Orijinalini görmek için tıklayınız : FEDERASYON SECIMLERI

CAGLAYAN
03.01.2006, 15:23
Sivasspor Federasyon Secimlerinde Hangi adayi desteklemeli?

1.AYHAN BERMEK
2.ERDENAY OFLAZ
3.MEHMET ALI YILMAZ
4.LEVENT BICAKCI
5.HALUK ULUSOY
6.CEMAL AYDIN

YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ.

shadow3458
03.01.2006, 15:25
AYHAN BERMEK DİYİYORUM

eren1
03.01.2006, 15:28
MEHMET ALİ YILMAZ BENİM TEK ADAYIM.......

futbola siyasetin karıştıgı bir dönemde kimseye yağcılık yapmıyacak tek adam

MEHMET ALİ YILMAZ........................

Serkan-58
03.01.2006, 15:36
Bencede Ayhan Bermek temiz ve dürüst bir kisiligi var

yusuf_07
03.01.2006, 16:18
AYHAN BERMEK OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....

bektasi
03.01.2006, 16:50
TEMIZ VE DÜRÜST BIR BEYEFENDI INSALLAH BIZIM YÖNETIM OYLARINI AYHAN BERMEK´e VERIR.

DJMuRaT
03.01.2006, 16:56
bence bunların hepsi bazı çıkar çevreleri....Hepsi rant peşinde koşuyor ....kimseyede güvenmiyorum..Gelen yönetiminde bunlardan farklı olacağını zannetmiyorum

SahIsmail
03.01.2006, 17:30
bende ayhan bermek diyorum.

drummer
03.01.2006, 17:32
ben haluk ulusoy diyorum.
ulusoyun türk futboluna katkılarını hiç kimse inkar edemez.
türk futbolu haluk ulusoy döneminde çok yol katetti.

dadaş
03.01.2006, 20:09
mehmet ali yılmaz gibi baskılardan yılmıyacak birinin bu krıtık dönemde başkan olması lazım....

fatih terim hakkındaki düşüncelereni katımama rağmen mehmet ali yılmazı bu dönemde ki en iyi başkan adayı olarak değerlendiriyorum....

kadir20
03.01.2006, 20:09
bence en uygun aday Ayhan Bermek adamin gecmiside var,

Mehmet Ali Yilmazin en az oy alacagini düsünüyorum cünkü ilk isi Fatih hocayi göndercekmis bu yüzden simdiden kabyetti

serhankaburcuk
03.01.2006, 20:29
Tabiki AYHAN BERMEK...Eğer M.A.Yılmaz gelirse bu seferde Trabzonsporun imparatorluk devri başlar...Bu sebebten AYHAN BERMEK Diyorum....

1967_DERNEK_10UR
03.01.2006, 20:42
OY KULLANMADIM GELEN GİDENİ ARATIR DİYE BİR LAF VAR BEN ÇEKİMSERİM...SENELERDİR SİVASSPOR'UMUZUN HAKKI GASPETİLDİ..

serhankaburcuk
03.01.2006, 20:44
OY KULLANMADIM GİDEN GELENİ ARATIR DİYE BİR LAF VAR BEN ÇEKİMSERİM...SENELERDİR SİVASSPOR'UMUZUN HAKKI GASPETİLDİ..

Valla Levet BIÇAKCI yı arayacağımızı hiç zannetmiyorum....İnşallah gelecek başkan adaletli olsun yeter fazla bişey istemiyoruz...Her takıma eşit mesafede olsun...

DJMuRaT
03.01.2006, 21:22
wALLA BENCE TÜRKİYEDE O MEVKİYE LAYIK TEK İSİM WAR O DA SAĞLAM DURUŞUYLA MECNUN ODYAKMAZ......AMA ÖNCE SİVASSPORDA Kİ GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİKTEN SONRA TÜRK FUTBOLUNA HİZMET ETMESİ LAZIM...MECNUN BAŞKANIMIZA YAKIŞIR FEDERASYON BAŞKANLIĞI...

drummer
03.01.2006, 21:44
Tabiki AYHAN BERMEK...Eğer M.A.Yılmaz gelirse bu seferde Trabzonsporun imparatorluk devri başlar...Bu sebebten AYHAN BERMEK Diyorum....
ayhan bermek'in fenerbahçeli olduğunu tüm türkiye biliyor.
bence yanlış seçim

1967_DERNEK_10UR
03.01.2006, 21:45
bunlara güven olmaz...hiç birini gözüm tutmuyor..

sVs
03.01.2006, 21:59
bunların icinde levent bıçakcı haric hepsi desteğe değer ADAMLAAR o yuzden sık dokuyup sık incelemeli yönetimimiz

1967 dernek serkan20
03.01.2006, 22:19
gelecekse adam gibi adam gelsin
gözü kör kulağı sağır olmasın

drummer
03.01.2006, 22:23
cemal aydın vardı ne oldu seçime girmiyormu.
o olsa daha iyi olurdu en azından anadolu takımlarının sorunlarını biliyordu.
ama listede adı yok.
şahsen üzüldüm..

yigido24
04.01.2006, 15:28
Sivasspor Federasyon Secimlerinde Hangi adayi desteklemeli?

