Orijinalini görmek için tıklayınız : taraftarının sivasspor macı hakkındaki yorumları

puar
01.09.2005, 04:21
http://www.ultraslan.com/mesajoku.asp?msgid=bdb9bbb9&Sayfa=1

gardaslar bakın galatasaraylılar mac hakkında nasıl yorum yapmışlar.

puar
01.09.2005, 04:22
adamlar kokrmuş o belli...ama helal olsun gerçekçi davranıyorlar :D

twity_58
01.09.2005, 10:12
(sivası gole falan boğamayız ben yenersek şükredicem çünkü sivasın bizi yeneceğini düşünüyorum ) ALINTIDIR

orhan abi walla korkmuslar lafa bak ya hepsı karamsar karamsar olmayanı da 5 -7 sayıyor walla bak be sivas ıma kurban olsun 3 büyükler :D:D

HakkıTİMUÇİN
01.09.2005, 10:18
benim onların sitesine yazdığım yazıyı okuyun lütfen .....

http://www.ultraslan.com/mesajoku.asp?msgid=bdb9bbb9&Sayfa=8

Serkan-58
01.09.2005, 10:25
benim onların sitesine yazdığım yazıyı okuyun lütfen .....

http://www.ultraslan.com/mesajoku.asp?msgid=bdb9bbb9&Sayfa=8

Gardas gördünmü senin yazini hemen editlemisler :D
adamlar hakkinda elestiri yapilinca hemen siliyorlar
Övseydin gögüslerini gere gere Simarirlardi :D

volcano58
01.09.2005, 10:25
Hakkı abi çekememişler bizi silmişler mesajını

serrkann58
01.09.2005, 10:27
SAMİ YENDE GÖRÜŞÜRÜZ !! 1 Eylül 2005 Perşembe 10:16:24

--------------------------------------------------------------------------------

yazın bakalım..yazın. yazmaya para almıyolar nasılsa...5 atarız 6 atarız 7 atarız...ama yazmayla olmuyo bu işler...

bu yazdıklarınız daha cok motive ediyo bizleri...unutmayın hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyo.

herşey sahada belli olacak.

haa unutmadan bizim hiç bir kuluple kardeşliğimiz felan yok..Sadece ve sadece SİVASSPORLUYUZ !!

--------------------------------------------------------------------------------
SİVASLI OLSUN ...ÇERDEN ÇÖPTEN OLSUN....
Hakkı abi çok güzel yazmışsın onlara SİVASSPORU VE YİĞİDO nasıl olurmuş göstericegiz hayırlısıyla inşallah

GuNaY
01.09.2005, 10:29
yazın bakalım..yazın. yazmaya para almıyolar nasılsa...5 atarız 6 atarız 7 atarız...ama yazmayla olmuyo bu işler...

bu yazdıklarınız daha cok motive ediyo bizleri...unutmayın hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyo.

haa unutmadan bizim hiç bir kuluple kardeşliğimiz felan yok..Sadece ve sadece SİVASSPORLUYUZ !!

hakkı abinin yazdığı yazı :D

Everest
01.09.2005, 10:33
yenecegiz baska yollu yok ...6s gorecek gucumuzu

KAN_REVAN_58
01.09.2005, 10:37
Ne Cimbom Ne Kanarya Neden Beşiktaş Alemin Kirali Sivasss.

kursad58
01.09.2005, 10:59

haa unutmadan bizim hiç bir kuluple kardeşliğimiz felan yok..Sadece ve sadece SİVASSPORLUYUZ !

HELAL SANA ABİM

serrkann58
01.09.2005, 11:01
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR........

