Orijinalini görmek için tıklayınız : Olimpiyat Stadına İsyan

myibu
22.08.2005, 12:10
Ben malatya macında umraniyeden 6 aracla olimpiyat stadına gittim cunki tepe ustunde gitmesi gereken servis kimse gitmedigi icin iptal edilmiş sonra 3.5 saat sure belediye otobus yolculugu yaptım ben aslen sivasta oturuyorum ama boludan gittim mac icin istanbula boluda ogrenciyim ama gittigime pisman oldum pek fazla gidende yoktu zaten bence manisa macıda aynı olur. Herkes yorum yazıyor ama kimse onem vermiyor. Sivasta stadyumun orda oturuyorum 4 eylülde mac izlemek istiyorum artık.

abircan
22.08.2005, 13:14
sevgili kardeşim haksızlık yapma öyle uzak biryere o sağanak yağmurda saat akşm 20 deki maça bence iyi katılım oldu 13 bin civarında, ayrıca hava artık değişti bu hafta en az yüzde elli fazlası gelir, morallari bozup şevki kırmayın teşvik edici olalım lütfen

karakule58
22.08.2005, 13:18
Bencede Malatya Maçi Yagmur Ve Uzak Olmasina Ragmen Taraftar Sayisi Iyi Sayilirdi ..bu Arada Bilmemiz Gereken Birşeyde Istanbulda Oturan Sivaslilar Yaz Tatilelrini Memleketlerine Giderler Beni,m Bildiğim Birçok Kişi De Tatilde Olduklari Için Gelemediler Ama şuan Herkez Döndü Gibi Bence Bu Maç Malatya Maçindan Daha Farkli Olacak Zaten Istanbuldaki Son Maç Sonra 4 Eylül De Oynanacak Sanki Pazar Olsaydi Ozaman Dahada Iyi Olurdu......

HakkıTİMUÇİN
22.08.2005, 13:19
Abircana katılıyorum....

Destek bazen fedakarlık gerekir...Sivastan ve çevre illerden (ben Kocaelinden malatya maçına geldim, manisa maçınada geleceğim) bile maça gelen hemşerilerimiz olacak...istanbuldakilerde mutlaka gelecektir..ben en az 35-40 kişi gelir diye ümit ediyorum...İnşallah yanılmam.

kursad58
22.08.2005, 13:37
Inşallah En Az 40 Bin Olacağiz Kimse ümitsizliğe Kapilmasin

serhankaburcuk
22.08.2005, 13:42
Arkadaşlar Sivassporu seviyor isek eğer Biraz fedakarlıkta yapmak zorundayız...Tamam bizde istiyoruz maçlarımızı içeride 4 Eylülde oynamayı ama stadımız halen tadilatta...İnşallah ilerleyen haftalarda maçlarımızı 4 Eylülde oynayacağız...Hem bak biz ta Sivastan maça geliyoruz erinmiyoruz üşenmiyoruz sen İstanbulun içinden gelip üşeniyorsun...Bu Sivasspor başka bişey değil...Bu aşk anlatılmaz sadece yaşanır...Sende gel Olimpiyata ve bu aşkı yaşamaya bak...

HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA....

hemso58
22.08.2005, 13:45
sevgili kardeşim haksızlık yapma öyle uzak biryere o sağanak yağmurda saat akşm 20 deki maça bence iyi katılım oldu 13 bin civarında, ayrıca hava artık değişti bu hafta en az yüzde elli fazlası gelir, morallari bozup şevki kırmayın teşvik edici olalım lütfen
ABİRCAN ABİME KATILIYORUM.SİVASSPOR İYİ FUTBOL OYNADIKÇA TARAFTARI TRİBÜNE ÇEKECEKTİR.BU HAFTA İSTANBUL MAÇINDA GÖRECEKSİNİZ...

serhankaburcuk
22.08.2005, 15:56
İstanbuldaki Yiğidolardan ricamız;Bu maç için ellerinden gelen gayreti göstersinler ve bütün hemşerilerimize haber verelim ve bu maça gelsinler...Sivassporun bu maçta hem maddi hemde manevi desteğe çok ihtiyacı var....Bu maçta ilginin fazla olacağını düşünüyorum...

