Orijinalini görmek için tıklayınız : BAYAN FUTBOL ŞUBESİ KURULURSA OLAY OLUR

Sayfa : [1] 2

abircan
10.10.2005, 16:16
BENCE ANADOLUDA FUTBOL DEVRİMİNDEN BAHSEDECEKSEN SİVASSPOR BAYAN FUTBOL ŞUBESİ AÇILMALI VE PROFOSYENEL OLARAK BAYANLAR LİGİ ALTYAPISINA HAZIRLIK YAPILMALI, BU YANLIZCA FUTBOLLA SINIRLANDIRILMAMALI, DİĞER PROFOSYENEL BÜTÜN BRANŞLARDA EN KISA ZAMANDA YOL ALMALIYIZ
BİLMEM KATILIRMISINIZ ?
ABİRCAN

1967_DERNEK_10UR
10.10.2005, 16:50
BİRCAN HAYIRDIR BU GÜN KADINLOAR GÜNÜMÜ YOKSA HER TOPİĞİNDE KADINLAR YÖNETİME KADINLAR FUTBOLA ...

abircan
10.10.2005, 16:53
ONURCUĞUM SAĞOL 8 MARTI 10 EKİME ALDIK, HAZIR BAYANLARA FORUM AÇILMIŞKEN KARDEŞLERİME DESTEK BABINDAN FİKİRLERİMİ BEYAN ETTİM, YANLIŞ YAPTIYSAK SİLDİRELİM :)
ÖSÜR DİLERİM TÜM MAÇOLARDAN

1967_DERNEK_10UR
10.10.2005, 16:57
ONURCUĞUM SAĞOL 8 MARTI 10 EKİME ALDIK, HAZIR BAYANLARA FORUM AÇILMIŞKEN KARDEŞLERİME DESTEK BABINDAN FİKİRLERİMİ BEYAN ETTİM, YANLIŞ YAPTIYSAK SİLDİRELİM :)
ÖSÜR DİLERİM TÜM MAÇOLARDAN
WALLA İŞİNE KARIŞMAM ABI İSTEDİĞİN GÜNE AL HAYAT SENİN DİLEDİĞİN GİBİ YAŞA...

Disi Kartal_58
24.10.2005, 13:46
bence bir bayana futbol oynamal hiç yakışmıyor
erkekler oynasın futbolu bence

MERDO
24.10.2005, 14:11
KARDEŞ BENCE ERKEN DAHA SÜPERLİGE ÇIKALI 10 HAFTA OLDU ÖNCE ERKEK TAKIMLARINI Bİ HALE YOLA KOYALIM MESELA PAF TAKIMINI... DAHA BAYAN TAKIMLARINI KURMAK İÇİN ERKEN LÜTFEN YENİLİKLRİ DÜŞÜNÜRKEN İÇİNDE BULUNAN ŞARTLRI GÖZARDI ETMEYELİM

serhankaburcuk
24.10.2005, 16:06

Evet haklısın...

ygd
24.10.2005, 16:25
İLK OLARAK SÜPER LİĞİN GEDİKLİSİ OLALIMDA SONRA BU BAYANLAR TAKIMIDA DÜŞÜNÜLEBİLİR..HENÜZ ÇOK ERKEN BU KADAR BÖLÜNMEMEK LAZIM...AMA ONDANDA ÖNCE Bİ BASKETBOL ŞUBESİ KURULURSA DAHA İYİ OLUR!!!

puar
22.11.2005, 06:54
bencede futbol oynamak bayana yakışmıyor ama taraftar olarak çok yakışıyor bir fanatikleri varki...erkeklerden daha çok sövüyor :)

cem_yigido
22.11.2005, 22:12
sivaslılara her zaman her yerde bir boş yerimiz vardır.ha erkek ha bayan
yeterki sivaslı olsun

5841
22.11.2005, 22:27
BENCEDE YAKIŞMIYO DİYER SPORTİF FALİYETLERE SÖZUM YOK. FUTBOL AYRI BİR OLAY.

drummer
22.11.2005, 23:28
neden yakışmasın
bence çok mantıklı olur.
voleybol,basketbol yakışıyorda,hatta boks,karate,judo ve bir çok alanda bayanlar yarışırken futbolda neden olmasın.
ülkemiz bu yönden çok geride.
dünyada artık yayılmaya başladı hanımların futbol takımları.
bayanlar ligininde başlaması lazım artık.
kavgada olmaz belki maçlarda.

gercek58li
23.11.2005, 02:13
Arkadaslar, bayan düsmani degilim,ancak biz binanin temeline yeni baslamisiz ve temel oturmadan 5. kati düsünüyoruz!
Belki ilerde durumlar bunada müsait olur ve üzerinde o zaman tartisilir.

1967_DERNEK_10UR
23.11.2005, 10:27
ÖNCE SİVASSPOR'UMUZ BİR BAŞARI MERDİVENLERİNİÇIKSIN KENDİNİ KABUL ETTİRSİN..SONRA DİVRİĞİ İKİNCİ LİGE ÇIKSIN..BİR TAKIM DA 3.LİGE ÇIKARALIM..TEMELİ SAĞLAMLAŞTIRALIM..BAYAN FUTBOL TAKIMIDA KURULUR..BAŞKANI DA A BİRCAN OLSUN..ÖLE KONUYU AÇIP KAÇMAK YOK..

puar
25.11.2005, 03:41
ÖNCE SİVASSPOR'UMUZ BİR BAŞARI MERDİVENLERİNİÇIKSIN KENDİNİ KABUL ETTİRSİN..SONRA DİVRİĞİ İKİNCİ LİGE ÇIKSIN..BİR TAKIM DA 3.LİGE ÇIKARALIM..TEMELİ SAĞLAMLAŞTIRALIM..BAYAN FUTBOL TAKIMIDA KURULUR..BAŞKANI DA A BİRCAN OLSUN..ÖLE KONUYU AÇIP KAÇMAK YOK..

hay onur bir almesin yaw...başkanıda secmişin hemen... :)

GuNaY
25.11.2005, 05:19
Bence henüz zamanı değil!!! İleriki yıllarda olabilecek bir konu...

GeCeVeMaVi58pRf
25.11.2005, 05:31
BİRCAN HAYIRDIR BU GÜN KADINLOAR GÜNÜMÜ YOKSA HER TOPİĞİNDE KADINLAR YÖNETİME KADINLAR FUTBOLA ...

valla bu güdişle herseyi kızlara kaptıracagız bence kızar bari futbola karısmasınlar sadece izlesinler :)

serhankaburcuk
25.11.2005, 15:12

Evet haklısın Futbol erkek işi...Kadının ayağına top hiç yakışmıyor...Ama Voleybolda kadınlara çok yakışıyor...Voleybolda erkeklere yakışmıyor..

Disi Kartal_58
28.11.2005, 13:52
neden yakışmasın
bence çok mantıklı olur.
voleybol,basketbol yakışıyorda,hatta boks,karate,judo ve bir çok alanda bayanlar yarışırken futbolda neden olmasın.
ülkemiz bu yönden çok geride.
dünyada artık yayılmaya başladı hanımların futbol takımları.
bayanlar ligininde başlaması lazım artık.
kavgada olmaz belki maçlarda.

ben kendi görüşümü yazdım basket veya voleybol yakışıyor
ama dediğim gibi futbol oynamayı bayanlara yakıştıramıyorum
kavga olmaz demişsin ama bence bayanlar erkeklerden daha çok küfür ve kavga ediyor artık

abircan
11.12.2005, 00:24
10UR TEŞEKKÜRLER BENİM İÇİN 10URDUR BAŞKANLIK, AMA NERDE O PARALAR BİZDE ŞİMDİLİK YOK AMA 10 SENE SONRA İNŞALLAH :):):)

abircan
11.12.2005, 00:24
10UR TEŞEKKÜRLER BENİM İÇİN 10URDUR BAŞKANLIK, AMA NERDE O PARALAR BİZDE ŞİMDİLİK YOK AMA 10 SENE SONRA İNŞALLAH :):):)

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 00:34
ABI BU İŞ SANA YAKIŞIR TRİBÜNDE BİZE YAKIŞIR..BÜYÜK BAŞKAN EL SALLA:D

abircan
11.12.2005, 00:41
CANIM KARDEŞİM 10NUR ALLAH AĞZINDA İŞİTSİN,
İNŞALLAH MEMLEKETE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK 1ONURDUR BİZE HEMDE SEVAPTIR :)

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 00:45
CANIM KARDEŞİM 10NUR ALLAH AĞZINDA İŞİTSİN,
İNŞALLAH MEMLEKETE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK 1ONURDUR BİZE HEMDE SEVAPTIR :)HİZMETTE FARK YOK AĞBI HİZMET HİZMETTİR..FUTBOL BACASIZ FABRİKA..BİR BAKMIŞSIN HARBİDEN BAYAN FUTBOL TAKIMI KURMUŞSUN YÖNETİYORSUN..BİZDE BAKMIŞSIN TRİBÜNDEYİZ...

abircan
11.12.2005, 00:52
İNŞALLAH OLUR SİVASTA EN KISA ZAMANDA VE TÜRKİYEDE , İNAN TÜRK MİLLETİNİN AKIL ZEKA KAPASİTE ANLAMINDA KÜLTÜREL ALTYAPISI BUNA HAZIR ASLINDA, BİR KAÇ AY ÖNCE BİR KÖYDEKİ GENÇ KIZLARIN ŞALVARSPORLULARIN NASILDA KEYİFLE OYNADIKLARINI GÖRDÜK, BU YAZIN AMERİKADAKİ ÇİN ALMANYA BAYAN FUTBOL FİNALİ BİR HARİKAYDI, NEDEN OLMASIN , SİVASSPORUM UMARIM EN KISA ZAMANDA TÜM BRANŞLARDA KIZ ERKEK TÜM TAKIMLARA KAVUŞUR, MEMLEKTİMİZİN SPOR YAPMAYA ÇOK İHTİYACI VAR, GENÇLERİN SİGARADAN KAHVE KÖŞELERİNDEN BİRAN ÖNCE ÇIKMASI GEREK

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 00:56
İNŞALLAH OLUR SİVASTA EN KISA ZAMANDA VE TÜRKİYEDE , İNAN TÜRK MİLLETİNİN AKIL ZEKA KAPASİTE ANLAMINDA KÜLTÜREL ALTYAPISI BUNA HAZIR ASLINDA, BİR KAÇ AY ÖNCE BİR KÖYDEKİ GENÇ KIZLARIN ŞALVARSPORLULARIN NASILDA KEYİFLE OYNADIKLARINI GÖRDÜK, BU YAZIN AMERİKADAKİ ÇİN ALMANYA BAYAN FUTBOL FİNALİ BİR HARİKAYDI, NEDEN OLMASIN , SİVASSPORUM UMARIM EN KISA ZAMANDA TÜM BRANŞLARDA KIZ ERKEK TÜM TAKIMLARA KAVUŞUR, MEMLEKTİMİZİN SPOR YAPMAYA ÇOK İHTİYACI VAR, GENÇLERİN SİGARADAN KAHVE KÖŞELERİNDEN BİRAN ÖNCE ÇIKMASI GEREK
SİVAS'TA POTANSİYEL İYİ AMA İMKAN YOK..

Serd@r
11.12.2005, 03:12
Bayanlar birçok spora şüphesizki estetik katıyor ancak futbol bayanların estetik kattığı bir spor alanı değil belki başarılı olacaklar ama futboldan hoşlanan insanlar,büyük çoğunlukla hırs arıyor,mücadele arıyor,herşeyden önemlisi güç arıyor sözlerim yanlış anlaşılmasın ben bayanların bu kategoride başarısız olacaklarını söylemiyorum ancak bu başarıyı takip edeceklerin çoğunluğu oluşturmayacağını düşünüyorum bence bayanların kendi zerafetlerine uygun spor yapmaları göze daha hoş gelir mesela tenis,voleybol,basketbol,hentb ol,koşu vs buna yakın sporlar benim düşüncem bu doğrultuda tabii ideali futbolcu olmak olan bayanlara saygımız sonsuzdur ben günümüz koşullarını düşünerek bu kanıya vardım,gelecek ne gösterir bunu bilemeyiz.

GuNaY
11.12.2005, 04:21
Bayanlar birçok spora şüphesizki estetik katıyor ancak futbol bayanların estetik kattığı bir spor alanı değil belki başarılı olacaklar ama futboldan hoşlanan insanlar,büyük çoğunlukla hırs arıyor,mücadele arıyor,herşeyden önemlisi güç arıyor sözlerim yanlış anlaşılmasın ben bayanların bu kategoride başarısız olacaklarını söylemiyorum ancak bu başarıyı takip edeceklerin çoğunluğu oluşturmayacağını düşünüyorum bence bayanların kendi zerafetlerine uygun spor yapmaları göze daha hoş gelir mesela tenis,voleybol,basketbol,hentb ol,koşu vs buna yakın sporlar benim düşüncem bu doğrultuda tabii ideali futbolcu olmak olan bayanlara saygımız sonsuzdur ben günümüz koşullarını düşünerek bu kanıya vardım,gelecek ne gösterir bunu bilemeyiz.
Hani bir olay vardır bir şarkıyı ilk kimden duyarsak en güzelini o söylüyor gibi gelir,
futbolda erkeklerle başladı ve uzun bir süre o şekilde devam etti. Gözümüz kulağımız erkeklere alıştı... :)

cemal58yiğido
11.12.2005, 09:22
BAYAN TAKIMINDAN ANCA Bİ ŞALVARSPOR ÇIKAR:D

SivasLady
11.12.2005, 13:29
Disi Kartal_58´isimli üyeden Alıntı

serhankaburcuk´isimli üyeden Alıntı
Evet haklısın...

niye olmasin ben kücükken oynadim
bir kac sene - ve iyi oynuyordum
iste fark bu almanyada bayan futbol takimlari var
hemde avrupa sampiyonlari bile
her yerde oluyorda bizimkiler karsi oluyor nedense

FATIMA
11.12.2005, 14:19
bence bayanlar bu işin mutfağında kalmalı ya trübünden taraftar olsun sesleri kısılana kadar tezahürat yapsınlar yada yönetici olsun son noktayı koysunlar...kadınlara futbol oynamak yakışmıyor...

casus84
11.12.2005, 15:15
arkadaşlar futbol erkek oyunu yawww

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 17:54
harbiden futbol bayanlara yakışmaz..estetik olarak şahsen ben soğurum...

sasha
12.12.2005, 08:57
futbol erkek işi diyen arkadaşları esefle kınıyorum...futbol topla oynanan ve kondisyon gerektiren bir spor ve bunu bayanlar da yapabilir...erkekleri bu konuda ayrıcalıklı kılan hiçbirşey yok...nasıl bale yapan baletler,voleybol oynayan erkekler,basketbol oynayan bayanlar varsa futbolu gayet iyi oynayan bayanlar da var...bayanlar ligi maçlarını izleyin dunya çapında olan,bayanların da iyi futbol oynadıkalrını goreceksiniz...

Arif Coşkun
12.12.2005, 09:31
Spor dallarını,ayırmayı doğru bulmuyorum.Bugünki dünyamızda kadınların olmadığı bir iş dalı varmı? Karetesinden tutunda halterine kadar hemen hemen her spor dalında başarılı olupta,futbolu neden yapamasınlar onu anlamış değilim.Karşı çıkan arkadaşlarımız sanki biraz önyargılı davranıyor gibi geliyor bana.Birazda kadına bakış açısı önemli tabiki. "Sanki elinin hamuruyla erkek işine karışma" der gibi. Arkadaşlar hayatta değişmeyen ne var? Onlar eskilerde kaldı,kadınlar ligi kurulmuş maçlar oynanıyor dünyada,siz hala kadın oynayabilir oynayamaz bunu tartışıyorsunuz,herşey erkeklerin tekelinde değil elbette,bırakın dilediği gibi futbollarınıda oynasınlar.
Herkese saygılar

eren1
12.12.2005, 09:39
çok gereksiz bir oluşum olur bu bayan futbol şubesi.........

Etem-Murat
12.12.2005, 09:40
harbiden futbol bayanlara yakışmaz..estetik olarak şahsen ben soğurum...

arkadaş diyorsa bir bildiği vardır demekki desdekliyorum

sasha
12.12.2005, 10:36
çağdaş bakış açısı diyorsunuz....
bayanları futbola çağırıyorsunuz...
dediğiniz laflara bak
gerçekten geri kalmaya mahkum gelişimden uzak toplum bireyleri gibi konuşuyorsunuz..
şaşırtın bir kere de beni lutfen!!!

sivaslıavukat
14.12.2005, 00:24
Ben futbolun bayanlara yakışmama mantığını acizane anlayamadım.Sanırım tek neden estetik olarak gösteriliyor ki bu da fevkalade mantıksız. Yukarıda da bir arkadaşımızın izah ettiği gibi tüm dünyada bayan futbol ligleri kurulmuş ve uluslararası şampiyonalar düzenlenmişken halen bunu tartışmak son derece üzüntü verici.

