Orijinalini görmek için tıklayınız : DİYARBAKIR MAÇINDA BASINA PROTESTO PANKARTI

Arif Coşkun
18.10.2005, 15:25
Diyarbakır maçında bizim protestomuzla ilgili bir pankart yazılıp asılabilir stadyuma.Sivas'taki arkadaşlarımız bunu yapabilirler. Sesimizi duyurmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız bence. 3-5 dk. Basını kınamak için statyumda sloğonda atılabilir.
Er geç sesimizi duyacaklar,bizleride dikkate almak zorunda kalacaklar.
Pankart konusunda mesleğim gereği yardımcı olabilirim arkadaşlara.Bu pankartı başka maçlarada götürebilirler.
Herkese saygılar.

bbptek58
18.10.2005, 16:19
EĞER BÖYLE BİR ŞEY YAPARSAK BİR İLKE İMZA ATMIŞ OLURUZ BELKİ DE KAMUOYUNDA SESİMİZİ DUYURABİLİRİZ

ygd
18.10.2005, 17:03
Diyarbakır maçında bizim protestomuzla ilgili bir pankart yazılıp asılabilir stadyuma.Sivas'taki arkadaşlarımız bunu yapabilirler. Sesimizi duyurmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız bence. 3-5 dk. Basını kınamak için statyumda sloğonda atılabilir.
Pankart konusunda mesleğim gereği yardımcı olabilirim arkadaşlara.Bu pankartı başka maçlarada götürebilirler.
Herkese saygılar.
ÇOK İYİ FİKİR..BENCE ETKİLİ OLUR!!!

Arif Coşkun
18.10.2005, 21:28
Neredesiniz arkadaşlar,pek ilgi görmedi sanırım bu fikir.Başka türlü nasıl etkili olabiliriz lütfen yazın.

Arif Coşkun
19.10.2005, 10:00
Nerede bu taraftar dernekleri bu konuda hiç bir fikir bildirmeyeceklermi? Bari olumlu yada olumsuz bir cevap yazın arkadaşlar.

1967_DERNEK_10UR
19.10.2005, 10:04
Herkese saygılar.pankart işi olmaz stadyuma pankart asmak yasak...slogana gelirsek yalnış anlarlar...zaten satdyumu kamerayla doldurdular bir açığımızı arıyorlar..

1967_DERNEK_10UR
19.10.2005, 10:05
Nerede bu taraftar dernekleri bu konuda hiç bir fikir bildirmeyeceklermi? Bari olumlu yada olumsuz bir cevap yazın arkadaşlar.
ARİF BEY YAZIYORUZ YA DAHA NE YAPALIM..SÖLEYİN..BİZDEN BAŞKA KİM İLGİLENİYOR Kİ..

Siir_Misali
19.10.2005, 10:07
Herkese saygılar.

HARİKA BİR FİKİR..YAW BU BASINDA AKILLI KİŞİLER OLSA..SİVASSPORDAN NE KADAR FAYDALANACAKLARINI ANLASALAR BİR DAKİKA DURMAZ BUNLAR AMA KÖR OLMUŞLAR SANIRIM

1967_DERNEK_10UR
19.10.2005, 10:24
HESAP EDEMİYORLAR SİVASSPOR'A NE KADAR ÇOK YER VERİRLERSE KAZANACAKLARINI BİR SATIR BİLE OLSA SİVASSPOR YAZSIN TAMAM ...

Arif Coşkun
19.10.2005, 10:26
pankart işi olmaz stadyuma pankart asmak yasak...slogana gelirsek yalnış anlarlar...zaten satdyumu kamerayla doldurdular bir açığımızı arıyorlar..
Bu yasak yeni mi başladı.Görüyorum bazen stadlarda demirlere bağlanmış büyük pankartlar. Slogan derken küfür değil tabiki yani kınama amaçlı topluca
atılamazmı?
Benim aklıma şöyle bir slogan geldi." KAPAMA GÖZLERİNİ GÖR BİZİ MEDYA"
))

1967_DERNEK_10UR
19.10.2005, 10:47
Bu yasak yeni mi başladı.Görüyorum bazen stadlarda demirlere bağlanmış büyük pankartlar. Slogan derken küfür değil tabiki yani kınama amaçlı topluca
atılamazmı?
Benim aklıma şöyle bir slogan geldi." KAPAMA GÖZLERİNİ GÖR BİZİ MEDYA"
))
BURASI SİVAS BURDA ASILMIYOR TELLER KISA GÖZLEMCİ İZİN VERMİYOR..

