Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta Olimpiyat Tepkisi

ErdalGüler
12.09.2005, 20:35
Sivas'ta isyan!
12.09.2005 13:28:04

Bu hafta Trabzonspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'na oynamak istemeyen Sivasspor'da isyan var! Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Bu, hakkımızın gasp edilmesidir. İstanbul'da oynayacağımıza 450 km yakındaki Trabzon'da oynayalım" dedi..
Ünsal, ''4 Eylül Stadı'nda A kriterleri yerine getirildiği halde, federasyonun Trabzonspor maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'na alması, resmen Sivasspor'un hakkının gasp edilmesidir'' dedi.

Sivasspor halkının büyük bir heyecanla takımının kente dönmesini beklediğini ve haberin kentte şok etkisi yarattığını ifade eden Ünsal,
''Taraftarlarımız haklı olarak bizlere (Sivasspor sürgünde mi? Stadımız bittiği halde bu maç neden Olimpiyat Stadı'na alındı?) diye soruyor. Biz de sürgünden kurtulmak, maçlarımızı evimizde oynamak istiyoruz'' dedi.

Bu konuda yönetim olarak gerekli girişimlerde bulunduklarını, hafta sonuna kadar da girişimlerinin devam edeceğini kaydeden Ünsal, şöyle devam etti:
''Bahane edilen ışıklandırma sistemi B kriterleri içerisindedir. B kriterlerinin uygulanmasına ise 1 Ocak 2006 tarihinden itibaren geçilecektir. Buna rağmen Sivasspor'un kendi evinde oynaması gereken Trabzonspor maçının Olimpiyat Stadı'na alınması düşündürücüdür. Bu da Sivasspor'un ve Sivas'taki taraftarlarımızın hakkının resmen gasbedildiğinin göstergesidir.''

Teknik direktör Werner Lorant ile teknik heyetin de bundan sonraki karşılaşmaları 4 Eylül Stadı'nda oynanmasını istediklerini belirten Ünsal, şöyle devam etti:
''Çünkü kendi sahamızın psikolojik etkisinin başarıda çok büyük payı olacağına inanıyorlar. Trabzonspor maçının cumartesi veya pazar günü saat 16.00'da Sivas'ta oynanması için yönetimimiz elinden gelen tüm çaba ve gayreti gösteriyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz diğer takımların Avrupa Kupası maçları var diye 4 Eylül Stadı'nda oynamamız gereken maçı cuma günü Olimpiyat Stadı'nda oynamak zorunda değiliz. Federasyonun Sivasspor'un bu haklı isteğini olumlu olarak değerlendireceği ümidindeyiz. Aksi taktirde Olimpiyat Stadı'nda veya bir başka sahada oynayacağımız Trabzonspor maçı asla kendi evimiz sayılamaz. Olimpiyat'ta oynayacağımıza, Trabzon'da oynarız. Trabzon Sivas'a 450 kilometre, Olimpiyat stadı ise 900 kilometre...''

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?haberID=120296

GeCeVeMaVi58pRf
12.09.2005, 20:39
evet artık olimpiyatta oynamak ıstemıyoruz illa istanbul dıyorlarsa baska stadmı yok ya istanbulda bayrampasada oynuyalım daha iii ...

DJMuRaT
12.09.2005, 20:44
evet artık olimpiyatta oynamak ıstemıyoruz illa istanbul dıyorlarsa baska stadmı yok ya istanbulda bayrampasada oynuyalım daha iii ...
oldu gardaş peki

1967_DERNEK_10UR
12.09.2005, 20:45
ARTIK BIKTIK İSTANBUL'A GİTMEYE ...BİR STADYUM İNŞAATI AYAĞI TUTTU GİDİYOR...BEN DİĞER ARKADAŞLARIM GELMEME KARARI ALDIK...

GeCeVeMaVi58pRf
12.09.2005, 20:47
ARTIK BIKTIK İSTANBUL'A GİTMEYE ...BİR STADYUM İNŞAATI AYAĞI TUTTU GİDİYOR...BEN DİĞER ARKADAŞLARIM GELMEME KARARI ALDIK...

o neydı ya sivassporu yalnızmı bırakacagız hanı ger sartta ve ortamda sivassporun yanındaydık baskandan utanın valla ayıp...

