Orijinalini görmek için tıklayınız : Manisaya Büyük Darbe
Bilmiyorum 23.08.2005, 10:24 Vestel Manisaspor yönetimi tarafından anlaştık açıklaması yapılan ancak daha sonra sorunlar olduğu belirtilen Brezilyalı yıldız Denilson'un Bordeaux'ya kiralanacağı iddia edildi..
İspanya'nın AS gazetesinin haberinde Real Betis'te mutlu olmayan Denilson'un Bordeaux takımına kiralanacağı haberine yer verildi. Brezilyalı yıldızın da Fransız ekibinde Ricardo Gomez'in hocalık yapması nedeniyle sıcak baktığı belirtildi.
iyi olmus valla bu hafta bi kere daha darbe yiyecekler
Bilmiyorum 23.08.2005, 10:30 Vestel Manisaspor, Denilson konusunda umudunu yitirmiş değil.. Asbaşkan Kenan Yaralı, Bordeaux'ya transfer olacağı iddia edilen Brezilyalı yıldız için kulübü Real Betis'e Salı günü öğleye kadar süre tanıdıklarını söledi..
Kenan Yaralı, Denilson'un transferi konusunda girişimleri sürdürdüklerini ve yıldız oyuncunun kulübüyle son bir görüşme yaptıklarını söyledi..
Oyuncunun kulübünden alacaklarının transferin gerçekleşmesinde soruna neden olduğunu kaydeden Yaralı, ''Kulübü, 'Siz de oyuncuya yardımcı olun' dedi. Buna karşın biz ise 'Biz vereceğimiz rakamı başta söyledik. O zaman ne dediysek o geçerlidir. Açıktan para veremeyiz. Yarın öğleye kadar düşünün ve kararınızı verin' yanıtını verdik'' dedi.
Yaralı, transferin gerçekleşmemesi halinde Almanya'dan ve Danimarka'dan belirledikleri 2 yıldız oyuncu için girişimlere başlayacaklarını kaydederek, ''B planımız da var. Eğer yarın öğleye kadar gerçekleşmezse belirlediğimiz 2 oyuncudan birini almak için arkadaşlarımızı yurtdışına göndereceğiz'' diye konuştu
volcano58 23.08.2005, 10:32 manisalılar alsa alsa evet alsa alsaaaaa
manisa denilsonu alsın gelsin bide beni alsınlar...hehehe halt etmişler denilson manyakya manisaya gelir..
DARBE DARBE ÜSTÜNE OLACAK DESENİZE :d H.SONU BEKLİYORUZ MANİSAYI :d
mehmet34 23.08.2005, 11:39 Aynen Katiliyorum Günay
ReDYiGiDo 23.08.2005, 11:39 Manisa kimki yahu Denilsonu alsın.. Denilson 36 yaşına gelecek manisa da katardaki kadar para olacak ancak o zaman alır yoksa Diğer arkadaşımın da dediği gibi alır... he he :k10:
Denilson Manisaya gelirse, Ronaldinyo'da Sivas'a gelir. :c
1967_DERNEK_10UR 23.08.2005, 12:47 BİR DAHA BOL KESEDEN ATMASINLAR İYİ OLDU:D
Bilmiyorum 23.08.2005, 13:19 Denilson transferinde büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Ege ekibi, yeni arayışlara yöneldi.. Bu arada Sivasspor maçı için de takımda "En az 1 puan" alarmı verildi..
Turkcell Süper Ligi ekibi Vestel Manisaspor'da, kulüp basın sözcüsü Kenan Yaralı, Real Betis'ten Denilson'un transferi için yürütülen görüşmelerde ilk etapta anlaşma sağlandığını, ancak daha sonra konunun farklı boyutlara çekildiğini vurguladı. Yaralı, ''Biz de başka alternatiflere yöneldik. Almanya ve Danimarka'da iki oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. Bunlardan birisini kısa sürede transfer edeceğiz'' dedi.
Yaralı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak maç için hazırlıkların sürdüğünü belirtti. Gaziantepspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Meduna'nın yokluğunun, önemli bir dezavantaj teşkil edeceğini ifade eden Yaralı, ''Meduna takımımızın önemli bir oyuncusu, ancak teknik direktörümüz kadromuzun içinden bir alternatif çıkaracaktır'' dedi.
Yaralı, Gaziantepspor karşısında kötü futbol oynamamalarına rağmen yenildiklerini belirterek, ''Meduna atılmasa sonuç böyle olmazdı. Biraz da seyircimizin önünde olmanın getirdiği stres var. Biz iyi bir takımız. Sivasspor da ligde iyi sonuçlar alan güçlü bir ekip. Ancak bu haftaki maçtan en kötü beraberlik bekliyoruz'' diye konuştu.
