Orijinalini görmek için tıklayınız : olimpiyata nasıl gidilir (anadolu yakasından)

yigidos
22.08.2005, 14:37
Asya yakasından gelirken Boğaziçi Köprüsü'nü geçtikten sonra E - 5'ten devam ediniz. E-5 üzerinde Dolapdere -Taksim'den bir sonraki çıkış olan Halıcıoğlu - Okmeydanı sapağından çıkınız. Yol çatallaştığında solda kalarak Edirne istikametine sapınız. 2 - 2,5 km sonra yol tekrar çatallaştığında yine solda kalarak Çevreyolu'na bağlanınız. istikametinizi hiç değiştirmeden Mahmutbey gişelerini görene kadar (gişelere girmeden) devam ediniz. Bu noktada ikitelli Organize Sanayi Bölgesi'nin levhasını göreceksiniz. Tam sağ yapınız ve Sanayi Bölgesi'nin girişi olan yuvarlak adada bulunan ışıklardan sola sapınız. Masko Sanayi Sitesi'nin önünden devam ettiğinizde, yaklaşık 2 km. sonra Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na varmış olacaksınız. Yol boyunca yönlendirmeler de mevcuttur.

Toplu Taşıma
Dolmuş,otobüs veya şehir hatlarıya ulaşbilirsiniz.

Otopark
Ücretli otopark mevcuttur..

HakkıTİMUÇİN
22.08.2005, 14:43
gardas bizim anlıyacağımız şive ile tarif etsene biz anlamayız böle tariften...

ikitelliden sağa bükülecen....ordan aarı gidecen....gibi :)

yigidos
22.08.2005, 14:46
gardas bizim anlıyacağımız şive ile tarif etsene biz anlamayız böle tariften...

ikitelliden sağa bükülecen....ordan aarı gidecen....gibi :)
tamam kardeş

karakule58
22.08.2005, 15:03
ben malatya maçına giderken atatürk olimpiyat stadyumu gişeleri gösteriyordu bende tereddütde kaldım ama seninde dediğin gibi gişelere gelmeden sagdan girdim gişeler tarafından yol varmı acaba......mahmutbey gişelerinden bahsediyorum...

HakkıTİMUÇİN
22.08.2005, 15:07
ben malatya maçına giderken atatürk olimpiyat stadyumu gişeleri gösteriyordu bende tereddütde kaldım ama seninde dediğin gibi gişelere gelmeden sagdan girdim gişeler tarafından yol varmı acaba......mahmutbey gişelerinden bahsediyorum...

karakule tam olarak sorunu anlamadım ama...

şöyle anlatayım...gişelere 50 metre kala Olimpiyat stadı levhası var...ordan girdiğinde stadın önüne kadar geliyorsun...

eğer sorduğun gişeleri geçtikten sonra olimpiyata cıkış varmı diye soruyosan hayır yok...otobana girmiş oluyorsun..ilk çıkış bahçesehir-avcılar çıkışı

serhankaburcuk
22.08.2005, 15:49
İnsan yeterki gitmek istesin...Gitmek istedikten sonra sora sora Bağdat bulunur derler...

GuNaY
22.08.2005, 16:19
en kolayı edirne otoban tabelalrını takip etmek zaten mahbutbey gişelerinden öncede stadın yolunu gösteren levhalar var.... ( yazdıklarımın hepsi tekrar oldu ama yazayım dedim :D )