Orijinalini görmek için tıklayınız : LÜTFEN..! CHAT'TE EN AZ BİR OP OLSUN....

Siir_Misali
10.11.2005, 12:00
ARKADAŞLAR BAKIYORUZDA ARTIK CHATTE SÖZLÜ KAVGALAR ÇIKMAYA BAŞLADI..BENCE NAZAR DEĞİDİ KARDEŞLİĞİMİZE..NE KADAR GÜZEL SOHBETLER OLUYORDU..HERKES BİRBİRİYLE KARDEŞÇE KONUŞUYORDU..AMA SON ZAMANLARDA BAYAĞI BİR SÖZLÜ KAVGALAR YAŞANIYOR..ARAYA GİRENLER OLMASA BELKİ DAHA BÜYÜR..ONUN İÇİN CHAT'TE EN AZ BİR OP OLMASINI RİCA EDİYORUM..BİLMEM SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ...
SAYGILARIMLA...

Kaptan-58
10.11.2005, 12:03
ARKADAŞLAR BAKIYORUZDA ARTIK CHATTE SÖZLÜ KAVGALAR ÇIKMAYA BAŞLADI..BENCE NAZAR DEĞİDİ KARDEŞLİĞİMİZE..NE KADAR GÜZEL SOHBETLER OLUYORDU..HERKES BİRBİRİYLE KARDEŞÇE KONUŞUYORDU..AMA SON ZAMANLARDA BAYAĞI BİR SÖZLÜ KAVGALAR YAŞANIYOR..ARAYA GİRENLER OLMASA BELKİ DAHA BÜYÜR..ONUN İÇİN CHAT'TE EN AZ BİR OP OLMASINI RİCA EDİYORUM..BİLMEM SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ...
SAYGILARIMLA...

BU YAZIYA SADECE İMZA ATILIR..

SON GÜNLERDE MODLARINDA OLMAMASI KAVGALARA DAVETİYE ÇIKARTIYO..

ofgurleyuk78
10.11.2005, 12:13
Meyvali agaci taslarlar misali Sivasspor güçlendikçe laf atanlari çok oluyor. Bizlerde dayanamayip cevap veriyoruz. Aslinda " it ürür kervan yürür " diyebilsek sorun kalmayacak.

drummer
10.11.2005, 12:23
kavga edenler dışardan değilki.
çoğu sivasporlu geçinen kendini bilmez insanlar.
maksat her gittikleri yerde pislik yapmak.
holiganlara özenip terör estiriyorlar.

Serd@r
10.11.2005, 12:31
SAYGILARIMLA...

Evet sana katılıyorum o bahsedilen kişiden biriyim ama ortamı gerenler oluyor.

Siir_Misali
10.11.2005, 13:35
Evet sana katılıyorum o bahsedilen kişiden biriyim ama ortamı gerenler oluyor.

kardeşim ben senin için dememiştim..hepimizde de oluyor bu tür kavgalar...en azından bir op olsa ortamı yatıştırır yada ihtar felan eder..o yüzden söyledim...

1967_DERNEK_HeMSo58
10.11.2005, 13:44
kardeşim ben senin için dememiştim..hepimizde de oluyor bu tür kavgalar...en azından bir op olsa ortamı yatıştırır yada ihtar felan eder..o yüzden söyledim...

ABİ ÇOK IYI BIR KONUYA DEGINMISSIN.BENI BILIRSIN ABI SUREKLI CHATTAYIM.BU KAVGALARIN COGUNADA TANIKLIK ETMIS INSANIM.KAVGA CIKIYOR ORAYA BURAYA HABER EDIYOZ BIR MOD ISTIYOZ AMA NERDEE.BIR KAC KERE MOD OLMA TALEBIM OLDU BUNU BASKA ARKADASLARIM DA HAK EDIYOR.
ILLA BEN ISTIYORUM DEMIYORUM AMA YETERKI O ODADA SUREKLI BIR OP OLSUN

sivaslı_boy
10.11.2005, 13:58
olur o kadar kardeşşşş

sivaslı_boy
10.11.2005, 13:59
sivaslı olunmaz sivaslı doğulur

GeCeVeMaVi58pRf
10.11.2005, 14:03
her yerde böyle tatsızlıklar olabilir önemli olan insan olmasını bilmektir olaylar karsısında daha sakin davranabilirsek kötü olaylar yasamayız son zamanlarda sitemize çok yabancı girdi onların sitemizi karıstırmalarına asla izin vermeyecegiz biz bir aileyiz ufak tefek olaylar olabilir

5841
10.11.2005, 14:29
ben olaya bıraz deyışik acıdan bakacagım.bundan bır yıl öncesıne kadar siteden haberım yoktu.şimdı bu sıteyı oyle benımsedımkı.artık bagımlı oldum . şimdı bazı arkadaşlar kendılerınını sankı sıtenın sahıbı sanıyorlar.ve sıtede terör estırıyorlar. bakın beyler buranın bır sorumlusu var.buranın site kurarları var bunlara uymak zorundayız.lutfen sevgıden saygıdan,duruslukten kacmayalım kazan bizler olcagız

34-murat-58
10.11.2005, 15:02
AYIP YA KAVGA YAPMAYIN....
YAKISMIYOR.