1967_DERNEK_10UR
12.09.2005, 21:05
ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI...BİR İSTANBUL SEFERİ İÇİN GİDİŞ-DÖNÜŞ 25OO KM YOL GİDİYOZ...OTOBÜSÜN KALKMASI İÇİN 2 MİLYAR GEREKİYOR...BİRDE MAÇTA O KADAR YIRTINIYORSUN..DÖNÜŞ ZATEN AYRI BİR ÇİLE...ELİNE SAĞLIK KİM DİYOR?KİMSE..ARTIK BİTSİN ŞU STAD SAHAMIZDA Kİ BİR MAÇ İÇİN 2500 KM GİTMEK ZOR..

GeCeVeMaVi58pRf
12.09.2005, 21:12
ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI...BİR İSTANBUL SEFERİ İÇİN GİDİŞ-DÖNÜŞ 25OO KM YOL GİDİYOZ...OTOBÜSÜN KALKMASI İÇİN 2 MİLYAR GEREKİYOR...BİRDE MAÇTA O KADAR YIRTINIYORSUN..DÖNÜŞ ZATEN AYRI BİR ÇİLE...ELİNE SAĞLIK KİM DİYOR?KİMSE..ARTIK BİTSİN ŞU STAD SAHAMIZDA Kİ BİR MAÇ İÇİN 2500 KM GİTMEK ZOR..

biz bu fedakarlıgı yapmassak kım yapacak pekı sivassporu itin köpeğin elıne bırakmayalım arkadaslar yazık olur sonra biz sivasspoorluyu nerde olursa olsun sivassporun yanındayız...

serhankaburcuk
12.09.2005, 21:19
Evet şartların zor olduğunu biliyoruz...Ama biz en başından söz verdik Sivassporu ne pahasına olursa olsun içeride ve dışarıda destekleyeceğiz diye...Evet çok zor şartlarda maçalara gidiyoruz hem maddiş hemde manevi ama sözümüzden dönemeyiz..Bu haftada mazaret kabul etmiyorum...Bu maçta takımımızın yanında olacağız...

dogukan58
12.09.2005, 21:21
gardaş iyi diyonda bayrampasaya sığarmıyız sence yine en az gelse 25 bin kişi hazır durumda varmı bizi taşıyacak stad bitek inönü var onuda vermezler bize en iyisi yine olimpiyat

GeCeVeMaVi58pRf
12.09.2005, 21:22
Evet şartların zor olduğunu biliyoruz...Ama biz en başından söz verdik Sivassporu ne pahasına olursa olsun içeride ve dışarıda destekleyeceğiz diye...Evet çok zor şartlarda maçalara gidiyoruz hem maddiş hemde manevi ama sözümüzden dönemeyiz..Bu haftada mazaret kabul etmiyorum...Bu maçta takımımızın yanında olacağız...

helal reis sana sende olmasan valla neyaprız bılmıyorum evet bu hafta ne yapıp edıp trabzon macında türbündekı yerımızı almalıyız pes eden arkadaslara şimdiden bırakıp gıtsın bence...

BROTHERS58
13.09.2005, 03:36
HERKES 4 EYLÜL ü beklerken sırf maç yayını olsun diyemi macı aksam ve istanbula alıyorlar.SİVASIN SÜPER LİG HEYECANI SÖNECEK ONDAN SONRAMI TAKIM SEHRE DÖNECEK!!

serrkann58
13.09.2005, 08:53
Ben en başta cuma günü olunca karşı çıkmıştım bu federasyonla ancak buraya kadar olur maç ctesi olsun öglenden sonra olsun sırf yayın için böyle uygulama olmaz lanet olsun ben kartaldayım ve cuma günü düşünün işten çıkıp OLİMPİYAT stadına nasıl gelim ama elimden gelenide yapıcam gelmek için bizi yıldıramıyacaklar......