Bırakın onları kendi hallerine samiyende çimlere gömünce anlayacaklar

kursad58
01.09.2005, 12:07
ya bunlar attığı kadar gol yiyor hala delikanlılık yapıyorlar sivas samiyende coşacak anderson golleri çakacak:):):)

abircan
01.09.2005, 12:14
inanın altlarına ediyorlar, berabere kaldığımız, hatta cumhuriyet kupasında yendiğimiz takıma puan verdiler , istanbul demek sivas demek bunu yakında ençok gs liler anlayacak, çünkü sivaslıların %70 i fenerlidir bu akımın ne ye vardığını anlayamadılar, bu yıl istanbuldaki şampiyonluk bayarğımız şehrin heyerinde fenerinkiyle karşılaşitırıp durdular sivasın ağırlığını gördüler, şimdi ciddiye almasınlar görüşürüz hafta sonu, olmadı ikinci maçta evimizde boyunun ölçüsünü alır aslanlar aslanı kediye çevirmek yiğidonun işi olacak
haydi bastır yiğidom
abircan

susehri58
01.09.2005, 12:49
George Giga

29 Ağustos 2005 Pazartesi 15:40:03

Esas önemli olan bu maçta eski açığın yetişmesi olucaktır eğer tam haliyle olursa süper ambiyansla Sivas madımak gibi yanar A.S.Y de
Güneşin Battığı Sahilden (ALINTI) kopyasin cektim

Bence böyle akadaslari, esek su getirene kadar döveceksin, vallahi gecmis olan
olaylari böylemi gündeme getirmek lazim, madimak otelinde varmiydi? Madimak oteli´ni niye karistiriyor.
Biz evel allahin izniynen Galatasaraydan puan lan döneriz.

sivaslibozo
01.09.2005, 13:20
bu gs lilara hadlerini bi bildirelimde ALLAHIN izniyle baska birsey istemiyorum.....

harunciftci
01.09.2005, 13:33
anadolu takımları kendilerini böyle maçlarda gösterme şansı buluyor İNŞALLAH
sivasımız gs'ı ali sami yen de yenecek içimden bir sıfır alırız diye geçiyor ama yenelimde skor önemli değil
HADİ SİVASIM GÖSTER GÜCÜNÜ...
GS 0-1 SİVASSPOR

serhankaburcuk
01.09.2005, 14:13
Hakkı abimizin yazısını okudum ve bu yazısından dolayı tebrik ediyorum..Sivasspor 4 haftdır oynadığı güzel futbolunu bu maçta tekrar ederse eğer bu maçtan en az 1 puanla veya 3 puanla ayrılır...Ama o maç için futbolcularımız gayet iyi konsantre olmaları gerekir...

Forumda bir Galatasaraylı arkadaş Sivasın Fener için oynayacağını yazmış...Sivasspor hiçbir zaman Bizans için mücadele etmez cevabını veriyorum o arkadaşa...Bir arkadaşta bizim forumda Sivasın %70'i fenerlidir demiş...O arkadaşada soruyorum sen nerden biliyorsun herkese tek tek sordunmu?Ha bu arada içindeki fener aşkınıda artık bir kenara bıraksın...ARTIK EN BÜYÜK SİVAS...

GuNaY
01.09.2005, 14:39
yazılma ile olsaydı birseyler giresunu elemistik simdi :( elbetteki oyun farklı.. suda bir gercekki gs'Yİ yenecek güçteyiz ve bunu herkese gösterez :D :D

aLPerockncoke89
01.09.2005, 14:45
sivas kim galatasarayı yenmek kim bi de tıstıımızı söölüyosunuz orda sivas yener dienler de sivaslılar zaten 10-0 anderssonda kendi kalesine atar ancak

serhankaburcuk
01.09.2005, 14:50
Hakkı abimiz cevabı damardan vermiş başka söze gerek yok...Herşey sahada belli olacak...

ydemirkaynak
01.09.2005, 14:50
BU YAZI ULTRASLAN IN FORUMUNDAN ALDIM.

Öncelikle merhaba sevgili galatasaraylılar bende bir galatasaraylıyım ama memleketimizin takımı süper lige çıkınca otomatikman takımımıza gönül verir olduk. 11 eylüldeki maçta iki takımada yürekten başarılar diliyorum iyi olan ve dostluk kazansın.

