Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR RESMİ DERGİSİ
CAGLAYAN 30.09.2005, 19:19 http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor%20Dergi%20kapak.jpg
SİVASSPOR RESMİ DERGİSİ CUMARTESİ GÜNÜ YAYINDA
Sivasspor taraftarının ve camiasının beklediği Sivassporun aylık faaliyetlerini anlatan ,"Sivasspor resmi dergisi Sivasspor -Denizlispor karşılaşması öncesi taraftarı ile buluşacak.
Çalışmaları uzun süredir titizlikle sürdürülen derginin Grafik tasarım işini Grafikevi yaptı.Sportif A.Ş bünyesinde çıkarılan ve Sivassporun ilk resmi dergisi olan "SİVASSPOR" cumartesi günü piyasada satışa sunulacak.
CAGLAYAN 03.10.2005, 11:13 Büyük bir taraftar kitlesine sahip olan Turkcell Süper Ligi'nin yeni takımlarından Sivasspor'un dergisi oldu.. Kulübün aylık resmi dergisi "Sivasspor" yayın yaşamına başladı...
Derginin ilk sayısında, kırmızı-beyazlı kulübün kuruluşu, kuruluşundan 38 yıl sonra İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig'e yükselişi ve teknik direktör Werner Lorant döneminde ligin ilk 6 haftasındaki performansıyla ilgili köşe yazıları ve yapılan maçların değerlendirmeleri yer alıyor.
Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, genel menajer Bülent Uygun ve futbolcularla yapılan özel röportajların da yayınlandığı dergide, kulübün yönetim kurulu üyeleri, teknik heyeti, idari birimler ve sosyal tesisleri de tanıtılıyor.
Maç ve taraftar fotoğrafları ile zengin görünüme kavuşturulan dergi, 5 YTL'den satışa sunuluyor.
Sivasspor'a yayın hayatında başarılar dileriz..
KAYNAK: http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?haberid=122352
tasinmistir....
dergi güzel olmuş arkadaşlar.
okuyup destek vermek lazım.
dergi yönetimini kimdeyse ülkemin her yerine ulaştırması lazım dergiyi.
HakkıTİMUÇİN 03.10.2005, 12:11 arkadaşlar
sivasspor kulubümüzün resmi dergisidir...Sivasspor dergisi almak isteyenler benimle irtibata geçebilir....
Dergimiz tek kelime ile ''MUHTEŞEM''.....
S.Yildiz 03.10.2005, 13:16 Acaba bu derginin yurtdisina’ da gelmesi mumkunmu??
erhan5834 03.10.2005, 14:37 SİVASSPORUMUZA SİVASIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN YAYIN HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM....
bbptek58 09.10.2005, 15:26 BEYLER SİVASSPOR DERGİSİNİN ÇIKTIĞI HABERİNİ ALDIK
BEN İSTANBULDA OTURAN BİR YİĞİDO OLARAK ACABA DERGİYİ NERELERDE BULABİLİRİM
HAYIRLI VE URLUGU OLSUN SIVASSPORUMUZA
EN BÜYÜK SIVASSPOR BASKA BÜYÜK YOK
CÜSSKB-Aynur 11.10.2005, 11:20 Sivasspor Resmi Dergisi ni çok beğendim. Kağıdı, baskısı, içeriği,
oldukça kaliteli,1.sınıf.
Sivasspor Resmi Dergisine, Yayın hayatında başarılar diliyorum.
Ayrıca, Habercim; Mustafa Ateş i de çok güzel bir emeğe imza attığı için kutluyorum.
Arif Coşkun 11.10.2005, 12:36 Çok güzel,böyle bir şeye gereksinim vardı böylelikle oda tamamlanmış oldu.Yalnız bu sadece sivastamı satılacak. İstanbul,Ankara,İzmir gibi illeredede satılacakmı. Şayet gelirse hangi noktalarda satılacaksa buradan haber verilirse çok iyi olur bence.
saygılar
gercek58li 11.10.2005, 13:16 Arkadaslar, dergiyi Almanya ya getirtme imkani yokmu?
