Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞİMDİ ERCİYESİ DEVİRMEYE!!!!!!!!!!

burak_baykal
18.09.2005, 16:51
SİVASSPOR GERÇEKTEN BU MAÇI AZİM GÖSTEREREK TRABZONU DEVİRMEYİ BAŞARDI VE HAK ETTİ.O GÜNÜ MAÇDA BENDE ORADAYDIM.GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK SAHA İÇİNDE YAPTIM.VE SİVASIN OYNAYIŞINA BAKTIĞIMDA ÇOK GÜZEL (ARTI) POZİTİFLER OLUŞTURDU.İNŞALLAH K.ERCİYES MAÇINDADA AZİM GÖSTEREREK TRABZONA GÖSTERDİĞİMİZ GİBİ ERCİYESEDE FATURASINI KESMEK OLMAK. YİĞİDOLARA ERCİYES KARŞISINDA BAŞARILAR DİLERİM....................... ...

HERŞEY YİĞİDOLAR İÇİN
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN

sVs
18.09.2005, 16:56
abi bu maça dikkat derim ben geçen seneye kadar erciyese karşı şansızlığımız vardı abi o yüzden dikkat diyorum ama onlardan daha derli toplu takımız uyumsuzluk sıfır bizde

GeCeVeMaVi58pRf
18.09.2005, 16:57
bence sivasspor enzor viraja girmiştir önümüzdeki 3 macı kazanarak artık ligdeki yerimizi belli etmek isteyecegız inşallah bu maclardan alnımızın akıyla cıkacagız günden güne sivasspor zirveye...

twity_58
18.09.2005, 17:04
arkadaslar kayserı bızı zorlayabılır ama suan bulundugu yer bızı korkutmasın kayserının. cunku daha hiç zor mac yapmadılar ilk ZOR rakıplerı bız olacagız hayırlısıyla ınsallah da zafer bızım olacak

GELIYOR GELIYOR YIGIDOLAR GELIYORR

sinan58_34
18.09.2005, 17:04
İNSALLAH BASARILARIMIZIN DEVAMINI GETIRECEGIZ BU HAFTA OYNUYACAGIMIZ MAC BIZI BIRAZ ZORLUYACAGINI TAHMIN EDIYORUM AMA BIZIM ICIN ONEMLI OLAN ZORU BASARMAKTIR SİVAS HEDEFINE ADIM ADIM YAKLASIYO INSALLAH ERCIYESIDE HAGLUP EDEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEZ

GuNaY
18.09.2005, 17:18
bizim için önemli maçlar sıralanıyor birer birer... şimdi erciyeside SİVASSPOR'a hasret kalan taraftarlarımızın kayseriye giderek verecek oldukları destekla daha kolay geçeceğine inanıyorum... sonunda iklimi aynı olan bir yerde oynayacaklar...

5841
18.09.2005, 17:38
valla kayserıden hıçmi hiç korkum yok .bu maçi alacagız başka yolu yok.

ErdalGüler
18.09.2005, 17:45
Erciyes maçı zor olabilir ama oynadığımız maçlara baktığımız zaman Sivasspor
rakipleri karşısında hakkıyla ve güzel oynayarak kazanıyor veya kaybediyor (Sadece Galatasaray mağlubiyeti).
Ayrıca Erciyesi takım olarakta iyi tanıdığımızı düşünürsek bu maçı kazanmak
hiç de zor olmayacaktır. Daha yeni olduğumuz bir ligde tanımadığımız
rakiplerimize ecel terleri döktüren SİVASSPOR trabzon karşısındaki futbolla
bu maçı kazanır diye düşünüyorum..

ferhat38
18.09.2005, 17:51
EDİTLENMİŞTİR.....

ErdalGüler
18.09.2005, 18:01
EDİTLENMİŞTİR....

Öncelikle bizim komşumuz ve kardeş takımlarımız kayseri takımları ama nedense biz kardeşliği savundukça diğer rakiplerimiz kötü düşünüyorlar. Hemde bir kayserilinin böyle düşünmemesi lazım futbol bu kazanırızda kaybederizde ama önemli olan dostluk ve kardeşlik. Yazık eğer böyle düşünüyorsan...

bbptek58
18.09.2005, 18:19
erciyes maçını alarak galibiyet serisine başlayacağız
sivası artık kimse tutamaz

KEREM_58_34
18.09.2005, 18:39
ölmek var dönmek yok bu maç bizimdir !!!!