1.AYHAN BERMEK

osman_58_1967
04.01.2006, 16:00
TEK BIR ADAYIM VAR ODA AYHAN BERMEK

cemal58yiğido
04.01.2006, 16:06
AYHAN BERMEK

HakkıTİMUÇİN
04.01.2006, 16:43
kim gelirse gelsin...dürüst olsun ..anadolu takımlarının hakkını yedirmesin yeter...

5841
04.01.2006, 16:56
KİM GELIRSE GELSIN AYNI TAS AYNI HAMAM DEYİŞEN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ

sivaslıavukat
04.01.2006, 16:56
Dürüstlüğünden ve iyiniyetinden hiç şüphe etmediğim Ayhan Bermek.

casus84
04.01.2006, 17:20
MEHMET ALI YILMAZ gelirse terimi kovacakmış ben bu yüzden AYHAN BERMEK diyorum

casus84
04.01.2006, 17:21
aman levent bıçakçı gelmesin adama gıcığım varda

SaRiKaN58
04.01.2006, 17:23
Haluk ULUSOY olmasi lazim, onlan daha basarili oluyorduk, simdiki hic birseyi hal edemiyor

CAGLAYAN
05.01.2006, 12:15
Bermek: Terim’i bırakmam

Futbol Federasyonu başkan adayı Ayhan Bermek, seçildiği takdirde Fatih Terim ile çalışmak istediğini söyledi.

Hasan Doğan'dan sonra listesine aldığı Mahmut Özgener ile birlikte İzmir'de çeşitli temaslarda bulunan Bermek, “Fatih Terim, şu anda Avrupa standartlarında bir teknik adamdır. Eğer bana görev verilirse kendisi ile seve seve çalışırız.” dedi. Kendisini Futbol Federasyonu Başkanlığı’na çok yakın hissettiğini belirten Bermek, Türk futboluna “ciddiyet ve karakter” getireceğini kaydetti. Haluk Ulusoy'un da seçimlere katılması gerektiğini dile getiren Bermek, şöyle konuştu: “Benim demokrasi anlayışıma göre, arkadaşımın da seçimlere katılması gerektiğidir. Bizler el birliği ile Türk futbolunu hak ettiği yere getireceğiz. Futbolun adaletini kurmak isteyen insan kararlı hareket eder. O zaman kavgaların biteceğine, hakemlere güven duyulan bir ortamın doğacağına inanıyorum. Bölgecilik, hemşehrilik bir kulüp forması kadar tehlikeli. Buna kesinlik- le müsaade etmeyeceğiz.”

GuNaY
05.01.2006, 12:19
AYHAN BERMEK OLSUN... TAZE KAN!!

eren1
05.01.2006, 12:20
cemal aydın vardı ne oldu seçime girmiyormu.
o olsa daha iyi olurdu en azından anadolu takımlarının sorunlarını biliyordu.
ama listede adı yok.
şahsen üzüldüm..

abi cemal aydın seçimlerde mehmet ali yılmazı destekliyor bunu mehmet ali yılmaz açıkladı seçimlerde aday değil cemal aydın......

CAGLAYAN
05.01.2006, 19:37
http://www.gencturkhaber.com/images/161650.jpg

Haluk Ulusoy'un önünde engel kalmadı

CHP'nin, Futbol Federasyonu Başkanı'nda yüksek okul şartı aramasıyla ilgili itirazını görüşen Anayasa Mahkemesi, bu maddenin iptaline karar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18-19 Ocak'ta yapılacak genel kurulu öncesi Anayasa Mahkemesi'nden gelen haber, eski başkanlardan Haluk Ulusoy'a yeniden başkanlık yolunu açtı.

CHP'nin, Futbol Federasyonu Başkanı'nda yüksek okul şartı aramasıyla ilgili itirazını görüşen Anayasa Mahkemesi, bu maddenin iptaline karar verdi. Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Haşim Kılıç, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, TFF Başkanlığı için yüksek okul mezunu olma şartının kaldırıldığını belirtti.

TFF eski Başkanı Haluk Ulusoy, bu kararın ardından akşam saatlerinde kurmaylarıyla bir araya gelerek adaylık konusunu değerlendirecek. Haluk Ulusoy'un bu kararın ardından yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını açıklaması bekleniyor.

alimuharrem58
05.01.2006, 19:47
FUTBOLUMUZA YAKISIR BIR BASKAN GELMESI DILEGIYLE

CAGLAYAN
05.01.2006, 19:53
Ulusoy'a adaylık yolu açıldı

Anayasa Mahkemesi, Futbol Federasyonu Başkanlığı için ´´yüksekokul mezunu olma´´ şartını arayan yasa hükmünü iptal etti ve yürürlüğünü durdurdu.

dj_sado_88
05.01.2006, 20:13
AYHAN BERMEK olur diye düşünüyorum

CAGLAYAN
06.01.2006, 21:56
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/4420ulusoy.jpg

Haluk Ulusoy'dan şartlı adaylık

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski Başkanı Haluk Ulusoy bugün kameraların karşısına çıktı. Ulusoy, tek adayda uzlaşma olması için bekleyeceğini bildirdi.

Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, Anayasa Mahkemesi'nin dün ''Federasyon başkanı olmak
için üniversite mezunu olma'' şartını kaldırması üzerine, aday olabileceğini açıkladı.

Ulusoy, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'deki merkezinde bir basın toplantısı düzenleyerek, adaylığını kısıtlayan yasal düzenlemenin anayasa mahkemesinin dünkü kararı ile ortadan
kalktığını ifade ederek, ''Huzurunuzda Türk yargısına minnetlerimi sunuyorum. Ülkemizin bir hukuk devleti olduğunun güzel bir örneği olmuştur. Özgürlükleri güçlendiren iyi bir uygulama olmuştur. Sayıları
milyonlarla ifade edilen üniversite mezunu olmayan herkesin önü açılmıştır. Demokrasinin sade insanların rejimi olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır'' dedi.

Türk futbolunun bugün içine düştüğü durumun şahsına özel sorumluluklar yüklediğini kaydeden Ulusoy, ''Mesele zor, zahmetli, karmaşık ama çözümsüz değildir. Gün, kimin kimden kaç oy aldığı gün değildir. Gün birlik beraberlik günüdür, kongreyi kimin kazandığı gün değildir. Kongere tek adaylı olmalıdır. Yarışma parçalanmak getirecekse, güç kaybettirecekse fayda yerine zarar verecektir. Bu noktada Kulüpler Birliği Vakfı'nı göreve davet ediyorum. Kulüpler birliği birlik içinde olup, bölünmez, parçalanmaz tek bir yumruk halinde şahsımı göreve davet ettiği takdirde, taban birlikleri de beni aday olarak gösterirse sorumlu davranacağım. Görevden kaçmam. Türk
futbolunu hep birlikte ayağa kaldırmak mecburiyetindeyiz.''

ÇOK ADAYLI SEÇİM YARAR GETİRMEZ

Haluk Ulusoy, Türk futbolunun geldiği noktada çok adaylı
seçimin bir yarar getirmeyeceğini ileri sürdü.

Çok adaylı seçimi 1.5 yıl önce yaşadıklarını ifade eden Ulusoy, ''1.5 yıl önce gördük ve neler kaybettirdiğini yaşadık. Kamplara dönmüş ve çatışmalara sahne olmuş bir seçim, 6 ay veya 1 yıl sonra yeniden bir seçimi getirir. Türk futbolu dibe vurmuş durumda, yeni
kaos yaratılmaması için tek aday olmalıdır. Aslında demokrasiler için çok adaylı seçimler iyidir. Ama gün o gün değildir'' ifadesini kullandı

Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, 7,5 sene Futbol Federasyonu başkanlığı yapmış bir kişi olarak kimsenin listesinde yer almayacağını açıkladı.

Ulusoy, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'deki merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Avrupa Şampiyonası, Dünya Kupası ve Konfederasyon Kupası'nda Türkiye'yi temsil ettiğini ve futbolu yönettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

''Bu dönemde 600'den fazla milli maç organizasyonu yaşandı. 1, 2 ve 3. lig maçları toplamı 20 binin üzerindedir. Dünya 3., Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final ve Konfederasyon Kupası 3.'lüğü tecrübesini yaşadım. Tecrübelerimin büyüklüğü şahsıma büyük sorumluluklar yüklemektedir. 7.5 yıl başkanlık yapmış birisi hiç kimsenin listesinde asla ve asla olmaz. Ancak Haluk Ulusoy'un listesine girerler.''

''GÖREVDEN KAÇMAM''-

Futbolun içine düştüğü bu durumdan kurtulması için, devlete,
federasyona, kulüplere ve medyaya büyük görevler düştüğünü belirten
Ulusoy, bu 4 gücün birlikteliğinin olmazsa olmaz şart olduğunu kaydetti.

Bu düşüncelerini yazılı olarak kulüp başkanlarına faksla geçeceğini anlatan Ulusoy, Kulüpler Birliği Vakfı ve taban birliklerinin öğleden sonra alacağı kararların kendisinin adaylık kararını yönlendireceğini söyledi.

Ulusoy, şöyle devam etti:

''Sorumlu davranacağımı, Türk futbolunda birlik beraberlik günü olduğunu, yeni bir kaosa meydan verilmemesi gerektiğini vurguluyorum. Herkes üzerine düşen görevi yapmalı. Herkesin bir çatı altında birleşmesi gerek, Türk futbolunu hep birlikte ayağa kaldırmak mecburiyetindeyiz. Ben sorumluluğu taşımak istiyorum. Haluk Ulusoy bu işin adamı deniliyorsa, eski şaşalı günlere dönecek deniliyorsa, herkes elini taşın altına koymalı ben görevden, kaçmıyorum, göreve hazırım.''

FATİH TERİM'İN DURUMU-

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in durumu hakkındaki bir soru üzerine Haluk Ulusoy, göreve gelmeleri halinde buna yönetim kurulu olarak karar verebileceklerini söyledi.

Fatih Terim'in başarılı olmuş bir kişi olduğunu kaydeden Ulusoy, ''Kendisinin başarılarıyla her zaman övünmüş bir kişiyim. Ön yargılı davranmak bize yakışmaz. Göreve gelirsem, kendisi hakkında yönetim kurulu olarak karar veririz'' dedi.

