1967_DERNEK_10UR
21.08.2005, 16:19
SAMSUNDA OYNANA SAMSUNSPOR-SİVASSPOR PAF TAKIMLAR MAÇINI 5-1 KAYBETTİK...MAÇI BİZDE İZLEDİK...SKOR TAM BİR FELAKET...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : farklı yenildik... 1967_DERNEK_10UR 21.08.2005, 16:19 SAMSUNDA OYNANA SAMSUNSPOR-SİVASSPOR PAF TAKIMLAR MAÇINI 5-1 KAYBETTİK...MAÇI BİZDE İZLEDİK...SKOR TAM BİR FELAKET... serhankaburcuk 21.08.2005, 16:20 SAMSUNDA OYNANA SAMSUNSPOR-SİVASSPOR PAF TAKIMLAR MAÇINI 5-1 KAYBETTİK...MAÇI BİZDE İZLEDİK...SKOR TAM BİR FELAKET... İlk yarı 0-0 bitti..Ama ikinci yarı birazda acemilikten kaynaklanan hatalardan dolayı 5 gol yedik...İnşallah diğer maçlarda daha iyi olacağız... 1967_DERNEK_10UR 21.08.2005, 16:21 PAF TAKIMDA YENİLDİK AMA ...SÜPER LİG MAÇINDA YENDİK.. hemso58 21.08.2005, 16:23 SAMSUNDA OYNANA SAMSUNSPOR-SİVASSPOR PAF TAKIMLAR MAÇINI 5-1 KAYBETTİK...MAÇI BİZDE İZLEDİK...SKOR TAM BİR FELAKET... DAHA LİGİN BAŞI İLERİDE HERŞEY DÜZELİR İNŞALLAH GuNaY 22.08.2005, 10:44 olur bu şekilde olaylar, onlar henüz genç çok güzel şeyler yapacaklarına inanıyorum zamanla... twity_58 22.08.2005, 11:26 yensek yenılsek kalbımız hep onlarla :D saglık olsunn Bilmiyorum 22.08.2005, 11:58 Bence Yenilgiler daha devam edecektir.Bu sitede 10.000 e yakın vatandaş var hepinize soruyorum bu gün sivassporun ilk 18 kaç sivaslı var?Bana cevap verin Hemen Hayrettin 23 kişilik bir kadromuz var 5 i yabancı zaten geriye kalanlardan bir hayrettin belki aklıma gelmiyor 2 tane daha vardır böyle bişey olurmu sivastan adam yetişmiyor.Bu çok önemli sorun bu gün anadolu kulupleri adam satarak geçiniyor bakın gençlerbirliğine adamlar hem kendi paftakımından yetiştiriyor hemde b katogorisinde kendi takımları var asaşspor ordan yetiştiriyor.Aynı şekilde Antep hem kendi çok iyi hemde antep belediyespora adamlarını kiralık yolluyor tecrübe kazandırıyor iyi olanlara geri çağırıyor bizimde bu tür çalışmalar yapmamız lazım sivastan adam yetişmesi lazım bir ümit özat,ibrahim toraman,hasan kabza,ender alkan ,ademdursun hangisi sivassporda yetişti Hayrettin bile 6 yıl önce sivas Çimentospordan geldi .İnşallah ilerde bizde paf takıma dç.divriğispora gereken önemi veririz 1967_DERNEK_10UR 22.08.2005, 14:05 PAF TAKIM MAÇTAN SONRA TRİBÜNLERE GELEREK BİZİMLE BERABER SİVASSPOR'U DESTEKLEDİ.. Bilmiyorum 22.08.2005, 14:07 Bence Yenilgiler daha devam edecektir.Bu sitede 10.000 e yakın vatandaş var hepinize soruyorum bu gün sivassporun ilk 18 kaç sivaslı var?Bana cevap verin Hemen Hayrettin 23 kişilik bir kadromuz var 5 i yabancı zaten geriye kalanlardan bir hayrettin belki aklıma gelmiyor 2 tane daha vardır böyle bişey olurmu sivastan adam yetişmiyor.Bu çok önemli sorun