1967_DERNEK_NAİL
18.09.2005, 19:07
EDİTLENMİŞTİR...
SEN MAN YAKMISIN OLUM NEYAZDIGININ FARKIN DAMISIN ALLAH SENİN BELANIVERSİN
MADEM ÖYLE KEN DİN LE ÖVÜNÜYON SANA YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİKEN DİNİ BİLMEZLERİN YÜZÜNDEN BİZ KOMŞUMUZLA DÜŞMAN OLMAYIZ SALAK MANYAK GERİZEKA BİDAHA NE YAZDINA DİKKAT ET SENİ ÖPERLER SONRA

kursad58
18.09.2005, 19:07
ERCİYES MAÇI ÇOK ZOR GEÇMEYE ADAY BİR MAÇ HEMDE BÖYLE BİR TS GALİBİYETİNDEN SONRA İNŞALLAH FUTBOLCULARIMIZ REHAVETEGİRMEZLER AMA LORANT GİBİ BİR HOCANIN BU REHAVETE İZİN VERMEYECEĞİNE İNANIYORUM İNŞALLAH EN AZINDAN 1 PUAN ALIRIZ

1967_DERNEK_10UR
18.09.2005, 19:40
EDİTLENMİŞTİR...
BÜTÜN GÜCÜMÜZLE KAYSERİDEYİZ...ARTIK ŞU ADAM ÖLDÜRME SEVDASINDAN VAZGEÇİN..VE BU OLAYI BİR DAHA AĞZINIZA ALMAYIN ...BU HAFTA KAYSERİDEYİZ...

CAGLAYAN
18.09.2005, 19:52
GELİNDE GÖRÜN KAYSERİYE BU TAKIMA NASIL SAHİP ÇIKIYORUZ TÜRKİYEDE BAZI TARAFTAR GRUPLARI İKİ TAKIMI KALDIRAMAZLAR DİYOR AMA BİZ KAYSERİLİYİZ VARMI DAHA ÖTESİ DİNLESİVAS KAYSERİSPOR HAYAT SENSİN DÜNYAM SENSİN HERŞEY SENSİN GELECEKSE TÜM ACILAR BİZ HAZIRIZ SENDEN GELSİN BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN GELİNDE BİR 40KİŞİ DAHA ÖLDÜRELİM

Arkadaslar Lütfen Böylesi kendini bilmeyen *****larin gazina gelmeyelim!!
ne dedigini bilmeyen ZAVALLININ birisine benziyor .
http://www.sivasspor.com/takimlar/fotolar/spor_sevgi.jpg
bu Zavallinin yazisini Silmiyorum. Komsumuzdan giren olursa Okusun diye

gercek58li
18.09.2005, 20:05
Bizim eski adiyla K.Erciyes simdi Kayserispor olan takima sansimiz tutmuyordu.
Su andaki erciyesi gececegimize inaniyorum.

YÜRÜ YIGIDO KIM TUTAR SENI...

osman nuri kurt
18.09.2005, 20:26
Yigidolar, bunu kabul etmemiz lazimki; Erciyes gibi super kadrosu olan 1 takimi yenmemiz, sivasli birinin aya gitmesi gibi bisey. Tabii top yuvarlak. Baktin adamlar kendi kalesine atarlar.

drummer
18.09.2005, 20:38
EDİTLENMİŞTİR...

EDİTLENMİŞTİR....

Everest
18.09.2005, 20:58
yenecez baska yollu yok 3-1 mac bizim ...

ich_liebe_dich
18.09.2005, 21:05
SİVAS AZİMİ VE BİRLİKTELİĞİ İLE BU MAÇTAN DA ANLININ AKIYLA ÇIKACAKTIR.....

ŞU ANA KADAR OYNADIĞIMIZ MAÇLARDA ERCİYESE ÜSTÜNLÜK KURMAYI BAŞARDIK İNŞALLAH YİNE OLACAK BİZ İNANDIK........

