Orijinalini görmek için tıklayınız : HEDEFİMİZ 25 PUAN
SivasSpor.Com 28.01.2006, 02:33 Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivassspor'un basın sözcüsü Fikret Ünsal, ''İkinci yarıda da en az 25 puan toplamayı hedefliyoruz'' dedi.
Ünsal, yaptığı açıklamada, ara transferde kaleci Oğuz, Cem Can, Muharrem, Atilla Birlik, Ünal Demirkıran'ı kadrolarına kattıklarını belirterek, bu transferlerin Sivasspor'un gücüne güç kattığını, kadronun zenginleştiğini söyledi.
Prensipte anlaşmaya vardıkları Polanyalı golcü Tomas Frankowski'nin transferinden vazgeçtiklerini ifade eden Ünsal, yabancıtransferinde rotayı Afrika'ya çevirdiklerini belirterek, ''İyi bir golcü transfer edip, ara transferi kapamayı düşünüyoruz'' diye konuştu.
Ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamladıklarını hatırlatan Ünsal, şunları söyledi: ''Ligin ikinci yarısına da Malatyaspor beraberliği ile başladık. Bu yarıda da en az 25 puan toplamayı hedefliyoruz. Malatya deplasmanında buzlu bir zeminde mücadele ettik. Maçın geneline bakıldığında sertlik yoktu. Her iki takım da futbol oynamaya çalıştı.
Bu zor şartlarda hiçbir oyuncunun sakatlanmaması bizim için 1 puandan daha sevindirici oldu.''
Yeni transferlerin Malatyaspor maçında iyi bir performans sergilediğini vurgulayan Ünsal, kaleci Oğuz'un yaptığı kurtarışlarla haftanın kalecisi seçildiğini, diğer oyuncuların performansından da memnun olduklarını söyledi.
LİGLERİN ERTELENMESİ
Futbol Federasyonu'nun olumsuz hava koşulları nedeniyle ligleri ertelemesinin doğru ve isabetli bir karar olduğunu ifade eden Ünsal, ''Bu şartlarda futbol oynamak imkansızdı. Liglerin ertelenmesi ile olası futbolcu sakatlanmalarının da önüne geçilmiş oldu'' dedi.
Samsunspor maçı hazırlıklarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü anlatan Ünsal, saha kapatma cezaları nedeniyle dış sahada yapacakları bu maçı İstanbul'da oynamak istediklerini ifade ederek, bu konuda gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.
Yeniülke Gazetesi
Bence 25 puan dan fazla olmasi lagzim ki ilk3de bulunalim bence 40puan lagzim
yerliturkuaz 28.01.2006, 08:42 Bence 25 puan dan fazla olmasi lagzim ki ilk3de bulunalim bence 40puan lagzim
insallah dedigin gibi 40 puan toplayabiliriz. o patinsiyel varda bizde fedarasyon izin verirmi acaba!!!!!
Kaptan-58 28.01.2006, 08:49 HADİ HAYIRLISI
Sivasspor.com1
serhankaburcuk 28.01.2006, 17:40 İlk yarı başlamadan öncede hedef 25 puandı ve tam isabet yaptık...Ama 2.yarı çok zor maçları dışarıda oynayacağız...Ama ben yinede Sivassporun 25 puan toplayacağına inanıyorum...Eğer 25 puan toplarsak ligide ilk 5 veya 6.sırada tamamlarız...
yusuf_07 28.01.2006, 17:41 BANA GÖRE 25 YETERSİZ EN AZ 35 PUAN ALMAMIZ GEREKİRRRRR.
serhankaburcuk 28.01.2006, 17:47 BANA GÖRE 25 YETERSİZ EN AZ 35 PUAN ALMAMIZ GEREKİRRRRR.
Gardas 35 puan çok fazla....İkinci yarı Sivasspor Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzonspor gibi ekiplerle dış sahada oynayacak...Tabiki içerdeki maçları kayıpsız geçersek dışardan da bazı maçlardan galibiyet ve puanla dönersek bu dediğin olabilir ama gerçekten çok zor bir 2.yarı bizi bekliyor....
twity_58 28.01.2006, 17:49 bencede 25 puan yeterlı hedefımızı gelecek senelere saklamalıyız.. hadi bakalım kolay gelsinn..
serhankaburcuk 28.01.2006, 17:50 bencede 25 puan yeterlı hedefımızı gelecek senelere saklamalıyız.. hadi bakalım kolay gelsinn..
