Orijinalini görmek için tıklayınız : Vestel Maçi Biletleride Satişa çikti
Bilmiyorum 25.08.2005, 14:14 BİLET FİYATLARI
DOĞU TRİBUN SİVASSPOR TARAFI
23YTL(23.000.000 TL)
GÜNEY AÇIK TRİBÜN SİVASSPOR TARAFI
12YTL(12.000.000 TL)
BATI TRİBÜN VESTELMANİSASPOR TARAFI
34YTL(34.000.000 TL)
MAÇ GÜNÜ ZORLUK YAŞAMAMAK İÇİN BİLETLERİNİZİ 27.08.2005 CUMA AKŞAMINA KADAR SATIŞ NOKTALARIMIZDAN TESLİM ALINIZ
http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=FSVS2
GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005, 14:19 Mac Günü Pek Zorluk Cikacagini Sanmiyorum 70 Bin Tane Bilet Anca Yeter Bize Cumarteside Bilet Buluruz Heralde...
acakislalimahoni 25.08.2005, 14:19 Bu fiyatlar biraz ucuk değil mi
malatya macında fix 10 milyondu simdi niye böyle sacmamamışlar az veren candan cok veren maldan bunlar bizi ne sanıyor hermacına geliyoruz diye birden niye iki katı bilet fiyatı uyguluyorlar
GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005, 14:20 Yalniz çok Pahalima Geldi Ya NEDEN BOYLE OLDUKI BİRAZ DAHA UCUZ OLABILIRDI...
Bilmiyorum 25.08.2005, 21:10 Gerçekten çok pahalı zaten 5 milyon otopark parası 3 milyon köprü parası 50 milyon benzin parası birde 2 kişiyiz kapalı trbinden iki bilet
toplam:
Biletler:46 ytl
Benzin:50 ytl
Köprü-otopark:8 Ytl
Toplam 104 ytl Ben nasıl bu yükü kaldıracağım
mac gunu 10 ytl olur yine 25 bin kişi olsun sivaslı yeter bence o kadarda zor ama
en güzeli vestel tarafının 34 olması :D biraz artırmıslar ama gidilmesi gerekir yinede..
Bilmiyorum 26.08.2005, 09:42 Gerçekten çok pahalı zaten 5 milyon otopark parası 3 milyon köprü parası 50 milyon benzin parası birde 2 kişiyiz kapalı trbinden iki bilet
toplam:
Biletler:46 ytl
Benzin:50 ytl
Köprü-otopark:8 Ytl
Toplam 104 ytl Ben nasıl bu yükü kaldıracağım
Yönetim Mi Yoksa Stad Kirasi Yüzündenmi Bilmem Ama Altin Yumurtlayacak Tavuğu Boğazlamasinlar Lütfen, Seyircimizi Stada çekmeye çalişirken Ekonomik Olarak Duvar örülmesini Anlayamiyorum, Yine 1o Ytl De Olsa O Satda Ancak 30 - Bilemedin 40 Bin Yiğido Gelirdi 300 Kişide Ancak Vestelli Gelmezdi Bile, Neyse Bu Fiyat Biraz Haksiz Fiyat Olmuş, Hem Uzak Hem Ulaşim Sorun Hem Gece Maçi Yine Olumsuzluk Yine Olumsuzluk 15 Bini Bulursak Ne Ala Helal Olsun Diyeceğim, Haftayada Gs Maçi Var Oradada Kaziklanacak Yiğido, Sonra Yine Tarbzon Maçi Olmaz Bu Kadar şimdiden Belirteyim, Sivasli Istanbulda çok Zengin Değil Var Biraz Parababasi Ama %95 I Gariban Bilirsiniz Sivasli Burada Işçi Memur, Kapici Ara Işçisi Ve çoğunluklada Işsizdir, Yönetime Ve Karar Alicilara Bildikleri Bu Konuyu Bir Hatirlatayim Istedim, Sivasi Sivasliyla Bariştirmanin Yolu Onu Kaynaştirmaktan Geçer Bunun En Güzel Yoluda Spor Ve Stadda Bu Kucaklaşmaya Sahne Dir Bunu Bizden Esirgemeyin, çok Eski Komşumu Ve Arkadaşimi Stadda Gördüm Ve Her Defasinda Bir Sonraki Randevuda Kimlerle Karşilaşabilirim Heyecaniyla Stada Koşarak Gidiyorum, Lütfen Yönetim Nelere Vesile Olduğunu Bilin Futbol Yanlizca Futbolda Değildir, Kardeşlerimizin Buluşmasidirda Ayni Anda, Tabi Anlayacağinizi Umuyorum, Sizinde Yüreğiniz Sivas Sevginiz Var Tabiki, Bu Taraftarin Vicadanin Sesidir Bu Sese Kulak Verin.