HER ZAMAN HER YERDE ÖLÜMÜNE SİVASS

<<<<ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ<<<<<

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR EĞER TOPRAK UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR....

turanozkanli
18.09.2005, 21:06
bak sevgili kayserili arkadaş anladığım kadarı ile sen ya çok genç yada zır cahil birisin konuştuğun kelimenin idrakine varmayacak kadar gözünü kan bürümüş aslında sen gözetim altında tutulmalısın RUH HALİN BOZUK SENİN yıllar önce küllenmiş acıların senin gibi hasta ruhlu insanlar tarafından yeniden gündeme geleceğini sanıyorsan aldanıyorsun beni buradan okuyan kayserili arkadaşlar var ise böyle MANYAKLARI aranızdan temizleyi böyle APTALLAR kayseriye zarar verir sonuçta bir karşılaşmadır iyi olan kazansın saygılar

ich_liebe_dich
18.09.2005, 21:28
ERCİYESİ ÇOK RAHAT GEÇECEK BİR TAKIMIMIZ VAR İNANIYORUMKİ GALİP GELEN TARAF SİVAS OLACAK

<<<<<<<<ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ<<<<<<<

DursunOZER
18.09.2005, 23:00
MAÇA GELECEK ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE KAYSERİDE YAŞAYAN SİVASLILAR LÜTFEN İRTİBATA GEÇELİM ORGANİZE OLARAK MAÇA GİDELİM
dursunozer58@hotmail.com

1967_DERNEK_MUSTAFA
18.09.2005, 23:04
TURKIYEDE OLUP VE AVRUPADAN GELMEK ISTEYENLER KAYSERİ STADINA BEKLIYORUZ..

ŞİMDİ BU YAZIMA İCRAATLI Bİ YAZI BEKLİYORUM!..

hagi
18.09.2005, 23:23
Erciyes en zor maçlardan birisidir bence..adamlar 90. dakikaya kadar hiç birakmiyor...Bunu da 3 puanla atlatirsak çok iyi olur

Yigido58_NL
19.09.2005, 00:22
HAYDI BE YIGIDOLARIM TRABZON ILK YENILGISINI BIZDEN ALDI,SIMDI SIRA ERCIYES TE ONLARADA ILK YENILGIYI BIZ TATTIRALIM.
HAYDI YIGITLERIM

Yigido58_NL
19.09.2005, 00:50
Yigidolar, bunu kabul etmemiz lazimki; Erciyes gibi super kadrosu olan 1 takimi yenmemiz, sivasli birinin aya gitmesi gibi bisey. Tabii top yuvarlak. Baktin adamlar kendi kalesine atarlar.
TRABZONU YENMISIZ,GALATASARAYI BAYA BIR ZORLAMISIZ,ERCIYES DEDIGIN KIMKI ONLARDA BIZIMLE CIKTI SUPER LIGE.ARTIK HIC BIR TAKIMI BUYUK GORMEK YOK TABIKI KUCUK GORMEKTE YOK.BENCE BU SENE SUPERLIG ACAIP CEKISMELI GECECEK.SACMA GELEBILIR AMA BUTUN TAKIMLARI BIR TUTUYORUM BEN.

e17eren
19.09.2005, 11:31
k.erciyes maçı çok önemli umarım kazanırız
bu kayserili arkadaşın yazdıklarını okuyamadım ama geçmiş konularda trabzonlu arkadaşların yazılarını okusun da taraftar nasıl olurmuş öğrensin(trabzonlu arkadaşlara teşekkür ederim dostça sitemize geldiler)
bu kayserili arkadaş kayserilerin sivaslılardan çok olduğunu düşünüyorsa
biz istanbulda kayserilileri mıknatısla bulamıyoruz

disikartaL_mrv
19.09.2005, 11:40
Bu maçta Sivasspor'a başarıLar diLiyorum ve inanıyorum ki 3 puanı alacaklardır.DepLesman maçlı biraz daha zorLu geçer ama Sivasspor'a güveniyoruz.

acakislalimahoni
19.09.2005, 11:48
hadi bakalım sıra sizde bu takım süper oynuyor ileri oyuncularda gün gectikce iyiye gidiyor basaracaklarına eminim

CÜSSKB-Aynur
19.09.2005, 13:56
Sivasspor başarısının tesadüfen olmadığını herkese gösterdi.
Kayseri Erciyes tende 3 puanla döneceğimize inanıyorum.

devrim_can_58
19.09.2005, 14:21
erciyes iyi takım ama kazanacağımıza inanıyorum.bu arada kayserili sana kemık atan yok.lafa soze de gerek yok. neyapacaksanız yapın.ısıracak kopek havlamazmış...