Bunu ilgili arkadaslar arastirirsa cok iyi olur...
volcano58 20.10.2005, 06:28 arkadaşlar
sivasspor kulubümüzün resmi dergisidir...Sivasspor dergisi almak isteyenler benimle irtibata geçebilir....
Dergimiz tek kelime ile ''MUHTEŞEM''.....
hakkı abim günaydınlar dilerim önce bi tanışalım sonra bi soru soracağım abii :-)
abi ben istanbuldan volkan yaşım 20 fanatik bir sivasspor taraftarıyım ancak ailem biraz durgun bu futbol konusunda çok tutucular birde benim ne kadar fanatik olduğumu bildikleri için durdurmaya çalışıyorlar ama beceremeyecekler hele bi askere gideyim geleyim sen o zaman gör hele beni :-)
abi sorum şudurki; sivasspor dergisini edinmek sitiyorum istanbulda dağıtım varmı fiatı ne kadar içeriği nasıl abi
sorularım bunlar cevaplamaya istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz başarılar dilerim :-)))
işinden zaman ayırıpta bana cevap yaarsan çok sevinirim teşekkürler iyi çalışmalar görüşmek üzereeeee
CÜSSKB-Aynur 21.10.2005, 13:17 Arkadaşlar,
Sivasspor Resmi Dergisine abonelik ve diğer sorularınız için;
sivasspordergisi@hotmail.com a mesajla
veya, Habercim:Mustafa ATEŞ'e gsm. 0542 655 67 30 dan
yada, Sivasspor Resmi Dergisi Telefonu 221 75 35 den ulaşabilirsiniz.
habercim 21.10.2005, 13:35 MERHABA ARKADAŞLAR...
Sivasspor Resmi dergisi Sivasspor bünyesinde çıkarılan ilk resmi kulüp dergisidir.
Sivasspor kulübü faaliyetlerini içeren,fotoğraflarla karşılaşmaların yer aldığı ve çok geniş röportajları ile süslenen Sivaslıyım ve Sivassporluyum diyen herkesin sahip olması gereken ve kütüphanenizde bulundurulması gereken bir çalışmadır
yıllık abone bedeli: 50 ytl olup
fiyatı ;5 ytl dir.
dergi temini için özellikle benimle çoğunlukta sivaslı gurbetçilerin yaşadığı ,dernekler ve vakıflar aracılığı ile irtibata geçerlerse sevinirim.
ayrıca yurt içi veya yurt dışındaki (şehir içi dahil ) arkadaşlarımız posta adreslerini bana mail ile ulaştırırsa
Kasım sayısını direkt size ulaştırabilirim.
bir dergi yurt içi posta ücreti :1.200 krş-
Abonelik veye Reklam konusunda
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Mustafa Ateş
(SİVASSPOR KULÜBÜ RESMİ DERGİSİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ)
sivasspordergisi@hotmail.com
mustafaates71@mynet.com
ilginize şimdeden teşekkürlerrrrrr....
Hep ilklere imza attık bundan sonrada böyle sürecek işallah
habercim 21.10.2005, 13:47 Abonelik veye Reklam konusunda
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
CÜSSKB-Aynur 21.10.2005, 14:09 Abonelik veye Reklam konusunda
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
Kasım ayı sayısının çıkmasına çok az kaldığınıda hatırlatalım.
CÜSSKB-Aynur 21.10.2005, 14:55 MERHABA ARKADAŞLAR...
Sivasspor Resmi dergisi Sivasspor bünyesinde çıkarılan ilk resmi kulüp dergisidir.
Sivasspor kulübü faaliyetlerini içeren,fotoğraflarla karşılaşmaların yer aldığı ve çok geniş röportajları ile süslenen Sivaslıyım ve Sivassporluyum diyen herkesin sahip olması gereken ve kütüphanenizde bulundurulması gereken bir çalışmadır
yıllık abone bedeli: 50 ytl olup
fiyatı ;5 ytl dir.
dergi temini için özellikle benimle çoğunlukta sivaslı gurbetçilerin yaşadığı ,dernekler ve vakıflar aracılığı ile irtibata geçerlerse sevinirim.
ayrıca yurt içi veya yurt dışındaki (şehir içi dahil ) arkadaşlarımız posta adreslerini bana mail ile ulaştırırsa
Kasım sayısını direkt size ulaştırabilirim.
bir dergi yurt içi posta ücreti :1.200 krş-
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
ilginize şimdeden teşekkürlerrrrrr....
