Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor daha çok konuşulacak
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Muhsin Yazicioglu, spor programlarinda Anadolu takimlarina neredeyse hiç yer verilmedigini söyledi. Anadolu’nun çesitli illerine gittigini ve sporseverlerin genellikle bu tür tepkileriyle karsilastigini belirten Yazicioglu “ Yigidolarda ayni konuda sikayet ediyor. Devletin televizyonunun bu konuda biraz daha objektif olmasi gerektigini belirtiyorlar. Sivasspor’unda içerisinde oldugu Anadolu takimlarinin maçlari bir kaç dakika ve çok geç saatlerde veriliyor. Dolayisiyla çocuklar ve sabah ise gidecek insanlar yatlak zorunda kaliyor. Ben Ankara’ya dönüsümde TRT Genel Müdür Vekiliyle bu konuyu görüsüp,spor programlarinin daha adil olmasini isteyecegim” dedi.
Kaptan-58 07.09.2005, 08:13 Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Muhsin Yazicioglu, spor programlarinda Anadolu takimlarina neredeyse hiç yer verilmedigini söyledi. Anadolu’nun çesitli illerine gittigini ve sporseverlerin genellikle bu tür tepkileriyle karsilastigini belirten Yazicioglu “ Yigidolarda ayni konuda sikayet ediyor. Devletin televizyonunun bu konuda biraz daha objektif olmasi gerektigini belirtiyorlar. Sivasspor’unda içerisinde oldugu Anadolu takimlarinin maçlari bir kaç dakika ve çok geç saatlerde veriliyor. Dolayisiyla çocuklar ve sabah ise gidecek insanlar yatlak zorunda kaliyor. Ben Ankara’ya dönüsümde TRT Genel Müdür Vekiliyle bu konuyu görüsüp,spor programlarinin daha adil olmasini isteyecegim” dedi.
YA BEN BU MUHSİN YAZICIOĞLUNU BOŞUNA SEVMİYORUM.. HELEL OLSUN...
Kıymetli hemşehrimiz BBP Genel Başkanı Sn. Muhsin Yazıcıoğlu'nun bu hareketini takdir ediyoruz.
Futbol programlarında rayting uğruna milyonlarca insana işkence yapılmasın artık ! ! !
bu konu olumlu neticeye bağlanırsa kendisine teşekkürlerimi sunarım... ancak biraz zor gibi...:(
sn muhsin başkana bende teşekkür ederim...bu arada haftaya trabzon macıda naklen digitürkte...buda sevindirici bir olay..
serhankaburcuk 07.09.2005, 13:35 Sayın Muhsin YAZICIOĞLUNA teşekkür ediyoruz...
Nede Olsa Sivasli O Halde Herşeye Var. S&s
fatih_5834 07.09.2005, 18:14 eger bu soylentıler gerceklesırse cokguzel olacak o zaman sıvas macları rayting rekoru kırar..muhsın yazıcıoglunada tsk ederız..gercekten cok onemlı bır konuya degınmıs....
Sayin Muhsin Yaziciogluya Tesekkür Ederiz
sinan58_34 07.09.2005, 21:23 sayın muhsın yazıcıogluna tesekkurlerımızı sunarız bizim derdımız tasamız da oydu zaten bızım takımlarımızı anadolu takımlarıne yer verılmemesıydı ama bız sesımızı medyaya duyuramadık sayın MUHSIN YAZICIOGLU bizim isteyıpte bı turlu yapamadıgımız seyı yapmıstır tesekkurlerımızı sunarız
politika dünyasından insanlarımızın bu sekilde demecleri medyada yer bulur ve daha cok kitleye ulasabilir... tabiki netice alma hızımızda artar gibi bence... bence bu sekilde desteği dile getirmeleri iyi olacaktır...
SİVASSPOR' umuz en iyi yerlere gelecektir. Ve iş adamlarımız da bunu unutmamaktadır. Ben burdan istanbuldaki iş adamlarımızdanda yardımlarını istiyorum saygılar!!
GeCeVeMaVi58pRf 09.09.2005, 11:59 Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Muhsin Yazicioglu, spor programlarinda Anadolu takimlarina neredeyse hiç yer verilmedigini söyledi. Anadolu’nun çesitli illerine gittigini ve sporseverlerin genellikle bu tür tepkileriyle karsilastigini belirten Yazicioglu “ Yigidolarda ayni konuda sikayet ediyor. Devletin televizyonunun bu konuda biraz daha objektif olmasi gerektigini belirtiyorlar. Sivasspor’unda içerisinde oldugu Anadolu takimlarinin maçlari bir kaç dakika ve çok geç saatlerde veriliyor. Dolayisiyla çocuklar ve sabah ise gidecek insanlar yatlak zorunda kaliyor. Ben Ankara’ya dönüsümde TRT Genel Müdür Vekiliyle bu konuyu görüsüp,spor programlarinin daha adil olmasini isteyecegim” dedi.
helal olsun valla muhsin başkana bencede çok haklıs yakında bu adaletsizliğin son buklacagına ınanıyorum yoksa daha televizyon izlemeyeceğiz valla
gercek58li 09.09.2005, 12:29 Biz ne kadar yazsakta, bazi sesi duyulacak kisilerin el atmasi herhalde daha iyi olur. Her hafta naklen yayin olmaz ama en azindan özetini görmek istiyoruz.
Sadece golleri degil.
gecenin bilmem kacında bilmedigimiz bir saatinde yayınlanmasını beklemek yoruyor insanı!!! artık erken bir saatte özetleri versinlerde sabaha kadar yorumlarını yapsınlar!!
bbptek58 09.09.2005, 12:41 Teşekkürler Hemşo Bu Konu 14 Takimi Da Ilgilendirior
Kahrolsun üç Büyük Emperyalizmi
Yaşasin Anadolunun Kardeşliği
|