Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Neden Fenerium Markası Kullanıyor???

orkun85
26.08.2005, 00:24
Merhaba hemşerilerim...Benim anlayamadığım,kafamın almadığı ve sinir krizine girmeme neden olan sivassporun fenerium gibi sadece fenerbahçeyle özleşteşmiş bir spor markasını kullanmasını bu forumda sizlerle paylaşmak istedim...

Koskoca dünyada bir tek fenerium markası mı kaldı?...Buna kim dur diyecek???...Yani sivasspor yönetiminden bir kişi sivasta sıradan bir terziye gitse forma ve sportif ürün sparişi verip sivassporium veya sivassporstore veya yigidostore gibi bir marka yaratsa cok cok daha yararli olurdu...Hadi bu fikri geçtim koskoca sivasspor koca derken camia olarak diyorum
başarı olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın,bugun türkiyede en çok yaşayan hemşeriler sivaslıdır bunu herkes bilir bu durumda sivasspor yönetimi nike,adidas,puma vs gibi markalara neden sportif malzeme konusunda sponsorluk teklif etmez anlamiyorum.Bu firmalar sivasspora böyle bir hizmet vermekten kaçınmazlar çünkü biliyorlarki kesinlikle bu tür bir forma veya başka eşya çok fazla sipariş alacaktır...

Bir galatasaraylı olarak bu topiği actim ama sivasspor ,gstore markalı bir formaylada çıksa yine aynı eleştiriyi yapardım yanlış anlamayın...Şimdi bir sivassporlu ve fenerbahçe antipatisi olan bir kişi olarak sittin sene bu formayı sırtıma geçirmem....

saygılar sevgiler....

serkankaya58-58
26.08.2005, 01:12
dostum bende bir fener bahceliyim ve sivassporu kutluyorum sen fazla ilgilenmiyosun galiba ticaretle diyelimki adidas puma veye herneyse sponsorluk anlasmasi yaptin peki bu urunleri nerde satacaksin hangi zamanda nekadar magza acacaksin fenerium gibi buyuk bir magzada urunlerimizin satilmasindan guru duyuyorum ve gercek sivasli takim ayirt etmez bu demek oluyorki sivassporumuza destek veren bir futbol takimi var hem magza olarak hemde futbolcu olarak bunlari goz ardi etme

rapimist
26.08.2005, 06:05
dostum bende bir fener bahceliyim ve sivassporu kutluyorum sen fazla ilgilenmiyosun galiba ticaretle diyelimki adidas puma veye herneyse sponsorluk anlasmasi yaptin peki bu urunleri nerde satacaksin hangi zamanda nekadar magza acacaksin fenerium gibi buyuk bir magzada urunlerimizin satilmasindan guru duyuyorum ve gercek sivasli takim ayirt etmez bu demek oluyorki sivassporumuza destek veren bir futbol takimi var hem magza olarak hemde futbolcu olarak bunlari goz ardi etme

Ozaman bana kimse burdan hikaye anlatmasin tek buyuk sivas diye eger tek buyuk sivasspor'umuz sa ! baska takimlarin destegi olmamasi lazim ne bicim rekabet bu ??

abircan
26.08.2005, 10:31
Merhaba hemşerilerim...Benim anlayamadığım,kafamın almadığı ve sinir krizine girmeme neden olan sivassporun fenerium gibi sadece fenerbahçeyle özleşteşmiş bir spor markasını kullanmasını bu forumda sizlerle paylaşmak istedim...

Koskoca dünyada bir tek fenerium markası mı kaldı?...Buna kim dur diyecek???...Yani sivasspor yönetiminden bir kişi sivasta sıradan bir terziye gitse forma ve sportif ürün sparişi verip sivassporium veya sivassporstore veya yigidostore gibi bir marka yaratsa cok cok daha yararli olurdu...Hadi bu fikri geçtim koskoca sivasspor koca derken camia olarak diyorum
başarı olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın,bugun türkiyede en çok yaşayan hemşeriler sivaslıdır bunu herkes bilir bu durumda sivasspor yönetimi nike,adidas,puma vs gibi markalara neden sportif malzeme konusunda sponsorluk teklif etmez anlamiyorum.Bu firmalar sivasspora böyle bir hizmet vermekten kaçınmazlar çünkü biliyorlarki kesinlikle bu tür bir forma veya başka eşya çok fazla sipariş alacaktır...

Bir galatasaraylı olarak bu topiği actim ama sivasspor ,gstore markalı bir formaylada çıksa yine aynı eleştiriyi yapardım yanlış anlamayın...Şimdi bir sivassporlu ve fenerbahçe antipatisi olan bir kişi olarak sittin sene bu formayı sırtıma geçirmem....

saygılar sevgiler....
Sonuçta işin içinde ekonomi var fenerium falan araç, türkiyede 40 ın üzerinde satış noktası olan garantili orjinal takım formasını satan sokakta işportacı mafyasına kulübünün hakkını yedirmeyen fenerıumla çalışılması tamamen dogru bir ticari karardır, ben hiç yunanlıları sevmem farzı mahal ama ingiltereye , almanyaya giderken yunan hava sahasında geçeriz hiç itirazım olmaz pilota, ben hedefe götürsünde gerisi boş, en organize takım ticari anlamda fener, geçen yıl 300 bine yakın lisanslı forma satmış, bırakın artık at gözlüğünü kafa olarakda birinci lige çıkın uefa kupasını kazanın, övündüğün gs şampiyonlar liginden en çok para kazanan türk takımı 82.5 milyon dolar galiba ama nerede ortada var 150 - 200 milyon dolar borç, türkiyenin en büyük tefecilerinin eline düşmüş bir kulüp, sivası tebrik ediyorum doğru karar, bir yanda yükselen bir değer, diğer yanda iflasa giden müflisler, geçmiş olsun gs ım geçmilş olsun yazık

üçlerbeyli
26.08.2005, 11:03
sivasspor başaralı olsun yiğitçe gerisi hikaye önce sivasspor
bir sivaslı için başka takım kaldımı ki birbirinizi ve kendinizi üzüyorsunuz.
silkinin şöyle bir kendinize gelin stada da sivasspor formalarınızı giyerek gelin

orkun85
26.08.2005, 12:32

Valla ticareti senden öğrencek kadar zeki değilim dostum simdi bazi aciklamalarda bulunayım...

1-Acaba hiç bir sivassporlu yöneticimiz adidas,nike,puma vs bir markayla görüşme yapıp sponsorluk istedimi.İstedi diyelim bu markaların hepsi sivasspora can atar sponsor olmaya trde en cok sivaslı oldugunu ve büyük bir pazara sahip oldugu icin sivassporun bu önerisini kabul ederler.Konuşmanda anlamadıgım nokta nerede satacaksın demen...Sivasspor bu markaların biriyle anlaştığında onların papaua yeni ginede bile olan store larında gerçek ve lisanslı sivasspor ürünlerini görürsün,ayrıca ikilemde olmaz ve gsliside bjkliside gelir o formaları alır...