Kasım ayı sayısında Futbol Takımımızın toplu Posteri verilecek.
SivasliGörkem 26.10.2005, 21:51 En büyük Sivasspor. Ve en iyi teknik Direktor Herr Werner Lorant. Danke Herr Lorant.
EVET DERGIYI ALDIM OKUDUM COK GUZEL OLMUŞ.FAKAT YILLARDI SİVASSPORUN ARKASINDA KOŞAN YAGMUR CAMUR DEMEDEN HEP ONLARLA OLAN BUYUK TARAFTARDAN HIC BAHSEDILMIYO SADEC KUCUK BIR RESIM VE COK AZ BIR KAC KELIME.BEN BIRAZDA TARAFTARA KULAK VERILSE DAHA GUZEL OLUR. SAYGILAR.....
sivassporlu 07.11.2005, 11:02 BUGUNLERE GELDİĞİMİZİ CEKEMEYEN MEDYA KANALLARİ DİSARİ BİR DAHA SİVASA GELMESİNLER 1 MİLYON SİVASLİ BİR BİRİMİZE YETERİZ.. UEFA KUPASİ OYNARKEN NE YAPACAK ACABA BU MEDYACILAR..
gercek58li 08.11.2005, 01:26 Almanya ya nasil ulastirilacak,nasil abone olacagiz ve ne kadar ve de nereye ödeme yapacagiz?
Bunlari en azindan ilgilenen arkadaslara e-mail olarak bildirilirse cok iyi olur.
Ben msn de verebilirim;
karadayi58@hotmail.de
zaman gecirmeden bizde ulasalim en azindan!
habercim 08.11.2005, 06:54 Abonelik veye Reklam konusunda
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Sevgili arkadaşım
irtibat için ;
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
ilginize şimdeden teşekkürlerrrrrr
acakislalimahoni 08.11.2005, 09:06 hayırlı uğurlu olsun tüm yiğidolara
kerem3458 08.11.2005, 19:39 GÜZEL Bİ DERGİ OKUDUM .RESİMLER POSTERLER TARAFTAR KARTLARI.2 3 AYA KALMAZ Bİ TANE DE DERNEK KURULABILIR...
Bu dergiyi hazirlayan, emegi gecen tüm ekibin ellerine saglik.
Böyle bir dergi cikmasi gerekiyordu, bu bir eksikti, bunuda basardilar.
Insaallah bu dergi, Yigidolarin her zaman seveyerek okuyacagi bir dergi olur.
Emegi gecenlere tesekkür ediyor ve basarilar diliyorum.
Mustafa Ates kardesim bana bu projeden bahsetmisti, cok sevinmistim ve dört gözle bu dergiyi bekliyordum.
Almanya`ya da gönderdikleri takdirde bende derhal abone olmak istiyorum.
sivas artık süperligde artık geniş bir taraftar kitlesine sahiip bu tür dergilerincımasıda bence iyi bir gelişme bende şimdiden vatana ve millete hayırlısı olsun iyi yayınlar bizde istanbula bekliyoruz
herkese hayırlı olsun işallah gereken ilgi ve alaka gösterilir
sinan58_34 08.11.2005, 20:47 hayırlı olsun sivasımızın sıvassporumuzun adına boylesı calısmalar yapılması bızı gururlandırıyor umarız gereken ılgıyı gorecektır basarılar dılerız
CÜSSKB-Aynur 11.11.2005, 15:43 Abonelik veye Reklam konusunda
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Sevgili arkadaşım
irtibat için ;
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
ilginize şimdeden teşekkürlerrrrrr
Önümüzdeki hafta içinde 2. sayısı çıkıyor.
MAVİ_BERE 13.11.2005, 17:47 SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!
Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...
VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...
Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...
BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...
BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...
ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!
BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....
LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com
BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...
TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..
ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...
ANLAYAN ANLAR...
ANKARAGÜCÜ 14.11.2005, 19:06 BUNLARDAN BİR (...) OLMAZ..!!
hayırlı olsun ama ben bulamadım oturduum yerde
BUNLARDAN BİR (...) OLMAZ..!!
sen neden bahsediyosun arkadasım kimden bir(...) olmaz .söylede bizde bilelim.......
cascade_41 14.11.2005, 19:38 herseyiyle bir klup oluyoruz.....hayirli ugurlu olsun..........
inallah her sayisinda Sivasimizin essiz zaferlerini yayinlarlar........
ofgurleyuk78 14.11.2005, 22:06 Arkadaslar. Dergiyi il disindan edinebilmek için bir yazisma adresi falan olursa bizde buradan abone oluruz. Selamlar.
SivasliGörkem 15.11.2005, 20:03 bakin arkadaslar biras cik ta türkiye militakima dan yazanis cok iyi olacak ne bu 1 haftadir ayni haber bak sivasli lara yakismadi
SivasliGörkem 15.11.2005, 20:04 sen neden bahsediyosun arkadasım kimden bir(...) olmaz .söylede bizde bilelim.......
kafayi yemis
kafayi yemis
kim kafayı yemiş?adam resmen bunlardan bir (...) olmaz diyor::::
dj_sado_88 15.11.2005, 20:46 arkadaşın kendisi ço bi (...) ya
Hayırlı uğurlu olsun sivas hakkındaki diyer bilgilere daha kolay ulaşırız
yakup_kadri58 21.11.2005, 07:28 hayırlı olsun!!!!!!!!!!
cem_yigido 22.11.2005, 21:23 SivaSSpor sizce hemşolar UEFA ya gidermi hepinizde cevap bekliyorum.İnancınız ne kadar bakalım...
BROTHERS58 23.11.2005, 12:18 DERGİNİN YAYININI YAPANLARDAN ULASACAK BİR TEL YADA ADRES BULURSAK BURAYA YAZALIMDA ABONE OLMA SANSIMIZ VARMI ÖĞRENELİM!!
Sarkdakikisla58 23.11.2005, 12:23 hayirli ugurlu olsun
murat_kılıc 05.12.2005, 12:38 VATANA MİLLETE VE ÖZELLİKLERE SİVAS IMIZA HAYIRLAR GETİRİR İNŞALLAH.
Etem-Murat 05.12.2005, 12:53 HAYIRLI UGURLU OLSUN VATANA MİLLETE TABİKİ SİVASA
murat_kılıc 06.12.2005, 09:54 EE PEKİ ARKADAŞIM YİĞİDOM BİZ BU DERGİYİ HER GAZETE BAYİİNDEN HER BÜFE DEN TALEP EDİP ALABİLECEKMİYİZ YOKSA TEK BİRYER Mİ DAĞITIM YAPCAK?
habercim 06.12.2005, 10:35 ARALIK SAYISI ÇIKTI BAYİLERDE
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Sevgili arkadaşım
irtibat için ;
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
mustafaate@hotmail.com(msn
murat_kılıc 06.12.2005, 10:38 TEŞEKKÜR EDERİM ARALIK SAYISINI ALDIM DAHA SONRASI İÇİN SORMUŞTUM
İLGİN VE ALAKAN GÜZELDİ TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
İŞTE YİĞİDO
İŞTE SİVAS LI
ARALIK SAYISI ÇIKTI BAYİLERDE
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Sevgili arkadaşım
irtibat için ;
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
Dergi'yi gördüm. Gerçekten profesyonelce bir çalışma. İnşaallah devamı gelir...
Katkıları olanları tebrik ediyorum.
habercim 06.12.2005, 10:39 Abonelik veye Reklam konusunda
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Sevgili arkadaşım
irtibat için ;
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
mustafaate@hotmail.com (msn)
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Sevgili arkadaşım
irtibat için ;
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
MUSTAFA GARDAŞ,
ÖNCELİKLE TEBRİK EDİYORUM VE BAŞARILAR DİLİYORUM.
