Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu kadarı da fazla değil mi?

SivasSpor.Com
01.02.2006, 20:23
Profesyonel Disiplin Kurulu yapacağını yaptı ve Sivasspor’dan bir kez daha savunma istedi. Tüm spor kamuoyu Sivasspor taraftarının maçlara geldiğini, ancak sessizce maç izlediğini bu durumunda takıma bir avantaj sağlamadığından yakınırken, PFDK’nın “çirkin tezahürat nedeniyle” Sivasspor’dan savunma istemesi şaşkınlıkla karşılandı.

Konya maçında Sivasspor’un sahasını kapatan, Petkoviç’e 4 maç ceza veren,hazırlık maçında kırmızı kart gören ve iki maçta Yasir’e ceza veren PFDK bununlada yetinmeyip, Malatya maçında takımlarını desteklemeye gelen bir avuç taraftarın protestosunuda dikkate aldı ve Sivassspor’dan savunma istedi.

Büyük ihtimalle Sivasspor’a para cezası veya ihtar verecek olan PFDK’nın böyle bir karar alması “Eğer PFDK bu kadar küçük bir olayda savunma istiyorsa, üç büyüklere her maçta ceza verilmesi gerekir” şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

Sivasspor kulübünün istenilen savunmayı yazarak Federasyona gönderdiği belirtilirken, PFDK’nın Sivasspor’a nasıl bir ceza vereceğide merak ediliyor.

Kaynak: Hürdogan

ErdalGüler
01.02.2006, 20:26
SİVASSPOR GİBİ ANADOLU KLÜPLERİNE YAPILAN BU BÜYÜK HAKSIZLIKLAR BİR ŞEKİLDE SONLANDIRILMALIDIR....

BROTHERS58
01.02.2006, 20:26
YUUH BE TFF YE.KADIKÖYDE YER GÖK PROTESTODAN KÜFÜRDEN YIKILDI GENÇLER MAÇINDA ONLARI DUYMAYIP 10 15 YİĞİDONUN SESİNİMİ DUYMUSLAR?ARKADAS GELEN GİDENİ ARATIYOR ESKİSİDE BU AYNI ...!

HakkıTİMUÇİN
01.02.2006, 20:38
YA BU FEDERASYON SİVASLININ SABRINIMI DENİYOR....????
YA BU KADARINA SABIR TAŞI ÇATLAR...

LA HAVLE VELA KUVVET

serhankaburcuk
01.02.2006, 20:51
Şerefsizler....Başka bir kelime söylemek istemiyorum...Sivasa hainlik edenlerin hepsi haindir benim gözümde....

SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK....

5841
01.02.2006, 21:00
SİVASSPORUMUZA YAPILAN BU ÇİRKIN OLAYLARIN ALTINDA BAŞKA AMAÇLAR ARAMA HISSİNE KAPILDIM. SANKI SİVAS BIR ŞEKIL CEZALANDIRILIYOR. NE YAPILSA SUÇ. GÖZÜMUZUN UZERINDEKI KAŞ BİLE SUÇ SAYILIYOR. AMA İNSANIN BİR YERE KADAR SABRI OLUR.YEEEEEEEEEEEEEEEETER ARTIK. BU TAKIM SAHIPSIZ DEYIL....

1967_DERNEK_TUĞRUL
01.02.2006, 21:01
Şerefsizler....Başka bir kelime söylemek istemiyorum...Sivasa hainlik edenlerin hepsi haindir benim gözümde....

SİVAS KADAR VEYAAAAAAAAA
SİVASLILAR KADAR BAŞINIZA TAŞŞŞŞŞŞŞ DÜŞSÜNNNNNN.....!!!!!!!:mad: :mad: :mad:

NERDEEEEE BİZİMMM BAKANIMIZZZZZZZZZZZ..........! !!!!!!!!!!!!!!!

ReDYiGiDo
01.02.2006, 21:04
Bunlar Kötü şeyleri görmemişler herhalde.. SİVASSPORUMUZUN YOLUNU KİMSE KESEMEZ.. GEREKİRSE YAKARIZ. GEREKİRSE YIKARIZ... AMA HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ. ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ YİĞİDOYUZ..

Etem-Murat
01.02.2006, 21:17
SİVASSPORUMUZA YAPILAN BU ÇİRKIN OLAYLARIN ALTINDA BAŞKA AMAÇLAR ARAMA HISSİNE KAPILDIM. SANKI SİVAS BIR ŞEKIL CEZALANDIRILIYOR. NE YAPILSA SUÇ. GÖZÜMUZUN UZERINDEKI KAŞ BİLE SUÇ SAYILIYOR. AMA İNSANIN BİR YERE KADAR SABRI OLUR.YEEEE
ALLAHA HAVALEDİM ARKADAŞLAR

1967_DERNEK_TUĞRUL
01.02.2006, 21:33
Bunlar Kötü şeyleri görmemişler herhalde.. Yozgatta Stadı yakalımda Bari cezanın bi anlamı olsun.. SİVASSPORUMUZUN YOLUNU KİMSE KESEMEZ.. GEREKİRSE YAKARIZ. GEREKİRSE YIKARIZ... AMA HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ. ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ YİĞİDOYUZ..

GARDAS YOZGATI YAKIP YIKANA KADAR GİDER FEDERASYON BİNASINIDA YAKAR YIKARIZ YETER Kİ YİGİDONUN DAMARINA BASSINN.....!!!!

:mad: :mad: :mad:

1967_DERNEK_10UR
01.02.2006, 22:05
ALLA ALLA MALATYA DA STADYUMA MİKROFON MU KOYDU BUNLAR NERDEN DUYMUŞLAR...:mad:

superglam
01.02.2006, 22:07
Tabi bazı kesimler Sivassporun bu başarısını içine sindiremiyor.. Bu yüzdende bizi tahrik etmek için elinden geleni yapıyorlar.. Sivasspor çok büyük bir kulüp ve çok büyük bir camiadır. Asla böyle basit tahriklerle yıpratılamaz...

Arkadaşlar TFF ye ulaşacağımız bir mail yada adres yokmu.? bari demokratik tepkimizi gösterelim.. Umarım sesimizi duyarlar. O kadar üye var; sivasspor.com olarak bize yol gösterirseniz elimizden geleni yaparız..

Haklılığımızı başka yolla ararsak hep haksız duruma düşebiliriz.. Sivassporun saygın bir kulüp ve saygın bir taraftara sahip olduğunu ispat etmeliyiz. Bunun içinde çok çalışmalıyız.. Küfürle, yıkmakla bu olmaz.. Büyüklük sabır ve metanet ister..

Sivasspor.com1

DJMuRaT
01.02.2006, 22:14
Bu kadar adaletsizlik olmaz....biz o maçtaydık...Ağzımızdan tek küfür bile çıkmadı..Hakem adaletsiz yere maçın ilk yarısında tam 4 tane sarı kart gösterdi...Bizden tek küfür bile çıkmadı.....Yazıklar olsun bunlara...

1967_DERNEK_MUSTAFA
01.02.2006, 22:24
ELLERİN YURDUNDA ÇİÇEK AÇARKEN BİZİM SİVASA KAR GELİYOR GARDAŞIM BU HUDUDU KİM ÇİZMİŞSE GÖNLÜME DAR GELİYOR GARDAŞIM

SİVASIN VE SİVASSPORUN HAKKININ YENMEYECEĞİ TEK YER AHİRET OLACAKTIR

ALMA SİVASIN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE

DJMuRaT
01.02.2006, 22:28
ELLERİN YURDUNDA ÇİÇEK AÇARKEN BİZİM SİVASA KAR GELİYOR GARDAŞIM BU HUDUDU KİM ÇİZÇİŞSE GÖNLÜME DAR GELİYOR GARDAŞIM

SİVASIN VE SİVASSPORUN HAKKININ YENMEYECEĞİ TEK YER AHİRET OLACAKTIR

ALMA SİVASIN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE

İnşallah abi...Mazlumun Ahı indirir..Şahı...

1967_DERNEK_10UR
01.02.2006, 22:51
HAK HUKUK VE ADALET'İN OLMADIĞI TEK KURUM...İŞLERİ GÜÇLERİ CEZA KESMEK..

agca58
01.02.2006, 22:58
BUNLAR PROFESYONEL DİSİPLİN KURULU DEĞİL ,AMATÖR DİSİPLİN KURULU HERHALDE..ALLAH BİN BELANIZI VERSİN ..SİVASLA UĞRAŞAMAZSINIZ ULAN..NE YAPARSANIZ YAPIN SİVAS DİMDİK AYAKTA DURACAKTIR...

sivaslıavukat
01.02.2006, 23:17
Bu engelleme ve psikolojik savaş Klubümüzün başarısının göstergesi , meyve veren ağaç taşlanır.Umarım bu tacize ayak uydurmaz , provokasyona kapılmayız

SONMEZ
01.02.2006, 23:31
ARKADAŞLAR;
BU ARALAR, ÜZERİNİZE AFİYET BİRAZ RAHATSIZIM...
FEDERASYONA ŞÖÖÖLE İYİ Bİ DÖŞENEYİM
DEDİM AMAAAAA... GRİP BENİ BAYAAA BİTAP DÜŞÜRMÜŞ.

