Orijinalini görmek için tıklayınız : BU NASIL HAKEMLİK !!!!!!!

süper sivas
17.10.2005, 12:58
Ayak kırıldı, hakem Cüneyt 'devam' dedi!

Denizlili Güven'in ayağı böyle kırılırken, hakem Cüneyt Çakır faul bile vermedi.

Fear play
(Korku oyunu)

Denizli-V. Manisa maçında, Yılmaz öyle bir faul yaptı ki genç Güven'in ayağı iki yerden kırıldı. Hakem Cüneyt Çakır, faul düdüğü bile çalmadı.

Denizli'de maçtan çok Güven'in sakatlığı konuşuldu. 26. dakikada Yılmaz'ın darbesiyle yere yıkılan genç oyuncunun sol kaval kemiği kırıldı. Hastaneye kaldırılan Güven'in en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

süper sivas
17.10.2005, 13:02
ARKADAŞLAR RESMİ SİZE BÖYLE GÖSTEREBİLDİM AVATAR OLARAK
Ayak kırıldı, hakem Cüneyt 'devam' dedi!

Denizlili Güven'in ayağı böyle kırılırken, hakem Cüneyt Çakır faul bile vermedi.

Fear play
(Korku oyunu)

Denizli-V. Manisa maçında, Yılmaz öyle bir faul yaptı ki genç Güven'in ayağı iki yerden kırıldı. Hakem Cüneyt Çakır, faul düdüğü bile çalmadı.

Denizli'de maçtan çok Güven'in sakatlığı konuşuldu. 26. dakikada Yılmaz'ın darbesiyle yere yıkılan genç oyuncunun sol kaval kemiği kırıldı. Hastaneye kaldırılan Güven'in en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

agca58
17.10.2005, 13:08
türk hakemleri bunlar normaldir ..adam sahada ölse bile zannederki yalandan yapıyor ..oyunu devam ettirir..yazıklar olsun bu hakem denen zillete

yusuf_07
17.10.2005, 13:12
BUNLAR HEP OLUYOR.......
İKİ SENE ÖNCE GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA KEMAL İN DE AYAĞI KIRILMIŞTI VE HAKEM ALİ AYDIN DEVAM DEMİŞTİ.....
ARTIK BU HAKEMLER DEĞİŞMELİ..................... ....

ErdalGüler
17.10.2005, 13:26
Türkiyede yaşanan olaylar ve hakem facialarını biliyoruz. Bu davranışda affedilecek gibi değil Ama yine de hakemlerede hak vermek lazım anlık kararlar vermek zorundalar. Çoğunun bu kararları istemeden verdiğini de düşünmek lazım... Her önüne gelen suçu hakeme atıp sıyrılmaya çalışıyor. Lütfen tahriklere kapılıp gerçek olayları gözümüzden kaçırmayalım...

Kokomo
17.10.2005, 13:30
Geçen seneki V.Manisa-Sivasspor (2-2) maçında, maçın 3.dk'sında Cafer'in
bizim oyuncumuz Can'a korner noktasında çift dalıp ayaklarını kırmaya teşebbüs etmesine, bırakın kırmızı - sarı kartı FAUL bile vermeyen, aciz, korkak ve bilgisiz bir hakem bozuntusudur.

Haluk Ulusoy & Bülent Yavuz döneminin arta kalan son pisliklerindendir ...

etobur_58
17.10.2005, 13:54
YAHU KARDEŞİM BU NE PİŞKİNLİKTİR YAA ŞİMDİ BU HAKEME HAFTAYA YİNE MAÇ VERİR BİZİM FEDERASYON ŞAŞIRMAYIN

Hasim
17.10.2005, 14:15
Ve yine geçen sene Vestel maçında uyduruk bir penaltıyla bizi 3 puandan eden hakemdir. Cüneyt Çakır.

x_burnley
17.10.2005, 14:29
ben türk hakemlerine hiç bir zaman güvenmiyorum gerçekten bu hakemlerle bu lig nasıl yürüyor bilmiyorum ama şu pozisyonu görünce artık hakem hakkında yorum yapmıyacağım bu zaten bir rezillikti ve devam edip gidiyor geçmiş olsun kardeşimize inşallah bir an evvel sahalar döner umarım

1967 dernek serkan20
17.10.2005, 14:57
bizim türk hakemleri yılardır böle
gerçekten güvenin pozisyonunda içim parçalandı
Allah kimsenin başına wermesin
güven kardeşe acil şifalar diliyorum
gelelim hakemlere gerçekten o pozisyonu es geçmesi hayret bir olay
bunlar bu yüzden adam olamıyorlar
her zaman düşündüm neden bizim ülkedende bir collina çıkmasın diye
hakemlerimiz özenmiyor bile
bu yüzden hiç birşey olmaz bu hırsız hakemlerden