rize1953
03.11.2005, 16:37
Bilmem geçen yıl 2 devreden sonra RİZESPOR u ne kadar takib ettiniz,ama ben SIVASSPORun takımı sırtlayan futbolcuları hakkında böyle bir ilişki kurup konuyu açıklamaya çalışacağım.Biliyorsunuz RİZESPOR geçen yıl ilk devre çalımbay ile güzel takdir edilir futbolu ile iyi bir seri yakalamıştı,sonra ne olmuştu rıza beşiktaşa gidince 2 ci devre RİZESPOR nerdeyse kalan maçların çoğunu kaybetti,hatta bu yıl daha iyi bir kadro kurmasına rağmen bir türlü alışık olduğu futbolu oynayıp galip gelemedi,halbuki yönetim in hedefi bu yıl RİZESPOR u UEFA ya kadar çıkarmaktı.bilenler biliyor bunun sebebini.ben yinede açıklama yapmadan geçemeyeceğim 1 ay öncesine kadar futbolcularımızın geriye kalanlarından başhir,okan,yasin ve ismi aklıma gelmeyen diğer bir futbolcumuzun beşiktaşa alınacağı hakkında devamlı yapılan söylemlerdir,bu beşiktaş teknik direktörünün geçen aya kadar gündeme tuttuğu bir gündemdi,diğer yanda bazı fotbolcularda ayrıldı ,bu futbolcular geçen yılın 2 inci devresinden beri başka takımlar tarafından transfer teklifi yapılarak ayartılmış vaziyette idi.konuyu anladığınızı sanıyorum,şimdi bazı büyük bütçeli kulüplerin SIVASSPORun iyi futbolcularını şimdiden ayartmaya çalıştıkları söylenmektedir,işin aslı futbolcunun kulübü tarafından satılması değildir
,futbolcu her zaman alınır veya satılır,benim demek istediğim diğer kulüpler bu gibi yaklaşımlarla SIVASSPORun futbolcularını ayartmaya çalışırsa,bu söz konusu futbolcuların asla eskisi gibi verimli oynamayacağıdır,taaki diğer takıma gidene kadar,aklı transfere takılan futbolcu maalesef hiçbir fayda gösteremeyecektir.buda oynadığı kulübe zarar vermekten öteye gitmez,bu her takım ,için aynı olmuştur,umarım bu sefer yanılırım.
Ne nemek istediğimi anlamışsınızdır.
KALIN SAĞLICAKLA
http://img261.imageshack.us/img261/2881/rzeyolu9hh.jpg
Siir_Misali
03.11.2005, 16:45
EVET ARKADAŞIM..PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER..İNŞALLAH BİZDE BÖYLE BİRŞEY YAŞANMAZ...RİZEYE SÜPER LİGDE BAŞARILAR DİLERİM...SİVASTAN SELAMLARLA
tabi bazı kazalar olabiliyor teknik ve kadroyu bozmadığımız sürece bi aksilik olacağını zannetmiyorum
Evet Rizeli Gardaşım çok haklısın inşallah bu durum bizim başımıza gelmez
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ..
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..
dost aci söylermis tesekürler arkadas
1967_DERNEK_10UR
04.11.2005, 14:31
YERDEN GÖĞE KADAR HAKLISIN..ŞİMDİ DEN FUTBOLCU AYARTMALAR BAŞLADI..HATIRLARSANIZ GS UEFA KUPASINI ALDIĞI SENE MALLORCA MAÇINDA BİR AVRUPA KANALI AYNEN ŞÖYLE BİR DEMEÇ VERDİ...AVRUPALILAR BU GS Yİ TRANSFERDE PARÇALAR DEDİLER VE CİMBOM PARÇALANDI...FUTBOLCULARIMIZ AKILLI OLSUNLAR..
bence bu arkadaşımız haklı.
büyük takımlar her zaman bunu yapıyor.
sivasada yapacaklar .
futbolcuyucalıp götürüyorlar sonra futbolcu uyum sağlamayınca harcanıp gidiyor.
zaten futbolcuda bunu biliyor.
ama ilk transferde aldığı parayla hayatını kurtarmayı amaçlıyor.
bir çoğunuda laıyoruz alacağız diye kandırıp duruyorlar.
ofgurleyuk78
05.11.2005, 13:51
Yasadigimiz kötü olaylardan ibret alsaydik o kötülükleri bir daha yasamazdik. Ama maalesef habire yasiyoruz. insallah Sivasspor hiç yasamaz. Yasarsa da az yasasin.
1967 dernek serkan20
05.11.2005, 14:14
işte bu ayartmalar yüzünden istanbul köpekleri başarılı oluyor olan anadoluya oluyor
inşallah bizim başımıza böle şeyler gelmez
karayel42
05.11.2005, 14:23
SELAM ARKADAŞLAR BENDE KONYADAN KATILIYORUM YAPTIĞIN AÇIKLAMLARI DOĞRU BULUYORUM ÇÜNKÜ;ÖZELLİKLE 3 BÜYÜK DENEN KULÜPLER BAKIYORLAR ANADOLU KULÜPLERİNDE İYİ OYNAYAN KİM HEMEN TRANSFER ETMEYE ÇALIŞIYORLAR VE FUTBOLCU FORMUNDAN DÜŞÜYOR KONYASPORDA OYNAYAN ZAFER BİRYOL FENER BAHÇEYE TRANSFER OLDU SAKAT DEDİLER FENERBAHÇEDE ADI BİLE DOĞRU DÜZGÜN GEÇMİYOR ANADOLU KULÜPLERİNDEN GİDEN FUTBOLCULARIN ÇOĞUNUN FUTBOL YAŞANTISI KÖTÜ BİTİYOR
.:::.LORD.:::.OF.:::.THE.:::.C AMPUS.:::.(UNİ_NALÇACI_42)
deli_yigido
05.11.2005, 14:57
KAHROLSUN 3 BÜYÜK EMPERLALİZMİ!!
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE YİGİDO!!
Rize'nın basına gelenleri ben iyi biliyorum gecen seneler boyle degillerdi..
gercek58li
05.11.2005, 15:35
Bazen masa basi oyunlari oynaniyor.Hic birsey yapmadan rakipleri etkisiz hale getirmenin yollarina basvuruluyor. Arkadas %100 hakli,alacak olsalarda,olmasalarda ortaya lafi atiyorlar,gerisi geliyor ve bu söylenti bile olsa futbolcuda etki yapiyor.
Ama insallah Sivasspor ve oyuncular bu oyunlara gelmeyecekler!..
champions58
05.11.2005, 21:28
Kardeş haklısınız...Genç yetenekleri topluyolar sonrada oynatmayıp çürütüyolar..Ama bazı futbolcularda büyük takıma gitmeye acele ediyor..Yedek kalıp ölüyolar...En büyük örneği İsmail Güldüren....Eğer oynatcaklarsa zamanında alsınlar.