1984zalim58
19.09.2005, 14:46
YA bu maçtan okadar korkman .kayseri macını 2-0 alırız

1967_DERNEK_10UR
19.09.2005, 15:09
LAN İBNELER ONU KÜÇÜK BİR SİMİTÇİYİ ÖLDÜRÜRKEN DÜŞÜNECEKTİNİZ TABİKİ TÜM ANADOLU TAKIMLARI KARDEŞTİR AMA 2 SENE ÖNCE SİVASA GELDİGİMİZDE HEPİNİZ BİZE DÜŞMAN GİBİ BAKIYORDUNUZ EGER POLİSLER OLMASAYDI BİZİ ÖLDÜREBİLİRDİNİZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZ ALAYINA İSYANKARIZ BU ALEMİN KRALIYIZ SÜRGÜNDEKİ ÇILGINLARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZ ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ ALAYINA İSYANKARIZ ÇÜNKÜ BİZ KAYSERİLİYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ÇOK DEFA JOPLANDIK NEZARETHANEDE UYANDIRILDIK BİZ BETONLAR ÜSTÜNDE ŞUBELERDE İSMİM STADLARDA RESMİM ANNEMDEN VAZGEÇTİM BÜYÜK KAYSERİ İÇİNNNNNNNNNN
GEÇEN SENE POLİSE DUA EDİN YOKSA ÇIKIŞINIZ YOKTU 4 EYLÜL STATYUMUNDAN ..BU SİTEYE GİRİYORSAN ADAM GİBİ YAZ YOKSA DEFOL GİT...GEÇEN SENEKİ GİBİ DAYAK YEMEK İSTEMİYORSANIZ ADAM GİBİ YAZARSINIZ

GeCeVeMaVi58pRf
19.09.2005, 15:17
LAN İBNELER ONU KÜÇÜK BİR SİMİTÇİYİ ÖLDÜRÜRKEN DÜŞÜNECEKTİNİZ TABİKİ TÜM ANADOLU TAKIMLARI KARDEŞTİR AMA 2 SENE ÖNCE SİVASA GELDİGİMİZDE HEPİNİZ BİZE DÜŞMAN GİBİ BAKIYORDUNUZ EGER POLİSLER OLMASAYDI BİZİ ÖLDÜREBİLİRDİNİZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZ ALAYINA İSYANKARIZ BU ALEMİN KRALIYIZ SÜRGÜNDEKİ ÇILGINLARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZ ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ ALAYINA İSYANKARIZ ÇÜNKÜ BİZ KAYSERİLİYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ÇOK DEFA JOPLANDIK NEZARETHANEDE UYANDIRILDIK BİZ BETONLAR ÜSTÜNDE ŞUBELERDE İSMİM STADLARDA RESMİM ANNEMDEN VAZGEÇTİM BÜYÜK KAYSERİ İÇİNNNNNNNNNN

seni sadece kınıyorum terbiyesiz kendini bilmez senin kayserili olduguna inanmıyorum oraya gelince karsıma cıkma sakın ...

sinan58_34
19.09.2005, 15:20

ARKADASLAR BOYLESI INSANLARIN GAZINA GELMEYELIM ONLARA DURUSTLUGUMUZLE OYUNUMUZLA HADLERINI BILDIRECEZ

eren1
19.09.2005, 15:21

İBNE KELİMESİNİ SANA İADE EDİYORUM

özsivasli1903
19.09.2005, 15:22
eger haftasonu bi aksilik olmazda sivassporumuz erciyesi yenerse önü baya acilacak ve öbür hafta taraftari huzurunda denizliyide yener ve üst siralari sarsar... yari sezonda bir iki takviye ile ilk dörte gireriz ....
neden olmasin....seneye uefa olabilir.... slmlar özsivasli bugra....

