bbptek58
29.10.2005, 21:58
BEYLER FENERBAHÇE 90+2 DE ALEXİN GOLÜYLE GAZİANTEPİ 1-0 YENDİ
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : FENER SON DAKİKADA bbptek58 29.10.2005, 21:58 BEYLER FENERBAHÇE 90+2 DE ALEXİN GOLÜYLE GAZİANTEPİ 1-0 YENDİ 1967_DERNEK_10UR 29.10.2005, 22:01 BEYLER FENERBAHÇE 90+2 DE ALEXİN GOLÜYLE GAZİANTEPİ 1-0 YENDİ DÜŞE KALKA YENDİLER... bbptek58 29.10.2005, 22:04 MAÇ BERABERE BİTSE ARAMIZDAKİ PUAN FARKI 3'E İNCEKTİ SivasliErhan 29.10.2005, 22:11 Olmayan Penaltiyla kurtardilar maci serhankaburcuk 29.10.2005, 22:46 Yine FENERASYON yine Penaltı...Bu devran böyle gelmiş böyle devam eder...Ve bunun önüne ne Fedarasyon nede Tahkim geçebilir...AZİZ yıldırım herşeyin önünde... EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ... dj_sado_88 29.10.2005, 22:54 KARDEŞİM BU ÜLKEDE CİDDEN EMEGE SAYGI DENEN BİŞEY YOK KİM NE DERSE DESİN BU LİG İSTANBUL LİGİ VE ANADOLU KULÜPLERİNİN SÖMÜRÜLDÜGÜ Bİ BATAKLIK OLMUŞTUR HER ŞEY ORTADA serhankaburcuk 29.10.2005, 23:00 KARDEŞİM BU ÜLKEDE CİDDEN EMEGE SAYGI DENEN BİŞEY YOK KİM NE DERSE DESİN BU LİG İSTANBUL LİGİ VE ANADOLU KULÜPLERİNİN SÖMÜRÜLDÜGÜ Bİ BATAKLIK OLMUŞTUR HER ŞEY ORTADA Böyle gelmiş böyle gidecek korkaraım vallah Yokmu çaresi dostlar ve sübhanallah... Bu devran nasıl değişecek ben anlamıyorum...Anadolu takımlarıda birgün şampiyon olabileceklermi acaba...??? muRTix1 29.10.2005, 23:10 ayıptır yaa olmaz bu kadar ne biçim futbol bu o kadar kaliteli futbolcuları olmalarına rağmen genede başka şeyler karıştıyolar haftaya işallah dur diyecez bunlara cengaver 29.10.2005, 23:17 bence G-Antep in Hakki Gasp edildi maci izleyen kisiler allah askina Fenerin Penaltisi sizce haklimi? gecen 2 mac öncesi an EL ka simdi Alex bunlardan futbolcu degil Artist olur!!! G-Antepin puanini adeta gasp ettiler !!!!! 35fulya58 29.10.2005, 23:49 Haksızlık etmeyelim. Maçı baştan sona canlı izledim. F.Bahçe her ne kadar rakibimizde olsa, adamlar canavar gibi futbol oynadılar. Maç aslında haklarıydı ama penaltı, peanltı gibi değildi. Onlara dersi yiğidolar verir merak etmeyin. Ama o kadar da acımasız eleştirmeyin. Anadolu'dan bu saatten sonra şampiyon çıkmaz. Çıksa çıksa SİVASSPOR çıkar... 1967_DERNEK_10UR 29.10.2005, 23:55 Haksızlık etmeyelim. Maçı baştan sona canlı izledim. F.Bahçe her ne kadar rakibimizde olsa, adamlar canavar gibi futbol oynadılar. Maç aslında haklarıydı ama penaltı, peanltı gibi değildi. Onlara dersi yiğidolar verir merak etmeyin. Ama o kadar da acımasız eleştirmeyin. Anadolu'dan bu saatten sonra şampiyon çıkmaz. Çıksa çıksa SİVASSPOR çıkar... FULYA YAPMA BE KARDEŞİM...FENERASYONU SAVUNMAYIN ARTIK.. veysel 29.10.2005, 23:58 keske fenerbahce yenilseydi balici 29.10.2005, 23:59 BİZ BÜYÜK UĞRAŞLAR SONUCUNDA ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇINDA PANKARTLAR AÇTIK.BAZILARI(EMEĞE SAYGI. FENERASYON DEĞİL FEDERASYON İSTİYORUZ. 