HELE YARIN İYİCE Bİ KENDİME GELEYİM, BİRAZ
KENDİMİ TOPARLAYAYIM BAKARIZ...

ALPER GARDAŞ,
İNŞALLAH YARINA KADAR DAYANABİLİRİM, AMA BEN,
ŞİMDİDEN PROVOKE OLDUM GİBİ...
HELE SABAH OLA HAYROLA...

sivaslıavukat
01.02.2006, 23:49
Sevgili Mustafa baba zaten senden şüphelendim de ona engel olmak istedim fakat üzerine alınma diye genel bir yazı yazdım :)

Sen pazar gününe kadar sabret ben seni pazar günkü dernek toplantımızda frenlerim , bak daha yeni ayağa kalktın sonra yatağa düşersin yine mazallah.

1967_CLUB_ÖZGÜR
02.02.2006, 00:16
ŞEREFSİZLER İYİCE AZITTI YAHU...YOK YERE BAHANE BULUYORLAR ULAN STADDAMIYDINIZDA O BİR AVUÇ ADAMIN SLOGANINI DUYDUNUZ...KANI BOZUKLAR SİVAS I ARTIK AP AÇIK ENGELLİYORLAR !!!

SİVAS IN SİVAS TAN BAŞKA DOSTU YOK !!!

58 memo
02.02.2006, 09:28
FEDERASYON SEÇİMLERİ ÖNCESİ DEFALARCA SÖYLEMİŞTİM
FEDERASYON YÖNETİMİ DEĞİŞSE BİLE BUNLAR BÜYÜK TAKIMLARIN MAŞASI OLUR,GÜÇLERİ ANADOLU TAKIMLARINA YETER DİYE
BİR AVUÇ TARAFTARIMIZIN GÜYA KÖTÜ TEZAHÜRATINI DUYMUŞLAR:mad:
SİYAH ÇELENGİ ÇOK SEVMİŞLER ANLAŞILAN
GÖZLEMCİLERİN TAM DONANIMLI HASTANEDEN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇMESİ LAZIM BENCE...

catli_58
02.02.2006, 10:05
bu sivaslılar federasyona ne yaptıda böyle herşeyde cezalandırılıyor anlamış değilim

LiS67_Uğur
02.02.2006, 10:11
SİVAS KADAR VEYAAAAAAAAA
SİVASLILAR KADAR BAŞINIZA TAŞŞŞŞŞŞŞ DÜŞSÜNNNNNN.....!!!!!!!:mad: :mad: :mad:

NERDEEEEE BİZİMMM BAKANIMIZZZZZZZZZZZ..........! !!!!!!!!!!!!!!!

gardasım sana cani gönülden katılıyorum sivas kadar basınıza tas düşsün

burak_baykal
02.02.2006, 10:34

LA HAVLE VELA KUVVET

sevgili gardaşlar benim sabrım taştı.tüm sivasspor.com üyelerimizin (istanbuldaki) toplanarak bu konuda acil eylem planı yaparak bu konuda görüşmemiz lazım.bence ikinci kez siyah çelenk bırakılması lazım..................

burak_baykal
02.02.2006, 10:39
YUUH BE TFF YE.KADIKÖYDE YER GÖK PROTESTODAN KÜFÜRDEN YIKILDI GENÇLER MAÇINDA ONLARI DUYMAYIP 10 15 YİĞİDONUN SESİNİMİ DUYMUSLAR?ARKADAS GELEN GİDENİ ARATIYOR ESKİSİDE BU AYNI ...!

hakılsın gardaş bunlar bizim suçumuz.neden derseniz,biz kendimizi onlara göstermedik,camlarını kırmadık,binaya taşlarını atmadık,araçlarına memi sıkmadık,asıl doğrusu kendimizi tanıtmadık tanıtırsak kendimizi devlete ağır hesaplara uğrar tüm istanbuldaki yiğidolar taraftarları ve büyükler acil bir toplantı yapmamız lazım.şu anda sabırlıyım beklemedeyim..................

gercek58li
02.02.2006, 10:54
BU ADILER YIGIDOLARIN SABRINI MI DENIYORLAR?
SABIRDA BIR YERE KADAR !!!...

erhan5834
02.02.2006, 10:58
Profesyonel Disiplin Kurulu yapacağını yaptı ve Sivasspor’dan bir kez daha savunma istedi. Tüm spor kamuoyu Sivasspor taraftarının maçlara geldiğini, ancak sessizce maç izlediğini bu durumunda takıma bir avantaj sağlamadığından yakınırken, PFDK’nın “çirkin tezahürat nedeniyle” Sivasspor’dan savunma istemesi şaşkınlıkla karşılandı.

