Orijinalini görmek için tıklayınız : FENER'E ÖZEL MOTİVASYON !!!

skywriter
04.11.2005, 22:37
Bir tarafta lig lideri, yıldızlar topluluğu F.Bahçe.. Diğer yanda bu maçı düşünmekten geçen haftaki maçına konsantre olamayıp yenilen Sivasspor.. Ve hocasından menajerine hatta başkanına kadar F.Bahçe ile bağları olan sezonun flaş takımında iddialı sesler yükseliyor..

http://www.ajansspor.com/resim/otyakmaz_uygun_lorant.jpg

4 Kasım 2005, 14:12 (Ajansspor)

Sahasında Fenerbahçe'yi konuk etmeye hazırlanan sezonun flaş takımı Sivasspor galibiyete şartlandı..

Özellikle kırmızı beyazlı takımın çalıştırıcısı Werner Lorant için büyük önem taşıyan karşılaşma, Fenerbahçe'nin eski kongre üyesi olan Başkan Mecnun Otyakmaz ve sarı lacivertli takımda futbolculuk kariyerinin zirvesine çıkan Menajer Bülent Uygun için de büyük anlam taşıyor..

Alman çalıştırıcı Lorant, gönderildiği Fenerbahçe'den intikam almanın hesaplarını yapıyor.. Öyle ki Rizespor maçı öncesi takımına düzgün idman bile yaptırmayan, adeta takımını 2 hafta önceden Fenerbahçe maçına koşullandıran Werner Lorant, alacağı bir galibiyetle sükse yapmayı planlıyor.

Ajansspor Sivas yazarı Serhat Zafer'in daha Rize maçı öncesi köşesinde yazdığı "Lorant'ın bir sonraki maçı düşünüp takımını dinlendirmesi" gerçeği (yazıyı okumak için buraya tıklayabilirsiniz) Rize'deki yenilgiyle açıkça ortaya çıkmıştı..

Alman hoca isteyerek mi bilinmez ama takımını 2 haftadır bu maça konsantre etti.. Ve bu motivasyonun Fenerbahçe'yi daha da zorlu bir maça sürükleyeceği yüksek bir ihtimal gibi görünüyor..

BAŞKAN, FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ ÇIKTI
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçeli misafirlerini Sivaslı ve Sivasspor'a yakışan şekilde ağırlayacaklarını belirterek, ''Onları hoş bir anıyla ama puansız göndermeyi arzu ediyoruz'' dedi.

Otyakmaz, yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçında taraftarlarının takımlarını coşkulu bir şekilde destekleyeceklerine inandığını söyledi.

Bu maçın kendisinin doyduğu yerle, doğduğu yerin mücadelesi olacağını ifade eden Otyakmaz, ''Sivasspor'da görev alana kadar Fenerbahçe'nin kongre üyesiydim. Fakat bu dönemden sonra kongre üyeliğim donmuş durumda. Sivaslılar da beni onore ederek Sivasspor başkanlığı görevini verdiler'' diye konuştu.

Fenerbahçe maçının kendileri açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Otyakmaz, ''Sivasspor'a ve Sivaslı'ya yakışan şekilde gelen Fenerbahçeli seyircileri burada misafir edeceğiz. İyi futbolla, fair- play ruhu içinde 3 puanı alıp, onları hoş bir anıyla ama puansız göndermeyi arzu ediyoruz'' dedi.

Otyakmaz, Fenerbahçe maçında galibiyet halinde takıma ekstra prim verilip verilmeyeceği yönündeki bir soruyu ise, ''Önce kazanacaklar, sonra kendileri belirleyecekler primi'' diye yanıtladı.

MENAJER BÜLENT UYGUN İÇİN DUYGUSAL MAÇ
Sahasında lider Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor'da, genel menajer Bülent Uygun, ''İnanırsak, savaşırsak ve onurluca mücadele edersek bu maçtan galibiyetle ayrılabiliriz'' dedi.

Uygun, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor olarak bundan 2 sene önce kurdukları hayaller doğrultusunda kendilerine hedefler çizdiklerini belirterek, ancak hiçbir zaman hayalperest olmadıklarını söyledi.

Her zaman bu doğrultuda çalıştıklarını, inandıklarını ve mücadele ettiklerini ifade eden Uygun, ''Yeri geldi yüreğimizi avucumuzun içine aldık ve Sivasspor forması uğruna sahada en güzel olan şeyleri yaptık. Ama hiçbir zaman fair-play ruhundan ayrılmadık'' dedi.

Pazar günü 4 Eylül Stadı'nda oynayacakları Fenerbahçe maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Uygun, ''Bizim için hem destan yazacak, hem de gerçekten spor kamuoyunun takdir edeceği bir sonuç almak istiyoruz. Zor ve çekişmeli bir maç olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en büyük takımlarından biri olduğuna dile getiren Uygun, ''Fenerbahçe'nin gücünü tartışmak bile yersiz diye düşünüyorum. Ama Sivasspor olarak biz yüreğimizi avucumuza alırsak, inanırsak, savaşırsak ve onurluca mücadele edersek bu maçtan galibiyetle ayrılabiliriz'' dedi.

Uygun, "Daha önce formasını giydiğiniz ve taraftarı tarafından çok sevildiğiniz Fenerbahçe'ye rakip olmak sizin için nasıl bir duygu?" şeklindeki soru üzerine ise şunları kaydetti:

''Ben hayatım boyunca Fenerbahçe formasını giymekten, orada yaşadığım birçok şampiyonlukla birlikte, yaşadığım gol krallığından çok mutluluk ve onur duydum. Attığım gollerden sonra onlara hep asker selamı verdim. Onlar da bana hep alkışlarıyla sevgilerini şimdiye kadar gösterdi. Tabiki onun yeri çok ayrı olacak. Ama işin profesyonellik tarafında takımın genel menajeri olarak tabiki takımımın kazanmasını istiyorum. Duygu anlamında çok güzel şeyler yaşayacağım kesin. Ama bu sadece duygu da kalır.''