Arif Coşkun
14.11.2005, 09:09
Ankaraspor maçıyla yeniden çıkışa geçmek isteyen Sivasspor'da kış hazırlıkları başladı. Vali Hasan Canpolat'ın kulube 75 milyar değerindeki kar temizleme makinesi alacağı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılarlılar ayrıca Santraç ve Blardo takımı oluşturup futbol dışında da faliyete geçmenin hesapları içinde. Yiğidolar'daki önemli bir gelişme ise genel menacer Bülent Uygun'un sportif direktörlüğe, Murat Daldık'ın ise idari menecarliğe getirlişi oldu. Yönetim, bu değişiklikle transfer döneminde Süper Lig'deki rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor.
14 Kasım 2005/ FANATİK
Arif Coşkun
14.11.2005, 20:42
Bu haberi sabah 8.30 gibi yazmıştım.Kimsenin dikkatini çekmemiş nedense:)) Bir cift laf bile edilmemiş
Helal olsun Sayın Valim SİVASSPOR başarısıyla sizin emeklerinizi boşa çıkartmadı inşallah bundan sonrada çıkartmayacak.
1967_DERNEK_10UR
15.11.2005, 13:09
SAYIN VALİMİZ BU KONUDA ÇOK İYİ SİVASSPOR'A HER ZAMAN DESTEK OLUYOR..
Sarkdakikisla58
15.11.2005, 13:13
Bence bu isler sadece vali ile olmaz baska kaynaklar gerek
misal Yimpas Yozgatspor Süper Ligdeyken her trafik cezasindan 4 milyon külübe gidiyordu
1984zalim58
15.11.2005, 14:40
SAYIN VALİMİZE TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR İÇİN HERKESİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ.
CÜSSKB-Aynur
15.11.2005, 14:46
Sayın Vali mize teşekkür ederiz.
Ayrıca Yönetimin yaptığı değişikliğinde Sivasspor umuza olumlu katkısı olacağına inanıyorum.
bence bu maçı alamazsak çok kötü olur.taraftarın güweni azalır
teşekkürler vali bey...
bbptek58
15.11.2005, 16:14
VALİMİZE TEŞEKKÜRLER DESTEKLERİ SAYESİNDE BURALARA GELDİK DESTEKELRİ SAYESİNDE DAHA DA İLERİYE GİDECEĞİZ SİVASA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Bu işlerde sağdan soldan yapılan yardımlar ancak kısa vadede faydalı olabilir. Tabii ki valimize teşekkür borcumuz var. Ancak Sivasspor kulübünün mali olarak sürekli gelir kaynaklarının bulunması lazım ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir kulüp yapısının oluşturulması gerek.
Mesela Sivasspor ürünlerinin satıldığı özellikle bir kaç büyükşehire açılması gereken mağazalar sürekli gelir kaynaklarından önemli bir kalemi oluşturur.
Ayrıca kongre üyelerininde artırlması lazım. Bu konuda Sivas dışında yaşayan Sivaslı zengin işadamlarımıza büyük görevler düşüyor. Onların kongre üyesi olup yıllık veya aylık aidatlarını kulübe yatırmaları gerek. Tabii bunun için de ilk adımı yönetim atmalıdır. gerekirse işadamlarımızın kendilerinin gelip kongre üyesi olmalarını beklemek yerine onların ayağına bir ekip oluşturularak gidilebilir ve bu gezici ekip önemli miktarda kongre üyesinin oluşmasına vesile olabilir.
sayın Valimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz...
1967_CLUB_ÖZGÜR
19.11.2005, 03:35
EN BUYUK VALİ BİZİM VALİ :)
maşallah valimiz hiçbirseyi esirgemiyor... tüm sivas olarak bür bütün haldeyiz ve başarı bu saatten sonra kaçınılmaz oluyor....
serhankaburcuk
19.11.2005, 23:35
Aslında sayın valimiz hakkında özel bir topic açmak gerekiyor...Ama laf açılmışken onun Sivasa ve Sivasspora yaptığı destekleri inkar etmemek lazım...Sivasa tayin olduğu günden bu yana herzaman Sivassporun yanında oldu ve desteklerini hep gösterdi...Kendisine teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz....
valimiz için bircok sey yapılabilir aslında.. bizlerde nacizane burada destek olalım...
ahmetsogutlu
20.11.2005, 01:39
SAYIN VALIMIZE VE EMEGI GECEN HERKESE MINNETTARIZ <<MENUN BASKANIMIZA TESEKKUR VE MUHABBETLERIMI BILDIRIYORUM
serhankaburcuk
21.11.2005, 14:51
EN BÜYÜK VALİ BİZİM VALİ...Sayın Hasan CANPOLATA tekradan teşekkür ediyoruz...