Konya maçında Sivasspor’un sahasını kapatan, Petkoviç’e 4 maç ceza veren,hazırlık maçında kırmızı kart gören ve iki maçta Yasir’e ceza veren PFDK bununlada yetinmeyip, Malatya maçında takımlarını desteklemeye gelen bir avuç taraftarın protestosunuda dikkate aldı ve Sivassspor’dan savunma istedi.

Büyük ihtimalle Sivasspor’a para cezası veya ihtar verecek olan PFDK’nın böyle bir karar alması “Eğer PFDK bu kadar küçük bir olayda savunma istiyorsa, üç büyüklere her maçta ceza verilmesi gerekir” şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

Sivasspor kulübünün istenilen savunmayı yazarak Federasyona gönderdiği belirtilirken, PFDK’nın Sivasspor’a nasıl bir ceza vereceğide merak ediliyor.

bizler sessiz kaldıkca hakkımız yenilmeye devamedecek ama birgün herkez sivas kentinin ve sivassporun büyüklüğünü nasıl olsa kabullenecek....

burak_baykal
02.02.2006, 11:12
ARKADAŞLAR;

ALPER GARDAŞ,

sevgili mustafa abi sana acil şifalar dilerim.sen pek fazla yorulma sen olmazsan biz yapamayız..................... .............

erhan5834
02.02.2006, 11:17
ARKADAŞLAR;

ALPER GARDAŞ,
abi çok geçmiş olsun acil şifalar kendine iyi bak sen bize lazımsın sensiz olmaz abi...

yusuf_07
02.02.2006, 11:29
O MAÇ İÇİN DE FB DEN SAVUNMA İSTENDİ.SANIRIM BU YENİ FEDERASYONUN Bİ UYGULAMASI.AMA SİVASSPOR ZATEN 1 MAÇ CEZA ALDI BU SAVUNMA NİYE İSTENDİ ANLAMADIM...

burak_baykal
02.02.2006, 11:34
O MAÇ İÇİN DE FB DEN SAVUNMA İSTENDİ.SANIRIM BU YENİ FEDERASYONUN Bİ UYGULAMASI.AMA SİVASSPOR ZATEN 1 MAÇ CEZA ALDI BU SAVUNMA NİYE İSTENDİ ANLAMADIM...

HALISIN GARDAŞ BUNLAR NE YAPTIĞININ FARKINDA BİLE DEĞİLLER.AMA KİMSE DAHA YİĞİDOLARI TANIMAMIŞ.KENDİMİZİ TANITSAK NASIL OLUR.

serrkann58
02.02.2006, 11:52

öz_sivaslı58
02.02.2006, 12:14
gardaşlar buna bi cvap vermemiz lazım yeter yaa bu kadarda olmazki taaa
2.ligtan beri sürekli önüzümüzü kesmeye çalışıyorlar bu federasyonun yaptıkları yanına kar kalmaz sivassporu sahipsiz sanmasınlar . sivaspor uğruna ölürüm beeee canımı feda ederim bence sivasınmızın sabını taşırmaya çalışıyorlar göz karadınmı yüek kimseyi görmez kim olursa olsun pfdk akılı olsun onları sallandırırız

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSSSSS

abircan
02.02.2006, 12:21
BU İŞ BÖYLE GİTMEZ AMA NEREYE KADAR GİDER ONU BİLEMİYORUM

NAUGHTYBOY58
02.02.2006, 12:43
fazla ne kelime ya bu ceza çok bile
o kadar ceza vermemeleri gerekiyodu

