Orijinalini görmek için tıklayınız : NEDEN MALTEPE STADI?

SivasSpor.Com
31.01.2006, 17:12
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, hafta sonunda Maltepe Stadyumunda yapılacak olan Sivasspor-Samsunspor maçıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Otyakmaz yaptığı açıklamasında “ Sevgili Yiğidolar, bilindiği üzere Konyaspor karşılaşmasında almış olduğumuz saha kapama cezası, Samsunspor karşılaşmasında uygulanacaktır.
Bu karşılaşmayı Samsunsporla anlaşarak İstanbulda oynamak konusunda mutabık kaldık. Fakat, Büyük takımların hava şartlarından dolayı, saha zeminlerinde bozulma korkusu, stadlarını bize tahsis etme imkanı vermedi.

Bu sebeple, Olimpiyat stadından başka UEFA kriterlerine uygun, başka bir stad olmadığı için, Federasyon tarafından Bursa veya İzmir stadları tarafımıza tavsiye edildi.
Maçın İstanbulda oynanmasını bekleyen İstanbuldaki taraftarlarımızın hayal kırıklığına uğramamaları için, yeni yapılan 6.000 kişilik, Maltepe stadının uygun olacağı kanati oluştu.
Netice de dört tarafı kapalı Atletizm pisti olmayanBir stadın, seyirci baskısı oluşturacağıda düşünülerek, maçın Maltepe stadında oynanması, alternatiflerin içinde en iyi seçenek olarak gözükmektedir. Bu tercihte, Cumhuriyet kupası ve Olimpiyat stadında oynamış olduğumuz karşılaşmalardaki seyirci ilgisizliği de etken olmuştur.Olimpiyat Stadyumunda kirasının gözöne alınması gerekir.

Bu nedenle tüm taraftarlarımızı hafta sonunda Pazar günü saat 14.00’de Maltepe Stadyumuna bekliyoruz “dedi.

Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz Maltepe Stadyumunda kale arkalarının 10 milyon, maraton tiribünde ise 20 milyon liradan bilet satılacağını da sözlerine ekledi.

Başkan Mecnun Otyakmaz, Federasyonun saha değişikliği ile ilgili açıklama yapmadığını da sözlerine ekleyerek, " Maltepe Stadyumunda oynayacağız. Federasyon halen bir karar veremedi.
Bizde Maltepe Stadyumuna göre hazırlandık " dedi.

yerliturkuaz
31.01.2006, 17:16
iyi guzelde stadin kapasitesi cok dusuk

burak_baykal
31.01.2006, 17:24
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, hafta sonunda Maltepe Stadyumunda yapılacak olan Sivasspor-Samsunspor maçıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Otyakmaz yaptığı açıklamasında “ Sevgili Yiğidolar, bilindiği üzere Konyaspor karşılaşmasında almış olduğumuz saha kapama cezası, Samsunspor karşılaşmasında uygulanacaktır.
Bu karşılaşmayı Samsunsporla anlaşarak İstanbulda oynamak konusunda mutabık kaldık. Fakat, Büyük takımların hava şartlarından dolayı, saha zeminlerinde bozulma korkusu, stadlarını bize tahsis etme imkanı vermedi.

Bu sebeple, Olimpiyat stadından başka UEFA kriterlerine uygun, başka bir stad olmadığı için, Federasyon tarafından Bursa veya İzmir stadları tarafımıza tavsiye edildi.
Maçın İstanbulda oynanmasını bekleyen İstanbuldaki taraftarlarımızın hayal kırıklığına uğramamaları için, yeni yapılan 6.000 kişilik, Maltepe stadının uygun olacağı kanati oluştu.
Netice de dört tarafı kapalı Atletizm pisti olmayanBir stadın, seyirci baskısı oluşturacağıda düşünülerek, maçın Maltepe stadında oynanması, alternatiflerin içinde en iyi seçenek olarak gözükmektedir. Bu tercihte, Cumhuriyet kupası ve Olimpiyat stadında oynamış olduğumuz karşılaşmalardaki seyirci ilgisizliği de etken olmuştur.Olimpiyat Stadyumunda kirasının gözöne alınması gerekir.

Bu nedenle tüm taraftarlarımızı hafta sonunda Pazar günü saat 14.00’de Maltepe Stadyumuna bekliyoruz “dedi.

Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz Maltepe Stadyumunda kale arkalarının 10 milyon, maraton tiribünde ise 20 milyon liradan bilet satılacağını da sözlerine ekledi.

Başkan Mecnun Otyakmaz, Federasyonun saha değişikliği ile ilgili açıklama yapmadığını da sözlerine ekleyerek, " Maltepe Stadyumunda oynayacağız. Federasyon halen bir karar veremedi.

başkanımız açıkladı bizler taraftar olarakda sivassporu desteklemeye geleceğiz.tüm sivaslıları sivasspor maçına bekleriz...................... ...

fatih_5834
31.01.2006, 17:26
tamam olur olurda amator takımın stadıda verılmezkı canım !!resmen dalgaya alıyorlar!!!!!!!!

twity_58
31.01.2006, 17:35
sacmalıktan baska bişey degıl :confused: !!!!

