Orijinalini görmek için tıklayınız : YOZGAT YİĞİDOYU SEVİNDİRDİ
SivasSpor.Com 01.02.2006, 20:21 Sivasspor-Samsun spor maçının Yozgat’a alınması en çok ilimizdeki Yiğidolara yaradı.
Yiğidolar, Futbol Federasyonu tarafından verilen karar nedeniyle bir hayli mutlu. Konyaspor maçının sonrasında çıkan olaylar nedeniyle, Futbol Federas-yonu tarafından Sivasspor’un sahası bir maç kapatıldı. İstanbul’da oynanması beklenen Sivasspor-Samsun maçı yine Futbol Federasyonu tarafından Yozgat’a alındı. Bu durum yaklaşık üç aydır takımlarından uzak kalan ilimizdeki Yiğidolara yaradı. Samsun maçının Yozgat’a alınması nedeniyle bir hayli sevinen Yiğidolar, Yozgat ’a çıkartma yapmak için kendi arasında organize başlattı.
Arkadaslar yozgatsporun www.yozgatspor.net adresinde forum sayfasında tum taraftarlar samsun maçında sivassporu destekleme kararı almış bizde sivaslılar olarak onların forumuna tesekkur mesajları yazalım..
BROTHERS58 01.02.2006, 20:32 YOZGAT SİVASTAKİ YİĞİDOYU SEVİNDİRDİ DİLERİZ SİVASTA YOZGATLILARI 3 PUANLA VE GOLLERLE SEVİNDİRİR!
serhankaburcuk 01.02.2006, 20:34 Evet inşallah Yozgata çıkarma yapacağız...Yozgatlı arkadaslarda bizi destekleyeceklermiş...Çok iyi bir tribün yapıp Yozgattan 3 puanla döneceğiz....
CAGLAYAN 01.02.2006, 20:40 Sivasspor-Samsun spor maçının Yozgat’a alınması en çok ilimizdeki Yiğidolara yaradı.
Yiğidolar, Futbol Federasyonu tarafından verilen karar nedeniyle bir hayli mutlu. Konyaspor maçının sonrasında çıkan olaylar nedeniyle, Futbol Federas-yonu tarafından Sivasspor’un sahası bir maç kapatıldı. İstanbul’da oynanması beklenen Sivasspor-Samsun maçı yine Futbol Federasyonu tarafından Yozgat’a alındı. Bu durum yaklaşık üç aydır takımlarından uzak kalan ilimizdeki Yiğidolara yaradı. Samsun maçının Yozgat’a alınması nedeniyle bir hayli sevinen Yiğidolar, Yozgat ’a çıkartma yapmak için kendi arasında organize başlattı.
yys
arkadaşlar sivassporun cezası nedeniyle sivassporun maçı yozgatta oynanacak SAMSUNA sakın destek vermeyin onların bize neler yaptığını biliyorsunuz sivası destekleyelim
FeArLeSs1959
ARKADASLAR CADDE GRUBU OLARAK SİVASIN YANINDAYIZ BURASI YOZGAT BURDAN CIKIS YOK SAMSUNLULAR SIZ BITTINIZ GOCLAR YARIM KALAN HESABI GORECEGIZ CADDE BURAADA ŞİRİNLER NEREDE
Yozgat sitesinden alinti
eeee bizede bu siteye girip TESEKKÜR ETMEMIZ YAKISIR
http://forum.yozgatspor.net/index.php?topic=250.0
haklısın tum yıgıdolar yozgatsporun sıtesıne gırıpp tesekkur edelım.
http://forum.yozgatspor.net
serhankaburcuk 01.02.2006, 21:02 Tesekkürler YOZGAT.....
1967_DERNEK_TUĞRUL 01.02.2006, 21:06 Yozgat sitesinden alinti
eeee bizede bu siteye girip TESEKKÜR ETMEMIZ YAKISIR
http://forum.yozgatspor.net/index.php?topic=250.0
YOZGATLI ARKADASLAR TESEKKUR EDİYORUZZ...!!!!!!
TEŞEKKURLER YOZGAT . VERMİŞ OLDUGUNUZ DESTEKLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER SAG OLUN VAR OLUN. SİZLERİ SEVİYORUZ
Arif Coşkun 01.02.2006, 21:08 En yakın komşumuz olarak bizleri desteklemeleri sevindirdi bizleri,teşekkür ederiz.
Etem-Murat 01.02.2006, 21:11 haklısın tum yıgıdolar yozgatsporun sıtesıne gırıpp tesekkur edelım.
merak etme canım o nu yaptık onlarda bizim kardeşimiz
1967_DERNEK_10UR 01.02.2006, 22:13 sivasspor'u yozgatta yalnız bırakmayacaz..inşallah 3 puan alacaz...
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ...
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ....
İNŞALLAH ÇIKARMA YAPARIZ YİNE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAYIZ..YOZGATLI HEMŞOLARR HADİ DESTEK SIRASI SİZDE..
http://forum.yozgatspor.net/index.php?topic=250.0 BURAYA GİREREK YOZGATLI ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR İLETEBİLİRSİNİZ..
YOZGAT'LI KARDEŞLERİMİZİN,
BU KADİRŞİNAS, MİSAFİRPERVER, DOSTÇA,...
YAKLAŞIMLARINI, DUYGU YÜKLÜ GÖZLERLE VE
GURURLA OKUDUM...
