serhankaburcuk
15.10.2005, 21:55
MARKA MAĞAZALAR ZİNCİRİYarın Saat 15:00 de Ankarada oynanacak olan Gençlerbirliği&Sivasspor maçı için 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği'ne otobüs tahsis etti...Araç Yarın sabah saat 07:00 de Marka Mağazalarının önünden hareket edecek...
serhankaburcuk
15.10.2005, 22:01
Bu büyük jesti yapan Marka Mağazalar Zinciri yöneticilerine özelliklede Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN' a teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz...1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği yönetimi ve taraftarlar olarak şükranlarımızı sunuyoruz...
CAGLAYAN
15.10.2005, 22:04
MARKA MAĞAZALAR ZİNCİRİ ne bu Jestlerinden Dolayi Sitemiz adina tesekkür ederiz.
EmmiOgLu
15.10.2005, 22:32
Marka Mağazalar Zincirinin Sivasspora ve Taraftarlarına desteği devam ediyor..Ama rakipleri sadece servis araçlarının arkasına yazdığı Sivasspor yazısı ve resimleriyle show yapıyor.Tam Destek Hep Destek sözü sadece araçlarının arkasında kalıyor..Bu önemli müsabakada Sivasspor taraftarlarına büyük jest yapan Marka mağazalar Zinciri Yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN'a 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği adına şükranlarımızı sunuyor yeni açılacak olan Kümbetteki 5.şubelerinin şimdiden hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan temenni ediyor diğerlerinede örnek olmasını diliyorum...
İsak EMMİOĞLU
1967 Sivasspor Genç Tar.Der. 2.Başkanı
ANKARA DEPLASMANINA OTOBÜS TAHSİS EDEN MARKA MAĞAZALAR
ZİNCİRİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.
SAĞOLSUNLAR,VAROLSUNLAR..
YİĞİDOLAR STATTAKİ TEZAHÜRATLARINIZI TÜM ANKARA DUYSUN..
YOLUNUZ AÇIK OLSUN,İYİ YOLCULUKLAR YİĞİDOLAR..
SİVAS A GELİRKEN 3 PUANI GETİRMEYİ SAKIN UNUTMAYIN...
serhankaburcuk
15.10.2005, 23:04
Marka Mağazalar Zincirinin Sivasspora ve Taraftarlarına desteği devam ediyor..Ama rakipleri sadece servis araçlarının arkasına yazdığı Sivasspor yazısı ve resimleriyle show yapıyor.Tam Destek Hep Destek sözü sadece araçlarının arkasında kalıyor..Bu önemli müsabakada Sivasspor taraftarlarına büyük jest yapan Marka mağazalar Zinciri Yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN'a 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği adına şükranlarımızı sunuyor yeni açılacak olan Kümbetteki 5.şubelerinin şimdiden hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan temenni ediyor diğerlerinede örnek olmasını diliyorum...
İsak EMMİOĞLU
1967 Sivasspor Genç Tar.Der. 2.Başkanı
Doğrulara ne söylenirki...Marka Mağazalar Zinciri Herzaman bizim yanımızda...Ben yöneticilerinden Sadece Halis Kaplan bey'i tanıyorum...Çok iyi bir insan ve çok iyi bir Sivasspor taraftarı...Kendisine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz...