Orijinalini görmek için tıklayınız : g.saray-sivas maçının star tv'deki yorumları
osmanyoruk58 12.09.2005, 10:21 akşam maçtan sonra star tv'deki serhat ulueren'in penaltı pozisyonu hakkında hakkı hakkında söyledikleri hiç hoş değildi, eleştirininde bir sınırı vardır bence, eğer eleştiri hakarete kadar gitmişse mutlaka mahkemeye verilmesi gerekir diyorum arkadaşlar. . . ( Serhat ulueren'in star tv'deki yorumu buydu : hakkı yan hakeme kusur bulacağına hatasını eşşek gibi kabul etmeli dedi)
serrkann58 12.09.2005, 10:24 Sizde halla onu seyrediyormusunuz yakın zamanda onunda ipi çekilir erman toroğlu zannediyor kendini...
Disi Kartal_58 12.09.2005, 11:04 serhat ulueren kadar yavşak bir adam varmı acaba
önce kendisine baksın öyle programları izlemeyeceksin bile çünkü
insanı tv başında sinir ediyorlar
kursad58 12.09.2005, 11:07 serhat ulueren kadar yavşak bir adam varmı acaba
önce kendisine baksın öyle programları izlemeyeceksin bile çünkü
insanı tv başında sinir ediyorlar
O TAM BİR NO POST ÇOCUĞU O KELİMESİNDEN SONRA KAPATTIM KAPATMASA TV Yİ KIRACAKTIM ZATEN ÇOK DOLUYDUM DÜN GEÇE TUZ BİBER OLDU ŞEREFSİZ
furkan58 12.09.2005, 11:11 Bu ülkede futbolu bilmeyenler yorumcu oluyor birilerini memnun edenler bi yerlere geliyor. serhat ulueren de öyle biri eğer adamın tipine dikkatle bakarsanız nifakcı, hizipci bir tipi var. Arkadaşlar futbolu bilen düzgünce yorumlayan adamları izleyin star daki program başlı başına bir komedya admlar izlenmek için birbirlerine hakaret ediyorlar.
34-murat-58 12.09.2005, 11:14 omer cavusogluda beyınsız dedı
furkan58 12.09.2005, 11:19 ömer cavusoğlunun cok mu beyni var o programda konusmaktan yoksun tek adam o aziz üstel bile ondan iyi yorum yapıyor ömer cavusoğlu kendi beyinsizin biri
Topunun köküne kibriti çalmak Lazım!!!
GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 11:46 akşam maçtan sonra star tv'deki serhat ulueren'in penaltı pozisyonu hakkında hakkı hakkında söyledikleri hiç hoş değildi, eleştirininde bir sınırı vardır bence, eğer eleştiri hakarete kadar gitmişse mutlaka mahkemeye verilmesi gerekir diyorum arkadaşlar. . . ( Serhat ulueren'in star tv'deki yorumu buydu : hakkı yan hakeme kusur bulacağına hatasını eşşek gibi kabul etmeli dedi)
serhat ulueren kendını ne sanıyor asıl eşek olan kendısı afedersınız ama kendını bir b.k sanıyor galıba bende butun sivaslılara seslenıyorum star tv yi bırdaha izlemeyelım ve izleyen olursa star tv ye mesaj cekelım ve özür dilettırelım...
ALLAH belalarını versın bu star tv nin ve serhat uluerenın...
serkankustarci 12.09.2005, 12:41 Serhat Ulueren Gs ajanından başka bi halt değildir.Arkadaş çok dürüst olduğunu iddaa ediyorya siz onun Gazsaray aleyhinde hiç haber yaptığını gördünüzmü?
acakislalimahoni 12.09.2005, 12:50 MORAL BOZMAK YOK SONUNA KADAR DESTEKLEMEMİZ LAZIM HADİ HERKES OLİMPİYATA SİMDİ UYUMAYIN İSTANBULLU YİĞİDOLAR BU MESAJI OKUYAN HERKES MAHALLESİNDE DERNEĞİNDE ÇAĞRI YAPSIN BÜTÜN TÜRKİYEYE YİĞİDONUN GÜCÜNÜ GÖSTERELİM
yapmıs oldugu acıklamalar elestiri seviyesini asıp insanın onurunu gururunu kırp yalancı polemik yaratmak ve insanları acımasızca elestirmekten baska bir halta yaramayan bu adam acaba kendını ne sanıyor... tüm sivaslı ve sivassporluların star tv ye e mail atmalarını istiyorum www.startv.com adresine e mail atsınlar lütfennn
bugrakova 12.09.2005, 12:57 yine cnn de akşam sivasspor için 60 lı yıllardaki gibi top oynuyo dedi.ve hakkı ya beyinsiz dedi.SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOĞULUr.
karakule58 12.09.2005, 13:02 akşam bende serhat denen şerefsiz herifin lafını duyunca şok oldum telefon numaralı olsa arayacaktım veya msj çekecektim bu insan gs li yalakanın biridir yazıklar olsun....
