Orijinalini görmek için tıklayınız : Olimpiyat'a gidecek olanların güzergahları


KoraySancar
04.08.2005, 17:14
Arkadaşlar dikkatimi çekti özellikle İstanbul'un belli muhitlerinden(örneğin Mecidiyeköy) Olimpiyat Stadı'na doğrudan araç olmadığından,bazı arkadaşlar oraya nasıl gideceklerini bilemiyorlar.Bu konuda yol gösterebilecek olan ya da o güzergahlardan kendi arabasıyla boş olarak geçip bu arkadaşlarımızı da alabilecek olanlar varsa bu topic'te irtibat halinde olurlarsa daha fazla Yiğido Olimpiyat'a akacaktır.Gün destek günü,gün birlik günü!

serhankaburcuk
04.08.2005, 17:58
Bence Topkapı(Cevizlibağ) ve Mecidiyeköy güzergahlarında toplanılıp gidilebilir...

KoraySancar
04.08.2005, 18:06
Serhat reis'ten başka kimsenin dikkatini çekmedi mi bu topic?Maçtan sonra inşaallah birilerinin" araç bulamadığım için gidemedim" yakınmalarını duymayız.

serhankaburcuk
04.08.2005, 18:11
Serhat reis'ten başka kimsenin dikkatini çekmedi mi bu topic?Maçtan sonra inşaallah birilerinin" araç bulamadığım için gidemedim" yakınmalarını duymayız.


Aksaray ve Taksimdende olabilir...Esenlerden Olimpiyat stadına devamlı otobüs var...

GuNaY
04.08.2005, 22:52
en iyisi m.koyden olabilir... ayrıca b.sehirin ve istocun oralardan olabilir... cunki stada oradan gidilecegi icin elbet bos gecen olacaktır!!!