Orijinalini görmek için tıklayınız : Manisadan herkese selam..

kizilok
04.04.2005, 00:24
Arkadaşlar selam.Ben bir V.Manisa taraftarı olmama rağmen bu siteye üye oldum ve üye olduğumada çok memnunum.Gerçekten oldukça sıcak ve keyifli bir ortam yaratmışsınız.Sizleri tebrik ediyorum.İnşallah Sivas ve V.Manisa olarak el ele 1.lige bu sene çıkacağız.Hekese selamlar..
sizleride http://www.vestelmanisaspor.com/ adresine bekleriz :)

ElbeyLi58
04.04.2005, 00:31
kizilok hosgeldin

Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir

GuNaY
04.04.2005, 00:36
Arkadaşlar selam.Ben bir V.Manisa taraftarı olmama rağmen bu siteye üye oldum ve üye olduğumada çok memnunum.Gerçekten oldukça sıcak ve keyifli bir ortam yaratmışsınız.Sizleri tebrik ediyorum.İnşallah Sivas ve V.Manisa olarak el ele 1.lige bu sene çıkacağız.Hekese selamlar..
sizleride http://www.vestelmanisaspor.com/ adresine bekleriz :) öncelikle hosgeldin diyim gardas... sizin siteye gidiyorum ama kimse yokki 8O 8O biraz daha aktif edin bence :!: :!: :!:

RüStü ElmaS
04.04.2005, 00:39
ARAMIZA HOSGELDIN GARDAS.

BIZIM MEKANIMIZA GELEN HER MISAFIRE KAPIMIZ ACIKTIR.

BIZE CENTILMENCE GELEN TARAFTARA HER ZAMAN CENTILMENCE KARSILARIZ.
SENINDE YORUMLARINI BEKLERIZ.

V1CT0RY
04.04.2005, 00:43
ARAMIZA HOSGELDIN GARDAS.

BIZIM MEKANIMIZA GELEN HER MISAFIRE KAPIMIZ ACIKTIR.

BIZE CENTILMENCE GELEN TARAFTARA HER ZAMAN CENTILMENCE KARSILARIZ.
SENINDE YORUMLARINI BEKLERIZ.
BİZ SİVASLIYIZ.FARKIMIZ BU!!!

kizilok
04.04.2005, 00:49
sizleride http://www.vestelmanisaspor.com/ adresine bekleriz :) öncelikle hosgeldin diyim gardas... sizin siteye gidiyorum ama kimse yokki 8O 8O biraz daha aktif edin bence :!: :!: :!:

evet haklısın.Bu sitede bu kadar çok katılım görünce baya bi şaşırdım açıkçası.Selamlar...

V1CT0RY
04.04.2005, 00:52
TURKİYENİN 4. BUYUĞU BIRAKTA OLSUN O KADAR..DİMİ YANİ

GuNaY
04.04.2005, 01:13
yani gardas bizim masallahımız var...

invisible
04.04.2005, 08:24
hosgeldin kizilok

pek fazla katilim yok ama sitenin dizayni hosuma gitti :)

HakkıTİMUÇİN
04.04.2005, 08:29
Kizilok gardaş aramıza hoşgeldin

LütfiÜnal
04.04.2005, 08:42
Kizilok kardes hosgeldin.Milletimizin toplumsal barisa ihtiyaci oldugu bir zamanda diger Futbol takimlarini destekleyen arkadaslarin sitemize gelip vede memnun olmalari bizleri bu siteyi hazirlayanlara ve yazarak katilimda bulunanlara ne kadar teskküe etsek azdir.Simdiden seninde yorumlarin icin tesekkürler.
Viktor kardes yanlis tusa basmis türkiyenin 1.takimi yazacakti.Selamlar

V1CT0RY
04.04.2005, 11:41
PARDONS ABİ TURKİYENİN 1. Sİ...DUZELTTİĞİN İÇİN SAOL ABİ BEA

1967_DERNEK_10UR
04.04.2005, 11:46
İLK MAÇ ÖNCESİ ASIYOR KESİYORDUNUZ .ŞİMDİ İKİNCİ MAÇ SİVAS'TA AMA MANİSA 'NIN SİVAS'TA ŞANSI YOK ...ÇÜNKÜ BİZİM YÖNETİMİMİZE KADAR DİL UZATTILAR....

1967_DERNEK_10UR
04.04.2005, 11:47
BURASI 10 MİLYONLUK BİR SİVAS CAMİASININ SESİ ŞU AN DA BU SİTE KAFAYA OYNUYOR....

kizilok
04.04.2005, 22:32
İLK MAÇ ÖNCESİ ASIYOR KESİYORDUNUZ .ŞİMDİ İKİNCİ MAÇ SİVAS'TA AMA MANİSA 'NIN SİVAS'TA ŞANSI YOK ...ÇÜNKÜ BİZİM YÖNETİMİMİZE KADAR DİL UZATTILAR....

valla sizin yönetime dil uzatıldığını hiç duymadım.V.manisanın deplasmanda daha iyi oynadığını düşünürsek sivas maçı berabere yada manisa kazanır.Deplasmanda 13 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldık.Zaten kendi sahamızda bir istirar yakalasaydık sivasın 7-8 puan önünde liderdik.Neyse bekleyip göreceğiz.

GuNaY
04.04.2005, 22:35
WALLA GARDAS COK BEKLERSİN SEN BİZİM İSTATİKLERE BAKMIYOSUN HERALDE... NEYSE SORUN DEİL BİZ GELİNCE SİZE OGRETİRİZ

FatihSoner58
04.04.2005, 22:38
WALLA GARDAS COK BEKLERSİN SEN BİZİM İSTATİKLERE BAKMIYOSUN HERALDE... NEYSE SORUN DEİL BİZ GELİNCE SİZE OGRETİRİZ

Gunay gardasima katiliyorum...

kizilok
04.04.2005, 22:41
dediğim gibi kendi sahamızdaki puan kayıpları yzünden maalesef 2. yiz.

GuNaY
04.04.2005, 22:41
EYV ABİ... DOGRUYA DOGRU AMA

kizilok
04.04.2005, 22:47
yaw iyiki bi lidersiniz ha.Altı üstü 2 puan önümüzdesiniz.Siz dua edin bu hafta elazığ maçını malatyada oynadınız yoksa manisa liderdi şu an

GuNaY
04.04.2005, 22:50
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA HAHAHAHAHAAH WAY ALLAH RAZI OLSUN FEDERASYONDAN... YANİ BUNADA KILIF BULDUNYA NE DİYİM DAHA BEN YENEN ADAM HERYERDE YENER... HELE 9 KİŞİYİ NEYSE GARDAS SİZİN MACTAN SONRA 5 OLACAK ZATEN BİZ DERT ETMİYOZ... OLABİLİYORSANIZ SİZDE OLUN LİDER... DAVULUN SESİ UZAKTAN HOS GELİRMİS

FatihSoner58
04.04.2005, 22:51
yaw iyiki bi lidersiniz ha.Altı üstü 2 puan önümüzdesiniz.Siz dua edin bu hafta elazığ maçını malatyada oynadınız yoksa manisa liderdi şu an

Iyiki bi lidersiniz deil biz bayaaa bi lideriz. Birakmayada hic niyetimiz yok...

kizilok
04.04.2005, 22:53
dediğim gibi bekleyip göreceğiz.Sadece ama manisanın fikstür gereği lider bitirme şansı az.Bunu kabul ediyorum.Ama sivastaki maçta yenilmeyecektir.Bunu iddia edebilirim sevgiler..

