Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTANBUL'DA HAYAL KIRIKLIĞI
SivasSpor.Com 01.02.2006, 21:19 Sivasspor - Samsunspor maçının Yozgat’a alınması nedeniyle İstanbul’da bulunan Yiğidolar hayal kırıklığına uğradı.
Samsunspor maçının İstanbul’da oynanacak olması nedeniyle büyük bir sevinç içerisine giren İstanbul’daki Sivassporlu taraftarlar, Federasyondan gelen haberle hayal kırıklığı yaşadı. Bu maç için organizeler yapan Yiğidolar, Sivasspor Yönetiminden Maltepe Stadyumunda oynanacak olan maçın daha büyük bir stadyuma alınması için istekte bulunmuştu. Sivasspor Yönetimi de sürekli stadyum için yeni görüşmeler yaparken olumlu sonuç alamadı. Maçın Maltepe Stadyumunda oynanacak olması nedeniyle üzüntü içerisine giren Sivassporlu taraftarlar, Federasyonun maçı Yozgat’a almasıyla tam anlamıyla yıkıldı.
BROTHERS58 01.02.2006, 21:23 İSTANBULLU YİĞİDOLAR HAYIRLISI OLSUN BE,ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN,1967'YE DESTEK OLALIM YOZGATTA YANLIZ KALMAZLAR İNŞALLAH!
serhankaburcuk 01.02.2006, 21:26 O kadar üzülmesinler yawww...İnşallah iki kez daha bu sezon Sivasspor istanbula gelecek yani...
cebrail_58 01.02.2006, 21:59 DOGRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSE ÇOKK ÖZÜLDÜK AMA YENELİM DE GERİSİ ÖNEMLİ DİYİL SARHAN ABİ BİZ GELMİYOZ MA SİZ VARSINIZ YA GÖZÜMÜZ ARKADA KALMAZ cebrail.58@hotmail.com
Etem-Murat 01.02.2006, 22:10 size gine gelecek ya biz napalım bizim oraya hiç gelmiyor
önemli olan 3 puan neresi olursa olsun hiç önemli değil yeterki 3 puan alsın
ASLINA BAKARSANIZ BENDE UZULDUM İSTAMBUL BANA YAKINDI.AMA OLSUN YOZGAT SİVADAKI TARAFTAR ACISIN DAHDA İYİ OLDU. YOZGAT HALKININDA SİVSASPORA DESTEKLERINI ESIRGEMEZLER İNŞALLAH
1967_DERNEK_TUĞRUL 01.02.2006, 22:41 ASLINA BAKARSANIZ BENDE UZULDUM İSTAMBUL BANA YAKINDI.AMA OLSUN YOZGAT SİVADAKI TARAFTAR ACISIN DAHDA İYİ OLDU. YOZGAT HALKININDA SİVSASPORA DESTEKLERINI ESIRGEMEZLER İNŞALLAH
İNSALLAH BASKA MACLARDAAAA SİVASSPOR SİZLERLEDE OLURR.......!!!!;)
Bence Sivasa yakın bi yerde oynanması Sivastan maça gidenler için çok iyi oldu...İstanbul gibi uzak bi yer hem maddi hemde manevi olarak çok zor...İstanbuldaki Yiğidolarda Yozgata organize yapabilir..Yeter ki bir araya gelinsin...
1967_DERNEK_MUSTAFA 01.02.2006, 23:04 bizde istanbuldaki yaşayan yiğidolar kadar üzgünüz tüm hazırlıklarını yapmışlardı yanlız sivastakiler adına bizde yozgata alınmasınada bir nevi çok sevindik neden derseniz biz dernek olarak istanbula gitmemiz baya külfetli olacaktı tutacağımız otobüz maddi açıdan tam 2 milyar istiyordu ama yozgatta olunca bu fiyat bayağı aşağı düştü tek yenelimde nerde olursa olsun diyorum yenersek eğer bu galibiyeti istanbuldaki yiğidolara armağan ediyorum saygılarımla
1967_DERNEK_10UR 01.02.2006, 23:06 ŞAHSEN BEN ÇOK SEVİNDİM MAÇIN YOZGATTA OLMASINA...
Sivasspor.com1 sağlık olsun yine gidecek yiğido istanbula..Sivasspor.com1
Sivasspor.com1 sağlık olsun yine gidecek yiğido istanbula..Sivasspor.com1
He Walla İstanbul kaçmıyo ya....Ama bence böyle daha iyi oldu....
CÜSSKB-Aynur 02.02.2006, 08:38 İstanbul takımlarıyla oynayacağımız maçlarda, Sivassporu layıkıyla desteklesinler yeter.
Bence cok kotu oldu istanbulda cok fazla yigido vardi
Ronaldinho 02.02.2006, 09:14 MAÇ İSTANBUL DA OLSA BEN GİDECEKTİM...KESKE İSTANBULDA OLSAYDI...:rolleyes:
Etem-Murat 02.02.2006, 09:29 ŞAHSEN BEN ÇOK SEVİNDİM MAÇIN YOZGATTA OLMASINA...