AYHAN BERMEK'E SERT ÇIKIŞ-

Adaylığını açıklarken, ''Adalet'' kavramını ön plana çıkaran Ayhan Bermek'e isim vermeden çok sert bir çıkış yapan Ulusoy, ''Ben adaletten şeffaflıktan bahsetmiyorum, bahsedenleri de kınıyorum'' ifadesini kullandı.

Haluk Ulusoy, ismi başkan adayları arasında geçen Şenes Erzik'in Türkiye'ye büyük hizmetlerinin geçtiğini ve kendisiyle aynı gemide kader birliği yaptıklarını anlatarak, şöyle devam etti:

''Bu isim kim olursa olsun, Şenes bey, Ayhan, Ahmet, Hasan önemli değil. Biz Türk futbolunu el birliği ile yukarı çıkartılım. Ben destek vermeye hazırım. Türk futbolu dibe vurmuştur, bunun aksini iddia edecek kimse varmıdır? Bunu daha kötüye götürmemeliyiz. Güçlü bir isim bulup onun etrafında buluşalım. Ben seçime girersem alırım, Türk halkı Haluk Ulusoy'u istiyor. Ben Türk halkının içinde gözünün içine bakarak geziyorum, kafam önümde gezmiyorum. 7.5 yılda futbola altın çağını yaşattım, Türkiye'yi sokaklara döktüm. Emeği olan herkese teşekkür ederim.

Ben ülkeme 24 saat hizmet ettim, uzaktan kumandayla yönetmedim, kamplarda yattım, kamp yemeği yedim, çocuklarımdan ailemden işimden
eşimden feragat ettim. Millet para peşinde koşarken ben en verimli çağımda top peşinde koştum. Ülkem bunu biliyor. Ülke futbolunu yukarıya taşıyacak kim olursa olsun, ben onunla olurum.

Şimdi 'Adalet' deniliyor, bundan önceki tüm başkanların hepsi adaletliydi. Geçmişe saygısı, olmayanın geleceğe saygısı olmaz.

Geçmişe vefası olmayana Allah gelecekte hiçbir başarı vermez. Bunu
esefle kınıyorum. Adalet kurulacakmış, yokmuydu, Şenes beyin, Levent
Bıçakçı'nın zamanında adalet yokmuydu, hepsi Türk futboluna hizmet
vermek için çalıştılar. Bundan sonra gelecekler de hata yapar ama bilerek hata yapma lüksleri yoktur.''

''BAŞBAKANIMIZIN BU İŞİN İÇİNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM''-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kulüp başkanları ile görüştüğü şeklindeki haberlerin hatırlatıldığı Ulusoy, ''Sayın başbakanımızın bu işin içinde olduğunu düşünmüyorum'' dedi.

Ulusoy, başbakanın kulüpleri arayıp başkanlarla görüşeceğini sanmadığını ifade ederek, ''Kendisi son konuşmasında seçilecek olan kişinin yanında olacağını beyan etmiştir. Böyle bir olayın olacağına inanmıyorum, kulaklarımla ya da söylenti şeklinde de duymadım'' diye konuştu.

Hasan Doğan'ın Ayhan Bermek'in yanında olacağı konusunu da yorumlayan Ulusoy, ''Hasan Doğan kulüplerle Ayhan Bermek için görüşmeleri yapıyor. Kendisi 'Kulüpler Birliği Vakfı'nın alacağı karara ben saygı duyacağım'' diyerek kendini bağlamıştır, Kulüpler birliğinin alacağı karara Hasan Doğan'ın da saygı duyması gerektiğine inanıyorum'' ifadesini kullandı.

Hasan Doğan ile bir sürtüşmesinin ve en ufak bir probleminin olmadığını da söyleyen Ulusoy, ''Şartlar neyi gerektiriyorsa, Türk futbolu adına ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağımızı söylüyoruz'' dedi.

''YEPYENİ LİSTE''-

Ulusoy, henüz yönetim kurulu için liste çalışması yapmadığını kaydederken, yepyeni isimlerden oluşan bir liste ile göreve talip olacağını dile getirdi.

Ulusoy, ''Haluk Ulusoy bu göreve layık görülürse, tekrar istenirse, her şeyiyle yepyeni bir yönetim kurulu oluşacaktır. Benimle birlikte yola çıkan, sırt sırta mücadele veren arkadaşlarımın feragatını biliyorum. Kimse görev istemiyor. Bugün birlik, beraberlik günüdür. Kim olursa olsun, kimin üstünde uzlaşma olursa olsun, biz hep birlikte o kişiye yardımcı oluruz'' şeklinde konuştu.

''DEVRİM YAPACAK PROJELERİMİZ VAR''-

İleride projelerini açıklayacağı bir basın toplantısı yapacağını anlatan Haluk Ulusoy, Türk futbolunda devrim yaratacak projelerinin bulunduğunu ileri sürdü.

