Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ

SivasSpor.Com
30.01.2006, 21:27
Sivasspor Teknik patronu Werner Lorant Samsunspor maçından galibiyet ile ayrılarak istediklerini söyledi.

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten tecrübeli teknik adam, uzun süredir hasret oldukları galibiyete bu hafta oluşacaklarını belirtti.

Lorant, “İlk yarının ortalarından itibaren galibiyet alamadık. Ancak yinede zirvedeki yerimizi aldık. Bu bizim için büyük bir şans. Ancak artık puan kaybına tahammülümüz yoktur.
Çünkü taraftarlarımız artık bizden galibiyet istiyor. Bizde taraftarlarımızın isteklerini karşılamak zorundayız.
Bu hafta oynayacağımız Samsunspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Bu zorlu maçta bize galibiyeti getireceklerdir.
Lig’de bütün takımları yenebilecek gücümüz var. Bunu da Samsun maçında bir kez daha göstermek istiyoruz. Bizim için zor olacak ama kesinlikle imkansız olmayacak.
Futbolcularım çok özverili çalışıyor. Gösterdikleri performans beni çok mutlu ediyor. Ama artık galibiyet almamızın zamanın geldiğini düşünüyorum.
Onlarda bunun farkında. Galibiyet almamamızın en büyük nedenlerinden birisi bu mevkide eksik futbolcumuzun bulunması. Bu transferinde bir an önce gerçekleşmesini bekliyorum”dedi.
Hakikat Gazetesi

twity_58
30.01.2006, 21:28
bizde galıbiyeti 4 gözle beklıyoruz valla :D

sinan58_34
30.01.2006, 21:33
YAW NE SEYTANMIS BE BI YAKALAYAMADIKKI BACAGINI DEGIL KAFASINIDA KIRALIM ARTIK BERABERLIGE MAGLUBIYETE TAHAMMULUMUZ KALMADI BU KEZ KESIN OLMASI GEREKIR

HakkıTİMUÇİN
30.01.2006, 21:38
walla su seytanın bacağını mı kırarız yoksa bu kadar uzun beklemişken ağzını burnunumu dağıtırız bilemem...ama ne olcaksa su Samsun maçında olsun artıkkkkkkkkkk

karacaören34-58
30.01.2006, 21:41
çoktandır galip gelemiyoruz ama bu sefer tüm bunlar samsuna patlıyacak samsunu gole boğacaz

sarkislali
30.01.2006, 21:50
Gole mole bogmayi birakalim 1:0 yenelim yeter. Gina geldi, son dakikalara kadar göklerde ucuyoruz. Futbólcular bizi o yükseklerden alip güüüüüüüümmmmmm diye yere vuruyorlar. Sivasspor.com1

5841
30.01.2006, 21:57
ŞU ŞEYTANI YAKALAYIP KOLUNU BACAGINI KIRMAKTA GEÇ KALDIK.. AH ULEN ŞEYTAN YAKALARSAK.

DJMuRaT
30.01.2006, 23:10
9 MAÇLık galibiyet hastretimize son vermek istiyoruz....

gercek58li
30.01.2006, 23:54
ULAN KÖR SEYTAN, BU SEFER ELIMIZDEN KURTARAMAYACAKSIN!:D

1967_DERNEK_TUĞRUL
31.01.2006, 02:33
YETER ARTIKK HASRETTT BİTSİNNNNNNNNNNNN...!!!!!!!!!! !!

1967_DERNEK_10UR
31.01.2006, 08:24
ACİLEN GALİBİYETE İHTİYAÇ VAR..İNŞALLAH ŞEYTANIN KAFASINI GÖZÜNÜ BACAĞINI KOLUNU KIRIP BU HAFTA 3 PUAN ALACAZ...

CÜSSKB-Aynur
31.01.2006, 10:18
Hocamıza ve takımıza güvenimiz sonsuz. Şimdiye kadarki başarımızla bunu bize kanıtladılar. Yine yüzümüzü güldüreceklerine eminiz.

Tarkan ÇeLik
31.01.2006, 10:42
bizde galıbiyeti 4 gözle beklıyoruz valla :D

bn iki gözle bekliommmm :D :D :D

cagri_deniz
31.01.2006, 13:03
ARTIK BERABERLİK SERİSİNİN SON BULMASINI İSTİYORUZ..