Bu sezon liği sağ salim bitirelim seneye hedef koyarız zaten...
sinan58_34 28.01.2006, 17:59 25 PUAN BIZIM ICIN ZOR DEGIL HAYLI HAYLI TOPLARIZ BİZİM İCİN MINIMUM KOYULMUS PUAN OLMALI 25 DAHADA USUTUNE CIKACAGIMIZA INANIYORUM
yusuf_07 28.01.2006, 18:02 Gardas 35 puan çok fazla....İkinci yarı Sivasspor Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzonspor gibi ekiplerle dış sahada oynayacak...Tabiki içerdeki maçları kayıpsız geçersek dışardan da bazı maçlardan galibiyet ve puanla dönersek bu dediğin olabilir ama gerçekten çok zor bir 2.yarı bizi bekliyor....
HAKLISIN ABİ BU MAÇLARDAN TAHNİNİM SADECE TRABZON MAÇINDAN PUAN ALAMAYIZ GİBİ GELİYO FB VE BJK DEN EN AZ 1 PUAN ALIRIZ DİE DÜŞÜNÜYORUM...BEN 30 PUANI BULURUZ DİE DÜŞÜNÜYORUMM..
Yönetimin hedefi düşürmesi bence çok kötü....Neden ilk 5 demiyolarda şu kadar puan alırsak bize yeter diye konuşuyolar anlamıyorum...
Arif Coşkun 28.01.2006, 18:57 Yönetimin hedefi düşürmesi bence çok kötü....Neden ilk 5 demiyolarda şu kadar puan alırsak bize yeter diye konuşuyolar anlamıyorum...
Futbol yaşamında Süper lige ilk defa çıkmış ve ilk senesinde ilk 3.4.5 oluruz gibi ifadeler biraz hayalpresliğe kaçar sanıyorum o açıdan böyle bir ifade kullanmak istemiyorlar,ayrıcada böyle bir hedef gösterilirse futbolcular üzerinde biraz rehavete neden olur,düşünceside hakim olabilir,nasıl olsa alırız maçları gibi bir düşünceyede itebilir futbolcuları. 50-55 puanla bitirmemiz ilk yılımızda çok iyi bence,şuanki bulunduğumuz yer bizi yanıltmasın,en alttakiyle paun farkı çok değili, kısa sürede sıralamalar değişebilir,onun için 2.dönem işimiz oldukça zor ve çok dikkatli olmamız lazım.
Huseyin_34_58 28.01.2006, 19:01 BANA GÖRE YAPILAN AÇIKLAMA BİRAZ HAYALİ. NEDEN DERSENİZ ARA TRANSFERDE TAKIMLARIN ALDIKLARI OYUNCALARA BAKIN BİRDE BİZİM YAPTIGIMIZ TRANSFERE YADA GÜNDEMİMİZDEKİ OYUNCALARA!. 2. YARININ İLK HAFTASINDA ALINAN SONUCLAR SÜPRİZ DEGİL HERKES BEKLEDİGİ SONUÇLARI ALDI. VE LİGİN ALTINDAN ÜST SIRALARA DOGRU TAKIMLARIN YÜKSELİŞİ BAŞLADI GİBİ. 18 PUANLI TAKIMLAR DÜŞME HATTINDA BİZİMSE SADECE FAZLADAN 8 PUANIMIZ VAR VE 3 PUANLI BİR LİGDE HENÜZ LİGİN TAM ORTASINDA BU AVANTAJ SAYILMAZ..
BİRAZ GERCEÇKELRİ GÖRMENİN SANIRIM SIRASI
ertan_58 28.01.2006, 20:27 bence çok mantıklı bir açıklama çok zor maçlar umarım herşey istediğimiz gibi olur
fatih_5834 28.01.2006, 20:58 HAYIRLISI NEYSE O OLSUN!!INSALLAH HIC MAC KAYBETMEYIZ...
1967_DERNEK_10UR 28.01.2006, 22:26 2.YARI ZOR GEÇECEK 25 PUAN ÇOK İYİ PUAN ALIRSAK BANA GÖRE BÜYÜK İŞ YAPMIŞ OLURUZ...
rallicifurkan 29.01.2006, 14:59 25 puanı inşallah alacağız ve inanıyorum ben buna
serhankaburcuk 29.01.2006, 15:10 HAKLISIN ABİ BU MAÇLARDAN TAHNİNİM SADECE TRABZON MAÇINDAN PUAN ALAMAYIZ GİBİ GELİYO FB VE BJK DEN EN AZ 1 PUAN ALIRIZ DİE DÜŞÜNÜYORUM...BEN 30 PUANI BULURUZ DİE DÜŞÜNÜYORUMM..
Yusuf çok zor kardeş....Fb. ve Bjk den puan almamız çok zor...Ama yinede belli olmaz...İnşallah alırız...
iNŞ. İK YARIDA OLDĞU GİBİ 2.YARIDADA HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ...
