Orijinalini görmek için tıklayınız : BESIKTAS HAYRETTIN´i ALMAK ISTIYOR.!
CAGLAYAN 09.10.2005, 16:11 http://www.sivasspor.com/images/futbolcu/hayrettinyerlikaya.jpg
Çalımbay'ın listesinde
Beşiktaş'ın hocası, alınmasını istediği oyuncuları belirledi.
Kartal, Sivas'ın sol kanat oyuncusu Hayrettin'i yakın takibe aldı Ramazan-Bora takası ile Özgür, Ersen ve S.Kaloğlu da gündemde.
Beşiktaş devre arası için transfer hazırlıklarını sürdürüyor. İyi bir yabancı libero almayı ve Koray'ı orta sahaya çekmeyi planlayan siyah-beyazların, Sivaslı sol kanat oyuncusu Hayrettin'i de yakın takibe aldığı öğrenildi. F.Bahçe'nin de bu futbolcuyla ilgilendiği, bu nedenle devre arasında Hayrettin'in işinin bitirilmeye çalışılacağı ifade edildi.
ALTERNATİFLER ÇOK
Öte yandan sezon başında kiralanmasına karar verilen ancak takımda kalan kaleci Ramazan ile Malatya'nın file bekçisi Bora'nın takasının da düşünüldüğü iddia edildi. Beşiktaş'ın listesinde Trabzonlu Özgür, Ankarasporlu Ersen Martin ve Vestel Manisalı Sinan Kaloğlu'nun geri dönmesi gibi alternatif düşüncelerin de olduğu belirtildi.
1967_DERNEK_10UR 09.10.2005, 16:13 HAYRETTİN GİDERSE KENDİNİ HARCAR...BİRAZ DAHA KALSIN BİZDE...
bbptek58 09.10.2005, 16:14 HAKLISIN KENDİNE YAZIK EDER
büyük takımlar futbolcular için bir rüya vede para.
hiç eski takımlarını hatırlamazlar hemen eşyalarını toplayıp giderler.
haksızda değilller hani.
adamlar şimdi sivastan aldığının 10 katı 20 katı parayı teklif ederse aklı şaşırır futbolcunun,ben neymişim der hemen gider.
gercek58li 09.10.2005, 16:17 Bu sezon Hayrettin Sivasspor da kalmali.
Yönetimde ins. ayni düsüncededir.Gerci her futbolcu ist. takimlarinda oynamak ister ama sezon bitmesi lazim diye düsünüyorum...
cengaver 09.10.2005, 16:34 Eger Hayrettinin gitme gibi bir düsüncesi varsa.....................
hic bir Kuvvet beni SIVASIMDAN ayiramaz diye bir demecini Hatirlatmak Istiyorum!!
EN SEVDIGİM OYUNCULARDAN BIR TANESİ HAYRETTIN .BENCE BEŞIKTAŞA GITMESI HENUZ DEYIL.ORASI KURTLAR SOFRASI.KENDISINI HARCARLAR YAZIK OLUR. TABIKI KENDISI BILIR.
HAYRETTİN EN AZINDAN SEZON SONUNA KADAR SİVASTA KALMALI..UMARIM YÖNETİM ELİNDEN KAÇIRMAZ!!!
haklisiniz onur abi biraz daha kalsa
thing58012 09.10.2005, 18:25 Hayrettin besiktasa giderse yedek kalır ama sivasta kalırsa daha basarılı olur..
Siir_Misali 09.10.2005, 18:48 bence bjk,fb,gs,ts, bunlar artık bir altarnatif değil sivas geleceğin en güçlü takımlarından biri olma yolunda aday..hayrettin giderse gerçekten kendine yazık eder burda kalırsa kendini daha iyi yerlerde bulacagından şüphem yok..yinede ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN...
1967_Dernek_Ayhan 09.10.2005, 19:02 havasını alır :D
Kartal, Sivas'ın sol kanat oyuncusu Hayrettin'i yakın takibe aldı.