Er58Ol
19.09.2005, 15:26
olmaz diye bişey yok...OLACAK İNŞALLAH

serserilerin_prensi
19.09.2005, 15:34
bizler inandık sivas inandı türkiye inandı daha başka söz varmııı......
______________________________ _____
SİVASLI OLMAK SEVDALI OLANLARIN DESTANIDIR SİVASLIYIZ ÖZELİZ......

sinan-58
19.09.2005, 15:43
arkadaşlar erciyesin yerine bakmıyalım çunku biz 2 tane buyuk takımla oynadık

Dağcı
19.09.2005, 16:32
Ne olursa olsun, iki anadolu arslanı kapışacak. Bence zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. Bol gol izleyebiliriz.

İyi konsantre olan kazanır. Unutmayalım maçlar artık 90+5 dakika

Er58Ol
19.09.2005, 17:00
inşallah 90+5 lerde gülen taraf hep biz oluruz....

serrkann58
19.09.2005, 17:02
Gerçekten çok zor bir maç olacak inşallah erciyesi yenecegiz.....

34-murat-58
20.09.2005, 09:16
BENCE COK RAHAT YENECEGIZ...
HATTA 3- O OLUR.......

patya-reklam
20.09.2005, 09:25
Ben Kayseriden korkuyorum sebebi ise takımı tanıyor olmamız ve de trabzonu devirmiş olmanın verdiği rahatlık rehavete dönüşebilir diye de düşünüyorum
Umarım korktuğum başıma gelmez ve onlara da ilk mağlubiyetlerini biz tattırırız

kursad58
20.09.2005, 10:14
ligde iki tane göz kamaştıran takım var bir onlar diğeri biz şimdi sıra tek alkışlanan gözkamaştıran takım olmakta formda erciyesi yenerek sivasın adını bir kez daha manşetlere taşıyacağız inşallah bu hafta sonuda türkiyenin konusu sivas olacak

kayserili76
20.09.2005, 22:41
öncelikle sizi tebrik ederim cok basarili bir takiminiz var, almanlarin bir atasözü vardir: her koyun sürüsünün icinde siyah koyun olur diye, yani üc bes tane kendini bilmez malesef he zaman her yerde cikar onun icin fazla önemsemeye gerek yok, üc bes kiside koca sehirleri camialari baglamaz. Gecmiste yasanmis bazi akilsiz kimselerin meydana getirdigi olaylari anmak bile yanlis, insan akliyla insandir. sivas-kayseri kardes sehirlerdir ve birbiriyle sürekli icicedir, kayseride bir sürü sivasli yasiyor . Maca gelince iki takim icinde zor olacak, ikiside az gol yiyen ve az atan takimlar, yani adeta birbirin kopyasi, tahminin az pozisyon yasanir degerlendirende kazanir ama bana tipik bir beraberlik maci gibi geliyor, hakeden ve iyi oynayan kazansin diyorum

extrayigido
20.09.2005, 23:28
editenmistir

GuNaY
21.09.2005, 00:31
zorda olsa yeneceğimize inanıyorum... bu mactada bir takımın namağlupluğuna son veririz ins :)

gercek58li
21.09.2005, 01:25
öncelikle sizi tebrik ederim cok basarili bir takiminiz var, almanlarin bir atasözü vardir: her koyun sürüsünün icinde siyah koyun olur diye, yani üc bes tane kendini bilmez malesef he zaman her yerde cikar onun icin fazla önemsemeye gerek yok, üc bes kiside koca sehirleri camialari baglamaz. Gecmiste yasanmis bazi akilsiz kimselerin meydana getirdigi olaylari anmak bile yanlis, insan akliyla insandir. sivas-kayseri kardes sehirlerdir ve birbiriyle sürekli icicedir, kayseride bir sürü sivasli yasiyor . Maca gelince iki takim icinde zor olacak, ikiside az gol yiyen ve az atan takimlar, yani adeta birbirin kopyasi, tahminin az pozisyon yasanir degerlendirende kazanir ama bana tipik bir beraberlik maci gibi geliyor, hakeden ve iyi oynayan kazansin diyorum

Buyur iste bu arkadasta Kayserili,öteki kendini bilmezde Kayseriliydi.Inaniyorumki bu arkadas gibiler cogunluktalar ve böyle ayrik otlarina prim vermezler.
Dostluk her seyin üzerindedir...
Ben Sivassporun maci 3-2 alacagini düsünüyorum.

ilteriş58
21.09.2005, 13:09
bence 2-1 alırız.

