Orijinalini görmek için tıklayınız : DENSİZLİK
ÖNCEKİ HAFTALAR TAKIMI ELEŞTİRDİGİMİZDE BAZI DENSİZLER
HEMEN KARŞI TAARUZA GEÇMİŞLERDİ, GERCEK FUTBOL ELEŞTİRİLER
IŞIGINDA HATALARI ANLAYIP DAHA İYİSİNİ YAPARAK ZAFERE ULAŞMAKTIR. AMA BAZILARI BİR İKİ MAC KAYBETMEKLE BİRŞEY OLMAZ
DİYEN VE BUNUN IŞIGINDA TAKIMIN GİDİŞATINA SES CIKARMAYANLAR
MARDİN MACIYLA NE HALLERE DÜŞÜLDÜGÜNÜDE ANLAYAMAZLAR.
BİR BAKMIŞIZKİ HÜSRAN O ZAMAN SAÇ YOLMAYA GEREK YOK.
FAZLA BİRŞEY YAZMAYA GEREK YOK YORUMA ACIK
NOT: SAYIN TAKIM KAPTANIMIZA VE CAN A SONSUZ TEŞEKKÜRLER
ONLAR OLMADAN TAKIM BİR HİÇ (MARDİN MAÇINDA ĞÖRÜLDÜGÜ GİBİ)
SAYIN BAŞKAN RUHUYLA OYNAYAN DEĞERLERE ÖNEM VERELİM.
BAZI DENSİZLERDE ŞİKE FERYADI ATIYORLAR ONLAR SİVASLI OLAMAZ
BUNLAR SADECE MİDE BULANDIRMAK İSTEYENLER . GERCEK SİVASLI TAKIMINI VE İLİNİ SEVEN SİVASLIDIR TAKIM KÖTÜ GİTTİGİNDE ELEŞTİRİLERİNİ YAPARAK TAKIMINA GERÇEK ANLAMDA DESTEK OLAN SİVASLIDIR.. SELAMLAR
İYİ ABİ YENİLDİLER DİYE TAKIMA TEKME TOKAT GİRİŞELİM İSTERSEN ANA AVRAD SÖVELİM YADA BULDUM ÖLDÜRELİM KÖKTEN ÇÖZÜM....ALLA ALLA BURAYA SAÇMA SAPAN YAZILAR YAZMA ALLAHINI SEVERSEN BU TAKIM AÇIK ARA GİDERKEN SESİN ÇIKMIYORDUDA ŞİMDİMİ SÖLÜYORSUN BUNLARI...SEN SİVASLI DEİLSİN SENİN GİBİ SEYİRCİ OLMAZ OLSUN......
HakkıTİMUÇİN 10.04.2005, 18:44 gardaş sen eleştiri ile hakareti birbirine karıştırmışsın..seninle aynı fikirde olmayanlara sarfettiğin densiz sözüde bunun bir kanıtı... Bu sitede kimse eleştiriye (olumlu yada olumsuz) karşı değil. Bizim karşı olduğumuz eleştiri hakaret boyutuna varması.. Bir futbolcuya veya takıma kötü oynadı, bu hafta formsuzdu demek eleştiridir.. Ama Bu adam bu takımda oynayamaz yok takım şike yapıyor bunlar hakaret sayılır..
25 hafta göğsümüzü kabartan bu takıma, futbolculara övgüler yağdırırken 2-3 mağlubiyette hakaret etmek DENSİZLİKTİR.
Yok öğle yağma...İyi günde kötü günde Sapına kadar SİVASLIYIZ OKADAR !!!!
bak gardasım biz bu takımı yenildigi haftalarda destek verdik... üzüldük ama yinede destek verdik çünki baska türlü olmaz... sen tutmus elestirenlere cevap verenlere yani bize densiz diyosun!!!!!!!! once bir kendi uslubuna bak sonra baskalarına suc at!!!
