Orijinalini görmek için tıklayınız : hadi maça(ist.bş.bld.)

türkçerap_yakup
03.02.2005, 13:39
istanbuldaki arkadaşlar istanbul belediye maçında istanbul belediyeyi destekliyelim....sivas bayraklarımızla,kaşkollarımızl a maça gidelim...öle dolsun ki stad manisa futbolcular karşılarında sivas var zannedip yenilsinler...orda öle tezahurat yapalımki özellikle manisa başkanı aleyhine, küfürsüz ,çok hoş esprili tezahuratlarla o açıklamayı yaptığına bin pişman olsun ve sivas taraftarının büyüklügünü görsün..gerekirse manisa taraftarını da döveriz..ama bize yakışmaz neyse...dicem odurki..istanbu lbelediye maçını bir sivasspor maçı gibi görüp maça gidelimm

puar
03.02.2005, 13:58
yiğenim anadoluyu desteklemiyomyuz :)
istanbul diyon

kerem
03.02.2005, 14:17
ben YAKUP'a katılıyorum.Ben İstanbulda değilim ama siz o maça gidin SİVASSPOR'A VE İSTANBULA DESTEK OLACAK ŞEKİLLERDE TEZAHURAT YAPIN.HEM vestelli futbolcuların morali bozulur hem manisanın başkanı bizi kıskanır hemde bütün Türkiye bizim Taraftar Desteğimizi kıskanır.(4 BÜYÜKLER BİLE).HADİ O MAÇA GİDİN BİZİM TARAFTARLARIMIZ ÖZEL KANALLARA ÇIKSIN(TELEVİZYONA) HADİ ARKADAŞLAR !

tolga06
03.02.2005, 16:38
Şmapiyon olmak adece kendi maçını kazanmakla olmaz böyle durumlarda desetk vermek lazım başka takımlara.... Haydi istanbuldaki yiğidolar İstanbul b.şehir - manisa maçına gidin .... Belediyenin futbolcularıda bu desteği görünce şaşıracaklar tabii.... ama ilk önce belediye lehine destek sonra sivas spor... lehineee.... Sivasın Sivas lının kim olduğunu göstermek lazım.. Hatta Manisa başkanıyla açık oturum kapalı oturum farketmez karşılaşmak istiyorummm ... eheuhehueuheu :))))))...... Çok komik bi adam aslında Kemal Sunal ın yerini doldurarak Türk Sinemasınada büyük katkıda bulunabilir bu Manisa başkanı bu fikreime ne dersiniz..... Lütfen irdeleyelim bu konuyu.... Hatta oyunculuk için teklif götürelim bu başkana.... Çünkü hakkaten çok komik bi adam....Tüm yiğidolara selamlar.......

ergin
03.02.2005, 16:53
Şmapiyon olmak adece kendi maçını kazanmakla olmaz böyle durumlarda desetk vermek lazım başka takımlara.... Haydi istanbuldaki yiğidolar İstanbul b.şehir - manisa maçına gidin .... Belediyenin futbolcularıda bu desteği görünce şaşıracaklar tabii.... ama ilk önce belediye lehine destek sonra sivas spor... lehineee.... Sivasın Sivas lının kim olduğunu göstermek lazım.. Hatta Manisa başkanıyla açık oturum kapalı oturum farketmez karşılaşmak istiyorummm ... eheuhehueuheu :))))))...... Çok komik bi adam aslında Kemal Sunal ın yerini doldurarak Türk Sinemasınada büyük katkıda bulunabilir bu Manisa başkanı bu fikreime ne dersiniz..... Lütfen irdeleyelim bu konuyu.... Hatta oyunculuk için teklif götürelim bu başkana.... Çünkü hakkaten çok komik bi adam....Tüm yiğidolara selamlar.......

:k11: :k11: :k12: :k12: 8O 8O :? :? 8O :lol: :lol: :D :D :k14: :k14:

...ARSL... :?: :?: :!: ....YİĞİDOYU ÖLDÜR,AMA HAKKINI YEME...

(Sadece sana ÖZEL Metinim,logomu bu seferlik yazmıyorum,selam.) :D