Orijinalini görmek için tıklayınız : Antep macı neden adana'da ögrenmek istermisiniz

yigidos
11.08.2005, 13:20
11 Ağustos 2005 11:53

Birinci Süper Lig'in yeni takımlardan Sivasspor, Gaziantepspor maçı için Adana'ya gitti. Peki Sivasspor neden Antep'e değil de Adana'ya gitti öğrenmek istermisiniz?...

Kulübün sosyal tesislerindeki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı- beyazlı ekip, otobüsle Adana'ya hareket etti.

Kamil Ocak Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Gaziantepspor ile Adana'da karşılaşacak olan Sivasspor'da, Malatyaspor maçında sakatlanan Gökhan Bozkaya, sakatlığı devam eden Yasir ile kaleci Akın ve Hakan Turan kafilede yer almadı.

Belindeki sakatlık nedeniyle İngiltere'ye tedaviye gittiği bildirilen kaleci Petkoviç'in dün kente döndüğünü belirten kulüp yetkilileri, Avustralyalı kalecinin Gaziantep maçında oynayacağını kaydettiler.

Kırmızı-beyazlı ekibin yeni transferi Kamerunlu Raymond Kalla'nın da Adana'ya götürüldüğünü kaydeden yetkililer, takımın Adana Mavi Sürmeli Oteli'nde kampa gireceğini belirttiler.

kucukdiablo
11.08.2005, 13:29
Onceki Konu Basliklarina Bakmadan Herkes Konu Baslatiyor..
Lutfen Bi Bakin Onceden Bu Konuda Birsey Yazilmis Mi..yazilmissa Ne Yazilmis.

yigidos
11.08.2005, 13:36
Onceki Konu Basliklarina Bakmadan Herkes Konu Baslatiyor..
Lutfen Bi Bakin Onceden Bu Konuda Birsey Yazilmis Mi..yazilmissa Ne Yazilmis.
kardeşim yeniyim nasıl bakıcam o dediğin şekilde

eren1
11.08.2005, 13:47
arkadaş aslında gayet doğruyu yapmış ve sivassporun kalcağı otele kadar herşeyi yazmış ve önceki formu görmediğinden dolayı aynı konuda form açtığını söylemiş yeni üye olan arkadaşa teşekkür ediyor ve biraz daha dikkatli olmasını bekliyoruz sende küçük dibo en ufak şeyde güzel şeyler yapmak isteyen insanların hevesini kırma ve güzelce uyar lütfen

habercim
11.08.2005, 13:52
Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunun ışıklandırma sisteminde arıza ve bakım var bu nedenle G.Antep- Sivasspor karşılaşması Adana 5 Ocak stadyumuna alındı.
Bilgilerinize ...

kucukdiablo
11.08.2005, 15:20
arkadaş aslında gayet doğruyu yapmış ve sivassporun kalcağı otele kadar herşeyi yazmış ve önceki formu görmediğinden dolayı aynı konuda form açtığını söylemiş yeni üye olan arkadaşa teşekkür ediyor ve biraz daha dikkatli olmasını bekliyoruz sende küçük dibo en ufak şeyde güzel şeyler yapmak isteyen insanların hevesini kırma ve güzelce uyar lütfen

OTORITE KONUSTU,,,
TAMAM ABI

(NEZAKETLE BAKMAYAN YAZILARIMDA NEZAKET GOREMEZ..)

eren1
11.08.2005, 15:24
Benim Kimseye Otorite Olma Niyetim Yok Ama Senin Kendini Kbir şey Zannettiğin Kanisindayim Vede Bunu Ukalaca Insanlari Kendinden Küçük Görerek Yapiyorsun

kucukdiablo
11.08.2005, 16:17
Benim Kimseye Otorite Olma Niyetim Yok Ama Senin Kendini Kbir şey Zannettiğin Kanisindayim Vede Bunu Ukalaca Insanlari Kendinden Küçük Görerek Yapiyorsun

OLUR MU SEN BIZIM PIRIMIZSIN..HERKESE HADDINI BILDIRMEK SENIN GOREVIN..
HALK ARASINDA SENIN GIBILERE UCUNCU KISI DERLER YANI KISACA ...........
FORUMA 2-3 TAKMA AD ILE UYE OLUP SAGA SOLA SATASMAKLA OLMAZ BU ISLER..USTUNE VAZIFE OLMAYAN ISLERE KARISMA.. 3.OLMA

ElbeyLi58
11.08.2005, 16:22
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, daha önce Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacağı duyurulan karşılaşma, Gaziantepspor'un sahası bakımda olduğu için Adana 5 Ocak Stadı'na alındı.

Gaziantepspor-Sivasspor maçında, Stadyum ve Güvenlik Komitesi değerlendirmesi sonucu sadece kapalı tribüne seyirci alınacağı bildirildi. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

karakule58
11.08.2005, 17:11
arkadaşlar neden ufak tefek şeyler için birbirinizi kırıyorsunuz hemde mubarek kandil günü lütfen biraz daha anlayışlı olalım .....

kucukdiablo
11.08.2005, 22:46
Mubarek Gun Agzimi Bozdugum Icin Saygideger Uyelerimizden Ozur Diliyorum....
Kandiliniz Mubarek Olsun..

adres58
11.08.2005, 22:54
Yahu beyler nasıl sivaslısınız. Biz örnek olacağız hem kişiliğimizle hem taraftarımızla. Ne olmuş yazı yazdıysa bir arkadaşımız.