2-Sivasspor tek büyük sloganı bu sitenin sloganı ben buna kesinlikle inanmıyorum bu ayrı çünkü bunu uygulayabilecek hiç bir ekonomik çalışmamız yok bundan seneler önce yozgat,van gibi anadolu klubleride bolca para harcadı ama gelir kaynakları sadece havuz oldugu için oldukları yerden geriye gittiler hiç bir sportif başarı gelmediği gibi şu an 1.ligde bile değiller...Fakat diğer anadolu kluplerinden en büyük farkımız bizim potansiyelimiz bunu kullanamıycaksak neden sivassporu tek büyük olarak ilan ediyoruz,bu boşa zaman kaybıdır.

3-Sivasspor neden fenerbahçenin yaması olmaya çalışılıyor anlamiyorum.Fenerde kadroya giremeyen oyunculara hemen sivasspor talip oluyor zaten o adamların fenere faydası yok sivassa nasıl olsun,bunu herkes biliyorki fener forması oyuncuları baskı altına sokuyor medyada fenerli oldugundan cok acik ve net o oyunculardan üst düzey başarı bekleniyor..Ha can gibi genç oyuncu alınır genç takımdan ona eywallah....

4-Yarın bir gün eğer sivasspor 2 maçtada fenere yatmıycagi ne malum??? Forma reklaminda bile fenerium olan klub 2 macı fenere kaybederse kim hesap sorabilirki...

5-Bir sivaslı galatasaraylı olarak samiyende ki maçta farklı bir duyguya bürüneceğim açık,ama bana hayatımda en güzel futbol günlerini yaşatan galatasaray mı? yoksa formasında turkcell süper liginde 17 rakibinden birinin reklamını alan memleketim sivassporu mu tutucam...Bu açıklamalardan sonra cevabı anlamışsınızdır...

6-Ne olur açtığım topiği dikkatli okuyun,boşuna açıklama yapmama gerek kalmasın her şeyi çok net açıkladım..Yok onlar forma yaparsa nerede satacaksın gibi boş laflar yazmayın...

Saygılar hemşerilerim....

1967_DERNEK_10UR
26.08.2005, 14:00
BU SEZON Kİ FORMALAR DA FENERIUM MARKASI YOK...ÖZ VE ÖZ SİVASSPOR FORMASI..

S_Nash
26.08.2005, 14:16
ııde kardesler formalar fenerıumm deıl dıadora bıkez. dıadora basta roma, real betıs ve nıce buyuk takımlara forma veren bır sponsor oke haberınız olsun hem kalıte olarak adıdastanda bır farkı yok :P

ReDYiGiDo
26.08.2005, 14:18
Bizim Formalarımızda Nike olabilir Yeter ki istensin Ben şimdi ki formadansa Nike formaya daha çok ilg gösteririm..

ilteriş58
26.08.2005, 14:27
ııde kardesler formalar fenerıumm deıl dıadora bıkez. dıadora basta roma, real betıs ve nıce buyuk takımlara forma veren bır sponsor oke haberınız olsun hem kalıte olarak adıdastanda bır farkı yok :P

iyi de trabzonun yenildiği köy takımının da forması diadora(anorthosis)
bi de gaziantepsporun ki diadora başka bilmiyom ben

sisortali
26.08.2005, 14:51
Arkadaşlar istediğiniz kadar Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray' antipati duyabilirsiniz. Ama şunu asla unutmamamız gerekiyor: Sivasspor geçen sene Fenerbahçe'nin altyapısından gelenlerin sayesinde süper lige çıktı. İsmail Kartal ve Can bunlara en güzel örnek. Bu gerçeği inkar etmemiz mümkün değil.
Örneğin ben hasta Beşiktaşlıyım. Ama son 2 senedir spor gazetelerinde ilk önce Sivasspor ile ilgili haberlere bakıyorum. Bir Sivaslı olarak bu bana gurur veriyor. Ali Sami Yen'de, İnönü'de, Kadıköy'de Olimpiyat'ta Sivasspor maçlarını seyrettim. Oraya gelenlerin çoğu Fenerbahçeli, Beşiktaşlı, Galatasaraylı ama herşeyden önce Sivaslılardı. İstanbulda derbi maçlarda birbirlerine düşmanca bakan yürekler artık SİVASSPOR için atıyor. Bu da bana büyük mutluluk veriyor.
Sivasım kendini bir toplasın hele. Sonra kendi ürününü de pazarlamasını herkesten iyi bilir. Gerçi fenerium mağazasına girmek benim de hiç mi ama hiç hoşuma gitmez. Ama SİVASSPOR formasını giymekten büyük mutluluk duyarım.
Demokrasilerde çare tükenmez. Fenerium ile ilgili işaretleri sökersin olur biter.

34-murat-58
26.08.2005, 15:48
Bana Kimse Fener Rum Amblemli Veya Yapimi Formayi Silah Zoruyla Bile Giydiremez...
Buyuk Takim Olmak Icin Isim Olmak Lazimdir......
Bu Kafayla Sittin Sene Sivasspor Buyuk Takim Olamaz...
Sivassporuda Kimse Baskalarina Peskes Cekemez......
Bu Forma Yuzunden Bir Daha Sivassporu Desteklemiyorummmmmm.
Bu Anlasmayi Yapanin Basina 4 Eylul Stadi Dussun...

gercek58li
26.08.2005, 16:18
Bana Kimse Fener Rum Amblemli Veya Yapimi Formayi Silah Zoruyla Bile Giydiremez...

GARDAS ANLASILDIGI ÜZERE SENIN SIVASSPOR´U %100 DESTEKLEMEDIGIN BELLI. KAFANDA HALA GS LIK YATIYOR. O ZAMAN FENERDEN VEYA BASKA BIR TAKIMDAN ´FUTBOLCU ALDIGI ZAMAN DA DESTEKTEN VAZGECELIM. BENIM ICIN TAKIM ÖNEMLI FORMA VEYA DA AYAKKABI DEGIL.
SONUCUNDA PARA PARA PARA. BIRAKIN BU BOS SEYLERI!

antalyali_yigido
26.08.2005, 16:24
ne fener rum, ne kara kartal, ne de cimbom biz bunlarla vakit geçireceğimize kendi takımımıza bakalım... sivaslıysan sivassporu tutacaksın.

HA YOK SANANE DİYORSAN SİVASLI DEĞİLSİN BU BUKADAR BASİT...

GÖRÜYORSUNUZKİ ANADOLU TAKIMLARINA BÜYÜK BİR AYRIM YAPILIYOR. BUNUN EN GÜZEL ÖRNEĞİ TRT DE Kİ STADYUM DENEN PROGRAM!!! ÜÇ BÜYÜKLERE AYIRDIKLARI SÜRENİN ÜÇTE BİRİNİ BÜTÜN ANADOLU TAKIMLARINA AYIRMIYORLAR... SİZDEN RİCAM TUTMUŞ OLDUĞUNUZ ÜÇ BÜYÜKLERİ BIRAKIN!!! SİVASIMIZ ÇIKTI SÜPER LİGE ARTIK BÜTÜN HERŞEYİNİZİ ONA VERİNNN ....