Blackkite
21.09.2005, 13:41
Allah'ın izniyle Erciyes de yıkılacak önümüzde !!

Blackkite
21.09.2005, 13:50
zorda olsa yeneceğimize inanıyorum... bu mactada bir takımın namağlupluğuna son veririz ins :)

inşallah !!

ali agca
22.09.2005, 02:57
zor ama önemli olan zoru başarmak degilmi !!! trbzon macından daha zor bı mucadele olucakk DİKKAT etmeliyiz erciyes bulundugu yere kolay gelmedii zor olucak ama KAZANICAZ

GuNaY
22.09.2005, 03:42
kazanılan maçlar zorluk derecesine göre daha bir değerli oluyor... ve bu haftada öyle olacak inş.

cavres__ss
22.09.2005, 05:47
erciyesi yenip yolumuza devam edeceğiz inşallah. Başarılar YİĞİDOLAR

osman nuri kurt
22.09.2005, 08:33
Bu gidisle Erciyes mali goturur bence. Yigitligimize leke gelecek ama, isin gercegide bu maalesef...

Bence,
Erciyes 3
Sivas 1

BUNU ILK BURADA GORDUNUZ...

osman nuri kurt
22.09.2005, 08:40
Soylentiler gore, Kayseri "Kodamanlari" kesenin agzini acmislar. Yoneticilere "masa alti veyehut masa ustu" biseyler verip fazla yorulmadan mali gotureceklermis. Yigitlige yakismaz ama, bizimkiler maalesef hayir demezle.

osman nuri kurt
22.09.2005, 08:44
inşallah !!

You keep dreaming my friend. I hope your dream won't out turn to be a nightmare.
insallah...

Dağcı
22.09.2005, 08:47
Soylentiler gore, Kayseri "Kodamanlari" kesenin agzini acmislar. Yoneticilere "masa alti veyehut masa ustu" biseyler verip fazla yorulmadan mali gotureceklermis. Yigitlige yakismaz ama, bizimkiler maalesef hayir demezle.

??????????

Maçın zor olacağını biliyoruz. Benim kanaatim en az 1 puanla döneriz...

CÜSSKB-Aynur
22.09.2005, 13:17
Bu hafta bir ilki daha başaracağız, K.Erciyesspor dan 3 puanı alarak.

abircan
22.09.2005, 13:30
YİĞİTLİK NAMI EL SÖYLEMESİYLE DEĞİL, BİLEĞİNİN HAKKIYLA KAZANILARAK ALINIR, ŞİKE, MİKE TEŞVİK MEŞVİK DUYMAK BİLE İSTEMİYORUM DELİKANLI GİBİ BİR TAKIMIMIZ VAR DAHA İLK MAÇLARDA BÖYLE ŞEYLERİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM TÜM SİVASIN LANETİ ÜSTLERİNE OLUR DİYORUM EĞER ÖYLE ŞEYLER KONUŞULDUYSA BİLE,

TEMİZ TAKIM TEMİZ FUTBOL TEMİZ YÖNETİCİ İSTİYORUZ

GERİSİNİ SİVAS VERİR DESTEKSE DESTEK MERAK ETMESİNLER, TAKIM VE YÖNETİM RÜŞTÜNÜ İSPATLADIKÇA BU MEMLEKET ONLARI BAŞTACI EDECEKTİR.

A BİRCAN

serkankustarci
22.09.2005, 15:08
Bu gidisle Erciyes mali goturur bence. Yigitligimize leke gelecek ama, isin gercegide bu maalesef...

Bence,
Erciyes 3
Sivas 1

BUNU ILK BURADA GORDUNUZ...

Sen kesin Kayserilisin .Çok belli oluyor.Kayserili olduğunu açıkla ve fikirlerini düzeyli bi şekilde açıkla .Yiğido her zaman her yerde yiğidodur,senin lafınla kaybedilmez.

serrkann58
22.09.2005, 15:18
SİVAS AZİMİ VE BİRLİKTELİĞİ İLE BU MAÇTAN DA ANLININ AKIYLA ÇIKACAKTIR.....