BOUN
19.10.2005, 11:12
pankart işi olmaz stadyuma pankart asmak yasak...slogana gelirsek yalnış anlarlar...zaten satdyumu kamerayla doldurdular bir açığımızı arıyorlar..

Abi stada tabi ki taraftar gelmez. Pankart yasak, davul yasak, slogan yasak, o yasak, bu yasak..... Opera mı kardeşim burası?... Bu kuralları kimler koyuyorlarsa işi iyice zıvanadan çıkarttılar. Sonra da ağlayıp dururlar taraftar gelmiyor diye. Düşünebiliyormusunuz insanlar artık stadda çakmakları alındığı için sigara bile içemiyorlar. Ben sigara falan kullanmam, kullanılmasını da tavsiye etmem ama açıkçası kahvede ya da evde maç izlemek yukarıda saydığım nedenlerden dolayı artık insanlara daha cazip gelmeye başladı.

Stadları zindana çeviren zihniyeti kınıyorum......

Arif Coşkun
19.10.2005, 11:20
Abi stada tabi ki taraftar gelmez. Pankart yasak, davul yasak, slogan yasak, o yasak, bu yasak..... Opera mı kardeşim burası?... Bu kuralları kimler koyuyorlarsa işi iyice zıvanadan çıkarttılar. Sonra da ağlayıp dururlar taraftar gelmiyor diye. Düşünebiliyormusunuz insanlar artık stadda çakmakları alındığı için sigara bile içemiyorlar. Ben sigara falan kullanmam, kullanılmasını da tavsiye etmem ama açıkçası kahvede ya da evde maç izlemek yukarıda saydığım nedenlerden dolayı artık insanlara daha cazip gelmeye başladı.

Stadları zindana çeviren zihniyeti kınıyorum......
O zaman herkes ağzına bant yapıştırsın gelsin yaniiiii. Bu nasıl iş. O seyirciye kızmaya hakkı yok o zaman kimsenin.Bu kuralları kim koyuyor anlamadım.Bu sadece Sivas kenti içinmi geçerli. O zaman o seyirci stada ne için gelecek.Sus pus olup çekirdek çıtlatmak içinmi.

eren1
19.10.2005, 11:22
TURKIYE SİVASSPORA SAYGI DUYUYOR

İ......NE BASIN BUNUDA YAZIN

CÜSSKB-Aynur
19.10.2005, 11:51
Televizyon kanalları özel, izleyici kitlesinin çokluğuna göre yayınlarına yön veriyorlar. İstanbul takımlarının taraftar sayısının fazla olması, geçmişten gelen istikrarlı başarıları, sürekli onlardan bahsedilmesini sağlıyor.
Bizde, başarılarımızı devam ettirir, taraftar olarak, üstünlüğümüzü, kalitemizi
kabul ettirirsek, bu konuyuda aşmış oluruz.

