Orijinalini görmek için tıklayınız : MALATYA'DAYDIK....!!......

KAN VE İNTİKAM
25.01.2006, 19:23
MALATYA DEPLASMANINDA ÇEKİNDİĞİMİZ...YOLCULUK ANIMIZ VE TRIBUNDEKI BAZI RESİMLERİMİZ...

serhankaburcuk
25.01.2006, 19:26
Evet bu hafta Malatya yolculuğumuz çok zevkli ve eğlenceli geçti...Özellikle Arif yolda bizi gülmekten kırdı geçirdi....:):):)

KAN VE İNTİKAM
25.01.2006, 19:26
DEVAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Arif Coşkun
25.01.2006, 19:28
Helal olsun valla,kar kış demeden yollara düşüp takımı desteklemek,hakkınız ödenmez sizin arkadaşlar,sizinle ne kadar övünsek azdır.

1967_DERNEK_10UR
25.01.2006, 19:29
EWET BU HAFTA Kİ MALATYA MAÇINDAKİ ÇEKİNDİĞİMİZ RESİMLERİ SİZ DEĞERLİ YİĞİDOLARLA PAYLAŞMAK İSTEDİK..MAÇA GİDERKEN VE GELİRKEN YOLDA BAYA AKSİLİKLER YAŞAMAMIZA RAĞMEN SİVASSPORUMUZU YALNIZ BIRAKMADIK...

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ..
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ....

1967_DERNEK_TUĞRUL
25.01.2006, 19:34
MALATYA RESİMLERİ DEVAMMMMMMMMM

1967_DERNEK_TUĞRUL
25.01.2006, 19:36
DEVAMMMMMMMMM

1967_CLUB_HÜSEYİN
25.01.2006, 19:38
EVET mALATYADA MÜKEMMEL BİR ORTAM VARDI....HERSEY ÇOK GÜZELDİ...

1967_DERNEK_TUĞRUL
25.01.2006, 19:38
MALATYA DAKİ HEMŞEHRİLERİMİZ!...

sinan58_34
25.01.2006, 19:40
resımler cokguzel olmus elınıze saglık

1967_DERNEK_TUĞRUL
25.01.2006, 19:40
ŞEKER OLAAANNNNNN :D

Etem-Murat
25.01.2006, 19:43
MALATYA DAKİ HEMŞEHRİLERİMİZ!...
hamşo resimher cok güzel olmuş ellerine sağlık

1967_DERNEK_NAİL
25.01.2006, 19:52
YAV BANADA KIRMIZI BEYAZ YAKIŞIYORHA KISKANANLAR ÇATLASIN

KAN VE İNTİKAM
25.01.2006, 19:53
devammmmmmm

Tarkan ÇeLik
25.01.2006, 19:54

TUĞRULLLLLLLLLL :( :( YA KEŞKE ERKEN GİTMESEYDİM YA :( AMA MANİSA MAÇINDA BAĞIRCAZ... HEM SÖZ VERDİ ARİF MANİSA MAÇINDA DAVUL BENİM :D

Tarkan ÇeLik
25.01.2006, 19:54
ver ha arif ver ha hüsüyünnnnn :D üst üste binmişler zuahahhah :D

Tarkan ÇeLik
25.01.2006, 19:56
HÜSÜYÜN TAKLA ATTIMI YİNE :D

serhankaburcuk
25.01.2006, 19:57
TARKAN SEN YETERKİ GEL AYIP EDİYON YEĞENİM...

1967_CLUB_ÖZGÜR
25.01.2006, 20:02
ARKADAŞLAR RESİMLER SÜPER KEŞKE BENDE OLSAYDIM :( NEYSE GİTMİŞ KADAR OLDUK :D

AMA DJ MURAT IN HİÇ RESMİ YOK ODA MAÇA GİTMİŞTİ :D

GuNaY
25.01.2006, 20:07
yahu bir deplasmana gelemedik sizinle ona yanarım:mad: :mad:
Allah büyüktür inş bende bu eğlenceye birgün katılırım:D