Nasıl ki tribünler bayan taraftarlarımızla nezih bir seviyeye ulaşabildi ise eminim futbolumuz da bu seviyeye ancak onlarla ulaşacaktır.Saygılarımla

sivaslıbasketci
14.12.2005, 01:17
bencede başta bu süperligteki takımımızı düşünmeliyiz ne alaka şidi bayan takımına ya kardeşim bence bircok takım olup az işler yapacaımıza tek takımla cok iş yapalım çünkü ben eminimki bu takımdan çok ii şeyler bekleyenler var benim gibi... SİVASA destek sonra bayanlarada destekte bulunuruz...ankaradaki sivaslılarlada görüşmeliyim..

sivaslıavukat
14.12.2005, 13:46
Siz düşünebiliyor musunuz ? Sivas spor Bayan Futbol Şubesi açıldı haberinin medyada klubumüzü ve şehrimizi ne kadar olumlu anlamda duyuracağını.

Hepimizi biliyoruz ki reklamın iyisi kötüsü olmaz. Amaç memleketi tanıtmak , memleket sevgisi artırmak ise yeniliklere açık olalım.

1967_DERNEK_10UR
14.12.2005, 23:05
Ben futbolun bayanlara yakışmama mantığını acizane anlayamadım.Sanırım tek neden estetik olarak gösteriliyor ki bu da fevkalade mantıksız. Yukarıda da bir arkadaşımızın izah ettiği gibi tüm dünyada bayan futbol ligleri kurulmuş ve uluslararası şampiyonalar düzenlenmişken halen bunu tartışmak son derece üzüntü verici.

Nasıl ki tribünler bayan taraftarlarımızla nezih bir seviyeye ulaşabildi ise eminim futbolumuz da bu seviyeye ancak onlarla ulaşacaktır.Saygılarımla
BEN KURULMASINA KARŞI DEĞİLİM..AMA BU GÜN BİR TENİS VEYA VOLELBOL BAYANLARA YAKIŞIYOR VE ESTETİK OLARAK TA YAKIŞIYOR AMA FUTBOL BİRAZ HAMALLIK GİBİ GELİYOR BANA ..TABİ Kİ BENİ GÖRÜŞÜM...

1967_DERNEK_MUSTAFA
14.12.2005, 23:10
HİZMETİN KÖTÜSÜ OLMAZ HİZMET HİZMETTİR NEDEN OLMASIN SİVAS İÇİN YAPILAN HER İŞ GÜZELDİR

GuNaY
14.12.2005, 23:11
BEN KURULMASINA KARŞI DEĞİLİM..AMA BU GÜN BİR TENİS VEYA VOLELBOL BAYANLARA YAKIŞIYOR VE ESTETİK OLARAK TA YAKIŞIYOR AMA FUTBOL BİRAZ HAMALLIK GİBİ GELİYOR BANA ..TABİ Kİ BENİ GÖRÜŞÜM...
Birde galiba aynı futbol zevkini alamayacağımızdan bunları yazıyoruz ama birde bakmışızki ronaldinho gibi bir bayan çıkmıs :D

1967_DERNEK_10UR
14.12.2005, 23:14
Birde galiba aynı futbol zevkini alamayacağımızdan bunları yazıyoruz ama birde bakmışızki ronaldinho gibi bir bayan çıkmıs :D
TAMAM GÜNAY GARDA SEN MALZEMEYİ TAM GETİRDİN ÖNÜMDE KOYDUN..FUTBOL HIZLI BİR OYUN ŞİMDİ BAYAN FUTBOLUNU İHTİYARLARA İZLETELİM...

GuNaY
14.12.2005, 23:23
TAMAM GÜNAY GARDA SEN MALZEMEYİ TAM GETİRDİN ÖNÜMDE KOYDUN..FUTBOL HIZLI BİR OYUN ŞİMDİ BAYAN FUTBOLUNU İHTİYARLARA İZLETELİM...
hatamı ettim onur'um yoksa :D

1967_DERNEK_10UR
14.12.2005, 23:26
hatamı ettim onur'um yoksa :D
YOK GARDAŞ NE HATASI AKSİNE DAHA İYİ SAVUNMAYA GEÇMEMİ SAĞLADIN:)

GuNaY
14.12.2005, 23:29
YOK GARDAŞ NE HATASI AKSİNE DAHA İYİ SAVUNMAYA GEÇMEMİ SAĞLADIN:)
caktırma ama aynı taraftayız :D bende bri takım bahaneler buluyorum. daha dogrusu bahane değilde kendi düşüncelerim :)

1967_DERNEK_10UR
14.12.2005, 23:32
caktırma ama aynı taraftayız :D bende bri takım bahaneler buluyorum. daha dogrusu bahane değilde kendi düşüncelerim :)
TAMAM O ZAMAN GARDAŞIM SENİNLE PASLAŞIRIZ..

abircan
15.12.2005, 11:00
günay onur bozarım bu oyunu
yokmu gardaşım sivasta 20 tane delikanlı kız var hemde çok var bayan futbolda oynar boksta yapar, otobüs şoforüde olur sokak çöpcüsüde olur, müdür de olur olurda olur kadında herşeyi yapabilir, varmı daha ötesi hodri meydan :)

GuNaY
15.12.2005, 14:33
yokmu gardaşım sivasta 20 tane delikanlı kız var hemde çok var bayan futbolda oynar boksta yapar, otobüs şoforüde olur sokak çöpcüsüde olur, müdür de olur olurda olur kadında herşeyi yapabilir, varmı daha ötesi hodri meydan :)
tamam abi oynasınlar..:))) vardır elbet 20 tane kız canım o kadarda değil.. ama tek isteğim var abi tvden verilmesi maçları :D :D

gercek58li
15.12.2005, 14:37
Evdeki bayanlar,gittigimiz maclara,seyrettigimiz futbola karismasinlar simdilik yeter!
Daha sonralari belki dediklerinizde olabilir...:D

borranfirtinasi
15.12.2005, 14:39
onlar otursun evlerinde çocuk doğursunlar :) gerek yok top oynamalarına başka yapacak spormu yok yani

sivaslıavukat
15.12.2005, 18:17
onlar otursun evlerinde çocuk doğursunlar :) gerek yok top oynamalarına başka yapacak spormu yok yani

Değerli arkadaşlarım bazen bu şakalar yanlış anlaşılabilir ve kalp kırabilir . Bu espriden sonra ne kadar medeni olduğumuza dair görüşlerimizi de yazmalıyız kanaatindeyim ki okuyan kız kardeşlerimiz , kız arkadaşlarımız , sevgililerimiz eşlerimiz ve annelerimiz yanlış anlamasın. Değil mi ?

sinan58_34
15.12.2005, 18:30
bencede kadınların futbol oynaması bıraz abes kacar baska sopar dallarında kendılerını yetıstırsınler ama futbol ısıne karısmasınlar

Sweetgirl
15.12.2005, 23:08

Güzel kardesim bende kadinin futbol oynamasindan yana degilim. Ama senin bu görüsün (bilmiyorum gercekmi) bence hicde dogru bir düsünce degil. Biraz daha bayanlara karsi saygilir olursan sevinirim.

ofgurleyuk78
15.12.2005, 23:39
Bayanlar basketbol oynarsa, voleybol oynarsa, tekvando yaparsa, boks yaparsa niye futbol oynamasin. Akilli bayanlara hersey yakisir. Hem onlarin maçlari daha centilmence olur. Farkli düsünen arkadaslarim kusura bakmasin. Kadinin evde oturma vakti geçti. Bu zihniyetler degisti. Bunun ahlak anlayisi ile bir baglantisi yok.

GuNaY
16.12.2005, 01:44
ben hemen bir açıklama yapayım :) ben demiyorumki evlerinde otursunlar veya başka birseylerle ugrassınlar.. sadece görsellik olarak futbolda yeterli olmayacaklarını düşünüyorum... Bayan üyelerimiz yanlış anlamasın:)

Arif Coşkun
16.12.2005, 08:43

Hangi çağda yaşıyorsun,tarihte atsaydınya altına.

1967_DERNEK_10UR
16.12.2005, 15:52
WALLA BİRCAN AĞBI İSTEDİĞİN KADAR OYUN BOZANLIK YAP..TAMAM BAŞKAN SENSİN ZATEN BAŞKASIDA YAPAMAZ BU İŞİ..MİLLETE ARA GAZI VERİP DURMA AĞBI:D

1967_DERNEK_10UR
16.12.2005, 15:54
USTA BU YAZIN ÇOK AĞIR ...BU KADAR DA OLMAZ BİRAZ DAHA İNCE DÜŞÜN..

DJMuRaT
16.12.2005, 15:56
USTA BU YAZIN ÇOK AĞIR ...BU KADAR DA OLMAZ BİRAZ DAHA İNCE DÜŞÜN..

Harbidende çok ağır olmuş...

GuNaY
16.12.2005, 15:59
WALLA BİRCAN AĞBI İSTEDİĞİN KADAR OYUN BOZANLIK YAP..TAMAM BAŞKAN SENSİN ZATEN BAŞKASIDA YAPAMAZ BU İŞİ..MİLLETE ARA GAZI VERİP DURMA AĞBI:D
bencede agır olmus saka galiba???

Arif Coşkun
16.12.2005, 21:04
Biz,tartışa duralım. Bayanlar futbol oynayabilir,oynayamaz,yakışır, yakışmaz diye,federasyon açıklama yaptı,"Türkiye Bayanlar Ligi" başlayacak diye. :)))

1967_Dernek_Ayhan
16.12.2005, 21:25
YAZIK BORAN FIRTINASI YAKIŞMIYO :(

MERİÇ
16.12.2005, 21:47
bence çooook güzel olur ama bildiğim kadarıyla bir bayan ligi yok Türkiyede............

Arif Coşkun
16.12.2005, 21:51
bence çooook güzel olur ama bildiğim kadarıyla bir bayan ligi yok Türkiyede............

Var var,alt yapı hazırlanmış yakında başlayacağını açıklandı federasyon. Bu akşam haberlerde izledim.

GuNaY
16.12.2005, 21:54
Var var,alt yapı hazırlanmış yakında başlayacağını açıklandı federasyon. Bu akşam haberlerde izledim.
iyi simdi bayanlara yeni bir iş sektörüde acıldı :D

MERİÇ
16.12.2005, 22:33
ii ozaman abi farklı bi renk katılmıs olunur futbola.....

1967_DERNEK_10UR
16.12.2005, 23:53
haydi kızlar okula kampanyası ne oldu..bırakalım şimdi futbol işini...

agca58
17.12.2005, 00:05
bu konuya yorumsuz kalıyorum..

senem58
17.12.2005, 01:49
Bayanlar her yerde olduğu gibi bu konuda da başarılı olurlar....

drummer
17.12.2005, 02:52
Biz,tartışa duralım. Bayanlar futbol oynayabilir,oynayamaz,yakışır, yakışmaz diye,federasyon açıklama yaptı,"Türkiye Bayanlar Ligi" başlayacak diye. :)))
geç kaldılar bence bayanlar neden olmasın.
çoğu avrupa ülkesinde var.
bizde neden olmasın.

GuNaY
17.12.2005, 03:10
geç kaldılar bence bayanlar neden olmasın.
çoğu avrupa ülkesinde var.
bizde neden olmasın.
olsun abi kıran kırana bir mücade olur elbet...

Etem-Murat
17.12.2005, 09:39
olsun abi kıran kırana bir mücade olur elbet...

BAK HELE SEN O MACLAR KACMAZ DİYECEKSİN BİRAZ SONRADA

sivaslıavukat
17.12.2005, 18:10
Elbette kaçmaz bence de zira kendi aralarında futbol oynayacaklar.Bu açıdan herhangi bir güç yahut gövde gösterisine ihtiyaçları da olmayacak.

Önemli olan futbol oynamak , izlemek ve bundan keyif almaksa topa vuran insanın cinsiyeti çok önemli olmasa gerek.Zamanla buna da pek çok arkadaşımız alışacak.

Lütfen bir an olsun Sivasspor bayan futbol takımının kurulduğu haberlerinin memleketimiz için yaratacağı olumlu havayı bir düşünün.

eren1
17.12.2005, 18:16
BAYANLARIN ÇOĞU MESLEĞİ HAKKIYLA YAPTIĞINI BİLİYORUZ...

AMA FUTBOL OYNAMAK ONLARA GÖRE DEĞİL......

MaGaRuLaYaS
17.12.2005, 20:30
bencede önce erkek takımın lige kazık çakması lazım.ondan sonra bayanlar düşünülebilir.ama sanırım sivas gibi bi ortamda bu pek alışılagelmedik bi olay olduğu için hoş karşılanmaz.ondan önce diğer branşlardaki bayan sporcuları desteklemeyi bilmek lazım.özellikle ferdi dallarda çok başarılı bayan sporcularımız var ama ben onların hiç birini şuana kadar gündemde görmedim.önce olanı iyileştirsek sanırım çok daha iyi olucak.saygılar

1967_DERNEK_10UR
17.12.2005, 22:33
bencede önce erkek takımın lige kazık çakması lazım.ondan sonra bayanlar düşünülebilir.ama sanırım sivas gibi bi ortamda bu pek alışılagelmedik bi olay olduğu için hoş karşılanmaz.ondan önce diğer branşlardaki bayan sporcuları desteklemeyi bilmek lazım.özellikle ferdi dallarda çok başarılı bayan sporcularımız var ama ben onların hiç birini şuana kadar gündemde görmedim.önce olanı iyileştirsek sanırım çok daha iyi olucak.saygılar
TEBRİKLER ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN..BENİMDE ANLATMAK İSTEDİĞİMİ BUYDU...

DJMuRaT
17.12.2005, 22:35

evet çok güsel yazmışsın..Ferdi dallardaki başarıyıda göz önünde ve gündemde tutmamız lazım!!!!

serhankaburcuk
17.12.2005, 22:36

eVET sİVAS ŞUANDA BUNU KALDIRACAK BİR YAPIDA DEĞİL.AMA İLERLEYEN YILLARDA NEDEN OLMASIN....

ygd
17.12.2005, 22:54
FEDERASYONUN BAYANLAR LİGİ KURULMAISYLA İLGİLİ Bİ ÇALIŞMASI VARSA ER GEÇ SİVASSPORUMUZDA BU KATAGORİDE BİŞELER YAPMAK İÇİN ADIMLAR ATACAKTIR!!!AMA ORTADA HENÜZ BİŞE YOKKEN ZATEN KIT OLAN KAYNAKLARIN(KALLA VE BALİNİN NASIL ALINDIGINI BİLENLER ANLAR)BÖLE Bİ İŞE YÖNLENDİRİLMESİ SON DERECE YANLIŞ OLUR!!!BÖLE Bİ TAKIM KURULSADA ORTADA RAKİP BİLE YOK:)!DAHA SÜPER LİĞİN TAM MANASIYLA GEDİKLİSİ OLMADAN BU KADAR BÖLÜNMENİN ANLAMSIZ OLACAĞI KANAATİNDEYİM...EVET OLAY OLUR!!!KURULURSA ULUSAL MEDYADA SADECE 1 GECE,ODA ANA HABER BÜLTENLERİNDE VE BİRKAÇ SPOR PROGRAMINDA GÖSTERİLİR O KADAR!!!

sVs
17.12.2005, 23:00
FEDERASYONUN BAYANLAR LİGİ KURULMAISYLA İLGİLİ Bİ ÇALIŞMASI VARSA ER GEÇ SİVASSPORUMUZDA BU KATAGORİDE BİŞELER YAPMAK İÇİN ADIMLAR ATACAKTIR!!!AMA ORTADA HENÜZ BİŞE YOKKEN ZATEN KIT OLAN KAYNAKLARIN(KALLA VE BALİNİN NASIL ALINDIGINI BİLENLER ANLAR)BÖLE Bİ İŞE YÖNLENDİRİLMESİ SON DERECE YANLIŞ OLUR!!!BÖLE Bİ TAKIM KURULSADA ORTADA RAKİP BİLE YOK:)!DAHA SÜPER LİĞİN TAM MANASIYLA GEDİKLİSİ OLMADAN BU KADAR BÖLÜNMENİN ANLAMSIZ OLACAĞI KANAATİNDEYİM...EVET OLAY OLUR!!!KURULURSA ULUSAL MEDYADA SADECE 1 GECE,ODA ANA HABER BÜLTENLERİNDE VE BİRKAÇ SPOR PROGRAMINDA GÖSTERİLİR O KADAR!!!

evet çok haklısın bazı şeylerin yerine oturması lazım takım olarak maddi olarak taraftar olarak iyi işler yaptıuktan sonra inşallah olur neden olmasın herkes sevinir buna

1967_DERNEK_10UR
17.12.2005, 23:20
walla çok haklısınız hep bu bircan abının işleri kendisi takım kurulsun dedi.ortada yok..:k10:

sivaslıavukat
18.12.2005, 02:55
Değerli hemşehrilerim bu nasıl bir mantıktır.Kaç sene sürdü birinci lige gelmemiz ve kaç sene sürecek sizlerin tabiri ile 'kazık çakmamız'. Neyi , neden beklemek gerekiyor.Ferdi spor dallarında bayan sporcularımız başarı gösterince çıkmayan sesler 11 bayan toplanınca mı sorun oluyor.