abircan
19.10.2005, 12:02
ARKADAŞLAR FİKİR GÜZEL AMA MUTLAKA ESPRİLİ BİŞEY OLSUN, KINAMA FALAN FİLAN ANTİ PATİ UYANDIRIR, ADAMLAR NEYAPSIN HAZIRLIKSIZ YAKALANDI HARAMİLER, KİM BİLİYORDU BİZ İNANMIŞLARDAN BAŞKA SİVASSPORUN YÜKSELECEĞİNE İNANAN VARMIYDI HALA GÖRMEZDEN GELİYORLAR, GELSİNLER SİVASIM ALSIN BU HAFTADA 3 PUANI ATSIN DEMİRİ 3.LÜĞÜDE GÖRELİM BAK NELER OLACAK, ADAMLARA HAKTA VERİYORUM SİVASI TANIYAN BİLEN YORUMCULARI BİLE YOK LİG TV DEN GELEN 3 DKLIK GÖRÜNTÜLERE YORUM YAPIYORLAR, TAKIMIMIZI İZLEYEN ÖZEL MUHABİRLERİ YOK Kİ HALA,
AMA YAPILACAKLAR BELLİ MUTLAKA TV KANALLARINI VE GAZETELERİ MESAJ YAĞMURUNA TUTALIM AMA EDEPLİ DİLLE, YAVAŞ YAVAŞ HER HAFTA YAZALIM
BAKIN NASIL HİZAYA GELECEKLER, BU HAFTA NTV DE MEHMET LAFA GİRDİ HEMEN BOĞDULAR, DALGAMI GEÇİYORLAR YOKSA HELALMİ OLSUN DİYECEKLERİ BELLİ DEĞİLDİ, 9 MAÇTA 8 GOLLE 18 PUAN VE LİG ÜÇÜNCÜLÜĞÜ APTALLAR YORUM YAPAMADI BİLE, ÇOK KUVVETLİ DEFANS TAKIMI OLDUĞUMUZU SÖYLEMEKLE YETİNDİLER, YİĞİDO EKOLÜNDEN ŞİMDİLİK HABERLERİ YOK :)

PANKART İÇİN ÖNERİM
''LİG ÜÇÜNCÜSÜNE 3 DAKKA :((( ''
ULUSAL BASINMI ÜÇ BÜYÜK SÖZCÜSÜMÜ ? KARAR VERİN, ANADOLUYUZ BİZ

puar
19.10.2005, 12:16
arkadaslar bu konuda çok haklısınız ama bir yandanda basında olmamamız bizim için iyi sessiz sedasız zireveye geldik yoksa herkez herşeye çamur atara malum başaraılar türkiyede kıskanılır.

Arif Coşkun
19.10.2005, 12:17
Televizyon kanalları özel, izleyici kitlesinin çokluğuna göre yayınlarına yön veriyorlar. İstanbul takımlarının taraftar sayısının fazla olması, geçmişten gelen istikrarlı başarıları, sürekli onlardan bahsedilmesini sağlıyor.
Bizde, başarılarımızı devam ettirir, taraftar olarak, üstünlüğümüzü, kalitemizi
kabul ettirirsek, bu konuyuda aşmış oluruz.
Sizde haklısınız tabiki. Onları gözardı edip bizim gibi kulupleri sürekli ön planda tutsunlar demiyoruz. Birini saatler boyu yayınlarken diğerini 2 dakikada geçiştirmesinler hepsi o. Düşününki her hangi bir anadolu takımı yada Sivası örnek gösterelim. Tüm kanallarda saatlerce bahsedilse sürekli ön planda olsa sürekli gündemde olsa gazate manşetlerinden hiç inmese,o takımın taraftarı elbette fazla olur elbette hergeçen gün artar.Bizim gibi anadolu kulüplerinde büyümesi biraz medyayada bağlı diyorum ben. İşin özünde büyük haksızlık yani birazda o takımları gündeme getirmesi gerekir diye düşünüyorum. Beyinlerinde bizi hep figüran takımlar konumundan çıkarmalarını sağlamalıyız bu tür tepkilerimizle diyorum ben.