1967_DERNEK_10UR
25.01.2006, 20:14
UŞAHLARIN RESMİNİ BEN ÇEKTİM BENİ ÇEKEN OLMADI...KALDIK ORTADA:D

anti-elazıg
25.01.2006, 20:15
MALATYA da kaşkolumuzu açıp MALATYA diye bağırana kadar sizin için pekde ii seyler düsünmüyoduk.Çünkü biz sizi MALATYAdaki elazığ sivas maçında desteklemiştik.kayseri maçlarında sivas diye bağırmıştık ama siz ilk maçımızda ATATÜRK stadında maçtan önce sitemize girerek yaptıklarımıza yakışmayacak seyler yazmıştınız.Ve size en güzel cevabı SAHİ TARAFTAR YANİ DEREBEYLERİ olarak vermiştik.maçı bırakıp size kendimizi izletmiştik.hemde ağzı açık.MALATYADADA aynısı oldu.sustunuz ve bizi izlediniz.zaten karşınızda sayılırdık.tribünün merkezinde MARATONDA.bizde sivas diye bağırdık her sey dostca geçti.Zaten elazığı yenen tüm takımlar bizim arkadaşımızdır.ama ligde dostumuz yok.biz DEREBEYLERİYİZ.ANTİ-BİZANS ANTİ-TATANGA ANTİ-YALI ANTİ-TEXAS ANTİ-GECEKONDU ANTİ-KAYSERİ VE DÜŞMAN ELAZIĞ..arkadaşlarımız SİVAS,TRABZON,ANTALYA,DİYARBAK IR,FC BASEL VE FC ROMA (baselle uefa maçındaki dostlu anları roma ile renk kardeşliği) EN AKILLILARIMIZ CUMHURBAŞKANI OLDU EN DELİMİZ PAPAYI VURDU...

Thai
25.01.2006, 20:16
helal olsun size ....i
inşallah denizli manisa fb ve bjk maçlarında buluşuruz

1967_DERNEK_10UR
25.01.2006, 20:21
MALATYA da kaşkolumuzu açıp MALATYA diye bağırana kadar sizin için pekde ii seyler düsünmüyoduk.Çünkü biz sizi MALATYAdaki elazığ sivas maçında desteklemiştik.kayseri maçlarında sivas diye bağırmıştık ama siz ilk maçımızda ATATÜRK stadında maçtan önce sitemize girerek yaptıklarımıza yakışmayacak seyler yazmıştınız.Ve size en güzel cevabı SAHİ TARAFTAR YANİ DEREBEYLERİ olarak vermiştik.maçı bırakıp size kendimizi izletmiştik.hemde ağzı açık.MALATYADADA aynısı oldu.sustunuz ve bizi izlediniz.zaten karşınızda sayılırdık.tribünün merkezinde MARATONDA.bizde sivas diye bağırdık her sey dostca geçti.Zaten elazığa koyan tüm takımlar bizim arkadaşımızdır.ama ligde dostumuz yok.biz DEREBEYLERİYİZ.ANTİ-BİZANS ANTİ-TATANGA ANTİ-YALI ANTİ-TEXAS ANTİ-GECEKONDU ANTİ-KAYSERİ VE DÜŞMAN ELAZIĞ..arkadaşlarımız SİVAS,TRABZON,ANTALYA,DİYARBAK IR,FC BASEL VE FC ROMA (baselle uefa maçındaki dostlu anları roma ile renk kardeşliği) EN AKILLILARIMIZ CUMHURBAŞKANI OLDU EN DELİMİZ PAPAYI VURDU...
HOŞGELDİN SEFA GELDİN DE TEK KRAL HER ZAMAN YİĞİDODUR.MALATYA DA HİÇ OLUMSUZ BİR HAREKET GÖRMEDİK..SİZİ TAKDİR EDİYORUM..BİZDE YİĞİDOLAR OLARAK TAKIMIZI DESTEKLEDİK VE BU KARDA KIŞTA MALATYA YOLLARINDA DÜŞTÜK..SİZİDE BEKLİRİZ SENEYE SİVAS'A ..AMA BİR YERDE FAZLA ABARTMIŞSIN O KADAR DA DESTEK OLMADINIZ..

karacaören34-58
25.01.2006, 20:33
UŞAHLARIN RESMİNİ BEN ÇEKTİM BENİ ÇEKEN OLMADI...KALDIK ORTADA:D

gardaş eline sağlık çok güzel resimler çekmişsin ortamda çok güzel ve neşeli hem eğlence hemde sivassporu destekiyorsunuz helel olsun sizlere:)

Tarkan ÇeLik
25.01.2006, 20:39
TARKAN SEN YETERKİ GEL AYIP EDİYON YEĞENİM...