GuNaY
04.04.2005, 22:59
dediğim gibi bekleyip göreceğiz.Sadece ama manisanın fikstür gereği lider bitirme şansı az.Bunu kabul ediyorum.Ama sivastaki maçta yenilmeyecektir.Bunu iddia edebilirim sevgiler.. ET GARDAS SONUCTA İDDİA PARAYLA DEİLYA :lol: :lol: :lol: OLSADA BİTİREMEZSİNİZKİ ZATEN... İYİ OLDUGU ZAMANLARDAS OLSAYDINIZ BARI... HİC LİDER OLDUNUZMU BU YIL???? HAYIR NEDEN CUNKİ BİZ VARIZ

kizilok
04.04.2005, 23:03
iddialı olmak güzel şeydir .Ama birazda ayaklarınız yere değecek değilmi..

GuNaY
04.04.2005, 23:05
iddialı olmak güzel şeydir .Ama birazda ayaklarınız yere değecek değilmi.. GARDAS BİZİMKİ DEGİYOR DİYOSAN AMAN BİZ SİZİN GİBİ OLMAYALIM... NE ŞAŞALARLA BASLADINIZ LİGE HERSENE OLDUGU GİBİ VE SİMDİ GORUYORUZ... BİZ BOYLE İYİYİZ... İSTER DEGSİN İSTER DEGMESİN... HAAA DEGMESE DAHA İİ TABİİ EN AZINDAN AYAGIMIZ TAKILMAZ CIKINTILARA

ariffr58
04.04.2005, 23:10
manisali gardas eger sizdeki butçe(vestel)bizde olsa
$u an sizin rakibiniz degil birinci ligde $ampiyonluga
oynardik degilmi?

CAGLAYAN
04.04.2005, 23:14
Bizler Hayalperes degiliz Kizilok!!! Nerden Biliyorsun Uctugumuzu Hayret Ediyorum yav! Herkes SIVASSPORu Hedef almis Herkes Bize Karsi Takiii Bursalisindan Gaggosuna Kadar Onca puanlari kimse bize Hediye etmedi Bizler Buraya Bilegimizin Hakkiyla geldik Anladinmi !!!

kizilok
04.04.2005, 23:21
Bizler Hayalperes degiliz Kizilok!!! Nerden Biliyorsun Uctugumuzu Hayret Ediyorum yav! Herkes SIVASSPORu Hedef almis Herkes Bize Karsi Takiii Bursalisindan Gaggosuna Kadar Onca puanlari kimse bize Hediye etmedi Bizler Buraya Bilegimizin Hakkiyla geldik Anladinmi !!!

ben sadece 2 puan önümüzdesiniz birazcıkta mütavazi olmakta fayda var anlamında yazdım çağlayan kardeş.Hayalperest veya puanlarınızı başkasının verdiği anlamda değil yanlış anlaşılmasın

ElbeyLi58
04.04.2005, 23:23
sen nedesen haklisin
arkanizda hem Zorlu Sirketi var vede Amerikan sirketi
helal nasilda aniyon sen futboldan size bol sans

kizilok
04.04.2005, 23:27
Vestel ismi sizi niye bu kadar rahatsız etmiş anlamadım.Bir takımın kendine sponsor bulması kadar normal bir şey olabilirmi.1. lige çıktığınızda sponsorun önemini daha çok anlayacaksınız.İşler her zaman bu kadar iyi gitmez.Selamlar..

V1CT0RY
04.04.2005, 23:30
ÖNEMLİ OLAN ŞEHİR KİMLİĞİNİ KAYBETMEDE Bİ ŞEYLER YAPMAK.KANALLARDA HER YERDE MANİSA DEİL VESTEL ÇIKAR DİYORLAR.SENDE BİRAZ TARAFSIZ GÖZLBK ONDAN SONRA YAZ.KİM ÇIKAR DENİNCE BU SİTEDE BİLE BAK
SİVAS
VESTEL
ERCİYES
YAZIOR ANLATA BİLDİMMİ BARİ.

kizilok
04.04.2005, 23:33
ÖNEMLİ OLAN ŞEHİR KİMLİĞİNİ KAYBETMEDE Bİ ŞEYLER YAPMAK.KANALLARDA HER YERDE MANİSA DEİL VESTEL ÇIKAR DİYORLAR.SENDE BİRAZ TARAFSIZ GÖZLBK ONDAN SONRA YAZ.KİM ÇIKAR DENİNCE BU SİTEDE BİLE BAK
SİVAS
VESTEL
ERCİYES

Tamam arkadaşım biz halimizden memnunuz sizde öyleyseniz sorun yoktur.Kalın sağlıcakla.Selamlar.

ElbeyLi58
04.04.2005, 23:34
gardas bizi hic kimse rahtsiz edemes
ve edelmeyizde

V1CT0RY
04.04.2005, 23:41
SİVAS
VESTEL
ERCİYES

Tamam arkadaşım biz halimizden memnunuz sizde öyleyseniz sorun yoktur.Kalın sağlıcakla.Selamlar.
BANA BÖLE POSTA KOYAR GİBİ YAZILAR YAZMA ...... SENİ.ZATEN ALAYINIZA GICIĞIM WAR ALLAH MEYFAZA KÖÜ OLUR.MİSAFİRSEN MİSAFİRLİĞİNİ BİL ŞURDA EFENDİLİĞİMİZİ BOZMA...

izmirliyigido
04.04.2005, 23:47
Vestel ismi sizi niye bu kadar rahatsız etmiş anlamadım.Bir takımın kendine sponsor bulması kadar normal bir şey olabilirmi.1. lige çıktığınızda sponsorun önemini daha çok anlayacaksınız.İşler her zaman bu kadar iyi gitmez.Selamlar..

Bir takım Süper Lig'e çıkacaksa kendi imkanlarıyla kendi öz kaynaklarıyla çıkınca güzeldir. Biz yıllardır kendi kısıtlı imkanlarımızla, dişimizle, tırnağımızla kazıyarak bu yerlere geldik. Bu kendi alın terimiz, kendi emeğimiz. Yani baba parası değil.