ŞU ANA KADAR OYNADIĞIMIZ MAÇLARDA ERCİYESE ÜSTÜNLÜK KURMAYI BAŞARDIK İNŞALLAH YİNE OLACAK BİZ İNANDIK........

Heryerde bir kaç kendini bilmez çıkabilir KAYSERİ de var bunlardan ama bütün KAYSERİYE mal edilemez..Yanlız yazı yazmak için yazmayın gelin burda misafirimiz olun adam gibi adam olun ...Sivas şike söylentilerini hafta sonu KAPAK YAPICAK İNŞALLAH...

ÖLÜMÜNE SİVAS CANIMIZ SİVAS....

bbptek58
22.09.2005, 15:44
inşallah bu maçı alıcaz başka yolu yok yiğidoyla hiç kimse başa çıkamaz

veloman
23.09.2005, 18:29
Sen kesin Kayserilisin .Çok belli oluyor.Kayserili olduğunu açıkla ve fikirlerini düzeyli bi şekilde açıkla .Yiğido her zaman her yerde yiğidodur,senin lafınla kaybedilmez.

merhaba sivaslı dostlar. ben istanbulda yaşıyorum erciyes taraftarıyım. ve burda çok sayıda sivaslı arkadaşlarım var. öncelikle sivassporun süper lige çıkışı kendi bölgemizden bir takımın çıkması beni çok sevindirdi. hatırlarsanız geçen sene bizlere karşı kurulan marmara kumpasını. bi sürü asılsız lafla bizlerin başarısını lekelemek için ellerinden geleni yaptılar şimdi de aşağıdan laf atıyorlar. her neyse asıl hakedenler çıktı ve bu sene sivas ve kayseri takımları zirveyi zorlayacak. taaki dışardan 3. kişiler tarafından çirkin oyunlar başlamaz ise.
maça gelirsek; bildiğiniz gibi kayseride bir çok sivaslı yaşamakta. ve bu sivaslıların bir çoğuda maça gitmek isteyecekler ve takımlarını haklı olarak destekleyecekler. bu sivasspor açısndan oldukça motive edici olacak. erciyes ise dengeli oynayan bir takım. malatya maçına gittim skor 1-1 ama bu sizi aldatmasın özellikle 2. yarı tek kale oynandı ama malatya duvarını geçemediler.
her iki takımda 7. hafta itibari ile birbirine yakın takımlar ben 3 ihtimali olan bir maç gibi görüyorum. tabii gönül erciyesin kazanmasından yana.

bu arada dikkatimi çekti yukarda alıntı yaptığım arkadaş sanırım duygularını ön plana çıkarmış, erciyes kazanır diy her sivaslı kayseriliolmak zorunda değil. bizdede sivasın kazanacağını söyleyenler var.
sonuç olarak bu hafta dışında sivasa başarılar diliyorum. kolay gelsin .

cepdoktoru38
23.09.2005, 18:56
öncelikle kendimi tanıtayım ben www.kayserispor.org taraftar sitesinin modlarındanım.
erciyes-sivas maçını öncelikle dostluğun kazanmasını diliyorum.
bizim sitemizde olduğu gibi sizin sitenizdede provakatörler olacaktır bunları lütfen kaale almayın.çünkü bunlar gerçek sivaslı ve kayserili değillerdir.farkındaysanız her maçtan önce yıllar önceki yaşanan tatsız olaylar tekrar gündeme getirilmeye çalışılıyor.ve başarılı olamıyorlar ve olamayacaklar.
geçmişin hataları geçmişte kalmıştır.
arkadaşlar kendinize iyi bakın. iyi akşamlar.

BROTHERS58
23.09.2005, 19:06
BELKİDE BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ MAÇ DİYEBİLİRİM,İLK 6 HAFTADAN BERİ SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ PERFORMANSI SAHAYA YANSITSAK YETER!
DEFANSIMIZA GÜVENİMİZ TAM,FORVATTE GÖREVİNİ YAPARSA BU MAÇ BİZİMDİR ALLAH IN İZNİYLE!!