REİS CANINI YERİM... EYW REİS MANİSA MAÇINDA ÇOK BAĞIRCAZZZZZZZ

1967_CLUB_HÜSEYİN
25.01.2006, 21:08
sinan kardeşim saolasın biz her zaman ve her yerde takımımızı desteklemeye hazırız... malatya deplasmanı çok eğlencesi geçti her şey çok güzeldi şuda bi gerçekki sivasspor daha güzeldi.. benim resimlerimi gördünmü

9

qalpazan
25.01.2006, 21:46
RESİMLER ŞEKİLLİ ÇIKMIŞ AMA BENİM DAYIMI ÇEKMEMİŞSİNİZ NE KADAR AYIP AMA O GENEDE ŞEKLİNİ KOYMUŞ ELİNDE SİGARA OBJEKTİFLERE PİSİKOPAT WARİ Bİ POZ WERMİŞ...KİMİN DAYIISI BEA
........................YASAK RAPÇİ......................... .........

qalpazan
25.01.2006, 21:50

KENE SEWENLER DERNEGİ BAŞKANI ARİF YILMAZ KENDİSİNE YAKIŞACAK Bİ POZ WEREREK BÜTÜN İLGİYİ KENDİ ÜZERİNE TOPLAMAYI BAŞARDI
YASAK RAPÇİ

1967_DERNEK_10UR
25.01.2006, 22:11
RESİMLER ŞEKİLLİ ÇIKMIŞ AMA BENİM DAYIMI ÇEKMEMİŞSİNİZ NE KADAR AYIP AMA O GENEDE ŞEKLİNİ KOYMUŞ ELİNDE SİGARA OBJEKTİFLERE PİSİKOPAT WARİ Bİ POZ WERMİŞ...KİMİN DAYIISI BEA
........................YASAK RAPÇİ......................... .........
eywalla aslan yiyenim..ne yapacan biri çekecek biride poz verecek:D

RaP_BoY
25.01.2006, 22:22
eywalla aslan yiyenim..ne yapacan biri çekecek biride poz verecek:D

DAYI SENİN KARİZMAN YETER POLAT ALEMDAR YANINDA HALT ETMİŞ O RESİMDEKİ POLİSLERDE POLAT ALEMDARI GÖRMÜŞ GİBİ BAKIYOLARDI SANA

tomasss
25.01.2006, 22:23
helal olsun bee hemşerilerim sizle gurur duyuyorumm. ben gelemniyorum ama antalyadan bütün sivaslı hemşerilerimi kutluyorum Sivassporumuzu malatyada yanlız bırakmadıkları içinde 1967 YİĞİDOLAR DERNEĞİNE SONSUZ TEşekkürlerrr

bizim Gönlümüzde Şampiyonsun SİVASSPOR

1967_DERNEK_10UR
25.01.2006, 22:26
DAYI SENİN KARİZMAN YETER POLAT ALEMDAR YANINDA HALT ETMİŞ O RESİMDEKİ POLİSLERDE POLAT ALEMDARI GÖRMÜŞ GİBİ BAKIYOLARDI SANA
HEMŞERİ ÇIKTIK POLİSLERLE ONLARIDA ÇEKTİM..BELKİ TANIŞLARI ÇIKAR BURDAN.KENDİLERİ İSTEDİ..

erhan5834
25.01.2006, 22:27
malatya maceramız süper geçti ...resimler zaten bunu ıspatlıyo...orda olup yaşanması gerek anlatmakla olmuyo ama burdan malatya taraftarına teşekkürlerimi sunuyorum centilmenliklerinden dolayı...

RaP_BoY
25.01.2006, 22:31
HEMŞERİ ÇIKTIK POLİSLERLE ONLARIDA ÇEKTİM..BELKİ TANIŞLARI ÇIKAR BURDAN.KENDİLERİ İSTEDİ..

