Orijinalini görmek için tıklayınız : TRANSFER DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLMEDİ
SivasSpor.Com 27.01.2006, 19:16 Sivasspor’da yapılacak olan yabancı futbolcu transferindeki belirsizlik devam ediyor. Şuana kadar yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı. Futbolcu arayışı sürüyor.
Şuana kadar kadrosuna beş futbolcuyu katan Sivasspor transferde hedefine hala ulaşamadı.
Daha önce Sivasspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamalara göre ‘Transferde hedef’ kampa kadar transferi noktalamaktı. Ancak Sivasspor Yönetimi bu hedefini gerçekleştiremedi.
Bununla birlikte Lig maçlarının başlamasına rağmen hala futbolcu transferi noktalanmadı. Transferi kadrosuna katacağı bir yabancı futbolcu ile tamamlayacak olan Sivasspor Yönetimi hala aradığı futbolcuyu bulamadı.
Kadrosuna katmak için görüştüğü futbolculardan ise sonuç alamadı. Sivasspor Yönetimi görüştüğü futbolcular ile sonuç alamazken yeniden yabancı futbolcu arayışına başladı.
Yönetim Kurulu’nun Mısır’da arayış içinde olan İdari Menajar Bülent Uygun’un raporunu beklediği öğrenildi.
Hakikat Gazetesi
twity_58 27.01.2006, 20:07 en kısa zamanda netlesmesını ve artık yenı takımımızın uyumunu sergılesını istıyoruzz.. yonetım naapsın bi kere karar vermek için cok dusunmeleri lazım haklılar..
erhan5834 27.01.2006, 21:59 Sivasspor’da yapılacak olan yabancı futbolcu transferindeki belirsizlik devam ediyor. Şuana kadar yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı. Futbolcu arayışı sürüyor.
Şuana kadar kadrosuna beş futbolcuyu katan Sivasspor transferde hedefine hala ulaşamadı.
Daha önce Sivasspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamalara göre ‘Transferde hedef’ kampa kadar transferi noktalamaktı. Ancak Sivasspor Yönetimi bu hedefini gerçekleştiremedi.
Bununla birlikte Lig maçlarının başlamasına rağmen hala futbolcu transferi noktalanmadı. Transferi kadrosuna katacağı bir yabancı futbolcu ile tamamlayacak olan Sivasspor Yönetimi hala aradığı futbolcuyu bulamadı.
Kadrosuna katmak için görüştüğü futbolculardan ise sonuç alamadı. Sivasspor Yönetimi görüştüğü futbolcular ile sonuç alamazken yeniden yabancı futbolcu arayışına başladı.
Yönetim Kurulu’nun Mısır’da arayış içinde olan İdari Menajar Bülent Uygun’un raporunu beklediği öğrenildi.
Hakikat Gazetesi
baya bi karmaşa yaşanıyo gelenler gidenler ama en kısa zamanda umarım herşey yoluna girer ama benim tahminim ikinci yarıda olan transferlerle düşmemeye oynayacağız gibi bi izlenim çıktı ortaya...
Berkem 58 27.01.2006, 22:04 Bülent UYGUN' dan güzel haberler bekliyoruz
yerliturkuaz 28.01.2006, 09:31 verilen su arada keske transfer yapilabilseydi. takimada uyum saglamis olurlardi hayirlisi olsun ne diyelim
sinan58_34 28.01.2006, 10:16 ARTIK COZULSUN SU TRANSFER OLAYI BENCE COK GEC KALDIK EN DOGRU KARARI ALALIM DIYE BEKLEDIK AMA FAZLA BEKLEDIK EN KISA ZAMANDA COZULMESINI BEKLIYORUZ
Sivasspor cezası nedeniyle İstanbul'da oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Futbolcularıyla toplantı yapan teknik patron Lorant, son beş maçta galibiyet alamadıklarına dikkat çekerek, "Artık kazanmak zorundayız. Herkesten hücuma daha çok katkı vermesini istiyorum" dedi. Öte yandan menajer Bülent Uygun, sakatlanan Kalla'nın tedavisi için Mısır'a gitti
gercek58li 28.01.2006, 13:07 TRANSFER SÜRESININ BITMESINE IKI GÜN KALMIS
BUNDAN SONRADA DAHA BIRSEY OLACAGINA PEK INANAMIYORUM!!!