Sivasspor çok iyi bir takım oldu gerçi dün giresunspora türkiye kupasında kaybettik ama onu ölçü almayın.Sivasspor bence çok dikkat edilmesi gereken bir ekip takımı lorant çok ii takviye etti ve güzel bir noktaya getirdi.Ligdeki ilk 4 Maçımızda sadece 3 yabancıyla oynadık petkoviç sergio ve anderson.

Takıma 3 yeni yabancı daha katıldı ve bunlar gs maçında sahada olacaklar birisi herkesin tanıdğı balili. bir diğeri kamerun milli takımında oynayan ve bugune kadar 3 kez dünya kupasına katılmış olan Bochumdan transferimiz Raymon Kalla ve sonuncusu da Brezilya U-20 Milli takımında oynayan Dennys. Bu oyuncular Galatasaray maçında sahada olacaklar yani takımımız çok güçlü bir kadroya sahip.Sağ kanatta Hakan Bayraktar Sol Kanatta Cem Karaca Sol Back te A2 Milli Takımında oynayan Hayrettin Defansta güçlü oyuncular Kaptan Hakkı Murat Duman ve Sergio Ortada Muhammed Ali k bu oyuncuya maçta çok dikkat edin.Füze gibi şutları vardır.İleridede Anderson ve Balili çok güçlü bir Takım olmuşlardır.Yedek oyuncumuz Mehmet yıldız bence milli takımda oynaması gereken çok büyük bir yetenektir onuda çok yakında umarım tüm Türk halkı olarak tanıyacağız.

Herkese Sevgiler.

Başarılar...

www.sivassporum.net

Yönetimi

5841
01.09.2005, 18:53
hakkı gurban yazını okudum gercekten ğüzel yazmişsın.eskı bir galatasaraylı olarak seni tebrık ederim .eskı gs li olarak şu maçı almamızı o kadar ıstıyorumkı benım için bundan guzel bır şey olamaz .tabıkı herkes kendı sıtesınde takımını desteklıyecek bunada kızmamıza gerek yok biliyorum sen bu takıma oldum olsı gıçıksın

HakkıTİMUÇİN
01.09.2005, 19:21
yok salih abi..emin ol hiç bir takıma gıcıklığım yok...Sivassporumuz süper kige cıktıktan sonra diğer hiç bir takım beni ilgilendirmiyor...ne halleri varsa görsünler..

varsa yoksa SİVAS...

Er58Ol
01.09.2005, 19:42
Gakgo Abi Adamlar Sivas Taraftarini Görünce Mikroskoplarini :) Nerelerine şeettirirler Bilmiyorum...dev Bayrak Umarim Sami Yen De Yerini Alacaktir 1967 Yle Beraber

Er58Ol
01.09.2005, 19:44
inanın altlarına ediyorlar, berabere kaldığımız, hatta cumhuriyet kupasında yendiğimiz takıma puan verdiler , istanbul demek sivas demek bunu yakında ençok gs liler anlayacak, çünkü sivaslıların %70 i fenerlidir bu akımın ne ye vardığını anlayamadılar, bu yıl istanbuldaki şampiyonluk bayarğımız şehrin heyerinde fenerinkiyle karşılaşitırıp durdular sivasın ağırlığını gördüler, şimdi ciddiye almasınlar görüşürüz hafta sonu, olmadı ikinci maçta evimizde boyunun ölçüsünü alır aslanlar aslanı kediye çevirmek yiğidonun işi olacak
haydi bastır yiğidom
abircan

BURASI SİVAS BURDAN ÇIKIŞ YOK!!!!!!!

1967_DERNEK_10UR
01.09.2005, 19:58
haydi Bastir Yiğidom Aslani Kediye çevirmek Bize Yakişir...3 Yildizinla Hürsün Sivas Gümbür Gümbür Sün..işte Futbol Işte Lider Herkes Sivasspor'u Görsün..