Sivaslı sol kanat oyuncusu Hayrettin'i yakın takibe aldığı öğrenildi. F.Bahçe'nin de bu futbolcuyla ilgilendiği, bu nedenle devre arasında Hayrettin'in işinin bitirilmeye çalışılacağı ifade edildi.
1967_DERNEK_10UR 09.10.2005, 22:13 VER-Mİ-YO-RUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
KEREM_58_34 09.10.2005, 22:42 Hayrettin besiktasa giderse yedek kalır ama sivasta kalırsa daha basarılı olur..
gardaş bu haber doğrudur.bugun konuştugum divan kurulu üyesi bi abi de dedi kartalın sol kanat eksiği var.dedi ama şunu söliyim ki hayrettin giderse yedek kalmaz aksine banko oynar.İ.toramanla hasret giderirler.
serhankaburcuk 09.10.2005, 23:10 Bence acele etmemesi lazım enazından bu sezonun sonuna kadar oynamalı ve istikrarını devam ettirmeli...Ve bence sezon sonunda daha iyi bir kulübe yani Hıncal ULUÇ'unda dediği gibi Avrupada iyi bir kulübede gidebilir...Hayrettinin acele etmemesi lazım...
futbolcu enflasyonunun olduğu takıma gitmesine karşıyım bizde kalıp milli takıma seçilecek bunu unutmasın milli takım garantisi verebilirim
CÜSSKB-Aynur 10.10.2005, 08:42 İnşallah Hayrettin i çok daha iyi yerlerde görürüz. Ama en azından sozon sonuna kadar takımını yarı yolda bırakmayacağını düşünüyorum.
serrkann58 10.10.2005, 09:19 Bencede en azından sezon sonuna kadar kalmalı ve gidicekse SİVASSPORUMUZA para kazandırmalı HAYRETTİN için en hayırlısı ne ise o olsun derim ben.Gidersede çok üzülürüm
Bence de sezon sonunu beklemeli. Bu durum kendisi için de Sivassporumuz için de iyi olacaktır.
Geleceğini düşenerek en doğru kararı kendisi verecektir.
Bozkurtt_58 10.10.2005, 10:01 bence hayrettin biraz daha beklesin. hem sivas hemde kendisi için daha iyi olur...
SPEKULASYONLARLA HEM TAKIMIN MOTIVASYONUNU HEMDE OYUNCUNUN MOTIVASYONUNU BOZUYORLAR.HAYRETTIN BIZDE KALSA DAHA IYI OLUR.BUYUK BIR TAKIMDA OYNAMAK ICIN YETERI KADAR PISTIGINI ZANNETMIYORUM
Kaptan-58 10.10.2005, 10:43 HAYRETTİN İN MUTLAKA SİVAS TA KALMASI LAZIM...
Disi Kartal_58 10.10.2005, 11:21 onun için hayırlısı neyse o olsun eğer Sivas'ta başarılı olacaksa orda kalsın
ama eğer Beşiktaş'ta daha iyi bir yerlere gelecekse Beşiktaş'a gelsin
onun için en hayırlısı olsun tabi ben gelmesini çok isterim bakalım
HAYRETTİN BEŞİKTAŞA GİTMEMELİ BENCE
ÇABUK HARCANIR
kayayatakci 10.10.2005, 11:56 HAYRETTİN GİDERSE KENDİNİ HARCAR...BİRAZ DAHA KALSIN BİZDE...
HAYRETTIN SIVASIN OZ COCUGU BESIKTASA GIDERSE KENDISINI HARCAR BENCE SIVASSPORDA KALMALI SIVASA COK YARARLI OLUYOR
kayayatakci 10.10.2005, 12:02 HAYRETTIN DESIKTASA GITMESIN KENDISINE COK YAZIK EDER BESIKTAS COK FUTBOLCULARI HARCADIGI GIBI ONUDA HARCAR COK YAZIK OLUR BENCE SIVASIN ONA COK IHTIYACI VAR
bu haber asparagas haberdir ben inan miyorum hemi daha erken kendine yazik eder
ErdalGüler 10.10.2005, 12:14 HAYRETTİN BİZE LAZIM BU KADAR ÇABUK SİVASI TERK ETMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
bu haber asparagas haberdir ben inan miyorum hemi daha erken kendine yazik eder
ne ASPARAGAS Haberi ya? Sen Medyayi Takip etmiyorsun herhalde!