GALİBİYET SERİSİNİ İSTİYORUZ....UEFA'YA GİTMEK İÇİN ELİNİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPMALISINIZ..BU DURUMA GELMİŞSİNİZ...BUNDAN SONRA KÜMEDE KALMAYA OYNAMAMALISINIZ..

cagri_deniz
31.01.2006, 13:04
GALİBİYET ÖZLEMİ İÇİMİZE YER ETTİİ..GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYORR...

SON VER ARTIK BU IZDIRABA SİVASSPOR...

capkin sivasli
31.01.2006, 17:45
tabiki seytanin bacagini kirariz uc puanla baska kirilmaz

twity_58
31.01.2006, 17:49
bn iki gözle bekliommmm :D :D :D
iki gözun var diye mi..??:D

Etem-Murat
31.01.2006, 17:52
HADİ İNŞALLAH KIRINDA BİZDE GÖRELİM BAKALIM TEMENNİMİZ KIRMAK AMA ŞEYTANI KİM GÖRDÜDE BULUP BACAĞINI KIRIYORSUNUZ

burak_baykal
31.01.2006, 17:55
Sivasspor Teknik patronu Werner Lorant Samsunspor maçından galibiyet ile ayrılarak istediklerini söyledi.

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten tecrübeli teknik adam, uzun süredir hasret oldukları galibiyete bu hafta oluşacaklarını belirtti.

Lorant, “İlk yarının ortalarından itibaren galibiyet alamadık. Ancak yinede zirvedeki yerimizi aldık. Bu bizim için büyük bir şans. Ancak artık puan kaybına tahammülümüz yoktur.
Çünkü taraftarlarımız artık bizden galibiyet istiyor. Bizde taraftarlarımızın isteklerini karşılamak zorundayız.
Bu hafta oynayacağımız Samsunspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Bu zorlu maçta bize galibiyeti getireceklerdir.
Lig’de bütün takımları yenebilecek gücümüz var. Bunu da Samsun maçında bir kez daha göstermek istiyoruz. Bizim için zor olacak ama kesinlikle imkansız olmayacak.
Futbolcularım çok özverili çalışıyor. Gösterdikleri performans beni çok mutlu ediyor. Ama artık galibiyet almamızın zamanın geldiğini düşünüyorum.
Onlarda bunun farkında. Galibiyet almamamızın en büyük nedenlerinden birisi bu mevkide eksik futbolcumuzun bulunması. Bu transferinde bir an önce gerçekleşmesini bekliyorum”dedi.
Hakikat Gazetesi

inşallah şeytanın bacağını kırmadanönce istanbulda samsunun bacağını kırmak lazım daha sonra 2.yarının(şeytan)bacağını kıracağız..................... .

burak_baykal
31.01.2006, 17:57
walla su seytanın bacağını mı kırarız yoksa bu kadar uzun beklemişken ağzını burnunumu dağıtırız bilemem...ama ne olcaksa su Samsun maçında olsun artıkkkkkkkkkk

inşallah gakko abi istanbulda ilk kırmamızı başlatacağız...............

redwhite
31.01.2006, 18:06
SİVASSPORUMUZUN MÜCADELESİ TAKDİRE ŞAYAN 4 MAĞLUBİYETİMİZ VAR 3 Ü BÜYÜK TAKIM BİRİ RİZE DK 85 DE YEDİK SİVASSPOR İYİ TAKIM BUNU AKLINIZDAN ÇIKARMAYIN BİZ İYİ OYNADIKÇA GALİBİYETTE ALIRIZ DEPLASMANDAN DAHA ÇOK GALİBİYET ALIRIZ BENCE KİM NE DERSE DESİN BU SENENİN FLAŞ TAKIMI SİVASSPORDUR

erhan5834
31.01.2006, 18:14

Hakikat Gazetesi
şeytanın bacağını istanbulda kırmak en güzeli olcak inşallah ilk 3 puanı samsunda samsunspordan almıştık buda iki olur...

DJMuRaT
31.01.2006, 18:20
şeytanın bacağını istanbulda kırmak en güzeli olcak inşallah ilk 3 puanı samsunda samsunspordan almıştık buda iki olur...

Evet abi...İnşallah galibiyet hasretimiz bu maçta sona erecek...

1967 dernek serkan20
31.01.2006, 18:21
galibiyet bizimde hakkımız

alimuharrem58
31.01.2006, 18:25
BU MACI ALICAZ BASKA YOLU YOK