Orijinalini görmek için tıklayınız : Olimpiyatta Nerde Buluşacaz...
KEREM_58_34 24.08.2005, 12:43 ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNDA OLDUĞU GİBİ Bİ YERDE TOPLANALIM.ONUR ABİM NEREDE TOPLANACAZ...SİZ NEREYE BEN ORAYA ....
NOT:ETLİ EKMEK GETİRMEYİ UNUTMAYIN.SOĞUK MOĞUK FARKETMEZ BİZ ACLAR HİÇ BİR ZAMAN ÖLMEZ :grin: :grin: :grin:
serhankaburcuk 24.08.2005, 13:53 ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNDA OLDUĞU GİBİ Bİ YERDE TOPLANALIM.ONUR ABİM NEREDE TOPLANACAZ...SİZ NEREYE BEN ORAYA ....
NOT:ETLİ EKMEK GETİRMEYİ UNUTMAYIN.SOĞUK MOĞUK FARKETMEZ BİZ ACLAR HİÇ BİR ZAMAN ÖLMEZ :grin: :grin: :grin:
Stadyumda telefonlaşırız...Ama bize ayrılan tribünün üst kısmının tam ortasında olacağız...
Yine Yollardayız....
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği...
twity_58 24.08.2005, 15:45 kerem bak kardesım stada giriom on adım at karsına merdıvenler cıkıyor merdıvenlerın 42 tanesını ın saga dön 23 adım at yukarı dogru dön 9 adım da öle at sora 243 adım ilerle ordan yuları doru 3 merdıven cık tama ben orda olacam :D :D hadi kolay gelsın
kerem bak kardesım stada giriom on adım at karsına merdıvenler cıkıyor merdıvenlerın 42 tanesını ın saga dön 23 adım at yukarı dogru dön 9 adım da öle at sora 243 adım ilerle ordan yuları doru 3 merdıven cık tama ben orda olacam :D :D hadi kolay gelsın
BİRAZ DAHA TARİF EDERSEN ADAM İSMİNİ BİLE UNUTACAK :D :D :D ...
ne farkeder maca gelde neresı olusa olsun bırılerını bulursun ::D ::D :smi:
twity_58 24.08.2005, 16:19 BİRAZ DAHA TARİF EDERSEN ADAM İSMİNİ BİLE UNUTACAK :D :D :D ...
hemso kerem akıllı cocuktur yaa adını neden unutsun kardesım ben orda olacam deneyın görun :D:D tabi denemek istersenız:D
volcano58 24.08.2005, 17:09 kardeş bize gene batı tribününü vereceler heralde (3 katlı olan tribün) ve 1967 gençlik orta tribünün ortasında bulunur sanırım
yeniçeriler ise geçen maçtaki gibi en alt tribünde futbolcuların çıktığı tünelin yakınlarında bi yerde toplanırlar
sadece tahminde bulundum sizi yanıltmayayım
Bence Doğu Bati Güney Kuzey Heryerde Yiğido Olmali,ama Manisa Nin Bilet Talebi Olursa Birazcik Ta Onlar Olsun Renk Katarlar(kirmizi),,,,geçen Seneden Bu Seneye Sivassporun Ne Kadar Büyük Takim Olduğunu Anlayinca Utanirlar,,o Da Belki!!!!!
Ne Dersiniz---------------->>> Hoş Olmaz Mi
açlar ölmez watan bölünmez :=)))))
bekleriz gelmezsen kerem
bulurum seni :D:D:D:d
statda mewzu war emanetle gel siwasspor adamı :=)))
kadirkapucu5834 24.08.2005, 18:08 Sevgili arkadaşlar ;
Manisa maçının biletleri yarın sabah 10:00 dan itibaren BİLETİX'lerde satışa çıkıyormuş.Sizlere en yakın biletix bayiilerini internet sitelerinden göre bilirsiniz.
Kapalı tribün:20 ytl.
Kale arkası:10ytl.
sinan58_34 24.08.2005, 20:18 eger herkes formasının arkasına chattekı nıck ını yazdırırsa bulusmak ta kolay olur imkan olsaydı da sıvasspor chat aılesının hepsının aynı forması olsaydı daha kolay olurdu bulusması
1967_DERNEK_10UR 24.08.2005, 20:48 WALLA ARKADAŞLAR İSTANBUL'A BİR DÜŞEKTE BİRBİRİMİZi BULURUZ...OTURMAK YOK MAÇTA HERKES BAĞIRACAK...
Oturan Taraftar Boşuna Zahmet Edipte Stada Gelmesin,otursun Evinde Nemelazim:) Ters Etki Yapiyor Arkadaşlar, Destek Olan Taraftara Bile Oturun Da Maç Izleyelim çekirdek çitlayalim,simit Yiyelim Falan :( Diyolar.....hem Firindan Taze Simit Alip Evde çayin Yaninda Yeseler Daha Da Iyi Olur.........
onur abi mustafa reis gelirkmen şu açç kerem e 1 tane etli ekmek getirinde gözü doysun :=))) yoksa bunla baş edemiyecez adam kafayı etli ekmekle bozmuş haa bu arada banada 10 tane gfetirirseniz bi tanına bakarıms :=))))
,,,,,,,,,,,,,,,,,,AÇLAR ÖLMEZ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,
AÇ GELDİK DÜNYAYA AÇ GİDECEZ BARİ ARADA ETLİ EKMEK YİYEK :=)))
KENDİM İÇİN İSTİLYOSAXM NEYİM SADECE KEREM KARDEŞİMİN GÖZÜ DOYSUN DİYE BEN YANDAN TAKILSAMDA OLUR SORUN DEGİL...
STATDA HERKEZ BİR KAGIDA WWW.SİVASSPOR.COM YAZSIN BULURUZ BİRBİRİMİZİ YADA BENİ BULUN BEN HERKESİ BULURUM :=))))
akirasensei 25.08.2005, 14:50 Ya millet nerde buluşulacaksa kesin bi şey diyin.Stadın dışında buluşalım.Hepberaber kolkola girelim içeriye.Farkı farkettirelim.Hadeeeee bulun bi nokta.Zaten kasacam gelebilmek için.Bari herkez bir olsun.İçerde susan adamların yanında bizde susmak zorunda kalıyoruz delleniyorum.
GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005, 15:40 Stadyumda telefonlaşırız...Ama bize ayrılan tribünün üst kısmının tam ortasında olacağız...
Yine Yollardayız....
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği...
evet orda olacaz ha bıde arkadaslar etli ekmek istemişler onalara etliekmek götürmeyi unutmayalım ben herkese hatırlatırım...
evet orda olacaz ha bıde arkadaslar etli ekmek istemişler onalara etliekmek götürmeyi unutmayalım ben herkese hatırlatırım...
saracoğlundaki gibi ,,,çok güzel bir ambians vardı orada...olimpiyatı ful doldursak ta onun yerini tutmaz....
|
|