Er58Ol
01.09.2005, 20:12
Lider Olmamiz Engellenemezzzzzzzzz

1967_DERNEK_10UR
01.09.2005, 20:18
f5 yalakası *** siwas'ı Ali Sami Yen'e gömmeyen (Kayserililerin yıllar önce yaptığı gibi yaptığı gibi) en koyu f5 li olsun GS SİTESİNDE ALNIT..

NE KADAR YALAKA VARSA......................... ....K.................

Kibrisli
01.09.2005, 20:28
Arkadaşlar http://www.ultraslan.com/mesajoku.asp?msgid=bdb9bbb9&Sayfa=9 bağlantılı sayfa da Yeniçeri diye biri Küfür etmiş adamlara ayıp ya bizden biri değil değil mi?

gercek58li
01.09.2005, 20:45
Arkadaşlar http://www.ultraslan.com/mesajoku.asp?msgid=bdb9bbb9&Sayfa=9 bağlantılı sayfa da Yeniçeri diye biri Küfür etmiş adamlara ayıp ya bizden biri değil değil mi?

Ben de girip gördüm. Böyleleri bizim sitede zaten barinamaz. O sitenin gözlemcisi yokmu sadece bir kisi degil birkac kisi birden küfürlesmisler. Böyleleri nasil barindiriyorlar? anlamadim!

puar
02.09.2005, 02:34
evet ya dünden bugune bayaı yazı yazılmış birde küfrler var...o küfür edenleride kınıyorum hiç yakışmamış...neyseki bizim site olmadıkları kesin edenleride az çok biliyoruz...ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ

Kaptan-58
02.09.2005, 08:55
Ya Adamlarin çoğu Hakkatten Korkmuş Bizden.. Aferin Işte Korkanlar Hayata Gerçek Gözle Bakiyo...

kursad58
02.09.2005, 09:17
onların işleri küfür it ürür kervan yürür

omerkocyigit
02.09.2005, 09:25
yaw bunların formlarında yazdıklarına kendileri inanıyormu acaba.. ya şu maçı alnımızın akıyla bir alsak varya... bunların milletin içine nasıl çıkar yaa bırakın avrupa fatihiini fatih diye bişey kalmaz heeeeyt be geliyoz yiğidolar geliyoooooorrrr

metinumar
02.09.2005, 09:41
vallaha gardaşlar çok derin duygular yaşıyorum nasıl heycanlıyım anlatamam

Birtarafta dogup büyüdügüm memleketim yani gururum sivasspor diger tarafta ise taraftar olarak nice mutluluklar yaşadıgım peşinden ta danimarkalara gittiğim ülkemizin gururu avrupa aslanı galatasarayım hangisi yenilse içimde bir burukluk olacak

ama benim gönlümden her ikiside birer puan alması benim gibi sivaslı olupda galatasarayı tutan tüm yigidolarda eminim aynı düşüncedelerdir.

Bjk ve fb yi tutan gardaşlar benim bu düşüncemi sivasımız tuttuğunuz takımla oynayınca bana hakvereceksiniz

hepinize saygılar

Kaptan-58
02.09.2005, 11:03
vallaha gardaşlar çok derin duygular yaşıyorum nasıl heycanlıyım anlatamam

Birtarafta dogup büyüdügüm memleketim yani gururum sivasspor diger tarafta ise taraftar olarak nice mutluluklar yaşadıgım peşinden ta danimarkalara gittiğim ülkemizin gururu avrupa aslanı galatasarayım hangisi yenilse içimde bir burukluk olacak

ama benim gönlümden her ikiside birer puan alması benim gibi sivaslı olupda galatasarayı tutan tüm yigidolarda eminim aynı düşüncedelerdir.

