoraySancar
16.11.2004, 18:16
Nurgül,bir spor sitesinde farklı yaklaşımıyla sitemizin rengi oldu.Buna sporun güzelliği mi desek ne desek...? :)

Nurgul_Ertugrul
16.11.2004, 18:46
Nurgül,bir spor sitesinde farklı yaklaşımıyla sitemizin rengi oldu.Buna sporun güzelliği mi desek ne desek...? :)

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR UMARIM SİZİN ANLADIĞINIZ GİBİ ODA BENİM BÜYÜK AŞKIMI ANLAR :wink:
BİRDE ASLEN SİVASLI OLDUĞU İÇİN ÇOK SEVİYORUM ONU

RüStü ElmaS
16.11.2004, 21:41
Mini Sohbetten:Nurgul_Ertugrul: bakarız kısmet eğer böyle giderse olmazsa birgün hep birlikte istemeye gideriz
11-16-2004 2:09:pm

Artik baska secenegimiz yok galiba. Taraftarlar hazir olun görücüye cikiyoruz :lol:

kangalllsss
16.11.2004, 23:41
ertuğrul a kafayı takmışherhalde bacımız ama adam yüreğiyle oynuyo helal olsun..bu sene şampiyon yapsın ben evlendiricem sizi...

Nurgul_Ertugrul
17.11.2004, 11:04
önce bir şampiyon olalımda sonra hep beraber istemeye gideriz :lol:

kangalllsss
18.11.2004, 09:39
bu hafta vesteli yenersek bu iş tamam...gerisi gelir...

b1glord
20.11.2004, 12:48
Flas Flas Flas

Ertugrul Hafta icerisinde Kampusteki Ora Cafede Kizlarla otururken goruldu..Kizlardan bir tanesinin elini tutmasi gozlere carpan olaylardan bir tanesiydi..

Nurgul_Ertugrul
20.11.2004, 12:59
Flas Flas Flas

Ertugrul Hafta icerisinde Kampusteki Ora Cafede Kizlarla otururken goruldu..Kizlardan bir tanesinin elini tutmasi gozlere carpan olaylardan bir tanesiydi..

GERÇEKMİ? ŞAKAMI? ONA GÖRE CEVAP YAZACAM

eker
20.11.2004, 13:03
Gerçek Gerçek Ben de gördüm :twisted:

Nurgul_Ertugrul
20.11.2004, 13:06
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN NE YAPALIM AMA FUTBOLUNA BAKSIN ÖNCELİKLE...BU ARADA UĞURUNUDA KAYBEDERSE BİRŞEY DİYEMİYECEĞİM...

DisiKartal_58
20.11.2004, 13:06

mutluluklar dilerim ertuğrula demekki ona bakan kızlarda varmış :lol:
iyi futbolcu futboluna birşey söylemiyorum

Nurgul_Ertugrul
20.11.2004, 13:08

TEŞEKKÜR EDERİM KUZEN ONA BENDE BAKIYORDUM 5 DAK. ÖNCEYE KADAR :lol: :lol:

DisiKartal_58
20.11.2004, 13:12

TEŞEKKÜR EDERİM KUZEN ONA BENDE BAKIYORDUM 5 DAK. ÖNCEYE KADAR :lol: :lol:

napabilirim sen zevksizsen :twisted:

fenerli_EREN
22.11.2004, 12:48
ertuğrula kimse birşey diyemez adam kaç maçtır sivassporu sırtlıyor

b1glord
22.11.2004, 19:03
ertuğrula kimse birşey diyemez adam kaç maçtır sivassporu sırtlıyor

ne alaka simdi..ask meseleleri var burda :lol:

b1glord
22.11.2004, 19:46

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR UMARIM SİZİN ANLADIĞINIZ GİBİ ODA BENİM BÜYÜK AŞKIMI ANLAR :wink:
BİRDE ASLEN SİVASLI OLDUĞU İÇİN ÇOK SEVİYORUM ONU

Haa bu arada ertugrula olan askin son bulduguna gore benimde aslen sivasli oldugumu aciklama geregi hissettim 8) :lol: 8) :lol:

eker
22.11.2004, 20:17
Ben de şahidim kendisi doğma büyüme Sivaslıdır :lol:

RüStü ElmaS
22.11.2004, 20:28
Ama sen Sivassporda top kosturmuyorsun :lol: :wink:
Acaba bu problem olurmu :?

b1glord
24.11.2004, 12:30
Ama sen Sivassporda top kosturmuyorsun :lol: :wink:
Acaba bu problem olurmu :?

sormak lazim valla 8)

ForzaSivas
24.11.2004, 17:38
Ben de şahidim kendisi doğma büyüme Sivaslıdır :lol:
hemde kümbetliydi :lol:

dragon_58
24.11.2004, 18:55
NE AŞK AMA

eker
24.11.2004, 20:01
NE AŞK AMA

Valla ole be!!! :lol: :lol: :k7:

RüStü ElmaS
25.11.2004, 00:55
Ben diyecek bisey bulamiyorum.
ASKA SAYGIM VARDIR :wink:

b1glord
25.11.2004, 01:58
NE AŞK AMA

Valla ole be!!! :lol: :lol: :k7:

benimki dimi :arrow: :lol: :lol:

Nurgul_Ertugrul
25.11.2004, 11:20
hayırdır arkadaşlar ben bir kaç gündür siteye giremedim.
ben yokken burda neler olmuş :lol: kafam karıştı valla şu olayı bana açık açık anlatsanıza

dragon_58
25.11.2004, 11:52
hayırdır arkadaşlar ben bir kaç gündür siteye giremedim.
ben yokken burda neler olmuş :lol: kafam karıştı valla şu olayı bana açık açık anlatsanıza

bende bilmiyom

RüStü ElmaS
25.11.2004, 12:05
Ne burda bisey mi vardi :k12:

Kim ne olmus, ne var :roll: :z

dragon_58
25.11.2004, 12:12
BİLEN WARSA SÖLESİNNNN

Nurgul_Ertugrul
04.12.2004, 16:48
uzun zamandır yokum buralarda gelemiyorum ama sanmayınki birşeyler değişti :)

RüStü ElmaS
04.12.2004, 18:53
Ya Nurgül, ne oldu? Nerelerdesin?
Yani sende bazi arkadaslar gibi kayiplara karistin. :P

Nurgul_Ertugrul
04.12.2004, 21:21
işe başladım işyerinde net yok :( onun için akşamlarıda çok yorgun oluyorum yoksa aşkım devam ediyor :) ama halen karşılıksız olarak :oops:

RüStü ElmaS
04.12.2004, 21:26
Seni anliyorum. Ama üzülme biz meydani bos birakmiyoruz.

Ertugrul elbet bir gün, senin askinin farkina varacaktir.
Gercek asklar öyle kolay bitmez :wink:

Nurgul_Ertugrul
04.12.2004, 21:30
benim aşkım bitmezde onunkide başlasa :)

RüStü ElmaS
04.12.2004, 21:36
Artik bilmiyorum, bu durumdan Ertugrulun haberi varmi.

Biri haber versede Ertugrula, böylece belki biseyler olabilir :lol:

Nurgul_Ertugrul
04.12.2004, 21:43
versinler artık şuraya girsede okusa bekli insafa gelir... :( :( :( :(

Nurgul_Ertugrul
06.12.2004, 22:08
BU KONU BAŞLIĞINI AÇAN BENDİM VE BURDA GERÇEKTEN HİSSETTİĞİM DUYGULARIMI YAZDIM EN İÇTEN ŞEKİLDE VE SİZLERDE BENİ VE DUYGULARIMI DESTEKLEDİNİZ... SİZDEN ÖZÜR DİLİYEREK "NEDEN...?" SORMANIZI İSTEMİYORUM. ARTIK FARKLI BİR KULLANICI ADIYLA GİRECEĞİM SİTEYE YANİ KULLANICI ADIMIN SONUNDAKİ ERTUĞRUL OLMAYACAK, VE ADMİNDEN BİR RİCAM VAR LÜTFEN BU KONUYU SİLSİN...NASIL OLSA BAŞKA BİR ARKADAŞTA AÇMIŞ ARTIK YAZMAK İSTEYENLER ORDAN YAZARLAR...