DESTEK KONUSUNDA, ELİMİZDEN GELDİĞİ KADARIYLA YARDIMCI
OLMAYA HAZIRIZ.
ABONE OLMAK İSTERİM AMAAAAAA.... GÖNDERMİYON Kİ GARDAŞ...!!!
GÖNDERECEĞİM DEDİKLERİN, HALA YOLDA GALİBA... :D
(8,5 AY OLDU HALA GELMEDİ DE.... :D)
HAAA...BİR DE UFAK BİR UYARI:
''mustafaate'' DİKKATİMİ ÇEKTİ DE...
''ATE'' : İNANÇSIZ, DİNSİZ,... ANLAMINDADIR.
''mustafaate'' : SANKİ DİNSİZ MUSTAFA, İMANSIZ MUSTAFA ANLAMINI ÇAĞRIŞTIRIYOR...!!!!!!!!!
İLGİNİZE VE BİLGİNİZE ARZOLUNUR...!!! :D
murat_kılıc 06.12.2005, 17:53 DERGİNİN SON SAYISINDA NE GB KONULAR İŞLENCEK ACEBA ŞİMDİDEN MERAKI ALDI BENİ
1967_Dernek_Ayhan 06.12.2005, 17:56 mustafa abi birşey aklıma takıldı...
YİĞİDOLARIN SESİ İLE
SİVASSPOR resmi dergisi ayrı değilmiydi???????*
habercim 06.12.2005, 18:36 ayhan merhaba canım ,
yiğidonun sesi ile bizim derginin hiç bağlantısı yoktur,Onlarınki haftalık taraftar dergisi bizimki kulübün aylık resmi dergisi.
bilgilerinize..
habercim 06.12.2005, 18:39 ilgine tşkkkkk
uyarı ilk defa senden duydum
ate isminin o anlama geldiğini hiç farkında değilim inan
perşembe sabahı istanbuldayım ....çapaya geliyorummmmmmm
haberin olsun
habercim 06.12.2005, 18:40 2006 takvimi Dergimizden çok özel çalışma haberiniz olsun ,
çok özel röportajlarrrr
murat_kılıc 07.12.2005, 17:51 ALIRIM BEN O TAKVİMİ DE DERGİYİDE
ARALIK SAYISI ÇIKTI BAYİLERDE
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Sevgili arkadaşım
irtibat için ;
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
peki abone olsan il dışınıda gönderilecek mi...
sivasspor resmi dergisi aralık sayısı çıktı
SEMİH-58 04.01.2006, 19:45 SİVASTAMI YAYINLANACAK YOKSA YURT GENELİNDEMİ
erhan5834 04.01.2006, 20:39 MUSTAFA ABİ TEBRİK EDER BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM SİZDEN ...SİZİN GİBİ SİVAS SEVDALILARI OLDUKÇA SİVAS İLERLER...KOLAY GELSİN....
alix_özdemir 20.01.2006, 17:34 Türkiyenin herhangi bir yerinden ulaşılabilir mi acaba.
CÜSSKB-Aynur 08.02.2006, 13:55 Sivasspor Resmi Dergisi Şubat ayı sayısı bu hafta çıkıyor,
ilgilenen arkadaşlarımıza duyurmak istedim.
dergi çıkıyor ama satış noktaları çok sınırlı verilen emek ve klube gereken katkı saglanamıyor dergiyi okuyucuya ulastırmada organize yetersizliği var.......bana göre
habercim 08.02.2006, 14:54 acaba kaçımız merak ettik de sivasspor ürünlerinden aldık.
Formasından,kasetinden anahtarlığından,CD sinden, resmi kaşkolüğnden ürünlerinden söz geldiği zaman mangalda kül bırakmayız ama iş icraata geldiği zaman kaçarız.Her işte olduğu gibiii.
habercim 08.02.2006, 14:55 Abonelik veye Reklam konusunda
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Sevgili arkadaşım
irtibat için ;
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
habercim 08.02.2006, 14:56 katkısı olmayanın desteği olmayanın kusura bakmayın eleştirme hakkıda yok.Sivasspor konusunda özellikle hiç hakkı yok.
vermeden almak allaha mahsustur.
habercim 08.02.2006, 14:58 TÜRKİYENİN HER YERİNE ULAŞIR.