ElbeyLi58 10.04.2005, 19:02 yensekde yenilsekte sivas sivas sivas
Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir
HakkıTİMUÇİN 10.04.2005, 19:03 GÜNAY.. ne zamandır söylüyeceğim unutuyorum...şu resmini değiştir.. dişin ağrıyormuş gibi :lol: eskisi daha güzeldi
belkide agrıyorsur ne biliyorsun??? eyv uyarın için... ben kendi bildigimi yapmayı severim...
HakkıTİMUÇİN 10.04.2005, 19:09 günay kızma gardaş...herkesin zevki 1. mevkii :oops:
BROTHERS58 10.04.2005, 19:09 İYİ ABİ YENİLDİLER DİYE TAKIMA TEKME TOKAT GİRİŞELİM İSTERSEN ANA AVRAD SÖVELİM YADA BULDUM ÖLDÜRELİM KÖKTEN ÇÖZÜM....ALLA ALLA BURAYA SAÇMA SAPAN YAZILAR YAZMA ALLAHINI SEVERSEN BU TAKIM AÇIK ARA GİDERKEN SESİN ÇIKMIYORDUDA ŞİMDİMİ SÖLÜYORSUN BUNLARI...SEN SİVASLI DEİLSİN SENİN GİBİ SEYİRCİ OLMAZ OLSUN......
+
BİZ TAKIMA LESTİYİDE ÖVGÜYÜDE HAKETTİĞİ KADAR YAPIYORUZ YANİ NE LİGİN SONU BU HAFTA NEDE BASI HERKESİN BASINA GELEN DÜŞÜŞ DİLEGİMİZ TAKIMIMIZIN KALAN MAÇLARDA ESKİ KİMLİĞİNE DÖNMESİ.
GÜNAY.. ne zamandır söylüyeceğim unutuyorum...şu resmini değiştir.. dişin ağrıyormuş gibi :lol: eskisi daha güzeldi
DAYAK YEMİŞ AYHAN ABİDEN DİŞİ KIRILMIŞ ÖLE DİOLAR :lol:
günay kızma gardaş...herkesin zevki 1. mevkii :oops: gardas kızmak falan söz konusu deil... ancak bu avatar fotoshopta yapıldıgın için tamamı yok... ona göre ele almak gerek... :roll: :roll:
HakkıTİMUÇİN 10.04.2005, 19:13 Ayhan niye dövmüş günayı... yazık deil mi benim gardaşıma.. :lol:
EEEEEEEEEEEEEEE O KADAR LAFI SANA DESE SENDE DÖWERDİN :lol:
HakkıTİMUÇİN 10.04.2005, 19:15 yok gardaş.. bende şaka yapıyorum.. Çok karizmatik çıkmışsın..ben yapamıyom böyle şeyler ya....biraz kıskandık herhalde
:lol: :lol: :lol: :lol:
ne dövmesi yaw hooopp bidakka... ayhan abi ortalarda yok baksana iyi tırstı benden :lol: :lol:
HakkıTİMUÇİN 10.04.2005, 19:18 Victory gardaş...bir haftadır izmir deydim ya...biraz fransız kaldık... niye laf saymış ayhana günay.. (topic in konusu neydi nereye geldi :lol: )
yok gardaş.. bende şaka yapıyorum.. Çok karizmatik çıkmışsın..ben yapamıyom böyle şeyler ya....biraz kıskandık herhalde
:lol: :lol: :lol: :lol: est gardasım... :oops: :oops: :oops:
ne dövmesi yaw hooopp bidakka... ayhan abi ortalarda yok baksana iyi tırstı benden :lol: :lol:
harbi bu aralar ayhan abi yok ortalıkta onun bu konuya el atması lazımdı
http://img199.exs.cx/img199/6388/ktvr6kh.gif
abi walla gunay ayhan abinin arkasından her gun bi suru olmadık şey sayıyodu.tabi bu ayhan abi affedermi....sonuç affetmedi :lol: :lol:
heyyyttt hodri meydan gelsin ayhan abi :lol: :lol: :lol:
HakkıTİMUÇİN 10.04.2005, 19:24 yok ya victory.. Bence günay, ayhanı harcar....ayhan kalıp felan ama.. günayın gençliği yeter yawww
abi walla gunay ayhan abinin arkasından her gun bi suru olmadık şey sayıyodu.tabi bu ayhan abi affedermi....sonuç affetmedi :lol: :lol:
günay ın neler yaptığını bi allah biliyo bi de kendisi herhalde de ayhan abi kayıp bilen gören warmı
http://img199.exs.cx/img199/6388/ktvr6kh.gif
abi walla gunay ayhan abinin arkasından her gun bi suru olmadık şey sayıyodu.tabi bu ayhan abi affedermi....sonuç affetmedi :lol: :lol: bak şimdi olmadık sey deil gardas.. bizde hersey belgeli :lol: :lol: :lol: chat kayıtları elimde :lol: :lol: itiraf zamanında aldım :lol: :lol: :lol:
yok ya victory.. Bence günay, ayhanı harcar....ayhan kalıp felan ama.. günayın gençliği yeter yawww
ayhan abi gunayı çiğ çiğ yer...
HakkıTİMUÇİN 10.04.2005, 19:31 GÜNAY.. ayhan ı harcar 1-10 bahse girerim.. (günay yanılmıyorum dimi ?? kaybetmeyelim paraları)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
yok gardas ben zaten kendime 1/50 falan oynamayı dusunuyorum... artık üst limit ne ise ona kadar cıkacam :lol: :lol: :lol:
ayhan abi uflese gunay uçar bea 1e 100 ayhan abi tek geçerim :lol: :lol:
HakkıTİMUÇİN 10.04.2005, 19:37 yok yok.. ayhan danda ses çıkmadığına göre... baksana günay meydan okuyo ..kimseden ses yok
:lol: :lol: :lol:
GÜNAY.. ayhan ı harcar 1-10 bahse girerim.. (günay yanılmıyorum dimi ?? kaybetmeyelim paraları)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ben ayhan abiye 1-20 bahse girerim günayı harcar wallaha
http://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpghttp://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpghttp://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpg
arkadaslar yazdiklariniz tamamen konudan uzak
BUNUN İCİN YAZI VEYA DÜZENLENECEK GECEYİ BEKLEYELİM... ORDA PAYLASACAGIZ KOZLARIMIZI :lol: :lol: :lol:
abi bırakta stres atalım zaten yenildik
ABİ COGU TOPİC BU SEKİLDE ZATEN... SENDE KATIL WALLA İYİ OLUYO.. ÜÇ PUAN ARIYORUZ BURDA :( :( :(
ABİ COGU TOPİC BU SEKİLDE ZATEN... SENDE KATIL WALLA İYİ OLUYO.. ÜÇ PUAN ARIYORUZ BURDA :( :( :(
aynen katılmakla birlikte bu gereksiz topiği gerekli hale getirdik itina ile
BENDE SANA KATILIYORUM GARDAS... SOYLE 5-10 KİŞİ DAHA GELSE OOHHH NE GÜSEL OLUR SATASIR DURURUZ BİRBİRMİZE ZEVKLİ OLUR :lol: :lol: :lol:
abi topic zaten gereksiz bari şu topiği guzelleştirelim dedikhayra geçmediii
YOK YAW NE GÜSEL GİDİYOR İŞTE BİR KADİR KARAMSARLI YAPTI AMA OLSUN... ODA GELİR BİRAZDAN...