Ulusoy, hakem hatalarının liglerde her zaman olduğunu ve olacağını kaydederek, şunları söyledi:

''Biz Letonya'ya elendik, hiç bir hadiseye maruz kalmadan en iyi şekilde alkışlayarak onları Dünya Kupası'na yolladık. En ufak hadise olmadı. İsviçre maçında yaşanan olaylar ülkemiz adına son derece üzüntü verici, yaşanmaması gereken bir gündü. Görevden ayrılma sebebimiz Letonya maçında elenmemiz değildi. O günkü şartlarda ben göreve talip olmadım. Biz dünya sıralamasında 5., Avrupa'da 3. bir Milli Takım bıraktık.''

''YILDIRIM İLE GÖRÜŞECEĞİM''-

Geçmişte Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadığı sorunlarının hatırlatılması ve ''Kendisiyle görüşecek misiniz?'' sorusu üzerine Ulusoy, ''Kendisi ile kişisel bir problemim yok, görüşürüm'' dedi.

Haluk Ulusoy, Fenerbahçe'nin mükemmel bir geçmişi bulunan bir kulüp olduğunu vurgulayarak, ''Onunla fikirlerimizi paylaşmamız lazım. 4 büyük kulübe büyük görev düşüyor. Bir bütün olarak 18 kulüp birlik ve beraberlik içinde olmalıdır. 4 büyük kulübün başkanlarıyla görüşeceğim. Aziz Yıldırım ile şahsi olarak en ufak problem yoktur.

Sadece kurumlar arasında zaman zaman anlaşmazlık olmuştur, kendisi
sevdiğim saydığım bir başkandır. O zaman problem olmuştur ama bu sorunlar sadece Fenerbahçe ile değil başkalarıyla da olmuştu'' dedi.

CAGLAYAN
06.01.2006, 22:03
http://www.ajansspor.com/resim/ulusoy_bermek.jpg

İLK RAUND ULUSOY'UN !!!
Futbol Federasyonu Genel Kurulu öncesi yarış kızıştı !.. Bir dönem Milli Takımı başarıdan başarıya koşturan Ulusoy-Bermek ikilisi karşı karşıya !.. Kulüpler Birliği "Tek aday olsun" diyen Ulusoy'u destekleyecek !.. Peki Bermek ne yapacak ?.. İşte sıcak gelişmeler..
TABAN BİRLİKLERİ DE ULUSOY DEDİ..

Haluk Ulusoy'a Kulüpler Birliği'nden gelen desteğe rağmen diğer aday Ayhan Bermek ise yarışa devam edeceğini söyledi !..

Bermek "Kulüpler Birliği'nin aldığı karara saygı duyuyorum. Bu samimi bir duygu. Ama seçim sandığına emin adımlarla ilerliyorum. Polemiklerle değil, köklü çözümlerle ilerliyorum. Programlarım hazır, liste çalışmaların sona doğru gidiyorum. Genel kurul için gereken 50'nin üzerinde imza masamın üzerinde hazır durmaktadır, sayıları da git gide artmaktadır. Artı 1. lig kulüpleriyle temas etme hakkım olmuştur.

Demokrasi fikirlerin yarışıdır. Ruhu da hangi konuyla ilgiliyse onun için en iyiyi yapmaktır. Türk futbolunun daha ileriye gitmesi için birden fazla aday olmasını tasvip ediyorum. Ben kulüpçülüğün, bölgeciliğin hemşeriliğinin federasyon içine girmemesini iteyen biriyim.

Türk futbolu kaos içinde diye göstermekte bir yarar görmüyorum ve böyle olduğu inancında değilim. Mevcut yönetim istenmeyen bir olay karşısında seçim kararı almıştır. Ben de bunu taktirle karşılıyorum."

MHK Başkanını hakemlerin içinden seçeceğini söyleyen Bermek, "Ben duygu ve palanlarımla hazırım. Milli Takım'la hakem müesesmizi Avrupa'da ve dünyada finallerde yarışan hale getireceğimi söylüyorum.

Yabancı sayısında kişisel görüşüm maximum bu olmalı. Avrupa'da mücadele eden takımlar için değişik fikirler üretilebilir.

Ben hakem kurulu, disiplin kurulu ve tahkim kurulunda hiçbir baskıyı kabul etmem. Kazanma arzusundayım ve kazanacağıma inanıyorum.
86'dan beri bu dünyanın içindeyim. Listeme alacağım herkese ben kefilim.

Fatih Terim'i çok iyi tanırım. Seçilirsem Türk futbolunun bir numarası gördüğüm bu isimle çalışmaya devam ederim

1967_DERNEK_10UR
06.01.2006, 22:49
OY KULLANMADIM GELEN GİDENİ ARATIR DİYE BİR LAF VAR BEN ÇEKİMSERİM...SENELERDİR SİVASSPOR'UMUZUN HAKKI GASPETİLDİ..
haluk ulusoy olabilir fikrimi değiştirdim..

CAGLAYAN
07.01.2006, 14:19
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/4420ulusoy.jpg

91 oy Ulusoy’un cebinde

Futbol Federasyonu Başkanlığı için kolları sıvayan Haluk Ulusoy’a Kulüpler Birliği’nden tam destek geldi. Birlik Başkanı Özhan Canaydın, 17 kulübün Ulusoy’un yanında olduğunu açıkladı

Oylama sonucunda
Futbol Federasyonu’nun 19-20 Ocak tarihlerinde yapılacak olan Genel Kurul Toplantısı öncesinde dün sıcak gelişmeler yaşandı. Kulüpler Birliği yaklaşık 3 saat süren toplantısında seçimlerde destekleyeceği başkan adayını oyladı. Sekiz kulüp Ulusoy’u aday olarak gösterirken, sekiz kulüp kararsız kaldı. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın da “Biz çekimseriz. Birliğin kararına uyacağız” dediği öğrenildi.