Sizin gibi bütçemiz olsaydı (ve başkanınızın dediği gibi 3 yılda 2 trilyon TL harcamış olsaydık) arkamızda ki 7 milyon taraftarla 3 büyüklere kafa tutardık. Sizi de göreceğiz. Siz de bu para oldukça, tabii ki en iyi kadroyu kuracaksınız. 2. Lig'de bile 3 sene de size gelip giden futbolcu sayısı yanlış harıtlamıyorsam (oynayanlar dahil) 47 kişi. Süper Lig'de kimbilir kaç kişi olacak?

Ama şunu da unutmayın, destek veren şirketler desteğini çekince "eşekten düşmüşe" dönen takımlar ne yapacağını şaşırıyor taa 3. Lig'e kadar gidiyor. Örnek mi?
1- Demirçelik Karabük (Yıllarca 3. Lig ile 2. Lig arasında mekik dokudu)
2- Siirt Jet-Pa Spor (3. Lig'e düşüp şimdilerde 2.Lig'de toparlandı)
3- Yimpaş Yozgatspor (2. Lig B'ye düşmemek için çabalıyor)
4- Kombassan Konyaspor (Yıllarca 2. Lig'de süründü, isim değiştirince toparlandı).
5- Erzurumspor (Polat Holding gölgesinde Süper Lig'deydi, destek çekilince şimdi 3. Lig kabusu görüyor)
6- Vestel Manisaspor'u yazıyorum. Destek çekilince akibetiniz aynı olacak. Hiiiç merak etmeyin..

CAGLAYAN
04.04.2005, 23:53

Bir takım Süper Lig'e çıkacaksa kendi imkanlarıyla kendi öz kaynaklarıyla çıkınca güzeldir. Biz yıllardır kendi kısıtlı imkanlarımızla, dişimizle, tırnağımızla kazı******* bu yerlere geldik. Bu kendi alın terimiz, kendi emeğimiz. Yani baba parası değil.

Sizin gibi bütçemiz olsaydı (ve başkanınızın dediği gibi 3 yılda 2 trilyon TL harcamış olsaydık) arkamızda ki 7 milyon taraftarla 3 büyüklere kafa tutardık. Sizi de göreceğiz. Siz de bu para oldukça, tabii ki en iyi kadroyu kuracaksınız. 2. Lig'de bile 3 sene de size gelip giden futbolcu sayısı yanlış harıtlamıyorsam (oynayanlar dahil) 47 kişi. Süper Lig'de kimbilir kaç kişi olacak?

Ama şunu da unutmayın, destek veren şirketler desteğini çekince "eşekten düşmüşe" dönen takımlar ne yapacağını şaşırıyor taa 3. Lig'e kadar gidiyor. Örnek mi?
1- Demirçelik Karabük (Yıllarca 3. Lig ile 2. Lig arasında mekik dokudu)
2- Siirt Jet-Pa Spor (3. Lig'e düşüp şimdilerde 2.Lig'de toparlandı)
3- Yimpaş Yozgatspor (2. Lig B'ye düşmemek için çabalıyor)
4- Kombassan Konyaspor (Yıllarca 2. Lig'de süründü, isim değiştirince toparlandı).
5- Erzurumspor (Polat Holding gölgesinde Süper Lig'deydi, destek çekilince şimdi 3. Lig kabusu görüyor)
6- Vestel Manisaspor'u yazıyorum. Destek çekilince akibetiniz aynı olacak. Hiiiç merak etmeyin..

Agzina Saglik Gardas Edepsizlere verilecek en Güzel Yorum!!

kizilok
04.04.2005, 23:55
SİVAS
VESTEL
ERCİYES

BANA BÖLE POSTA KOYAR GİBİ YAZILAR YAZMA ...... SENİ.ZATEN ALAYINIZA GICIĞIM WAR ALLAH MEYFAZA KÖÜ OLUR.MİSAFİRSEN MİSAFİRLİĞİNİ BİL ŞURDA EFENDİLİĞİMİZİ BOZMA...

valla benimde foruma girdiğimden beri senin tavırlarında hiç hoş sayılmaz.Neyse Saygı değer medetor arkadaşları zor durumda bırakmamak adına bir daha bu forumada girmeyeceğim.Baya bi hırçın arkadaşlar mevcut burda kalın sağlıcakla.

kizilok
05.04.2005, 00:08
NE YAPTIK...SİZİN MANİSADA YAPTIĞINIZ GİBİ ANA AVRAT KAYDIK MI YOKSA SİTEDENMİ KOVDUK...İNŞALLAH SİVASA MAÇA GELİRSİNDE HIRÇINLIĞIBEN SANA İTİNA İLE GÖSTERİRİM.SEN 3-5 KİŞİNİN OLDUĞU SİTENE GİT GİRMİCEKSEN BURAYA....

vallabu kadar hakaretlere varan sözleri dinlemektense 3-5 kişinin olduğu forumda bulunmayı tercih ederim.Ne edepsizliğimiz kaldı ne bi şeyimiz.Saygılar.

V1CT0RY
05.04.2005, 00:12
zaten ölesiniz söylemeye gerek yok.geçen sene 3 attığımızda ve bu sene gördük ne olduğunuzu.bana burda ne olduğunuzu anlatma durcaksan dur durmayacaksan bi zahmet waktimi çalma...

kizilok
05.04.2005, 00:23
zaten ölesiniz söylemeye gerek yok.geçen sene 3 attığımızda ve bu sene gördük ne olduğunuzu.bana burda ne olduğunuzu anlatma durcaksan dur durmayacaksan bi zahmet waktimi çalma...

sana sölenicek çok şey varda efendiliğimizi bozmayalım

GuNaY
05.04.2005, 00:24
yaw gardas sen gitmiyormuydun??? ne oldu acmadımı siteniz??? bak bizde bozmuyoz agzımızı???

V1CT0RY
05.04.2005, 00:24
MAİL AT KARDEŞ.BENDE SANA ATARIM.Bİ BAKMIŞSIN SİVASTA GÖRÜŞÜRÜZ.(TABİ YERSE)

kizilok
05.04.2005, 00:28
Peki arkadaşlar sağlıcakla kalın victory unutulmaz misafirperverliğin içinde teşekkürler.
Sitedeki diğer arkadaşlardanda özür.