ElbeyLi58 10.04.2005, 20:08 gunay gardas ben demistim kemeklerin kirilacak
diye ama senin disler gitmis hadi gecmis olsun
ama bunada sükür
muhahahahahahhahha :lol: :lol: :lol: :lol:
AyhanBayrak 10.04.2005, 20:23 ahaaaaaaaa geldim nerede bu gunay dislerinimi topluyor halen sokaklarda dahaaaaaaa
ElbeyLi58 10.04.2005, 20:23 gunay=mefta bu gece
Vivtory gardas :arrow: mefta ne demek????? :D
ölmüş kişiye mefta denir abi
ayhan abi hoş geldin seni sawundum o kafdar nerde kaldınnn
ElbeyLi58 10.04.2005, 20:26 ahaaaaaaaa geldim nerede bu gunay dislerinimi topluyor halen sokaklarda dahaaaaaaa
Ayhan abi iyki bir dukundun disleri gitmis hahahaha# :lol: :lol: :lol:
Disdokturunda gunay gardasim ama simdi gelir yoldadir
ElbeyLi58 10.04.2005, 20:27 ölmüş kişiye mefta denir abi
muhahahahahhahaahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Victory eyv. gardas
ÖNEMLİ DEİL ABİ GÖREWİMİZ... :lol:
AyhanBayrak 10.04.2005, 20:36 ayhan abi hoş geldin seni sawundum o kafdar nerde kaldınnn
sen baskasin gardas sen dogrulari biliyon
HER ZAMAN YANINDAYIM.BU ARADA GUNAYI İYİ DÖWMÜŞSSÜN BAKSANA AĞZINDA DİŞ KALMAMIŞŞŞ
Yavuz allah aşkına akşam eve git bir güzel eğer kaset varsa aç yoksa yarınki 2. lig dosyasını izle ve ne hallere düştüğünü gör ya allah rızası için elazığ maçında harika oynadın 3 puanı senin sayende aldık ama ya mardin ve istanbul maçındaki yaptıklarınla ise 6 puan gitmiştir söylenecek başka bir şey yok allah rızası için biraz DİKKATTTTTT
ahaaaaaaaa geldim nerede bu gunay dislerinimi topluyor halen sokaklarda dahaaaaaaa ahahahahahahahah senn nerelerdeydin kac gündür abiii???? butu dediklerimi dogru belgesi var... :lol: :lol: :lol: bah hosgeldinde diyim :lol: :lol:
AYHAN ABİ BU USLANMAMIŞ HADDİNİ BİLDİRRR
HAD??? HANGİ HAD :lol: :lol: AHAHAHAHAHA
OLUM GUNAY ANLAŞILIR ŞEYLER YAZ
HADDİNİ BİLDİR DEMİSSİN YA... BENDE KELİMENİN KÖKÜ OLAN HAD YAZDIM :lol: :lol: :lol:
GUNAY MUMKUNSE ÖNÜMÜZDEKİ 50 SENE ESPRİ YAPMA
aslında bu espri deildi ama neyse :lol: :lol: :lol: madem sen oyle istiyorsun canın saolsun :lol: :lol: :lol:
ABİ SEN OZAMAN Bİ DAHA KONUŞMA BENCE :lol:
.............................. .............................. . 8O 8O :roll: :? :twisted:
LütfiÜnal 11.04.2005, 10:29 Sevgili Victory ve Elbeyli gardaslarim,sizleri uzun zamandir takip ediyorum cok sevdigim iki insani biribirine düsürüp kan cikartacaksiniz.Gelin bu isi sevgili gardaslarim bir asiret yemegi versinde tatliya baglayalim.
lutfi abi biz kimseyi birbirine düşürmüyozki.sadece gerçekleri yazıoz.. :lol: :lol:
TAKIMIMA LAF SÖYLETMEM.ŞEREFSİZLER BİZLER MAÇA GİDİP TEZAVRAT EDERKEN SİZ NEREDEYDİNİZ.BURSADA KAFAMIZA TAŞ YAĞARKEN NERDEYDİNİZ,MANİSADA ANAMIZA KÜFÜR EDİLİRKEN NEREDEYDİNİZ LANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
TAKIMA LAF SÖYLEYEN HESAP VERECEK ULANNNNNN
casus sakin ol burda kimin ne olduğunu herkes biliorrr
|