Ronaldinho 12.09.2005, 13:09 sivası ve sıvaslı sewmeyen ölsün....
Serhat Ulueren Gs ajanından başka bi halt değildir.Arkadaş çok dürüst olduğunu iddaa ediyorya siz onun Gazsaray aleyhinde hiç haber yaptığını gördünüzmü?
Evet..kesinlikle sana katiliyorum.Bu ne idugu belirsiz gs ajani Serhat Uluerenin(g...verenin) G.s aleyhine tek program yaptıgını gormedim..Ki Gs tarihinin yonetim acısından basarısızlık acısından maddi acıdan v.s. en kotu donemini yasadıgı halde..Bu adama haddini bildirmek lazım..Akşam o studyoda olsa döverdim valla...
Mustafa Pala 12.09.2005, 13:41 startv nin diye yukarıda verilen link yanlış.doğrusu;
www.startv.com.tr
olmalı..hadi beyler tepki mailleri yağdıralım ki bi daha böyle bir terbiyesizliğe ...yemesin.
kursad58 12.09.2005, 13:43 HERKES MAİL ATSIN KİMLE DANS ETTİKLERİNİ ÖĞRENSİNLER
Bu haftaki Sivasspor-Trabzon maçında tüm İstanbul daki Sivaslıları Olimpiyat Stadına gelip Sivassporumuzu desteklemeye çağırıyorum..Tüm Türkiye ye ve dun aksam Sivasımızı agzına dolayıp eveleyip geveleyen sozum ona spor yorumcularınada haddini bildirmek adına..Bunu yapalım lutfen..
Herkes Sivaslı Olamaz...
pascal_nouma 12.09.2005, 13:48 arkadaslar hepinizin www.startv.com a mesaj atmanizi istiyorum bu konuyla ilgili benim çok zoruma gitti herkez yazarsa canli yayinda özür dilettiririz ona herkesten destek bekliyoruz lütfen iletisimden bu konuyla ilgili birseyler yazalim haddini bilsin
http://www.startv.com.tr/?bolum=iletisim
Lutfen yukardaki linki tıklayın ve tepkilerinizi bir Sivaslı olarak gösterin.
Bu Serhat Ulueren'de nasıl bir halt yaptığını anlayıp özür dilesin....
Haydi....!
ReDYiGiDo 12.09.2005, 13:59 benim star tv ye gönderdiğim msj
L-ü-t-f-e-n Sivassporun Futbolcusu Hakkı'ya Serhat ulueren tarafından yapılan hakaretlerin geri alınması ve Özür dilenmesini istiyoruz. Türk Futboluna 13 yılını vermiş Kaptanlık Mertebesine ulaşmış bir Futbolcunun Amatör haberciler tarafında bu şekilde 70 milyon önünde hakaret edilmesinin çok küçük düşürücü bir ve talihsiz bir söylem olarak nitelendiriyoruz. Bunların gerçekleşmemesi Halinde Star Tv'yi izlememe Kampanyasının Destekçilerinden olacağımızı unutmayın ve Yapılan bu Hatayı en kısa zamanda Düzeltin!!!
YavuzTheYigido 12.09.2005, 14:00 Bende Bir Sivassporlu Galatasarayli Olarak Su Serhat Denen Essegi Kiniyorum.O Programda Tek Bir Objektif Durust Ve Saglam Karakterli Yorumcu Var.O da ZIYA SENGUL. O Saklabanlarin Arasinda Oyle Bir Degerli Yorumcu Ne Ariyor Anlamiyorum...