TEŞEKKÜRLER
NURGÜL

eker
07.12.2004, 11:44
Valla malesef silemem bu konu başlığını :lol: Bu aşkın belgesi bu konu. Bu arada Ertuğrul Trabzonsporun transer listesindeymiş. Devre arası teklif gelecekmiş. İnşallah yerini dlduracak birini almadan satmazlar...

RüStü ElmaS
07.12.2004, 14:25
Nurgül hanim,
bende bu konunun silinmesini karsiyim.

Bu konuyu simdi bu sitede duymayan kalmadi.

Bu ask bambaska bir askti. :wink:

b1glord
08.12.2004, 21:22
askimi kalbime gomuyorum..ve bu konuyu siliyorum..hayir hayir yapamam bunu..silemem :P

CARSIuniversite
08.12.2004, 21:24
bi kaç gün önce bi spor sitesinde ertuğrulun trabzonca izlendiğini yazıyodu.inşallah balon haberdir şampiyonluğun eşiginde ertuğrul gibi bi futbolcunun gitmesi iyi olmaz
______________________________ __________________________
üniversiteli ç@rşı

serhankaburcuk
10.12.2004, 09:28
BU KONU BAŞLIĞINI AÇAN BENDİM VE BURDA GERÇEKTEN HİSSETTİĞİM DUYGULARIMI YAZDIM EN İÇTEN ŞEKİLDE VE SİZLERDE BENİ VE DUYGULARIMI DESTEKLEDİNİZ... SİZDEN ÖZÜR DİLİYEREK "NEDEN...?" SORMANIZI İSTEMİYORUM. ARTIK FARKLI BİR KULLANICI ADIYLA GİRECEĞİM SİTEYE YANİ KULLANICI ADIMIN SONUNDAKİ ERTUĞRUL OLMAYACAK, VE ADMİNDEN BİR RİCAM VAR LÜTFEN BU KONUYU SİLSİN...NASIL OLSA BAŞKA BİR ARKADAŞTA AÇMIŞ ARTIK YAZMAK İSTEYENLER ORDAN YAZARLAR...

TEŞEKKÜRLER
NURGÜL

YAKIP BÜTÜN AŞKIMI KÜLÜ MAZİYE DÖNDÜM
YAŞANILAN SEVDAYI SENİ KALBİME GÖMDÜM.......

DisiKartal_58
10.12.2004, 11:54

TEŞEKKÜRLER
NURGÜL

YAKIP BÜTÜN AŞKIMI KÜLÜ MAZİYE DÖNDÜM
YAŞANILAN SEVDAYI SENİ KALBİME GÖMDÜM.......

:lol: :lol:

MusLumce58
11.12.2004, 14:18
+1

DisiKartal_58
30.12.2004, 12:04
Kovsalar da 'Gitmem'

Genç Yiğido Ertuğrul teklifleri elinin tersiyle itiyor, "Şampiyonluk yaşamadan gitmem" diye konuştu.

Sivasspor'un ilk yarıda ligi lider olarak bitirmesinde büyük pay kuşkusuz takımın orta sahadaki "Beyni" Ertuğrul. Genç oyuncu devre arası transfer tekliflerine kapalı olduğunu belirterek, "Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Eğer Sivasspor şampiyon olur ve benim sırtımdan para kazanırsa başka takımlara gitmeyi düşünürüm" diyerek takımına olan bağlılığını dile getirdi.

İKİNCİ YARI DAHA ZORLU
SiVAS'TA dinlenen genç Yiğido, takımının ilk kez böyle bir hava yakaladığını söyleyerek, "Ara transferde birçok kulüpten teklif aldım. Ama öncelikle Sivasspor'un şampiyon olması için ter döküyoruz. İnşaallah bunu da başaracağız. Şu anda tüm beynimle ve gücümle Sivasspor'un başarısı için çalışıyorum. Kovsalar bile gitmem. İkinci yarı daha zorlu geçecek" ifadesini kullandı.

www.fotomac.com.tr

HELAL OLSUN SANA ERTUĞRUL

kakikli
10.01.2005, 16:13
ertuğrul a kimse laf söyleyemez o bizim bebeğimiz onun kadar tatlı hırslı bir bebemiz daha hiç olmadıki inşallah hakettiği yerlere gelecektir... ben ce fenerbahçedeki aurello nun tek alternatifi olabalicek birisi biraz küçük ama çalışkanlığı yeter... başarılar koçuma ...