Saygilarimla
Abircan
Bilmiyorum 26.08.2005, 10:18 kesinlikle katılıyorum bana 104 ytl ye patlıyo istanbuldaki sivaslılar zaten kıt kanat geçiniyor.Bir inşaat işcisi,simitçi,belediye görevlisi,memur,kapıcı bu adamlar nerden para bulup gidecekler yönetim biraz abartmış gs o stadda ben gs-villereal(uefa maçı) Biletler:Kapalı 17ytl , Açık 4 ytl
gs-Bjk:(2-1 yenildiğimiz ali aydın hakemliği bırakmıştı)Biletler:Kapalı 17,5 ytl ,Açık 7 ytl
aradaki farklara bakın
arkadaşlar haklısınız, en azından açık tribün fiyatı,malatya maçıyla aynı....maksat takımı yalnız bırakmamak,,,,,
destek olalım kopmayalım
ben otoparka para falan ödemedim gecen hafta,,,,
stadın kirasını da unutmamak lazım,,,hep 10 ytl de olsa 24 de olsa Sivasa gidecek...
İÇTİĞİMİZ SİGARADAN DAHA ÖNEMLİ OLMASIN
SİVAS AŞKIYLA DOLDURALIM OLİMPİYATI
Bilmiyorum 26.08.2005, 10:24 bide samiyenda olsa maç ben 23 ytl ye giderim biz hep iki kişi gidiyoruz 46 milyon eder otobüslede gidiş geliş iki kişi 8 ytl
Toplam:46 ytl Bilet
8 ytl otobüs
=54.ytl
olimpiyata gidersem 104 ytl
Fark 50 ytl aradaki farkın büyüklüğüne bakın
Sivasspor Bu Sezon Son Kez Olimpiyatta Oynayacaği Için Bu Firsati!!!!!! Değerlendirmek Istemişler
Gönül Ister Di Ki Biletler Açik Beş
Kapali On Lira Olsun
Stad Ful Olsun.......
Seyirci De 2 Ye Katlar ,otomatikman Etkilerdi
Evet çok Doğru Tespit....sami Yende Değil Maç Ama Olsun>__________stat Ufak Diye Biletler Bugünden Biterdi Atmosfere Boğucu Olurdu Merkezi Bir Yerdi ....
Ama Yinede Takimi Havada Karada Destekliycez
Unuutmayin Gs O Stadda Bu Kadar Seyirciyi Sadece Derbilerde Topluyordu...biz Ise Malatya,manisa Gibi Maçlarda Rahatlikla Seyirci çekiyoruz Bu Da önemli...şartlar Ne Olursa Olsun Büyük Takim,büyük Taraftar
Bizde Bazi Maçlara 20 Kişi Gidiyoruz Ama Bu Maça 20 Kişi Gitsek Açik Tribüne Gideriz ,yeme Içme Yol Bir De 20 Kişi .............
Bilmiyorum 26.08.2005, 10:43 bide samiyenda olsa maç ben 23 ytl ye giderim biz hep iki kişi gidiyoruz 46 milyon eder otobüslede gidiş geliş iki kişi 8 ytl
Toplam:46 ytl Bilet
8 ytl otobüs
=54.ytl
olimpiyata gidersem 104 ytl
Fark 50 ytl aradaki farkın büyüklüğüne bakın
kesinlikle katılıyorum bana 104 ytl ye patlıyo istanbuldaki sivaslılar zaten kıt kanat geçiniyor.Bir inşaat işcisi,simitçi,belediye görevlisi,memur,kapıcı bu adamlar nerden para bulup gidecekler yönetim biraz abartmış gs o stadda ben gs-villereal(uefa maçı) Biletler:Kapalı 17ytl , Açık 4 ytl
gs-Bjk2-1 yenildiğimiz ali aydın hakemliği bırakmıştı)Biletler:Kapalı 17,5 ytl ,Açık 7 ytl
aradaki farklara bakın
Bilmiyorum 26.08.2005, 16:16 stad 10.000 i geçmeyecek masnisalılarda gitmeyecek sivasspor zarar edecek halbuki iki açık trbün ve kapalıyı açsa biletlerde açık 5 kapalı 10 olsa herkes giderdi 45.000 olurdu
stad 10.000 i geçmeyecek masnisalılarda gitmeyecek sivasspor zarar edecek halbuki iki açık trbün ve kapalıyı açsa biletlerde açık 5 kapalı 10 olsa herkes giderdi 45.000 olurdu
MALATYA MAÇINDAKİ TARAFTARDAN DAHA ÇOK OLUR İNŞ. SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI
ASLINDA BUNLARI KONUŞUYOR OLMAMIZ BİLE BİZİM AYIBIMIZ..EVET HEPİMİZ BİLİYORUZ STAD UZAK,BİLET 10 YTL OLABİLİRDİ,,,,V.S AMA HERŞEYİ BİR KENARA BIRAKIRSAK ŞU SORU AKLIMA TAKILIYOR_> İSTANBULDAKİ 2 MİLYON CİVARI SİVASLILARDAN 50/60/70 BİN TARAFTARIN TRİBÜNLERİ DOLDURMASI ÇOK MU ZOR...NEDEN 10,000 E YAKIN ÜYELİ SİTEMİZDE FORUMLARA KATILIM GERKTİĞİNDEN AZ,,NEDEN SİVASLI TAKIMININ DEĞERİNİ BİLMİYOR?
CEFAKAR VE VEFAKAR TARAFTARIMIZ YARIN OLİMPİYATTA OMUZ OMUZA..........
|
|