SERHAT ULUEREN DENEN KENDİNİ BİLMEZ SAHSİYETİN BİR AN ÖNCE DÜN GECEKİ SİVASSPORLU HAKKI İCİN SÖYLEMİŞ OLDUGU KELİMELERDEN DOLAYI OZUR DİLESİN... KİMSE SAHİPSİZ DEĞİLDİR!!! YAPIMCINIZ OLAN İNSANIN CANLI YAYINDA DAHA DOGRU KONUSMASINI BİZ SAĞLAYACAK DEĞİLİZ... İKİ KELİMEYİ YAN YANA GETİREMEYEN BEYİNSİZLERLE PROGRAM YAPIP KENDİNİZİ REZİL ETTİRMEYİN!!! GS YANLISI BİR PROGRAM SUNUCUSUYLA BİR YERE VARAMAZSIN SADECE SAKLABAN OLURLAR!!!
SAYGILARIMLA,(ARTIK SİZE YOK SAYGIMDA YOK!)
BENİM MSJIM BU SEKİLDE BAKALIM NASIL BİR SAVUNMA YAPACAKLAR?
Yıllardır,Televole mantığıyla Telegol adını verdiği programda,mahalle ağzı tarzı,yanlı yayıncılık anlayışıyla,G.s. dokunulmazlığına sahip yayın ilkesiyle,vede spor ahlakından ne kadar yoksun olduğunu gösterir bir acz içinde program yapan Serhat Ulueren'in dun gece 6,5 milyon Sivaslıya Kaptan Hakkı nezdinde yaptığı kustahca sözlerinden dolayı Tum Turkiye ve Sivasspor Camiasindan canlı yayında Ozur dilemesini istiyoruz..Aksi taktirde bu tepki Çığ gibi büyüyecektir..Ve Serhat Ulueren gibi küçük insanlar bu büyüklük altında ezilip yok olacaklardır....
Benim mesajımda bu şekilde bekleyip gorecegiz..
serhankaburcuk 12.09.2005, 14:14 Arkadaşlar ben dün malumunuz üzerine gece maçtan sonra yolda idim...Olanları sitemizden duydum..Serhat Uluereni kınıyorum ve Star tv'ye e-mail atacağım...Sivasspor kulübü şerefli bir camiadır ve Sivasspor futbol takımının kaptanına yaptığı bu hakaret dolu sözler için en kısa sürede özür dilemesi gerekir...
ElbeyLi58 12.09.2005, 15:12 SERHAT ULUEREN DENEN KENDİNİ BİLMEZ SAHSİYETİN BİR AN ÖNCE DÜN GECEKİ SİVASSPORLU HAKKI İCİN SÖYLEMİŞ OLDUGU KELİMELERDEN DOLAYI OZUR DİLESİN... KİMSE SAHİPSİZ DEĞİLDİR!!! YAPIMCINIZ OLAN İNSANIN CANLI YAYINDA DAHA DOGRU KONUSMASINI BİZ SAĞLAYACAK DEĞİLİZ... İKİ KELİMEYİ YAN YANA GETİREMEYEN BEYİNSİZLERLE PROGRAM YAPIP KENDİNİZİ REZİL ETTİRMEYİN!!! GS YANLISI BİR PROGRAM SUNUCUSUYLA BİR YERE VARAMAZSIN SADECE SAKLABAN OLURLAR!!!
SAYGILARIMLA,(ARTIK SİZE YOK SAYGIMDA YOK!)
BENİM MSJIM BU SEKİLDE BAKALIM NASIL BİR SAVUNMA YAPACAKLAR?
Özür dilenmesini istiyoruz.
bucali_58 12.09.2005, 15:24 o sahıs ilk önca kendi moruk halıne baksın sonra sivasspor umuzun futbolcusuna laf atsın o hakkı nın degıl orta hakemle yardımcının sucudur ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS!!!!
ALKARAVLI 12.09.2005, 15:31 ARKADAŞLAR üzüntümüze tuz biber olan densizlere kızgınlığınızı ben de çok iyi anlıyorum ama fakat(!) sivasspora ait bir sitede o adamlara onların dilinde cevap verip onların seviyesine düşerek sesimizi duyuramayız. bu sadece sivasspora zarar verir. ben de sizler kadar belki daha fazla antipati duyuyorum o insana ama tepkimizi daha etkili ve düzeyli vererek sesimizi bu dahil her konuda duyurabiliriz
serhankaburcuk 12.09.2005, 15:44 Hemen Sivasspor camiasından özür dilemesi gerekir...
ya ne oluyor millet herkesi mahkemeye veriyoruz.kerkese küfrediyoruz,bu ne.
böyle bir hata yaparsan herkes dalgasını geçer elbette.hani hırsızın hiç mi suçu yok derlerya.
biraz abartmıyormuyuz.
hatayı yapan profosyonel süperligin takımının kaptanı.hiç olacak şeymi.
tamam futbolcumuza deestek verelim,moralini bozmasın ama çok abarttık bu işi.
herkes konuşur,konuşacaktırda,liglerd e bir ilk gerçekleşmiş ve bunu konuşurlar.
ntv radyodaki maçı anlatan yorumcu kahkalarla güldü.adam şaşırdı böyle bir olaya.
serhankaburcuk 13.09.2005, 13:28 http://www.startv.com.tr/?bolum=iletisim
Değerli yiğidolar yukardaki linki tıklamaya ve tepkilerinizi bir Sivaslı olarak göstermeye devam edin...
Bu Serhat Ulueren'de nasıl bir yanlış yaptığını anlayıp özür dilesin....
Haydi Yiğidolar tepki e-maillerini atmaya devam edelim...
ya ne oluyor millet herkesi mahkemeye veriyoruz.kerkese küfrediyoruz,bu ne.
böyle bir hata yaparsan herkes dalgasını geçer elbette.hani hırsızın hiç mi suçu yok derlerya.
biraz abartmıyormuyuz.
hatayı yapan profosyonel süperligin takımının kaptanı.hiç olacak şeymi.
tamam futbolcumuza deestek verelim,moralini bozmasın ama çok abarttık bu işi.
herkes konuşur,konuşacaktırda,liglerd e bir ilk gerçekleşmiş ve bunu konuşurlar.
ntv radyodaki maçı anlatan yorumcu kahkalarla güldü.adam şaşırdı böyle bir olaya.
Herkes konuşabilir,gülebilir,eleştire bilir v.s. Ancak kişiliği rencide edici söz söyleyemez..Hemde ulusal yayın yapan,kamuya bilgi veren tv lerde böyle bir kişisel saldırı hakaret hakkını kimse kimseye vermez.Futbol hatalar oyunudur..Oyun akışı içersinde yanlış bilgilenerek bir hata yaptı diye kimse Serhat Uluerene Kaptanımız Hakkı ya eşşek deme hakkını vermez...Daha duyarlı olalım lutfen....
Hatasız Kul olmaz.Futbolcu hiç olmaz.....
serhankaburcuk 13.09.2005, 13:49 Hakkıya eşek diyenlerin aslında kendileri eşektir...
Sivasın Sivastan başka dostu yok...
skywriter 13.09.2005, 20:24 arkadaşlar lütfen şu kendini bilmez yorumcumu diyeyim bilmiyorum. adresi yazıyorum Sivas'lıya nasıl hakaret edilirmiş gösterelim mesajları yazacağımız adres :www.startv.com.tr/?bolum=iletisim
Tasinmistir...
skywriter 13.09.2005, 20:24 Ben gonderdim.Butun Sivasspor taraftarinin gondermesi lazim.Haydi yigidolar klavye basina.
Tasinmistir...
BaarKonT 14.09.2005, 14:14 :@ :@ YARIN ONUNDA BİRİ AYAGINA SIKARSA HİÇ ŞAŞIRMAYIN ARKADAŞLAR ,HADDİNİ ÇOK AŞIYOR YİĞİDOLARIMIZ HAKKINDA KÖTÜ SÖZ SÖYLENMESİNE BİR ÖZ SİVASLI OLARAK ÇOK SİNİRLENİYORUM.BU DENSİZLERİ EN KISA ZAMANDA UYARMALIYIZ YOKSA HADDİNİ BİLDİREN ÇOK SİVASLI GARDAŞIM SIRADA BEKLİYORDUR ZANNEDERSEM
BROTHERS58 14.09.2005, 16:17 BU DENSİZLERE FIRSAT VERENLER SUCLU,BİR ZAMANLAR E.TOROĞLU VARDI SİMDİDE BUNLAR.HAKKI'YA EDİLEN HAKARETLERE COK ÜZÜLDÜK.ONLARA NE SİVASIN OYUNCUSU VE KAPTANIMIZ.AYRICA BİR TANE G.S Lİ TOOpcuda HAKKIYA BİR DESDEK OLMAYI AKIL ETMEDİ.GÖZÜ DÖNMÜŞ GİBİ PENALTIYI ATMA DERDİNE DÜSTÜLER.UMARIM HALA HEM G.S HEM SİVASLIYIM DİYENLER BU MAÇTAN SONRA İYİ DÜŞÜNÜRLER!!!!!!!!!!!
BROTHERS58 14.09.2005, 16:21 Tasinmistir...