Canaydın açıkladı
Ulusoy’a destek veren kulüplerin Beşiktaş, Trabzonspor, Malatyaspor, Diyarbakır, Ankaraspor, Ankaragücü, Denizlispor ve Samsunspor olduğu bildirildi. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Özhan Canaydın, toplantının ardından benimsedikleri adayın “Haluk Ulusoy” olduğunu resmen açıkladı. Canaydın, “Verdiğimiz karar hayırlı olsun. Türk futbolu inşallah verilen bu tip kararlarla ileriye adım atacaktır” yorumunu yaptı.

Tabandan da destek
Aynı saatlerde Taban Birliği’nin toplantısı da sonuçlandı. Yaklaşık 20 oyu olan Taban Birliği de 19-20 Ocak’ta yapılacak olan Genel Kurul’da Haluk Ulusoy’u destekleyeceğini bildirdi. Haluk Ulusoy döneminde Başkan Vekili olarak görev yapan Ata Aksu, hem Kulüpler Birliği, hem de Taban Birliği’nin kararıyla onur duyduğunu açıkladı. Aksu, “Diğer adayların çekilmesi gerekir. Türk Futbolu adına tek adaylı seçim en doğrusu” diye konuştu.

Bermek ‘Devam’ dedi
Başkan adaylarından Ayhan Bermek ise yarıştan çekilmeyeceğini söyledi. Bermek, “Kulüpler Birliği’nde kimse Ayhan Bermek dememiş ama, Haluk Ulusoy’a da sekiz kulüp destek vermiş. 2. Lig kulüplerinden 51 imzam var. Seçime gireceğim” dedi. Bermek’in listesinde olması beklenen Hasan Doğan ise, “Kulüpler Birliği’nden çıkacak kararı saygı göstereceğimizi belirterek kendimizi bağlamıştık. Karara saygılıyız” dedi.

SivaslıMurat
07.01.2006, 14:23
Haluk Ulusoy !!!

ElbeyLi58
09.01.2006, 10:53
Futbol Federasyonu seçimleri öncesi rüzgarı bir anda Bermek'ten Ulusoy'a Melih Gökçek'in sözleri çevirdi: "Hükümet Bermek'i işaret etmiyor.
Sayın Başbakan'ın böyle bir tavrı olsa benim haberim olur.".

Futbol Federasyonu Genel Kurulu öncesi hava sık sık değişiyor.
Başlarda Ayhan Bermek ismi ön plana çıkarken Kulüpler Birliği ve
taban birliklerinin birden Haluk Ulusoy'a dönmesinin ardında
Melih Gökçek operasyonu çıktı.
Her ne kadar Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin,
"Hükümet olarak futbola karışmıyoruz. Hasan Doğan bizim dostumuz, arkadaşımız ama Hasan Doğan ile diğer adaylar arasında hiçbir
fark yok" dese de kamuoyunda oluşan genel kanı Doğan'ın Bermek'i desteklediği, dolayısıyla hükümetin de böyle bir işaret verdiği şeklindeydi. Kulüp başkanlarıyla yaklaşık 15 gün boyunca yapılan birebir
görüşmelerde ortaya çıkan tablo da bunu doğruluyordu.
Hasan Doğan yaptığı nabız yoklamasında 12 kulübün kesinlikle
Ayhan Bermek'i destekleyeceğini düşünüyordu. Peki ne oldu da
Kulüpler Birliği'nden farklı bir sonuç çıktı?

"BEN DAHA YAKINIM"
Kulislerde bu tabloyu değiştiren kişinin Türk siyasetinin güçlü ismi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olduğu konuşuluyor.
Haluk Ulusoy'un seçimi kazanmasını isteyen yakın dostu Gökçek,
kulüp başkanlarıyla görüşerek, "Hükümet Ayhan Bermek'i i
şaret etmiyor. Sayın Başbakan'ın böyle bir tavrı olsa en
başta benim haberim olur. Ben Başbakan'a daha yakınım.
Böyle bir düşünceyle hareket etmeyin" dedi.

ALBAYRAK DA KATILDI
Yine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın da Gökçek ile aynı ifadeleri
kullanması hükümetin Ayhan Bermek'i değil, tam tersine
Haluk Ulusoy'u işaret ettiği havasını doğurdu. Kulüpler Birliği oylamasında Gökçek'in gizli başkanı olduğu Ankaraspor başta olmak üzere Beşiktaş. Trabzonspor, Gaziantep, Denizli, Ankaragücü Haluk Ulusoy'u
desteklediklerini açıkladılar. Dengenin Ulusoy'a döndüğünü gören
ve ilk oylamada çekimser kalan 5 kulüp daha ikinci turda bu
yönde oy kullanınca Kulüpler Birliği Haluk Ulusoy'u destekleme
kararı aldı. Bugüne dek tüm kongrelerde kazanmaya en yakın ismi desteklemeleri adeta gelenek olan taban birlikleri de aynı yönde
karar aldı. Haluk Ulusoy'un bugün bir basın toplantısıyla adaylığını netleştirebileceği öğrenildi.