Arif Coşkun
19.10.2005, 15:29
ARKADAŞLAR FİKİR GÜZEL AMA MUTLAKA ESPRİLİ BİŞEY OLSUN, KINAMA FALAN FİLAN ANTİ PATİ UYANDIRIR, ADAMLAR NEYAPSIN HAZIRLIKSIZ YAKALANDI HARAMİLER, KİM BİLİYORDU BİZ İNANMIŞLARDAN BAŞKA SİVASSPORUN YÜKSELECEĞİNE İNANAN VARMIYDI HALA GÖRMEZDEN GELİYORLAR, GELSİNLER SİVASIM ALSIN BU HAFTADA 3 PUANI ATSIN DEMİRİ 3.LÜĞÜDE GÖRELİM BAK NELER OLACAK, ADAMLARA HAKTA VERİYORUM SİVASI TANIYAN BİLEN YORUMCULARI BİLE YOK LİG TV DEN GELEN 3 DKLIK GÖRÜNTÜLERE YORUM YAPIYORLAR, TAKIMIMIZI İZLEYEN ÖZEL MUHABİRLERİ YOK Kİ HALA,
AMA YAPILACAKLAR BELLİ MUTLAKA TV KANALLARINI VE GAZETELERİ MESAJ YAĞMURUNA TUTALIM AMA EDEPLİ DİLLE, YAVAŞ YAVAŞ HER HAFTA YAZALIM
BAKIN NASIL HİZAYA GELECEKLER, BU HAFTA NTV DE MEHMET LAFA GİRDİ HEMEN BOĞDULAR, DALGAMI GEÇİYORLAR YOKSA HELALMİ OLSUN DİYECEKLERİ BELLİ DEĞİLDİ, 9 MAÇTA 8 GOLLE 18 PUAN VE LİG ÜÇÜNCÜLÜĞÜ APTALLAR YORUM YAPAMADI BİLE, ÇOK KUVVETLİ DEFANS TAKIMI OLDUĞUMUZU SÖYLEMEKLE YETİNDİLER, YİĞİDO EKOLÜNDEN ŞİMDİLİK HABERLERİ YOK :)

PANKART İÇİN ÖNERİM
''LİG ÜÇÜNCÜSÜNE 3 DAKKA :((( ''
ULUSAL BASINMI ÜÇ BÜYÜK SÖZCÜSÜMÜ ? KARAR VERİN, ANADOLUYUZ BİZ
Her ne olursa olsun bir şekilde sesimizi çıkarmalıyız diyorum. Atalarımız ne demiş "Ağlamamayana meme yok" Bunu düşünerekten yola çıkarak ses getirici fikirler ortaya çıkarıp bunu wwwsivasspor.com'unda müsadesiyle hayata geçirmeliyiz.Mesela TRT 1 stütyosunun önüne siyah bir çelenk bırakmak,üzerinde senin yazdığın "Ulusal basınmı,üç büyük sözcülüğümü?" güzel olur bence.
Daha değişik protesto şekilleri geliyorsa arkadaşlar belirtsin bence.
Herkese saygılar

serhankaburcuk
19.10.2005, 16:31
Futbol Fedrasyonun bu sene almış olduğu bir karar bu...Stadyumda Tribünlere pankart asmak yasak...

erhan5834
19.10.2005, 16:34
Futbol Fedrasyonun bu sene almış olduğu bir karar bu...Stadyumda Tribünlere pankart asmak yasak...
EVET KENDİ PANKARTIMIZI DAHİ ASAMIYORUZ..

yusuf_07
19.10.2005, 17:22
ABİ PANKARTIN YASAK OLDUĞUNUDA İLK DEFA SENDEN DUYUYORUM BÖYLE BİŞEY YOK...SLOGAN İŞİNE GELİNCE BENCE MÜKEMMEL Bİ FİKİR YANLIŞ ANLAŞILCAK BİŞEY OLMAZ.
BAŞKA TÜRLÜ SESİMİZİ NASIL DUYURCAZ MAİLLE FALAN BU İŞ OLMAZ....

1967_DERNEK_MUSTAFA
19.10.2005, 21:36
EWET ARİF BEY SİZİ AYDINLATALIM..ÖYLE YAZMAYLA ÇİZMEKLE OLMUYOR BU İŞLER HER ŞEYİN BİR KURALI VAR YASASI VAR MADDESİ VAR YOK TEZAHURAT EDELİM YOK PANKART ASALIM BUNLAR KESİNLİKLE YASAK ŞİMDİ YAZACAĞIM MADDELERİ LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN...

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE FUTBOL FEDERASYONUN BİZE GÖNDERDİĞİ MADDELER:

MADDE 15.YASAK BEYAN VE DEMEÇLER:
Spor klübü başkan ve yöneticileri idari veya teknik personeli veya sporcuları ile spor klüplerinin taraftarlarınca kurulan derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve taraftar temsilcileri yazılı veya görsel medaya ya kendi taraftarlarını kışkırtıcı hakemleri ,rakiplerini veya taraftarlarını tahrik edici veya aşağılayıcı şekilde beyan veya demeç veremezler....