niye onur istanbulda oynasa olmazdı demi izmir olsa neyse demi
hiç olmazsa izmirlilerde görürdü yiğidoları demi
TABİKİ HAYAL KIRIKLIĞI OLDU
ATKI VE BAYRAĞIMIZI MAÇA HAZIRLARKEN
MAÇ BİR ANDA YOZGAT A ALINDI
EVET SİVASSPOR FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN İSTANBUL A GELECEK AMA BÜYÜK TAKIMLAR BİZE SINIRLI BİLET VERİYORLAR
700-800 KİŞİLİK VERDİKLERİ BİLET KİMİN İŞİNE YARAYACAK Kİ???:rolleyes: :rolleyes:
1967_DERNEK_10UR 02.02.2006, 10:30 niye onur istanbulda oynasa olmazdı demi izmir olsa neyse demi
hiç olmazsa izmirlilerde görürdü yiğidoları demi
walla ethem abı bizim için farketmez nerde olsa izleriz bize her yol asfalt ama malum istanbula maça gelmek çok külfetli kimse para koymuyor cebimize tersoyuz..yozgat bize daha yakın..istanbula 1 otobüsle gelene kadar yozgata 2 otobüsle giderizz..
burak_baykal 02.02.2006, 11:53 Sivasspor - Samsunspor maçının Yozgat’a alınması nedeniyle İstanbul’da bulunan Yiğidolar hayal kırıklığına uğradı.
Samsunspor maçının İstanbul’da oynanacak olması nedeniyle büyük bir sevinç içerisine giren İstanbul’daki Sivassporlu taraftarlar, Federasyondan gelen haberle hayal kırıklığı yaşadı. Bu maç için organizeler yapan Yiğidolar, Sivasspor Yönetiminden Maltepe Stadyumunda oynanacak olan maçın daha büyük bir stadyuma alınması için istekte bulunmuştu. Sivasspor Yönetimi de sürekli stadyum için yeni görüşmeler yaparken olumlu sonuç alamadı. Maçın Maltepe Stadyumunda oynanacak olması nedeniyle üzüntü içerisine giren Sivassporlu taraftarlar, Federasyonun maçı Yozgat’a almasıyla tam anlamıyla yıkıldı.
keşke burada olsaydı iyi olurdu.çünkü hem futbolcularımız özledik,hem de galibyeti özledik amacımız galibiyeti oyuncularımızla birlikte galibiyeti kutlamaktı ama olmadı nasip buymuş.inşallah yozgatta sivasspor galibiyetle ayrılacaktır.yiğidolar sivasspora başarılar dilerim.......................
1967_CLUB_HÜSEYİN 02.02.2006, 11:58 [goute]istanbuldaki taraftarlarımız üzülmesin bizde üzüldük ama ne yapalım kısmet değilmiş tff,nin vermiş olduğu kararı değiştirmeye gücümüz yetmez ama biz yozgatta 1967 genc taraftar derneği olarak sizin yokluğunuzu belli etmiyeceğiz inşallah...Sivasspor nerede olursa olsun biz taraftar derniği olarak her zamanki olduğu gibi daima arkasındayız.![QUOTE]
erhan5834 02.02.2006, 12:00 Sivasspor - Samsunspor maçının Yozgat’a alınması nedeniyle İstanbul’da bulunan Yiğidolar hayal kırıklığına uğradı.
sivassporun istanbulda oynamasını isteyenlerin başında ben geliyodum ama en çok üzülende ben oldum allah kahretsin yaa :(
sivaslıavukat 02.02.2006, 14:04 Maltepe stadında olmasındansa Yozgatta olması tercihimdir
burak_baykal 02.02.2006, 14:17 [QUOTE=1967_dernek_erhan][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]sivassporun istanbulda oynamasını isteyenlerin başında ben geliyodum ama en çok üzülende ben oldum allah kahretsin yaa :(
olsun erhan gardaş nasip buymuş ama bizim adımıza 67 taraftarlar derneği temsil edecektir.ayrıca sivassporu destekleme kararı alan yozgatspor taraftarlarıda var samsunun helvasını yiğeceğiz :)
yusuf_07 02.02.2006, 14:20 HAYIRLISI BUYMUŞ DEMEKKİ NEYSE DAHA SİVAS IN İST DE 2 MAÇI VAR..
yerliturkuaz 02.02.2006, 15:49 bidahaki maca kismet insallah kismet degilmis
alimuharrem58 02.02.2006, 18:42 WALLAHA COK UZULDUM MACA HAZIRLANMISTIM
ulaşlı yiğido58 02.02.2006, 18:53 yozgatta ki yiğidolar yalnız bırakmazlar biz istan
buldan destek veririz
sinan58_34 02.02.2006, 19:09 İSTANBULDA DIYE KENDIMIZI PLANLAMISTIK O GUNE DAIR BUTUN PLANLARIMIZI ERTELEMISTIK AMA OLMADI DEMEKKI KISMET DEGILMIS BIZIM BURDA OLMADI AMA SIVASIMNIZA YAKIN BI YERDE OLACAK BU SEVINDIRICI
SEMİH-58 02.02.2006, 20:13 istanbuldakilerde buldu bunuyor
kardeşim her maç orda her maç orda biraz anadoluda olsun ki bizde gidek
Arif Coşkun 02.02.2006, 20:15 WALLAHA COK UZULDUM MACA HAZIRLANMISTIM
Bizde öyle ama ne yazıkki umduğumuz gibi olmadı:)
SEMİH-58 02.02.2006, 20:19 üzülmeyin abim üzülmeyinnnnnnnn
HakkıTİMUÇİN 02.02.2006, 21:12 tek tesellimiz..Sivasa yakın olması
twity_58 03.02.2006, 11:00 O kadar üzülmesinler yawww...İnşallah iki kez daha bu sezon Sivasspor istanbula gelecek yani...
evet yaa arkadaslar bu kadar duygusal olmayın..!! :)
|