acakislalimahoni
13.09.2005, 09:00
ABİ BİZ SİMDİDEN BÜTÜN ORGANİZEYİ YAPTIK SADECE 3 SOKAKTAN 1 OTOBÜS DOLDURUYORUZ DAHA NE BABAM HADİ BÜTÜN YİĞİDOLAR ELELE HAMSİ AVI SEZONU 19 EYLÜL CUMA 2005 SAAT 20:00 ATATÜRK OLİMPİYAT STADINDA BASLIYOR

HERKESTEN RİCAM BU MACA MUTLAKA KASGOL İLE GELİNSİN TRİBÜNDE COK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ OLUSTURMAK İSTİYORUZ

SİVASIMIZA BASARILAR

67 GENC TARAFTARLAR KISMET OLURSA SİZİNLE YAN YANA SONUNA KADAR AYAKTA TEZAHURAT YAPACAĞIZ

kursad58
13.09.2005, 09:22

SERHAN VALLA BU MAÇTA SİZLERİ GÖRMEK EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ UMARIM BİZİ YANLIZ BIRAKMAZSINIZ SİZ OLMADAN OLMUYOR:(

harunciftci
13.09.2005, 17:11
evet sivasın biran önce 4 eylülde oynamasını bende istiyorum ama istanbulda olması sivasın taraftar gücünü gösterebilmesi için son bir şans oldu çünkü sivasa döndükten sonra en fazla 15-16bin seyirci olabilecek olimpiyatta ise bu sayı 40 - 50 bine kadar çıkabilir ve çıkartmalıyızda trabzon maçında tüm türkiye sivaslı taraftarları görsün istiyorum hadi sivaslılar gösterin gücünüzü...

erhan5834
13.09.2005, 17:13
ÇALIŞMALAR BÖYLE DEVAMEDERSE BİZ DAHA ÇOK HİDERİZ BU İSTANBULA EVET KATILIYORUM BAŞKA STAT DAHA İYİ OLUR NİYE HEP OLİMPİYAT Kİİ ??

serhankaburcuk
13.09.2005, 17:42
SERHAN VALLA BU MAÇTA SİZLERİ GÖRMEK EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ UMARIM BİZİ YANLIZ BIRAKMAZSINIZ SİZ OLMADAN OLMUYOR:(

İnşallah gardaşım bizmde amacımız o maça gelmek... Bakalım Maddi problemlerimizi halledebilirsek bu maça geleceğiz...

agca58
13.09.2005, 18:11
tamam olimpiyata alınıyorda ne oluyor .her zaman 50 bin kişi gelecek diyorlar ama hani nerede bu partallar..istanbuldaki sivasslılar girmiyor , adam ta kalkıp sivastan gidiyor yaa..yazık deilmi bu adamlara..sizler neden gelmiyrsunuz istanbuldaki sivaslılar

34-murat-58
13.09.2005, 18:20
BU ISTANBULDA SON MACIMIZ....
TABIKI GIDECEGIZ . BU TAKIMA DESTEK VERECEGIZ..
GORECEKSINIZ EN AZ 40.000 TRABZONLU MACA GELECEK..
SIVASLI OLARAK TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMIYACAGIZ.....
BEN CALISMAMA RAGMEN ERKEN CIKIP TRIBUNDE YERIMI ALICAGIM..
HEMDE ARABAMLA 5 KISI DAHA GOTURECEGIM......

muRTix
14.09.2005, 22:25
:( bu istanbullular maça gitmior ne güsel heveslenmeştik maç sivasta olacak die ama bu seferde ışık engelli takıldı bidaki maça darısı

heryerdeyiz61
15.09.2005, 17:16
umarım kalabalık bi maç olacak ve istanbul basını taraftar görecek.

heryerdeyiz61
15.09.2005, 17:17
olimpiyatı tam doldursak dışarda taraftar kalsabile görmek istemeyen medya yine görmez bizleri. çıkarlarına ters. gs fb derbisinde 17 bin kişi zor topladılar olimpiyata