antalyali_yigido

abircan
26.08.2005, 17:03

adam daha fenerium la fener rumu karıştırıyor sapla samanı derler anadoluda bu adamlar taraftarım diye buraya yazı yazmasa daha iyi olur, yapmayın insaf konu ne siz neden bahsediyosunuz, alisamiyenin çadırıyumundada satılsa itirazımız mı olurdu ne farkeder yahu konu ne siz neyi tartışıyosunuz, koçun marketlerinde sabancının malları satılmıyormu yani devir ekonomi devri kimse kimseye öpücükle bişey vermiyor, 10 milyon dplara yakın takım kurmuşuz nasıl dönecek bu çark, tv gelşiri, forma geliri ve stad geliriyle, ee daha ne diyosunuz en organize mağazada ürününüz satılıyor daha istiyorsun, eski gs fb, bjk kavgasını körü körüne buraya taşıyosunuz, ayrıca sivaslıların en az %80i eski fenerlidir ve hala fenerlidir, bundan daha doğal bir ticari birliktelik olmaz , kim istemez sivassporstorelardan alışveriş yapmayı ama daha yolun çok başındayız, bu gerçekleri görerek değerlendirmelerinizi yapınız lütfen, eski gs li, eski fbli, eski bjkli olarak değil ( Gerçi hala eski olup olmadığı tartışılır ama :) ) sevgili yiğido olamayan yiğidolar

Sivasli-Imparator
26.08.2005, 17:05
Arkadaslar ne oluyoku orda Fenerium yazdimi? Futbolculara batiyormu?
Unutmayinki FB'nin altyapisindan gelenlerle çiktik Süper lige.
Ismail Kartal, Can Arat ve bir kaç tane daha vardi.
Hem bu sene Fenerium falan yazmiyor, Diadora var.
Yani niye durduk yere parazit yapiyorsunuz anlamadim??

orkun85
26.08.2005, 17:14

Parazit yapan sensin terbiyeni takın...Önce adam gibi cevap vermeyi öğren mesajımdada belirttim boş yazacaksan hiç yazma...İsmail kartal sivassa hiç bir büyük maç kazandıramadığı gibi stressli maçlarda takımı iyi motive edemedi..Sivasspora fenerbahçeden gelen can dışında kimseninde ekstra bir katkısı olmadı.Sivası birinci lige saglam yönetim ve taraftar destegi getirdi...Fenere kaldıysak veya onlar bizi cıkartacaksa sadece formamızda fenerium degil SİVAS-FENER ELELE takımını kuralım...

Dağcı
26.08.2005, 17:15
Eskilerin çok sık kullandığı bir tabir var. "Peksimet mi ki sıcak suya sok çıkar diye." Bazı işler hemen olmaz. Zaman her şeyin ilacıdır. Bunları bizler düşünüyoruz da yönetim düşünmüyormu?

Ayrıca bahsedilen büyük takımların değeri 100 - 150 milyon dolarlar civarında. Bizim durumumuz ortada.

Biraz daha sabır. . .

sinan-58
26.08.2005, 18:25
abi onu bunu bırakalım yolumuza bakalım
ŞAMPİYON SİVASSPOR

34-murat-58
26.08.2005, 18:40
GARDAS ANLASILDIGI ÜZERE SENIN SIVASSPOR´U %100 DESTEKLEMEDIGIN BELLI. KAFANDA HALA GS LIK YATIYOR. O ZAMAN FENERDEN VEYA BASKA BIR TAKIMDAN ´FUTBOLCU ALDIGI ZAMAN DA DESTEKTEN VAZGECELIM. BENIM ICIN TAKIM ÖNEMLI FORMA VEYA DA AYAKKABI DEGIL.
BENIM KAFAMDA GS LIK YATMIYOR...
AMA YIGIDOLARIN FENER VEYA BASKA BIR TAKIMIN SAMAR OGLANI GIBI DURMASINI HAZMEDEMIYORUM....
HEM BEN GS LI DEGILIM.....
HIC BIR TAKIMIN YAZMASIN .
BIZ SIVASSPORUZ DESINLER YETER.........

34-murat-58
26.08.2005, 18:47
adam daha fenerium la fener rumu karıştırıyor sapla samanı derler anadoluda bu adamlar taraftarım diye buraya yazı yazmasa daha iyi olur, yapmayın insaf konu ne siz neden bahsediyosunuz, alisamiyenin çadırıyumundada satılsa itirazımız mı olurdu ne farkeder yahu konu ne siz neyi tartışıyosunuz, koçun marketlerinde sabancının malları satılmıyormu yani devir ekonomi devri kimse kimseye öpücükle bişey vermiyor, 10 milyon dplara yakın takım kurmuşuz nasıl dönecek bu çark, tv gelşiri, forma geliri ve stad geliriyle, ee daha ne diyosunuz en organize mağazada ürününüz satılıyor daha istiyorsun, eski gs fb, bjk kavgasını körü körüne buraya taşıyosunuz, ayrıca sivaslıların en az %80i eski fenerlidir ve hala fenerlidir, bundan daha doğal bir ticari birliktelik olmaz , kim istemez sivassporstorelardan alışveriş yapmayı ama daha yolun çok başındayız, bu gerçekleri görerek değerlendirmelerinizi yapınız lütfen, eski gs li, eski fbli, eski bjkli olarak değil ( Gerçi hala eski olup olmadığı tartışılır ama :) ) sevgili yiğido olamayan yiğidolar
FENER RUM YAZDIGIMDA YAPTIGIM ESPIRIYI ANLAYAN ANLADI..
SEN ANLAMADIYSAN O BASKA...
YARIN PARA KAYSERIDE OLSA..KAYSERISTORE YAZILI FORMADA GIYERSINIZ..
SUPERLIGDE RAKIBIMIZ OLAN BIR TAKIMIN YAPTIGI FORMAYI NIYE GIYELIM BIZ ONLARIN ALTYAPISIMIYIZ.....
TARAFTARIM DIYORSUN .. KAC DEFA MACINA GITTIN..
ONCE BENI TANI ONDAN SONRA BENI ELESTIR...
BEN BIR ISTANBULDA YASIYAN YIGIDO OLARAK NERELERE GITTIGIMI YAZMAMA GEREK YOK GALIBAAAAAA..
BU KAFAYLA COK CEKERIZ.... NE FENER RUM NE GS NE BJK VE DIGERLERI
HEPSI BIZIM RAKIBIMIZ...SIVASIMDAN HIC BIRI BUYUK...
NOT:FENERBAHCE BILE ADIDASTAN GIYERKEN.BIZ NIYE FENER RUM GIYELIM?

orkun85
26.08.2005, 18:50
FENER RUM YAZDIGIMDA YAPTIGIM ESPIRIYI ANLAYAN ANLADI..
SEN ANLAMADIYSAN O BASKA...
YARIN PARA KAYSERIDE OLSA..KAYSERISTORE YAZILI FORMADA GIYERSINIZ..
SUPERLIGDE RAKIBIMIZ OLAN BIR TAKIMIN YAPTIGI FORMAYI NIYE GIYELIM BIZ ONLARIN ALTYAPISIMIYIZ.....
TARAFTARIM DIYORSUN .. KAC DEFA MACINA GITTIN..
ONCE BENI TANI ONDAN SONRA BENI ELESTIR...
BEN BIR ISTANBULDA YASIYAN YIGIDO OLARAK NERELERE GITTIGIMI YAZMAMA GEREK YOK GALIBAAAAAA..
BU KAFAYLA COK CEKERIZ.... NE FENER RUM NE GS NE BJK VE DIGERLERI
HEPSI BIZIM RAKIBIMIZ...SIVASIMDAN HIC BIRI BUYUK...
NOT:FENERBAHCE BILE ADIDASTAN GIYERKEN.BIZ NIYE FENER RUM GIYELIM?