BEN TANIYORUM ONLARI YA MALATYA YA YENİ Mİ TAYİN OLDULAR BENİ ARAMIŞLARDI BURDA :=)))
DEMEKKİ MALATYA YA SÜRGÜN YEDİLER

DAYI GÜZEL RESİMLER ÇEKMİŞSİN AMA EN GÜZELİ BİZİM BÜYÜK BAŞKAN ARİFİN RESMİ ADAMDA DOGAL Bİ KARİZMA WAR YA :=)))
Bİ EKSİK WARDI ORDA YA BİZİM ÖZGÜR İNSAN GELMEDİMİ MAÇA KESİN UYUYA KALMIŞTIR
--------------------------------------------------------------------------
RAPİME YAPILAN HER DİSS FİTNE

RaP_BoY
25.01.2006, 22:32
malatya maceramız süper geçti ...resimler zaten bunu ıspatlıyo...orda olup yaşanması gerek anlatmakla olmuyo ama burdan malatya taraftarına teşekkürlerimi sunuyorum centilmenliklerinden dolayı...

AHHH OLAMIYORUZ İŞTE BU İSTANBULA NERDEN GELDİYSEK BÜTÜN GÜZELLİKLERİ KAÇIRIP ÇİRKEFLİKLER İÇİNDE YAŞIYORUZ :((((

1967_DERNEK_10UR
25.01.2006, 22:34
BEN TANIYORUM ONLARI YA MALATYA YA YENİ Mİ TAYİN OLDULAR BENİ ARAMIŞLARDI BURDA :=)))
DEMEKKİ MALATYA YA SÜRGÜN YEDİLER

DAYI GÜZEL RESİMLER ÇEKMİŞSİN AMA EN GÜZELİ BİZİM BÜYÜK BAŞKAN ARİFİN RESMİ ADAMDA DOGAL Bİ KARİZMA WAR YA :=)))
Bİ EKSİK WARDI ORDA YA BİZİM ÖZGÜR İNSAN GELMEDİMİ MAÇA KESİN UYUYA KALMIŞTIR
--------------------------------------------------------------------------
RAPİME YAPILAN HER DİSS FİTNE
arif çıktı senin pabuç dama atıldı...:D

erhan5834
25.01.2006, 23:27
AHHH OLAMIYORUZ İŞTE BU İSTANBULA NERDEN GELDİYSEK BÜTÜN GÜZELLİKLERİ KAÇIRIP ÇİRKEFLİKLER İÇİNDE YAŞIYORUZ :((((
gardaş bende iste gelmek için can atıyorum kaldım sivas ta aşkım istanbullarda offf offff sorma gardaş gel biz senle değişelim bu şehirleri :(

1967_DERNEK_10UR
26.01.2006, 12:24
TAM YOL İLERİ 2.YARI DURMAK YOK..

MAVİ_BERE
26.01.2006, 12:30
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ

twity_58
26.01.2006, 12:32
ha ha ha resimler süper yaa Allah neşenizi bozmasın!! :D

MAVİ_BERE
26.01.2006, 12:32
ERHAN KARDEŞ ANKARAGÜCÜ RENKLERİNE MALATYADA GÖSTERDİN YAAA..
HELAL OLSUN SANAA

1967_DERNEK_10UR
26.01.2006, 12:41
ERHAN KARDEŞ ANKARAGÜCÜ RENKLERİNE MALATYADA GÖSTERDİN YAAA..
HELAL OLSUN SANAA
LEVENT O MONT ERHANIN SIRTINDAN ÇIKMIYOR..DAHA NERELERİ GEZECEK..

MERİÇ
26.01.2006, 12:49
elinize sağlık çok güzel görüntüler....

AYŞENUR1987_58
26.01.2006, 15:31
ewet hemşolar süper çıkmışsınız çok güzellllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllll

ErdalGüler
26.01.2006, 15:34
Resimler çok güzel de tabi orada yaşanan güzellikleri bizler yaşamadığımız için tarif edemeyiz...

5841
26.01.2006, 15:46
SİZLER NEREYE GİTSENİZ NEŞE ORDA SEVİNÇ ORDA SİZLERI KUTLARIM ..HAA..
GARDAŞLARI UNUTMADIM . HEPINIZE TEŞEKKURLER..