GuNaY
22.08.2005, 16:21
artık bu havayı yakalamışken gelemyeceklerse ne zaman gelecekler???? İSTANBUL olimpiyata akacaktır :D

serhankaburcuk
22.08.2005, 16:26
artık bu havayı yakalamışken gelemyeceklerse ne zaman gelecekler???? İSTANBUL olimpiyata akacaktır :D

Valla takım iyi hava çok iyi herşey süper artık İstanbuldaki yiğidolarında süper olma vakti geldi...Haydi yiğidolar Olimpiyata...

myibu
22.08.2005, 18:05

Abi benim soyledigimde o zaten ben boludan gittim sivas macı icin ogrenciyim harclıklarımı topladım ve gittim yagmur dogru duzgun yoktu bana gelmedi bilmiyorum mac baslayınca az yagdı sabah cok gunşliydi yola cıkan biri icin benim demek istedigim burda dolduralım yazan bir cok arkadas gelmemiştir ben olimpiyatı doldurmaya gittim kac tanede arkadasımı gaza getirdim goturdum ama istegim ist sivaslı arakdaslar biraz daha fedakar olsun bence ben haksızlık veya sevk kırma gibi sey yapmıyorum bu sadece gercekten desteklemeyenlere isyan Biraz gercekci olmak gerek. Ben yine gitmek istiyorum maca ama bilmiyorum olimpiyat stadına kac kişi gelcek aslında baskaları umrumda deil ama ne bilyim destek olmamız gerek sadece burdan cok yazmakla olmaz sanırım Sadece 40 bin veya 50 bin seyirci olmak zormu sivaslılar icin malatya macında malatyalı daha coktu neyse yaa umarım kazanırız.Nerde macı olursa olsun gitmeye calısıyorum istanbuldaki Sivaslı dernekler harekete gecin gelin su stada

1967_DERNEK_10UR
22.08.2005, 19:05
KİMSE HEVESİMİZİ KIRMASIN ...BU MAÇTA SATD FULL ÇEKECEK..

HakkıTİMUÇİN
22.08.2005, 21:16
KİMSE HEVESİMİZİ KIRMASIN ...BU MAÇTA SATD FULL ÇEKECEK..

inşallah onurum...bence olimpiyat stadı tarihi günlerden birini yaşayacak ve bizde buna tanıklık edeceğiz....

1967_DERNEK_10UR
22.08.2005, 21:17
inşallah onurum...bence olimpiyat stadı tarihi günlerden birini yaşayacak ve bizde buna tanıklık edeceğiz....
AĞBI SAMSUNA NİE GELMEDİNİZ??

HakkıTİMUÇİN
22.08.2005, 21:19
AĞBI SAMSUNA NİE GELMEDİNİZ??

gelemedik onurum... ama söz busene birkaç deplasmana geleceğim..ankaradakileri kaçırmam Allahtan bi mani olmazsa

SONMEZ
22.08.2005, 21:38
Topic I Açan Arkadaşimiz ''olimpiyat Stadi'na Isyan''
Başliğini Kullanmiş Amaaaaaa.........

Biz Değil; Bu Gidişle Olimpiyat Stadi Sivas'lilara
Isyan Edecek Gibi Gözüküyor...!!!

şampiyonlar Ligi Finali De Dahil, Yekünü Hesaplarsak,
Bu Stadda En çok Seyirci Sivas'imizin Olmuş....!!!

Allah Muhafaza Stad Yikilacağindan Korkmaya Başladi...

Haydi Yiğidolar.... Yine Koşalim Ve Tezahüratlarimizla
Olimpiyat'i Yine Yikalim...

Var Misiniz....

1967_DERNEK_10UR
22.08.2005, 21:59
OLİMPİYAT STADI AĞLIYACAK BÖLE GİDERSE SİVASLININ YÜKÜNÜ KALDIRAMAZ..HER STADA DA NASİP OLMAZ..

larinks20
22.08.2005, 22:11
Bu firsati kacirmayin bence,cok güzel

CEVIK
22.08.2005, 23:47
Bende Ordayiiiiiiiiiiim Unutulmasin Herzamanki Yerimdeyim

Bunu Bilsinler Bizi Yollar Ve Onlar Yildiramaz

GuNaY
23.08.2005, 09:43
olimpiyatı doldurmanın tam zamanı.... bu macla istanbuldaki son ev sahipliğimizi yapmış olacağız.. diğer maçlara kolay gidilmez... bu fırsat kaçmaz :) :)

volcano58
23.08.2005, 09:49
arkadaşlar maç milli takım karşılaşması nedeniyle bir hafta sonraa ertelenmedimi??