Bunun yanısıra medyada ve hatta anahaber bülteninde beğenmediğiniz 1 dakikalık haber nitelikli reklamı yapabilmenizin kaç paraya malolacağı hususunda bir malumatınız var mı?

Daha bunun fikrine bile tahammül edemiyorsak ve buna gerekçe olarak da ''memleketimiz mutaasıptır , kaldıramaz '' gibi ifade kullanıyorsak bu konuya ayıracak bütçeye elbette taş koyarız.

Haklısınız , çitleri döşeyelim ordan koyunlar atlasın , atlayan koyunların tüyleri çitlere takılsın , biz onları toplayalım , onlardan iplik yapalım sonra onları örüp satarız , gelen parayla da istediğimiz spor faaliyetini gösteririz , tabi bu arada bizim memleketimizin sosyo kültürel yapısı da gelişir , olgunlaşırız.

yusuf_07
18.12.2005, 04:26
ÇOK SÜPER BİŞEY OLUR....

hancer58
18.12.2005, 05:17
BİRAZ MANTIKILI OLSAK DAHA İİİ OLACAK SİVASTA BAYAN FUTBOL TAKIMI
COK HAYALPEREST BİR DUSUNCE DAHA GECEN SENE VOLEYBOLCULAR OLAY OLDU SİZ FUTBOL TAKIMINDAN BAHSEDİYORSUNUZ
ZOOOORRRRRRRRRRRRRR

Etem-Murat
18.12.2005, 10:37
ÇOK SÜPER BİŞEY OLUR....

DESDKLİYORUM ONLAR İSTERSE BİZE DESTEKLEMEK KALIR

MaGaRuLaYaS
18.12.2005, 18:36
peki ala önce olanları destekliyelim öleyse.sivastaki başarılı bayan sporcu sayısını biliyormusunuz?hemen hemen her dalda çok başarılı bayan sporcular var.voleybol,basketbol,hentbol ,kayak,bisiklet,kung-fu, karate-do,masa tenisi vs.. hem biliyormusunuz?kung-fu dalında türkiyeyi sadece sivas temsil ediyor.balkan şampiyonalarında türkiye ve sivas ayrı isim olarak katılıyor.ve hep birinci oluyorlar.şimdi kung-fucular vietnamdalar dünya şampiyonasında.bunlardan kimsenin haberi yok.ben biliyorum.o yüzden önce bu spordakileri destekliyorum.futbol bir yana tamam ama önce varolanları destekliyelim arkadaşlar.o zaman her spora destek artar ve her dalda sivas ön plana çıkar.

ygd
18.12.2005, 19:48
Değerli hemşehrilerim bu nasıl bir mantıktır.Kaç sene sürdü birinci lige gelmemiz ve kaç sene sürecek sizlerin tabiri ile 'kazık çakmamız'. Neyi , neden beklemek gerekiyor.Ferdi spor dallarında bayan sporcularımız başarı gösterince çıkmayan sesler 11 bayan toplanınca mı sorun oluyor.

Bunun yanısıra medyada ve hatta anahaber bülteninde beğenmediğiniz 1 dakikalık haber nitelikli reklamı yapabilmenizin kaç paraya malolacağı hususunda bir malumatınız var mı?

Daha bunun fikrine bile tahammül edemiyorsak ve buna gerekçe olarak da ''memleketimiz mutaasıptır , kaldıramaz '' gibi ifade kullanıyorsak bu konuya ayıracak bütçeye elbette taş koyarız.

Haklısınız , çitleri döşeyelim ordan koyunlar atlasın , atlayan koyunların tüyleri çitlere takılsın , biz onları toplayalım , onlardan iplik yapalım sonra onları örüp satarız , gelen parayla da istediğimiz spor faaliyetini gösteririz , tabi bu arada bizim memleketimizin sosyo kültürel yapısı da gelişir , olgunlaşırız.
EVET BEN 1 DAKİKALIK ŞALVARSPOR TARZINDA YAPILACAK Bİ REKLAMI BEĞENMİYORUM...BİZ SÜPER LİĞ TAKIMIYIZ NE REKLAMINA İHTİYACIMIZ VAR YAA...BİZİM PUAN VE PUANLARA İHTİYACIMIZ VAR..PUANI AL,İLK 5'E GİR O ZAMAN YETERİNCE REKLAM OLURUZ!!!PEKİ SİZİN BU TAKIMIN KAÇ PARAYLA VE HANGİ KAYNAKLARLA DÖNDÜĞÜNE DAİR Bİ MALUMATINIZ VAR MI EFENDİM?BURDA Bİ TAHAMÜLSÜZLÜK YOK,REALİTE VAR!!!...ORTADA DAHA LİĞİ BİLE OLMAYAN Bİ TAKIMI KURUP,ONA KAYNAK AKTARMAK SAÇMA!!!ABİRCAN BEY'DE BU TOPİC'İ AÇARKEN ÇOK GÜZEL Bİ ŞEKİLDE BELİRTMİŞ;"BAYAN FUTBOL ŞUBESİ KURULURSA OLAY OLUR"DİYE.
EE BENDE ŞUNU TEKLİF EDEYİM O ZAMAN;"SİVASSPOR BESKETBOL ŞUBESİ KURULURSA DAHADA GÜZEL OLUR...SİVASSPOR İÇİN DAHADA HAYIRLI OLUR!!!!".TEK SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞİMDİLİK ÇOK ERKEN Bİ HAMLE...

abircan
18.12.2005, 23:53
yanılmıyorsam iki gün önceki hürriyette haber olarak yer aldı, federasyon bayan ligi hazırlıklarına başlamış, umarım sonu gelir, sivasımın durumuna gelince sivasta bal gibi bayan futbol takımı kurulur, istemeyen biraz muhafazakar kesim olur onlarda zamanla alışırlar, nasıl sivasta üniversitenin varlığına alışıp kabul ettilerse onuda edecekler, ben bir zamanlar tv seyretmeyen, otomobile otobüse minübüse şeytan icadı diye binmeyen komşularımı biliyorum, şimdi tüm muhafazakarlar ya mercedese ya da en kötü wolksvagene biniyorlar alman mühendislik harikalarına olur böyle şeyler her yeniliğe istemmeeezzzüükkçiler her devirde olmuştur, bayan takımına gelince istenirse maliyetleri karşılanır, bayan takımı ucuza kurulur erkek profosyenel takımı gibi masraflı olmaz

sivaslıavukat
19.12.2005, 00:25
EVET BEN 1 DAKİKALIK ŞALVARSPOR TARZINDA YAPILACAK Bİ REKLAMI BEĞENMİYORUM...BİZ SÜPER LİĞ TAKIMIYIZ NE REKLAMINA İHTİYACIMIZ VAR YAA...BİZİM PUAN VE PUANLARA İHTİYACIMIZ VAR..PUANI AL,İLK 5'E GİR O ZAMAN YETERİNCE REKLAM OLURUZ!!!PEKİ SİZİN BU TAKIMIN KAÇ PARAYLA VE HANGİ KAYNAKLARLA DÖNDÜĞÜNE DAİR Bİ MALUMATINIZ VAR MI EFENDİM?BURDA Bİ TAHAMÜLSÜZLÜK YOK,REALİTE VAR!!!...ORTADA DAHA LİĞİ BİLE OLMAYAN Bİ TAKIMI KURUP,ONA KAYNAK AKTARMAK SAÇMA!!!ABİRCAN BEY'DE BU TOPİC'İ AÇARKEN ÇOK GÜZEL Bİ ŞEKİLDE BELİRTMİŞ;"BAYAN FUTBOL ŞUBESİ KURULURSA OLAY OLUR"DİYE.
EE BENDE ŞUNU TEKLİF EDEYİM O ZAMAN;"SİVASSPOR BESKETBOL ŞUBESİ KURULURSA DAHADA GÜZEL OLUR...SİVASSPOR İÇİN DAHADA HAYIRLI OLUR!!!!".TEK SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞİMDİLİK ÇOK ERKEN Bİ HAMLE...

Olayı kişiselleştirmesek sanırım daha faydalı olur.Gördüğüm kadarı ile mantık sistemimiz farklı çalışıyor bu açıdan sizi ve sizinle aynı düşüncede olanları ikna etmekle uğraşmayacağım.

Fakat yukarıdaki ''görüş''lerinize kısaca cevap vermekle yetineyim. Öncelikle bayan futbolundan anladığınız şalvarspor ise sanırım farklı konulardan bahsediyoruz.Benim kastettiğim profesyonel şube açılması idi ve bunun da memleketimizin ismini duyuracağı aşikar.

Ayrıca sizi ilk beşe girmek tatmin ediyorsa beni etmiyor.Sadece ilk beşe girelim bize yeter diyorsanız bana yetmiyor.

Bununla birlikte zat-ı alinizin beni tanımadan klubun nasıl işlediğini bilip bilmemi sorabilme haddiniz olmadığı kanaatindeyim.Bu manidar ifadelerin uzun uzun düşünülerek kullanılması gerektiğini düşünüyorum.

Son olarak da şunu ifade ederek düşünce farkımızı somutlaştırmak isterim. Bugün bir basketbol şubesi açarsınız , amatör kümeden birinci lige çıkıp isminizi duyurmanız 20 sene sürer ancak yeni kurulan bir lige doğrudan bölge temsilcisi olarak katılırsınız.

CÜSSKB-Aynur
19.12.2005, 08:32

Bence Eyüp arkadaşım aslında bayanlara Futbolun yakışmadığını söylemek isyedi ama iyi ifade edemedi.
Eyüp bayanlar konusunda çok hassas, sitedeki bayanlarada her zaman kendi tarzında destek olmuştur.

gercek58li
19.12.2005, 20:30
Madem o kadar istekliler var o zaman;

"HAYDI KIZLAR SAHAYA":D

1967_DERNEK_10UR
19.12.2005, 20:32
Madem o kadar istekliler var o zaman;

"HAYDI KIZLAR SAHAYA":D
ÖNCE TRİBÜN ONDAN SONRA SAHA...

gercek58li
19.12.2005, 20:38
ÖNCE TRİBÜN ONDAN SONRA SAHA...

Futbol oynamadan futbol subesi kurulmasi nasil olur acaba?
Ben simdi tenis oynamayi bilmeden tenis subesi kurmaya yeltenemem herhalde!
Ilk önce tribünle birlikte futbolcu altyapisinida olusturmalari lazim.
Sadece seyretmekle olmuyor.
Öyle olsaydi kedi kasap olurdu!..

LİSElim58
06.01.2006, 19:33
kadınlar gunu varsa anneme pasta borek yaptırıyım

DJMuRaT
06.01.2006, 19:40
kadınlar gunu varsa anneme pasta borek yaptırıyım

.........:D he he....Bayanların yeri Evleri gerisi hikaye........... :D

RaP_BoY
07.01.2006, 20:33
.........:D he he....Bayanların yeri Evleri gerisi hikaye........... :D

AYNEN MURAT

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............

DJMuRaT
07.01.2006, 20:35
AYNEN MURAT

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............

YA RESMEN SAÇMALIK...BAYANKAR NE ANLAR FUTBOLDAN....KENDİ DÜNYA KUPALARINI YAPIYOLAR...HİÇ DUYDUN MU SEN BAYAN FUTBOLCU ADI...

1967_DERNEK_10UR
07.01.2006, 20:39
UŞAH ALEMSİNİZİ SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMM:D

DJMuRaT
07.01.2006, 20:44
UŞAH ALEMSİNİZİ SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMM:D

EYWALLAHHHHHHH...BENDE SENİ...... :D

dj_sado_88
07.01.2006, 20:51
:D makaraya bak ya yakında bayan futbolcu transfer etmek için klüpler birbirine düşüyomuş milyon dolarlar havalarda uçuşuyo cidden alemsiniz ha

DJMuRaT
07.01.2006, 20:53
:D makaraya bak ya yakında bayan futbolcu transfer etmek için klüpler birbirine düşüyomuş milyon dolarlar havalarda uçuşuyo cidden alemsiniz ha

AMAANNN YANLIŞ ANLAŞILMASIN..BEN BÖYLE BİŞİ DEMEDİM...ABİRCAN DEDİ...ZATEN KENDİSİ DE BAYAN FUTBOL FEDERASYON BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI... :D

1967_DERNEK_10UR
07.01.2006, 20:53

EWET İYİ BİR TESPİT BİRDE BAYANLAR İÇİN Mİ PARA VERECEZ..BURDA MEMLEKETİN HAS YİĞİDOLARI DURURKEN PARALARI ÇAR ÇUR ETMEYELİM..

dj_sado_88
07.01.2006, 20:55
AMAANNN YANLIŞ ANLAŞILMASIN..BEN BÖYLE BİŞİ DEMEDİM...ABİRCAN DEDİ...ZATEN KENDİSİ DE BAYAN FUTBOL FEDERASYON BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI... :D
yok abi lafım sana degil :D zaten abircan abi bu işe gönüllü

DJMuRaT
07.01.2006, 20:57
yok abi lafım sana degil :D zaten abircan abi bu işe gönüllü

OK..GARDAŞ...ZATEN BÖYLE Bİ MUHABBET ANACA MAKARA OLUR... :D

dj_sado_88
bayanların top koşturdugu bi futbol düşünemiyorum
örnek : pardon canım hakem bey galiba faul var,canım maçtan sonra bi kuaföremi gitsek
resmen rezalet

1967_DERNEK_10UR
WALLA YAKIŞIR NE DİYELİM..EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN

DJMuRaT
07.01.2006, 21:01
WALLA YAKIŞIR NE DİYELİM..EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN

ben oyumu kullanırım abircana :D

1967_DERNEK_10UR
07.01.2006, 21:03
ben oyumu kullanırım abircana :D
WALLA BENİMDE OYUM ABİRCANA...

dj_sado_88
07.01.2006, 21:06
ayrı bi forum açılırda bunun için abircan abi yi küstürmeyelim :D

RaP_BoY
07.01.2006, 22:19
Bayanlar Top Koştursun Erkekler Ew işlerimi yapsın :=)))
Baynın Yeri Eşinin Yanıdır Ne İşi Warmış Futbolla felan

DJMuRaT
07.01.2006, 22:33
Bayanlar Top Koştursun Erkekler Ew işlerimi yapsın :=)))

he eheheheeh :D

abircan
08.01.2006, 00:39
LLLEEEEEEEYYYYYYYTTTTTTLLLAAAA AANNNNN DAĞITIRIM :) BEN YOKKEN NE OLMUŞ BURADA

alix_özdemir
20.01.2006, 18:50
Bayan futboluna TAM DESTEK.Hadi ilklerden biri olalım.

cindysivasli
22.01.2006, 00:19
ya şu beyinleri temizleyin bizim bayan futbol takımımız var halı sahada oynuyoruz illaki erkeklere özgü değil futbol beyninize kazıyın bayanlar her alanda başarı göstermiştir.fanatik sivassporluyum.sivaslı olmakla gurur duyuyorum.sizleride medeni düşünmeye davet ediyorum.tapuları yıkın artık.avrupa birliğine girdiğimize unutmayın gardaşlar.............

aslansivasli
22.01.2006, 00:34
O SIZIN GÖRÜSÜNÜZ BEN OYNARIM ERKEKLER OYNUYOSA BIZDEOYNARIZ BEN OYNARIM SAHSEN

aslansivasli
22.01.2006, 00:40
[/COLOR]Bayanlar Top Koştursun Erkekler Ew işlerimi yapsın :=)))