FATIMA
26.01.2006, 15:57
RESİMLER VE ORTAYA ÇIKAN TABLO SÜPER...ALLAH BOZMASIN BU BAĞI:)

EMİNÇOLAK
26.01.2006, 16:05
Evet bu hafta Malatya yolculuğumuz çok zevkli ve eğlenceli geçti...Özellikle Arif yolda bizi gülmekten kırdı geçirdi....:):):)
YAW SERHAT ARİFİN OLDUGU YERDE GÜLMEMEK MÜMKÜNMÜ :D :D :D 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİNDEKİ ARKADAŞLARIMI BİRKEZDAHA CANIGÖNÜLDEN KUTLUYORUM ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN....

veysel
26.01.2006, 16:22
abilerim resimler gercek süper ellerinize saglik

koz58
26.01.2006, 17:10
Güzel bir mac atmosferi olmus anlasilan

cagri_deniz
26.01.2006, 17:15
helal sizlere..2 amigoyla beraber istanbulda aynı yerdeydik :)))

RaP_BoY
26.01.2006, 20:10
gardaş bende iste gelmek için can atıyorum kaldım sivas ta aşkım istanbullarda offf offff sorma gardaş gel biz senle değişelim bu şehirleri :(

İYİ OLUR ABİ ASLINDA BU ŞEHİR BENİ İÇİNE ÇEKİYOR KENDİMİ ALAMIYORUM SIKILDIM ARTIK BANA SAKİNLİK LAZIM YENİ BİR AŞK YENİ BİR İŞ YENİ BİR HAYAT LKAZIM :=)))
-----------------------------------------------------------------------
BIKIKTIM HALDEN ANLAMAZLAR ORDUSUNA TIKIKTIM

MAVİ_BERE
26.01.2006, 20:16
OKULDA DEFTERi EVDE ANNEYi
TERKEDiP GELDiK SEVGiLiMiZi
UTANMADAN iSTiYOR YUZSUZLER DOLAR
BU ALEMDE KRAL YiNE TARAFTAR..

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ

anti-elazıg
26.01.2006, 20:30
Haa bu arada eğer deplasman resmi görmek isterseniz sitenize nasıl resim atacağımı söyleyin atayım.ALLAHA EMANET sivas.... EN AKILLILARIMIZ CUMHURBAŞKANI OLDU EN DELİMİZ PAPAYI VURDU.....DEREBEYLERİ

qalpazan
26.01.2006, 20:31
bu nasıl deplasman anlamadım.Deplasmanın ana maddesi alkoldür sivaslı kardeşler.Kafalar hoş olmadan deplasmana gidilirmi..Ah ah.Biz her deplasmana uçuk gideriz.bir gün önce annelerimize pasta börek yaptırırız.maç günü 3 koli bira 2 küçük rakı..kafalar hoş olmassa bi kaç nefes ooh.tamam işte.o zaman bekle bizi kayseri bizans konya ve nereler haplıyız haklıyız misali.kafalar kıyak deplasmanlar manyak DEREBEYLERİ herYERDE

SENİN DEPLASMAN ANLAYIŞIN BUMU BİZİM GÖNLÜMÜZ GÜZEL KAFAMIZIN GÜZEL OLMASINA GEREK YOK KAFAMIZIN GÜZEL OLACAGI YERLERİ BİZ İYİ BİLİRİZ............
-------------------------------------------------------------------------
MALBORA PARLEMENT HAYATTA İÇİLMEZ ESRARKEŞ HAREKET ENGELLENEMEZ

erhan5834
26.01.2006, 20:41
Haa bu arada eğer deplasman resmi görmek isterseniz sitenize nasıl resim atacağımı söyleyin atayım.ALLAHA EMANET sivas.... EN AKILLILARIMIZ CUMHURBAŞKANI OLDU EN DELİMİZ PAPAYI VURDU.....DEREBEYLERİ
gardaş bizim gönlümüzün güzelliği bize yetiyo sen kasma kendini bizler nasıl deplasmana gidildiğini iyi biliriz artı siteye resim atmak hiç sorun olmuyo sorunumuz olursa biz kendi aramızda hallederiz sana ihtiyaç duyulmayacağından eminol...

