Orijinalini görmek için tıklayınız : YENİLER GÖZ DOLDURDU
SivasSpor.Com 24.01.2006, 21:00 Sivasspor’un devre arası transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği yeni transferleri göz doldurdu.
Turkcell Süper Lig’inin ikinci yarısının ilk maçında ilk kez Sivasspor forması giyen yeni transferlerin performansı herkesi memnun etti.
Sergiledikleri futbolla Sivasspor’a faydalı olacaklarının sinyallerini veren yeni transferler, Yönetim ve taraftarlardan da övgü aldılar.
Bu futbolcuların başında bir puanın alınmasında büyük katkısı olan kaleci Oğuz alırken yaptığı kritik kurtarışlarla Yiğidoların gönlünde taht kurdu.
Oğuz’un yanı sıra Atilla ve Cem’in performansları da göz doldururken, gelecek haftalarla birlikte daha faydalı olacaklarını belirttiler.
İNŞALLAH DAHADA İYİ OLACAGIZ.. YENILIKLERE HER ZAMAN İHTİYAÇ VAR...
yerliturkuaz 25.01.2006, 10:01 oguz ve cem can iyiydide ben atilla birligi sahada goremedim?
Arif Coşkun 25.01.2006, 10:06 İnşallah iyi bir performanslarıyla güzel futbollu güzel neticeli günlere döneriz.
Etem-Murat 25.01.2006, 10:11 İnşallah iyi bir performanslarıyla güzel futbollu güzel neticeli günlere döneriz.
hayırlısı olsun biraz daha bekliyelim görelim
rallicifurkan 25.01.2006, 10:45 çok güzel mücdele ettiler hepside ama kalecimiz oğuz bir başka mücadele etti kalede adeta panterdi. her gelb pozizyonu kurtardı cem can ise sahada adeta fırtına gibi esti. atilla birlikte aynı ama her zaman dediğim gibi bu takıma forvete mutlaka ama mutlaka bir forvet oyuncu alınmalı oda tomas geleceğini öğrendim ve o problemimizde çözülmüş olacak inşallah o 2 oyuncuda geldinmi bizi artık hiç kimse tutamaz.
Etem-Murat 25.01.2006, 10:55 hayırlısı olsun inşallah başa kadar devamlılık getirirler
sivas adına her zaman iyi olsunlar isallah
gercektende yeniler iyi olacak şimdiden böyleyseler maclarda sampiyonlar ligi kupasınıda alırız isallah
Cem Canla Oğuz mükemmel performans sergiledi... Atilla nın daha iyi olması lazım...
ne atilla ne cem can ne de oğuz doğru transfer. yönetimin basitersiz transferleri. hiç tasvip etmiyorum ve sivasımı izlemek istiyorum ama bu takıma layık olmayan oyuncuları görünce canım sıkılıyor yeter artık ya...ben serdarı, serkan rençberi, ertuğrulu, m.aliyi, akını istiyorum....
ademgoze 25.01.2006, 12:52 her zaman yerlilerden yanayım iyi olsunda ama sivastanda oyuncu çıkması gerekiyor artık istanbula bir alt yapı ne kadar şart...
alimuharrem58 25.01.2006, 12:54 YENİLERDEN OGUZ KALECILIKTE GOSRETDI GUCUNU
ulaşlı yiğido58 25.01.2006, 13:20 bazı arkadaşlar iyi transfer yapamadık dediler ama yönetim ve teknik heyet ne yaptığını biliyor
bozok1071 25.01.2006, 13:44 Selamunaleyküm gardaşlarım ............
Yeni transferlerden Atilla birlik gereksiz bi transferdi ama inşallah haksız çıkarız
CemCan ve oğuz başarılıydı MUSA KUŞ un gösterdiği performansı bütün takım gösterse uefa ya gidriz
Gardaşlar boş anketlerle uğraşmayalım bizim ne kadar ateşli olduğumuzu dünya biliyo 10milyon nüfus kanıtıdır
1071 den beri TÜRK YURDU
TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur
inşallah böyle dewam ederler....