MADDE 9.TARAFTAR DERNEKLERİ:
Her ne ad altında olursa olsun bir spor klübünü desteklemek amacıyla kurulan taraftar dernekleri bu kanunun amacına aykırı faaliyetlerde bulunamazlar.
Taraftar dernekleri taraftarların spor ahlakı ve ilkelerine uygun biçimde sportif faaliyetleri izlemelerini sağlamaya yönelik eğitici faliyetleri düzenler...

NOT:Fail klübün veya taraftar derneğinin mensubu ise suç halinde mensubu bulunduğu klüp veya dernek hakkında 3 Bin ytl idari para cezası verilir..

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖN.KURULU
GENEL MUHASİBİ
MUSTAFA ERSOY

1967_DERNEK_10UR
19.10.2005, 21:49
EWET ARİF BEY SİZİ AYDINLATALIM..ÖYLE YAZMAYLA ÇİZMEKLE OLMUYOR BU İŞLER HER ŞEYİN BİR KURALI VAR YASASI VAR MADDESİ VAR YOK TEZAHURAT EDELİM YOK PANKART ASALIM BUNLAR KESİNLİKLE YASAK ŞİMDİ YAZACAĞIM MADDELERİ LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN...

Spor klübü başkan ve yöneticileri idari veya teknik personeli veya sporcuları ile spor klüplerinin taraftarlarınca kurulan derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve taraftar temsilcileri yazılı veya görsel medaya ya kendi taraftarlarını kışkırtıcı hakemleri ,rakiplerini veya taraftarlarını tahrik edici veya aşağılayıcı şekilde beyan veya demeç veremezler....

Her ne ad altında olursa olsun bir spor klübünü desteklemek amacıyla kurulan taraftar dernekleri bu kanunun amacına aykırı faaliyetlerde bulunamazlar.
Taraftar dernekleri taraftarların spor ahlakı ve ilkelerine uygun biçimde sportif faaliyetleri izlemelerini sağlamaya yönelik eğitici faliyetleri düzenler...

NOT:Fail klübün veya taraftar derneğinin mensubu ise suç halinde mensubu bulunduğu klüp veya dernek hakkında 3 Bin ytl idari para cezası verilir..

GENEL MUHASİBİ
MUSTAFA ERSOY
MUSTAFA ABIYLE BİRLİKTE YAZDIK BU MADDELERİ ORDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ HER ŞEYİ PROTESTO EDEMİYORSUN..BİLMEM ANLATABİLDİK Mİ..

Arif Coşkun
20.10.2005, 20:49

GENEL MUHASİBİ
MUSTAFA ERSOY

Mustafa Bey Bilgileriniz için teşekkürler. Tabiki sizin kadar dernek içinde olamadığımız için bazı bilgileri bilmememiz sanırım doğaldır. Lakin bu yakın zamanlarda İstanbul'daki diğer maçlarda pankartlara rastladığım için bir sorun yok sanıyordum. Ama öyle bir kural varsa tabiki yapacak birşey yok demektir. Bile bile yasak varken bunu yine yapalım diyecek kadar geri bir kişi değilim onuda belirtiyim size. Yazmak çizmek görevimiz tabiki,yazmadanda olmuyor.İnsanlar düşüncelerini fikirlerini açıklamak zorunda. Yazar İlhan Selçuk'un bir kitabı vardı.Kitabın adı: "Düşünüyorum Öyleyse Vurun Beni" Onun gibi. O zaman yazmayalım düşünmeyelim fikirlerimizi belirtmeyelim. Suskun toplum olmaya devam edelim. Sanırım buda bazılarının çok işine gelir.
Sonra Sivassporu en az bizde sizler kadar seviyor ve ona en ufak bir zarar gelmemesini sizler kadar bizde düşünüyoruz. Sivasspor şahısın değil tüm Sivas'lının ortak değeri. Herkes ona sahip çıkmaya çalışır korur. Bu e-mail yollama fikrini ben yazdım. spainloco nickli bir arkadaşda e-mail adreslerini araştırıp bulmuştu. Ve ayrı ayrı topiç açtık herkes fikirlerini söylesin diye.
Sonra benim aklıma pankar işi geldi. Onun için de bir topiç açmıştım. Durumu farklı yönlere çekip sanki biz çok çirkin şeyler yapalım demişiz gibi bir ortam yaratıp bizi suçlamışınız. Neyse vazgeçelim bunlardan. O halde siz sayın dernek le uğraşan arkadaşlar...
Medyanın bu umursamaz tutumuna, bizleri görmezlikten gelmelerine. Ve Türkiye'de Sadece istanbul ligi oynanıyormuş havası yaratmalarına daha ne kadar seyirci kalacaksınız?
Madem sizlerin kimsenin fikrine ihtiyacınız yok!
Bunun la ilgili bir kınama düşünceniz varmı?
Varsa neler ?
Bizlerle paylaşırsanız bizleride memnun edersiniz.
Saygılar sunuyorum.