Er58Ol
23.08.2005, 10:50
bencede tarihi bir hava var zaten şimdiden, dedemi bile götürürüm bu maça

Er58Ol
23.08.2005, 10:55
OLİMPİYAT STADI AĞLIYACAK BÖLE GİDERSE SİVASLININ YÜKÜNÜ KALDIRAMAZ..HER STADA DA NASİP OLMAZ..
sivas sivas diye inliyecek olimpiyat,içimden bir his diyor ki bu kez stada 3 saat erken gitmezsek kapıda kalırız

serhankaburcuk
23.08.2005, 11:00
Bence bu maçta İstanbuldaki ve çevre illerdeki Sivaslı kardeşlerim beni yanıltmaz iseler bu maç Şampiyonlar liginden sonraki en çok seyirci olan maç olarakta tarihe geçecek...Sivasspor zaten tarih yazmaya alıştı inşallah bu maçla birlikte bir kez daha tarih yazıp gücümüzü tüm Türkiyeye ispatlarız...

HAYDİ YİĞİDOLAR MAZARET ZAMANI DEĞİL DESTEK ZAMANI
HAYDİ OLİMPİYATA.......

volcano58
23.08.2005, 11:00
yolda reklamları görüyorum.istanbula maç için gidis gelis 10 yada 20 milyon felan yazıyor.maç bileti kaç.ayrıca bizi götüren otobüstmü yoksa transitmi nereden binecez bu şekilde istanbsula maça giden varsa bana bilgi vermesini rica ediyorum.!!!
gardaş heralde nilet fiyatları geçenki maç ile aynı olur
yani biletix gişelerinde 12 ytl , stad önündeki gişelerde ise 10 ytl

bu arada ben bu maça olacak ilginin o kadar fazla olacağını düşünmüyorum çünki malatya maçında tam bir hayal kırıklığı yaşadık aslında ve birde maçtan önce yaşanan tatsızlıklar işin tuzu biberi oldu

ve bi ricam var beyler malatya maçında orta katta gühertaşlı gençlik diye bir flamanın bulunduğu yerde tezahurat yapmaya çalışan arkadaşlar sizlere sesleniyorum takım destekleme işi davula bam güm bam güm vurmakla olmaz taraftar sesinden çok davulun sesi duyuluyor ama sanırım bu düzensiliğin nedeni 1967 gençliğin o maçta aramızda bulunmamasıydı inşallah bu sefer gelecekler ve çok tanışmak istediğim başkan mustafa abi ve ultrasivas (onur ) ilede tanışma fırsatını yakalayacağım umarım manisa maçındaki seyirci daha organize şekilde hareket eder sevgiler saygılarr

serhankaburcuk
23.08.2005, 11:08
gardaş heralde nilet fiyatları geçenki maç ile aynı olur
yani biletix gişelerinde 12 ytl , stad önündeki gişelerde ise 10 ytl

bu arada ben bu maça olacak ilginin o kadar fazla olacağını düşünmüyorum çünki malatya maçında tam bir hayal kırıklığı yaşadık aslında ve birde maçtan önce yaşanan tatsızlıklar işin tuzu biberi oldu

ve bi ricam var beyler malatya maçında orta katta gühertaşlı gençlik diye bir flamanın bulunduğu yerde tezahurat yapmaya çalışan arkadaşlar sizlere sesleniyorum takım destekleme işi davula bam güm bam güm vurmakla olmaz taraftar sesinden çok davulun sesi duyuluyor ama sanırım bu düzensiliğin nedeni 1967 gençliğin o maçta aramızda bulunmamasıydı inşallah bu sefer gelecekler ve çok tanışmak istediğim başkan mustafa abi ve ultrasivas (onur ) ilede tanışma fırsatını yakalayacağım umarım manisa maçındaki seyirci daha organize şekilde hareket eder sevgiler saygılarr

Kardeşim çok doğru söylemişsin...İnşallah bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olark bu maçta tribündeki yerimizi alacağız...Herkesi bizim yanımıza çağırıyoruz...Biz takımımıza 90 dakika destek olacağız...

YİNE YOLLARDAYIZ...

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ..

volcano58
23.08.2005, 11:21
Kardeşim çok doğru söylemişsin...İnşallah bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olark bu maçta tribündeki yerimizi alacağız...Herkesi bizim yanımıza çağırıyoruz...Biz takımımıza 90 dakika destek olacağız...

YİNE YOLLARDAYIZ...