Etem-Murat
31.01.2006, 17:40
HAYIRLISI OLSUN YİĞİDOLAR HER TARAFA GİDER SORUN DEĞİL HAKKIMIZDA NE HAYIRLI İSE ALLAH ONU VERSİN

ulaşlı yiğido58
31.01.2006, 17:51
ALLAH KAHRETSİN BUNLAR SİVASSPOR HALKI YÜZÜNDEN NE GÜZEL OLİMPİYAT STADINA 10BİN KİŞİ GELİYOR ŞİMDİDE MALTEPE OYNAYACAKLAR
ORAYA SEYİRCİ GELMEZ ÇOK ZOR HEMDE ÇOK PAHALI ONUN YERİNE ZEYTİNBURNU STADI OLSA DAHA İYİ OLURDU ORASI 15BİN KAPASİTELİ

ulaşlı yiğido58
31.01.2006, 17:52
SİVASSPOR HALKI FUTBOLDAN ANLAMIYOR STADLAR DOLMUYOR ONUN İÇİN MALTEPE STADI GİBİ YERLERE MAÇ VERİYORLAR BUDA SİVAS HALKININ PASİFLİĞİ

redwhite
31.01.2006, 17:57
BİZİM İÇİN FARKETMEZ BİZ SİVASSPORUZ BİZ ONURLU MÜCADELEMİZİ HER YERDE YAPARIZ ASLA DEĞİL SONUNDA ÖLÜM OLSA YİNEDE YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN

1967_DERNEK_MUSTAFA
31.01.2006, 18:14
maltepe stadının olacağı olmayacağı bu gün belli olacak çünkü başkanımız sonkez fenerbahçe kulup başkanı azizyıldırım ile görüşecek olursa rüştüsaracoğlunda oynayacağız

şimdi gelelim neden maltepe stadı istanbuk kuluplerinin statlarını vermemelerinden kaynaklanıyor kış şartlarından dolayı zemin bozulur diye

DJMuRaT
31.01.2006, 18:15
Başkanımız gerekeni söylemiş....6 bin kişilikse stadı doldururuz...

acakislalimahoni
31.01.2006, 18:18
OLİMPİYATTA OLMALIY DI CÜN KÜ MAÇ PAZAR GÜNÜ VE EN AZ 30.000 BASAR DI BUNLAR NE YAPIYOR 6000 KİŞİLİK STAD KİMRE YETER BEN MACA FALAN GİTMİYOM ARKADAS AYDA YILDA 1 İSTANBULA GELMİŞ TAKIM OLANLARA BAK SEYİRCİ İLGİSİZ FALAN DEĞİL BAK BAKALIM PAZAR GÜNÜ OLİMPİYATA AL 10 MİLYONDAN BİLET SAT O ZAMAN KAÇ KİŞİ GELİYOR HİKAYE BUNLAR AMAÇ TARAFTARI KÜSTÜRMEK BEN DE KÜSTÜM ARKADAŞ BUNDAN SONRA SİVASPOR COM DAN TAKİP BAŞKA ÇALIŞMAZ GÖNLÜMÜZ SİVASSPORLA ANCAK BÖYLE KARARLAR ALINIRSA SAMSUN BİZE 5 ATAR EMİN OLUN 23 NİSAN COCUK BAYRAMINDA İNÖNÜ STADINDA BESİKTAŞ MACINA GİDERİZ ARTIK ORDA DA CARSI GURUBU BİZİ SUSUTURUR ARTIK N APALAIM KADER DE VARSA ÜZÜLMEK Bİ ZDE SİVCASSPORUMUZU İZLEYECEĞİZ DİYE GECE YARILARI MARATN BEKLERİZ 3 DK YAYINLASINLAR DİYE NTV DE BARCELONA MACLARINI İZLEYECEĞİM ARTIK LALİGA LI YIZ YANİ

alimuharrem58
31.01.2006, 18:21
bence baska bır stat olmalı maltepe stadı cok kucuk

erhan5834
31.01.2006, 18:22

olmaz ya kapasite falan yok o statda neden orası anlamış değilim ama en son tercih olsa iyi olurdu biz sığmayız oraya yaaa :(

sinan58_34
31.01.2006, 18:31
BU SAATTEN SONRA SOYLENECEK FAZLA BISEY YOK HAYIRLISI OLSUN

Kaptan-58
31.01.2006, 18:31
ya iyi hoşta biz olimpiyatta 35 kişiyi toplamış ali samiyeni full doldurmuşuz bir takımız.. 6.000 kişi bize yeter mi... lütfen biraz mantıklı olalım yaaa... bence çok saçma.. helede şu durumda istanbulda ki tüm yiğidolar bu maça gitmek iseyecek Allah korusun izdiham bile çıkabilir...