Beni anlayan bir hemşerim çıktı sevindim buna...BU SİTE EĞER SİVASSPORUN FENERBAHCENİN MARKASI FENERIUMU GİYMESİNE KARŞI DEĞİLSE KİMSE TEK BÜYÜK SİVASSPOR NARASI ATMASIN BU SİTEDE BOŞ BİR LAFTAN ÖTEYE GİTMEZ...YUKARIDA Kİ NOTU DİKKATLİCE OKUYUN BELKİ BİR ŞEY KAPARSINIZ...

BİZ BURDA DÜŞMANLIK DEĞİL YOL GÖSTERMECİLİK YAPIP SİVASSPORU NASIL DAHA İYİYE GETİRİRİZ ONU BELİRTİYORUZ...

abircan
26.08.2005, 20:19
Fenere Rum Diyen Bu ülkenin Tarihini Bilmiyor, Spor Tarihini, Kurtuluş Tarhini, Yarasi Olan Gs Eskisi Olduğunuzu Heryerde Belli Ediyorsunuz Kirmizi Görmüş Boğa Gibi Hemen Saldiriyorsunuz Fenere, Lütfen Ortaliği Bulandirmayin Gidin Hesabiniz Varsa Oralarda Görün Ama Sivassporun Sitesini Kisir çekişmelerinize Alet Etmeyin, Ticaretin Kurallarini Değiştiremezsiniz şuanki Gerçeklik Bu Varmi önerin , önerin Derken Boş Akil Satma Bize Somutun Varsa Getir Elle Tutulur Bişey Yoksa Boşvr Arkadaşim Git Başka Yerde Tatmin Ol, Senin Esprini Anlamayan Senden Kisir Olsun, Cem Yilmaz çirağim Olur

agca58
26.08.2005, 22:19

saygılar sevgiler....
kardeşlerim fenerium kullanınca diyeceklerki aaa sivas fenerin yalakası onun mallarını kullanıyor diyecekler..başlatmayın lan fenerium mallarına..fenerium da neymiş alsında kendi kullansın bee..gardaşım sana sonuna kadar destek veriyorum...ben sivas dışında çalışıyorum arkadaşlar valla dedilerki onee laa sivas fenerium kullanıyorr, ayıp değilmi fenere mi yalaklanıyorsunuz dedi yerin dibine girdim bee..cevap verecem ama dicek bişi bulamadım.......saygılar..fene rium mallarına protestooooooooooooooooooooooo

5841
26.08.2005, 22:29
kardeşlerim fenerium kullanınca diyeceklerki aaa sivas fenerin yalakası onun mallarını kullanıyor diyecekler..başlatmayın lan fenerium mallarına..fenerium da neymiş alsında kendi kullansın bee..gardaşım sana sonuna kadar destek veriyorum...ben sivas dışında çalışıyorum arkadaşlar valla dedilerki onee laa sivas fenerium kullanıyorr, ayıp değilmi fenere mi yalaklanıyorsunuz dedi yerin dibine girdim bee..cevap verecem ama dicek bişi bulamadım.......saygılar..fene rium mallarına protestooooooooooooooooooooooo
agca58 bu kadar buyuk yazmana gerek yok bence.yazılarını normale cevırırsen daha guzel okunaklı olcak tabi buna karar verecek olan yine sensın

1967 dernek serkan20
26.08.2005, 22:37
way la bir konu ancak bu kadar bulandırılabilir
ayıptır beee
bakın şunu söyleyim bu sene biz diadora formasını kullanıyoruz
artı şuraya feneri gs yi bjk yi katmasanız olmuyor değilmi?
burda gs bjk fb konuşmak yasak
burası bizim site yok fb yunan yok hem gs liyim hem sivassporluyum yok bjk liyim kesin şu salak muhabbetleri bir daha duymayım
burda birbirimizle kavga değil
birlik yapmalıyız
artı şunuda bir daha söleyim bşr futbolcu x takımdan gelip sivasspor forması giydiyse o oyuncu artık sivassporludur
bu böle biline
nereden geldiği bizi bağlamaz
bizim için çalışmazı bizi bağlar

üçlerbeyli
26.08.2005, 22:49
Arkadaşım çok iyi bir konuya temas etmissin bunu dahada yayalım.Bıktık artık Türkiye ligleri sadece 4 takımla temsil edilmiyor.ekran karşısına geçiyoruz sabah işe gidilecek saat 00.20 civarı halen anadolu takımlarının maç özeti verilecek. Çıkmış 2 tane vatandaş tüm sporseverlerle alay eder gibi yok şu yok bu ve bizde yarı uyukla***** sivasspor şimdi çıkacak diye bekle o da ne?yenilgisi olmayan deplasmanda galip gelmiş bir takımı sadece 1 dakika göster bitti ondan sonrada taraftar ........ sitem ediyor derler.Taraftar derneklerimiz uyumayın telefon ve fakslar ne güne duruyor sayın dernek başkanlarımız.Şu işe bir el atın.ilgilerinizi bekliyoruz.

Kibrisli
26.08.2005, 22:55
Arkadaşlar Sivasspor 2 sezondur Diadora kullanıyor.
4 Büyükler devri kapanmıştır, Sivasspor geldi Sivasspor'a muhalif forum açarsanız açın orda söyleyin istediklerinizi ama normal muhabbet yapılan forumlara geklipte Fenerbahçe, GS yada diğer takımların muhabbetini yapmayın. Tartışma yaratmayın. Her takımla iyi geçinecez ama sahada da hepsini yeneceğiz. Lig buna uygun. Sivasspor'un kadrosu da yeterlidir.
Bunları 5 yaşından beri Galatasaraylı olan ve son 4 sezondur Galatasaray'ın ilk maçlarını kaçırmayan her sezon GS'nin piyasaya çıkan tüm formalarını alan birisi söylüyor. Ama hep dediğim gibi devir kapandı, Diğer formalarım bir daha gün yüzü görmeyecekler hepsi dolapta çürüyecekler, Zaman Sivasspor zamanıdır geriside yalandır.

sadettin
27.08.2005, 01:13
iyi de trabzonun yenildiği köy takımının da forması diadora(anorthosis)
bi de gaziantepsporun ki diadora başka bilmiyom ben
NEYMİŞ FORMALAR FENERİYUNMUŞ OLURSA OLSUN YA ÖNEMLİ OLAN SİVAS SPOR YA BEN BEŞİKTAŞLIYIM HİÇ İŞİM OLMAZ YOK FORMALAR NİYE FENERİYUMMUŞ ÖNEMLİ OLAN SİVAS SİVAS DELİLİK YAPMAYINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN N

Sivasli-Imparator
27.08.2005, 02:39
Parazit yapan sensin terbiyeni takın...Önce adam gibi cevap vermeyi öğren mesajımdada belirttim boş yazacaksan hiç yazma...İsmail kartal sivassa hiç bir büyük maç kazandıramadığı gibi stressli maçlarda takımı iyi motive edemedi..Sivasspora fenerbahçeden gelen can dışında kimseninde ekstra bir katkısı olmadı.Sivası birinci lige saglam yönetim ve taraftar destegi getirdi...Fenere kaldıysak veya onlar bizi cıkartacaksa sadece formamızda fenerium degil SİVAS-FENER ELELE takımını kuralım...

ee boyle konuya boyle cevap verilir kardes.
Kusura kalma biraz sert tepki verdim ama, Yani benim demek istedigim ne fark eder Fenerium olsa? Yani Fenerium yazdimi ne olacakki?
Onemli olan futbolumuz formamiz degil..
Sende biraz abartiyorsun gibi geliyor bana..!!
Abi hem burasi svs forumu bosverin obur takimlari..;)

rapimist
27.08.2005, 03:42
BU SEZON Kİ FORMALAR DA FENERIUM MARKASI YOK...ÖZ VE ÖZ SİVASSPOR FORMASI..