SERHAT IN ADRESİNE MSJIMI YOLLADIM UMARIM AAAALLL=MISTIR?
gökmen özdanak mıdır nedir o adam tek suçu yan hakemin kaldırdığı bayrağı dıkkate almak olan tecrübeli oyuncumuza geri zekalı dedi peşinden bir diğer yorumcu gs stadının atmosferinden etkilenmıştir şaşırdı heralde adam dedi 25 bin taraftara ortalamasıyla oynayan sivassporumuza bu kadar yabancı ilgisiz bir program olabilir beğenmedikleri sivas ailton lu sergen li kleberson lu bjk yle aynı puanda
asıl geri zekalı kendileri bu lafı hakkıya söyleyerek tüm sivaslılara hakaret etmiştir geri zekalı başkasına bilinçsiz laf atmaktır söyleyen kişiyi özür dileme ve terbiyesini almasını ikaz ediyorum
akşam maçtan sonra star tv'deki serhat ulueren'in penaltı pozisyonu hakkında hakkı hakkında söyledikleri hiç hoş değildi, eleştirininde bir sınırı vardır bence, eğer eleştiri hakarete kadar gitmişse mutlaka mahkemeye verilmesi gerekir diyorum arkadaşlar. . . ( Serhat ulueren'in star tv'deki yorumu buydu : hakkı yan hakeme kusur bulacağına hatasını eşşek gibi kabul etmeli dedi)
gerçektende bende izledim manyak manyak konuştu...pozisyonda resmen hakemin gurbanıoldu adam...gala bile almamak gerekir.
antalyali_yigido 14.09.2005, 17:25 omer cavusogluda beyınsız dedı
ömer çavuşoğlu yaz bunu [kufur icerdigi icin degistirildi]
zubiceman28 14.09.2005, 20:49 olay olmus bitmis Kakki hatali ama bu kadarda abartmamak lazim ne oldu yani Gs madem o kadar durust neden penaltiyi disari atmadi atamazdi zaten cunku belesten penalti bekledi durdu milli kahramanimiz hakan SUKUR mac boyunca camura yatti beles penalti bekledi durdu ayni hataya Gs futbolcusuda dusebilirdi (gerci o zaman penalti verilirmiydi saibeli) o zaman ayni hakareti GS (veya baska bizans takiminin ) futbolcusu icin yapabilirlermiydi?
terbiyesiz adam sivaslıların ne demek oldunu bilmiyor futbolumuzla herkesin taktirini kazandık öyle hatarlar her zaman olabilir..Cim boma Hediyemiz olsun sevinsin garipler:D
vozaygun 15.09.2005, 01:00 Maçı tv den izledim ilk golün hazırlanışında hasana atılan ortada sivassporlu kafaya çıktığında ümit karan onun yanından geçerken havadaki sivassporluya faul yaptı gibime geldi. Televizyonların hepsi hasanın ortasına ve ümit karanın güzel volesini gösteriyor. Bahsettiğim bu pozisyonu hiç bir tv tekrarlamadı.
serhankaburcuk 15.09.2005, 15:11 Maçı tv den izledim ilk golün hazırlanışında hasana atılan ortada sivassporlu kafaya çıktığında ümit karan onun yanından geçerken havadaki sivassporluya faul yaptı gibime geldi. Televizyonların hepsi hasanın ortasına ve ümit karanın güzel volesini gösteriyor. Bahsettiğim bu pozisyonu hiç bir tv tekrarlamadı.
Boşverin arkadaşlar faulda olsa olmasada bu maç artık geride kaldı...Ve 3 puan Galatasarayın hanesine yazıldı...Önemli olan geçmişe bakmak değil gelecekte neler yapabileceğimize bakmak...İnşallah Trabzon maçında yaramızı sararız...
erhan5834 15.09.2005, 15:14 SERHAT ULUEREN KADAR BASİT VE KAREKTERSİZ BİR İNSANDAN BAŞKA NE BEKLENİRKİN KENDİNE YAKIŞAN BUDUR SERHAT ULUEREN DENEN İNSANI O KANALA ÇIKARANLAR UTANSIN .....
gercek58li 15.09.2005, 15:29 Bu adi herifler oyun kritigi hic yapmiyorlar zaten.Isleri mahkeme kurup sporu ve sporculari yargilamak. Bununla da ögünüyorlar,pireyi deve yapip reyting pesinde kosuyorlar.Kö...oglu Kö...ler!
bu adamlar laf olsun diye konuşuyor çok ayıpp
|