Serd@r
02.02.2006, 13:32
Biz bizim çekirdekçi taraftara kızıyorduk meğer federasyonun istediği o tip taraftar topluluğuymuş yani gelsin akıllı akıllı,sessiz sedasız,ayağa kalkıp arkasındaki arkadaşının seyrine mani olmayan,gole alkış tutan,yapacaksa illaki bir tezahurat federasyonu yağlar ballar nitelikte bir tezahurat yapan MORON bir taraftar.İşte federasyon böyle bir taraftar istiyor ama bu kritere uyan YİĞİDOya YAZIKLAR olsun.
(Sözüm ona ADALETLİ federasyon;balık baştan kokar önce başları ez sonra sıra bize gelsin,bize verilen haksız herbir ceza büyük takımların ödünü kopartıyor,tir tir titriyorlar,sıra bizede gelecek diye kaçacak delik arıyorlar.Buna inanan varsa herşey rayında demektir,kargaların mizah anlayışı bile buna gülmeye yetmez.)
Üzerimize gelmeye devam edin bakalım belki süperligde ilk senemiz ve iyi bir konumdayız bunun aksi bir konumda olsaydık bu edebiyatın başka türlü olması içten bile olmazdı.YEĞİN ATIN ÇİFTESİ BEK OLURMUŞ ona göre...

yerliturkuaz
02.02.2006, 14:36
neden turkiyede futbol hep geri kaliyor diyorlar iste ortada cifte muamele diye buna derler buyuk takimlara gelince bisey olmuyor bizim en kucuk taskinligimizda savunma isteniyor. federasyon galiba anadoludan sampiyon bir takimin cikmasini istemiyor!!!

burak_baykal
02.02.2006, 14:42
[QUOTE=SivasSpor.Com]Profesyonel Disiplin Kurulu yapacağını yaptı ve Sivasspor’dan bir kez daha savunma istedi. Tüm spor kamuoyu Sivasspor taraftarının maçlara geldiğini, ancak sessizce maç izlediğini bu durumunda takıma bir avantaj sağlamadığından yakınırken, PFDK’nın “çirkin tezahürat nedeniyle” Sivasspor’dan savunma istemesi şaşkınlıkla karşılandı.

sakın fazla tff,yi fazla aldırma onlar ne yaptığını bilmiyorlar.onları kendi hallerine bırakalım gardaşlar şimdi yozgatta sivas rüzgarı esecek yozgatsporunda taraftarları destekde bulunacak yiğidolara başarılar dilerim....................... ..............

Sivasspor.com1

burak_baykal
02.02.2006, 14:45
[QUOTE=SivasSpor.Com]Profesyonel Disiplin Kurulu yapacağını yaptı ve Sivasspor’dan bir kez daha savunma istedi. Tüm spor kamuoyu Sivasspor taraftarının maçlara geldiğini, ancak sessizce maç izlediğini bu durumunda takıma bir avantaj sağlamadığından yakınırken, PFDK’nın “çirkin tezahürat nedeniyle” Sivasspor’dan savunma istemesi şaşkınlıkla karşılandı.

GARDAŞLAR HER KÖTÜLÜK YANLARINDA KALMAYACAKTIR.ELBETTE HESABINI VERECEKLERDİR................. .............................. .............

Sivasspor.com1

casus84
02.02.2006, 16:20
bu ne yaaa.yeter bu kadar şerefsizlik ne istiyorlar sivastan.

casus84
02.02.2006, 16:20
bizi herhalde af zanettiler her cezayı bize kesiyorlar

1967 dernek serkan20
02.02.2006, 17:44

serhan reis sana aynen katılıyorum
bu sadece sivasspora olan düşmanlıktan geliyor
biz küfretmiyoruz ceza veriyaorlar böyle saçmalık olmaz
bundan sonra edelim belki ceza vermezler

rallicifurkan
02.02.2006, 17:45
herkesin bir sabrı vardır sabrımızı taşırmasınlar biz taraftar olarak maçlara gidip güzelce maç izliyoz bi kere

sinan58_34
02.02.2006, 17:56
SACMALIK CEZA VERECEK BISEY BULAMADILAR FATURA KESECEK SEBEPLER ARIYOLAR BUNLAR BOYLE YAPTIKCA BİZ SİVASIMIZA INADA DAHA COK DESTEK OLMALIYIZ OLUMUNE SIVAS

alimuharrem58
02.02.2006, 18:04
BÖYLE HER OLAYDA BIZE CEZA VERECEKLERSE LEVENTTEKI YERLERINI BIR DEGISTIRMEK LAZIM

twity_58
03.02.2006, 10:01

LA HAVLE VELA KUVVET
bencede dede yaww sabır tası olsa catlıyıcaktı :mad:

SEMİH-58
03.02.2006, 10:07
ewet fazla olduuuuuuuuuuuuu