Orijinalini görmek için tıklayınız : GS maçına bir tribünde ankaradan
Harput0658 09.09.2005, 01:00 Gardaşlar dün yazdığım mesaj yanlışlıkla silinmiş. buradan tekrar ediyorum. ankaradaki sivaslılar olarak 10-12 kişi birleşip kızılayda bir kafede maçı izleyeceğiz. isteyen varsa gelebilir. Güzel bir gövde gösterisi yaparız. gelmek isteyenler muratharput58@yahoo.com dan bana ulaşabilir. maçtan bir saat önce sakarya caddesinde buluşur topluca izleriz hem de tanışmış oluruz. cevaplarınızı bekliyorum.
ankarada olsaydım valla gelirdim
GeCeVeMaVi58pRf 09.09.2005, 13:42 bizde sivasta dernek olarak toplanıyoruz ve macı bır yerde hep beraber izleyecegız ...
ankara içilin açılan bu topic butun sehirler icin ornek olmalı ve yiğidolar hep beraberce maçı izlemeli bence... ankarada meydanda yiğido nasıl olurmus gösterin arkadaslar...:)
bbptek58 09.09.2005, 13:47 Arkadaşlar Bu Gerçekten çok Güzel Sivaslilarin Her Zaman Dayanişma Içerisinde Olmasi Lazim
Her Yerde Her Zaman En Büyük Sivas
bbptek58 09.09.2005, 13:50 Istanbuldada Sivaslilarin Toplu Olarak Bu Maçi Seyretmeleri Gerek
disikartaL_mrv 09.09.2005, 15:32 Sivasspora gese maçında başarıLar diLiyorum...
GeCeVeMaVi58pRf 09.09.2005, 15:51 Sivasspora gese maçında başarıLar diLiyorum...
teşekkür ederiz bizde beşiktasa basarılar diliyoruz ...
kangallı levent 09.09.2005, 18:24 Sivas Spor Un Galatasaraya Telef Edecegine Inaniyorum. O Güç Var Onu Iyi Kullanmak Lazim Nice Zaferlere Sivasla ....
ç.kralll
Kafadan 25 Kisiyiz Sivasli Olmayan Arkadaslarda Var Ama Riza Hocamiz Sayesinde Kardes Takim Bjk Ve Ankaradaki Pençe Bjk Gurubu Bizimle Açin Gözünüzü Bakmayin şaşi
erhan5834 09.09.2005, 19:44 Gardaşlar dün yazdığım mesaj yanlışlıkla silinmiş. buradan tekrar ediyorum. ankaradaki sivaslılar olarak 10-12 kişi birleşip kızılayda bir kafede maçı izleyeceğiz. isteyen varsa gelebilir. Güzel bir gövde gösterisi yaparız. gelmek isteyenler muratharput58@yahoo.com dan bana ulaşabilir. maçtan bir saat önce sakarya caddesinde buluşur topluca izleriz hem de tanışmış oluruz. cevaplarınızı bekliyorum.
BİZDE SİVASTA 1967 OLARAK TOLANIP MAÇI TOLU İZLİYCEZ ALLAHIN İZNİYLE YENDİĞİMİZDEDE MEYDANA HERKEZİ BEKLİYORUZ
MAVİ_BERE 09.09.2005, 19:55 isterseniz orayı ayarlarım ben..
irfanerol 09.09.2005, 20:05 Merhaba degerli Sivasli kardeslerim,
Ben yillardir usa da yasayan bir sivasliyim ayni zamanda cimbomluyum
kimi tutacagimi sasirdim ama sivasimiz kazanirsa hic uzulmem.
hepinizi hasretle kucakliyorum.
Merhaba degerli Sivasli kardeslerim,
İRFAN ADAŞ ARAMIZA HOŞGELDİN GEL SEN SİVAS YENİNCE ÜZÜLMEMEKTEN VAZGEÇ,,SİVAS YENİNCE SEVİN.....GS BUGÜNE KADAR ÇOK KAZANDI BİRAZ DA SİVAS KAZANSIN,,,YİNE DE HERKESİN GÖRÜŞÜ ÖZELDİR
SAYGIYLA......
GeCeVeMaVi58pRf 09.09.2005, 21:14 Merhaba degerli Sivasli kardeslerim,
KARDES ÖNCELİKLE İİİ OYNAYAN KAZANSIN DERIM BENDE CİM BOMLUYDUM AMA BU MACIN GALİBİ FAIR PLAY OLSUN DERIM AMA 1 PUANDA FENE OLMAZ SİVASSPOR İÇİN...
sinan58_34 09.09.2005, 21:30 Ankaradaki Sivasspor Sever Taraftarlara Tesekkurlerimi Zi Sunariz Gostermis Olduklari Ilgiden Dolayi
serhankaburcuk 09.09.2005, 22:40 Bizim dernek personelide maçı topluca izleyecek..Bu amaçla Palmiye cafe'nin üst katı kiralandı...Bütün yiğidoları bekliyoruz...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
Harput0658 10.09.2005, 12:26 isterseniz orayı ayarlarım ben..