V1CT0RY
05.04.2005, 00:30
RİJA EDERİM.YİNE BEKLERİZ.BİZİ NASIL KARŞILARSANIZ ÖLE BULURSUNUZ.....TUM SİTE ADINA GULE GULE....

kizilok
05.04.2005, 00:35
RİJA EDERİM.YİNE BEKLERİZ.BİZİ NASIL KARŞILARSANIZ ÖLE BULURSUNUZ.....TUM SİTE ADINA GULE GULE....

yaw arkadaşlar ben burdaki manisa-sivas maçına gidemedim.Onun için maçta tadsız olay yaşanıp yaşanmadığınıda bilmiyorum.Eğer öyle bir şey varsa sivas camiasından özür dileriz.Açıkçası izmirde öğrenci olduğum içinde çok maça gidemiyorum.Kendinize iyi bakın selamlar.. :)

kizilok
05.04.2005, 00:44
sen maça geldinmi victor kardeş.Sanırım o maçta bilet fiyatlarını baya bi yüksekti ve tv verdiğinden pek fazla taraftarda yoktu maçta.Neyse tekrardan özür dileriz.Zaten ben öyle maça gitsem bile oturur maçımı efendi şekilde izler evime dönerim.Maalesef şu küfürlü tezahüratı önleyemiyoruz..

izmirliyigido
05.04.2005, 00:46
Ben maça gittim. Stad dışında herhangi bir olaya şahit olmadım, stad içinde çok güzel küfür yedik. Birde kümes gibi bir yere misafir takım taraftarlarını tıkıştırıyorlar üstüne üstlük 20 milyon alıyorlar. Gazetelerde daha önce misafir takım 5 milyon yazmıştı, maça 2 gün kala 10 milyon olarak açıklandı, Manisa'ya gittik 20 milyon vermek zorunda kaldık. Böylesine şerefsizlik vardı.

Şimdi dilerim aynı şeyi yönetim, Sivas'ta Manisa'lılara yapar. Hatta 20 bile az 25 olsun. Zira şampiyon takımı seyredecekler...

kizilok
05.04.2005, 00:50
Ben maça gittim. Stad dışında herhangi bir olaya şahit olmadım, stad içinde çok güzel küfür yedik. Birde kümes gibi bir yere misafir takım taraftarlarını tıkıştırıyorlar üstüne üstlük 20 milyon alıyorlar. Gazetelerde daha önce misafir takım 5 milyon yazmıştı, maça 2 gün kala 10 milyon olarak açıklandı, Manisa'ya gittik 20 milyon vermek zorunda kaldık. Böylesine şerefsizlik vardı.

Şimdi dilerim aynı şeyi yönetim, Sivas'ta Manisa'lılara yapar. Hatta 20 bile az 25 olsun. Zira şampiyon takımı seyredecekler... :lol: :lol: :lol:

valla o tarife sadece size değil kendi taraftaraınada aynı şey oldu.1 hafta önceki maça 5 milyondu ertesi hafat 20 milyona yükseltilince bi çok insan kapıdan geri dönmüş.Zaten 1 hafta sonra fiyatları geri çektiler.. :lol:

V1CT0RY
05.04.2005, 00:51
BEN GEÇEN SENEKİ MAÇADA BU SENEKİ MAÇADA GİTTİM.GEÇENSENE 3-2 YENDİĞİMİZ MAÇTA ACAYİP TAŞLANDIK.BU SENE BİLET FİYATI 5 KEN BİRDEN 20 OLDU.İÇERİDEDE ACAYİP Bİ KUFUR.DAHA NELER NELER..ANLATMAKLA BITMEZ...

kizilok
05.04.2005, 00:54
Hyret ben çok sık maça gitmem zaman zaman küfür olayı olsada hiç taşlama ya falan şahit olmadım.Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz..

V1CT0RY
05.04.2005, 00:55
BU GİBİ ŞEYLERE SİVASTA KARŞILAŞILMAZ GARDAŞ.GELDİK ŞAMPİYONLUKTAN ETTİK YEDİREMEDİLER ...

kizilok
05.04.2005, 00:58
Bende senin neden bu kadar manisaya karşı sinirli olduğunu anlayamamıştım.Ama genelleme yapmak gerekmez.Bir kaç kendini bilmez için.Kurunun yanında yaşta yanıyor.

V1CT0RY
05.04.2005, 01:00
ORASINI BİLMEM AMA BİZ SİVASTA KİMSEYE NE BİLETTE NEDE TRİBUNDE ÖLE DAVRANMAYIZ.AMA MANİSA SİVASTAN ZOR ÇIKACAK BU SEFER......

izmirliyigido
05.04.2005, 01:02
Hyret ben çok sık maça gitmem zaman zaman küfür olayı olsada hiç taşlama ya falan şahit olmadım.Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz..

Kardeşim, yazdıklarından ılımlı ve efendi biri olduğun anlaşılıyor. Kızgınlığımız sana değil. Victory kardeşimle takışmanız içinde ben kendi adıma gereksiz ve yersiz buluyorum. Birbiriniz kırmayın. Ama Manisa'ya 3 senedir geliyorum 2003'teki (1-1)'lik maçtada, geçen seneki (3-2) yendiğimiz maçtada ve bu seneki (2-2) maçtada hep küfür yedik. Hemde ne ala küfürler. Herkes senin gibi olsa Manisa adam olur amaa...

kizilok
05.04.2005, 01:11

Kardeşim, yazdıklarından ılımlı ve efendi biri olduğun anlaşılıyor. Kızgınlığımız sana değil. Victory kardeşimle takışmanız içinde ben kendi adıma gereksiz ve yersiz buluyorum. Birbiriniz kırmayın. Ama Manisa'ya 3 senedir geliyorum 2003'teki (1-1)'lik maçtada, geçen seneki (3-2) yendiğimiz maçtada ve bu seneki (2-2) maçtada hep küfür yedik. Hemde ne ala küfürler. Herkes senin gibi olsa Manisa adam olur amaa...

izmirliyiğido kardeş sağolasın.Ben dediğim gibi maçlara gitmediğim için vaziyetten habersizdim ve victory kardeşin manisaya neden bu kadar kin duyduğunu anlayamamıştım.Ama yapılanlar karşısında haklısınız.Ne diyeyim.Yani savunulacak bir durum yok.Ama dediğm gibi şu küfür ve kavga olayını bir türlü önlenenmiyo.İnşallah bu ve benzeri olaylar önlenir.Açıkçası maçlarda çıkan bu ve bu tür olaylar yüzünden maçlara dahi gitme isteği bile kalmıyo insanda.

RüStü ElmaS
05.04.2005, 01:25
Manisali Gardas,

bizim istedigimizde zaten bu.
Hem rakip taraftariyla, hem tüm taraftarimizla beraber elele vererek güzel, centilmen, küfürsüz, saygili bir taraftarlar icin calisiyoruz.

Böyle senin gibi taraftarlarla birlikte ileride insaallah daha centilmen bir taraftarlar olustururuz. Buna cani gönülden inaniyorum. Bu kacinilmazdir.
Yetsin bu taraftarlar arasi kavgalar, küfürler, tahrikler.
Biz siddetle bunlari kiniyor vede sürekli uyariyoruz.

Almanyada taraftarlar arasi bu kadar kin ve düsmanlik inan ben görmedim.
Bu yüzden diyoruzki niye bizim Türkiyenin taraftarlarida örnek bir taraftar olmasin.