serhankaburcuk 28.01.2006, 16:31 Hayırlısı olsun ya...Elimizdeki futbolcularlada idare ederiz...Daha iki gün var gün doğmadan neler doğar bilinmez...
Polonyalı futbolcu nooldu hani imzaya geliyodu...
BülenUygun inşallah iyi bir transfer yapar...
Aslında bence transferin düğüm olduğu falan yok ,hesaplar yapıldı,bütçeyi zorlamayacak gelecek vadeden hesaplı futbolcular alındı,bu düzen iyi böyle gidersek ligde kalırız diye düşünüldü ve bütün hesaplar gelecek seneye taşındı yani Allah'tan bir mani olmazda seneye süperligde kalırsak işte o zaman farklı bir SİVASSPOR görebiliriz bence...
Önemli isimlerin ortaya atılmasındaki en önemli nedense daha önce bir arkadaşımızın dillendirdiği gibi sadece dikkat çekmekti,gerçi Bülent Hoca isabetli ve hesaplı bir yabancıyla karşımıza çıkarsada şaşırmamak lazım.
1967_CLUB_ÖZGÜR 28.01.2006, 17:48 İnŞaLLaH GeLeNlEr GiDeNlErİ ArAtMaZ !!!
sivaslihakan 28.01.2006, 17:57 ya arkadaslar nasilpara yok transfer yapanlar nasil yapiyor anlamiyorum benim düsüncem bizdede en az baska kulüpler kadar para vardir transfer icin
sivaslihakan 28.01.2006, 17:58 veyada son günü bekliyolar aciklamak icin ...olabilirmi??
sivaslihakan 28.01.2006, 17:58 gitsinler eski gs`li jardeli alsinlar parasida uygun
35gürün58 28.01.2006, 18:02 Geçtiğimiz günlerde Bülent Uygun'un Afrika kupası maçlarını izlemek için Mısır'da olduğu ve futbolcu izlediği haberleri yazılı idi , şimdi ise yukardaki haberlerde de görüleceği üzere Kalla'nın sakatlanması üzerine Bülent Uygun'un Mısır'a gittiği yazılı ..hangi haber doğru....?
Sivasspor muhakkak iyi bir transfer yapmasi lazim altimizdaki takimlarin hepsi formda iyide transferler yaptilar.
omerdogan 28.01.2006, 20:27 BİR KAÇ İYİ OYUNCU ALINABİLİRDİ
ÖZELLİKLE FORVET MEVKİNE AMA OLSUN
SİVASSPOR SEN BİZİM HERSEYİMİSSİN
1967_DERNEK_10UR 28.01.2006, 21:24 TRANSFERİN BİR NETLİK KAZANMAMIŞ OLMASI KAFALARDA SORU İŞARETİ BIRAKIYOR AMA ARANAN NİTELİKTE Kİ FUTBOLCUYUDA BULMAK KOLAY DEĞİL BÜTÇEMİZE UYGUN VE TAKIMIN DENGESİNİ BOZMAYACAK FUTBOLCU VEYA FUTBOLCULAR LAZIM..
Bence Bİraz acele edilmesi lazım...
karacaören34-58 28.01.2006, 21:36 Sivasspor’da yapılacak olan yabancı futbolcu transferindeki belirsizlik devam ediyor. Şuana kadar yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı. Futbolcu arayışı sürüyor.