1967_DERNEK_10UR
31.01.2005, 17:36
Kovsalar da 'Gitmem'

Genç Yiğido Ertuğrul teklifleri elinin tersiyle itiyor, "Şampiyonluk yaşamadan gitmem" diye konuştu.

Sivasspor'un ilk yarıda ligi lider olarak bitirmesinde büyük pay kuşkusuz takımın orta sahadaki "Beyni" Ertuğrul. Genç oyuncu devre arası transfer tekliflerine kapalı olduğunu belirterek, "Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Eğer Sivasspor şampiyon olur ve benim sırtımdan para kazanırsa başka takımlara gitmeyi düşünürüm" diyerek takımına olan bağlılığını dile getirdi.

İKİNCİ YARI DAHA ZORLU
SiVAS'TA dinlenen genç Yiğido, takımının ilk kez böyle bir hava yakaladığını söyleyerek, "Ara transferde birçok kulüpten teklif aldım. Ama öncelikle Sivasspor'un şampiyon olması için ter döküyoruz. İnşaallah bunu da başaracağız. Şu anda tüm beynimle ve gücümle Sivasspor'un başarısı için çalışıyorum. Kovsalar bile gitmem. İkinci yarı daha zorlu geçecek" ifadesini kullandı.

www.fotomac.com.tr

HELAL OLSUN SANA ERTUĞRULşampiyon olmadan kimse bir yere gitmez

sebo_reis
31.01.2005, 17:39
Kovsalar da 'Gitmem'

İKİNCİ YARI DAHA ZORLU

www.fotomac.com.tr

HELAL OLSUN SANA ERTUĞRULsizin gibi taraftarların çoğalmasını istiyoruz

abcde
01.02.2005, 02:47
Kovsalar da 'Gitmem'

İKİNCİ YARI DAHA ZORLU

www.fotomac.com.tr

sebo reis iyide nasıl çoğaltıcaz böle taraftarı :?: :lol:

serhankaburcuk
01.02.2005, 09:16
sizin gibi taraftarların çoğalmasını istiyoruz

Oğlum ayıp lan bu tür laflar etmeyin...

DisiKartal_58
04.02.2005, 10:43
Kovsalar da 'Gitmem'

İKİNCİ YARI DAHA ZORLU

www.fotomac.com.tr

konuşmalarına dikkat edermisin lütfen

DisiKartal_58
04.02.2005, 10:44
Kovsalar da 'Gitmem'

İKİNCİ YARI DAHA ZORLU

www.fotomac.com.tr

konuşmalarına dikkat et

abcde
04.02.2005, 11:15
Kovsalar da 'Gitmem'

İKİNCİ YARI DAHA ZORLU

www.fotomac.com.tr

konuşmalarına dikkat et
ne varki konuşmamda :?:

DisiKartal_58
04.02.2005, 11:20
özeline bak

abcde
04.02.2005, 11:51
özeline bak

anlaşılmıştır... :oops:

melek58
02.03.2005, 01:54
slm

GuNaY
02.03.2005, 02:15
nurgül galiba senin dediğin olay cıktı... meleği fazla üzmeyelim bu konuda ama hemende hırslanmanın gereği yok...

türkçerap_yakup
07.03.2005, 17:46
slm 8O
melek senin daha yaşın kaçki??.ertuğrul 25 yaşında sen ondan 5-6 yaş küçüksün...neyse sen ii bi insansın..sana inandım... :wink:

BROTHERS58
07.03.2005, 19:10
ISIN ICINI BILMEM AMA BU BIZIM SITE ESSIZ VALLA. ERTUGRUL BIR AN ÖNCE iiLESSin SERKAN ENCETIN YORULDU ARTIK BIR BASINA SAVASIYOR VALLA... :!:

kakikli
07.03.2005, 21:16
ertuğrul a laf yok istemem kimse onun hakkın da kötü konuşmasın,ister sensinler ister sevmesinler o sivasın sivasspor un maskotu gülü babası ALLAH a şükür ertuğrul gibi paşamız var onun olmadığı maçları görüyoruz,en kısa zaman da aramızda görmek istiyoruz...

türkçerap_yakup
07.03.2005, 21:34
ya bu nurgül nerelerde!?gören duyan varmı?ya bişi olmasın kızcağıza??