3 BAŞROL 15 FİGURAN SUPER MEDYA LİGİ BİZLER SIKILDIK YA SİZ. VB GİBİSİNDEN)AMA BASIN HİÇ DUYURMADI BİLE ARTI POLİSLER HEMEN İNDİRDİLER.BUNU FENER YADA BAŞKA İSTANBUL TAKIMI YAPSAYDI BASIN HAVALARDA UÇAR POLİSDE SEYDERDİ. FENER ANLAŞILAN GENE HAKEMLE ŞİKE İLE YIKMIŞ BUNLARDA HİÇMİ ŞEREF ONUR VİCDAN YOKMU MERAK EDİYORUM DOĞRUSU harunkaya58 29.10.2005, 23:59 yigidolar onların hakettigi dersi verecek şampiyon sivas spor tanju_58 30.10.2005, 00:10 gaziantepli kardeşlerimizi tebrik ediyorum 90 dakika dayandılar gizli ellere 90 dan sonra o ele yenik düştüler nicolasdasouza58 30.10.2005, 01:10 Ben artik yorum yazmiyorum burda yukarida obur takimlarin resimleri falan var. ama ben fenerbahceyle ilgili yorum yapinca adim '' fenerbahcenin propagandasini '' yapan birisi oluyorum ve forumlara bisey yazamiyorum acaba obur kisilerede bu uygulamayi uyguluyormusunuz onu cok merak ediyorum ???? 5841 30.10.2005, 01:24 BİR GUN HERKES SİVASSPORLU OLACAK TS58 30.10.2005, 01:31 Cem PAPİLA öyle birşey yapmasa şaşardım.Fener bu ligin bence çıbanıdır.20 senedir kupa alamıyorlar diye statüyü bile değiştirttiler.TSYD kupasını alamıyorlar diye oynatmadılar.Ali ŞEN-Ömer ÇAVUŞOĞLU birkaç yöneticidir.Antipatik yapan.25 Milyon seyircileri varmış.Referandum mu yaptın bu medya olduğu müddetçe biraz zor düzelir bu işler.Anadolu daki emeğe saygı yok.Nasıl olsa onlar figüran ya TS58 30.10.2005, 01:33 Sivas Fener'i mutlaka yenmelidir. gercek58li 30.10.2005, 01:57 ayıptır yaa olmaz bu kadar ne biçim futbol bu o kadar kaliteli futbolcuları olmalarına rağmen genede başka şeyler karıştıyolar haftaya işallah dur diyecez bunlara Insallah Sivasta son bulacak bu gidisleri!.. defineci 30.10.2005, 01:59 Sivas feneri yenecek! Medya yine gozunu kapatip bilmem kacinci siradaki besiktasa 10 kat sure ayiracak! Bagzi arkadaslar protesto ediyorlardi? ise yaradi mi? yaramadiysa belki 5 dakkikada olsa Sivasspor a haberinde yer veren tv ve gazetelere 12000 uye tesekkur mesaji yollasak, daha fazla yer verirseniz seviniriz diye yazsak, dikkat cekebilir! hem de sitenin reklami olur. nicolasdasouza58 30.10.2005, 02:09 schalke macini yendikmi nediyceksiniz acabaa yine dersiniz FIFA yi satin aldilar diye iste cekemiyorlar FENERIIII ( yine no post alcam kesin ) fenerin propagandasini yapiyomya !!! baskalarina bisey yok ama kendi takimlariyla ilgili bisey yazdiklarinda REDYİGIDO 30.10.2005, 12:21 YİNEMİ CEM PAPİLA ... YETER ARTIK.... BEŞİKTAŞ MAÇINDA HAVADAN UÇAN KUŞA KIRMIZI KART GÖSTREN ADAM, APPİAH IN TOPU YERE SERT ŞEKİLDE VURMASINI NEDEN GÖRMÜYO... İŞTE HERKES BUNU MERAK EDİYOR. PENALTIDA BANA GÖRE HAKSIZ CEZA ALANI DIŞINDA OLSA FAUL BİLE VERİLMEZ.... sivasli_tufan 30.10.2005, 12:26 ezikler bedavadan aldi alex de ayagi kirilmis gibi atiyor kendini ne olacak iste rivaldonun bi esi. Arif Coşkun 30.10.2005, 12:29 BU MAÇTA VE PENALTIDA DA MİDEMİ BULANDIRAN BİR KOKU HİSSETTİM. Bu kadar da olmaz dedindirecek cinsten bir penaltı yine. drummer 30.10.2005, 13:02 kaç defa söyledim gene söylüyorum bu sene fener şampiyon ne yaparsanız yapın neederseniz edin bu böyle biline. nedenlerinide sıralamıştım daha önce. spora siyaset girmiştir,iktidar ın başındaki adam fenerlidir ne yapıp edip bu işi her türlü çirkinliğe rağmen bitirecekler. fener tarihinde 3 defa üst üste şampiyon olacak. çünki galatasarayın ve beşiktaşın üç defa üst üste şaöpiyonlukları var,fenerin yok . onlarda ite kalka olacak işte.belki önümüzdeki senede şampiyon olur ve galatasarayın rekorunu yakalar. hemso58 30.10.2005, 13:07 OLAN OLMUS DUA EDINDE SIVASTAKI MACTA BOYLE SEYLER OLMASIN puar 30.10.2005, 13:10 Yine FENERASYON yine Penaltı...Bu devran böyle gelmiş böyle devam eder...Ve bunun önüne ne Fedarasyon nede Tahkim geçebilir...AZİZ yıldırım herşeyin önünde... EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ... helal olsun sana serhan gardas... :) gerçi dünkü macta direkten donen çok posizyonlar vardı ama olsun berabere kalsaydı....haftaya en az ikinci olurduk... ErdalGüler 30.10.2005, 13:33 BÜTÜN ARKADAŞLAR FENERBAHÇE HAKSIZ YERE KAZANDI DİYORLAR AMA ALEKSİN DÜŞÜRÜLDÜĞÜ POZİSYON İZLEYENLER VARSA PENALTIYDI... AYRICA GAZİANTEP GÜZEL OYNADI HAKSIZ YERE YENİLDİ DENİYOR ANCAK BEN MAÇI İZLEDİM. FENERBAHÇE NOBRE İLE 4 DEFA KALECİYLE KARŞI KARŞIYA KALDI VE BELKİDE ANTEP FARKLI BİR MALUBİYETTEN KURTULDU.... ANTEPİN SADECE KALEYİ BULAN 1 ŞUTU OLDUĞUNUDA UNUTMAYALIM. FENERBAHÇE BU SEZON ÖZELLİKLE İYİ OYNAYAN BİR EKİP BİZ BU TARTIŞMALARI BIRAKIP ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAKİ MAÇTA NE OLACAĞINI DÜŞÜNMELİYİZ. SİVASIMIZIN EĞER GOL YEMEZSEK MAÇI KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM... GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİRMAÇ OLACAK... GOLÜ BULUP DEFANSI SAĞLAM TUTARSAK BU MAÇI KAZANIRIZ ALLAHIN İZNİYLE... Sarkdakikisla58 30.10.2005, 13:37 her zamanki gibi puar 30.10.2005, 13:39 MACI BENDE İZLEDİM