1967_DERNEK_10UR
20.10.2005, 22:00
Mustafa Bey Bilgileriniz için teşekkürler. Tabiki sizin kadar dernek içinde olamadığımız için bazı bilgileri bilmememiz sanırım doğaldır. Lakin bu yakın zamanlarda İstanbul'daki diğer maçlarda pankartlara rastladığım için bir sorun yok sanıyordum. Ama öyle bir kural varsa tabiki yapacak birşey yok demektir. Bile bile yasak varken bunu yine yapalım diyecek kadar geri bir kişi değilim onuda belirtiyim size. Yazmak çizmek görevimiz tabiki,yazmadanda olmuyor.İnsanlar düşüncelerini fikirlerini açıklamak zorunda. Yazar İlhan Selçuk'un bir kitabı vardı.Kitabın adı: "Düşünüyorum Öyleyse Vurun Beni" Onun gibi. O zaman yazmayalım düşünmeyelim fikirlerimizi belirtmeyelim. Suskun toplum olmaya devam edelim. Sanırım buda bazılarının çok işine gelir.
Sonra Sivassporu en az bizde sizler kadar seviyor ve ona en ufak bir zarar gelmemesini sizler kadar bizde düşünüyoruz. Sivasspor şahısın değil tüm Sivas'lının ortak değeri. Herkes ona sahip çıkmaya çalışır korur. Bu e-mail yollama fikrini ben yazdım. spainloco nickli bir arkadaşda e-mail adreslerini araştırıp bulmuştu. Ve ayrı ayrı topiç açtık herkes fikirlerini söylesin diye.
Sonra benim aklıma pankar işi geldi. Onun için de bir topiç açmıştım. Durumu farklı yönlere çekip sanki biz çok çirkin şeyler yapalım demişiz gibi bir ortam yaratıp bizi suçlamışınız. Neyse vazgeçelim bunlardan. O halde siz sayın dernek le uğraşan arkadaşlar...
Medyanın bu umursamaz tutumuna, bizleri görmezlikten gelmelerine. Ve Türkiye'de Sadece istanbul ligi oynanıyormuş havası yaratmalarına daha ne kadar seyirci kalacaksınız?
Varsa neler ?
Saygılar sunuyorum.
BAK ARİF ABI BEN ŞİMDİ ORTAK BİR METİN YAZACAM SİTEYE BİZİM DERNEĞİN BASIN SÖZCÜSÜ YAZDI..BU ORTAK METNİ HERKES GEREKLİ YERLERE GÖNDERSİN...

1967_DERNEK_10UR
20.10.2005, 22:21
Varsa neler ?
Saygılar sunuyorum.
38 Yıllık aradan sonra şampiyon olarak süperlige çıkan ve çıkarken de ayak seslerini Türkiye'nin her kentinde her stadyumun da hissettiren Sivassporumuz'un başarısı Turkcell süperliginde de aynen devam etmektedir...
Yalnız biz Sivasspor taraftarları olarak yaygın ulusal medya kuruluşlarında Sivassporumuz'un başarısı hakkında ki haberlere yeterince yer verilmediğinden şikayetçiyiz...
Bu tepkimizin son derece haklı olduğunu söyle kanıtlayabiliriz;Süper lig başladı başlayalı sahada fırtına gibi esen ve puan cetvelinde adım adım üst sıralara tırmanıp 3.sıraya elde etmiştir...Bu saha başarısının yanı sıra asırlık çınarların (sözde 3 büyüklerin)dolduramadığı stadları hınca hınç doldurup ne kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunuda bu örnekle tüm Türkiye'ye göstermiştir...
Bundan sonra ki haftalar da yazılı ve görsel medya da daha çok yer almasını temenni eder ve takımımızın başarısının artarak sürmesini dileriz...abı buda bizden bak bu yazıyı gönderelim gereken yerlere..

