Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray maçında Sivasımızı desteklemeliyiz

erenelibol
29.08.2005, 01:07
Ne kadar isatnbul takımı tutan gardaslarımız varsa da sivasımızı bu macta desteklemeliyiz

paradoks
29.08.2005, 01:32
Ne kadar isatnbul takımı tutan gardaslarımız varsa da sivasımızı bu macta desteklemeliyiz

tabiki de sevgili hemserim bu macta sivasımızı desteklemeliyiz..bende ist takımı tutarım ama herseyden önce gelir SİVAS..fazla söze ne hacet..

erenelibol
29.08.2005, 01:51
tabiki de sevgili hemserim bu macta sivasımızı desteklemeliyiz..bende ist takımı tutarım ama herseyden önce gelir SİVAS..fazla söze ne hacet..

tabi gardas

HER SEYDEN ONCE SİVAS GELİR

HEP DESTEK TAM DESTEK

gercek58li
29.08.2005, 02:26
Her Seferinde Destekten Bahsediyoruz Ama Malesef Istedigimiz Destegi Bulamiyoruz.halbuki Istanbul`da Olimpiyati Rahat Dolduracak Kapasitemiz Var. Ben Almanya`da En Azindan özet Görebilmek Icin Can Atiyorum. Ins. Daha Iyi Olur!!!

erenelibol
29.08.2005, 02:27
Tabi Gardas

defineci
29.08.2005, 03:30
Eski bir galatasarayliyim ama su anda Sivas tum takimlardan onde gelir.

Bence fener ve besiktas taraftarlarini da aramiza almakta fayda var..

aralarindaki rekabet isimize yarayabilir,

fenerle mac yaparken de galatasaraylilar bizi destekler :-))))

erenelibol
29.08.2005, 03:38
evet tüm sivaslı ama gönlü önceden baska takımlarda olanlar haydi

akirasensei
29.08.2005, 08:52
Yıllardır SARI LACİVERT diyen dilim Artık KIRMIZI BEYAZ ÜÇYILDIZ SİVAS diyo.Kısmetse Samiyende de sesim kısılana bağırıcam.Ama FENERBAHÇELİ olarak değil SİVASLI olarak bağırıcam.

serhankaburcuk
29.08.2005, 14:56
Valla İstanbul seyircisine hiç güvenim kalmadı...İnşallah Alisamiyende desteklerler takımı...

1967_DERNEK_MUSTAFA
29.08.2005, 15:04
Gördüğüm kadarıyla hep sivassporu bilgisayar ve klavye başında destekliyoruz.İcraata gelince kocaman bir SIFIR .Klavye başından peynir gemisi yürütülmez.

serhankaburcuk
29.08.2005, 15:09
Gördüğüm kadarıyla hep sivassporu bilgisayar ve klavye başında destekliyoruz.İcraata gelince kocaman bir SIFIR .Klavye başından peynir gemisi yürütülmez.

İstanbul taraftarına bendende kocaman bir sıfır(0)...Bu kadar duyarsızlık olmaz...

aGa
29.08.2005, 15:16
Eski bir galatasarayliyim ama su anda Sivas tum takimlardan onde gelir.

Bence fener ve besiktas taraftarlarini da aramiza almakta fayda var..

aralarindaki rekabet isimize yarayabilir,

fenerle mac yaparken de galatasaraylilar bizi destekler :-))))

sonuna kadar hep destek tam destek

ultrAslan-Sivas SİVASSPOR'umuzun yanında olacaktır...

umitbulut58
29.08.2005, 15:38
ben bir galatasaraylı olarak tabii bundan bir önceye kadar şimdi SİVASSPORLUYUZ. galatsaray ikinci sıraya geçti. sivasın hiç yoktan bir berabberlik bekliyoruz. bende istanbulda oturuyorum. sivas başarılar... sizden ricam sakınlıkla ne olursa olsun terbiyemizi bozmayalım bize kötü söz söylemek yakışmaz......yiğido ümit bulut

Dağcı
29.08.2005, 15:50
Sivasspor hazırlıklarını sürdüren G.Saray, ormanda kros çalışması yaptı

Turkcell Süper Ligi'nde haftayı 2-2'lik Gaziantepspor deplasman beraberliğiyle kapatan Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından yaptığı kros çalışmasıyla sürdürdü.

Florya Atatürk Ormanı'nda teknik direktör Eric Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve 1 saat süren antrenmana, sakatlıklar ve milli takımlarda bulanan futbolcular nedeniyle sadece 11 futbolcu katıldı.

Koşu sırasında omzunda ağrı hisseden Ümit Karan ile izin alan Cihan'ın eksik bıraktığı çalışmaya, bağırsak enfeksiyonu geçiren Volkan ve Aykut katılmadı.

Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haftasonu Yiğidolarının sürprizine hazırlanın.

kadir20
29.08.2005, 16:07
bu hafta sonu milli maclar var bir sonraki hafta lig maclari
arkadaslar artik simdiye kadar lafti simdiden sonra icraate gecelim lütfen koskoca yigidolara yakisir mi bu artik gs fb bjk degil koskoca SIVAS var aslimiza dönelim simdiye kadar üc büyükleri destekledik ne gecti elimize artik kendi topragimizin takimini destekleyelim avrupada yine destekleriz eski takimlari ama istanbuldaki yigidolar kesinlikle ve kesinlikle sivasspor a ayrilan yerde yerini almasi lazim baska türlü aslini inkar etmis olur

twity_58
29.08.2005, 16:37
bu hafta sonu milli maclar var bir sonraki hafta lig maclari
arkadaslar artik simdiye kadar lafti simdiden sonra icraate gecelim lütfen koskoca yigidolara yakisir mi bu artik gs fb bjk degil koskoca SIVAS var aslimiza dönelim simdiye kadar üc büyükleri destekledik ne gecti elimize artik kendi topragimizin takimini destekleyelim avrupada yine destekleriz eski takimlari ama istanbuldaki yigidolar kesinlikle ve kesinlikle sivasspor a ayrilan yerde yerini almasi lazim baska türlü aslini inkar etmis olur

kadir haklı zaman destek zamanı topragımıza sahıp cıkma zamanı

volcano58
29.08.2005, 17:31
arkadaşlar galatasaray maçını lamı cimi yok zaten bize az miktarda bilet verecekler dolayısıyla bağıracak sağlam elemanlara ihtiyaç var o maça gelecek kardeşler bir hafta boyunca boğazınıza iyi bakın sigara soğuk şeylerden uzak durun ;-) takıma yeterince destek vermeliyiz

GeCeVeMaVi58pRf
29.08.2005, 21:51
Mustafa Baskana Tamamen Katiliyorum Biz Kalkip Sivastan Istanbula Maca Gidiyoruz Ama Istanbuldaki Sivaslilar Kalkipta Olimpiyata Elmiyor Valla Manisa Macinda Yazik Dedim Artik Ben Bu Konuda Konusmicam ....

erenelibol
29.08.2005, 22:00
biz(ben!) istanbullu sivsspor taraftarı olarak istanbuldaki her sivas macına gidiyorum ve susmadan yılmadan maç basından sonuna kadar bagırıyorum bu da yetmez gibi mac sonunda sapka forma bayrak gibi seyler de alıyorum ve bi sonraki macı aldıklarımla dort gozle bekliyorum!!!

sinan58_34
29.08.2005, 22:24
İstanbul taraftarına bendende kocaman bir sıfır(0)...Bu kadar duyarsızlık olmaz...

ben cok uzuldum bı ıstanbul taraftarı olarak bu kadar umursız taraftar olacagını aklımın ucundan bıle gecırmemıstım insallah galatasaray macında boyle olmucak mecıdıyekoy bızım mekanımız taraftarın buyuk destek cıkacagını tahmın edıyorum ve herseyden once gelır benım ıcın sıvas ıkıncı takımım galatasaray ama tabıkı sıvas yensın derım cunku sıvas canım benım

Kibrisli
29.08.2005, 22:30
Arkdaşlar dernek istanbula götürecek mi yine. Götürecekse ne zaman kaç liraya?

Kibrisli
29.08.2005, 22:31
Derneğin yerini tam anlatırmısınız ben sivas a geldim uğrayacağım bir derneğe ama bulamadım işhanını.

erenelibol
29.08.2005, 23:24
Ali sami yen de az kiside olsak topiclerde takıma destek olarak da en azından takım lisanslı urunlerinden alarak da takıma destek vermiş oluruz.Haydi sivas zaman senin zamanın...

KEREM_58_34
29.08.2005, 23:38
bencede herkes olimpiyat diyodu işte olimpiyat nerdesiniz. Belkide gelmişlerdirde çekirdek yemekten başka bişi yapmamışlardır. Biz çekirdek yiyen taraftar değil takımına sahip çıkan maçlarda ölümün bağıran taraftar istiyoruz.Biz aptalmıyız bağırıyoruz.Hayır değiliz çünkü sivasımımızı çooook seviyoruz.Benim sivasım klavyede değil kalbimde..Benim varsa bi yalnışım söyleyin.Ben maça gelmek için elimden geleni yaptım.babam para vermedi ben dinlemedim.Sivaslı abilerimi yalvara yalvara geldim.Başka bir konu olsa yalvarmazdım.Çünkü sevmem yalakalığı ama sonucunda sivas var 1967 genç taraftar derneğini görmek var ... Canım Feda onlara....

sinan58_34
29.08.2005, 23:39
Derneğin yerini tam anlatırmısınız ben sivas a geldim uğrayacağım bir derneğe ama bulamadım işhanını.

gardas yımpas ın karsısında selcuk ıs hanı kat 4
tel: (0346) 221 1967 numaralı telefonu aradıgın zaman sana yardımcı olurlar

dogukan58
30.08.2005, 00:38
Valla İstanbul seyircisine hiç güvenim kalmadı...İnşallah Alisamiyende desteklerler takımı...
valla gardaş bende istanbul seyirciyim ama ben üstüme alınmıyorum bu itaflarını son macta önümdeydin ama nedense amigolar arasında bi ikilik vardı bumu sivas için beraberlik size soruyorum ..................
ve sonrada lütfen istanbul seyircisne güvenmiyorum demeyin çünkü biz her macta 25 bini aştık gardaş

kafci
30.08.2005, 08:34
Önceden Süper ligde hangi takımı desteklediğimin önemi yok. Artık önemli olan tek bir şey var.O da Sivaslı olmak....

kafci
30.08.2005, 08:37
Bize Takımımız Sorulduğunda vereceğimiz cevap

-Elhamdülillah Sivaslıyım

olmalı...