Satilan yerler neresi ?? :)

rapimist
27.08.2005, 03:46

Oyuncuyla alakasi yok o forma önemli giyen sahis degildir ama burda okadar laf geçiyor, yok efendim4 büyük yok tek büyük var .. eger öyleyse neden rakip bir takimin reklami yapilsin ?

rapimist
27.08.2005, 03:50

1.Ne mi oluyor orda fenerium yazdigi zaman, adam 4milyon sivasli'nin sirtindan reklam yapiyor .. karsiligi ne aceba bunun ??
2. Formada zaten fenerium yaziliyo denmedi, okumani tavsiye ederim..
Fenerium store'larda satiliyor formalar ...
3. Parazit yapilmiyor, bazi kisiler anlamiyor anlatilanlari o yüzden okumadan gözleri kapali yazi yaziyorlar ..

rapimist
27.08.2005, 03:51
BENIM KAFAMDA GS LIK YATMIYOR...
HEM BEN GS LI DEGILIM.....
HIC BIR TAKIMIN YAZMASIN .
BIZ SIVASSPORUZ DESINLER YETER.........
AMA YIGIDOLARIN FENER VEYA BASKA BIR TAKIMIN SAMAR OGLANI GIBI DURMASINI HAZMEDEMIYORUM....

olay bu !

Herhalde millet bu durumdan çok memnun o yüzden kimse'nin umrunda degil ..

rapimist
27.08.2005, 03:53

Herkes'e laf yetistirecez desene, Gardas burda kimse kimse'nin taraftarligini tartisamaz vede tartismaya hakki yoktur

rapimist
27.08.2005, 04:00
Son olarak sözü geçen abiler suraya onlarin görüslerini yazsinlarda yigido'larin görüsünü ortaya çikaralim, vede bu konu kapansin yoksa çok tartisilacak ..!

yunusfb58
27.08.2005, 10:27
üzülme Fener Bahçe Den Zarar Gelmez Fener Bizi Destekli Yormuz Ee Ne Güzel Zengin Kulup Kardeşim Senin Galatasaray Dedigin Karnini Doyuramiyor.tabiri Caizse Fenerbahçe Demek Para Demek Tamam Uefa Kupasi Aldiniz Sonuz Koca Bir Sifiroooooo Onun Için üzülme Kardeşim Rahat Ol ----------

Biz Seninle Omuzomuza Sivas'imizi Destekleyecegiz
Marka Olarak şuanda Beymen Wakko Fenerium

halil_58_yigido
27.08.2005, 10:30
Sevgili Arkadaşlar Gelin Birakin Bu şeyleri Ben De Rahatsizim Ama Yapacak Bişey Yok O Iş Yönetimin Elinde Biz Taraftara Her Zaman Destek Vermek Düşüyor O şeyler Zamanla Hal Olur

ercan_dpinar
27.08.2005, 11:28
fener taraftarlar drn. bşk.nı sivasspor u kardeş takım ilan etti peki ozaman sivaslı olupta gs li bjk lı binlerce hemşerimiz neolacak birde formalar fenerium o insanlar neden forma alıp takıma sahip çıksınlarki ben sivassporu sivasspor olarak seviyorum fenerin alt takımı olarak değil ve özüne dönene kadarda formada almam seyretmemde kimse kızmasın allahına kadarda sivaslıyım

34-murat-58
27.08.2005, 11:40
Fenere Rum Diyen Bu ülkenin Tarihini Bilmiyor, Spor Tarihini, Kurtuluş Tarhini, Yarasi Olan Gs Eskisi Olduğunuzu Heryerde Belli Ediyorsunuz Kirmizi Görmüş Boğa Gibi Hemen Saldiriyorsunuz Fenere, Lütfen Ortaliği Bulandirmayin Gidin Hesabiniz Varsa Oralarda Görün Ama Sivassporun Sitesini Kisir çekişmelerinize Alet Etmeyin, Ticaretin Kurallarini Değiştiremezsiniz şuanki Gerçeklik Bu Varmi önerin , önerin Derken Boş Akil Satma Bize Somutun Varsa Getir Elle Tutulur Bişey Yoksa Boşvr Arkadaşim Git Başka Yerde Tatmin Ol, Senin Esprini Anlamayan Senden Kisir Olsun, Cem Yilmaz çirağim Olur

başımıza tarih profesörü kesildin neymiş fenerbahçe nin kurtuluş savaşındaki tarihi millet cepede savaşırken yendiği takımlar mı????
beni ne fener ne cimbom ne kartal ilgilendirmiyor benim için tek takım sivas
önce savunduğun fener rum u bi düşün dünyanın her hangi bir yerinden bana emsali bir örnek ver ondan sonra savun.
bana bir sivas taraftarı olarak fener rum yazan hiç bir ürünü kimse kullandıramaz.
bugün gine giyer 8 numaralı diadoramı giderim maçıma
kendilerine gerçek yiğido diyenler acaba maça gelecekler mi???
bide espiriden çok iyi anlayan arkadaşım bu yazıda bir espiri yaptım bakalım anladın mı!!!!
OLİMPİYAT TA BULŞMAK ÜZERE HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!!

yunusfb58
27.08.2005, 11:59
Fenerium Markasina Rum Falan Yazma Insanlari Birbirine Düşürme Burasi Sivas Lilarin Topluca Kullandigi Site Bizleri Bu Ortamdan Uzaklaştirma Kelimelerine Ve Kendine çeki Düzen Ver. Akilli Ol

Biz Sivas Liyiz Fener I Seversin Sevmezsin önemli Degil

Boş Birisi Olsaydin Sana Tepkim çok Farkli Olurdu Ama Sivas Lisin Sineye çekiyorum. Heycanina Ve Cahilligine Sayiyorum.

yagci58
27.08.2005, 12:30
Fenerium Markasina Rum Falan Yazma Insanlari Birbirine Düşürme Burasi Sivas Lilarin Topluca Kullandigi Site Bizleri Bu Ortamdan Uzaklaştirma Kelimelerine Ve Kendine çeki Düzen Ver. Akilli Ol

Biz Sivas Liyiz Fener I Seversin Sevmezsin önemli Degil

Boş Birisi Olsaydin Sana Tepkim çok Farkli Olurdu Ama Sivas Lisin Sineye çekiyorum. Heycanina Ve Cahilligine Sayiyorum.
NE OLDU GARDAS BASKASINI FIKRINE SAYGI DUYMAK YOK MU SEN O YAZI YI TEKRAR OKU NE YAZIYOR LÜTFEN

serhatcan58
29.08.2005, 10:33
Arkadaşlar,
Öncelikle herkesin görüşüne saygılıyım. Yıllardır Sivassporun süper lige çıkmasını bekledim durdum. İnanın yaşadıgım onca şeylerden sonra hiç ümidim yoktu. Çünki sahada oynayıp masada o kadar çok maç kaybettikki yaşı müsait olanlar bilirler. Çok maçtan agla***** çıktıgımı bilirim. İnanın kafayı yememek için son 2 sezondur maçlara bile gitmedim. Ama bu yönetimden ve emegi geçen herkesten Allah razı olsunki bize bu günleri gösterdiler. Sizlerden ricam dostun düşmanın içinde bu tür kırıcı tartışmalara girmemeniz. Bizlere bu günleri gösteren büyük insanların bildikleri birşeyler vardır bırakalım onlar düşünsünler bunları Bizler üzerimize düşen vazifemizi yapalım yeter. Bence en güzel cevabı takımımız fener maçında verecektir.