Sweetgirl
10.11.2005, 15:14
Arkadaslar bu op meselesini diyorsunuzda, yaaa okadar güzel diyorsunuzkiii. sanki oplarin sus demesiyle sizler (yani karsilik veren sizler) söz dinleyip susuyorsunuz. Hatda bide tutup dahada cok küfür ediyorsunuz. Ardindan atilincada tutuyorsunuz sikayet ediyorsunuz. ben bisey demedim atildim diye. Bana kalirsa cok güzel bir konuya deginmissin siir_misali. Ama ne yazikki iste bide o küfür edenleri oplara biraksalarda bu siteye genelde girenlerde küfür etmese ne olur sankiiii. Ama hayir ben burda sunu ögrendim sanki kendilerini mecbur tutuyorlar ona karsilik vermekde. Sanki onlara bir küfür borclari varmis gibi görüyorlar.

Arkadaslar bakin küfür eden oluyorsa siz cevap vermeyinnnnn, eger veriyorsaniz sonucunada boyun egin. Yani cevap verip atiliyorsaniz o zaman neden atildimmmm diye sorup sorgulamayin. Ve ayriyetden ortaligi gereceginiz birsey söylediginizde ve siz uyariliyorsaniz o halde oplari dinleyinnnnn.
yani en azindan bir op olsun demekle olmuyor bu isler, biraz oplarla kooperatif olunmasi gerekli. Bu sözüm sana degil siir_misali. Bu sözlerin sahipleri kendilerini biliyor.

Dağcı
10.11.2005, 15:25
İnsan kendi kendini denetlemeli,
Biraz hoşgörü ve tolerans yeterli...
Kavga etmek çok kolay,
Asıl barış içinde yaşamayı bilmeli...

gercek58li
10.11.2005, 15:34
Ben bu konuyu dün gece chatte dile getirdim.
Bu durumda icabinda o sahis atilabilir ve de sikayet edecek hicbir gerekceside olamaz.
Eger mod bulunmus olsa,agzi bozulani ihtar eder,ikinci seferinde atar ve baska bir sahisin karsilik verip,tartismaya girme ihtimali olmaz.
Bunun yaninda forumlarida kontrol altinda tutmak gerekir ki,yani mod 24 saat gerekli diye düsünüyorum...

MAVİ_BERE
11.11.2005, 21:11
kavga edenler dışardan değilki.
çoğu sivasporlu geçinen kendini bilmez insanlar.
maksat her gittikleri yerde pislik yapmak.
holiganlara özenip terör estiriyorlar.
BAK ARKADAŞ SENİ ÇOK YAKIN DAN TANIMYORUM AMA SEN HER YAZI YASINDA ÇOK İTİCİ YAZILAR YAZIYORSUN VE BURDA BULUNAN BAZI KİŞİLERİ İFADE ADİYORSUN HERHALDE...

BU SİTE RÜŞTÜ ELMASIN SİTESİDİR VE BU SİTENİN BAZI KURALLARI VAR O KURALLAR UYMAYAN BAN LANIYOR..VE COK DA İYİ YAPILIYOR BEN TAM 8 DEFA BANLANDIM VE BENİ HAKLI YERE BANLADILAR....ONLARINDA KENDİNE GÖRE İŞLERİ VAR HER DAKKA PS BAŞINDA OLAMAZLAR YOK İLLA OLSUN DİYORSAN BAK SÖYLE BİR TEKLİFİMVAR EGER SEN BU SİTEYİ ÇOK SEVİYORSAN VE BU SİTE KORUMAK İSTİYORSAN 1 TANE İYİ BİR OP BULUNSUN VE ONA MAAŞ BAGLANSIN ODA GÜNÜN 24 SAATİNİ BURSA GEÇİRSİN...

sinan58_34
11.11.2005, 21:19
Arkadaslar bu op meselesini diyorsunuzda, yaaa okadar güzel diyorsunuzkiii. sanki oplarin sus demesiyle sizler (yani karsilik veren sizler) söz dinleyip susuyorsunuz. Hatda bide tutup dahada cok küfür ediyorsunuz. Ardindan atilincada tutuyorsunuz sikayet ediyorsunuz. ben bisey demedim atildim diye. Bana kalirsa cok güzel bir konuya deginmissin siir_misali. Ama ne yazikki iste bide o küfür edenleri oplara biraksalarda bu siteye genelde girenlerde küfür etmese ne olur sankiiii. Ama hayir ben burda sunu ögrendim sanki kendilerini mecbur tutuyorlar ona karsilik vermekde. Sanki onlara bir küfür borclari varmis gibi görüyorlar.