YETERKİ DESTEKLE ...
ULAŞANLARA SORUN ..
CÜSSKB-Aynur 08.02.2006, 15:11 acaba kaçımız merak ettik de sivasspor ürünlerinden aldık.
Formasından,kasetinden anahtarlığından,CD sinden, resmi kaşkolüğnden ürünlerinden söz geldiği zaman mangalda kül bırakmayız ama iş icraata geldiği zaman kaçarız.Her işte olduğu gibiii.
katkısı olmayanın desteği olmayanın kusura bakmayın eleştirme hakkıda yok.Sivasspor konusunda özellikle hiç hakkı yok.
vermeden almak allaha mahsustur.
TÜRKİYENİN HER YERİNE ULAŞIR.
YETERKİ DESTEKLE ...
ULAŞANLARA SORUN ..
Mustafa bey, size aynen katılıyorum.
Bırakın ürün almayı, stadyuma gelip, biletini alıp, takımını desteklemekten kaçıyorlar, fırsat bulup bedava içeri girmek için kapılarda bekliyorlar.
Şehrimizin ekonomik yapısı belli bunu kabul ediyoruz, ama 15 günde bir 5-10 ytl. (2 paket sigara parası) verebilecek 12000 kişi vardır herhalde.
habercim 08.02.2006, 15:18 DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER ....
şampiyon71 08.02.2006, 15:46 bende aldım gerçekten çok kaliteli bir dergi yapmışlar...
fenerbahçe ve beşiktaş dergisinden kalite olarak kesinlikle aşağı değil.
emeği geçenleri tebrik ediyorum.
NAUGHTYBOY58 08.02.2006, 15:56 bu dergi tüm yiğidolar için hayırlı uğurlu olsun
sivaslıavukat 08.02.2006, 21:09 Haberim olur olmaz talep ettim dergimi , beni de abone etmelerini istedim , klubume böyle de bir katkım olsun istedim.Sevgili Mustafa Ateş (habercim) talebimi aldığı günden 3 gün sonra derginin elimde olmasını sağladı. Ne yalan söyleyeyim , beklediğimden umduğumdan çok daha güzel olmuş.
Abonelik bedelimi eft ile gönderdim , şimdi bu birinci sınıf dergiyi sıkıldıkça karıştırıyorum , memleket hasretimi gideriyorum.
cemal58yiğido 08.02.2006, 21:30 DERGİYİ NERDEN ALABİLİRİM
CÜSSKB-Aynur 22.02.2006, 08:25 DERGİYİ NERDEN ALABİLİRİM
Daha fazla bilgi için :
0542 655 67 30
Sevgili arkadaşım
irtibat için ;
Mustafa Ateş
mustafaates71@mynet.com
acaba kaçımız merak ettik de sivasspor ürünlerinden aldık.
Abi insanları aşağılayarak, tahrik ederek, küçümseyerek bir yere varılmaz. Herkes senin gibi gününün 20 saatini Sivasspora ayıramaz. Ama takımın başarısı arttıkça, yazılı ve görsel medyada Sivasspordan daha çok bahsedilmeye başlanıldığında insanlarında takımlarına olan ilgisi artacaktır.
Gerek Sivas'ta gerek Sivas dışında yaşayan hemşerilerimizin Sivassporla olan ilgi ve alakalarının 3-4 yıl öncesine mukayese edilirse ne derece arttığını görmek mümkün. Bunun için ''küçümseme'' değil ''teşvik'' ön planda olmalıdır diyorum. Saygılar....
yerliturkuaz 22.02.2006, 10:33 SORARIM BIZI ELESTIRENLERE ACABA SIVASIN ISTANBULDA BIR URUN SATIS MAGAZASI VARMI? ONDAN SONRA INSANLAR HAKKINDA ELESTIRI YAPIN SAYGIYA DAVET EDIYORUM HERKEZI
Abonelik sistemi olacak mı?
Ankara da bulabilecek miyim dergimizi?
|