İNANIN BU İFADELER; KLAVYENİN TUŞLARINDAN
DEĞİL; YÜREĞİMİN DERİNLİKLERİNDEN GELİYOR...
İSTANBUL'DAN SİVAS'IMIZA GİDERKEN, YOZGAT'A
GELDİĞİMİZDE, ''HAH İŞTE MEMLEKETİMİZE GELDİK''
DİYORUM HEP...
ÇÜNKÜ; YOZGAT, BURAM BURAM ANADOLU KOKUYOR.
YOZGAT, TÜRKÜ KOKUYOR... YOZGAT, SİVAS KOKUYOR...!!!
İSTANBUL'A DÖNÜŞTE İSE; YOZGAT SINIRINI GEÇTİKTEN
SONRA DA : ''MEMLEKETTEN ÇIKTIK ARTIK'' DİYORUM...
KÜLTÜR BİRLİĞİ, KADER BİRLİĞİ, ÇİLE BİRLİĞİ, GARDAŞ
BİRLİĞİ, TARİH BİRLİĞİ,... VS. BU BİRLİKTELİKLERİ,
YOZGAT İLE SİVAS EN ZİRVEDE YAŞAMIŞLARDIR HEP...!!!
TARİH BOYUNCA, BU GÜZELLİKLERİ YAŞAYAN VE YAŞATAN
BU İKİ GÜZİDE İLİMİZİN YİĞİT İNSANLARINI, YÜREKTEN
ALKIŞLIYOR VE ÖNÜMÜ İLİKLEYEREK SAYGIYLA SELAMLIYORUM...
BU GÜZELLİKLERİN 5 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ DE YAŞAYACAĞINA
VE YAŞATILACAĞINA GÖNÜLDEN İNANIYOR VE HEPİNİZİ
ALLAH'A EMANET EDİYORUM...
SELAM OLSUN...
O DİYARIN VEFAKAR, CEFAKAR, YİĞİT İNSANLARINA...
1967_CLUB_ÖZGÜR 02.02.2006, 00:24 BU DEPLASMAN SÜPPEERRR OLACAK (İNŞALLA)
YOZGAT TARAFTARINA TEŞEKKÜR EDERİZZZZZZZ
Evet inşallah Yozgata çıkarma yapacağız...Yozgatlı arkadaslarda bizi destekleyeceklermiş...Çok iyi bir tribün yapıp Yozgattan 3 puanla döneceğiz....
insallah,bende onlarin sitesine gidip tesekkur ettim orda bakarsaniz benim kullanici adim YiGiDo
Etem-Murat 02.02.2006, 08:32 SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ...
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ....
tabi canım desdekliyorum herkez biz kalırız sel gider kum kalır gardaş
Bende tesekkur ettım sagolsunlar Anadolu butunluğu bu iştee Yozgatspor'a tesekkur etmek boyun borcumuzdur.
NAUGHTYBOY58 02.02.2006, 12:46 evet çok iyi olmuş taraftar acısından
sıkıntı yaşamayız ben gelemiyorum ama olsun
burak_baykal 02.02.2006, 13:00 [QUOTE=Etem-Murat]merak etme canım o nu yaptık onlarda bizim kardeşimiz
evet ethem abi taraftarlarımızda hazır sırada samsunu devirmek var inşallah onuda taraftarların desteğiyle halledeceğiz.................. ..............
gercek58li 02.02.2006, 14:04 YIGIDOLAR INSALLAH YOZGATLILARINDA DESTEGIYLE COK IYI DESTEK VERECEKLERDIR SIVASSPORUMUZA!
HAYDI YIGIDOLAR YALNIZ BIRAKMAYIN!!!
Sivasspor.com1
yerliturkuaz 02.02.2006, 14:18 saolun yozgat taraftari sizinde desteginizle samsunu evlerine bos gonderecegiz. haydin sivastaki hemseriler maca takimimizin bize ihtiyaci var.
1967_DERNEK_NAİL 02.02.2006, 14:57 bende yozgattayım inşallah
rallicifurkan 02.02.2006, 17:47 arkadaşlar yozgat bize çok yakın onun için bu maça herkes davetlidir
catli_58 02.02.2006, 18:25 Yozgat'lılara buradan sevgiler
SEMİH-58 02.02.2006, 19:05 saol yozgaaaaaaaaat........
twity_58 03.02.2006, 10:08 cok hoslar yaw .. Tesekkurler yozgat...
ayrıca macın yozgata alınması sivastakı taraftarlarımız için süper olduu..;)
yasin_kangal 04.02.2006, 12:35 yakın komşumuz bizi desteklemelerine sevindimm insallah bizi aratmazlar ki güveniyorummm
burak_baykal 04.02.2006, 13:11 [QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor-Samsun spor maçının Yozgat’a alınması en çok ilimizdeki Yiğidolara yaradı.
sivasa 3 puanla döneceğiz.yiğidolara başarılar dilerim...................
Arkadaslar samsunluların yozgatsporun foum sayfasında yapmış oldukları bıze karsı hakaretı kııyorum bu hafta yozgatta oları dagıtacagız heres maça gelsin
bence de macin sivasayakin bir yerdeoynanmasi tararftar destegi acisindan onemli insallah yozgattan uc puanla doneriz uc puana hasret kaldik bu kaybettigimiz puanlari aramayiz insallah yeterya sevinmek birazda bizim hakkimiz
|