Arkadaslar bakin küfür eden oluyorsa siz cevap vermeyinnnnn, eger veriyorsaniz sonucunada boyun egin. Yani cevap verip atiliyorsaniz o zaman neden atildimmmm diye sorup sorgulamayin. Ve ayriyetden ortaligi gereceginiz birsey söylediginizde ve siz uyariliyorsaniz o halde oplari dinleyinnnnn.
yani en azindan bir op olsun demekle olmuyor bu isler, biraz oplarla kooperatif olunmasi gerekli. Bu sözüm sana degil siir_misali. Bu sözlerin sahipleri kendilerini biliyor.

TAMAMEN KATILIYORUM

1967_Dernek_Ayhan
11.11.2005, 21:33
ARKADAŞLAR DÜŞÜNCE GÜZEL AMA ÇOK ZOR ZATEN SİTEMİZDE YETERİNCE MOD VAR VE GENELDE AKTİF OLAN MODLAR BİR MODUDA TAMAMEN SİTEYE BAĞLAMAK OLMAZ BENCE YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEY GELEN SÖZLERE CEVAP VERMEMEK VE KENDİMİZE BİRAZ ÇEKİ DÜZEN VERMEK .....

BİZDE ÖZLEDİK O ESKİ CHAT ORTAMINI AMA EMİN OLUN SİTENİN DAHA YENİ YENİ TANINMASI NEDENİYLE HERKES MERAK İÇİN OLSA YİNE GELİYOR... AMA BU SİTENİN İÇERİĞİNİ ANLADIKLARI ZAMAN EMİNOLUNKİ BU OLAYLARIN HİÇBİRİ OLMAYACAKTIR...

BURDAN BÜTÜN ÜYELERİMİZİ DUYARLILIĞA DAVET EDİYORUM

yagci58
11.11.2005, 21:41
DELIYE SORMUSLAR DÜNYANIN HALI NEZAMAN DÜZELIR DIYE
CEVAP SU OLMUS SEN KENDINI DÜZELT DÜNYA DÜZELIR

MAVİ_BERE
11.11.2005, 21:50
ÇOK HAKLISIN WALLA YAĞCI58

dj_sado_88
11.11.2005, 21:57
hacı bence degişen bişey olmaz hani bi laf var ya can çıkar huy çıkmaz diye bu da o hesap herkes bu sorunu önce kendisine bi sorsun ondan sonra başkalarına laf sölesin benim düşüncem bu

dogukan58
11.11.2005, 22:26
bencede aynı olur farketmez insan insanlığıyla olmazsa bu türler artar dikkat etmek gerek muhattab olmamamalı

MAVİ_BERE
13.11.2005, 18:49
SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!

Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...

VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...

Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...

BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...

BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...

ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!

BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....

LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com

BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...

TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..

ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...

ANLAYAN ANLAR...

1967_DERNEK_10UR
13.11.2005, 18:55
HİÇ KİMSE BİRİNİN KALBİNİ DURDUK YERE KIRAMAZ.HAKKI DA YOKTUR..BURDA Kİ TARTIŞMALARA SUDAN SEBEPLERDEN ÇIKIYOR..BENİM BİLDİĞİM 10 'A YAKIN OP VAR..BURDA Kİ OP LAR ÇOBAN DEĞİL SADECE HUZURU BOZAN AHLAKSIZ YAZILAR YAZAN KİŞİLERİ UYARMAK VE CHAT KANALINI TEMİZ TUTMAK İÇİN GÖREV YAPIYORLAR..HERKESİN BİRBİRİNE SAYGISI OLURSA OP'ADA GEREK KALMAZ..

MAVİ_BERE
14.11.2005, 19:18
SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!

Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...

VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...

Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...

BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...

BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...

ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!

BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....

LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com

BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...

TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..

ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...

ANLAYAN ANLAR...

ist_58
18.11.2005, 14:32
ya arkadaslar chat bölümüne giremiyorum...ne yapmam gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim

SEMİH-58
18.11.2005, 14:42
önceden 2.ligdeydik günlerimiz daha ii geçiyordu bana sanki şimdiki günlerimiz daha acı geliyor O GÜNLERİMİZ NE GÜZELDİ AMA............