SEN ÇOK GERIDE KALMISSIN RAP-BOY'UM BENIM BRAK ARTIK BU DÜSÜNCEYII BZDE OYNARIZ BELKIDE SENDEN DAHA IYI OYNUYORUMDUR

aslansivasli
22.01.2006, 01:02
EWET İYİ BİR TESPİT BİRDE BAYANLAR İÇİN Mİ PARA VERECEZ..BURDA MEMLEKETİN HAS YİĞİDOLARI DURURKEN PARALARI ÇAR ÇUR ETMEYELİM..
NEDEN BAYANLR IÇIN PARA HARCANMAZMIS GÖRDÜK ERKEKLERIDE NELER YAPTIKLARINI DAHA DOGRUSU YAPAMADIKLARINI SIZ YAPAMIYOSUNUZ BARI BIRAKINDA BIZDE SANSIMIZI DENIYELIM

aslansivasli
22.01.2006, 01:14
BAYANLAR ÖNCE TRÜBÜNE DIYOSUN AMA ONUR ABI SIVASDA BI BAYAN STADA GITTIGINDE ERKEKLER YARATIK GÖRMÜS GIBI BAKIYO HEPSI OLMASADA SONUÇDA ÖLE BAKANLAR VAR ÖNCE BU BEYINLERDN KURTULALIMDA SONRA BIZI STADA ÇAGA HEH NE DERSIN????
NEDEN BU ISI CIDDIYE ALMIYOSUNUZ KI BIZ SIZI ALDIKDA NE OLDU ORTADA NE YAPTIKLARINIZ KESKE YAPABILSEYDINIZ BARI ÖNÜMÜZDE DURMAYINDA BAYANLAR OLARAK BISEYLER YAPALIM YANI SIZERIN YAPAMADIKLARINI
O ÇOCUK DOGURSUNLAR DIYEN KISI IÇINDE SÖLENCE LAF BULAMIYORUM SAKASI BILE OLMAZ BUNUN BIZERDEN ÖZÜR DILERSE SEVINIRIM BELKI BILEREK SÖLEMNEDIN AMA BI ÖZÜR ISTIYORZ
HERSEY IÇIN SAGOL ABIRCAN ABI

cindysivasli
22.01.2006, 21:42
yaaaa içinizde bayanları ama basit görenler var kadının sırtından sopayı karnından bebeği eksik etme devri bitti o 60larda kaldı şu beyinlerinizi değiştirin maçlarda maçı izliyorsak her alanda başarı gösteriyorsak bowling basketbol juda tekwandoda her türlü spor dallarında başarı gösteriyorsak futboldada başarılı oluruz bunu bilin kadın erkek ayrımı yok artık yiğideyiz sivaslıyız bayanlar için para harcamayın sizleri davet eden yok medeni sivaslı gardaşlarımızın desteği yeter en büyük sivas spor ölümüne sivaslıyız sivaslı olmak ayrıcalıktır

SaRiKaN58
22.01.2006, 22:10
acilsa noooluuur? ,acilmasa noluur?

seli-HH-58
23.01.2006, 02:44
slm.hemserilerim.bencede guzel bir fikir bayan takimi kurmak ama bayan takimini kurmak icin sivassporumuzun daha cok yillar süperligde kalmasi gerekir.en önemlisi bayan takimi degil su andaki bizim amacimiz altyapi olmasi gerekir süperlige hazir olacak futbolcular yetistirmesi gerekir ki ligde kalalim tabi superligde kalmak para,neden bizde bir antep,bir gencler gibi yapmiyoruz,az paraya ismi duyulmamis iyi top oynayan futbolcular buluptan 4 büyüklere transfer etmiyelim.Dünyanin parasini kazandi antep,gencler,oradan gelen paralarla sivasimiz altyapi,basketbol.voleybol,,da ha ne bileyim bir sürü spor dallarinda basari saglamasi gerekmezmi.bizim icin su an en önemlisi sivasin ligde kalmasini saglamaktir.bunun icinde butun sivasli olan is adamlarimizin sivvassporumuza sahip cikmalidirlar ligde gecici degil kalici olmak icin saygilarimla

garibo58
23.01.2006, 03:26
Sivassporun heryerde boy göstermesini isterim tabi de bence futbolu açmamak lazım.Diğer dallar gene biraz uygunda futbol değil bence.....

gercek58li
23.01.2006, 03:30

ISTERSENIZ OYLAMA YAPALIM
ABIRCAN DA TEK ADAY OLUR!:D

garibo58
23.01.2006, 03:33
ISTERSENIZ OYLAMA YAPALIM
ABIRCAN DA TEK ADAY OLUR!:D
Yapalım hemen iktidar gelir:D

qalpazan
25.01.2006, 22:16
[/COLOR]
SEN ÇOK GERIDE KALMISSIN RAP-BOY'UM BENIM BRAK ARTIK BU DÜSÜNCEYII BZDE OYNARIZ BELKIDE SENDEN DAHA IYI OYNUYORUMDUR

ERKEKLERİN TOP OYNADIGI BAYANLARIN YEMEK YAPTIGI BİR ÜLKE İSTİYORUZ :=))))

BENDEN İYİ OYNARSIN TABE YA BİZ ARTIK İHTİYARLADIK GEÇTİ BİZDEN ARTIK FUTBOL FELAN BİZ YİYİCİYİZ PARDON İZLEYİCİYİZ

aslansivasli
25.01.2006, 23:05

BENDEN İYİ OYNARSIN TABE YA BİZ ARTIK İHTİYARLADIK GEÇTİ BİZDEN ARTIK FUTBOL FELAN BİZ YİYİCİYİZ PARDON İZLEYİCİYİZ
bak isteyince dogru yaziyosn siz yigicisinz bunu dogru dedin biravoooo

RaP_BoY
25.01.2006, 23:11
bak isteyince dogru yaziyosn siz yigicisinz bunu dogru dedin biravoooo

YA YOK BEN O SIRADA CEM YILMAZIN OPET REKLAMINI İZLİYODUM ORADA DEDİ BİZ YİYİCİYİZ DİYE ORDAN AKLIMDA KALMIŞ :=)))

YA WALLA BU BAYANLARIN EWDE CANLARI SIKILDIGI İÇİN BÖYLE KONULARA GİRİYOLAR BAŞKA Bİ NEDENİ YOK :=)))
.............................. YASAKLAR KALKTI.......................

aslansivasli
25.01.2006, 23:16
[/COLOR]YA YOK BEN O SIRADA CEM YILMAZIN OPET REKLAMINI İZLİYODUM ORADA DEDİ BİZ YİYİCİYİZ DİYE ORDAN AKLIMDA KALMIŞ :=)))

YA WALLA BU BAYANLARIN EWDE CANLARI SIKILDIGI İÇİN BÖYLE KONULARA GİRİYOLAR BAŞKA Bİ NEDENİ YOK :=)))
.............................. YASAKLAR KALKTI.......................
YANILIYOSN CANLARINN SIKILMASINA ZAMN KALMIYOO EV ISLERIYLE URASMAKTAN AMA SEN BUNU ANLAYAMAZSN(GERÇI BENDE IS YAPMIYORM NESE :)) BIZDE OYNARZ VOLEYBOL OYNIYOLARSA FUTBLDA OYNARLAR ÖRNEK:BEN

RaP_BoY
25.01.2006, 23:20
[/COLOR]
YANILIYOSN CANLARINN SIKILMASINA ZAMN KALMIYOO EV ISLERIYLE URASMAKTAN AMA SEN BUNU ANLAYAMAZSN(GERÇI BENDE IS YAPMIYORM NESE :)) BIZDE OYNARZ VOLEYBOL OYNIYOLARSA FUTBLDA OYNARLAR ÖRNEK:BEN

BAK İŞTE BAYANLARIN FUTBOL OYNAMAKTAN DAHA ÖNEMLİ İŞLERİ WAR MESALE TEMİZLİK YAPMAK BULAŞIK YIKAMAK ÇAMAŞIR YIKAMAK HOŞ ONLARIDA MAKİNELER YAPIYO AMA NEYSE :=))))

BAYAN DEDİGİN EWİNDE OTURUR :=)))))

aslansivasli
25.01.2006, 23:31
BAK İŞTE BAYANLARIN FUTBOL OYNAMAKTAN DAHA ÖNEMLİ İŞLERİ WAR MESALE TEMİZLİK YAPMAK BULAŞIK YIKAMAK ÇAMAŞIR YIKAMAK HOŞ ONLARIDA MAKİNELER YAPIYO AMA NEYSE :=))))

BAYAN DEDİGİN EWİNDE OTURUR :=)))))
yok canm evimi bekliycm bide kocam para getirck bnde onun eline bakicm ne almis ne getirms diye oldu bunu yapamk için gider futbolcu olrum bee size göre çok basit dm bunlar öle san sen yemek yapda göriym seni eve para geirmekle olmuyooo bayan bikere herseyi yaparr

RaP_BoY
25.01.2006, 23:34
yok canm evimi bekliycm bide kocam para getirck bnde onun eline bakicm ne almis ne getirms diye oldu bunu yapamk için gider futbolcu olrum bee size göre çok basit dm bunlar öle san sen yemek yapda göriym seni eve para geirmekle olmuyooo bayan bikere herseyi yaparr

YEMEK YAPMAKTA NE WAR YA SANKİ TAŞ DEWRİNDE YAŞIYORUZ DA YİYECEK BULAMIYORUZ WALLA BAYANLAR BU DÜNYA YA KEYİF YAPMAYA GELMİŞŞLER

ygd
25.01.2006, 23:41
Olayı kişiselleştirmesek sanırım daha faydalı olur.Gördüğüm kadarı ile mantık sistemimiz farklı çalışıyor bu açıdan sizi ve sizinle aynı düşüncede olanları ikna etmekle uğraşmayacağım.

Fakat yukarıdaki ''görüş''lerinize kısaca cevap vermekle yetineyim. Öncelikle bayan futbolundan anladığınız şalvarspor ise sanırım farklı konulardan bahsediyoruz.Benim kastettiğim profesyonel şube açılması idi ve bunun da memleketimizin ismini duyuracağı aşikar.

Ayrıca sizi ilk beşe girmek tatmin ediyorsa beni etmiyor.Sadece ilk beşe girelim bize yeter diyorsanız bana yetmiyor.

Bununla birlikte zat-ı alinizin beni tanımadan klubun nasıl işlediğini bilip bilmemi sorabilme haddiniz olmadığı kanaatindeyim.Bu manidar ifadelerin uzun uzun düşünülerek kullanılması gerektiğini düşünüyorum.

Son olarak da şunu ifade ederek düşünce farkımızı somutlaştırmak isterim. Bugün bir basketbol şubesi açarsınız , amatör kümeden birinci lige çıkıp isminizi duyurmanız 20 sene sürer ancak yeni kurulan bir lige doğrudan bölge temsilcisi olarak katılırsınız.
YAW BU TOPİC'E AYLARDIR BAKMIYODUM AMA BANA Bİ SATAŞMA VAR..ŞÖLE Bİ AVUCUMU YALAYIP CEVAP VEREYİM DEDİM:)!!!
VALLA AVUKAT ABİCİM EĞER BU FORUMDA EŞİT KOŞULARRDA ÜYEYSEK SANA SORU SORMA HADDİNE SAHİBİM DİYE DÜŞÜNÜYORUMM..BU BENİM HADDİME DÜŞMEZ OLAYI NEDİR ANLIYAMADIM!!!BURDA NE İMA ETMEYE ÇALIŞIYOSUNKİ..BENDE NİCKİMİ 3.SINIF HUKUK ÖĞRENCİSİ YAPINCA MI SANA SORU SORMA HAKKINA SAHİP Mİ OLUCAM???BİZ BURDA MODORETÖRLEREDE ÇOK RAHAT SORU SORUYOZ YANİ..GÜNÜMÜZÜN MODA LAFI"BURASI DEMOKRATİK BİR PLATFORM".İSTEDİĞİME SORU SORARIM.ADI ÜSTÜNDE TOPİC,TARTIŞIYORUZ BURDA.EĞER SEN BU TOPİCTEKİ TÜM YAZILARIMI DİKKATLİCE OKUSAYDIN,BENİM GERÇEK FİKİRLERİM HAKKINDA DAHA SAĞLIKLI BİLGİ EDİNMİŞ OLURDUN.BU OLAYA ASLA OLMASIN DEMEDİM.."EĞER FEDERASYON BU LİĞİ KURMAYI DÜŞÜNECEKSE O ZAMAN YAPILSIN,YOKSA FUZUL-İ Bİ OLUŞUM OLUR" DEDİM.

1967_DERNEK_10UR
25.01.2006, 23:46
BENİM YEĞENE YANİ RAP_BOY'A KİMSE LAF YETİŞTİREMEZ.SÜPER FİKİRLER BULUYOR.KAFANA GÖRE MUHABBETİNİ ET CİHAT...:D

HOZAT58
25.01.2006, 23:49
selam neden olmasın bayanlar lıgınde mucadelemız; reklamın en guzelı sporla yapılan reklamdır 3 sene oncesıne kadar harıtada sıvasın yerını dahı bılmeyen ınsanlar vardı şimdi sivasspor sayesınde ınanın dışarıda sıvassporu destekleyen başka şehırlılerde var unutmayın bırde mac seyretmesının zevkı bır başka kımse konuşamıyor sıvasıma ))))))) selamlar

erhan5834
25.01.2006, 23:56
YEMEK YAPMAKTA NE WAR YA SANKİ TAŞ DEWRİNDE YAŞIYORUZ DA YİYECEK BULAMIYORUZ WALLA BAYANLAR BU DÜNYA YA KEYİF YAPMAYA GELMİŞŞLER
yiğidim bu parlak fikirler sende varken varol demekten başka bişey düşmüyo bize ...yürü be kim tutar seniii :D

aslansivasli
26.01.2006, 00:50
NOLUYO YAA BENI YALNIZ BULDUNUZ OLMUYO AMA EWET KOLAY BISEY YEMEK YAPMAK O ZAMN SIZDE YAPINDA BIGÜNDE BIZ YIGELIM HANI DIYOSUNUZ YA AKSAMA KADAR YATIYOSUNUZ DIYE E BIRAKINDA O ZAMN BIZDE ISTEDIGIMIZI YAPALIM FUTBOL OYNAYALIM FUTBOL ERKK OYNU DIGCEKSINZ.SIZIN YAPTIKLARINIZI DA GÖRDÜK GÜZEL OLMAZ MI SIVASIN ADINI DUYURURUZ ÇÜNKÜ SIVAS I TANIMAYANLAR VAR SIZIN GIBI BEYINLER OLDUGU SÜRECEDE BÖLE DEVAM ETCEK GALIBAAAAA

dostol
26.01.2006, 05:05
bence super olur!

karacaören34-58
26.01.2006, 09:24
BENİM YEĞENE YANİ RAP_BOY'A KİMSE LAF YETİŞTİREMEZ.SÜPER FİKİRLER BULUYOR.KAFANA GÖRE MUHABBETİNİ ET CİHAT...:D

BAK BENDE AVRUPA YAKASI KAPTANI OLARAK CİHATI TEK GEÇTİM ÇÜNKÜ NE YAPACAĞINI İİ BİLEN BİRİ:D:D

Etem-Murat
26.01.2006, 09:31

yazık merve bende sivas sporda kurulacak kız takımının kaptanı olursun diye düşünüyordum

Hasan Altun
26.01.2006, 18:13
bayanlar bence ip atlası erkekler top oynasın.bidefa futbol için saglam fizik lazım.buda bayanların doğasında olmadığı için iyi yapacakları şeyleri yapsınlar komik duruma düşmesinler.

koz58
26.01.2006, 18:14
Bayanlarin bu istede basari göstereceklerini zannediyorum

eren1
26.01.2006, 18:18
kadınların ellerıyle yaptıkları her işte maheretli oldugunu kabul edıyorum...

voleybol .basketbol. oynayabilirler ama profesyonel anlamda asla futbol oynamamaları lazım futbolayak oyunudur ve bence kadınların futbol oynaması
çok yapmacık görünüyor...