Şimdi Hep birlikte söyleyelim

-Elhamdüllilah Sivaslıyız :):)

wrongway
30.08.2005, 09:52
bılındıgı gıbı bıdakı hafta alısamıyende galatasaraya karşı maç yapacagız ama ben istanbulda oturan olarak istanbul taraftarının bole destegı hiç hoşuma gıtmıyor ben sivasımın istanbuldakı maçlarının hepsıne gıtmışımdır ve galatasaray maçınada gıdecem g.s yonetyımının bıze verecegı bılet sayısı en fazla 1500 dur ve bu 1500 içinde de ben olmak istıyorum umarım ooo 1500 kişi ateşleyıcı taraftar olurda sıvasımızı az sayıdada desteklerız benden bu kadar yanlışım varsa soleyınn...
ze

puar
30.08.2005, 10:15
ne olursa olsun bize ayrılan yer dolacak ama 1500 veya 3000 bunlar çok az rakamalr ki...biz bursaya 2 bin kişi ile gittik bilemiyorum...yönetimin el atması lazım...

kursad58
30.08.2005, 11:28
ne olursa olsun bize ayrılan yer dolacak ama 1500 veya 3000 bunlar çok az rakamalr ki...biz bursaya 2 bin kişi ile gittik bilemiyorum...yönetimin el atması lazım...

ORHAN KIRMIZI BEYAZIN YANI SARI LACİVERT KOYALIM 1500 KİŞİDE OLSAK YETER GARDAŞ ANLARSINYA:):)

mehmet34
30.08.2005, 11:31
L
AL BENDENDE O KADAR
DOĞRU SÖYLÜYORSUN MUSTAFA GARDAŞ

Ronaldinho
30.08.2005, 12:10
Bu Macta Tribunleri Dolduralim...

Er58Ol
30.08.2005, 13:33
Bu Macta Tribunleri Dolduralim...

gardaş tribün zaten dolu merak etme ......önemli olan az sayıda biletin kimlere nasip olacağı....biletlerin karaborsaya düşmesi ya da fahiş fiyatlara satılması endişeyi taşıyorum,,umarım sadece biletixlerden satılır......yönetimin bu konuda şimdiden duyarlı olması gerekli

derbi maçındaki gibi bir atmosfer olacak tahmin ediyorum,,,Sivasspor ilk kez bir lig maçında lig tv den Tüm Türkiye ye kendini gösterme fırsatı bulacak,( daha önce ekranlardan çok yayın yapıldı,bunlar cumhuriyet kupası maçlarıydı) bu maçın havası bambaşka,heyecanı da kat kat artırıyor tabi,,beklentilerimiz büyük,,,ÇÜNKÜ SİVASSPOR VE TARAFTARI ÇOOOOOK BÜYÜK

Everest
30.08.2005, 14:01
gaysarayi yenmemiz sart ...!! tribunler cosacak ..stad da vurucu team aslan avliyacak !!

erenelibol
30.08.2005, 15:26
Bu macta her bir sivaslı aslan avcısı olacak

aGa
30.08.2005, 15:30
ya sizleri anlamak cok zor cok degisik insanlarsınız GARDASLAR

.....................YORUMSUZ. ...............

AMA HEP DESTEK TAM DESTEK

serhankaburcuk
30.08.2005, 15:41
Valla İstanbul seyircisine hiç güvenim kalmadı...Olimpiyattaki maçta seyircimizi gördüm...İnşallah Alisamiyende desteklerler takımı...

agca58
30.08.2005, 15:47
sivaslıysan sivas takımını tutacaksın...

erenelibol
30.08.2005, 15:48
sivaslıysan sivas takımını tutacaksın...

FAZLA SÖZE NE HACET

1967_DERNEK_10UR
30.08.2005, 20:35
bu Maç Liderlik Maçi Bizim Için çok önemli...

sinan58_34
30.08.2005, 21:29
Valla İstanbul seyircisine hiç güvenim kalmadı...Olimpiyattaki maçta seyircimizi gördüm...İnşallah Alisamiyende desteklerler takımı...

ABİ DESTEKLIYECEK INSALLAH BEN INANIYORUM SİZDE INANIN AMA BIZE AYRILAN YER COK AZ İNSALLAH BI SOUN OLMAZ

erenelibol
30.08.2005, 22:25
ABİ DESTEKLIYECEK INSALLAH BEN INANIYORUM SİZDE INANIN AMA BIZE AYRILAN YER COK AZ İNSALLAH BI SOUN OLMAZ

gardas gs lılar inadına az yer veririler

FatihSoner58
30.08.2005, 23:00
yaw bende eskiden GSliydim, ama simdi aklimin ucunda bile degil. Yaw banane elin Gs sinden. Benim Topragimin takimi SIVASSPORUM varken...

Allaha sukur yarim deil herseyimle Sivassporluyum

MAVİ_BERE
30.08.2005, 23:51
slm kardaşlarım hepinize selam olsun.............*
BEN fanatik ANKARAGÜÇLÜYÜM...ama galatasaraya olan düsmanlıgım için o maça ankaradan 1 otobüs ankaraguclu geliyoruz...
sivası canı gönülden desteklemeye.....