Arif Coşkun
20.10.2005, 23:10
38 Yıllık aradan sonra şampiyon olarak süperlige çıkan ve çıkarken de ayak seslerini Türkiye'nin her kentinde her stadyumun da hissettiren Sivassporumuz'un başarısı Turkcell süperliginde de aynen devam etmektedir...
Yalnız biz Sivasspor taraftarları olarak yaygın ulusal medya kuruluşlarında Sivassporumuz'un başarısı hakkında ki haberlere yeterince yer verilmediğinden şikayetçiyiz...
Bu tepkimizin son derece haklı olduğunu söyle kanıtlayabiliriz;Süper lig başladı başlayalı sahada fırtına gibi esen ve puan cetvelinde adım adım üst sıralara tırmanıp 3.sıraya elde etmiştir...Bu saha başarısının yanı sıra asırlık çınarların (sözde 3 büyüklerin)dolduramadığı stadları hınca hınç doldurup ne kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunuda bu örnekle tüm Türkiye'ye göstermiştir...
Bundan sonra ki haftalar da yazılı ve görsel medya da daha çok yer almasını temenni eder ve takımımızın başarısının artarak sürmesini dileriz...abı buda bizden bak bu yazıyı gönderelim gereken yerlere..

Onur kardeş çok güzel olmuş. Yalnız biraz daha kısa ve öz olamazmıydı. Hem yazan için hemde okuyan için iyi olurdu sanırım.
Saygılar

1967_DERNEK_10UR
20.10.2005, 23:16
Onur kardeş çok güzel olmuş. Yalnız biraz daha kısa ve öz olamazmıydı. Hem yazan için hemde okuyan için iyi olurdu sanırım.
Saygılar
TAMAM ABI SEN NASIL DİYORSAN ÖLE OLSUN BİZ SADECE BİR YAZI ATTIK ORTAYA ..FİKİRLERİ BEKLİYOZ..

muRTix1
21.10.2005, 01:22
tEk yapabileceğimiz şey mail atmak sanırım elden başka bişey gelmiyor hayde kolay gelsin

thing58012
21.10.2005, 01:26
tebrikler "arif coskun" güzel fikir!!!!

GeCeVeMaVi58pRf
21.10.2005, 02:11
Herkese saygılar.

bence boyle bır protesto yaparsak medyayı karsımıza almıs oluıruz adımlarımızı düşünerek atmalıyız bence ...

1967_DERNEK_10UR
21.10.2005, 02:18
bence boyle bır protesto yaparsak medyayı karsımıza almıs oluıruz adımlarımızı düşünerek atmalıyız bence ...
İSMAİL KARDEŞ SANA KATILIYORUM..BU MEDYA HÜKÜMET BİLE DEVİRİR Kİ BİZİ DÜNDEN HARCARLAR...KARŞIMIZA ALMAYA GEREK YOK...

gürünlü_58
21.10.2005, 03:52
bence de iyi fikir gardaş ,er yada geç yazmak zorunda kalacaklar,ama bizlerinde birşeyler yapması lazım...

1967_CLUB_ÖZGÜR
21.10.2005, 05:10
Herkese saygılar.