ANTEPİ TEK ŞUTU VAR....FENER 20 TANE GOL POSİZYONUNA GİRDİ GOLDE SON DK KADA GELDİ GOLDEN ONCEDE BÜYÜK KARAMBOL VARDI....GERÇEKLERİ GÖRMEK LAZIM.. x_burnley 30.10.2005, 13:42 saygısızlık çifte standart terbiyesizlik daha ne diyeyim bir takımın hakkı bu kadar kolay mı yenir bu nasıl hakemlik kahrolsun 3 büyük emparyalizmi konyada elle atılan gol ve burda 90+3 de komedi bir penaltı olmaz olamaz korkarım aynı çifte standart bizim başımıza gelmesin o zaman fener nasıl çıkar 4 eylülden hakem nasıl çıkar 4 eylülden düşünün MERİÇ 30.10.2005, 13:50 Olmayan penaltının golüyle yendiler inşallah haftaya bizim maça böyle bi hakem gelmez! ErdalGüler 30.10.2005, 13:53 BİZ SİVASSPOR OLARAK BÜYÜK BİR TAKIMSAK YENİLDİĞİMİZ(İNŞALLAH OLMAYACAK) BİR MAÇTAN SONRA HİÇBİR MAZERETİN ARKASINA SIĞINMAMALIYIZ... HATAYI KENDİMİZDE ARAMALIYIZ. NE SUÇU HAKEME NEDE BAŞKA SEBEPLERE ATMAMALIYIZ. HAKSIZLIK YAPILIYORSA BUNA KARŞI SAHADA MÜCADELE VERİP CEVABINI VERMEMİZ GEREKİR... İKİ HAFTA ÖNCEYDİ SANIRIM GALATASARAYIN BERABERE KALDIĞI MAÇTA ORHAN AK TI SANIRIM (HATAM VARSA KUSURA BAKMAYIN) KAYBETTİKLERİ MAÇTAN SONRA NEREDEYSE AĞLAMAKLI BİR İFADEYLE HAKEMLER BİZİ NİYE GÖZETMİYO BİZDE BUNU İSTİYORUZ(ANELKANIN KALECİYE FAUL YAPARAK ATTIĞI GOLDEN SONRA) GİBİ BİR İFADE KULLANDI. YA ALLAH AŞKINA SEN ADAM GİBİ OYNAMA ONDAN SONRA HAKEMDEN MEDET UM... LÜTFEN BİRAZ OBJEKTİF OLALIM VE OYNANAN OYUNA BAKALIM BAZI SAPLANTILARDAN DOLAYI YANLIŞ FİKİRLERE KAPIILMAYALIM VE ADİL OLALIM.... Sivasli-Imparator 30.10.2005, 13:57 Yazik oldu, Biz bu maci alsaydik onlar berabere oynasaydi puan farki azalacakti ama hakkini vermek lazim. Fenerbahçe inanilmaz sekilde bu maçi haketti;). Antep'in 1 sutu var kaleye.. AYDIN1985 30.10.2005, 14:02 Adamlar yari Futbol yari Voleybol oynayarak birde bunu unutmamak lazim 12. Futbolcusuylan maci kazaniyor, olmaz böyle birsey. Maca bakmadim ama radyodan dinledim, ve sipiker bulundugu yerden pozisyonu görmedigini söyledi fakat hakem pozisyona cok yakinmis. Simdi soruyorum eger bu penalti gercekten penalti degilse bu hakem elestirilerden korkmuyormu. Benimki de soru olsun hangi Fenerbahce macini yöneten hakem korkmus ki bu korksun. puar 30.10.2005, 14:04 BİZ İZLEDİK MERAK ETMEYİN FARKA GİDECEK MAC 1 0 BİTTİ..BİZ HELE BU RİZEYİ YENELİMDE Bİ DAKİ HAFTANIN YORUMUNU YAPARIZ dj_sado_88 30.10.2005, 14:15 ADAMLAR HE YOLUN BAŞINI TUTMUŞLAR BÖYLE OLUNCA FEDERASYONDA BUNLARA ÇALIŞIYO HAKEMLERDE BUNLARA ÇALIŞIYO OLAN ANADOLU KULÜPLERİNE OLUYO tugcin 30.10.2005, 17:01 valla adamlar bala şansa gidiyorlar, kör topal anlayacağınız....zaten bir yerde tıkanacaklar..o da haftaya Allah izin verirse....bu fenerden takımmı olur ya!