Kaptan-58
31.01.2006, 18:33
ya iyi hoşta biz olimpiyatta 35 kişiyi toplamış ali samiyeni full doldurmuşuz bir takımız.. 6.000 kişi bize yeter mi... lütfen biraz mantıklı olalım yaaa... bence çok saçma.. helede şu durumda istanbulda ki tüm yiğidolar bu maça gitmek iseyecek Allah korusun izdiham bile çıkabilir...

bu arada yanlış yazmışım 35 kişi değiil.. 35.000 kişi olacaktıı :D

58 memo
31.01.2006, 20:47

SANKİ ŞAKA GİBİ RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM
YÖNETİM TARAFTARA GÜVENEMİYOR BENCE O YÜZDEN UFAK BİR STADA ALINDI MAÇ
HALBUKİ MAÇ PAZAR GÜNÜ VE GÜNDÜZ SAATİNDEYDİ
BENCE İLGİ ÇOK OLURDU
15 BİN KİŞİLİK GÜNGÖREN VE ZEYTİNBURNU STADLARI BU HAFTA BOŞDU
ORALARDA DA OYNANABİLİRDİ MAÇIMIZ
YİNEDE FEDERASYONDAN GELECEK HABERİ BEKLEYELİM...

agca58
31.01.2006, 23:18
valla çayırda oynansın daha iyi..hem 6000 kapasiteli stad uefa kriterlerina nasıl uyuyor anlamış değilim..bu federasyon sıkmaya başladı haaa..

agca58
31.01.2006, 23:19
SANKİ ŞAKA GİBİ RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM
YÖNETİM TARAFTARA GÜVENEMİYOR BENCE O YÜZDEN UFAK BİR STADA ALINDI MAÇ
HALBUKİ MAÇ PAZAR GÜNÜ VE GÜNDÜZ SAATİNDEYDİ
BENCE İLGİ ÇOK OLURDU
15 BİN KİŞİLİK GÜNGÖREN VE ZEYTİNBURNU STADLARI BU HAFTA BOŞDU
ORALARDA DA OYNANABİLİRDİ MAÇIMIZ
YİNEDE FEDERASYONDAN GELECEK HABERİ BEKLEYELİM...
kanki sana katılıyorum..çünkü cumhuriyet kupasını örnek vermiş başkan..o yüzden senin dediğin % de 100 haklı..Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1

serhankaburcuk
31.01.2006, 23:23
Evet bu havada bu şartlarda kimse stadını bize tahsis etmez.İnşallah başkanımızında düşündüğü gibi rakibe seyirci baskısı yaprak bu maçı alırız...Tribünlerin kapalı olması bizim için avantaj....

orkun85
01.02.2006, 01:34
Samsunsporun sitesinde macin alisamiyende oynanacagı ve bu konuda 2 klubun anlaştıgı yazıyor...ben bişey anlamadım stad konusunda:)

1967_DERNEK_TUĞRUL
01.02.2006, 02:29
Evet bu havada bu şartlarda kimse stadını bize tahsis etmez.İnşallah başkanımızında düşündüğü gibi rakibe seyirci baskısı yaprak bu maçı alırız...Tribünlerin kapalı olması bizim için avantaj....

REİSS ALLAH'TAN HAYIRLISI NERDE OYNANIRSA OYNANSIN DA 2 HAFTADIR MACSIZLIGIM TUTTU...!!!!

shadow3458
01.02.2006, 11:04
MAÇ YOZGATTA MİLLİYET GAZETESİNDE YAZIYOR.OLSAYDIDA KEŞKE MALTEPEDE OLSAYDI.

twity_58
01.02.2006, 16:56
valal neden maltepe diyemıoruz cunku SHADOW abinin de dedıgı gibi mac yozgatta :Dn

1967_DERNEK_10UR
01.02.2006, 18:39
3 BÜYÜKLER DE HAKLI ZEMİN BOZULUR KORKUSUNDAN ADAMLAR STADLARINI SKLIYOR.BAŞKANIMIZN KONUŞMALARINA BAKARSAK MALTEPE STADI İYİ BİR SEÇİM.KOŞU PİSTİ YOK SAHAYA TRİBÜNLER DAHA YAKIN VE MÜTHİŞ BİR BASKI OLUR..

DJMuRaT
01.02.2006, 18:56
3 BÜYÜKLER DE HAKLI ZEMİN BOZULUR KORKUSUNDAN ADAMLAR STADLARINI SKLIYOR.BAŞKANIMIZN KONUŞMALARINA BAKARSAK MALTEPE STADI İYİ BİR SEÇİM.KOŞU PİSTİ YOK SAHAYA TRİBÜNLER DAHA YAKIN VE MÜTHİŞ BİR BASKI OLUR..

Artık böyle bişeye gerek yok...Maç Yozgatta...

serhankaburcuk
01.02.2006, 20:03
Artık böyle bişeye gerek yok...Maç Yozgatta...

Evet maç Yozgatta bu haber çok güzel...