Ama biz umudumuzu yitirmedik vede yitirmeyecegiz.
Yolun basindayiz, bunun icin daha cok zaman gececek ama bunu ilerde insaallah hep birlikte basaracagiz.

kizilok
05.04.2005, 01:30
Yazılabilecek herşeyi yazmışsın sevgili administrator.Teşekkürler.

BROTHERS58
05.04.2005, 01:56
MANİSALI KIZILOK GARDAS HOSGELMİŞSİN.MANİSADA KAYSERİERCİYESTE BİZİM KADAR HAKETTİ SÜPERLİGİ HAKKINI YEMEYELİM,ÖNEMLİ OLAN HAKEDENLER CIKSIN.SİVASSPORA MANİSADA ÖZELLİKLE VEDAT CAFER GİBİ OYUNCULAR YANLIS YAPTI TARAFTARLARIDA TAHRİK EDEN BU OYUNCULAR CEZASINI BULUYORLAR.
SİTEMİZİN KALİTESİNİ HERKES FARKEDİYOR :P
ZATEN BİZEDE BU YAKISIYOR :!:

GuNaY
05.04.2005, 01:59
ve işte abilerim yine konusmus... ağzınıza saglık abiler... herzaman en kısa ozeti siz geciyorsunuz

kizilok
24.04.2005, 16:34
dediğim gibi bekleyip göreceğiz.Sadece ama manisanın fikstür gereği lider bitirme şansı az.Bunu kabul ediyorum.Ama sivastaki maçta yenilmeyecektir.Bunu iddia edebilirim sevgiler.. ET GARDAS SONUCTA İDDİA PARAYLA DEİLYA :lol: :lol: :lol: OLSADA BİTİREMEZSİNİZKİ ZATEN... İYİ OLDUGU ZAMANLARDAS OLSAYDINIZ BARI... HİC LİDER OLDUNUZMU BU YIL???? HAYIR NEDEN CUNKİ BİZ VARIZ :lol: :lol: :lol:

daha önce söylemiştim Manisanın deplasmanda kolay kolay yenilmeyeceğini.
Neyse bu maç geride kaldı geri kalan maçlarında Sivas ve Manisaya başarılar..

1967_DERNEK_10UR
24.04.2005, 18:06
BİR MAÇLA YIKILACAK NE TAKIMIMIZ VAR NEDE TARAFTARIMIZ...

dostol
25.04.2005, 03:01
Tebrik ederiz kizilok gardas.Macda iyiydiniz

volcano58
25.04.2005, 07:37
ya arkadaşlar bu tv bizim sivasa yaramıyor valla ne zaman maçımız yayınlansa bizim elemanlar bişeyler oluyor resmen hücum etmeye rakip kaleye yüklenmeye korkuyolar ya anlaşılmaz bişey bu
gol yedikten sonra bi kaç kere denediler hücumu az kalsın gol atıyoduk topumuz direkten dödü kaleci kurtardı falan filan ama bu futbol şampiyon olarak çıkmayı amaçlayan bir takıma yakışmıyo seyircide öyle zaman zaman tezahuratlar duyulur oluyo ama genelde gelen ses çıtlayan çekirdeğin kırılma sesi
inşallah sivasım şampiyon olarak 1.lige çıka eğer takviye yapılmazsa bu futbol ile kalıcı olamayız gibime geliyor umarım yanılırımda sivasspor adına ve yiğidolarına yakışıt şekilde1ilige çıkar ve kalıcı olur

kizilok
26.04.2005, 00:27
Tebrik ederiz kizilok gardas.Macda iyiydiniz

sağol dostol kardeş.Sonuçta 1. ve 2. hiç önemli değil bu iki takım elele seneye 1. ligde mücadele edecek

ßlackßull
09.10.2007, 20:55
Tarzanlar !!! .. ßölümümüz kilitlenmiş bendee yeni açayım dedim ...

siteniz çok güzel olmuş ..

Sivasspor'a Süper Lig'de ßaşarılar Dilerim .. !! :.

Del Piero
09.10.2007, 21:17

hoş geldin gardaş başımızın üzerinde yerin var.. bu haftada azizeye gereken cevabı verdiğiniz için tşklr.. :)

GuNaY
09.10.2007, 21:21

Sitemize hoşgeldin gardaş
kizilok arkaşımız senelerdir sitemize üye zaten :) 2. ligden başlayıp 1. lig serüveni devam ederken hep aramızdaydı, STY'ninde değişmez müdavimlerinden :)

metin45
10.10.2007, 22:40
haftaya ordayız nasipse şimdiden 2 takıma başarılat hak eden kazansın

nazimgulturk
10.10.2007, 22:42
sizleride http://www.vestelmanisaspor.com/ adresine bekleriz :)

aleyküm selam kardeş hoşgeldin aramıza herzaman açık sitemiz buyrun gelin...

onetanem58
10.10.2007, 22:46
hosgeldin sefalar getirdin gardas

1967_Dernek_Murat
10.10.2007, 22:55
sivasa gelin bekleriz...........

kizilok
24.05.2008, 20:29
Sitemize hoşgeldin gardaş
kizilok arkaşımız senelerdir sitemize üye zaten :) 2. ligden başlayıp 1. lig serüveni devam ederken hep aramızdaydı, STY'ninde değişmez müdavimlerinden :)

selam sevgili Günay...İnşallah dahada uzun seneler geçirmek dleğiyle...Sizlerle 1.lige çıkıncaya dek olan kader birlikteliğimiz bu sene bizim düşmemizle sona erdi...Sivası yürekten tebrik ediyorum bu sene gösterdiği performansından dolayı...İnşallah bu sene dahada iyilerini yaparsınız..Eski mesajlarıda okudumn şöyle bi nostalji oldu :)...Uzun sene beraber 1. ve 2.ligde mücadele etmemiz bende sivasın yerini ayrı kılmıştır hep...Umarım bizde tekrar 1.lige döneriz ve aramızdaki tatlı rekabet devam eder...

eyuphulagu
24.05.2008, 20:54
selam sevgili Günay...İnşallah dahada uzun seneler geçirmek dleğiyle...Sizlerle 1.lige çıkıncaya dek olan kader birlikteliğimiz bu sene bizim düşmemizle sona erdi...Sivası yürekten tebrik ediyorum bu sene gösterdiği performansından dolayı...İnşallah bu sene dahada iyilerini yaparsınız..Eski mesajlarıda okudumn şöyle bi nostalji oldu :)...Uzun sene beraber 1. ve 2.ligde mücadele etmemiz bende sivasın yerini ayrı kılmıştır hep...Umarım bizde tekrar 1.lige döneriz ve aramızdaki tatlı rekabet devam eder...