1967_DERNEK_10UR
09.01.2006, 10:56
SİVASSPOR BASIN SÖZCÜSÜ FİKRET ÜNSAL'IN BİR KONUŞMASINI İZLEDİM YEREL KANALDA HALUK ULUSOY'U DESTEKLİYECEKLERİNİ SÖYLEDİ...

1967_Dernek_Murat
09.01.2006, 11:02
HALUK ULUSOY BENIM FİKRİM

twity_58
09.01.2006, 12:30
herkes bu kadar istıyoken haluk ulusoy olsun bari.. insallah faydalı olur ..

yusuf_07
09.01.2006, 13:08
FENERBAHÇE HARİÇ 17 TAKIM HALUK ULUSOY U DESTEKLEME KARARI ALMIŞ..
KULÜPLER BİRLİĞİ TOPLANTISINDA BU KARAR ALINMIŞ........

drummer
09.01.2006, 13:11
VALLA BAŞBAKAN İSTİYORSA HALUK ULUSOYU O HAYRA ALAMET DEĞİL.
BU İŞTE BİR İŞ VAR GİBİ...::D :D :D :D :D :D

eren1
16.01.2006, 19:40
kluplerbirliğinin adaylığı kesinleşmemiş birini henüz mahkeme kararı çıkmamışken desteklediğini açıklamasıyla hem etik davranmamıştır hemde yargıyı etki altına almıştır işte bütün bu olup bitenler mehmet ali yılmazı adaylıktan çekilmeye zorlamıştır......

bizleri yeniden kaos dolu gunler beklıyor başbakanın aday olmaması yönündeki ısrarına rağmen adaylıgını açıklayan haluk ulusoy belki başkan olacak ama bu başkanlıktan ilk önce kendisi zarar görecek şenes erziği destekleyen siyaset ulusoyu gizliden gizliye bitirecek.....

ayhan bermekten asla bir federasyon başkanı olmaz ...

o ikinci adam olmaya mahkum biri.....

eren1
16.01.2006, 19:42
VALLA BAŞBAKAN İSTİYORSA HALUK ULUSOYU O HAYRA ALAMET DEĞİL.
BU İŞTE BİR İŞ VAR GİBİ...::D :D :D :D :D :D

basbakan istemiyor abi

siyasiler şenez erziği istiyor

şenez erzik ise rakipsiz bir seçim istiyor ve tek başına seçime gırersem aday olurum dıyor

ElbeyLi58
16.01.2006, 20:01
Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adaylığından çekildi.

Mehmet Ali Yılmaz, TFF'nin, 19-20 Ocak tarihlerinde yapılacak
Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

Yılmaz, adaylıktan çekilmesine gerekçe olarak,
son dönemde yaşanan gelişmeleri gösterdi.

MERİÇ
16.01.2006, 21:06
bence bunların hepsi bazı çıkar çevreleri....Hepsi rant peşinde koşuyor ....kimseyede güvenmiyorum..Gelen yönetiminde bunlardan farklı olacağını zannetmiyorum
murat abi bende senin gibi düşünüyorum....hiç biri şıkkını da koysaydı keşke çağlayan abi...:rolleyes:

GuNaY
16.01.2006, 21:13
Ulusoy içinde bitmemiş dava olması gerekiyor açıklaması yaptı devlet bakanı....
İşler biraz karıştı galiba!!!

karacaören34-58
16.01.2006, 22:37
BENCE HALUK ULUSOY. ÇÜNKÜ TEKRAR DÖNÜŞÜNÜ İYİ DEĞERLENDİRECEK ZATEN O GİTİKTEN SONRA TÜM SPOR DALARINDA ŞOK YAŞADIK. HIRSLI BİR ŞRKİLDE TEKRAR GÖREVE GELECEĞİNE İNANIYORUM BU KOLTUK ONA YAKIŞIR:)

CAGLAYAN
16.01.2006, 22:42
FAVORIM AYHAN BERMEK´TI AMA MALESEF IBRE HALUK ULUSOY´U GÖSTERIYOR

1967_DERNEK_10UR
16.01.2006, 22:45
HALUK ULUSOY...

1967_CLUB_ÖZGÜR
16.01.2006, 22:48
YÖNETİM HALUK ULUSOY DİYOSA BİR BİLDİĞİ VARDIR....

HALUK ULUSOY !!!