bu gün anadolu kulupleri adam satarak geçiniyor bakın gençlerbirliğine adamlar hem kendi paftakımından yetiştiriyor hemde b katogorisinde kendi takımları var asaşspor ordan yetiştiriyor.Aynı şekilde Antep hem kendi çok iyi hemde antep belediyespora adamlarını kiralık yolluyor tecrübe kazandırıyor iyi olanlara geri çağırıyor bizimde bu tür çalışmalar yapmamız lazım sivastan adam yetişmesi lazım bir ümit özat,ibrahim toraman,hasan kabza,ender alkan ,ademdursun hangisi sivassporda yetişti Hayrettin bile 6 yıl önce sivas Çimentospordan geldi .İnşallah ilerde bizde paf takıma dç.divriğispora gereken önemi veririz süperligde kalırsak seneye ve ya ondan sonraki seneye yavaş yavaş başlarız artık GeCeVeMaVi58pRf 23.08.2005, 15:18 SAMSUNDA OYNANA SAMSUNSPOR-SİVASSPOR PAF TAKIMLAR MAÇINI 5-1 KAYBETTİK...MAÇI BİZDE İZLEDİK...SKOR TAM BİR FELAKET... ilk yarıda iyi oynadık ama golle bulusamadık ilk yarı 0-0 bitti ikinci yarıda talihsiz bir skorla sahadan ayrıldık inşallah bu son olur takımımız ilk galıbıyetını manısadan alır pafların intikamını biz aldık... hancer58 20.12.2005, 02:13 Bence Yenilgiler daha devam edecektir.Bu sitede 10.000 e yakın vatandaş var hepinize soruyorum bu gün sivassporun ilk 18 kaç sivaslı var?Bana cevap verin Hemen Hayrettin 23 kişilik bir kadromuz var 5 i yabancı zaten geriye kalanlardan bir hayrettin belki aklıma gelmiyor 2 tane daha vardır böyle bişey olurmu sivastan adam yetişmiyor.Bu çok önemli sorun bu gün anadolu kulupleri adam satarak geçiniyor bakın gençlerbirliğine adamlar hem kendi paftakımından yetiştiriyor hemde b katogorisinde kendi takımları var asaşspor ordan yetiştiriyor.Aynı şekilde Antep hem kendi çok iyi hemde antep belediyespora adamlarını kiralık yolluyor tecrübe kazandırıyor iyi olanlara geri çağırıyor bizimde bu tür çalışmalar yapmamız lazım sivastan adam yetişmesi lazım bir ümit özat,ibrahim toraman,hasan kabza,ender alkan ,ademdursun hangisi sivassporda yetişti Hayrettin bile 6 yıl önce sivas Çimentospordan geldi .İnşallah ilerde bizde paf takıma dç.divriğispora gereken önemi veririz ABICIM HAKLISINDA TURKIYEDE NEKADAR TOPCU YETISIYOKI ??????? sivasli_burak 27.12.2005, 19:18 olur bu şekilde olaylar, onlar henüz genç çok güzel şeyler yapacaklarına inanıyorum zamanla... haklisin abi ya 5841 27.12.2005, 19:29 SAMSUNDA OYNANA SAMSUNSPOR-SİVASSPOR PAF TAKIMLAR MAÇINI 5-1 KAYBETTİK...MAÇI BİZDE İZLEDİK...SKOR TAM BİR FELAKET... BAZEN BÖYLE KÖTÜ NETİCELER OLUYOR. KEŞKE OLMASA .. alimuharrem58 27.12.2005, 19:33 başka maclarda duzeltırız gaptı 27.12.2005, 19:34 Olur böyle moral bozmaya gerek yok!!! puar 27.12.2005, 19:38 bugunlerin üstünden 4 ay geçti ..şimdi takım daha iyi. |