Bjk ve fb yi tutan gardaşlar benim bu düşüncemi sivasımız tuttuğunuz takımla oynayınca bana hakvereceksiniz

hepinize saygılar

VALLA METİN GARDAŞ BENDE ÖNCEDEN FENERBAHÇEYİ DESTEKLİYODUM AMA ARTIK ONLAR TARİHE KARIŞTI... BENİN VE TÜM SİVASLILAR İÇİN SADECE SİVASSPOR VAR. BENİM GÖNLÜMDEN FB- SİVAS MAÇINDA SADECE SİVASIN YENMESİ GEÇİYOR. 2 TARAFTA 1 ER PUAN ALSIN YOK... KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA ARTIK SADECE SİVASSPOR VAR.. ARTIK ŞU BÜYÜK TAKIMLARA DESTEK MUHABBETİNİ BIRAKIN.....

blacksand58
02.09.2005, 11:09
Gerçekçi olmak gerekirse bu maçtan alınacak beraberlik iyi skordur derim ben.

hagi
02.09.2005, 11:56
Ben Galatasarayi tutuyorum, ama SIVASLIYIM.....Iyi oynuyan kazansin ve bu mac hic unutulmasin istiyorum...Iki takima da 3 puan lazim.Bol gollü bir mac olur insallah ve umarim berabere biter (3-3 veya 4-4 gibi bir skorla);-)

izmirliyigido
02.09.2005, 12:24
VALLA METİN GARDAŞ BENDE ÖNCEDEN FENERBAHÇEYİ DESTEKLİYODUM AMA ARTIK ONLAR TARİHE KARIŞTI... BENİN VE TÜM SİVASLILAR İÇİN SADECE SİVASSPOR VAR. BENİM GÖNLÜMDEN FB- SİVAS MAÇINDA SADECE SİVASIN YENMESİ GEÇİYOR. 2 TARAFTA 1 ER PUAN ALSIN YOK... KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA ARTIK SADECE SİVASSPOR VAR.. ARTIK ŞU BÜYÜK TAKIMLARA DESTEK MUHABBETİNİ BIRAKIN.....

Kardeşime katılıyorm. Mağlubiyetinde ağladığım, galibiyetinde deliler gibi sevindiğim fakat SİVASSPOR'um Süper Lig'e çıkınca bıraktığım 3 büyüklerden biri olan takımım Sivasspor'a yenildiği zaman üzülürsem namerdim...

sivasliasla58
02.09.2005, 12:33
Beyler lorant bile 4 buyuk mactan umutlu deıl siz gelmis samiyende gs yenmekten bahsedıyorsunuz sıvasta olsa mac tamamda asy de gs yenmek o kadar kolay mı sızce hemde yenı trıbunde acılıyor dua edınde mac malatya macı gibi olmasın 5 2 filan yani anderson anderson bu adam tomas song nasıl gececek allah askına sivas malatya macında izledim anderson topun ayagına gelmesını bekliyor tomas song ona top aldırır mı

Gokay58
02.09.2005, 12:53
Ya Sen Loranti Dinlemedin Yada Ben Yanlis Duydum Tv8 Kanalinda Bizden 4 Büyükler Korksun Dedi Bizim Sampiyonluk Gibi Bir Hedefimiz Yok Onun Için Rahat Cikacaz Maclara Kazanmak Icin Cikacaz Oraya Defans Yapmaya Gitmiyoruz Dedi Kazanmak Icin Gidiyoruz Dedii
Ne Olursa Olsun Sivasi Desteklemek Lazim Oyle Kazanamaz Boyle Gitmek Demekle Olmaz ... Hep Destek Her Zaman Destek Tam Destek

Her Zaman Her Yerde En Büyük Yigido

1967_DERNEK_TUĞRUL
02.09.2005, 12:59
1967_DERNEK_MUSTAFA demiş ki;

serkan_uA_ demiş ki;

sivası ali samiyenimizde darmadağan edecez,antep maçının acısını bu maçta çıkarırız.en az 5 gol atarız

ARKADASLAR MERHABA GALATASARAY SİVASSPOR KARSILASMASI DOSTLUK İCİNDE GECMESİNİ VE SAHA HAK EDENİN 3 PUANIN ALMASINI İSTİYORUZ..SERKAN_uA_ ARKADASIMIZIN YUKARIDA YAZDIGI YAZIYA SU CEVABI VERİYORUM....

HIZLI GİDEN ATIN ......... SEYREK DÜSERRRR......................

