Orijinalini görmek için tıklayınız : > beşiktaş macı primi 3er milyar

puar
25.11.2005, 04:27
Yiğidolar'ın hocası Werner Lorant, zorlu Beşiktaş sınavı öncesi futbolcularını uyardı: "Bu maçı kazanıp kalitemizi ispatlamalıyız" "Sahada özellikle Ailton'a dikkat etmeliyiz. Onu çok iyi tanıyorum. Durur durur ancak gol atmaya başlarsa kesinlikle tutulamaz"

Cumartesi günü sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Sivasspor'da hazırlıklar devam ediyor. Teknik direktör Werner Lorant dün yapılan idmanın ardından futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Alman çalıştırıcı, "Son haftalarda iyi sonuçlar alamıyoruz. Beşiktaş karşılaşması bizim için bir fırsat. Rakibi yenip kalitemizi ispatlamak zorundayız. Ayrıca Ailton'a çok dikkat edeceğiz. Almanya'da onu devamlı takip ederdim. Durur durur, ancak gol atmaya başladı mı durmaz. Dikkatli olmalıyız" açıklamasını yaptı

Prim 3’er milyar
Bu arada yönetimin galibiyet primini 3'er milyar olarak belirlediği öğrenilirken Muhammed ve Hakan Bayraktar'ın sakatlığının sürdüğü öğrenildi. Sivasspor Sportif direktörü Bülent Uygun ise, "Lig başladığından bu yana başarımızın karşılığını kamuoyundan alamadık. Beşiktaş'ı yenerek Sivas halkına ve Türkiye'deki tüm Sivaslılar'a bayram yaşatacağız" dedi. Uygun ayrıca 19.00'da oynanacak maçta kar yağışı beklenmesi üzerine önlemlerle ilgili olarak 4 Eylül stat görevlileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

GuNaY
25.11.2005, 05:11
azmış prim bence... acaba ek olarakmı verecekler bunu???

GeCeVeMaVi58pRf
25.11.2005, 05:13
sivasspor defansının ailtona pozisyon verecegini sanmıyorum sanırım klebersonda sakatlanmıs inşallah muhanmed ve hakanda bu maca hazır olurlar bu macı kazanacagız baska yolu yok

GuNaY
25.11.2005, 05:20
zaten oynamıyorlar sebebini henüz bilmiyorum ama... inş bizim maçtada aynı şekilde devam ederler... ruhlarını kaybetmişler!!!

puar
25.11.2005, 05:33
yok be gunayım fena değil...3 milyar yenellimde gerisi boş puan alsak bile yeter... derim nede olsa beşiktaş adı var.

GuNaY
25.11.2005, 05:38
beşiktaş maçına olunca az gibi geldide birden bana :)

puar
25.11.2005, 05:44
beşiktaşla fenerle gs ile karıştırdın onlarda prim 10 milyardan az olmuyor buda iyi bence...

GeCeVeMaVi58pRf
25.11.2005, 05:46
banada az olmus diye geldi yoksa benmı unuttum paranın degerini bence 3 milyar para degil

puar
25.11.2005, 05:52
3 ytl diyorsunuz anadolu klübü için gayet normal tabi...lig 4. için para değil...

GeCeVeMaVi58pRf
25.11.2005, 05:55
3 ytl diyorsunuz anadolu klübü için gayet normal tabi...lig 4. için para değil...

valla bide sonucta oynayacagımız takım ne olursa olsun türkiyenin en büyük klüplerinden biri bence enaz 5-6 bib ytl olmalıydı

puar
25.11.2005, 06:00
az la yetinmeyen çoğu hec bulamaz...bizim takım para için oynamadını bize birkez daha gösterecek...

GeCeVeMaVi58pRf
25.11.2005, 06:01
az la yetinmeyen çoğu hec bulamaz...bizim takım para için oynamadını bize birkez daha gösterecek...

tabiki öncelikli olan para değil ama neolursa olsun aldıkları paralar helali hos olsun onlara...

puar
25.11.2005, 06:13
yani...fazlası ile hak ediyorlar...yarasın hepsine..yürekten sanki doğma büyüme sivaslıl gibiler...allah nazar değidirmesin.

GeCeVeMaVi58pRf
25.11.2005, 06:24
yani...fazlası ile hak ediyorlar...yarasın hepsine..yürekten sanki doğma büyüme sivaslıl gibiler...allah nazar değidirmesin.

amin ALLAH nazardan korusun hepsini en iyisi fazla konusmamak yoksa nazar degecek tüh tüh masallah hepsine :)

GeCeVeMaVi58pRf
25.11.2005, 06:38
Gönderen: Vedat demirbay - 23/11/2005

bu maçta şahsen ben fanatik bir beşiktaşlı olmama rağmen yenilceğimizi zannediyorum. beşiktaş çok kötü bir grafik çiziyor bizim en kısa zamanda toparlanmamız gerekiyor.varas yoksa sinan engili başka ise serdar bilgili allah yardım eder de şu takımı yenerek toparlanırız.Tekink Direktör (JOHN BENJAMİN TOSAHK)

bu yazı beşiktas sitesinde fanatik bir beşiktaslıya ait

puar
25.11.2005, 07:17
:) demekki korkutmuşuz...e haklılar ligin 4. ile oynuyorlar aramızda çooooooook fark var..

acakislalimahoni
25.11.2005, 08:46
BU MACI ALMAMIZ GEREKİYOR SON HAFTALARDA KAYBEDİLEN ŞANSSIZ PUNALAR VAR NEYSEKİ RAKİPLERİMİZDE AYNI ÖLÇÜDE PUAN KAYBETTİĞİ İÇİN LİG SIRALAMASINDAN POZİSYONUMUZ DEĞİŞMEDİ AMA BUNUN BÖYLE GİDECEĞİNİ KİMSE GARANTİ EDEMEZ PRİME GELİNCE AZ TABİ AMA NETİCEDE SİVASSPOR BÜTÇESİ SINIRLI OLAN BİR TAKIM İNŞALLAH TARAFTARLARINDA DESTEĞİYLE BU PİRİMLER İSTENİLEN DÜZEYE ÇIKACAKTIR DİLEĞİMİZ 3 PUANLA BİTMESİ HAYDİ YİĞİDOLAR TRİBÜNLER DOLSUN KAR YAĞMUR DEMEDEN

Cem-Can
25.11.2005, 09:16
VALLA BENCE BJK MAÇI İÇİN 3 MİLYAR FAZLA BİLE....BJK NIN BÜYÜKLÜK Bİ TARAFI KALMADI BJK YI YENSEK BİLE ÇOK SES GETİRMEZ.AMA FENERBAHÇE VEYA GS MAÇLARINDAN ALINACAK Bİ GALİBİYETİN HAVASI DAHA FARKLI OLURDU

serhankaburcuk
25.11.2005, 15:03
Tek kazansınlarda maçı primleri 5 milyar olsun...Helalı hoş olsun hakediyorlar...

DJMuRaT
25.11.2005, 15:06
İnşallah kazanırz...................... ...