İYİ GÜNÜNDE KÖTÜ GÜNÜNDE HEP BERABERİZ ÇÜNKÜ BİZ ANKARAGÜÇLÜYÜZZ....

sizide ank agırlamak tan mutluluk duyacagımıza emin olun.....

GuNaY
31.08.2005, 00:00
BEN fanatik ANKARAGÜÇLÜYÜM...ama galatasaraya olan düsmanlıgım için o maça ankaradan 1 otobüs ankaraguclu geliyoruz...

gardas saolun.. anadolu takımlarının bu sekilde birliktelikleri bizi dahada güçlendirecektir...

ve istanbul taraftarı olarak birşey diyemiyorum artık.... bari bu maça çekirdek yemek isteyenler gelmesin.. zaten maç tvde olucak... doya doya yesinler çekirdeklerini...!!!

skywriter
31.08.2005, 06:59
Guvenlik acisindan herhangi bir problem olur mu bilemiyorum ama maca gitmeden once arkadaslar birlik yapsa, topluca gidip GS tarafindan bilet alsalar ve tribunun GS kosesinin en ucuna, Sivasspor taraftarinin yanina otursalar nasil olur? Cunku diger turlu binlerce taraftar stad disinda kalacak...

Dağcı
31.08.2005, 07:57

Gardaş sizlere çok teşekkür ederiz. Artık Anadolu takımlarının birbirlerini desteklemeleri şart oldu. İstanbul zinciri başka türlü kırılamaz.

volcano58
31.08.2005, 08:19
gardas gs lılar inadına az yer veririler
kardeş böyle birşey söz konusu olamaz ev sahibi takımlar stad kapasitelerinin en az %5 i kadar konuk takıma bilet vermek zorundalar ve galatasarayın yeni tribünü bizim maça yetişecek gibi görünüyor koltuklar takılmaya başlandı bile yeni kapasitesi kaç kişilik olacak bimiyorum ama 1500 yada en fazla 2000kişilik bilet verirler diye tahmin ediyorum

goze58
31.08.2005, 10:30
gardaşlar sivasımızı zor durumlarda yalnız bırakmıyalım zor kalmasınlar

serrkann58
31.08.2005, 11:15
Gardaşlar ALLAHTAN bir mani olmazsa kaç kişilik yer verirlerse versinler ORDAYIZ ÇOGALARAK GELİYORUZ BİZ YİĞİDOYUZ

Herkes bunu bilsin YİĞİDOLAR herzeman her yerde

erenelibol
05.09.2005, 01:47
Gardaşlar ALLAHTAN bir mani olmazsa kaç kişilik yer verirlerse versinler ORDAYIZ ÇOGALARAK GELİYORUZ BİZ YİĞİDOYUZ

Herkes bunu bilsin YİĞİDOLAR herzeman her yerde

maddi bakımdan 1967 belki gelemeyebilirmişbiz onlarıda bu maçta istiyoruz.Zaten kalabalık olup maç öncesi görüntülerdede sivasımızı desteklediğimizi göstermeliyiz.taraftarlık lafta kalmamalı her zaman destek ama gercek destek...

deniz
05.09.2005, 09:18
Ben Hasta Bir Cimbom Taraftariyim Ama Bu Maçta Tabiki Cimbomu Değill Sivasi Butun Gönlumle Desteklicemm Ve Gerçek Bir Sivas Li Olarak Maça Da Gidicem.şunu Belirtmek Istiyorum Bu Maç Benim Için çok önemli çünkü Gönulden Sevdiğim Iiki Takim Karşi Karşiya gelıcek Ve Bu Ilk Defa Oluyo Benim Için .umarim Hak Eden Kazanir Ama Ben Sivasin Bu Maçta Cimbomu Yenip Kendini Göstermesini Istiyorum.
Inaniyorum Ki Sivasspor Her Zaman Iyi Yerlere Ve Konumlara Layik Ve Inşallah Da Gelicek. Denizzz

acakislalimahoni
05.09.2005, 10:29
Bu saatten sonra sivaslıyım diyen hiç bir istanbullu diğer kuluplere meyletmeye gardaslar artık bizim de söz hakkımız var hem de sonuna kadar bunu böyle bilmeli herkes Sivas Bir gün 1 nci ligde sampiyon olacak bu kacınılmazdır.

kursad58
05.09.2005, 11:32
Bilet Konusu Hakkinda Bilgisi Olan Varmi Ne Zaman Satişa çikacak Ve Biz Biletleri Nasil Temin Edicez

erenelibol
05.09.2005, 15:40
doğru konuş lan anti sivas adam olacaksan gel buraya

kursad58
05.09.2005, 15:41
...

BU EZİK ARKADAŞIN ÜYRLİĞİNİ SİLERMİSİNİZ SİTEYİ ULTRASLAN FORUMU ZANNETTİ TERBİYESİZ

e17eren
05.09.2005, 17:18
Arkadaşlar Olimpiyata 25-30 Bin Giden Takima şehrin Göbeğineki Stadda 2 Bin Kişilik Yer Verilmez Biletler Piyasaya çikinca Gs Ribünlerinden Biletleri Alalim Nasil Olsa Sivas Tarafini Gardaşlarimiz Doldurur özellikle Sivasa Verilecek Tribün Tarafini
Eski Açikolabilir
Hadii Biletlere Hücum
Hep Destek Tam Destek

fatih_5834
05.09.2005, 19:51
tabıkı gardas ama artık sıvas var memleketının takımı ıstanbul takımına gerek yok...anadolu takımı var.kırmızııııı beyazzzzz en buyuk sivasssss...!

lezgi
05.09.2005, 19:57
yok artık öyle başka takım varsa yoksa sivasspor

1967_DERNEK_10UR
05.09.2005, 20:07
BU EZİK ARKADAŞIN ÜYRLİĞİNİ SİLERMİSİNİZ SİTEYİ ULTRASLAN FORUMU ZANNETTİ TERBİYESİZ
BU İTLERİ ER GEÇ YAKALIYACAZ...ORAYA YAZMASI KOLAY...ANTİ AYAĞINIZI DENK ALIN SİVAS'TA TAKİPTESİNİZ...

1967_DERNEK_10UR
05.09.2005, 20:09
maddi bakımdan 1967 belki gelemeyebilirmişbiz onlarıda bu maçta istiyoruz.Zaten kalabalık olup maç öncesi görüntülerdede sivasımızı desteklediğimizi göstermeliyiz.taraftarlık lafta kalmamalı her zaman destek ama gercek destek...
BÜYÜK BİR İHTİMALLE GELEMİYORUZ...BİZİM YERİMİZİ ARATMAYIN...BİZ SİVAS'TA ÇOŞACAZ ÇOŞTURACAZ...

sinan58_34
05.09.2005, 20:27
BÜYÜK BİR İHTİMALLE GELEMİYORUZ...BİZİM YERİMİZİ ARATMAYIN...BİZ SİVAS'TA ÇOŞACAZ ÇOŞTURACAZ...
abi canınız sagolsun sizin buyuk destegınızı herkes bılıyo ve sıkıntılarınızıda bu yuzden sızlere sonuna kadar hak verıyoruz ve herkes anlayısla karsılayacaktırda

nazimgulturk
05.09.2005, 20:32
Galatasarayi çok Rahat Geçeceğiz Istanbul Desteğide Hayli Fazla Olacak...............

===şampiyon Sivasspor===

Nazim Gültürk

1967_DERNEK_10UR
05.09.2005, 20:32
abi canınız sagolsun sizin buyuk destegınızı herkes bılıyo ve sıkıntılarınızıda bu yuzden sızlere sonuna kadar hak verıyoruz ve herkes anlayısla karsılayacaktırda
İNŞALLAH SİNANCIM HER ZAMANDA GELME FIRSATIMIZ OLMUYOR...AMA İNŞALLAH SİZ GEREKEN DESTEĞİ VERECEKSİNİZ...

EMİNÇOLAK
05.09.2005, 20:41
bizlerde burda 1967 genç taraftarlar derneginin birer üyesiyiz sivdaki arkadaşlarımız gelemeyebilir ama bizler yine 1967 genç taraftarlar dernegi olarak statda yerimizi alacagız ve pankartımızı açacagız

nazimgulturk
05.09.2005, 20:43
şampiyon Sivasspor Her Zaman Her Yerde Büyük Taraftarin Yanindaa..........

erenelibol
05.09.2005, 21:35
İNŞALLAH SİNANCIM HER ZAMANDA GELME FIRSATIMIZ OLMUYOR...AMA İNŞALLAH SİZ GEREKEN DESTEĞİ VERECEKSİNİZ...

gardas gelememenize cok uzuldum keske gelseydiniz ama gözünüz arkada kalmasın biz sonuna kadar destekleyeceğiz çekirdekçilere benzemeyiz biz

erenelibol
05.09.2005, 21:51
birde bugün forumlara kufur yazan bi gs li cıktı yakalarsak...

erenelibol
06.09.2005, 00:02

bende katılıyorum ama istanbula organizasyon sart

GuNaY
06.09.2005, 00:08
sizsiz zor olacak organizasyon hayırlısı olsun :(

erenelibol
06.09.2005, 00:17
bi sekilde birlik olmalıyız ama nasıl sorun burda

drummer
06.09.2005, 01:44
her zaman birlikte olmak lazım
bu takım taraftar desteği olursa sonuna kadar götürür bu işi

akirasensei
06.09.2005, 16:45
Madem organizasyon deniliyor.O zaman bilet alabilen arkadaşlarla sabit mekan yada bir yerde toplanıp hepbirlikte girelim.Görsün cümle alem şovu.Bunu konunun üzerinde ısrarlıyım.Hangimiz büyük görsünler.

veysel
06.09.2005, 19:05
herseyden önce sivas gelir
HEM DESTEK TAM DESTEK

GuNaY
06.09.2005, 19:39
bilet alacak arkadaşlar için toplanıp gitmek iyi olacaktır... büyük ihtimal ben bu maçta yerimi alamayacağım :( allahtan umut kesilmez maç başlayana kadar olumlu gelişmeler için dua edeceğim...