RaP_BoY
26.01.2006, 21:11

SAOL DAYI YA SENİN YİGENİNDEN KÖTÜ FİKİRLER ÇIKARMI HİÇ YEMEK YAPSINLAR EWLERİNDE NE İŞLERİ WARMIŞ FUTBOLLA FELAN :=)))

RaP_BoY
26.01.2006, 21:13
BAK BENDE AVRUPA YAKASI KAPTANI OLARAK CİHATI TEK GEÇTİM ÇÜNKÜ NE YAPACAĞINI İİ BİLEN BİRİ:D:D

SAOLASIN ABİ BAZEN PATAWATSIZLIK YAPARIZ AMA ONLARDA AFFOLAAA DESTEKLERİNİZ İÇİN TENK YOU :=)))

RaP_BoY
26.01.2006, 21:14
yiğidim bu parlak fikirler sende varken varol demekten başka bişey düşmüyo bize ...yürü be kim tutar seniii :D

EYWALLAH ABİ DOGRUYU SÖYLEMEYE ÇALIŞIYORUZ :=))
--------------------------------------------------------------------------
DOGRU OLAN ZORDUR ........ZORU BAŞARMAKTIR DOGRULUK

RaP_BoY
26.01.2006, 21:16
NOLUYO YAA BENI YALNIZ BULDUNUZ OLMUYO AMA EWET KOLAY BISEY YEMEK YAPMAK O ZAMN SIZDE YAPINDA BIGÜNDE BIZ YIGELIM HANI DIYOSUNUZ YA AKSAMA KADAR YATIYOSUNUZ DIYE E BIRAKINDA O ZAMN BIZDE ISTEDIGIMIZI YAPALIM FUTBOL OYNAYALIM FUTBOL ERKK OYNU DIGCEKSINZ.SIZIN YAPTIKLARINIZI DA GÖRDÜK GÜZEL OLMAZ MI SIVASIN ADINI DUYURURUZ ÇÜNKÜ SIVAS I TANIMAYANLAR VAR SIZIN GIBI BEYINLER OLDUGU SÜRECEDE BÖLE DEVAM ETCEK GALIBAAAAA

BIRAK SİVASTA BAYANLAR YEMEK YAPSIN ERKEKLER TOP OYNASIN DOGAL GÜZELLİGİ BOZMAYALIM

bozok1071
26.01.2006, 21:20
Kadınlar herşeyi yapmak zorundamı kendilerine yakışan şeyleri yapsalar daha iyi olur ... voleybol maçlarına istanbulda kaç kişi gidiyo urfanın voleybol takımı var her maçını dolu salona oynuyolar acaba spor sevgisimi yoksa a...zalıktanmı ??????????

1071 den beri TÜRK YURDU

TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur

RaP_BoY
26.01.2006, 22:21
BAYANLAR NEDEN BAŞKA ŞEYLERİ MERAK ETMİYOLAR MESELA KAZAK NASIL ÖRÜLÜR ATKI KAŞKOL NASIL ÖRÜLÜR
FUTBOL ERKEK İŞİ BİZ ATKI YADA KAZAK ÖRÜYOMUYUZ ÖRMÜYORUZ BAYANLARDA FUTBOL OYNAMASIN
BİR GÜN HERKES SİVASSPORLU OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN
SİVASSPORLU OLMAK BİR AYRICALIKTIR

aslansivasli
26.01.2006, 23:10
BIRAK SİVASTA BAYANLAR YEMEK YAPSIN ERKEKLER TOP OYNASIN DOGAL GÜZELLİGİ BOZMAYALIM
GERI KALMISSIN CIHAD DIGCEK BASKA BISEY SIVAS SIZIN YANI SENIN GIBI KAFALAR VARKET SIVAS BÖLE GERIDE KALIR SEN KENINE ÖLE BI ES BULURSUN SENIN GIBI GERIDE KALMIS BIRINI ONA SÖLE BUNLARI AMA BIZE KARISMA BIZE SEN SAHIP ÇIKCAK DEGILSIN

aslansivasli
26.01.2006, 23:12
yazık merve bende sivas sporda kurulacak kız takımının kaptanı olursun diye düşünüyordum
OLRUM ABI BEN SEN MERAK ETME GERIDE KALMIS BUNLAR SIVAS DAN YENILIKCI BIRILERI ÇIKAR DIGE DÜSÜNÜYORUM ONLARI BOSVER KONUSUR KONUSUR SUSARLAR

aslansivasli
26.01.2006, 23:16
bayanlar bence ip atlası erkekler top oynasın.bidefa futbol için saglam fizik lazım.buda bayanların doğasında olmadığı için iyi yapacakları şeyleri yapsınlar komik duruma düşmesinler.
KOMIK DURUMA DÜSERMIYIZ DÜSMEZMIYI ONU OYNADIKDAN SONRA KONUSALIM HAKLISIN FIZIK YOK BELKI BUNUN SEBEBI DE SIZSINIZ EVDE YEMEK YAPIP ÇOCUK BAKTIKLARINDAN OLUYO BUNLAR YA ERKEKLER TOP OYNADIDA NE OLDU GÖRDÜK NE OLDUGUNU YANI NELER YAPAMADIKLARININZI BIRAKINDA BIZBIRSEYLER YAPALIM

aslansivasli
26.01.2006, 23:19
BAYANLAR NEDEN BAŞKA ŞEYLERİ MERAK ETMİYOLAR MESELA KAZAK NASIL ÖRÜLÜR ATKI KAŞKOL NASIL ÖRÜLÜR
FUTBOL ERKEK İŞİ BİZ ATKI YADA KAZAK ÖRÜYOMUYUZ ÖRMÜYORUZ BAYANLARDA FUTBOL OYNAMASIN
SEN VE SENIN GIBI GERI OLAN INSANLAR BAYANLARI SADECE BÖLE ISLER IÇIN KULLANIRSINIZ BEN KAZAK ÖREN ERKEKDE GÖRDÜM EKME PARASI IÇIN GEREKIRSE BIZDE EKMEK PARASI IÇIN FUTBOL OYNARIZ YAKINDADA BÖYLE BI LIG KURULURSA GÖRÜRSÜN

aslansivasli
26.01.2006, 23:22
kadınların ellerıyle yaptıkları her işte maheretli oldugunu kabul edıyorum...

voleybol .basketbol. oynayabilirler ama profesyonel anlamda asla futbol oynamamaları lazım futbolayak oyunudur ve bence kadınların futbol oynaması
çok yapmacık görünüyor...
EVET FUTBOL AYAK OYUNU VE AYNI ZAMANDA KAFA GEREKTIREN BIR SPORDUR BAZILARI BU GERI KAFAYLA NASIL OYNUYO HALA ANLAMIYORUM BN OYNARIM EREN ABI HIÇDE YAPMACIK OLMUYOO

1967_DERNEK_10UR
26.01.2006, 23:32
MAŞALLAH MERVE HERKESE LAF YETRİŞTİRMİŞSİN..:D

aslansivasli
26.01.2006, 23:34
YETISTIRIRIM VALLA BENIMLE BASA ÇIKAMAZSINIZ BN ÇOK CIDDIYIM HE BÜYÜK FALAN DINLEMEM:D

FATIMA
27.01.2006, 01:33

bunu söyleme şeklinizden dolayı kınıyorum...yıllar önce bayandan pilot,şoför,asker,milletvekili ,bakan,amir,memur,hatta oy veren bile olmazdı değilmi???ama görüyorsunki o düşüncelerde yıllar gibi geride kaldı..bayandan şu olmaz bu olmaz tartışmasını bırakalımda vatan için en hayırlısı ne olur ona bakalım....bayanların futbol oynaması bence de çok hoş bir görüntü değil,hatta estetik bile değil,zevk vermiyor...ama bunun yorumunu daha geniş çerçevelerden yaparsak kimseyi kırmayız...lütfen dar kalıplara cinsiyet ayrımı sokmayınız...zira susuyorsak edebimizdendir....sizin bizden üstülüğünüz cinsiyetinizden dolayı değildir bunu da biliniz...

sinem58
27.01.2006, 01:51
[QUOTE=RaP_BoY]BAYANLAR NEDEN BAŞKA ŞEYLERİ MERAK ETMİYOLAR MESELA KAZAK NASIL ÖRÜLÜR ATKI KAŞKOL NASIL ÖRÜLÜR
Bizz oynasın demiyoruz ki ama desekte demesekte zaten tüm dünyada bayan futbol ligleri var...İkincisi çok saygısızca bi davranışş bencede fatıma hakılı sana senin gibi cevap vermek bize yakışmazz...

dostol
27.01.2006, 05:29
Bu konu ya biz(erkekler) karismayalimBence Bu konuya biz erkekler karismayalim.

karacaören34-58
27.01.2006, 08:45

:D:DLAF YETİŞTİRME YE ÜZERİNE YOKTUR MERVENİN YÜRÜ BE KİM TUTAR SENİ:D:D

yerliturkuaz
27.01.2006, 08:49
GERCEKTEN SIVASTA BIR BAYAN FUTBOL TAKIMI KURULABILINIR MI?

aslansivasli
27.01.2006, 17:12
[/COLOR]GERCEKTEN SIVASTA BIR BAYAN FUTBOL TAKIMI KURULABILINIR MI?
BEN KURULABILEIGINI SANMIYORUM ÖNCE SIVASSPOR UN EKSIKLERI VAR ONLAR OLMADAN BU OLMAZ BEN BURDA KONUSUYORUM AMA BAYANLARI KORUMAK IÇIN BELKI BAYANA FUTBOL OYNAMA YAKISMIYODUR AMA BEN YAKISMASADA BAYANLARIN OYNAYABILECEKLERINI SAVUNUYORUM ÖNCE SIVASSPOR BÜYÜK BASARILAR KAZANSINDA BIZ(BAYANLAR)OYNAMASAKDA OLUR :)

twity_58
27.01.2006, 17:32
bende futbolun bayanlarda estetıgını kaybedecegını dusunuyorum sahsen ben voleybolla ilgilenıyorum sivasspor voleybol takımı kurabılırız mısal.. :D[/COLOR]
BEN KURULABILEIGINI SANMIYORUM ÖNCE SIVASSPOR UN EKSIKLERI VAR ONLAR OLMADAN BU OLMAZ BEN BURDA KONUSUYORUM AMA BAYANLARI KORUMAK IÇIN BELKI BAYANA FUTBOL OYNAMA YAKISMIYODUR AMA BEN YAKISMASADA BAYANLARIN OYNAYABILECEKLERINI SAVUNUYORUM ÖNCE SIVASSPOR BÜYÜK BASARILAR KAZANSINDA BIZ(BAYANLAR)OYNAMASAKDA OLUR :)

yerliturkuaz
27.01.2006, 17:37
bende futbolun bayanlarda estetıgını kaybedecegını dusunuyorum sahsen ben voleybolla ilgilenıyorum sivasspor voleybol takımı kurabılırız mısal.. :D
FORUMDA AMATOR SUBELER DIYE BIR KONU ACTIM AMA KIMSENIN ILGISINI CEKMEDI GALIBA. BI O KONUYU OKURSANIZ SIZE KATILDIGIMI GORECEKSINIZ

twity_58
27.01.2006, 17:39
benım söyledıgım tamamen espri bunları söyleyerek böyle bır olusuma girerım yada destek olurum anlasılmasın zaman ayırabılecegımı sanmıyorum bu yuzden de bos yere konusmamam en ıyısı olur sadece konu esprili gittigi için bir esprili deyş de ben söleyım dedım..FORUMDA AMATOR SUBELER DIYE BIR KONU ACTIM AMA KIMSENIN ILGISINI CEKMEDI GALIBA. BI O KONUYU OKURSANIZ SIZE KATILDIGIMI GORECEKSINIZ

yerliturkuaz
27.01.2006, 17:50
YANLIS ANLASILMA OLMAZ ARKADASDA BAYANLARA YONELIK SPOR FALIYETLERINDE BULUNULSA HEM SIVASIMIZ ICIN IYI OLUR HEM BAYANLARIMIZ ICIN IYI OLUR

1967_DERNEK_10UR
27.01.2006, 23:53
FORUMDA AMATOR SUBELER DIYE BIR KONU ACTIM AMA KIMSENIN ILGISINI CEKMEDI GALIBA. BI O KONUYU OKURSANIZ SIZE KATILDIGIMI GORECEKSINIZ
ARKADAŞA KATILIYORUM..HAKLISIN KARDEŞ...

abircan
28.01.2006, 00:17
inşallah birgün gelecek bayanlar futbol liginde yiğidelerin fikstürünü puanlarını maçlarını, transferlerini hakemlerini federasyonlarını deplasmanlarını konuşuyor olacağız o günler uzak değil, zaman her şeye çaredir bekleyip göreceğiz

1967_CLUB_ÖZGÜR
28.01.2006, 00:28
GERI KALMISSIN CIHAD DIGCEK BASKA BISEY SIVAS SIZIN YANI SENIN GIBI KAFALAR VARKET SIVAS BÖLE GERIDE KALIR SEN KENINE ÖLE BI ES BULURSUN SENIN GIBI GERIDE KALMIS BIRINI ONA SÖLE BUNLARI AMA BIZE KARISMA BIZE SEN SAHIP ÇIKCAK DEGILSIN

BENDE HAK VERIYORUM cıhaD a VALLA DOĞRU HİÇ GEREĞİ YOK.....

bover biz biraz geri kalalım FAZLA İLERİSİ BİZİ BOZAR !!!

özsivasli1903
28.01.2006, 00:42
[FONT="Arial Black"][/CENTER]sivasspor bayan futbol kulübü kuracagimiza, bayan hentbol takimimiza sahip cikalim onlari türkiye sampiyonu yapalim... avrupadan takim gelsin sivasa... kim demis bayan takimimiz yok diye!... Hentbolde var...

slmlar özsivasli Bugra...

ÖZSiVASLI...2oo6:) :)

1967_CLUB_ÖZGÜR
28.01.2006, 00:49
[FONT="Arial Black"][/CENTER]sivasspor bayan futbol kulübü kuracagimiza, bayan hentbol takimimiza sahip cikalim onlari türkiye sampiyonu yapalim... avrupadan takim gelsin sivasa... kim demis bayan takimimiz yok diye!... Hentbolde var...

slmlar özsivasli Bugra...

ÖZSiVASLI...2oo6:) :)

evet kardes haklısın

aslansivasli
28.01.2006, 01:04
ya tmm konusmuycam bu konu hakkinda bütün erkeklr bana kiziyo yaa :)
tamam bayanlar kazak örsün yemek yapsin bende futbol oynuyum bi farkim olsun dimi :) HEM BIZ BOSVERELIM BUNU ÖNCE SIVASSPOR'U ILK 5 YAPALIM GERISI SONRA KALBINI KIRDIGIM VARSA ÖZÜR DILERIM HER NE KADAR ONLR BIZE KAZAK ÖRDÜRTMEKDE DIRENSELERDE
AMA FUTBOL TAKIMI KURULURSA KAPTAN BENIM ONA GÖRE HEE :)

1967_DERNEK_TUĞRUL
28.01.2006, 01:14
tamam bayanlar kazak örsün yemek yapsin bende futbol oynuyum bi farkim olsun dimi :) HEM BIZ BOSVERELIM BUNU ÖNCE SIVASSPOR'U ILK 5 YAPALIM GERISI SONRA KALBINI KIRDIGIM VARSA ÖZÜR DILERIM HER NE KADAR ONLR BIZE KAZAK ÖRDÜRTMEKDE DIRENSELERDE

ya valla futbolu bırakıpda KAZAK örmeyi düsünürsen ben bi tane KAZAK isterim ama hazır deil özülmüs kazakk :D

karacaören34-58
28.01.2006, 11:09

YAPMAYIN BEYLER BU KIZ KAZAK MI ÖRSÜN YEMEK Mİ YAPSIN İDMANA MI GİTSİN SİZE LAF MI ETİŞTİRSİN:D NE YAPSIN?

SANADA KAPTANLIK YAKIŞIR HEEE:D

KAPTAN OLURSAN BENDEN TAKTİK ALMAYI SAKIN UNUTMA YARDIMCI OLURUM:D

1967_DERNEK_TUĞRUL
28.01.2006, 11:23
YAPMAYIN BEYLER BU KIZ KAZAK MI ÖRSÜN YEMEK Mİ YAPSIN İDMANA MI GİTSİN SİZE LAF MI ETİŞTİRSİN:D NE YAPSIN?

SANADA KAPTANLIK YAKIŞIR HEEE:D

KAPTAN OLURSAN BENDEN TAKTİK ALMAYI SAKIN UNUTMA YARDIMCI OLURUM:D

YOK BABA BEN BİLMEM EGER YEMEK YAPIP KAZAK ÖRMEYİ TERCİH EDERSE BEN KAZAĞIMI İSTERİM KARDESİMDENN :D

MAVİ_BERE
28.01.2006, 11:39
Başka var mı?

karacaören34-58
28.01.2006, 22:46
YOK BABA BEN BİLMEM EGER YEMEK YAPIP KAZAK ÖRMEYİ TERCİH EDERSE BEN KAZAĞIMI İSTERİM KARDESİMDENN :D

YOK GARDAŞ YA SEN GİT KENDİ KAZAĞINI AL O ÖREMEZ KAZAK FALAN BİR KOLUNU KISA DİĞERİNİ UZUN NE BİLİM İÇİNDEN ÇIKAMAZ:D

1967_DERNEK_10UR
28.01.2006, 22:48
KURDUNUZ MU BAYAN FUTBOL ŞUBESİNİ...:D:D:D:D

karacaören34-58
28.01.2006, 22:56

ONU DEĞİLDE BU GİDİŞLE KAZAK ÖRME KURSU AÇACAZ KIŞ GELDİ ÜŞÜYORUZ:D

DJMuRaT
28.01.2006, 22:57
ONU DEĞİLDE BU GİDİŞLE KAZAK ÖRME KURSU AÇACAZ KIŞ GELDİ ÜŞÜYORUZ:D

Walla süper ....:D :D....Kazak Örme Şubesi...