İki üç tane adamları var sırtlayan...onları çıkarsan olay biter zaten... muRTix1 30.10.2005, 17:02 bakalım sivastata bu kadar şanslı olabileceklermi bizim defansımız bjk defansına benzemez:) hagi 30.10.2005, 17:55 Sivassporumuz onlara iyi bir futbol dersi verecek..fb nin iyi, star oyunculari var ama futbol dan anlayan kimse yok, baslarinda bir aziz yildirim var, o da federasyonla yogun bir çalisma içinde, ama bence tek büyük Sivasspor onlarin önüne geçip dur diyebilecek güçte... extrasivas 30.10.2005, 19:16 hadi bakalim hakemler 1. siraya yukseldi bu hafta ama eyyyy hakemler bir gun gelicek sizin gucunuz hic birseye yetmeyecek iste o zaman it gibi kalicaksiniz DJMuRaT 30.10.2005, 19:24 MACI BENDE İZLEDİM ANTEPİ TEK ŞUTU VAR....FENER 20 TANE GOL POSİZYONUNA GİRDİ GOLDE SON DK KADA GELDİ GOLDEN ONCEDE BÜYÜK KARAMBOL VARDI....GERÇEKLERİ GÖRMEK LAZIM.. Ya Git allahını seversen Seni hepimiz tanıyoz Hala Feneri tutyon!!SivasSporumuzn Gs le oynadığı maçta Fener Diye tribünde tempo tutuyosunuz ondanda Bizde Sıkı sivassporlu yok felan diyorsunuz.Walla geçin artık bunları Tek Gerçek Sivasspor Gerisi Traşşşşşşşşşş GeCeVeMaVi58pRf 30.10.2005, 19:49 ya bırakalım artık su fenerbahceyi burası sivasspor.com bu kacıncı böle galip gelişleri ya nadolu takımlarının emegine yazık haftaya sivasspor la oynuyacaklar aynı sey sivasın basına gelse ve son dakıkada haksız yere penaltı verse hakem bu fenerı hala destekleyenleri o zaman görmek isterim bırakalım artık su istanbul takımlarını arkadaslar hersey sivasspor ve sivas için olsun sivası ve sivassporu destekleyelım Sarkdakikisla58 30.10.2005, 20:31 hem fener hemde gaziantep cok iyi oynadilar fener daha cok bastirdi ve maci aldi anadoludan kimse sampiyon olacani sanmiyorum ama sivasin sampiyon olacagini biliyorum balici 30.10.2005, 22:19 güzel oynamış olabilirler.ne kadar güzel oynarlarsa oynasınlar son vurşu yapamamışlar.penaltı diyen arkadaşlar allah aşkına etmeyin eylemeyin uzaktan yakından alakası yok.alex nerde top nerde kım kime takılmış gorun bazı şeyleri FB06 31.10.2005, 11:23 cok acık bir penaltı. Futbol 90 dakikadır 1. dkyle 90. dk arası fark yok yagmur_yurek 31.10.2005, 11:27 TARTIŞMAYA AÇIK BİR PENALTI BANA GÖRE İYİ FUTBL OYNAYAN KAZANDI C.TESİ GÜNÜ. pomaq 01.11.2005, 13:43 TARTIŞMAYA AÇIK BİR PENALTI BANA GÖRE İYİ FUTBL OYNAYAN KAZANDI C.TESİ GÜNÜ. okudugum en güzel yorum bu bu arada forumda yeniyim hepinize selamlar shadow3458 01.11.2005, 13:51 GERCEKTEN YAĞMUR_YÜREK ARKADAŞIMI KUTLUYORUM EN GÜZEL YORUM TEBRİKLER |