MAVİ_BERE
06.09.2005, 19:51
Evet arkadaşlar
siz bu sekil de hiç bir zaman tribün yapamassınız!!!

Neden derseniz çünkü bakıyorum da tek tribün lideri hariç herkes fenerli taraftarların yiğidoların içine gelsin diye davetiye cıkarılıyor....
ÇOK yanlış yarın maç günü
: biliyorsunuz zaten fenerle cim bom un arası bozuk....
fenerliler bir küfür etmeye başlıyacak 90 dakka sen takımına bagıramıyacan...
ve + ÇOK BÜYÜK TASKINLIK DA OLACAK TIR EMİNİM BEN BUNA....
SİVASIN adına leke sürülecektir.
adamlar x takımın seyircisi vardı onlar yaptı demezler...

DİYECEKLERİ ŞUDUR:

SÜPERLİGE ÇIKTILAR,TAŞKINLIK YAPARAK İSİM YAPMAYA CALIŞIYORLAR DERLER....

DİYECEGİM SİZE

BİZ ANKARAGÜÇLÜLERDE GELSEK FAZLA BAGIRAN OLMAZ SİVAS DİYE....SADECE DESTEK OLMAK İSTİYORUZ KÖSTEK DEĞİL...

ALIN SİZE BİR BESTE:::::::

4 SENE ÜST ÜST TE ŞAMPİYON OLDU,,AVRUPANIN KRALI OLDU...

GERÇEKLERİ TÜRKAN SORAY, TARİHİ DE GÖNÜL YAZAR,,,

PEZEVNKLER KARI SATAR,,, KARIYIDA GALATASARAY....

Aslın da küfürü bol bir beste göndercektim ama SİVASSPOR WEB SİTESİNE VE BİZ ANADOLU SEYİRCİSİNE YAKIŞMAZ....

NOT:( ANKARA DAN SİVASA HANGİ TUR GİDİYOR BİLEN VAR SA YAZSIN LÜTFEN.....

YARIN SİVAS ( SİVASPORUM DİYE AYAKLANACAK...)

AMA İŞALLAH O GÜN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLMAZ...

BOL BOL DUA EDİN....

GuNaY
06.09.2005, 19:56
gardaş zaten sivas tribunune sivasslılar anca dolar birde ilgisi olmayan adamlar destek olmadıktan sonra kendi hesapları için gelecekse (sizi ayrı tutuyorum sizin niyetinizi gayet iyi biliyoruz hem site hemde sahsım adına) gelmesinler!!!
DUALAR MÜŞTERREKTİR GARDASIM... HERKESE GEREK DUA... BİZEDE ETMEYİ UNUTMAYIN!

sivas23
06.09.2005, 20:09
Istemiyoruz !! Istanbul Takimi Tutup Sivasspor U Desteklemeye Gelmeyin :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

serhankaburcuk
06.09.2005, 20:19
Arkadaşlar Sivastan 1967 Sivasspor Genç Taraftarlarını temsilen Tribün lideri olarak ben Amigo olarakta Sebo geleceğiz...Orada organizasyon yapacağız...Stadyuma yani Ali Sami Yen'e Fenerbahçe veya daha başka takımların forması bayrağı veya başka takımları simgeleyen şeylerle hiçbir taraftarımız gelmesin...Biz zaten kendimize yeteriz...Ali Samiyende Süper bir tribün yapacağız...Çekirdek yiyen ve bağırmayanlarda gelmesinler...

serhankaburcuk
06.09.2005, 20:20
Istemiyoruz !! Istanbul Takimi Tutup Sivasspor U Desteklemeye Gelmeyin :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

Evet sana katılıyorum...Başka takımların armasını içeren bayrak veya kaşkol türü şeylerle aramıza gelenleri almayacağız...

GeCeVeMaVi58pRf
06.09.2005, 20:22

bizim baska takımları tutan arkadaslara ihtiyacımız olmamalı biz sivassporluyuz ve kimseye ihtiyacımız yok 7 milyon sivaslıya neoldukı baska taraftarları cagırıyorsun sivaslı olupta baska takımları hala tutan varsada onlar sivaslı olamaz....

serhankaburcuk
06.09.2005, 21:24
bizim baska takımları tutan arkadaslara ihtiyacımız olmamalı biz sivassporluyuz ve kimseye ihtiyacımız yok 7 milyon sivaslıya neoldukı baska taraftarları cagırıyorsun sivaslı olupta baska takımları hala tutan varsada onlar sivaslı olamaz....

Başka takım taraftarları gelip kendi atkımlarını düşünerek tezahürat yapacaklar...Bunun için gelemesinler istemiyoruz...Biz KIRMIZI-BEYAZ renklere aşığız...

MAVİ_BERE
07.09.2005, 00:03
şimdiye kadar nerdeydiniz?

puar
07.09.2005, 00:08
şimdiye Kadar Benim Için Fener B,vardi Süper Ligde Onu Destekliyorduk....şimdi Sivas Var.............