Ronaldinho
29.08.2005, 10:56
fenerium bize sanslı gelmiyo ve bizim yenilmemize sebep oluyo baska forma yapsınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kursad58
29.08.2005, 11:21

saygılar sevgiler....

bi ezikliğin var galiba en geçerli marka olduğu için ve sonuna kadar sivasımıza maddi manevi destek verdiği için fenerium markası inşallah bir gün kendi markamızda olur ancak şu an bu fener antipatin yüzünden yiğidonun formasını sırtına takmıyorsan bu sitede değil ultravesti sitesinde boy göster canım kardeşim

furkan58
29.08.2005, 11:27
arkadaşlar bilmediğiniz birşey var o da Mecnun Başkan Fenerbahce kongre üyesiydi. (üyesiydi diyorum çünkü başkan olunca üyelikten istifa etti) Ayrıca Mecnun Başkan ın Aziz Yıldırım la ilişkileri çok iyi bu nedenle formalar Fenerium du ve Feneriumlarda satlıyor. Herkesin bilgisi olsun....

burak86
29.08.2005, 11:50
wala baska kullanacak marka bulamamılar mı o serefsilerin reklamını yapıyorlar

muratcaglayan
29.08.2005, 12:28
orkun arkadasim sen bir gs fanatigisin sivassporu burda bir arac olarak kullanipta fenerbahce üzerinde egolarini gerceklestiremezsin sivasspor,a destek veren her kurum bizim dostumuzdur bu hangi kulüp yada kurum olursa olsun farketmez burda gs fb bjk yada diger takimlar degil sivasspor,un menfaatleri önemlidir hal böyle olunca,da feneriumun yeni degil taaa 2. ligden bu yana verdigi destektekden dolayi tesekkür etmemiz lazim burda sivassporumuzu düsünün baska takimlarin fanatiz,mini yapmayinnnn!!!!!

abircan
29.08.2005, 12:42
başımıza tarih profesörü kesildin neymiş fenerbahçe nin kurtuluş savaşındaki tarihi millet cepede savaşırken yendiği takımlar mı????
önce savunduğun fener rum u bi düşün dünyanın her hangi bir yerinden bana emsali bir örnek ver ondan sonra savun.
bana bir sivas taraftarı olarak fener rum yazan hiç bir ürünü kimse kullandıramaz.
bide espiriden çok iyi anlayan arkadaşım bu yazıda bir espiri yaptım bakalım anladın mı!!!!

saçma salak bi konuyu tartışıp durma okumadım bile yazını esprinde senin olsun o değerli görüşlerinde, hayatın gerçeklerinden zerre kadar haberiniz yok boş boş yazıp duruyorsunuz futbol bir sanayi gibi endüstri kolu olmuş, futbol kulüpleri şirket olmuş borsada işlem görüyor herkes kar zarar hesabı yapıyor sen neden bahsediyosun bal gibide cim bomlusun gelmiş burada ahkam kesiyosunuz maksat fener karşıtlığı gidin allah aşkına, önce türkçeyi öğrende gel, emsali örnek verilmez'' türkçeyi bilmeyenin espri yeteneği olmaz arkadaşım, lütfen gs maçına gel uzun uzun konuşalım, sakın beni dövmek için gelme :) benim kavgayla işim olmaz :)

sametkalay
29.08.2005, 13:07
okuduğum yazıda sivassporun neden fenerium markası kullanıldığı eleştiriliyor.unutmayalım ki fenerium artık türkiyede en çok kazanan spor kulübü ürünüdür.sivasspora yapılan forma desteğini neden rekabete dökmek ister arkadaşımız anlamış değilim.önemli olan burada sivassporun daha iyi yerlere gelmesidir.

ilteriş58
29.08.2005, 13:23
formalar diadora mı fenerium mu kardaşlar biriniz diyo fenerium biriniz diyo diadora?

ilteriş58
29.08.2005, 13:24
ayrıca arkadaşlar şunu da unutmayaım ki büyük olmak markalaştırmayı gerektirir. bu markalaşma takımımızı daha da büyütür.

sametkalay
29.08.2005, 13:25
bu konuyu tartışmak gerçekten yersiz. okuduğum yazılarda gördüm ki arkadaşlar bu konuyu baya abartmışlar neden bu konuyu geçen sene bu kadar gündeme getirmedik.şunu da belirtmekte fayda var Ben fbliyim fbli olduğum için savun muyorum.şu an sivasspor cok iyi gidiyor temennimiz böyle devam etmesi ve önemli olan ligi istediğimiz yerde bitirmemiz için elimizden gelen destegi vermemizdir.Biz en iyisi sivasspor için eksik ne problem ne bunları tartışalım.unutmayalım ki biz büyük sivas taraftarıyız yiğidolarız.

serhankaburcuk
29.08.2005, 14:20
Arkadaşlar Sivasspor kulübü şuanda Diadora ile anlaşmalı...Geçen sezon fenerium ürünleri vardı ama bu sezon Diadora ile anlaştı...Hatta bunun bir kanıtıda bende bulunan Andersonun forması son maçta kendisinden aldım...

34-murat-58
29.08.2005, 14:53
saçma salak bi konuyu tartışıp durma okumadım bile yazını esprinde senin olsun o değerli görüşlerinde, hayatın gerçeklerinden zerre kadar haberiniz yok boş boş yazıp duruyorsunuz futbol bir sanayi gibi endüstri kolu olmuş, futbol kulüpleri şirket olmuş borsada işlem görüyor herkes kar zarar hesabı yapıyor sen neden bahsediyosun bal gibide cim bomlusun gelmiş burada ahkam kesiyosunuz maksat fener karşıtlığı gidin allah aşkına, önce türkçeyi öğrende gel, emsali örnek verilmez'' türkçeyi bilmeyenin espri yeteneği olmaz arkadaşım, lütfen gs maçına gel uzun uzun konuşalım, sakın beni dövmek için gelme :) benim kavgayla işim olmaz :)

bu konu hakkında son yazım bu.....
yazını okumadım diyip sonrada yazımdaki yanlışlardan bahsediyosun
sen kendine bile yalan söylüyosun
galatasaray SİVASSPOR maçına tabiki gidicem
ama benim yalancılarla işim olmaz sen kendine yalanlarını anlatacak başka kişiler bul .....
kırıcı olduysam tüm hemşerilerimden özür dilerim .
BU KONU BENİM İÇİN BURDA BİTMİŞTİR:::
tüm sivaslılar samiyende buluşalım HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!

aGa
29.08.2005, 15:14
Ozaman bana kimse burdan hikaye anlatmasin tek buyuk sivas diye eger tek buyuk sivasspor'umuz sa ! baska takimlarin destegi olmamasi lazim ne bicim rekabet bu ??

sonuna kadar hak veriyorum sana gardasım
tek buyuk sivas diyenler o zman dusunsunler baska takımlara ihtiyacımız olmadıgını..!!!

serhankaburcuk
29.08.2005, 15:19
Arkadaşlar bu fenerium olayındada anladığımız bişey var...İçimizde halen Fenerbahçeyi destekleyen arkadaşlar var arkadaşalar artık süper ligdeyiz ve fenerde bizim rakibimiz biraz daha duyarlı olalım...ARTIK TEK BÜYÜK VAR O DA SİVASSPOR....