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla gelmek isteyen arkadaşlar var. ankaragüçlü arkadaşımızın dediği gibi yer ayarlamak lazım. ama şöyle sokağa kurulu bir yer olsun ki kalabalığımızı herkes görsün.
bu konuda fikri olan varmı arkadaşlar.
ha bi de mail adresimi yanlış yazmışım. doğrusu==>> muratharput58.yahoo.co.uk olacaktı.
buraya mail atarsanız telefonlaşabiliriz.
gelmeyi düşünen arkadaşlar buraya mesaj atarsa kaç kişi olduğumuza bakalım yer ayırtalım ona göre.
mesela ben 4 kişi gelecem, kangallı levent 8-10 kişi gelebiliriz diyor görüştüğümüz kadarıyla.
gelmek isteyenler lütfen sizde yazın.
Harput0658 10.09.2005, 12:48 Gardaşlar en iyisi gelmek isteyenler pazargünü sat 18:15 ile 18:30 arası sakarya caddesindeki sakarya heykelinin önüne gelsin buluşalım. orada izleyeceğimiz yeri ayarlarız.
GELECEKLERİNİ BİLDİRENLER BURAYA İSİMLERİNİ YAZDIRSIN.
muratharput58@yahoo.co.uk ayrıca buradanda bana ulaşabilirsiniz.
politepol 10.09.2005, 13:00 arkadaşlar ankara da ss maçını izlemek için sizleri polisevine nezih bir ortama davet ediyorum.
sakarya caddesinde şarapçıların içinde napıcaaz?
e mail politepol@yahoo.com
enseni aldırak 10.09.2005, 13:43 SÜPERSİNİZ VALLA.... BENDE TEKİRDAĞDAN HEPİNİZİN YANINDAYIM.... TÜM KALBİMLE....
MAVİ_BERE 10.09.2005, 20:03 YOK SA maçı ank da izliyecek sivas lı olmuyacak herkes bir yerde izliyecek...
arkadasın dediği dogru sakarya caddesinde saat 18:00 da buluşalım ve benim dediğim yere gidelim veya bir başka yer gideriz!!!
hep orda çok gs li olur saldırırız???
GeCeVeMaVi58pRf 10.09.2005, 20:36 YOK SA maçı ank da izliyecek sivas lı olmuyacak herkes bir yerde izliyecek...
arkadasın dediği dogru sakarya caddesinde saat 18:00 da buluşalım ve benim dediğim yere gidelim veya bir başka yer gideriz!!!
hep orda çok gs li olur saldırırız???
bosverin biz centilmen taraftar oldugumuzu herkese göstermeliyiz eger bişey olursa onlardan kaynaklansın yani...
MAVİ_BERE 10.09.2005, 20:51 bosverin biz centilmen taraftar oldugumuzu herkese göstermeliyiz eger bişey olursa onlardan kaynaklansın yani...
kardeş biz kesin ......
sarı kırmızı renk e karsı benim cok büyük alerjim var..
sivasli_dahi 10.09.2005, 21:04 kardeş biz kesin ......
sarı kırmızı renk e karsı benim cok büyük alerjim var..
sivasspor taraftarı centilmendir... yiğido lakabının kirlenmesini bir sivasspor taraftarı olarak istemem... pazar günü bende sakaryada olacağım... (emrah)
MAVİ_BERE 10.09.2005, 21:57 ALAYINA KAYIYIM G S LİLERİN....
PAZAR GÜNÜ SAAT 18:00 DA SAKAR YA CADDESİNDE BULUŞALIM...
GeCeVeMaVi58pRf 10.09.2005, 22:03 ALAYINA KAYIYIM G S LİLERİN....
PAZAR GÜNÜ SAAT 18:00 DA SAKAR YA CADDESİNDE BULUŞALIM...
hadi hayırlsı kardes kardes..
1967_DERNEK_MUSTAFA 10.09.2005, 22:47 Gardaşlar dün yazdığım mesaj yanlışlıkla silinmiş. buradan tekrar ediyorum. ankaradaki sivaslılar olarak 10-12 kişi birleşip kızılayda bir kafede maçı izleyeceğiz. isteyen varsa gelebilir. Güzel bir gövde gösterisi yaparız. gelmek isteyenler muratharput58@yahoo.com dan bana ulaşabilir. maçtan bir saat önce sakarya caddesinde buluşur topluca izleriz hem de tanışmış oluruz. cevaplarınızı bekliyorum.
kardes ılgınıze tesekkurederım
gardaş bende edremitte tüm sivaslıları bir yerde toplayacağım iyi bir gövde gösterisi yaparız inşallah
GeCeVeMaVi58pRf 10.09.2005, 23:28 gardaş bende edremitte tüm sivaslıları bir yerde toplayacağım iyi bir gövde gösterisi yaparız inşallah
saol kardes inşallah sivasspor sizin gıbı bılınclıu taraftarlar oldugu nsurece dahada iii olacaktır...
katkılarından oturu teşekkür edrım ...
ahmet_hangisi 10.09.2005, 23:49 beyler helal olsun hepinize ben belki maca gelemiycem ama dualarimla hep yaninizda olucam sivas sizinle gurur duyuyor hadi beyler gidin ve 12inci adam olarak bize 3 puan getirin
fatih_5834 11.09.2005, 00:15 gardas allah ızınederse bızde ıst yıgıdolar olarak maca gıdıcez ve takımımızı desteklıycezzzz...
|