1967_DERNEK_10UR
28.01.2006, 23:02
KURACAKLARINDAN DEĞİL ANCA BOL BOL LAF YETİŞTİRME YARIŞI GÜLEREK OKUYORUM ...:D

karacaören34-58
28.01.2006, 23:03
Walla süper ....:D :D....Kazak Örme Şubesi...

OLMAZMI BOĞAZLI BİR KAZAK GARDAŞ SICAK SICAK GİYİNİRİZ İŞTE:D

DJMuRaT
28.01.2006, 23:04
OLMAZMI BOĞAZLI BİR KAZAK GARDAŞ SICAK SICAK GİYİNİRİZ İŞTE:D

Benimki Mendil yaka olsun...:D

erhan5834
28.01.2006, 23:18
Benimki Mendil yaka olsun...:D
ya böyle ciddi bi konuyla neden dalga geçiyosunuzki kurulsun ne güzel olur gelişmek gerek ab standartlarında olmamız şart gerçi hoş giremiycez ab ye ama olsun :D

ErdalGüler
28.01.2006, 23:25
HERKESİN YAPACAĞI VEYA YAPAMAYACAKLARI VARDIR... HERKESİN HEM FİZİKİ HEMDE DİĞER YÖNLERDEN BAZI ÖZELLİKLERİ VARDIR VE YAPACAKLARI ŞEYLER NE KADAR İSTESELER BİLE SINIRLIDIR...
BAYANLARIN DA KENDİ FİZİK GÜÇLERİ GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA FUTBOL GİBİ BİR OYUNU OYNAMALARI BENCE DOĞRU DEĞİL ... HERKES İŞİNİ YAPMALI... ALLAH KADINI VE ERKEĞİ FARKLI FİZİKİ YAPIDA YARATMIŞ VE BURADA BİR SINIRLAMA GETİRMİŞTİR ERKEKLER BİR ÇOCUĞU ANNE GİBİ YETİŞTİRİP BÜYÜTEMEZ. KADINLARDA BİR ERKEK GİBİ ÖMÜR BOYU SABIRLA ÇALIŞIP EVİNE BAKAMAZ... DEVRİM MEVRİM HİKAYE FUTBOL ERKEK İŞİDİR VE ÖYLE DE KALACAKTIR... ZATEN BİR ÜLKENİN BAŞINA NE GELİYORSA BU DEVRİM SEVDASI YÜZÜNDEN GELİYOR... ERKEK GİDER FUTBOL VEYA BAŞKA BİR İŞTE ÇALIŞIR KADINDA EVİNDE OTURUR ÇOCUĞUNA BAKAR YERİ GELİR KADINDA ÇALIŞIR AMA YAPABİLECEĞİ UYGUN BİR İŞTE...
KADININ YAPABİLECEĞİ EN İYİ İŞ VATANINA VE MİLLETİNE FAYDALI OLACAK TEMİZ VE NAMUSLU EVLATLAR YETİŞTİRMEKTİR...

1967_DERNEK_10UR
28.01.2006, 23:52
HERKESİN YAPACAĞI VEYA YAPAMAYACAKLARI VARDIR... HERKESİN HEM FİZİKİ HEMDE DİĞER YÖNLERDEN BAZI ÖZELLİKLERİ VARDIR VE YAPACAKLARI ŞEYLER NE KADAR İSTESELER BİLE SINIRLIDIR...
BAYANLARIN DA KENDİ FİZİK GÜÇLERİ GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA FUTBOL GİBİ BİR OYUNU OYNAMALARI BENCE DOĞRU DEĞİL ... HERKES İŞİNİ YAPMALI... ALLAH KADINI VE ERKEĞİ FARKLI FİZİKİ YAPIDA YARATMIŞ VE BURADA BİR SINIRLAMA GETİRMİŞTİR ERKEKLER BİR ÇOCUĞU ANNE GİBİ YETİŞTİRİP BÜYÜTEMEZ. KADINLARDA BİR ERKEK GİBİ ÖMÜR BOYU SABIRLA ÇALIŞIP EVİNE BAKAMAZ... DEVRİM MEVRİM HİKAYE FUTBOL ERKEK İŞİDİR VE ÖYLE DE KALACAKTIR... ZATEN BİR ÜLKENİN BAŞINA NE GELİYORSA BU DEVRİM SEVDASI YÜZÜNDEN GELİYOR... ERKEK GİDER FUTBOL VEYA BAŞKA BİR İŞTE ÇALIŞIR KADINDA EVİNDE OTURUR ÇOCUĞUNA BAKAR YERİ GELİR KADINDA ÇALIŞIR AMA YAPABİLECEĞİ UYGUN BİR İŞTE...
KADININ YAPABİLECEĞİ EN İYİ İŞ VATANINA VE MİLLETİNE FAYDALI OLACAK TEMİZ VE NAMUSLU EVLATLAR YETİŞTİRMEKTİR...
ÇOK HAKLISINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNN

erhan5834
29.01.2006, 00:04
ÇOK HAKLISINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNN
çok haksızsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

abircan
29.01.2006, 00:06
ne alaka arkadaşlar kadın her şeyi yapıyorda futbolu niye oynayamasın boks yapabiliyorlar halter yapabiliyorlar çekiç gülle atabiliyorlar ata biniyorlar maraton koşuyorlarda futbolda oynar bal gibi, bir iki ay önce fatih terimin antalyada yaptığı türk futbolu için yapılan projeksiyon toplantısında bayan futbol liginin oluşturulması konuşulan maddeler arasında yer aldı bir iki yıla ses gelir arkadaşlar , o zaman görürüz yaparlarmı yapmazlarmı sadece bulaşık çamaşır yıkayan sosyal güvencesi olmayan insanlarmı yani şairin dediği soframızda yeri öküzümüzden sonra gelen varlıklarımız mı yoksa eşimiz ablamız kardeşimiz canımız ciğerimizmi onlarında bizler gibi insan olduklarını anlayacakmıyız, yani son söz onlarda insan ve her şey hakları

1967_DERNEK_10UR
29.01.2006, 00:10
ne alaka arkadaşlar kadın her şeyi yapıyorda futbolu niye oynayamasın boks yapabiliyorlar halter yapabiliyorlar çekiç gülle atabiliyorlar ata biniyorlar maraton koşuyorlarda futbolda oynar bal gibi, bir iki ay önce fatih terimin antalyada yaptığı türk futbolu için yapılan projeksiyon toplantısında bayan futbol liginin oluşturulması konuşulan maddeler arasında yer aldı bir iki yıla ses gelir arkadaşlar , o zaman görürüz yaparlarmı yapmazlarmı sadece bulaşık çamaşır yıkayan sosyal güvencesi olmayan insanlarmı yani şairin dediği soframızda yeri öküzümüzden sonra gelen varlıklarımız mı yoksa eşimiz ablamız kardeşimiz canımız ciğerimizmi onlarında bizler gibi insan olduklarını anlayacakmıyız, yani son söz onlarda insan ve her şey hakları
SENDE HAKLISIN DAHA YAZAN YOKMU???:D

erhan5834
29.01.2006, 00:14
haklısın abi eline sağlık..... güzel yazmışsın...

sivaslıavukat
29.01.2006, 02:26

Çok yazık çok Erdalcım , üzüldüm senin adına ve ailendeki tüm bayanlar adına.Umarım evlendiğinde kızın olmaz yoksa damadın için çok hayıflanacağız.

sivaslıavukat
29.01.2006, 02:30

Keşke okumakla kalsaydın , gölge etme başka ihsan istemez

sinem58
29.01.2006, 02:51

Başka ne denir...Ama nasıl bir ülkede ve
ne şekilde yaşadıklarının farkında olmayan insanlar var...Anlayış meselesi...Farklı düşünen arkadaşlara sadece kazak örebilen kız arkadaşları ve eşleriyle mtluluklar...Ortaya söylenmişş bi laf yanlış anlamayın...

dostol
29.01.2006, 02:52
sana katiliyorum!

avare
29.01.2006, 03:48
arkadaslar oylebi bayan takimlari varki bizim superlig takimlariyla kafa kafaya mucadele eder neden sivastada olmasin

1967_CLUB_ÖZGÜR
29.01.2006, 10:30

:D :D :D ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR...VALLA BU NE ŞİDDET BU CELAL O KADAR İDDAA LILAR Kİİİİİİİİİİİİ :D

1967_DERNEK_10UR
29.01.2006, 11:20
Keşke okumakla kalsaydın , gölge etme başka ihsan istemez
ABI WALLA KİMSE KUSURA BAKMASINDA BU SAYFAYI GÜLEREK OKUYORUM GÜLEREK CEVAP YAZIYORUM..SİZİ İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİM...:D:D:

x_burnley
29.01.2006, 11:34
ASLINDA PEK FAZLA GEÇ KALINMIŞ SAYILMAZ EN KISA ZAMANDA YAPILMALI

RaP_BoY
29.01.2006, 12:23

TAMAM YA GİDİN TOP OYNAYIN BİZDE BULAŞIK YIKARIZ NE OLCAKJ YANİ MODERN Bİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ NEDE OLSA :)))))

1967_CLUB_ÖZGÜR
29.01.2006, 12:24
TAMAM YA GİDİN TOP OYNAYIN BİZDE BULAŞIK YIKARIZ NE OLCAKJ YANİ MODERN Bİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ NEDE OLSA :)))))

SENİ ŞİDDETLE KINIYORUM !.. NE KADAR ŞİDDET VARSA HEPSİYLEN KINIYORUM HEMDE

RaP_BoY
29.01.2006, 12:25
SEN VE SENIN GIBI GERI OLAN INSANLAR BAYANLARI SADECE BÖLE ISLER IÇIN KULLANIRSINIZ BEN KAZAK ÖREN ERKEKDE GÖRDÜM EKME PARASI IÇIN GEREKIRSE BIZDE EKMEK PARASI IÇIN FUTBOL OYNARIZ YAKINDADA BÖYLE BI LIG KURULURSA GÖRÜRSÜN

YOK YA O KADAR DA DEGİL AMA BAYANLAR SADECE FUTBOLU İZLESELER YANİ TARAFTARLIK YAPSALAR YETER FUTBVOLU ERKEKLER OYNAR

ErdalGüler
29.01.2006, 12:26
YAZDIKLARIMA DİKKAT EDERSENİZ BEN BAYANLARIN ÇALIŞMASINA VE BİRŞEYLER YAPABİLMESİNE KARŞI DEĞİLİM ANCAK BİR BAYANIN ASLİ GÖREVİ AİLENİN TEMELİNİ OLUŞTURMAKTIR... HER ŞEYİN BİR SINIRI VARDIR... O SINIR AŞILDIĞI ZAMAN BAZI ŞEYLERİ İSTESENİZDE ESKİYE DÖNDEREMEZSİNİZ... ŞU ANDA ATAERKİL AİLE PARÇALANMIŞ VE GENÇLER BİR ÇÖKÜNTÜNÜN İÇERİSİNE GİREREK SAYGI SEVGİ NAMUS DENEN KAVRAMLARI YİTİRMEYE BAŞLAMIŞTIR. İŞTE BUNUN TEMEL SEBEBİ AİLEDEKİ DÜZENSİZLİK VE AİLE ŞEFKATİNİN EKSİKLİĞİDİR... BİR BAYAN ASLINDA EVİN DİREĞİDİR.. HER ŞEYİ O ORGANİZE EDER. İŞTE BU ÇÖKTÜĞÜ ZAMAN AİLE ÇÖKER... BEN İŞTE BUNA KARŞIYIM. HERKES KENDİNE GÖRE DOĞRULARI YAZIYOR AMA BİR ETRAFINIZA BAKIN VE SOKAKTA GÖRDÜĞÜNÜZ GENÇLERİN YÜZÜNE BİR BAKIN ŞÖYLE MUTLU YÜZLÜ İNSANLAR GÖRMEK HİÇ KOLAY DEĞİL NEDEN?... ÇÜNKÜ YETERİNCE AİLE SEVGİSİ GÖREMEYEN GENÇLER MUTLULUĞU VE BAZI ŞEYLERİ DIŞARILARDA KÖTÜ YOLLARA SAPARAK ELDE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR... BUNA ENGEL OLMANIN YOLU NERDEN GEÇİYOR TABİKİ DÜZENLİ BİR AİLEDEN...

TEKRAR SÖYLÜYORUM Kİ BAYANLAR ÇALIŞABİLİR SPOR DALLARINDA VEYA HERHANGİ BİR DALDA UĞRAŞ VEREBİLİRLER ANCAK AİLESİNİ VE SEVDİKLERİNİ İHMAL ETMEDEN ... ÇÜNKÜ AİLENİN TEMELİ ANNELERDİR. TEMEL TAŞLARI GEREKLİ İLGİYİ EVİNE GÖSTERMEZSE BU VATAN EVLATLARI İSTEMESELERDE YANLIŞ BİR YOLUN YOLCUSU OLURLAR...

BİRDE ŞU VAR BAYANLAR BAZI İŞLERİ ERKEKLERDEN DAHA İYİ YAPIYORLAR VE İŞYERLERİNDE TERCİH SEBEBİ OLUYORLAR... AMA UNUTMAMALARI GEREKİRKİ EN ÖNEMLİ GÖREVLERİ ANNELİK VE BUNUN ŞAKASI YOK... EVLAT YETİŞTİRMEK ÖYLE KOLAY İŞ DEĞİL... ALLAH TÜM ANNELERİMİZE SABIR VE KOLAYLIK VERSİN DİYORUM...

1967_CLUB_ÖZGÜR
29.01.2006, 12:27
YOK YA O KADAR DA DEGİL AMA BAYANLAR SADECE FUTBOLU İZLESELER YANİ TARAFTARLIK YAPSALAR YETER FUTBVOLU ERKEKLER OYNAR

LAA GARDAŞ BI KARAR VER SENDE HAAA NE DIYON Bİ ÖYLE Bİ BÖYLE :confused:

RaP_BoY
29.01.2006, 12:28
bunu söyleme şeklinizden dolayı kınıyorum...yıllar önce bayandan pilot,şoför,asker,milletvekili ,bakan,amir,memur,hatta oy veren bile olmazdı değilmi???ama görüyorsunki o düşüncelerde yıllar gibi geride kaldı..bayandan şu olmaz bu olmaz tartışmasını bırakalımda vatan için en hayırlısı ne olur ona bakalım....bayanların futbol oynaması bence de çok hoş bir görüntü değil,hatta estetik bile değil,zevk vermiyor...ama bunun yorumunu daha geniş çerçevelerden yaparsak kimseyi kırmayız...lütfen dar kalıplara cinsiyet ayrımı sokmayınız...zira susuyorsak edebimizdendir....sizin bizden üstülüğünüz cinsiyetinizden dolayı değildir bunu da biliniz...

HADE BAKALIM BENİ KINAYAN KINAYANA AMA SÖYLEDİKLERİM DOGRU DEGİLMİ BAYANLAR TARAFTARLIK YAPSALAR YETER
DOGRU OLAN ZORDUR ANLADIM.....ZORU BAŞARMAKTIR DOGRULUK

1967_CLUB_ÖZGÜR
29.01.2006, 12:29

HAKLISIN GARDAS...SANA HAK VERMEMEK ELDE DEİL !!!!!

RaP_BoY
29.01.2006, 12:29
BENDE HAK VERIYORUM cıhaD a VALLA DOĞRU HİÇ GEREĞİ YOK.....

bover biz biraz geri kalalım FAZLA İLERİSİ BİZİ BOZAR !!!

EYWALLAH GARDAŞIM BENİM

bozok1071
29.01.2006, 12:35

Sana katılıyorum GÖNÜLDAŞIM insanlar anlamamak için kendilerini zorluyolar damarlarıdaki asil kanın farkında olmayıp beyinlerindeki uyuşmuş avrupa sevdasına kaptırmışlar kendilerini kendi imalatları olan uyduruk sivas fıkralarıyla millete alay konusu oldukları yetmediği gibi birde şalvarspor çıkartıp türkiyeye rezil edecekler bizi

İNADINA TÜRK !!!!! İNADINA TURAN !!!!!!!