Besiktasin yaninda Fenerbahcede Hayrettini istiyor.
ne ASPARAGAS Haberi ya? Sen Medyayi Takip etmiyorsun herhalde!
Besiktasin yaninda Fenerbahcede Hayrettini istiyor.
bizim medya kimleri transfer yapmiyorki figolar zidanlar ronaldolar
ReDYiGiDo 10.10.2005, 12:24 bence Sivasspor altyapıya daha önem verip Hayrettin gibi çok futbolcu çıkartması gerekli.. Beşiktaşta Sivassporun işine yarayacak para verdikten sonra hayrettini alsın..
ARTIK BİZİMDE HEDEFLERİMİZ VAR BİZDE BÜYÜK TAKIMIZ ÖYLE ÜÇ PARAYA SATACAK FUTBOLCUMUZ YOK ARTIK, HEDEFLERİMİZ VARSA İSTEDİĞİMİZ GEREKLİ LAN FUTBOLCU ALTERNATİFİ OLMADAN VERİLMEMELİ
JACKAL_35 10.10.2005, 13:23 walla arkadaşlar bende teknik direktör olsaydım hayrettin gibi bir oyuncuyu takımımda görmek isterdim...beşiktaş ın istemesi doğal zaten beşiktaş ta 5-6 tane sivaslı oyuncu var,zaten hocaları sivaslı .....
FatihSoner58 10.10.2005, 14:01 Bizim Hayrettin gitmez..
FatihSoner58 10.10.2005, 14:01 ARTIK BİZİMDE HEDEFLERİMİZ VAR BİZDE BÜYÜK TAKIMIZ ÖYLE ÜÇ PARAYA SATACAK FUTBOLCUMUZ YOK ARTIK, HEDEFLERİMİZ VARSA İSTEDİĞİMİZ GEREKLİ LAN FUTBOLCU ALTERNATİFİ OLMADAN VERİLMEMELİ
Bu arada haklisin Abircan abi. Artik bizimde hedeflerimiz var...
yusuf_07 10.10.2005, 14:04 BENCE HAYRETTİN BJK YE GİDERSE KENDİNİ HARCAR.ÇÜNKÜ ORDA AYNI AYARDA BİR SÜRÜ OYUNCU VAR.EN AZ 1 YIL DAHA KALMALI SİVASTA
x_burnley 10.10.2005, 14:06 HAYRETTİN O KADAR MANYAK DEĞİLKİ KENDİNİ YAKSIN BEŞİKTAŞ VE RIZA ÇALIMBAY BENCE BAŞKA BİR OYUNCUYA YÖNELSİN HAYRETTİNİ VERMEMEMELİYİZ
serhankaburcuk 10.10.2005, 14:44 Hayrettin kardeşim için hayırlısı ne ise o olsun...Ama bence acele etmeye hiç gerek yok sezon sonunu beklemeli...Zaten o gitmek istese bile Werner LORANT onu hiçbir yere göndermez..
CÜSSKB-Aynur 11.10.2005, 11:59 Bir tarafta Sivasspor un Yıldız Futbolcusu,
diğer tarafta Beşiktaş ın Yedek Kulübesi.
Bence, seçimi yıldızlıktan yana kullanacaktır.
bektas75 11.10.2005, 13:20 Hayrettinin gitmesini sezon sonuna kadar istemiyoruz cunku suan sivas spora boyle bir futbolcu lazim niye verelimki uc buyuklere Hatrettin giderse eger sivas icin iyi olmaz suan
|