CAGLAYAN
07.03.2005, 21:42
nurgül kiz degil Yakup !!!! .Gecen Hafta isminin Ertugrul Soyadinin Nurgül oldugunu acikladi!!!!!!!...muhahahahaha ha

türkçerap_yakup
07.03.2005, 21:49
slm 8O
:D :D bak kız deilmiş o nurgül....

melek58
08.03.2005, 11:36
evet o yaziyi yazdim, ama cok sinirlenmistim, cunku oyle birsey olamaz, zaten oda bunun dogru olmadigini belirtmisti, benim yasim 20 evet, su an zaten evlilik dusunmuyorum, oda dusunmuyor, yani problem yok

serhankaburcuk
08.03.2005, 11:49
Allah mesut bahtiyar eylesin ne diyelim onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine...

puar
08.03.2005, 12:01
allah mesut etsin :)

doktor
08.03.2005, 13:31
ne diyelim onlar ersin muradına darısı bizim başımıza

GuNaY
08.03.2005, 13:42
bakalım sonu nasıl bitecek flim gibim oldu :)

GuNaY
30.11.2005, 12:44
GEÇEN 2 SEZONDA FIRTINA GİBİ ESEN ORTASAHAYI TOPARLAYAN VE TRANSFER GÖZDESİ OLAN SEVGİLİ KARDEŞİMİZ , BİZİM ÇOCUĞUMUZ ERTUĞRUL NERELERDE? BU TAKIMDA KENDİNE YER BULAMAMASININ SEBEBİ SAKATLIKMI , FORMSUZLUĞUMU YOKSA LORANTLA MI İLGİLİ.BU SEZON SADECE İLK MAÇTA FORMA GİYEN BU KARDEŞİMİZİN KULAĞINI ÇEKEN BİR YÖNETİCİMİZ YOKMU ? BEN İSTERİM Kİ SİVASIMIZIN ÇOCUKLARININ ÖN PLANDA OLDUĞU BİR SİVASSPOR OLSUN.İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA TOPARLANIRDA TAKIMDAKİ YERİNİ ALIR ,İNANCIM HAKAN BAYRAKTAR'IN ŞUAN Kİ PERFORMANSINDAN DAHA AZ OLACAĞINI ZANNETMİYORUM. YÖNETİMİMİZİN VE TEKNİK EKİBİN KENDİ ÇOCUKLARIMIZA BİRAZ DAHA TÖLARANSLI DAVRANILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
SON 4 HAFTADA 1 PUAN GİDİŞAT BANA HİÇ İÇAÇICI GELMİYOR , DEVREARASI TRANSFERLER İSABETLİ YAPILIR DA BU YIL İLK 10 İÇERİSİNDE SIKINTISIZ BİR SEZON GEÇİRİRİZ..

TAŞINDI.....

GuNaY
30.11.2005, 12:45
evet HAKLSIN BİZİM ERTUĞRUL OYNAR SİVASSPORDA!!!!
TAŞINDI...

CÜSSKB-Aynur
30.11.2005, 13:10
Ertuğrul, ayağında top tutabilen, oyun kurabilen, teknik kapasitesi yüksek bir futbolcu. Kadroya alınması halinde, orta sahada veya forvet arkasında faydalı olacağını düşünüyorum. Bence, Ertuğrul süperlig tecrübesi edindikçe, Emre Belezoğlu düzeyinde kaliteli bir futbolcu olur.

BROTHERS58
03.12.2005, 04:08
ERTUGRUL'UN KADROYA ALINMAMASI ÜZÜCÜ ODA BİR HAYRETTİN KADAR İNANÇLA OYNAYIP SİVASIMIZA DAHA SONRADA MİLLİ TAKIMA FAYDASI OLABİLECEK KAPASİTEDE BİR OYUNCU.DİLERİZ ERTUGRULU BU HAFTA SAHADA GÖREBİLİRİZ BENCE MAÇIN YILDIZI OLUP FORMAYI KAPTIRMAZ BİR DAHA.

mami_LEE
10.01.2006, 09:56
bence hayrettin ve ertuğrul yanyana oynayabilir ...