Zaman ne çabuk geçiyor.Nerden nereye....Bir zamanlar Vestel Manisa ve biz süper lige çıkma mücadelesini yıllarca vermiştik.Sonra beraber çıktık.mücadele ettik.siz 1.lige düştünüz biz yolumuza devam ediyoruz.Umarım tekrar seneye süper ligde buluşuruz.Bence küme düşmenizde Vestelin rolü çok fazla.Eğer vestel isteseydi gerekli tedbirleri alır ligden düşmezdiniz.Sizin düştüğünüz duruma her takım düşebilir.Bundan iyi ders çıkarmanız gerekir.sizin ekonomik gücünüz(zengin firmalarınız çok)bizden ve birçok süper lig takımından daha iyi.Antalya nasıl çıktıysa sizde tekrar süper lige tekrar çıkarsınız.

MustafaParlak
24.05.2008, 21:09
inşallah tekrar manisayı yanımızda görürüz manisakaryasivas:D

kizilok
24.05.2008, 21:10
Zaman ne çabuk geçiyor.Nerden nereye....Bir zamanlar Vestel Manisa ve biz süper lige çıkma mücadelesini yıllarca vermiştik.Sonra beraber çıktık.mücadele ettik.siz 1.lige düştünüz biz yolumuza devam ediyoruz.Umarım tekrar seneye süper ligde buluşuruz.Bence küme düşmenizde Vestelin rolü çok fazla.Eğer vestel isteseydi gerekli tedbirleri alır ligden düşmezdiniz.Sizin düştüğünüz duruma her takım düşebilir.Bundan iyi ders çıkarmanız gerekir.sizin ekonomik gücünüz(zengin firmalarınız çok)bizden ve birçok süper lig takımından daha iyi.Antalya nasıl çıktıysa sizde tekrar süper lige tekrar çıkarsınız.

Güzel temennileriniz için teşekkürler...Evet başlık açılalı 3 seneyi geçmiş zaman çok çabuk geçiyor...Dediğiniz gibi en büyük yalnış Manisanın 1.lige çıkmasından sonraki dönemde vestelin fur-tboldan anlamayan kentle ve futbolla alakası olmayan başkan ve yönetimi başa getirmesiydi...Eski başkanla devam edilmiş olsaydı tablo çok farklı olurdu...7 senede yapılan 70 milyon dolarlık bir harcama var fakat harcama yapan kişiler maalesef yöneticilik sıfatıyla alakası olmayan kişilerdi...Artık Manisa yoluna Vestelsiz devam ediyor...İnşallah en kısa sürede 1.lige döneriz..Sizde geçen seneki başarınızı tekrarlar hatta daha iyisini yaparsınız...

XXCakir58
24.05.2008, 21:22
Aramiza hosgeldin. Gercekten sunu söyleyimki Manisa cok iyi bir takima kadroa sahipti, ama mahlesef Bank Asyaya düstünüz. Insallah seneye yine görüsürüz.

kizilok
25.05.2008, 01:33
Aramiza hosgeldin. Gercekten sunu söyleyimki Manisa cok iyi bir takima kadroa sahipti, ama mahlesef Bank Asyaya düstünüz. Insallah seneye yine görüsürüz.

futbolun bireysel bir oyun olmadığının en güzel göstergesi oldu manisanın düşmesi kuşkusuz...Eğer o takım havasını yakalayamasanız takımınızda dünya yıdızlarıda olsa başarı hayaldir...Manisa takım olmayı başaramadı...Futbolcular fazla şımartıldı...Bunca başarısız tabloya rağmen paraları gününden önce ödendi hiçbir şekilde ceza verilmedi...Fazla yönetim başı boşluğu varıd takımda...Oyuncuların çoğu izmirde yaşar o bardan bu bara gezerse, yönetimde buna sessiz kalırsa bu tablo gayet doğaldır...

unsal_58
25.05.2008, 03:39
futbolun bireysel bir oyun olmadığının en güzel göstergesi oldu manisanın düşmesi kuşkusuz...Eğer o takım havasını yakalayamasanız takımınızda dünya yıdızlarıda olsa başarı hayaldir...Manisa takım olmayı başaramadı...Futbolcular fazla şımartıldı...Bunca başarısız tabloya rağmen paraları gününden önce ödendi hiçbir şekilde ceza verilmedi...Fazla yönetim başı boşluğu varıd takımda...Oyuncuların çoğu izmirde yaşar o bardan bu bara gezerse, yönetimde buna sessiz kalırsa bu tablo gayet doğaldır...

cok haklısın holoskonun gıdısıde cok seyler kaybettırdı manısaya seneye ıns tekrar gorebılırız aramızda...

tatangalar54
30.05.2008, 20:20
MANİSASPORUMUZA BAŞARILAR BANK ASYA LİGİNDE İNŞALLAH BU SEZON BERABER ÇIKARIZ SÜPER LİGE MAÇLARIMIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM MANİSAKARYALI

kizilok
30.05.2008, 22:44
MANİSASPORUMUZA BAŞARILAR BANK ASYA LİGİNDE İNŞALLAH BU SEZON BERABER ÇIKARIZ SÜPER LİGE MAÇLARIMIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM MANİSAKARYALI

Saol dostum her zaman olduğu gibi omuz omuza berbaber izleyeceğiz maçları bu sene...MANİSAKARYA

tarzan4545
19.07.2008, 08:39
s.a tüm siwaslı arkadaşlar bu sene inş şampiyon olursunuz

bu sözlerim victory we izmirliyiğidoya
beyler siz manisa deplasmanınızı başka takımla karıoştırıyorsunuz heralde yalan sölemeyin talamışız küfür etmişiz gerçekten çok ayıp we yaptığınız büyük bir saygısızlık geçensene geldiğinizde bizim yanımızda dolaşan siz değilmiydiniz kim küfür etti kim laf etti kim taş attı eski trübün lideri saitle sizin bir abiniz sarmaş dolaş kim selamlaştı bunlar stad çewresinde olanlardı maç esnasında ise serwetle mehmet yıldıızı milli takımdan dolayı biz yanımıza çağırmaıdk mı türkiye sizinle gurur duyuyor diye snra komple takımı çağırmadık mı aynı şekilde sizde Manisamızı çağırarak karşılık wermediniz mi maç sonunda sivas diye bağırmadık mı bu sene ise 1-1 lik maçta izmirden yoğun katılım olmuştu sivasdan gelen de tabe fazla olmuştur şampiyonluğa oynuyordunuz size 90 dk küfür mü ettik yoksa manisamıza destek mi yaptık siz değilmiydiniz 90 dk manisaya laf sölemeyen bütün stad dağıldıktan snra manisa kümeye diye bağıran o iki arkadaşı gerçekten anlıyamıyom nese yinede eyw sayugılar herkeze ben burda ortamı falan germek istemiyom sadece o iki arkadaşa cewap werdim inş bu sene şampiyon olursunuz