1071 den beri TÜRK YURDU

RaP_BoY
29.01.2006, 12:35
SENİ ŞİDDETLE KINIYORUM !.. NE KADAR ŞİDDET VARSA HEPSİYLEN KINIYORUM HEMDE

YOK BE Baba YA O LAFIN GELİŞİ NE ANLARIZ BİZ BULAŞIK YIKAMAKTAN BAYANLAN NE KADAR FUTBOL OYNAMAKTAN ANLARLARSA BİZDE BULAŞIK YIKAMAKTAN O KADAR ANLARIZ
İÇİMDEKİ KÖRELMİŞ SEWGİLER NEREDELER YIKTILAR HAYALLERİMİ

1967_CLUB_ÖZGÜR
29.01.2006, 12:37
YOK BE Baba YA O LAFIN GELİŞİ NE ANLARIZ BİZ BULAŞIK YIKAMAKTAN BAYANLAN NE KADAR FUTBOL OYNAMAKTAN ANLARLARSA BİZDE BULAŞIK YIKAMAKTAN O KADAR ANLARIZ
İÇİMDEKİ KÖRELMİŞ SEWGİLER NEREDELER YIKTILAR HAYALLERİMİ

BAK SIMDI OLDU REİS...WALLA YÜREĞİME INIYORDU DEDIM BU BIZIM cıhaN :D OLAMAZ !...

VALLA BU TUR KONULARI TARTIŞMAK BİLE ÇÇOOOOOKKKKK GEREKSİZ !...

RaP_BoY
29.01.2006, 12:49
BAK SIMDI OLDU REİS...WALLA YÜREĞİME INIYORDU DEDIM BU BIZIM cıhaN :D OLAMAZ !...

VALLA BU TUR KONULARI TARTIŞMAK BİLE ÇÇOOOOOKKKKK GEREKSİZ !...

OLUM FORUMLARDA YAPMA BARİ CİHAN DEGİL CİHAD CİHAD ALLAH ALLAH MANYAKMISIN LAA SEN ÖZGÜ NAMAL :=)))
-------------------------------------------------------------------------
FAYDALAN YALAN DOLANLA KANDIRANSAN BUZ DAGLARINDA MAHSUR KALDI İNSAN......................... CİHADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDD

aslansivasli
29.01.2006, 13:41
ya valla futbolu bırakıpda KAZAK örmeyi düsünürsen ben bi tane KAZAK isterim ama hazır deil özülmüs kazakk :D
YA YOK BEN KAZAK ÖRMEYI DÜSÜNMÜYORUM YAPARIM ASINDA DA ISTE UGRASMIYORUMHAZIRINIA ISTEMIYOSUN ATKI ÖRÜYÜM EN IGISI :D

aslansivasli
29.01.2006, 13:50
onur abi bende zaten bayan ligi kurulur demedim sanmiyorum da kurucagini sadece bayanlara sahip çikiyorum MALUM BIZI KÜÇÜMSÜYOSNUZ NEYSE BENIM KONUSMAA GEREK YOK NASIL OLSA SEN GÜLÜYOSUN BURDA YAZILANLARA DIMII:confused:

RaP_BoY
29.01.2006, 13:58
onur abi bende zaten bayan ligi kurulur demedim sanmiyorum da kurucagini sadece bayanlara sahip çikiyorum MALUM BIZI KÜÇÜMSÜYOSNUZ NEYSE BENIM KONUSMAA GEREK YOK NASIL OLSA SEN GÜLÜYOSUN BURDA YAZILANLARA DIMII:confused:

NE DEMEK YA BAYANLAR KÜÇÜMSENİR Mİ BAYANLARINDA İLGİLENMESİ LAZIM FUTBOLLA AMA TRİBÜNLERDE

aslansivasli
29.01.2006, 14:00
YOK GARDAŞ YA SEN GİT KENDİ KAZAĞINI AL O ÖREMEZ KAZAK FALAN BİR KOLUNU KISA DİĞERİNİ UZUN NE BİLİM İÇİNDEN ÇIKAMAZ:D
YA ASLINDA ÖRERIM BILIYO MUSUN DA UGRASMIYORUM ISTE OKULLARDA AÇILIYO YA ZAMANIM OLSA BEN KENDIME ATKI ÖRCEM

aslansivasli
29.01.2006, 14:06
YA BEN BURAYA BÖYLE YAZINCA SONRA BANA ÇOK CIDDIYE ALIYOSUN DIGOLAR YA BEN BUNU CIDDIYE ALMIYIMDA NAPIYIM EVET BAYANLARIN FIZIKI GÜCÜ ERKEKLER KADAR DEGIL BIZDE OYNARSAK EGER ERKEKLERE KARSI OYNAMIYCAZ KI BAYANLARA KARSI OYNUYCAZ KENDI GÜCÜMÜZDEKI KISILERE KARSI ERKEK YERI GELDIGINDE ANNE GIBIDE YETISTIRIR ÇOCUGUNU SEN YAPAMAM DERSEN ORASINI BILEMEM BAYANLARDA PARA KAZANMK IÇIN ÖMÜR BOYU ÇALISIRLAR NE YANI ALLAH YARATIRKEN ERKEKLEE DAHA MI ÇOK SABIR GÜCÜ VERMIS GÜLDÜRME BENI LÜTFENN :rolleyes:

aslansivasli
29.01.2006, 14:09
NE DEMEK YA BAYANLAR KÜÇÜMSENİR Mİ BAYANLARINDA İLGİLENMESİ LAZIM FUTBOLLA AMA TRİBÜNLERDE
BEN HEMEN BUNADA CEVAP VERIYIM CIHAD BEN TRÜBÜNDE GÖREVIMI ÇOK IYI YAPIYORUM AMA SIVAS DA BAYAN MAÇA GITDIGINDE HERKES OLMASADA "BUNUN NE ISI VAR BURDA" DER GBI BAKIYOLAR HATTA DIYOLARDA ÖNCE BU BETINLERDEN KURTULALIM SONRA BIZI TRÜBÜNE ÇAGIRIN

RaP_BoY
29.01.2006, 14:12
BEN HEMEN BUNADA CEVAP VERIYIM CIHAD BEN TRÜBÜNDE GÖREVIMI ÇOK IYI YAPIYORUM AMA SIVAS DA BAYAN MAÇA GITDIGINDE HERKES OLMASADA "BUNUN NE ISI VAR BURDA" DER GBI BAKIYOLAR HATTA DIYOLARDA ÖNCE BU BETINLERDEN KURTULALIM SONRA BIZI TRÜBÜNE ÇAGIRIN

ONLAR DER YA BAKMA SEN ONLARA HER ZAMAN BEKLERİZ TRİBÜNLERE AMA SAKIN YEŞİL SAHALARA İNMEYE KALKMAYIN :=)))

aslansivasli
29.01.2006, 14:13
SENDE HAKLISIN DAHA YAZAN YOKMU???:D
ARTIK DALGA GEÇMESEN DIYORUM BEN GÜEREK IZLIYORUM DEISSIN O ZAMAN IZLEMEYE DEVAM ETSEN DAHA IYI OLUR

aslansivasli
29.01.2006, 14:16
ONLAR DER YA BAKMA SEN ONLARA HER ZAMAN BEKLERİZ TRİBÜNLERE AMA SAKIN YEŞİL SAHALARA İNMEYE KALKMAYIN :=)))
FIRSAT VERILSE MERAK ETME YESIL SAHAYADA INERIM BEN (küçükken toprakda az mi oynadik ahh ahhh :D )

aslansivasli
29.01.2006, 14:19
tamam istediginiz kazak olsun alirzz :) da herkes bende atki istiyo ben nasil örüyüm herkese ben futbol için yaratilmsm yaaa :)

sivaslıavukat
29.01.2006, 14:31
YAZDIKLARIMA DİKKAT EDERSENİZ BEN BAYANLARIN ÇALIŞMASINA VE BİRŞEYLER YAPABİLMESİNE KARŞI DEĞİLİM ANCAK BİR BAYANIN ASLİ GÖREVİ AİLENİN TEMELİNİ OLUŞTURMAKTIR... HER ŞEYİN BİR SINIRI VARDIR... O SINIR AŞILDIĞI ZAMAN BAZI ŞEYLERİ İSTESENİZDE ESKİYE DÖNDEREMEZSİNİZ... ŞU ANDA ATAERKİL AİLE PARÇALANMIŞ VE GENÇLER BİR ÇÖKÜNTÜNÜN İÇERİSİNE GİREREK SAYGI SEVGİ NAMUS DENEN KAVRAMLARI YİTİRMEYE BAŞLAMIŞTIR. İŞTE BUNUN TEMEL SEBEBİ AİLEDEKİ DÜZENSİZLİK VE AİLE ŞEFKATİNİN EKSİKLİĞİDİR... BİR BAYAN ASLINDA EVİN DİREĞİDİR.. HER ŞEYİ O ORGANİZE EDER. İŞTE BU ÇÖKTÜĞÜ ZAMAN AİLE ÇÖKER... BEN İŞTE BUNA KARŞIYIM. HERKES KENDİNE GÖRE DOĞRULARI YAZIYOR AMA BİR ETRAFINIZA BAKIN VE SOKAKTA GÖRDÜĞÜNÜZ GENÇLERİN YÜZÜNE BİR BAKIN ŞÖYLE MUTLU YÜZLÜ İNSANLAR GÖRMEK HİÇ KOLAY DEĞİL NEDEN?... ÇÜNKÜ YETERİNCE AİLE SEVGİSİ GÖREMEYEN GENÇLER MUTLULUĞU VE BAZI ŞEYLERİ DIŞARILARDA KÖTÜ YOLLARA SAPARAK ELDE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR... BUNA ENGEL OLMANIN YOLU NERDEN GEÇİYOR TABİKİ DÜZENLİ BİR AİLEDEN...

TEKRAR SÖYLÜYORUM Kİ BAYANLAR ÇALIŞABİLİR SPOR DALLARINDA VEYA HERHANGİ BİR DALDA UĞRAŞ VEREBİLİRLER ANCAK AİLESİNİ VE SEVDİKLERİNİ İHMAL ETMEDEN ... ÇÜNKÜ AİLENİN TEMELİ ANNELERDİR. TEMEL TAŞLARI GEREKLİ İLGİYİ EVİNE GÖSTERMEZSE BU VATAN EVLATLARI İSTEMESELERDE YANLIŞ BİR YOLUN YOLCUSU OLURLAR...

BİRDE ŞU VAR BAYANLAR BAZI İŞLERİ ERKEKLERDEN DAHA İYİ YAPIYORLAR VE İŞYERLERİNDE TERCİH SEBEBİ OLUYORLAR... AMA UNUTMAMALARI GEREKİRKİ EN ÖNEMLİ GÖREVLERİ ANNELİK VE BUNUN ŞAKASI YOK... EVLAT YETİŞTİRMEK ÖYLE KOLAY İŞ DEĞİL... ALLAH TÜM ANNELERİMİZE SABIR VE KOLAYLIK VERSİN DİYORUM...

Bunu bir özür olarak kabul etmek lazım sanırım Erdalcım.

RaP_BoY
29.01.2006, 14:32
FIRSAT VERILSE MERAK ETME YESIL SAHAYADA INERIM BEN (küçükken toprakda az mi oynadik ahh ahhh :D )

AH BENDE TAM TOPRAK SAHALARDAN KURTULUP YEŞİL SAHALARA ADIM ATMIŞTIM Kİ TALİHSİZ Bİ SAKATLIK BU DURUMLARA DÜŞÜRDÜ BİZİ :(

ulaşlı yiğido58
29.01.2006, 14:35
bence olmaz hem sınırlı bütçe hemde bayan futbol takımına para ayrılırsa
futbol takımının başarısı düşer

ulaşlı yiğido58
29.01.2006, 14:35
futbol erkek oyunudur bayan değil

sivaslıavukat
29.01.2006, 14:48
Sana katılıyorum GÖNÜLDAŞIM insanlar anlamamak için kendilerini zorluyolar damarlarıdaki asil kanın farkında olmayıp beyinlerindeki uyuşmuş avrupa sevdasına kaptırmışlar kendilerini kendi imalatları olan uyduruk sivas fıkralarıyla millete alay konusu oldukları yetmediği gibi birde şalvarspor çıkartıp türkiyeye rezil edecekler bizi

İNADINA TÜRK !!!!! İNADINA TURAN !!!!!!!

1071 den beri TÜRK YURDU

Sözcüklerimizi dikkatli seçmeli , özenli kullanmalı , sözlerinin sonunun nereye gittiğinin farkına varmalıyız , değil mi bozok kardeşim.

Senin bayanlarımıza uygun gördüğün spor giysileri şalvar olsa gerek ki senin gibileri sürekli bunu kullanıyorlar.

Bu durumda atletizmde , basketbolda , uzakdoğu sporlarında , boksta ve sair tüm branşlarda o spora özgü formalarla uluslararası başarılar kazanan bayanlarımız seni mutlu etmiyor hatta utanmana sebep oluyordur .

Her konuyu avrupaya, amerikaya, araplara , dine , millete bağlayarak kendi fikirlerini hakim kılamazsın hele hele tanımadığın insanlara saldırarak hiç yapamazsın bunları , ben eminim bir daha da tekrarlamayacaksındır.

sivaslıavukat
29.01.2006, 14:51
futbol erkek oyunudur bayan değil

Ya basketbol , hentbol , voleybol , tüm atletizm dalları , uzakdağo sporları , tenis , yüzme , açıkhava sporları , hangileri bayan oyunu hangileri erkek oyunu bir ayırt edin kardeşim şunları. Bu yaşa kadar boşu boşuna izlemişiz bu branşları , sayenizde ufkumuz genişledi.

ErdalGüler
29.01.2006, 16:07
Bunu bir özür olarak kabul etmek lazım sanırım Erdalcım.

BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞEYLERİ BELİRTMEK İSTEDİĞİM KADARIYLA BELİRTTİM. SİZ BİR AVUKAT OLARAK TABİ BU KONULARDA DAHA GENİŞ BİR YELPAZEYE SAHİPSİNİZ. ANCAK ŞUDA BİR GERÇEKKİ ÇALIŞAN VEYA HERHANGİ BİR SPOR DALIYLA UĞRAŞAN BAYANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU AİLELERİNİ İHMAL EDİYORLAR. BUNUN ÖNÜNE GEÇEBİLDİKLERİ ANDA SORUN YOK AMA BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BUNU ENGELLEYEMİYOR.

ErdalGüler
29.01.2006, 16:23
YA BEN BURAYA BÖYLE YAZINCA SONRA BANA ÇOK CIDDIYE ALIYOSUN DIGOLAR YA BEN BUNU CIDDIYE ALMIYIMDA NAPIYIM EVET BAYANLARIN FIZIKI GÜCÜ ERKEKLER KADAR DEGIL BIZDE OYNARSAK EGER ERKEKLERE KARSI OYNAMIYCAZ KI BAYANLARA KARSI OYNUYCAZ KENDI GÜCÜMÜZDEKI KISILERE KARSI ERKEK YERI GELDIGINDE ANNE GIBIDE YETISTIRIR ÇOCUGUNU SEN YAPAMAM DERSEN ORASINI BILEMEM BAYANLARDA PARA KAZANMK IÇIN ÖMÜR BOYU ÇALISIRLAR NE YANI ALLAH YARATIRKEN ERKEKLEE DAHA MI ÇOK SABIR GÜCÜ VERMIS GÜLDÜRME BENI LÜTFENN :rolleyes:

BELKİ ERKEK ANNE GİBİ YETİŞTİRİR ÇOCUĞUNU... AMA KİMSENİN ANLAMADIĞI ŞU Kİ YETİŞEN ÇOCUKLAR ANNE SEVGİSİNDEN VE İLGİSİNDEN MAHRUM KALIR.. KİM NE DERSE DESİN HİÇBİR ERKEK ANNE ŞEFKATİYLE ÇOCUĞUNU BÜYÜTEMEZ.. ALLAH ANNELİK VASFINI KADINLARA VERMİŞ VE ONA GÖREDE BELİRLİ YETENEKLER İHSAN ETMİŞ ASIL SEN BENİ GÜLDÜRME... AYRICA BİR ERKEĞİ ÇOCUK BAKARKEN DÜŞÜNEBİLİYORMUSUN.. VARSA ÖYLE BİR ERKEK ÇIKSIN ORTAYA AMA YOKTUR ÇÜNKÜ İSTESEDE YAPAMAZ. KADINLAR GİBİ BU İŞİ BECEREMEZ. SEN HİÇBİRŞEY BÖYLE LAFTA OLDUĞU GİBİ DEĞİL GERÇEKLER ACIDIR KLAVYE BAŞINDAN BİZ HERŞEYİ YAPARIZ DEMEYLE OLMAZ GERÇEKLER GÖZ ARDI EDİLEMEZ.... BELKİ MECBUR KALSA TABİİ BAYANLARDA ÇALIŞIR AMA ALLAH İŞ HAYATIYLA İLGİLİ ERKEKLERE SABIR VERMİŞ EV HAYATINDA DA KADINLARA SABIR VERMİŞ VE ONA GÖRE YETENEKLER VERMİŞTİR... BUNU ANLAMAK O KADAR DA ZOR DEĞİL SANIRIM...