MAVİ_BERE
07.09.2005, 00:26
Fenerbahceliydim diyorsun!
peki neden bıraktın fenerbahce yi?
haaa anladım artık anadolu takımı tutmak sempatisi başladı herkes te.

bir takımı tutuyorsan arkasın da ol!
sivasspor sa sivas de ölene kadar.
fenerbahceyse fener bahce de...
allah korusun sivas bu sene yolunda gitmeyen seyler oldugunu farzet ve küme düştü....
hala diyecekmisin sivas diye...
DEMEZSİN!!!
Eski takımını sattıysan yeni takımını da satarsın???

tartışmak istersen form haricin de bu konuyu puar..

msn adresim:duygulum_1982@hotmail. com

fatih_5834
07.09.2005, 00:31
sivasımıza destek cıkmalıyız haklısın gardas.. buralarda yabancılık cekmemesı lazım..ıst yarısı sıvaslı..

fatih_5834
07.09.2005, 00:37

allah korusun sivas bu sene yolunda gitmeyen seyler oldugunu farzet ve küme düştü....
DEMEZSİN!!!

arkadas bızde satmakyok benim futbol hayatım sıvasla basladısonuna kadarda sıvastır... ama baskaları nasıl dusunur bılmem..ben uc senedır gazetede gordugum butun sıvasspor resımlerını toplayıp bırıktırıyordum..mılletbana delımısın dıyorduama ben bu sıvasaskından gecmem dedım.sensiz5834@fatih.com

fatih_5834
07.09.2005, 00:38
şimdiye Kadar Benim Için Fener B,vardi Süper Ligde Onu Destekliyorduk....şimdi Sivas Var.............
sivasa tam destekolmalıyız abı..maclardada yanlız bırakmamalıyız...

fatih_5834
07.09.2005, 00:42

DEMEZSİN!!!

haaa arkadas bıde sen canını sıkma bızım taraftarımız satmaz bu fenere gs ye ve dıger takımlara ve onların taraftarlarına benzemez cunku bız anadolu takımıyız..kırmızıııııııııı beyazzzzzzzzzzzz enbuyukkkkkkkkkkk sivasssssssssss
...bız takımımızı yarı yolda bırakmayız...

fatih_5834
07.09.2005, 00:44
Başka takım taraftarları gelip kendi atkımlarını düşünerek tezahürat yapacaklar...Bunun için gelemesinler istemiyoruz...Biz KIRMIZI-BEYAZ renklere aşığız...
serhan abı haklısın bunlara yer werılmemesı lazım abı..bunca kısı dururken onlara kalmıs sankısıvasındurumu...

GuNaY
07.09.2005, 01:31
sivaslılar biletleri alır zaten kimseye bırakmadan!!!

MAVİ_BERE
07.09.2005, 03:43
benim sözüm sana değil kardeş...
yazıyı dikkat li okuduysan yazının sonunda puar yazıyor...

serrkann58
07.09.2005, 09:44
Bence maçta dışardan başka takımın taraftarı aramızda olmamalı çünkü onlar oraya başka amaçla gelecekler bizimde başımız agrıyabilir daha ist da bjk ve fb maçımızda var bu maçlardada aynı şekilde tepkimiz olmalı..Aramıza dışardan kimse girmemeli

mistili
07.09.2005, 20:23
gardas biletler zaten 40 milyonsa baska takımlardan adamlar gelmez...

fatih_5834
07.09.2005, 21:25
gardas bende topıc actım ama ne fayda hıc ılgı gosteren olmadı..

erenelibol
08.09.2005, 00:48
gardas bende topıc actım ama ne fayda hıc ılgı gosteren olmadı..

gardas 1 gec acmısın 2 merak etme biz ilgileniriz..

erenelibol
08.09.2005, 00:49
beyler mac biletleri 23 ytl mi yoksa 40 ytl mi???

GuNaY
08.09.2005, 01:38
biletler yazın satışa çıkacak net fiyatı öğreniriz...

baskentli
08.09.2005, 21:45
istanbullu kolpalar siteyi talan ettiler sivaslıların hiçbir bizanslı taraftarlara ihtiyacı yok istanbuldaki seyircimiz herkese yeter azdan az coktan cok gider :@

BLACK_MASK
08.09.2005, 22:02
GS MACİNDA kesinlikle inaniyorum ki taraftarımiz müthis bir atmosfer olusturacak sivas ve sivaslinşn gücünü gs görsün ve ben eminim ki anderson 2 gol atacak ve tüm türk;ye onu konusacak haydi sivaslilar SAMİYENİ MEZAR ETMEYEE

MAVİ_BERE
08.09.2005, 22:45
HER ŞEY SENİN UĞRUNA,
KATLANMAK BOYUN BORCUM.
ŞAMPİYON OLACAKSIN!
BAŞKA YOLU YOK BUNUN.

HAKAN BAYRAKTAR KOYACAK,
istanbul DÖT OLACAK.
SİVASSPOR SEVGİSİ,
AVRUPAYA TAŞACAK.

MAVİ_BERE
08.09.2005, 22:55
Alayina Isyan Olsun

MAVİ_BERE
08.09.2005, 22:56
Alayina Isyan Olsun

Sivas Imiza Yemin Olsun

Amatöre Düşsen Bile

Terkedenler Kahpe Olsun

fatih_5834
09.09.2005, 00:26
evet gardas haklısın..desteklerı beklıyoruz ama kımsenınumrunda degılkı..formacıyoz yazan yok.baska bır formolsa cok ılgı ceker.....

drummer
09.09.2005, 01:34
ben bir beşiktaş taraftarıydım
ama şimdi yalnız sivasspor var beim için.
kendi memleketimin takımı varken başka takımı desteklemek,böyle bir şey olabilirmi.
asla.