PANKART İŞİ BENCEDE OLMAZ ÇÜNKÜ YASAK KENDİ PANKARTLARIMIZI KENDİ STADIMIZA ASAMAZKEN,ÖYLESİ PANKARTLARI HİÇ ASAMAYIZ...
AMA BU SLOGAN ATMA KONUSUNDA BENDE HEMFİKİRİM...ÖRNEĞİN BESIKTAS TARAFTARININ YAPTIGI GİBİ...MAC BASLADIKTAN SONRA 5 DK SESSİZ KALMAK VE SONRA BÜTÜN STAD YIKILIRCASINA HEP BİR AGIZDAN GEREKEN SLOGANI SÖYLEYECEK...

Dağcı
21.10.2005, 08:36
En güzel protesto sloganlarla tezahürat yapmakla olacaktır, diye düşünüyorum.

Taraftarlarımıza büyük iş düşecek.

Arif Coşkun
21.10.2005, 10:19
Bizlere gereken ilgiyi göstermiyor diye basını kınamak için atılacak sloganın sanıyorumki basının da dikkatini çekip en azından birkaç kelimede olsa yer verir.Medeni ölçüler içerisinde bir kınama sloganı ile protesto eden seyirci yüzünden kulube nasıl ceza verebilir anlayamıyorum.Böyle fikirler aklımıza geliyor ama uygulayıp uygulamamak tabiki kulup ileri gelenlerinin işi.
O zaman kendi takımımız içinde bağırmayacaz statda çünkü karşı rakip takımın moralini bozar.Öyle maddeler koymuşlarki Anladığım kadarıyla fedarasyon böyle bir şey istiyor.
Saygılar

serhankaburcuk
21.10.2005, 15:05
PANKART İŞİ BENCEDE OLMAZ ÇÜNKÜ YASAK KENDİ PANKARTLARIMIZI KENDİ STADIMIZA ASAMAZKEN,ÖYLESİ PANKARTLARI HİÇ ASAMAYIZ...
AMA BU SLOGAN ATMA KONUSUNDA BENDE HEMFİKİRİM...ÖRNEĞİN BESIKTAS TARAFTARININ YAPTIGI GİBİ...MAC BASLADIKTAN SONRA 5 DK SESSİZ KALMAK VE SONRA BÜTÜN STAD YIKILIRCASINA HEP BİR AGIZDAN GEREKEN SLOGANI SÖYLEYECEK...

Bu dediğni yapalım güzel fikir...Sonra protesto yaparız..

extrasivas
21.10.2005, 20:38
plan amacina ulassa bile iki gun sonra unuturlar dha kalici bi seyler yapmak lazim

x_burnley
21.10.2005, 21:05
helal olsun sana abim herşey için şimdiden teşekkürler umarım sesimizi duyurabiliriz bu türkiyede bir ilk olacak herkes sivası görecek biz küçümselicek takım değiliz neden böyle yaptıklarını anlamıyorum şu anda süper ligde 3.sıradayız inşallah herşey düzelecek basın artık anlıyacak herşeyi bu kadar basit KIRMIZI-BEYAZ-ŞAMPİYON-SİVAS

twity_58
21.10.2005, 21:21
KÖSTEK OLMAYA CALISARAK NE KADAR ENGELLEYECEKLERINI SANIYORLAR BU ANADOLU KAREKETINI..ASTIRMASINLAR PANKART ATTIRMASINLAR SLOGAN ..EN GUZEL PROTESTO STADI TIKLIM TIKLIM DOLDURMAK OLUR HERHALDE ...MEDYA DUYARSIZ CİDDEN KALKMISSIN SEN 2.LIG DEN CIKMISSIN 3. OLMUSSUN SADECE 3 DK PEK AKLA YATAN VE DESTEKCILIGI ÖNAYAK OLMAYI GÖSTEREN BIR HAREKET DEGIL

KINIYORUZZZZZZ!!!!!!!!!!!

muRTix1
21.10.2005, 21:23
arkadaşlar pankart açtırmayabilirler ama sesimizide kesemezlerya ona göre protesto yaparız

Arif Coşkun
21.10.2005, 22:14
arkadaşlar pankart açtırmayabilirler ama sesimizide kesemezlerya ona göre protesto yaparız
Orada 15 bin kişi hep bir ağızdan "Artık bizide gör medya" diye bağırsa 2 dakika maç başlamadan evvel bilmem nasıl olur. Sizce nasıl olmalı arkadaşlar?