LORDKRAL 25.01.2006, 13:53 HEPSİ DE GÜZEL TRANSFERLERDİ AMA FORVETE DAHA İYİ BİR FUTBOLCU ALABİLSEK...
LORDKRAL 25.01.2006, 13:55 [QUOTE=bozok1071]Selamunaleyküm gardaşlarım ............
Yeni transferlerden Atilla birlik gereksiz bi transferdi ama inşallah haksız çıkarız
CemCan ve oğuz başarılıydı MUSA KUŞ un gösterdiği performansı bütün takım gösterse uefa ya gidriz
Gardaşlar boş anketlerle uğraşmayalım bizim ne kadar ateşli olduğumuzu dünya biliyo 10milyon nüfus kanıtıdır
ÖNCELİKLE ALEYKÜMSELAM GARDAŞ SANA TÜMÜYLE KATILIYORUM VE BENİM DÜŞÜNCEMDE ATİLLA BİRLİK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENLE AYNI....
bozok1071 25.01.2006, 14:32 Hoşgeldin mermer gardaaaaşşşşşşşşşşşşş sende benim gibi yenisin galiba ama düşüncelerin çok güzel bölücü değil birleştrici olmalıyız SİVAS'ımızın başarısı için bütün gruplar birleşmelidir hepimiz YİGİDOYUZ
1071 den beri TÜRK YURDU
inşaallah daha da iyi olarak göreceğiz..takıma alışmaları biraz zaman alabilir..
mermer5883 25.01.2006, 14:49 Hoşgeldin mermer gardaaaaşşşşşşşşşşşşş sende benim gibi yenisin galiba ama düşüncelerin çok güzel bölücü değil birleştrici olmalıyız SİVAS'ımızın başarısı için bütün gruplar birleşmelidir hepimiz YİGİDOYUZ
1071 den beri TÜRK YURDU
Hoşbulduk gardaaaaaaaaşşşşşşş inşallah frankowski beklenenden iyi çıkar Andersonla birlikte ligin tozunu atarlar
mermer5883 25.01.2006, 14:51 ŞAMPİYON SİVAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSS SSSSS
1967_DERNEK_10UR 25.01.2006, 14:52 frakowski yi izleyemedik ama oğuz ve cem can malatya da iyi maç çıkardılar..
1967 dernek serkan20 25.01.2006, 14:53 hadi bakalım hayırlısı başarılar sadece bize yarar sağlar
Sivasli_Celal 25.01.2006, 15:08 insallah lig bitikten sonra gitmeyi düsünmezler
ve sivasi en iyi sekilde temsil etmesini istiyorum yenilerden
serhankaburcuk 25.01.2006, 17:36 Cem Can mükemmel oynadı.Atilla Birlik te hırsı ve takıma uyumu ile göz doldurdu.Kaleci Oğuza söylenebilecek hiçbirşey yok...İlerleyen haftalarda Petkoviçi keserse şaşmayın...İnşallah yeni aldığımız polonyalı ve gurbetçi Ünalda başarılı olur...
twity_58 26.01.2006, 12:45 ben zaten cem can dan cok sey beklıyorum yanii yuzumde kara cıkmıyor cok sukur..:)digerlerininde takıma ayak uydurdugunu görmek cok güzelllllllll
s58585858 26.01.2006, 12:52 bi de şu yeni polonya'lı oyuncu gelse anderson'un yanına çok iyi olur o yani _-_TOMAS_-_
NAUGHTYBOY58 26.01.2006, 13:01 dahada iyi olurlar inşallah
burak_baykal 30.01.2006, 11:51 2.yarıda sivasspora gelerek kendilerini kırmızı beyaza bağlayan oyuncularımız inşallah 2.yarıda yiğido bayramı yaşanacaktır.futbolculara iyi gol atmalar der kendilerine başarılar dilerim....................... .....
|