Hakikat Gazetesi
BENCE BU DAKADAN SONRA İŞ ACELEYE GİRER ALACAKSAK İİ BİR OYUNCU ALALIM YOKSA TRANSFER DÖNEMİ TAMAMLANIYOR DİYE SIRADAN BİR OYUNCU ALMAYALIM HAYIRLISI NEYSE O OLUR İNŞALAH
sivaslihakan 29.01.2006, 10:44 transfer sezonu ne zaman kapaniyor bilen varmi
rallicifurkan 29.01.2006, 13:58 ya transver sezonu kapanacak biz daha yabancı oyuncu alamadık iyide ilk 11 imiz güzel daha niye oyuncu almayı düşünüyoz eksiğimizde yok allaha şükür. genede bülent uygun iyisini bilir.
serhankaburcuk 29.01.2006, 14:15 Hayırlısı olsun ya...Elimizdeki futbolcularlada idare ederiz...Daha iki gün var gün doğmadan neler doğar bilinmez...
Transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Sivasspor Yönetimi, yabancı transferi konusunda Mısır'dan gelecek haberi dört gözle bekliyor. İşte ayrıntılar
Sivasspor Yönetim Kurulu yabancı transferini gerçekleştirmek için Mısır’da bulunan idari menajer Bülent Uygun’un raporunu bekliyor.
Devre arası transfer çalışmalarını kadrosuna katacağı yabancı futbolcu transferi ile tamamlamayı hedefleyen Sivasspor’da Yönetim Kurulu arayışlarını devam ettiriyor. Şuana kadar en az 8 yabancı futbolcu ile görüşen ve bunların hemen hemen hepsi ile maddi konularda anlaşamayan Sivasspor, bu futbolcularla görüşmelerini dondururken yeni arayışlar içine girdi.
Yönetim kurulu futbolcu arayışı için İdari Menajer Bülent Uygun’u görevlendirdi. Uygun’da bunun için Mısır’da yapılan Afrika Kupası maçlarında futbolcu arıyor. Yönetim Kurulu bir an önce yabancı transferini gerçekleştirmek için Mısır’dan gelecek raporu bekliyor. Uygun’un raporlarından olumlu bir sonuç çıkmaması halinde Yönetimin daha önce görüştüğü futbolcular ile yeniden masaya oturacağı bildirildi.
HEDEF İKİNCİ YARIDA DA AYNI
Sivasspor Yönetim Kurulu hedeflerinin ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da aynı olduğunu söyledi.
Sivasspor Yönetim Kurulu yaptığı açıklamasında, “Hedefimiz 25 puan” dedi. İlk yarıda da hedeflerinin 25 puan topladıklarını ifade eden Yönetim Kurulu bu hedeflerini yakaladıklarını ikinci yarı da da aynı puanı toplamak istediklerini belirtti. Yönetim Kurulu yaptığı açıklamasında, “Îkinci yarıda en az 25 puan almayı hedefliyoruz. İlk yarıda hedefimiz buydu. İkinci yarıda da aynı en az aynı puanı toplamayı hedefliyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Çünkü ilk yarıda olan kadromuzu daha da güçlendirdik. İkinci yarı da daha da fazla puan toplamayı hedefliyoruz. Bunun içinde ne gerekiyorsa yapacağız. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz ”dediler.
bence afrika kupasında forvet değilde keşke bülent uygun takıma bi oyun kurucu bulsa.antepli el taib gibi biri sivasımıza yakışır.bizim gol atamamamız bence forvet eksikliğinden değil oyunu karşı kaleye yığamıyoruz forvetlerimiz balili gökhan anderson iyi oyuncular.umarım forvet değil oyun kurucu alırız.
1967_DERNEK_10UR 30.01.2006, 12:56 HERŞEYİN ZAMANI VAR..TRANSFER KONUSUNDA ACELE EDİLMEMELİ AFK(AFRİKA ULUSLAR KUPASI)BİTMELİ..
alimuharrem58 30.01.2006, 13:15 AFRIKA FEDERASYONUNDAN GUZEL OYUNCULAR BULUNMALI
|