RaP_BoY
26.01.2006, 20:43
gardaş bizim gönlümüzün güzelliği bize yetiyo sen kasma kendini bizler nasıl deplasmana gidildiğini iyi biliriz artı siteye resim atmak hiç sorun olmuyo sorunumuz olursa biz kendi aramızda hallederiz sana ihtiyaç duyulmayacağından eminol...

AYNEN KATILIROYUM ABİ KAFAN GÜZEL OLMUŞ OLAYMI ÖNEMLİ OLAN GÖNÜL GÜZELLİGİ KAFA HER ZAMAN GÜZEL OLUR
SAYGILARIMLA KARABAYIRLI :=)))

erhan5834
26.01.2006, 21:12
AYNEN KATILIROYUM ABİ KAFAN GÜZEL OLMUŞ OLAYMI ÖNEMLİ OLAN GÖNÜL GÜZELLİGİ KAFA HER ZAMAN GÜZEL OLUR
SAYGILARIMLA KARABAYIRLI :=)))
eyvallah gardaş gönlünün güzelliği yüzüne vurmuş değerli insan varolll

RaP_BoY
26.01.2006, 21:15
eyvallah gardaş gönlünün güzelliği yüzüne vurmuş değerli insan varolll

NE DEMEK ABİ YA HEM KAFAMIZ GÜZEL HEM GÖNLÜMÜZ GÜZEL

1967_DERNEK_10UR
27.01.2006, 09:49
TÜH RESİMLERİ EKSİK ATMIŞIZ....:(

1967_CLUB_ÖZGÜR
27.01.2006, 09:52
EVET USTA ÇOĞU RESİMLERİ ATMAMIŞSIK....AMA TELAFİ EDECEZ İNŞALLAH

1967_DERNEK_10UR
27.01.2006, 10:07
EVET USTA ÇOĞU RESİMLERİ ATMAMIŞSIK....AMA TELAFİ EDECEZ İNŞALLAH

MECBUR BİZDEN RESİM BEKLENİYOR..BEKLENTİLERİ BOŞA ÇIKARMAYALIM..

serhankaburcuk
27.01.2006, 16:07
bu nasıl deplasman anlamadım.Deplasmanın ana maddesi alkoldür sivaslı kardeşler.Kafalar hoş olmadan deplasmana gidilirmi..Ah ah.Biz her deplasmana uçuk gideriz.bir gün önce annelerimize pasta börek yaptırırız.maç günü 3 koli bira 2 küçük rakı..kafalar hoş olmassa bi kaç nefes ooh.tamam işte.o zaman bekle bizi kayseri bizans konya ve nereler haplıyız haklıyız misali.kafalar kıyak deplasmanlar manyak DEREBEYLERİ herYERDE

Sizin deplasman anlayışınız bu mu???*Ben Malatyanın insanını daha muhafazakar ve daha aklı başında zannederdim...Gerçi seninle bu konuda polemiğe girmek istemiyorum...Herkes istediği gibi maça gidebilir...Ama bu bizim anlayısımıza çok ters biz oraya eğlenceye değil takıma destek olmaya gidiyoruz...ALLAHTANDA ÇOK KORKARIZ....1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ HERZAMAN VE HERYERDE....

1967_DERNEK_10UR
27.01.2006, 17:48
www.sivasspor.com'un

DEĞERLİ YİĞİDOLARI ŞU ZAMANA KADAR SİVASSPORUMUZU HER PLARTFORMDA SONUNA KADAR DESTEKLEDİK..ARTIK BU DESTEĞİMİZN MEYVELERİNİ ALMAK İSTİYORUZ VE BU OYLAMA EN BÜYÜK FIRSAT..BÜTÜN YİĞİDOLAR'IN DESTEĞİNİ BEKLİYOZ...HAYDİ YİĞİDOLAR...

67 BÜYÜKTÜR İNKAR EDİLEMEZ...TIKLA OY AT.. (http://www.ankette.com/ateslitaraftar.html)
67 BÜYÜKTÜR İNKAR EDİLEMEZ...TIKLA OY AT.. (http://www.ankette.com/ateslitaraftar.html)

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ...
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...