şafak58_35
19.07.2008, 09:49
s.a tüm siwaslı arkadaşlar bu sene inş şampiyon olursunuz

bu sözlerim victory we izmirliyiğidoya
beyler siz manisa deplasmanınızı başka takımla karıoştırıyorsunuz heralde yalan sölemeyin talamışız küfür etmişiz gerçekten çok ayıp we yaptığınız büyük bir saygısızlık geçensene geldiğinizde bizim yanımızda dolaşan siz değilmiydiniz kim küfür etti kim laf etti kim taş attı eski trübün lideri saitle sizin bir abiniz sarmaş dolaş kim selamlaştı bunlar stad çewresinde olanlardı maç esnasında ise serwetle mehmet yıldıızı milli takımdan dolayı biz yanımıza çağırmaıdk mı türkiye sizinle gurur duyuyor diye snra komple takımı çağırmadık mı aynı şekilde sizde Manisamızı çağırarak karşılık wermediniz mi maç sonunda sivas diye bağırmadık mı bu sene ise 1-1 lik maçta izmirden yoğun katılım olmuştu sivasdan gelen de tabe fazla olmuştur şampiyonluğa oynuyordunuz size 90 dk küfür mü ettik yoksa manisamıza destek mi yaptık siz değilmiydiniz 90 dk manisaya laf sölemeyen bütün stad dağıldıktan snra manisa kümeye diye bağıran o iki arkadaşı gerçekten anlıyamıyom nese yinede eyw sayugılar herkeze ben burda ortamı falan germek istemiyom sadece o iki arkadaşa cewap werdim inş bu sene şampiyon olursunuz

kardeşim ben izmirden göztepe taraftarıyım geldik manisamızı defalarca manisalı kardeşlerimizin nasıl olduğunu çok iyi biliriz burda saçmalayanlara sen bakma...

bhdr5858
19.07.2008, 10:20
KIZILOK HOŞGELDİN ARAMIZA SİTEMİZDE İYİ VAKİT GEÇİRMEN DİLEĞİ İLE

tarzan4545
19.07.2008, 14:00
saol göztepeli kardeşim herzaman ManiSakarYalı yiğidoya slmlar olsun

tarzan4545
24.07.2008, 16:01
Bank Asya 1.Lig Fikstürü

Bank Asya 1.Lig
Sezon 2008-2009

1.Hafta
SAMSUNSPOR - KAYSERİ ERCİYESSPOR
BOLUSPOR - MANİSASPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - SAKARYASPOR A.Ş.
MALATYASPOR - KARŞIYAKA
KASIMPAŞA - ADANASPOR A.Ş.
ALTAY - KARTALSPOR
ÇAYKUR RİZESPOR - GÜNGÖREN BELEDİYESPOR
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - GİRESUNSPOR
DİYARBAKIRSPOR - ORDUSPOR

2.Hafta
MANİSASPOR - ÇAYKUR RİZESPOR
GÜNGÖREN BELEDİYESPOR - MALATYASPOR
ORDUSPOR - BOLUSPOR
KARTALSPOR - SAMSUNSPOR
GİRESUNSPOR - ALTAY
KAYSERİ ERCİYESSPOR - KASIMPAŞA
KARŞIYAKA - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
SAKARYASPOR A.Ş. - DİYARBAKIRSPOR
ADANASPOR A.Ş. - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR

3.Hafta
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - KAYSERİ ERCİYESSPOR
MALATYASPOR - MANİSASPOR
DİYARBAKIRSPOR - BOLUSPOR
ALTAY - KARŞIYAKA
KASIMPAŞA - KARTALSPOR
SAKARYASPOR A.Ş. - ADANASPOR A.Ş.
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - GÜNGÖREN BELEDİYESPOR
ÇAYKUR RİZESPOR - ORDUSPOR
SAMSUNSPOR - GİRESUNSPOR

4.Hafta
BOLUSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR
KARTALSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
ORDUSPOR - MALATYASPOR
GÜNGÖREN BELEDİYESPOR - ALTAY
KARŞIYAKA - SAMSUNSPOR
KAYSERİ ERCİYESSPOR - SAKARYASPOR A.Ş.
GİRESUNSPOR - KASIMPAŞA
ADANASPOR A.Ş. - DİYARBAKIRSPOR
MANİSASPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR

5.Hafta
ADANASPOR A.Ş. - KAYSERİ ERCİYESSPOR
ALTAY - MANİSASPOR
MALATYASPOR - BOLUSPOR
KASIMPAŞA - KARŞIYAKA
SAKARYASPOR A.Ş. - KARTALSPOR
DİYARBAKIRSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - ORDUSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - GİRESUNSPOR
SAMSUNSPOR - GÜNGÖREN BELEDİYESPOR

6.Hafta
KARŞIYAKA - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
KARTALSPOR - ADANASPOR A.Ş.
ÇAYKUR RİZESPOR - MALATYASPOR
GİRESUNSPOR - SAKARYASPOR A.Ş.
MANİSASPOR - SAMSUNSPOR
ORDUSPOR - ALTAY
GÜNGÖREN BELEDİYESPOR - KASIMPAŞA
BOLUSPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
KAYSERİ ERCİYESSPOR - DİYARBAKIRSPOR

7.Hafta
KASIMPAŞA - MANİSASPOR
ALTAY - BOLUSPOR
SAKARYASPOR A.Ş. - KARŞIYAKA
DİYARBAKIRSPOR - MALATYASPOR
KAYSERİ ERCİYESSPOR - KARTALSPOR
SAMSUNSPOR - ORDUSPOR
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - GÜNGÖREN BELEDİYESPOR
ADANASPOR A.Ş. - GİRESUNSPOR

8.Hafta
MANİSASPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
KARŞIYAKA - ADANASPOR A.Ş.
ÇAYKUR RİZESPOR - ALTAY
GÜNGÖREN BELEDİYESPOR - SAKARYASPOR A.Ş.
BOLUSPOR - SAMSUNSPOR
GİRESUNSPOR - KAYSERİ ERCİYESSPOR
ORDUSPOR - KASIMPAŞA
KARTALSPOR - DİYARBAKIRSPOR
MALATYASPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR

9.Hafta
DİYARBAKIRSPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
SAKARYASPOR A.Ş. - MANİSASPOR
KASIMPAŞA - BOLUSPOR
KAYSERİ ERCİYESSPOR - KARŞIYAKA
ALTAY - MALATYASPOR
SAMSUNSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - ORDUSPOR
ADANASPOR A.Ş. - GÜNGÖREN BELEDİYESPOR
KARTALSPOR - GİRESUNSPOR

10.Hafta
BOLUSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
MANİSASPOR - ADANASPOR A.Ş.
KARŞIYAKA - KARTALSPOR
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - ALTAY
MALATYASPOR - SAMSUNSPOR
ORDUSPOR - SAKARYASPOR A.Ş.
GİRESUNSPOR - DİYARBAKIRSPOR
ÇAYKUR RİZESPOR - KASIMPAŞA
GÜNGÖREN BELEDİYESPOR - KAYSERİ ERCİYESSPOR