GuNaY
23.09.2005, 19:09
öncelikle kendimi tanıtayım ben www.kayserispor.org taraftar sitesinin modlarındanım.
bizim sitemizde olduğu gibi sizin sitenizdede provakatörler olacaktır bunları lütfen kaale almayın.çünkü bunlar gerçek sivaslı ve kayserili değillerdir.farkındaysanız her maçtan önce yıllar önceki yaşanan tatsız olaylar tekrar gündeme getirilmeye çalışılıyor.ve başarılı olamıyorlar ve olamayacaklar.
evet kardes bizlerde sizin sitenize girerek başarı dileklerimizi iletiyoruz... sizden ricam bizimde burda yaptıgımız gibi provakörlere fırsat vermeyin...

1967_DERNEK_10UR
23.09.2005, 19:53
ÖNCELİKLE SİTEMİZE HOŞGELDİN BİR TARAFTAR SİTESİNİN YÖNETİCİSİYLE BURDA GÖRMEK GÜZEL...BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZ BU SİTEYE GELDİ SAÇ SAPAN YAZILAR YAZDI GİTTİ :(..AMA ŞU İYİ BİLİNSİN Kİ BİZE KARŞI YAPILAN HER TÜRLÜ YAZILI HAKARETLER VE TEHDİT İÇEREN MESAJLAR KAYSERİYE GİDECEK TARAFTARIN ARTMASINA SEBEP OLUYOR ...BU GÜZEL MESAJINA TEŞEKKÜR EDİYOM...BAŞARILAR...

cepdoktoru38
23.09.2005, 20:19
BİZ SİTEMİZDE BU KENDİNİ BİLMEZLERE KARŞI ÖNLEM ALMIŞ DURUMDAYIZ ERCİYES SİVAS MAÇIYLA İLGİLİ TÜM KONULARI VE YORUMLARI KONTROL EDİYORUZ.SİZİN SİTEDE OLDUĞU GİBİ BİZİM SİTEDEDE SAÇMA SAPAN YAZILAR YORUMLAR YAPAN KENDİNİ SİVASLI ZANNEDEN ŞAHISLAR OLUYOR.
BUNLAR BELKİDE FUTBOLUN F SİNDEN ANLAMAYAN ŞAHISLARDIR ONUN İÇİN PEK KAALE ALMAMAK GEREKİYOR.
ASLINDA BÜYÜK DOSTLUĞUN İÇİNDE YAŞAMAYA ÇALIŞAN UFAK MİKROPLAR DİYEBİLİRİZ BUNLARA:)

1967_DERNEK_10UR
23.09.2005, 20:25
BİZ SİTEMİZDE BU KENDİNİ BİLMEZLERE KARŞI ÖNLEM ALMIŞ DURUMDAYIZ ERCİYES SİVAS MAÇIYLA İLGİLİ TÜM KONULARI VE YORUMLARI KONTROL EDİYORUZ.SİZİN SİTEDE OLDUĞU GİBİ BİZİM SİTEDEDE SAÇMA SAPAN YAZILAR YORUMLAR YAPAN KENDİNİ SİVASLI ZANNEDEN ŞAHISLAR OLUYOR.
BUNLAR BELKİDE FUTBOLUN F SİNDEN ANLAMAYAN ŞAHISLARDIR ONUN İÇİN PEK KAALE ALMAMAK GEREKİYOR.
ASLINDA BÜYÜK DOSTLUĞUN İÇİNDE YAŞAMAYA ÇALIŞAN UFAK MİKROPLAR DİYEBİLİRİZ BUNLARA:)
İNTERNET ÇIKTI MERTLİK BOZULDU...KLAVYEYİ ELİNE ALAN CEBİNE 1 YTL ATAN ADAMLIK TASLIYOR..

sinan58_34
23.09.2005, 20:51

evet gardas bu dengelsız adamlar heryerde cıkıp kendını gosterıyo onemlı olan bunlara papuc bırakmamak biz kendımzı kontrol etmesını bılmelıyız ufak defek seylerde hemen gaza gelıp sevıyemızı dusurmememız lazım ınsallah cok egelencelı bı mac gececek sevdı dostluk hosgoru ıcerısınde sımdıden her ıkı takımada basarılar

GuNaY
24.09.2005, 22:17
hiçbir sorun çıkmadan gayet güzel bir şekilde maçımızı oynayacağız ve inş. 3 puanla birlikte geri döneceğiz...