1 puan bile vermeyiz
GeCeVeMaVi58pRf 23.08.2005, 13:21 manisa denilsonu degılya kimi alırsa alsın sivas havada karada manisayı yenecek inşallah...
serhankaburcuk 23.08.2005, 13:34 Denilsondan darbeyi yediler...Bu hafta sonuda bir darbede bizden yerlerse bir daha toparlayamazlar...Bir puan alacaklarmış...Havalarını alırlar...Geçen seneyi unutmadık..
serdal58 23.08.2005, 13:36 rüya görmüş zorlu ahmet,olur öyle durumlar arkadaslar,bu sadece bir reklamdı oda vestelin reklamıydı
Denilson Manisaya gelirse, Ronaldinyo'da Sivas'a gelir. :c
:k9: :k9: :k9:
GeCeVeMaVi58pRf 23.08.2005, 13:54 Manisa Kim Denilson Kim Sivasspor Dururken Manisaya Gidermi Hiç Ya...
vestel eli boş döner olimpiyattan bu durumu canlı göremeyeceğim üzgünüm anakarada düğünde olacağım hepinizin nefesine kuvvet diliyorum, benim içinde bağırın
''her zaman heryerde en büyük sivas''
''geliyor geliyor yiğidolar geliyor'',
''işte taraftar işte şampiyon '' ne olur kuvvetle bağırın gözüm arkada kalmasın
1967_DERNEK_10UR 23.08.2005, 14:23 MANİSA 'YA VERECEĞİMİZ BİR PUAN BİLE ÇOK MANİSAYA BİZDE VERECEK PUAN YOK...
Bilmiyorum 24.08.2005, 10:12 Real Betis ile anlaşmalarına rağmen Brezilyalı oyuncunun Fransa'ya gitmesi üzerine Vestel Manisa, Danimarka ve Almanya'da oyuncu arayışını hızlandırdı. Basın sözcüsü Kenan Yaralı, "Mutlaka bir oyuncu alacağız. Ancak şu anda önce Sivas'ı Olimpiyat Stadı'nda yenmek istiyoruz" diye konuştu.
Hani Denilson Gelmişti VESTEL ALAMIYOR ANCA İŞTE REKLAMINI YAPIYOR BU YAPILAN TÜRK SPOR KAMUOYUNA HAKARETTİR
FatihSoner58 24.08.2005, 22:45 rüya görmüş zorlu ahmet,olur öyle durumlar arkadaslar,bu sadece bir reklamdı oda vestelin reklamıydı
+IMZA+1967+DAMGA
HakkıTİMUÇİN 25.08.2005, 08:04 son aldığımız bir habere göre Süperligin yeni takımlarından Vestel Manisa spor,
Papua yeni gineli 48 yaşındaki süper (!) bir santraforla anlaştı..
evli 4 cocuk ve 6 torun sahibi olan futbolcu ;
- şu an romatizmalarım için fizik tedavisi görmekteyim...tedavi biter bitmez yeni takımımla antremanlara başlayabilirim.....dedi.
uydurmasyon haber merkezi sundu.....
:)
volcano58 25.08.2005, 08:43 son aldığımız bir habere göre Süperligin yeni takımlarından Vestel Manisa spor,
- şu an romatizmalarım için fizik tedavisi görmekteyim...tedavi biter bitmez yeni takımımla antremanlara başlayabilirim.....dedi.
muhahahaha koprum hakkı abi tek kelimeyle bomba bir transfer
1967_Dernek_Ayhan 25.08.2005, 09:18 Ayhan Abi Chatte Gel
AyhanBayrak 25.08.2005, 09:20 son aldığımız bir habere göre Süperligin yeni takımlarından Vestel Manisa spor,
Olamaz nasil almislar bu taranferi abi adamlarda baya bir para var be nede olsa zorlu larya
gayri dayanamam ben bu aciya ya benide al yada hic transfer etme manisa heheheheheheh
denilson değil,brezilyanın alayı gelse olimpiyattan çıkış yok...
bir hatırlatma: yıllardır sivassporun istanbulda oynadığı maçlarda hiç mağlubiyeti yok
2 nci lig de,cumhuriyrt kupasında,hazırlık maçlarında ve şimdide süperligde
İSTANBULDA YENİLMEZ,SİVASTA DA YENİLMEZ
Ya Abi Niye Kafanizi Yoruyorsunuz. Manisa Kimi Alirsa Alsin Adamlar Tutustu Hafta Sonunu Kazasiz Belasiz Atlatmayi Düsünüyorlar!!!
Bilmiyorum 25.08.2005, 14:11 manisa kimi alırsa alsın onları yenecez
abdülrezzak 25.08.2005, 14:17 evet öyle katılıyorum
GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005, 14:35 onlar alsa alsa 3 ün 1 ini alırlar valla...
1967_DERNEK_10UR 25.08.2005, 16:02 BİR BOMBA ATTI VESTEL BU DA BASININ SAYSENİDE PATLADI..AMA FAZLA UZUN SÜRMEDİ...
HakkıTİMUÇİN 25.08.2005, 16:15 BİR BOMBA ATTI VESTEL BU DA BASININ SAYSENİDE PATLADI..AMA FAZLA UZUN SÜRMEDİ...
haklısın onurcum...herseyleri balon bunların...cumartesi havalarını söndürürüz...
ewet arkadaslar...cumartesi vestelin havasını söndüreceğiz...evelallah
Vesteli Nasil Olsa Patlatiriz Da , Tribünlerde Ful çekmezsek Ben Sinirimden Patliyacam,,,bu Takim çok Büyük Işler Başariyor Hakkini Verelim Yalniz Birakmayalim,,,medya Manşetlerini Bizler Değiştirelim: Işte Taraftar Işte şampiyon
Vesteli Nasil Olsa Patlatiriz Da , Tribünlerde Ful çekmezsek Ben Sinirimden Patliyacam,,,bu Takim çok Büyük Işler Başariyor Hakkini Verelim Yalniz Birakmayalim,,,medya Manşetlerini Bizler Değiştirelim: Işte Taraftar Işte şampiyon
|
|