Er58Ol
10.09.2005, 09:19
ben bir beşiktaş taraftarıydım
ama şimdi yalnız sivasspor var beim için.
kendi memleketimin takımı varken başka takımı desteklemek,böyle bir şey olabilirmi.
asla.
ÖYLE BİRŞEY OLAMAZ GARDAŞ,,,GEÇTİ O DEVİR...:)

kursad58
10.09.2005, 09:39
SAMİYEN CİNCONA MEZAR OLACAK

Er58Ol
10.09.2005, 09:40
KÜRŞAD BİLETLERİ ALABİLECEK MİYİZ NE DÜŞÜNÜYORSUN BU KONUDA

Sweetgirl
10.09.2005, 09:51
Bende cok gelmek istiyorum ama maalesef imkansiz birsey! neyse benim yerimede bari biraz sivassporu desteklersiniz, hepiniz azicik benim icin destekleseniz yeter! kendinizede desteklediginiz kalsin! dimi yani!

Sivaslilara yakisacak sekilde gidin ve yakisacak sekilde dönün kardeslerim!

Er58Ol
10.09.2005, 09:57
YETER Kİ O STADA Bİ GİRELİM DESTEK ONDAN SONRA GÖRÜLECEK ZATEN....BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN:)...VE DE YİĞİDOYA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE HER ZMAAN HER YERDE ÖRNEK TARAFTAR VEFAKAR CEFAKAR BÜYÜK SİVASSPOR TARAFTARINI GÖRECEK TÜM TÜRKİYE

AVAZIMIZ ÇIKTIĞI KADAR HAYKIRACAĞIZ

İLK ÖNCE: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
SONRA SİVAS

Dağcı
10.09.2005, 09:57
Alayina Isyan Olsun

Sivas Imiza Yemin Olsun

Amatöre Düşsen Bile

Terkedenler Kahpe Olsun

Sağol Gardaş, Çok Güzel Olmuş

Er58Ol
10.09.2005, 10:01
SEVDAMIZIN ADI BERRAK.........KIRMIZI
SONU TOPRAK......................BE YAZ
DÖNEN ALÇAK OLSUN...........

kursad58
10.09.2005, 11:19
KÜRŞAD BİLETLERİ ALABİLECEK MİYİZ NE DÜŞÜNÜYORSUN BU KONUDA

gardaş vallahi ben 2 adet eski açık aldım yanlışlıkla ama benim ev m.köyde pazar sabah erkenden stada gidip gişenin önüne oturucam alırsam bizim tribünden onları satıcam istersen gel sabah tanışırız olmadı biletin birini sana veririm eski açıkta seyrederiz:)

Er58Ol
10.09.2005, 11:21
gardaş vallahi ben 2 adet eski açık aldım yanlışlıkla ama benim ev m.köyde pazar sabah erkenden stada gidip gişenin önüne oturucam alırsam bizim tribünden onları satıcam istersen gel sabah tanışırız olmadı biletin birini sana veririm eski açıkta seyrederiz:)
OLUR GARDAŞ,,HELE Bİ AKŞAM OLSUN NE YAPACAĞIMIZA KARA VERİRİZ,, Bİ ŞEKİLDE TANIŞIRIZ NASIL OLSA:) KARABORSACILIK YAPMAZSIN Dİ Mİ :)

Er58Ol
10.09.2005, 11:21
GİŞE KAÇTA AÇILIR BİLEN BİRİ VARSA AYDINLATSIN

cem10
10.09.2005, 16:15
gelin gelin eski açığa gelin de ALİ SAMİYEN CEHENNEMİNİ dayak yiyerek tanıyın...

Yazinin devami, küfür ve asagilayici, ve tahrik oldugundan site yönetimi tarafindan editlenmistir.

Üye kilitlenmistir

kursad58
10.09.2005, 16:19
OLUR GARDAŞ,,HELE Bİ AKŞAM OLSUN NE YAPACAĞIMIZA KARA VERİRİZ,, Bİ ŞEKİLDE TANIŞIRIZ NASIL OLSA:) KARABORSACILIK YAPMAZSIN Dİ Mİ :)

YAPARMIYIM BABA YA AYIP ETTİN SİVASLIYIZ BİZ ŞU SİTEDE GEZEN 6S LİLER GİBİ BİZANS TOHUMU DEĞİLİZ:))

karakule58
10.09.2005, 16:31
gelin gelin eski açığa gelin de ALİ SAMİYEN CEHENNEMİNİ dayak yiyerek tanıyın...

Yazinin devami, küfür ve asagilayici, ve tahrik oldugundan site yönetimi tarafindan editlenmistir.

Üye kilitlenmistir :k3:
CEM10 KOCANIZ SİVAS GELİYOR BAŞINDADA LORANT İYİ TANIRSINIZ BİZ KİMSENİN YANDAŞI DEGİLİZ TEKRAR SÖYLÜYORUM UMARIM MAÇTAN SONRA STADIN ETRAFINDA TAŞKINLIK YAPARSINIZ..