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ..

inşallah gene biraraya geliriz serhan abim umarım bu gruplar arasındaki zıtlaşmaları da ortadan kaldırırız kısa bir sürede.
takım bu kadar iyiyken bu tip sorunlar bize çok kötü sonuçlar doğurur ve sürtüşmelerden alınan zarar bu maçta 3 puan kaybetmemizden bile çok daha ağır darbe vurabilir takıma o nedenle inşallah tüm yiğidoları bir araya getiririz bu takımın başarılı olması için büyük bir desteğe ihtiyacı olduğu apaçık ortada 2.5 milyonluk nüfüsumuzla istanbulun temel taşını oluşturuyoruz umarım bu maçta tribünleri bi hayli doldururuz gereken desteği veririz sevgiler saygılar abi

agca58
23.08.2005, 11:45
abi yaaaa olimpiyat stadında 50 bin kişi bekliyordummm..ama malatya seyircisi bile bize yakındı yasa.nerde hani 2,5 milyon sivaslının yüreği haaaaa...

harun.urhan
23.08.2005, 11:57
arkadaşlar biz sivaslı ve sivassporlu olarak duyarsız davranmaya dewam edecez bence olimpiyat sıtadında yine aynı görüntüler olacak beklenen taraftar gelmiyecek ...neden mi yönetim duyarsız 1.bir kere yönetim istanbulda ne kadar sivaslılarla ilgili dernek vakıf sivil toplum kuruluşu varsa hepsine maç reklamı vermeli ordaki insanları harekete geçirmeli
2.olimpiyat stadına gidiş için taraftara yine aynı yolla kolaylık saglamalı
3.ben ne biliyim sivasspor fanatizmini artırmak için olimpiyat stadında forma bayrak dagıt
4.gelelim taraftar olarak bize geçen yıl süper liğe çıktık her maçta stad bile dolmadı taraftar anlıyacagınız traş
5.gelelim esnafa kafaları basmıyor adam sivasspora yardım etse onu zarar sanıyo anlamıyo biz liğde kalıcı olsak cebine para girecegini düşünemiyor
6.çok daha anlatmak isteerim ama o kadar çok ilginçlik var ki sivas halkında daha fazla zamanımı ziyan etmek istemiyorum.....'anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az'
inşallah ligde kalacaz her zaman her yerde ŞAMPİYON SİVASSPOR

mehmet34
23.08.2005, 12:24
Isttanbulda Oturan Yiğidolar
Yigidoluğunuzu Gösterin
Olinpiyata Akin Edin Yiğido Aşkina

politepol
23.08.2005, 12:42
Arkadaşlar , Malatya Maçina Ben Ta Ankaradan Gittim.. üstelik Hanim çoluk çocuk,

Zirveye Sürünerek çikanlar, Uçarak çikanlardan Daha Geç Inerler.

Unutmayalim... Yillardir Bu Ani Bekliyorduk. ..

ReDYiGiDo
23.08.2005, 12:55
Arkadaşlar Biz ne kadar dil döksekte Olimpiyatta Hüsran yaşıyoruz taraftarımız gitmiyorum Aslın da maçı federasyonla gündüze aldırabilsek Maçı 4 Eylül oynayabilriz. Biran Önce Sivassporumuzu Dolu Dolu türübünlerde 4 Eylül Stadyumunda görmek istiyoruz Buradan Yetkililere Duyrulur

serhankaburcuk
23.08.2005, 14:24
Arkadaşlar bence bu maç tarihi bir maç...İstanbuldaki ve çevre illerdeki Yiğidolar belki böyle bir fırsat daha bulamayacaklar...Çünkü bu maçtan sonra 4 Eylül stadının tadilatı bitecek ve Yiğidolar tekrar eve dönecekler...Bundan sonra İstanbulda oynayacağımız maçlarda ev sahibi gibi değil Deplasman taraftarı olacağız ve bizlere az kontenjan verecekler...Haydi Yiğidolar bu fırsat daha kaçmaz...Olimpiyat stadına akın akın gidelim...Yiğidonun büyüklüğünü dosta düşmana ispatlayalım...

YİNE YOLLARDAYIZ...

1967 SİVASPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...

GeCeVeMaVi58pRf
23.08.2005, 14:27
Arkadaşlar Sivassporu seviyor isek eğer Biraz fedakarlıkta yapmak zorundayız...Tamam bizde istiyoruz maçlarımızı içeride 4 Eylülde oynamayı ama stadımız halen tadilatta...İnşallah ilerleyen haftalarda maçlarımızı 4 Eylülde oynayacağız...Hem bak biz ta Sivastan maça geliyoruz erinmiyoruz üşenmiyoruz sen İstanbulun içinden gelip üşeniyorsun...Bu Sivasspor başka bişey değil...Bu aşk anlatılmaz sadece yaşanır...Sende gel Olimpiyata ve bu aşkı yaşamaya bak...

HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA....

YÜREKTEN KATILIYORUM...
HAYDİ YİĞİDOLAR HEP BERABER OLİMPİYATA...