ElbeyLi58
12.08.2005, 07:07
Adana’da 5 Ocak Stadı’nda yapılacak karşılaşmada, yalnız kapalı tribüne seyirci alınacağı, stadın açık tribünlerinde koltuk olmadığı için, maraton ve kale arkalarına seyirci alınmayacağı açıklandı.

Gaziantepspor-Sivasspor maçı kapalı tribün biletleri, 10 milyon liraya satılacak. Bu arada, kombine biletlerin cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçında geçerli olacağı açıklandı. Kombine biletli Gaziantepsporlu taraftarlar, gişe görevlilerine kombilerini ibraz ederek, ücretsiz olarak alacakları biletlerle karşılaşmayı izleyebilecekler.

1967_DERNEK_10UR
12.08.2005, 08:56
ADAM KONU AÇMIŞ KÖTÜMÜ YAPMIŞ DİABLO ...

1967_DERNEK_10UR
12.08.2005, 09:23
ABICIGIM BENDE KENDI CAPIMDA SITE YAPTIM,FORUMLAR OLUSTURDUM,TURKIYENIN EN BUYUK FORUMLARINDA MODERATORLUK YAPTIM (www.forumtr.com , www.idoclub.net , www.myaleyna.com) .. FORUMLARIN DA BI KURALI, INTIZAMI VARDI HERZAMAN..BU STAD KONUSU DEFALARCA YAZILDI..TEKRAR YAZILMASI BOŞ İŞ..BEN BUNU SOYLEDIM..AMA FORUMLARA ALIŞIK OLMAYANLARIN TERSINE GELDI..
..BURDA SISTEM BU GALIBA..BEN BUNU ANLADIM..

..BU İŞ COK UZADI..ARANIZDAN AYRILIYORUM..BOYLE BOS TARTISMALARA GIRMEK HERKESE ZARAR..

..TUM ARKADASLARA IYI EGLENCELER..

YAW ADAM YENİ ÜYE OLMUŞ SİTEYE BİR ŞEY YAZMIŞ ŞİMDİ BİZ 9000 BİN KİŞİLİK BİR SİTEYİZ...BURDA KİMSEYİ ENGELLEYEMEZSİN...

yigidos
12.08.2005, 10:14
Sevgili kardeşim ben senin cevabını aldıktan sonra siteyi terk ettim ve sabah actığımda sagolsun diğer arkadaşların beni destekleyen mesajlarını gördüm bu mesaj işini bayagı büyütmüşsün.
Bak kardeşim ben 43 yaşındayım ve 21 yıldır SİVAS dışındayım ve şu foruma nacizane cabamla duydugum bir olayı yazdım.
Ben belki senin kadar bilgisayar başında oturmuyorum sen bizlerden fazla oturuyorsundur belki ve bizlerden önce haberdar olabilirsin şahsen benim böyle bir imkanım yok senden ve başını ağrıtığım bütün yiğidolardan özür dilerim herkese saygılar sevgiler.

OTORITE KONUSTU,,,
TAMAM ABI

(NEZAKETLE BAKMAYAN YAZILARIMDA NEZAKET GOREMEZ..)

GuNaY
12.08.2005, 10:45
Herkes Ilk Girdiginde Forumlari Dogru Bir Sekilde Kullanacak Diye Bir Kural Zamanla Ogrenecektir... Gerekli Oldugunda Zaten Moderator Arkadaslar Düzenleme Yapiyor...

serhankaburcuk
12.08.2005, 14:37
Herkes Ilk Girdiginde Forumlari Dogru Bir Sekilde Kullanacak Diye Bir Kural Zamanla Ogrenecektir... Gerekli Oldugunda Zaten Moderator Arkadaslar Düzenleme Yapiyor...

........İmza........

serhankaburcuk
12.08.2005, 14:38
Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunun ışıklandırma sisteminde arıza ve bakım var bu nedenle G.Antep- Sivasspor karşılaşması Adana 5 Ocak stadyumuna alındı.

peppo
13.08.2005, 04:10
bencede karakule cok hakli.
diablo uyarmak istemis ve yazisinda kücük düsürecek bir icerik bulamiyorum. fazla abartmadan kapatalim konuyu. eger birbirinizden alip satamadiginiz sorunlar varsa özelden hal edin. topici acan arkadasimiz ileride daha dikkatli olur insallah. ama hakkini vermek lazim, burada okadar cok yazilar ve topicler varki yeni üyeler bunlarin hepsini takip edemez.
her zaman hosgörülü olalim lütfen.
saygilarimla

join the game

peppo
13.08.2005, 04:12
bakin ben bile simdi dikkatsizligime kurban oldum.
bu topicin ikinci bir sayfasi oldugunu es gectim:)
bendende bir o kadar özür...

serhankaburcuk
14.08.2005, 14:15
bakin ben bile simdi dikkatsizligime kurban oldum.
bu topicin ikinci bir sayfasi oldugunu es gectim:)
bendende bir o kadar özür...

Canın saolsun gardaş hiç önemli değil...