1967_DERNEK_10UR
28.01.2006, 22:54
YORUMLARI ALALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

erhan5834
28.01.2006, 22:59
YORUMLARI ALALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
yoruma gerek yok ya herşey ortada değilmi onurum .... valla biz yorumsuzuz diycem ama bu da ukalalıkmı olur yaww :D ayrıca benim resimler eksiz atılmış...:(

1967_DERNEK_10UR
29.01.2006, 10:36
FAZLA SÖZE GEREK YOK ...HER ŞEY ORTADA...

x_burnley
29.01.2006, 10:41
HELAL OLSUN VALLA GÖZLERİM YAŞARDI :D
YAKIŞIR SİZE DİŞE DİŞ TARAFTAR İNTİKAMMM İNTİKAMMM

1967_CLUB_ÖZGÜR
29.01.2006, 10:43

HEYYT BEEE AAAUUUUUUWWWWWW SEN VE SENIN GIBILER BIZIM ARKAMIZDAYKEN ÖLSEKTE GAM YEMEK SAOLUN WAROLUN ;)

1967_DERNEK_10UR
29.01.2006, 10:44
UĞUR YALNIŞ YAZDIN ÖLE DEĞİL..DİŞE DİŞ KANA KAN İNTİKAM İNTİKAM..:D:D

1967_CLUB_ÖZGÜR
29.01.2006, 11:38
UĞUR YALNIŞ YAZDIN ÖLE DEĞİL..DİŞE DİŞ KANA KAN İNTİKAM İNTİKAM..:D:D

TARAFTAR DİŞ DİŞ İNTİKAM KAN KAN :D :D :D

serhankaburcuk
29.01.2006, 14:15
2.Yarının başlaması ile beraber Tekrardan yollara düştük...O karda kışte bizimle beraber Malatyaya gelen tüm yiğidolar teşekkür ediyoruz...Eğer biz olmazsak bu takımın peşinden kimse gitmez...Biz heryerdeyiz....Resimlerde mükemmel....

serhankaburcuk
29.01.2006, 14:22
MALATYA da kaşkolumuzu açıp MALATYA diye bağırana kadar sizin için pekde ii seyler düsünmüyoduk.Çünkü biz sizi MALATYAdaki elazığ sivas maçında desteklemiştik.kayseri maçlarında sivas diye bağırmıştık ama siz ilk maçımızda ATATÜRK stadında maçtan önce sitemize girerek yaptıklarımıza yakışmayacak seyler yazmıştınız.Ve size en güzel cevabı SAHİ TARAFTAR YANİ DEREBEYLERİ olarak vermiştik.maçı bırakıp size kendimizi izletmiştik.hemde ağzı açık.MALATYADADA aynısı oldu.sustunuz ve bizi izlediniz.zaten karşınızda sayılırdık.tribünün merkezinde MARATONDA.bizde sivas diye bağırdık her sey dostca geçti.Zaten elazığı yenen tüm takımlar bizim arkadaşımızdır.ama ligde dostumuz yok.biz DEREBEYLERİYİZ.ANTİ-BİZANS ANTİ-TATANGA ANTİ-YALI ANTİ-TEXAS ANTİ-GECEKONDU ANTİ-KAYSERİ VE DÜŞMAN ELAZIĞ..arkadaşlarımız SİVAS,TRABZON,ANTALYA,DİYARBAK IR,FC BASEL VE FC ROMA (baselle uefa maçındaki dostlu anları roma ile renk kardeşliği) EN AKILLILARIMIZ CUMHURBAŞKANI OLDU EN DELİMİZ PAPAYI VURDU...

Malatyalı arkadaşım neyi anlatmaya çalışmışsın anlayamadım...Biz kimse ile düşmen değiliz...Malatyada bizim dost ve kardeş şehrimizdir...Bizim Malatya ile hiçbir husumetimiz yoktur...Maç esnasında bizim susupta Malatyayı dinlediğimiz olmamıştır...Biz herzaman ve heryerde takımımıza destek oluruz....Bize geçen sezon Elazığ maçında destek vermeniz sizin bizi dsevmenizden dolayı değilde daha çok Elazığ düşmanlığınızdan dolayı oldu...Neyse yinede Allah razı olsun...Biz Malatya ile dostuz Çünkü biz Yiğidoyuz...

EN AKILLIMIZ BENİM EN DELİMİZ ARİF YILMAZ O KADARRRRRR.....