agca58
01.12.2005, 17:00
petkoviçten başlayalım andersondan çıkalım hepsi güzel oynuyor ama tek eksiği olan mehmet yıldız..çok ağır kalıyor ..
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : sivasspor da futbolunu en beğendiğiniz futbolcu kim? agca58 01.12.2005, 17:00 petkoviçten başlayalım andersondan çıkalım hepsi güzel oynuyor ama tek eksiği olan mehmet yıldız..çok ağır kalıyor .. Cem-Can 01.12.2005, 17:01 futbol terimi olduğunu soylemedim ki...dengeleyemedi atışlarını da denebilir...sağlam vuramadı da denebilir..destekli atmadı da denebilir..orantısız vurdu da denebilir..ne fark edio ki HAKLISIN HEPSİ DENİR AMA ORANTISIZLIK DENMEZ,BELLİ FUTBOL TERİMLERİ VARDIR FUTBOL MUHABBETİ BU TERİMLER ETRAFINDA DÖNER BÖYLE ACAYİP ANLATIMLAR SAÇMA GELİYOR sasha 01.12.2005, 17:04 HAKLISIN HEPSİ DENİR AMA ORANTISIZLIK DENMEZ,BELLİ FUTBOL TERİMLERİ VARDIR FUTBOL MUHABBETİ BU TERİMLER ETRAFINDA DÖNER BÖYLE ACAYİP ANLATIMLAR SAÇMA GELİYOR topiğin amacı başka yalnız..neden sözlere takıldın anlamıyorum..betimlemelerde illa da futbol betimlemesi kullancam diye birşey yok...topu aşırmak teri ilk söylendiğinde eminim herkese garip gelmiştir..dalga geçmişlerdir belki de..ama bak şimdi kullanılıyor...kelimelere takılma...haticeye deil neticeye bakalım Cem-Can 01.12.2005, 17:07 topiğin amacı başka yalnız..neden sözlere takıldın anlamıyorum..betimlemelerde illa da futbol betimlemesi kullancam diye birşey yok...topu aşırmak teri ilk söylendiğinde eminim herkese garip gelmiştir..dalga geçmişlerdir belki de..ama bak şimdi kullanılıyor...kelimelere takılma...haticeye deil neticeye bakalım NETİCEYEDE BAKARSAK,BU TAKIMIN ŞU ANA KADARKİ EN BÜYÜK YILDIZI PETKOVİÇTİR...TEK GEÇERİM.. kadir20 01.12.2005, 17:10 futbolcu ayirimi yapmam yanliz petkovic in kurtarislari olmasa fark yerdik cogu maclarda ve mohammed ali yide unutmamak lazim Serd@r 01.12.2005, 17:17 Aslında SİVASSPOR takım olarak çok iyi bir kadroya sahip ama Petkoviç hakikaten iyi bir kaleci.Hayrettin ve Anderson Beşiktaş maçı hariç çok iyi birer futbolcu... TURAN 58 01.12.2005, 17:25 BENCE 1 HAYRETTİN 2 CEM KARACA 3 PETKOVİÇ 4 MUHAMMET yerliturkuaz 01.12.2005, 17:30 andersson tabiki. o buyuk bir yetenek. sivasin sansi varki oyle bir futbolcuya sahip. tabiki her futbolcuda oldugu gibi andersondada form dusuklugu olacaktir ama ben inaniyorumki gecici olacaktir. Etem-Murat 01.12.2005, 17:36 özellikle bjk maçında cem in performansı gerçekten iyiydi..anderson ise kendinden hiç beklenmedik orantısızlıklar ve hatalar yaptı..petkoviç ise gerçekten çok iyiydi ama sahadaki eksiklikler yuzunden kapanamayan defans ile goller kaçınılmaz oldu KATIYORUN GARDAŞ Etem-Murat 01.12.2005, 17:36 BENCE 1 HAYRETTİN 2 CEM KARACA 3 PETKOVİÇ 4 MUHAMMET DÖRT DÖRTLÜK OLMUŞ TAM İSABET |