ErdalGüler 29.01.2006, 20:53 lige çıktığımızda 25 puan hedefiyle çıkmıştık... Şimdi ise bunu sadece bir sezonda hedefliyoruz... hayırlısı olsun...
burak_baykal 30.01.2006, 13:00 yiğidolar 1.yarıda 6 galibiyetten sonra beraberlik ve yenilgiyle bitirmiştir.inşallah ikinci yarıda galibiyetle başlayacak galibiyetle bitirmesi dileğiyle :)
gözköylü 30.01.2006, 13:06 İNSALLAH BIZIM TEMENLIMIZDE BU.BOYLE BIR TARAFTAR VARKEN KIM TUTAR SIVAS SPORUMU
alimuharrem58 30.01.2006, 13:48 Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivassspor'un basın sözcüsü Fikret Ünsal, ''İkinci yarıda da en az 25 puan toplamayı hedefliyoruz'' dedi.
Ünsal, yaptığı açıklamada, ara transferde kaleci Oğuz, Cem Can, Muharrem, Atilla Birlik, Ünal Demirkıran'ı kadrolarına kattıklarını belirterek, bu transferlerin Sivasspor'un gücüne güç kattığını, kadronun zenginleştiğini söyledi.
Prensipte anlaşmaya vardıkları Polanyalı golcü Tomas Frankowski'nin transferinden vazgeçtiklerini ifade eden Ünsal, yabancıtransferinde rotayı Afrika'ya çevirdiklerini belirterek, ''İyi bir golcü transfer edip, ara transferi kapamayı düşünüyoruz'' diye konuştu.
Ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamladıklarını hatırlatan Ünsal, şunları söyledi: ''Ligin ikinci yarısına da Malatyaspor beraberliği ile başladık. Bu yarıda da en az 25 puan toplamayı hedefliyoruz. Malatya deplasmanında buzlu bir zeminde mücadele ettik. Maçın geneline bakıldığında sertlik yoktu. Her iki takım da futbol oynamaya çalıştı.
Bu zor şartlarda hiçbir oyuncunun sakatlanmaması bizim için 1 puandan daha sevindirici oldu.''
Yeni transferlerin Malatyaspor maçında iyi bir performans sergilediğini vurgulayan Ünsal, kaleci Oğuz'un yaptığı kurtarışlarla haftanın kalecisi seçildiğini, diğer oyuncuların performansından da memnun olduklarını söyledi.
LİGLERİN ERTELENMESİ
Futbol Federasyonu'nun olumsuz hava koşulları nedeniyle ligleri ertelemesinin doğru ve isabetli bir karar olduğunu ifade eden Ünsal, ''Bu şartlarda futbol oynamak imkansızdı. Liglerin ertelenmesi ile olası futbolcu sakatlanmalarının da önüne geçilmiş oldu'' dedi.
Samsunspor maçı hazırlıklarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü anlatan Ünsal, saha kapatma cezaları nedeniyle dış sahada yapacakları bu maçı İstanbul'da oynamak istediklerini ifade ederek, bu konuda gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.
Yeniülke Gazetesi
inşallah alırız
PRIMERA_58 30.01.2006, 14:25 TAKIMIMIZ 5. SIRADA DİYE SEVİNEMİYORUM MAALESEF SON SIRADAKİ DENİZLİ İLE SADECE 10 PUAN FARK VAR. YANİ 2.DEVRE ÇOK ZOR GEÇECEK ÖZELLİKLE BU HAFTA OYNAYACAĞIMIZ SAMSUNSPOR MAÇI 6 PUANLIK BİR MAÇ MUTLAKA KAZANILMASI GEREKLİ.YÖNETİM VE DERNEKLERİN BU MAÇ İÇİN ÖZELLİKLE ORGANİZASYONLAR YAPARAK SEYİRCİYİ STADA ÇEKMELİ. 8 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET TAKIMIN TEKNİKDİREKTÖRÜ BİRAZ DAHA SORUMLULUĞUNUN FARKINA VARMALI BAŞKA BİR TAKIMDA OLSA ÇOKTAN KOVULMUŞTU. SN.LORANT'INDA ACİL ÖNLEMLER ALIP ÇÖZÜMLER ÜRETMELİ. ELİNDEKİ FUTBOLCULARI İŞİME YARAMIYOR DİYEREK GÖNDERİRKEN BU UZUN MARATONDA ONLARI İNŞALLAH ARAMAZ. BİZ DESTEĞİMİZİ SONUNA KADAR GÖSTERİYORUZ VE GÖSTERECEĞİZ, İNŞALLAH TEKNİK YÖNETİM VE FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZDE BU SORUMLULUĞU TAŞIR.
|
|