GuNaY
29.08.2005, 18:02
Arkadaşlar Sivasspor kulübü şuanda Diadora ile anlaşmalı...Geçen sezon fenerium ürünleri vardı ama bu sezon Diadora ile anlaştı...Hatta bunun bir kanıtıda bende bulunan Andersonun forması son maçta kendisinden aldım...
bu konunun bitmesi için yeterli sanıyorum serhan abinin yazısı!!! formayı alırken bende yanındaydım :D :D

Dağcı
29.08.2005, 18:15
bu konunun bitmesi için yeterli sanıyorum serhan abinin yazısı!!! formayı alırken bende yanındaydım :D :D

Artık konuyu tatlıya bağlayalım...

AdamGibi
29.08.2005, 18:35
Almanyadan Selamlar,

iste bu,fener olmasa arkanizda haliniz yaman,su an topladiginiz puanlar bile süpriz bence,artik kendi ayaklarinizda durun,birakin bizanz firlatmalarinin destegini almayida,kendi halinizle birseyler yapin,yoksa bu gidisle sivassporun adi "Kanaryaspor" olarak degisecek gibi :)

Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis,kovun beni ama unutmayin söylediklerimi....

Almanyadan CAN

Sivasli_Celal
29.08.2005, 18:35
yahu seninderdin sadece fenerler istersen GS-store satilsa seve seve alirsin

yahu bu cimbom fener kavgasi taaaaa sivasami geldi

yahu sanane sivas kiminle isbirligi yaparsa

kadesim ticaret kolay deyil cünki evdeki hesab carsiya hic uymuyor

hgaellisekiz
29.08.2005, 18:48
eşeğe altın semer vursalar eşşek yine eşektir... Amiyane bir benzetme belki ama... Gardaşlar sahaya çıkıp formalar oynamıyor... feneriumun tescilli markası adidas geçen sene... bu sezon diadora...seneye nike... ondan sonra lotto... dahasında ne ise ne... formanın markası önemli mi allasen... kappasivas olunca bizim topçular daha iyi defans yapıp, ilerde daha çabuk mu çoğalacaklar, veyahut tandemli oynarken alan savunmasında açık mı verecekler... 90 dakika 9 dakikaya mı inecek... bir gardaşın yazdığı gibi bu iş ticaret... kim sivasa bir teklif ile gelirse o alır formayı...kulübün kasasına forma satısındanda para girer böylelikle... sultanhamamın, yeşildireğin, vs. işbilir esnafın cebine gitmemis olur böylece para... ( ha bende GS sempatizanıyım) Bu satırları yazarken....dolayısı ile formasının markasına göre yaşanmıyor şampiyonluklar, alınmıyor galibiyetler... Fitneden uzak durun...L-Ü-T-F-E-N

ramazankeles
29.08.2005, 20:02

saygılar sevgiler....
------------------------------------------------------------------bence sen hıc sıvası dusunmuyon kendı zevkını dusunuyon fenerum da bır dunya markası vede ucuz

orkun85
29.08.2005, 20:27
Dost ben fanatik gsli olmamdan ziyade ezelden beri fener düşmanıyım fener olmasın şampiyon panatinaikos olsun...Fener zırva takımdır..trde bağlar başbakanından tutta hakemleri avrupada söner...

Ama konumuz farklı sivasspor eğer GS STOREYİDE giyse yemin ediyorum aynı tepkiyi verirdim...Ya sivas derken 5 milyonluk potansiyelden bahsediyoruz beyler...Yok efendim fb yardım etmiş sivassporada biz neden fenerium giymeyelim iyide bir çok anadolu klübü cesitli büyük klüblerin finansmanlariyla cikabilirler süper lige ama sivasspor dışında hiç bir klub KENDİSİNER RAKİP OLAN 17 TAKIMDAN BİRİNİN markasını taşı***** mücadele edemez tekrar tekrar söylüyorum aynı şeyi GS STOREYİ GİYEREKTE YAPSAYDI SİVASSPOR aynı tepkiyi verirdim benim davam sivasspor, fenerbahçenin veya x klubun alt takımı olarak bahsedilmemesidir....

Yoksa ben sırtıma sivas formamı geçirirdim şu ana kadar ayrıca ben 3 yaşımdayken bile yani sivasspor 3. ligde iken bile maçlara giderdim..ASLAN GİBİ SİVAS ÇIKSIN MÜCADELE ETSİN VARSIN KÜME DÜŞSÜN BEYLER KİMSE KİMSEYİ ALDATMASIN BEN SİVASSPORA X KLÜBÜN ALT KÜMESİ DEDİRTMEK İSTEMEM...KİM BANA SİVASSPORUN 2 MAÇTADA FENERE YATMIYCAGİNİ GARANTİ EDEBİLİR VE NEYE DAYANARAK???

orkun85
29.08.2005, 20:29
okuduğum yazıda sivassporun neden fenerium markası kullanıldığı eleştiriliyor.unutmayalım ki fenerium artık türkiyede en çok kazanan spor kulübü ürünüdür.sivasspora yapılan forma desteğini neden rekabete dökmek ister arkadaşımız anlamış değilim.önemli olan burada sivassporun daha iyi yerlere gelmesidir.
HAHA En çok kazanan geçen sene gs store olmuştur...Konumuz bu değil ayrıca ben fenerbahce düşmanlıgımı sivassporum uzerinden gercekleştirmem..ben gs macina gitmeden sivasspor macına giderdim...Ama fenerium giymesi kanıma dokundu ne yalan söyleyim...

GeCeVeMaVi58pRf
29.08.2005, 20:49
eger işin içinde fenerıum varsa ben forma falan almam daha iii sivasspor kendi magazaasını acmalı yoksa asla feneruımdan bısey almayız evet kim dur diyecek bu gidişe ticaretten anlıyorum diyenler aslında hiçbir sey bılmıyor...

sivas_gerçek_58
01.09.2005, 15:13
Editlenmiştir......

DJMuRaT
01.09.2005, 15:17
..........editlenmiştir....

serhankaburcuk
01.09.2005, 15:22

susehri58
01.09.2005, 16:00
Burasi Yigidolarin yeri, buraya ne gs, bjk, fener alalim BIZ SIVASLIYIZ, biz gentlemen takim olarak, türkiyeye kendimizi takim olarak temsil edelim, böyle o bunu demis su bunu demis.BIZE NEY! Birbirimizi yenmiyelim. BIRLIK VE BERABERLIK. El okursa bu birbirimize yazdiklarimiza. GÜLER!!!!!! Gardaslar sizden ricam, Hicbir takimi almiyalim aramiza. Her Sey Vatan icin, Hersey Sivasspor icin.