HEPİNİZE BASARILAR............

www.sivasspor.com 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ.....

MUSTAFA ABİMİZ GALATASARAYLILAR SİTESİNE GİRDİGİNE GÖRE HEPSİNİ DİZE GETİRİR VEDE DİZE GETİRMİS CEVAPLARINI VERMİS SAOLSUN.........

BU YAZILAR GS SİTESİNDEN ALINTIDIRRRRRRR.............

1967_DERNEK_10UR
02.09.2005, 16:48
1967_DERNEK_MUSTAFA demiş ki;

serkan_uA_ demiş ki;

sivası ali samiyenimizde darmadağan edecez,antep maçının acısını bu maçta çıkarırız.en az 5 gol atarız

ARKADASLAR MERHABA GALATASARAY SİVASSPOR KARSILASMASI DOSTLUK İCİNDE GECMESİNİ VE SAHA HAK EDENİN 3 PUANIN ALMASINI İSTİYORUZ..SERKAN_uA_ ARKADASIMIZIN YUKARIDA YAZDIGI YAZIYA SU CEVABI VERİYORUM....

HIZLI GİDEN ATIN ......... SEYREK DÜSERRRR......................

HEPİNİZE BASARILAR............

www.sivasspor.com 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ.....

MUSTAFA ABİMİZ GALATASARAYLILAR SİTESİNE GİRDİGİNE GÖRE HEPSİNİ DİZE GETİRİR VEDE DİZE GETİRMİS CEVAPLARINI VERMİS SAOLSUN.........

BU YAZILAR GS SİTESİNDEN ALINTIDIRRRRRRR.............
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR ...ÇARŞAF NERDE ÇARŞAF....

serhankaburcuk
02.09.2005, 16:51
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR ...ÇARŞAF NERDE ÇARŞAF....

Ayıp oğlum ayıp ....:D:D

1967_DERNEK_10UR
02.09.2005, 16:53
Ayıp oğlum ayıp ....:D:D
NE AYIBI SERHAN ABI ..YENECEZ ....BOZACAZ...

serhankaburcuk
02.09.2005, 16:54

inşallah onur kardeşim..

GeCeVeMaVi58pRf
02.09.2005, 17:16
Adamlara Helal Olsun Valla Gercekci Yazmisslar Sivasspordan Cekiniyorlar Biz Bile Onlar Kadar Gercekçi Olamadik Ama Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivas
Alemin Krali...

Er58Ol
04.09.2005, 12:31

İNŞALLAH ÖYLE OLACAK....
Bİ DE ESKİ SEVGİLİM G.S. İÇİN ,,,SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR ÇALARSANIZ SEVİNİRİM:)

bucali_58
04.09.2005, 13:05
sivasspor salatasaraya 6 sallar herkes biliyorki lorant alısık cimbom 6 sallamaya fener ve sivas sampıyınlar lıgıne gıder byeeee ı love you sivasspor

ozzy58
04.09.2005, 13:28
Onlara Bu Korku Yeter
Takimin Havasi çok Iyi Ne Olursa Olsun Maçlara çok Iyi Konsantre Oluyoruz Bu Bizim Avantajimiz Olacaktir Biz Değil Onlar Bizden Korksun Onlar Galatasaraysa Bizde Sivassporuz Yiğidolarimin Yüreği Yeter

omercoskun
04.09.2005, 13:52
beyler polimiğe gerek yok ortalığı bulandırmayalım biz bunlara her türlü basarız biz yiğidoyuz beyler bırakın şu kedileri
------------------------------------------------

HEP DESTEK TAM DESTEK

efsanedavulcu
04.09.2005, 13:54
yaw ammada tırsmıslar bizden...tabi tırsacaklar yiğidoyuz biz...gümbür gümbür geliyoruz...

serhankaburcuk
04.09.2005, 13:57
Bizden çekinmekte haklılar..Nağmalup ve süper oynayan bir takımla karşılaşacaklar...Alisamiyen bekle bizi Gümbür Gümbür geliyoruz..