11.Hafta
KAYSERİ ERCİYESSPOR - MANİSASPOR
SAMSUNSPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
SAKARYASPOR A.Ş. - BOLUSPOR
DİYARBAKIRSPOR - ALTAY
KARTALSPOR - GÜNGÖREN BELEDİYESPOR
GİRESUNSPOR - KARŞIYAKA
KASIMPAŞA - MALATYASPOR
ADANASPOR A.Ş. - ORDUSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - ÇAYKUR RİZESPOR

12.Hafta
MALATYASPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
GÜNGÖREN BELEDİYESPOR - GİRESUNSPOR
BOLUSPOR - ADANASPOR A.Ş.
MANİSASPOR - KARTALSPOR
ÇAYKUR RİZESPOR - SAKARYASPOR A.Ş.
ALTAY - SAMSUNSPOR
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - KASIMPAŞA
KARŞIYAKA - DİYARBAKIRSPOR
ORDUSPOR - KAYSERİ ERCİYESSPOR

13.Hafta
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
DİYARBAKIRSPOR - SAMSUNSPOR
KASIMPAŞA - ALTAY
GİRESUNSPOR - MANİSASPOR
KAYSERİ ERCİYESSPOR - BOLUSPOR
SAKARYASPOR A.Ş. - MALATYASPOR
KARŞIYAKA - GÜNGÖREN BELEDİYESPOR
ADANASPOR A.Ş. - ÇAYKUR RİZESPOR
KARTALSPOR - ORDUSPOR

14.Hafta
ALTAY - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
BOLUSPOR - KARTALSPOR
ORDUSPOR - GİRESUNSPOR
MANİSASPOR - KARŞIYAKA
MALATYASPOR - ADANASPOR A.Ş.
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - SAKARYASPOR A.Ş.
GÜNGÖREN BELEDİYESPOR - DİYARBAKIRSPOR
ÇAYKUR RİZESPOR - KAYSERİ ERCİYESSPOR
SAMSUNSPOR - KASIMPAŞA

15.Hafta
KASIMPAŞA - DİYARBAKIRSPOR
ADANASPOR A.Ş. - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
GİRESUNSPOR - BOLUSPOR
SAKARYASPOR A.Ş. - ALTAY
MANİSASPOR - GÜNGÖREN BELEDİYESPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - SAMSUNSPOR
KAYSERİ ERCİYESSPOR - MALATYASPOR
KARŞIYAKA - ORDUSPOR
KARTALSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR

16.Hafta
KASIMPAŞA - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR - GİRESUNSPOR
ORDUSPOR - GÜNGÖREN BELEDİYESPOR
BOLUSPOR - KARŞIYAKA
MALATYASPOR - KARTALSPOR
ALTAY - ADANASPOR A.Ş.
SAMSUNSPOR - SAKARYASPOR A.Ş.
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - KAYSERİ ERCİYESSPOR
DİYARBAKIRSPOR - MANİSASPOR

17.Hafta
SAKARYASPOR A.Ş. - KASIMPAŞA
KARTALSPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - DİYARBAKIRSPOR
ADANASPOR A.Ş. - SAMSUNSPOR
GÜNGÖREN BELEDİYESPOR - BOLUSPOR
KAYSERİ ERCİYESSPOR - ALTAY
GİRESUNSPOR - MALATYASPOR
MANİSASPOR - ORDUSPOR
KARŞIYAKA - ÇAYKUR RİZESPOR

Abdullah DuMaN
24.07.2008, 16:07
İNŞALLAH SENEYE YİNE ARAMIZA DÖNERSİNİZ.................... .......

tarzan4545
26.07.2008, 14:13
İNŞALLAH SENEYE YİNE ARAMIZA DÖNERSİNİZ.................... .......

saolasın biladerim inş çıkçaz ;)

REALMARDİN
26.07.2008, 14:41
slm arkadaslar ben mardinspor taraftarıyım sivasspora candan gönülden basarılar diliyoruz sivasspor halkını yakından tanıma fırsatım olduğu için kendimi sanslı hissediyorum umarım gecen sene kacan sampiyonluk bu sene yakalama fırsatınız olur .sitenize bugun katıldım bundan sonra sizlerle birlikte olmaya calısacam biraz acemilik cekiyorum bazı konularda ama alışacam inş. baslık acmak istedim aktif olmamıs galiba yardımcı olursanız memnun olurum sizleride sitemize davet ediyorum . http://www.mardinspor.net/

hodrimeydan4107
28.07.2008, 16:15
manısaya bank asyada basarılar:D

tarzan4545
29.07.2008, 19:42
manısaya bank asyada basarılar:D

saolasın hodriyandan bilader :D 4-1 Yandan uzaa ;):D

XXCakir58
29.07.2008, 21:16
Manisaspora basarilar dilerim. Insallah onlari yeniden görürüz Süperligde, ama en iyi oyunculari gitmis durumda. Hayirlisi diyelim.

tarzan4545
02.08.2008, 13:45
Manisaspora basarilar dilerim. Insallah onlari yeniden görürüz Süperligde, ama en iyi oyunculari gitmis durumda. Hayirlisi diyelim.

saolasın bilader ewt en ii oyuncularımız gitti ama onların yerlerini doldurabilecğimiz en ii oyuncuları aldık inş çıkçaz bu sene tekrar inş sizde bu sene şampiyon olursunuz ;)

XXCakir58
02.08.2008, 14:00
hosgeldin. Manisaya basarilar diliyorum.

tarzan4545
02.08.2008, 20:08
hosgeldin. Manisaya basarilar diliyorum.

hoşbulduk saolasın dostum sivasada başarılar anadolunun gururu ;)

emrekocturk58
04.09.2008, 15:34
bizdende tartzanlara slm gardas

tarzan4545
20.09.2008, 14:05
manisasporumuz bu sene inş tekrardan çıkacak lige güsel başladık sivasspora başarılar

emrekocturk58
21.09.2008, 10:10
ewewt güzel gidiyosunuz dünde karabükü yenmiştiniz inş çabuk gelirsiuz

kerami58
21.09.2008, 10:52
a.s
manisalı işte böyle birbirimizi destekleyelim tabi yawww

kizilok
11.04.2009, 00:05
http://img99.imageshack.us/img99/4859/aaae.jpg

artık süper ligee geri döndük sayılır...;)

subasi29
11.04.2009, 00:07
Helal Olsun Manisaya Cok Guzel Bir Kadrosu Var,Kisa Zamanda Superligdeki Yerinizi Alirsiniz Basarilar

kizilok
11.04.2009, 00:08
Helal Olsun Manisaya Cok Guzel Bir Kadrosu Var,Kisa Zamanda Superligdeki Yerinizi Alirsiniz Basarilar

kardeş teşekkürler sivasın şampiyonluğuyla sevincimiz katlanıcaktır

kizilok
11.04.2009, 00:09
http://img99.imageshack.us/img99/4859/aaae.jpg