Saygilarimla

cagaser
01.09.2005, 22:14
Fenerbahcenin adıda şanıda batsın

GuNaY
01.09.2005, 23:57
Burasi Yigidolarin yeri, buraya ne gs, bjk, fener alalim BIZ SIVASLIYIZ, biz gentlemen takim olarak, türkiyeye kendimizi takim olarak temsil edelim, böyle o bunu demis su bunu demis.BIZE NEY! Birbirimizi yenmiyelim. BIRLIK VE BERABERLIK. El okursa bu birbirimize yazdiklarimiza. GÜLER!!!!!! Gardaslar sizden ricam, Hicbir takimi almiyalim aramiza. Her Sey Vatan icin, Hersey Sivasspor icin.

Saygilarimla
her kelimesine kadar haklısın gardaş... bu olay daha fazla dallanıp budaklanmasın!!!

sinan58_34
02.09.2005, 00:17

Saygilarimla

İMZA... MUHUR.. KASE

drummer
02.09.2005, 00:29
Galiba Sivas Küçük Fener Olma Yolunda,formalar Eski Futbolcular,eski Teknik Direktörü,sivas Sivasspor Olamali,
Her şey çok Yeni Ama Marka Olma Adina Adimlar Atilmali.yoksa Onun Bunun Eskisiyle Bir şey Olacağini Sanmiyorum.
Umarim Ben Yanilirim.

ada_77
02.09.2005, 15:36
Bence çok yanlış ve ben bunu çok duydum fener formaları veriyor artık sivasta fenere yatar.

İşte bir forma alımı bunlara neden oluyor ve Allah göstermesin fb'yenilse falan söylenecekleri hiç düşünemiyorum.

Bence arkadaş çok haklı ve katılıyorum rakip takımın markasını neden giyorlar çok saçma

GeCeVeMaVi58pRf
02.09.2005, 16:55
arkadaslar bir planımız var eger olursa sivas için sivasspor için süper olacak ve formalarımız buradan satılacak artık fenerıum dönemi bitmiştir artık yeni dönem sivas dönemi olacak..

serhankaburcuk
02.09.2005, 17:53

UltraAsLan
02.09.2005, 20:21

Kardes sivasspor adına cok hayırlı bir haber verdin.. allah bidaha nasip etmesin onlar malını.

eren1
02.09.2005, 22:23
Kardes sivasspor adına cok hayırlı bir haber verdin.. allah bidaha nasip etmesin onlar malını.

AMİN GARDAŞ

tanju_58
02.09.2005, 22:33
Arkadaşlar Sivasspor'umuzun Süper Lige çikmasi Aslinda Sivasimiz Için Bulunmaz Bir Nimetdir.bunu En Iyi şekilde Değerlendirmek Lazim.sivasspor Malatyaspor Gibi Kendi Markasini Kurmasi Gerekir.kurmasi Demek Sivas'da Bulunan Işsiz Gardaşlarimizada Bir Iş Imkani Sağlar Demekdir.sivassporumuz Kendi Markasini Kurup Hem Kendi Mallarini Satar Kesesini Doldurur Hemde Işsiz Gardaşlarimiza Yardimi Dokunur.sivasimiz Bu şekilde Birlik Beraberlikle Kalkinir Diye Düşünüyorum.

AvoraLiarh
04.09.2005, 01:55
Sivas Fener El ele sampıyonlar ligine o kadar ben bir fenerbahceliyim ve memleketim olan sivasspor u gönülden kutluyorum.vernel lorant su gs ye yine at kocum seni görelim :D

GuNaY
04.09.2005, 02:13
+ imza+ kaşe +ispat daha yorum yapmanın anlamı yok!!!

EMİNÇOLAK
04.09.2005, 02:16
bende forma isterim :smi: :smi:

blacksky
05.09.2005, 12:01
bildigim kadariyla sivasspor 2.ligdeyken bir ara fenerium mallarini kullandi.bunda kötü bir durum yok maddi açidan avantajli gelmistir, o marka tercih edilmistir. nasilsa o zaman fenerbahçe ile ayni ligde degildik. Eger Sivasspor süperligdeykende feneriumu tercih etseydi itirazim olurdu.nedenler ise;
1- bir süper lig takimi olarak dünya çapinda en azindan bilinen baska takimlar tarafindanda kullanilan bir marka ile anlasmak, fenerium gibi yalnizca ülke içinde belli bir kesime yönelik kurulmus bir markayla anlasmaktan çok daha dogrudur.

2- süper ligde fenerbahce bizim rakibimizdir, onunla bu kadar içli diski olmak baskalarinin eline koz verir. ve mide bulandirici ithamlarla karsi karsiya kalabiliriz. sivasspor kimsenin arkabahçesi olmak için bu lige çikmadi. Anadolunun en büyügü olmak için çikti.

3-ama benim de bildigim kadariyla su an kullanilan malzemeleri diadora markasina ait ben sahsen bu durumdan memnunum, adidas, nike,puma,diadora vs...hiç farketmez. diadora süper bir marka olmasa da yurt disinda önemli liglerdede rsatlayabiliyoruz.

sahinler
05.09.2005, 13:23
BİDE SEN NE KADAR BASİT BİR ADAMSIN YA.DÜŞÜNSENİZE ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE EN ÇOK FORMA SATAN MAĞAZA HANGİSİ.

Swinger58
05.09.2005, 15:11
HAHA En çok kazanan geçen sene gs store olmuştur...Konumuz bu değil ayrıca ben fenerbahce düşmanlıgımı sivassporum uzerinden gercekleştirmem..ben gs macina gitmeden sivasspor macına giderdim...Ama fenerium giymesi kanıma dokundu ne yalan söyleyim...
Zuahahahah arkada$ espri yapmı$..19 bin ki$ilik stada 10 bin ki$inin zor gittiği, taraftarının ba$kana kızıp forma aLmayacağız dediği, oyuncu transferi için 0900 lü hat açıp para topLayan bi takımın mağazası ne kadar satar siz dü$ünün..Burası Sivas forumu..Ben be$ikta$lıyDIM artık sadece Sivas'lıyım..GS propagandası yapmak istienLer uLtravesti forumLarına gitsin..Fenerium 2 yıLdır Sivas'a büyük katkıLar yapmı$tır..Bunda hiçbir kar amacı gütmemi$tir çünkü 2.Ligdeyken, çok kötü durumdayken de bu yardımını esirgememi$tir..Bu nedenLe Fenerbahçeden nefret etsem de Fenerium'un verdiği bu destek inkar ediLemez..

ich_liebe_dich
05.09.2005, 16:03
Tabiki Kendimizin Büyük Bir Marka Olmasi En Büyük Isteğimiz Ama
Arkamizda Destek Olmasi Lazim şimdilik
Bunu Fenerbahçe Gerçekleştiriyor
Bence Iyi Bir Gelişme....

Nazim Gültürk

blacksky
05.09.2005, 16:32
fenerium ayri mesele..."fenerbahce-sivas elele..." türündeki ifadeler bence güzel degil, hani herkes artik sadece sivassporlu olacakti? sahsen ben eski bir besiktasli olarak ben bu sözümde duruyorsam, eski fenerli arkadaslarimdan da bunu beklerim.

RüStü ElmaS
05.09.2005, 16:34
Bu konu yeteri kadar uzadi, bunun tartismasi kimseye fayda vermez.

Topicin kilitlenmesi gerekiyor.