FATIMA
29.01.2006, 16:30
BELKİ ERKEK ANNE GİBİ YETİŞTİRİR ÇOCUĞUNU... AMA KİMSENİN ANLAMADIĞI ŞU Kİ YETİŞEN ÇOCUKLAR ANNE SEVGİSİNDEN VE İLGİSİNDEN MAHRUM KALIR.. KİM NE DERSE DESİN HİÇBİR ERKEK ANNE ŞEFKATİYLE ÇOCUĞUNU BÜYÜTEMEZ.. ALLAH ANNELİK VASFINI KADINLARA VERMİŞ VE ONA GÖREDE BELİRLİ YETENEKLER İHSAN ETMİŞ ASIL SEN BENİ GÜLDÜRME... AYRICA BİR ERKEĞİ ÇOCUK BAKARKEN DÜŞÜNEBİLİYORMUSUN.. VARSA ÖYLE BİR ERKEK ÇIKSIN ORTAYA AMA YOKTUR ÇÜNKÜ İSTESEDE YAPAMAZ. KADINLAR GİBİ BU İŞİ BECEREMEZ. SEN HİÇBİRŞEY BÖYLE LAFTA OLDUĞU GİBİ DEĞİL GERÇEKLER ACIDIR KLAVYE BAŞINDAN BİZ HERŞEYİ YAPARIZ DEMEYLE OLMAZ GERÇEKLER GÖZ ARDI EDİLEMEZ.... BELKİ MECBUR KALSA TABİİ BAYANLARDA ÇALIŞIR AMA ALLAH İŞ HAYATIYLA İLGİLİ ERKEKLERE SABIR VERMİŞ EV HAYATINDA DA KADINLARA SABIR VERMİŞ VE ONA GÖRE YETENEKLER VERMİŞTİR... BUNU ANLAMAK O KADAR DA ZOR DEĞİL SANIRIM...

bu tartışmayı kadınların iş hayatı ve ev hayatı polemiğine kadar getirdiniz ya helal olsun...

ErdalGüler
29.01.2006, 16:35
bu tartışmayı kadınların iş hayatı ve ev hayatı polemiğine kadar getirdiniz ya helal olsun...

HERŞEY TOZ PEMBE DEĞİLDİR. İŞİN İÇİNE GERÇEKLER GİRİNCE KARIŞTI ORTALIK... HERHALDE HERKESİN ARKADAŞ ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN AYNEN ÖYLEDİR DEMESİNİ BEKLİYORSUNUZ... O ZAMAN FORUMLAR HER YAZILANA KAFA SALLAMAKTAN BAŞKA BİR ŞEYE HİZMET ETMEZ... DÜŞÜNCELERİMİZİ BÜTÜN ÇIPLAKLIĞIYLA BELİRTMEMİZ LAZIM İŞTE BEN BUNU YAPIYORUM..

FATIMA
29.01.2006, 16:46
HERŞEY TOZ PEMBE DEĞİLDİR. İŞİN İÇİNE GERÇEKLER GİRİNCE KARIŞTI ORTALIK... HERHALDE HERKESİN ARKADAŞ ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN AYNEN ÖYLEDİR DEMESİNİ BEKLİYORSUNUZ... O ZAMAN FORUMLAR HER YAZILANA KAFA SALLAMAKTAN BAŞKA BİR ŞEYE HİZMET ETMEZ... DÜŞÜNCELERİMİZİ BÜTÜN ÇIPLAKLIĞIYLA BELİRTMEMİZ LAZIM İŞTE BEN BUNU YAPIYORUM..

Söyledikleriniz sadece sizi bağlamaz...bizler bu noktalara gelene kadar inanın sizlerden çok daha fazla güçlük çektik,kadının sosyal hayatı varsa çalışabilecek kadar özgürleşebildiyse bunların bir bedeli vardı,bizden önceki kuşak sanırım bunu zorda olsa ödedi,şimdi biraz daha rahatız bu ortamlarda.kendi ekmeğimizi kazanıp eve bir ekmek parasıda bizler getirebiliyoruz(edebimizle,azm imizle,başaramızla).çocuklarım ızda öyle sanıldığı kadar ihmal edilmiyor..ne görüyorsak bu hayatta üzerine bir iki bir şey daha katıp onlara da işte hayat budur evladım diyoruz...(evimizde oturup pembe dizi takibi yaparak verecek olduklarımızdan daha faydalıdır sanırım).aynı üniversiteleri okuyup aynı dereceleri alıyoruz,aynı cafelere gidip,aynı ortamları paylaşıyoruz bunları yaparken toplumda bir yerimiz olabiliyorsa çalışırkende elbet ön saflarda yerimiz olacaktır...futbol konusunu sanırım aştı bu tartışma...

ErdalGüler
29.01.2006, 17:01
Söyledikleriniz sadece sizi bağlamaz...bizler bu noktalara gelene kadar inanın sizlerden çok daha fazla güçlük çektik,kadının sosyal hayatı varsa çalışabilecek kadar özgürleşebildiyse bunların bir bedeli vardı,bizden önceki kuşak sanırım bunu zorda olsa ödedi,şimdi biraz daha rahatız bu ortamlarda.kendi ekmeğimizi kazanıp eve bir ekmek parasıda bizler getirebiliyoruz(edebimizle,azm imizle,başaramızla).çocuklarım ızda öyle sanıldığı kadar ihmal edilmiyor..ne görüyorsak bu hayatta üzerine bir iki bir şey daha katıp onlara da işte hayat budur evladım diyoruz...(evimizde oturup pembe dizi takibi yaparak verecek olduklarımızdan daha faydalıdır sanırım).aynı üniversiteleri okuyup aynı dereceleri alıyoruz,aynı cafelere gidip,aynı ortamları paylaşıyoruz bunları yaparken toplumda bir yerimiz olabiliyorsa çalışırkende elbet ön saflarda yerimiz olacaktır...futbol konusunu sanırım aştı bu tartışma...

sadece önceden yazmış olduğum bu yazıyı oku...

FATIMA
29.01.2006, 17:06
sadece önceden yazmış olduğum bu yazıyı oku...

[QUOTE=erdalguler]ÇALIŞAN VEYA HERHANGİ BİR SPOR DALIYLA UĞRAŞAN BAYANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU AİLELERİNİ İHMAL EDİYORLAR. BUNUN ÖNÜNE GEÇEBİLDİKLERİ ANDA SORUN YOK AMA BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BUNU ENGELLEYEMİYOR.

öyleyse bu cümleler size ait değil!!!!!!

MAVİ_BERE
29.01.2006, 17:08
Hiç gerekli bir sey değil.....

ErdalGüler
29.01.2006, 17:22
ÇALIŞAN VEYA HERHANGİ BİR SPOR DALIYLA UĞRAŞAN BAYANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU AİLELERİNİ İHMAL EDİYORLAR. BUNUN ÖNÜNE GEÇEBİLDİKLERİ ANDA SORUN YOK AMA BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BUNU ENGELLEYEMİYOR.

öyleyse bu cümleler size ait değil!!!!!!

Ben böyle düşünüyorum.Ve bütün yazılanlar bana aittir. Tabii bu ince bir çizgi. bu çizgiyi aşmamak lazım. bunu aşmamak öyle kolay değil ama tabi başaranlar da var. Çünkü aslında bayanlar erkeklere göre daha azimli ve istekliler...

Arif Coşkun
29.01.2006, 17:43
Görüyorumda arkadaşlar bir sözcük,lasitik gibi nereye çekersen o tarafa uzuyorda uzuyor,hemcinslerime soruyorum? Fabrikada çalışmıyormu bayan? Tarlada çalışmıyormu bayan? Konfeksiyon Atölyelerinde erkeklerle beraber dikiş dikmiyormu bayan? Yemek işi bayan işi diyorsunuz,bugün en güzel aşçılar erkek aşçılar.İyi düşünüldüğü zaman hayatın her alanında bayan emeği vardır.Günümüzde bayan erkek ayrımı diye bir şey olabilirmi? Nice kamyon,otobüs kullanarak ailesinin geçimini sağlayan bayanlar mevcuttur.Fizik gücüne bağlayanlar var bu konuyu. Şimdi Fillerin kalıbı büyük diye onlar mı yönetecek bizi? Herşey zekayla ilgilidir.Bırakın Allah aşkına millet aya gidiyor biz hala yaya gidiyoruz.Bunları tartışma konusu bile yapmak çok yazık 2006 dünyasında. Düşünür ne güzel söylemiş sözümü onunla bağlıyayım "DEĞİŞEMEZSEK GELİŞEMEYİZ,GELİŞEMİYORSAK HİÇ YAŞAMIYORUZ DEMEKTİR" Gail Shechy
Saygılar

FATIMA
29.01.2006, 17:58
Görüyorumda arkadaşlar bir sözcük,lasitik gibi nereye çekersen o tarafa uzuyorda uzuyor,hemcinslerime soruyorum? Fabrikada çalışmıyormu bayan? Tarlada çalışmıyormu bayan? Konfeksiyon Atölyelerinde erkeklerle beraber dikiş dikmiyormu bayan? Yemek işi bayan işi diyorsunuz,bugün en güzel aşçılar erkek aşçılar.İyi düşünüldüğü zaman hayatın her alanında bayan emeği vardır.Günümüzde bayan erkek ayrımı diye bir şey olabilirmi? Nice kamyon,otobüs kullanarak ailesinin geçimini sağlayan bayanlar mevcuttur.Fizik gücüne bağlayanlar var bu konuyu. Şimdi Fillerin kalıbı büyük diye onlar mı yönetecek bizi? Herşey zekayla ilgilidir.Bırakın Allah aşkına millet aya gidiyor biz hala yaya gidiyoruz.Bunları tartışma konusu bile yapmak çok yazık 2006 dünyasında. Düşünür ne güzel söylemiş sözümü onunla bağlıyayım "DEĞİŞEMEZSEK GELİŞEMEYİZ,GELİŞEMİYORSAK HİÇ YAŞAMIYORUZ DEMEKTİR" Gail Shechy
Saygılar

aynen katılıyorum size...annem 12 yıldır çalışıyor ve ben bugün hem çalışan hemde okuyan bi bayanım...sizce sonuç kötümü olmuş...annem çalıştığı için şikayetçi olmadım ve kendim çalışırkende şikayetçi değilim...insanın ufku genişliyor .ama erdal beyde söylediklerinde kısmen haklı,kendine güvenen bu yola çıkmalı,yoksa dışarısı biz bayanlar için daha acımasız.ama asla bayanları dört duvar arasına hapsederek çocuk yetiştirmesi daha doğru diye kararlar alıp uygulamayınız,ve ataerkil toplumdayız ben evin erkeğiyim benim dediğim olur gibi çağ dışı bi uygulamayla yeşeren umutları yeniden köreltmeyiniz...zira bence bu zulumdür..

"Bir kimseye zulmetmeye gücünüz yettiğinde,ALLAH'ında size gücünün yeteceğini düşünün"

bunlarda benim düşüncelerim...

karacaören34-58
29.01.2006, 18:45
YA ASLINDA ÖRERIM BILIYO MUSUN DA UGRASMIYORUM ISTE OKULLARDA AÇILIYO YA ZAMANIM OLSA BEN KENDIME ATKI ÖRCEM

BAK NE GÜZEL FIRSAT İŞTE TAM ZAMANI AYIR BİRAZ ZAMAN ARTIK ABİNİ DE UNUTMA YAPARSIN BİR KAZAK TA BANA:D

DJMuRaT
29.01.2006, 19:11
Konuya bak ya!!!!!!...Bayan futbol şubesi kurulsunmuş...Geçin bunları Allah aşkına...Bence Daha mantıklı şeylerle uğraşın...Bayanların Futbol oynamasına sıra gelinceye ne sorunlarımız war....Sivasa bi tekstil Fabrikası açılsın ve sadece bayanlar çalışsın....en Büyük sıkıntı parasızlık....Sivas için bişeyler yapmaya çalışıyosanız geçin bayan futbol şubesinide elle tutulur bişilerden bahsedin...

1967_DERNEK_10UR
29.01.2006, 19:16
Konuya bak ya!!!!!!...Bayan futbol şubesi kurulsunmuş...Geçin bunları Allah aşkına...Bence Daha mantıklı şeylerle uğraşın...Bayanların Futbol oynamasına sıra gelinceye ne sorunlarımız war....Sivasa bi tekstil Fabrikası açılsın ve sadece bayanlar çalışsın....en Büyük sıkıntı parasızlık....Sivas için bişeyler yapmaya çalışıyosanız geçin bayan futbol şubesinide elle tutulur bişilerden bahsedin...
KANKAM HAKLISIN..KEYFİNE BAK YAZILARA BOL BOL GÜL..

DJMuRaT
29.01.2006, 19:19
KANKAM HAKLISIN..KEYFİNE BAK YAZILARA BOL BOL GÜL..

iYİ GÜLÜYM BARİ...ZUHAHAHAHAHHA :D :D :D

1967_DERNEK_10UR
29.01.2006, 19:26
iYİ GÜLÜYM BARİ...ZUHAHAHAHAHHA :D :D :D
güleceksin tabi başka bir şey yapılmaz...ZUHAZUHAZUHAZUHAZUH AZUHA

DJMuRaT
29.01.2006, 19:28
güleceksin tabi başka bir şey yapılmaz...ZUHAZUHAZUHAZUHAZUH AZUHA

PEHUEUEHUEHEUEUE

aslansivasli
29.01.2006, 20:54
[QUOTE=bozok1071]Sana katılıyorum GÖNÜLDAŞIM insanlar anlamamak için kendilerini zorluyolar damarlarıdaki asil kanın farkında olmayıp beyinlerindeki uyuşmuş avrupa sevdasına kaptırmışlar kendilerini kendi imalatları olan uyduruk sivas fıkralarıyla millete alay konusu oldukları yetmediği gibi birde şalvarspor çıkartıp türkiyeye rezil edecekler bizi
ya bizim bi bayan tkim kurulsu dememiz buralara kadar geldi ya baska bisey digemiyorum biz vücudumuzda ki asil kann farindayz mrak etme buraya bunu neden karistiriys anlamadm

aslansivasli
29.01.2006, 20:59
Saygılar
çok dogru yazmissin abi senin bu yazinin aslinda bu konuya nokta olmasi gerek

aslansivasli
29.01.2006, 21:12
[COLOR="Indigo"]Herkesin yetenegi aynidir bizlere sadece bunu gelistirmek kalir Ben bir erkgi çocukk bakarken düsünebiliyorum çevremde ögle bir erkekde vardi her insan birseyi gerçekden çok istiyosa gerçeklestirir bir erkek eger gerçekden çocuguna bakmak istiyosada bakar Ben yaparim kendime güveniyorum ama bundan önce sivas in yükselmesini saglamaliyiz Ben bayan futbol subessi kurulsun demiyorum bu kurulamazda zaten sadece bizlerinde futbol oynaya bilecegini görün istedm çünkü bunu kabul etmek istemiyosunuz
Bunu anlamak o kadar da zor degil evet ama anlamaynlar var
BU ARADA SIZLER BENM BÜYÜGÜMSÜNZ BU KONUDA HASSAS OLDUGUM IÇIN BELKI YANLIS BISEYLER SÖLEMISIMDIR ÖZÜRDILERIM

karacaören34-58
29.01.2006, 21:16

gardaş sana katılmamamak mümkün değil:D

ama dikat et doğru konuşanı 9 köyden kovarlar

ErdalGüler
29.01.2006, 21:37
[COLOR="Indigo"]Herkesin yetenegi aynidir bizlere sadece bunu gelistirmek kalir Ben bir erkgi çocukk bakarken düsünebiliyorum çevremde ögle bir erkekde vardi her insan birseyi gerçekden çok istiyosa gerçeklestirir bir erkek eger gerçekden çocuguna bakmak istiyosada bakar Ben yaparim kendime güveniyorum ama bundan önce sivas in yükselmesini saglamaliyiz Ben bayan futbol subessi kurulsun demiyorum bu kurulamazda zaten sadece bizlerinde futbol oynaya bilecegini görün istedm çünkü bunu kabul etmek istemiyosunuz
Bunu anlamak o kadar da zor degil evet ama anlamaynlar var
BU ARADA SIZLER BENM BÜYÜGÜMSÜNZ BU KONUDA HASSAS OLDUGUM IÇIN BELKI YANLIS BISEYLER SÖLEMISIMDIR ÖZÜRDILERIM

herkesin yeteneği aynı olamaz bunu kabullenmek lazım... Ayrıca bayanların futbol veya başka bir spor dalıyla uğraşabileceğini biz de biliyoruz. Ama bununla ortaya çıkacak bazı önemli kaygılarım var... topikteki tüm yazılarımı okumanı tavsiye ederim.