Orijinalini görmek için tıklayınız : FUTBOL PİYASASI ÇOK YÜKSEK

SivasSpor.Com
31.01.2006, 12:32
Sivasspor` a yabancı golcü izlemek için Mısıra giden menajer Bülent Uygun eli boş döndü.

Mısır`da düzenlenen "Afrika Kupası" maçlarını izleyen Sivasspor menajeri Bülent Uygun, çok kaliteli ve yetenekli futbolcuların bulunduğunu, ancak maliyetlerinin çok yüksek olduğunu söyledi.
Beğendiği futbolcuyu diğer büyük kulüplerin menajerlerininde (Ajaks-Barcelona gibi) beğendiğini,dolayasıylada onları geçip almalarının imkansız olduğunu belirtti.

Uygun "Tek başına Sivasspor`u sırtlayıp götürecek kalitede futbolcular var, ancak benim beğendiğim futbolcuları,birlikte maç izlediğim diğer büyük klüplerin menajerleride beğeniyor.
O futbolcuların istediği rakamı anında veriyorlar.

Tabi Sivasspor olarak biz onların verdiği paranın fazlasını verip futbolcu almamız mümkün değil, onun içinde Afrika Kupası maçlarını sadece izlemekle yetindik. Futbol piyasası çok yüksek, iyi futbolcu almak kolay değil" dedi.

1967_DERNEK_MUSTAFA
31.01.2006, 12:39
evet futbol piyasası çok pahalı biz beğeniyoruz ama fazla istiyorlar parası olan hemen kapıyo bizimde elimizden bir şey gelmiyor HANİ DERLERYA PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR HESABI

CÜSSKB-Aynur
31.01.2006, 12:48
Şu anda biz gücümüzü bilmek zorundayız. Maddi açıdan Avrupa takımlarıyla yarışacak durumda değiliz. Menejerimizin bütçemize uygun bir Forvet bulacağına eminiz. Aradadığı Futbolcunun Afrika lı olması şart değil.

ulaşlı yiğido58
31.01.2006, 13:32
evet ya hangi futbolcuya el atsak hemen fiyatı%50 artıyor

twity_58
31.01.2006, 17:38
Bülent uygun daha ne yapsın daha söyleyın agalar..??

burak_baykal
31.01.2006, 17:42
Şu anda biz gücümüzü bilmek zorundayız. Maddi açıdan Avrupa takımlarıyla yarışacak durumda değiliz. Menejerimizin bütçemize uygun bir Forvet bulacağına eminiz. Aradadığı Futbolcunun Afrika lı olması şart değil.

inşallah iyi bir forvet oyuncusu alırız.sakın canınızı sıkmayın...................... ..

1967 dernek serkan20
31.01.2006, 18:13
şimdi biz hiç yabancı transfer edemeyeceğizmi
bülent hoca illa afrikalımı lazım bize git avrupadan bul yoksa halimiz duman olur
kaliteli bir forvet bulunsun yoksa çok sıkıntılı günler geçireceğiz

DJMuRaT
31.01.2006, 18:17
Bugünki Fotomaçta Sivassporun Brezilyalı forvet oyuncusuyla anlaştığı yazıyordu..ama futbolcunun ismi yazmıyordu...

erhan5834
31.01.2006, 18:20
Sivasspor` a yabancı golcü izlemek için Mısıra giden menajer Bülent Uygun eli boş döndü.

Mısır`da düzenlenen "Afrika Kupası" maçlarını izleyen Sivasspor menajeri Bülent Uygun, çok kaliteli ve yetenekli futbolcuların bulunduğunu, ancak maliyetlerinin çok yüksek olduğunu söyledi.
Beğendiği futbolcuyu diğer büyük kulüplerin menajerlerininde (Ajaks-Barcelona gibi) beğendiğini,dolayasıylada onları geçip almalarının imkansız olduğunu belirtti.

Uygun "Tek başına Sivasspor`u sırtlayıp götürecek kalitede futbolcular var, ancak benim beğendiğim futbolcuları,birlikte maç izlediğim diğer büyük klüplerin menajerleride beğeniyor.
O futbolcuların istediği rakamı anında veriyorlar.

Tabi Sivasspor olarak biz onların verdiği paranın fazlasını verip futbolcu almamız mümkün değil, onun içinde Afrika Kupası maçlarını sadece izlemekle yetindik. Futbol piyasası çok yüksek, iyi futbolcu almak kolay değil" dedi.
bu piyasada paran varsa düdüğün öter yoksa bütcene göre takılacaksın ama hem ucuz hem kaliteli bulmak da çok zor ... kurtlar sofrasına dönüd piyasa..

gercek58li
31.01.2006, 19:19
SIMDILIK AYAGIMIZI YORGANIMIZA GÖRE UZATMAK ZORUNDAYIZ!
GÜN GELECEK BIZDE ISTEDIGIMIZ OYUNCUYU ALACAGIZ INSALLAH...

Sivasspor.com1

agca58
31.01.2006, 21:54
valla yazıyı okunca çok üzüldüm...:(:(:(:(:(

serhankaburcuk
31.01.2006, 22:12
iLLAKİ AFRİKALI ALACAĞIZ DİYE BİR KAİDE YOK..BREZİLYALI VEYA AVRUPADADANDA ALABİLİRİZ...HAYIRLISI OLSUN...EN KISA SÜREDE İYİ BİR OYUNCUYU KADROMUZA DAHİL ETMELİYİZ....

DJMuRaT
31.01.2006, 22:44
iLLAKİ AFRİKALI ALACAĞIZ DİYE BİR KAİDE YOK..BREZİLYALI VEYA AVRUPADADANDA ALABİLİRİZ...HAYIRLISI OLSUN...EN KISA SÜREDE İYİ BİR OYUNCUYU KADROMUZA DAHİL ETMELİYİZ....

Usta ben bugün fotomaçta okudum ..bitane Brezilyalı bi forvetle anlaşılmış ..fakat isim yazmıyordu...Bekleyip göreceğiz...

serhankaburcuk
01.02.2006, 20:13
Usta ben bugün fotomaçta okudum ..bitane Brezilyalı bi forvetle anlaşılmış ..fakat isim yazmıyordu...Bekleyip göreceğiz...

Brezilyalı olması daha iyi kısa sürede uyum sağlar uyum problemi çekmez yani...

Arif Coşkun
01.02.2006, 21:09
Bu işlerde tabiki para çok önemli bütçe ksıtlıysa ne yapacaksın ya eldekiyle idare edip yada ekonomik oyuncular transfer edeceksin,sanırım bizdekide o.

yerliturkuaz
02.02.2006, 16:32
o zaman tekrar brezilya pazarina yonelip kaliteli bir brezilyali almaliyiz. forvet oyuncusuna ihtiyacimiz var.

yusuf_07
02.02.2006, 16:39
BENCE AVRUPALI OLSA DAHA İİ OLUR.ASLINDA YANIBAŞIMIZDA İRAN DA ÇOK İYİ FUTBOLCULAR VAR AMA İLGİLENEN YOKK..

yerliturkuaz
02.02.2006, 16:42
aslinda yabanci futbolcu neden ariyoruzki ulkemizde saglam bir arastirma yapilsa cok yetenekli turk genclerinin oldugu gorulecektir