1967_CLUB_ÖZGÜR
16.01.2006, 22:49
FAVORIM AYHAN BERMEK´TI AMA MALESEF IBRE HALUK ULUSOY´U GÖSTERIYOR

EVET BENCEDE HALUK ULUSOY OLMALI...İNŞALLAH OLUR...

eren1
17.01.2006, 09:07
klupler birliği kıvırmaya devam ediyor

mehmet ali yılmazı aday olması yönünde zorluyan ve destek veren birlik daha sonra aniden adına onlarca dava açılan haluk ulusoyu desteklediklerini açıkladılar....

haluk ulusoyun başkanlığının türk futbolunu daha derin bir kaosa sürüklüyeceğini geçte olsa anlayan birlik şimdide ayhan bermek diyor..

sayın ayhan bermeğe siyasilere yakın olan hasan doganında destek verdiğini düşünürsek seçimin sonucu belli ayhan bermek yeni federasyon başkanı....

mehmet ali yılmaz türk futboluna en çok hizmet eden başkandır...

yaptığı en önemli işler
spordan sorumlu devlet bakanlığı zamanında federasyonlara özertlik verip devletle ilişkilerini kesmiş olmasıdır

federasyon başkanlığı zamanında ise havuz sistemini getirerek anadolu kluplerinin önünü açmıştır...

yapılan bu iki yüzlülüğe tepki koyan sayın mehmet ali yılmaz adaylıktan çekilerek kendisine yakışan hareketi sergilemiştir....

sayın bermeğe yeni görevinde başarılar

rguler
17.01.2006, 09:31
ben de önce ulusoy diyordum ancak son gelişmeler bermeki ön plana çıkardı sivassporun çıkarları adına yönetim rengini fazla belli etmemeli.

alimuharrem58
17.01.2006, 14:56
10 KLUP AYHAN BERMEK DIYOR AMA ULUSOYUN DAVALARI VAR DUN BAKANI DINLEDIM SECILMESI OLURSA BU DAVALARDA GORUSULECEGINI BILDIRDI

abircan
17.01.2006, 15:34
ulusoy hariç herkes olabilir, önce 22 dosyanın hesabını versin bence

alimuharrem58
17.01.2006, 15:40
ŞU SEÇİMLER OLSADA KURTULSAK DÜN HER KANALDA BU HABERLER VARDI BUGÜNDE OLACAGI KESIN SPOR HABERLERINDE

twity_58
17.01.2006, 15:57
ayhan bermek baya ataga kalktı.. mehmet ali yılmaz ulusoyu karalıyor ama bermek bu sayede ataga cıkıyor yanı ne kendıne ne de haluk ulusoya yarıyor :rolleyes: neyse hadi bakalım hayırlısı..

1967_Dernek_Murat
17.01.2006, 16:03

HAKLISIN ABI AYNEN SANA KATILIYORUM

garibo58
17.01.2006, 20:31
Sana katılıyorum gardaş.bencede haluk ulusoy olmalı.

FATIMA
17.01.2006, 20:31
bu anketten mehmet ali yılmazın çıkarılması gerekmiyor mu??bildiğim kadarıyla o çekildi...hoş zaten çekilmese ne olacaktıki...bu oylamanın sonucu %100 ulusoy gibi gözüküyor..

Arif Coşkun
17.01.2006, 20:36
En iyisi bencede Haluk Ulusoy, yargı şimdiye kadar neredeymişte yenimi aklına gelmiş. Hem bir insan hakkında dava açılması dava sonuçlanmadan o kişinin suçlu gösterilmesi hukuk'a aykırıdır.Hem sonra Ulusoy,yargılandığımda suçlu bulunursam ertesi gün istifamı veririm diye açıklaması var.Oy kullanacaklar umarım vicdani kararını verir siyasi bir oyuna kurban olmazlar.
saygılar

drummer
17.01.2006, 20:41
haluk ulusoyun seçileceği garanti gibi ama hükümet ne hikmetse adamla uğraşıyor.
yok dosya bilmem ne şimdiye kadar neredeydiniz.
seçim yaklaştı başladır entrikalara.
bu hükümetten korkulur valla.
adamlarda her türlü entrika var.
spora siyaseti her şekilde alet ediyorlar.
bunlar karıştıysa sonuç çok farklı olabilir.
benim gönlümden geçen ulusoy.

KoraySancar
17.01.2006, 20:49
Vallahi bugünkü haberlere göre,birçok takım yavaş yavaş tercihlerini ortaya koymaya başladı,ve bu tercihler doğrultusunda Ayhan BERMEK'in bir adım öne çıktığı söylenebilir.Rengini belli eden takımlardan en çok ilgimi çeken Kayseri tamları oldu:İkisi birden Ayhan BERMEK diyor.Tanıdığım kadarıyla Kayserililer siyasette olduğu gibi sporda da yaş tahtaya basmazlar,iktidara kimi yakın görüyorlarsa onu desteklerler,sonra da iktidara getirdikleri onları.Onların politikasını takip etmek,bizim de menfaatimize olabilir.
Biraz kaypaklığı çağrıştırsa da bu devrin slogani:"GELEN AĞAM,GİDEN PAŞAM!!!

gercek58li
17.01.2006, 21:15
NE KADAR ULUSOY HAK EDIYOR OLSA DA ONA BIRAKACAK GIBI GÖRÜNMÜYORLAR
AYHAN BERMEK GELECEK GIBI!

alimuharrem58
17.01.2006, 22:15
OYLAMADAN HER AN SÜPRİZ BİR İSİM BİLE CIKABİLİR

CAGLAYAN
19.01.2006, 15:01
Bugün yapilan TÜrkiye Futbol Federasyon´unu Baskani Secimlerinde 7 oy farkiyla Haluk Ulusoy oldu

Oysayimlari

Ayhan Bermek:102
Haluk Ulusoy :109