Orijinalini görmek için tıklayınız : Yozgatspor taraftarına TEŞEKKÜRLER..
Sivassporumuzun Samsun maçının Yozgatta oynanması kararı kesınlestıkten sonra yozgatsporun resmi web sitesi olan www.yozgatspor.net adresine girdim.
Adamalr forum sayfasında maçta Sivassporu destekleyecekerını acıklamışş..
Biz de forumlarından onlara tesekkur edelim hafta sonu hep beraber maçta olacagız..
http://forum.yozgatspor.net/index.php?topic=250.0 burdan tesekkur edın..
serhankaburcuk 01.02.2006, 20:40 İnşallah bizimle birlikte takımımızı Yozgatlı arkadaslarda desteklerler...Şimdiden teşekkürler...
Tüm yozgatlılara şimdiden teşekkür ederim...
Aynı bölgenin insanları olarak karadeniz dayanışmasının daha iyi örneğini sergileyeceğiz...
Yozgtsporun resmi web sitesinde forumda taraftarlar sivasspora samsun maçında destek olacaklarını belirtmişler sagolsunlar.
Biz onları birinci lig de destekledık onlarda bizi desteklıyorlar tesekkur etmek isteyenler Yozgatsporun http://forum.yozgatspor.net adresinden onlara tesekkur edebilir..
1967_DERNEK_TUĞRUL 01.02.2006, 20:43 YOZGAT SPORA TESEKKUR EDİYORUZZ İNSALLAH SORUNSUZ Bİ MAC GECERR..!!!
Cadde grubu sıvassporu desteklıyor bu konuda http://forum.yozgatspor.net linkinde samsunspor maçında sizinleyız sız de bizim forumdan yorumda bulunabılırsınız demişler
Yozgatspor taraftarı bu maçta takımızla beraber olacak mış http://forum.yozgatspor.net adreslerinde oyle yazmıslar tesekkurler yozgat..
Arkadaslar maça kaç otobus gidiyor bilen var mı
TEŞEKKURLER YOZGAT TARAFTARINA . BİZLER ANADOLU TAKIMI OLARAK HEP BERABAR OLMALIYIZ.. AYRICA YOZGATSPORA DA BAŞARILAR
cebrail_58 01.02.2006, 20:51 yozgat taraftarına TEŞEKKÜRLER BU İYİLİKLERİ BİZMLE KALMASINI DİLERİM İYİŞALLAH BUMAÇ BİZM OLUR BİZDE SEVİNİRİZ cebrail.58@hotmail.com
AyhanBayrak 01.02.2006, 20:53 Buradan yozgatsporlu taraftarlara tesekkürlerimizi ileterek iste anadolu dayanismasi diye buna derler bizler bir bütünüz
ErdalGüler 01.02.2006, 20:53 İşte dostluk böyle olmalı... Sivassporumuzu destekleyen tüm Yozgat lı gardaşlarımızdan Allah Razı Olsun....
anadolu bır butun oldu http://forum.yozgatspor.net Yozgat sagolll
MAVİ_BERE 01.02.2006, 21:12 İŞTE ANADOLU
GÖZTEPE HARİÇ...
yozgatlı 01.02.2006, 21:46 SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN SİVASLI KARDEŞLERİM YOZGAT SAMSUNA MEZAR OLACAK YOZGATTAN ÇIKIŞ YOK ONLARA... GÖNLÜMÜZDE DESTEKLERİMİZDE SİVAS DİYO...SİVASSPORA SİVASI ARATMIYCAZ...
1967_DERNEK_TUĞRUL 01.02.2006, 21:48 SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN SİVASLI KARDEŞLERİM YOZGAT SAMSUNA MEZAR OLACAK YOZGATTAN ÇIKIŞ YOK ONLARA... GÖNLÜMÜZDE DESTEKLERİMİZDE SİVAS DİYO...SİVASSPORA SİVASI ARATMIYCAZ...
GARDAS EYVALLAH YOZGATTA GÖRÜSMEK UZEREE......!!!!
SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN SİVASLI KARDEŞLERİM YOZGAT SAMSUNA MEZAR OLACAK YOZGATTAN ÇIKIŞ YOK ONLARA... GÖNLÜMÜZDE DESTEKLERİMİZDE SİVAS DİYO...SİVASSPORA SİVASI ARATMIYCAZ...
Biz hafta Sonu 1967 genç taraftar derneği olarak yozgattayız...1 otobüs geliyoz...İnş. beraber sıkı tribün oluşturulur.....
1967_DERNEK_10UR 01.02.2006, 21:56 Sivassporumuzun Samsun maçının Yozgatta oynanması kararı kesınlestıkten sonra yozgatsporun resmi web sitesi olan www.yozgatspor.net adresine girdim.
Biz de forumlarından onlara tesekkur edelim hafta sonu hep beraber maçta olacagız..
yazılanlara baktım..inşallah dendiği gibi olur ama şunuda sölemek istiyorum..yozgat'ın samsuna karşı bir kini var yazılanlar onu gösteriyor..biz sivasspor'u desteklemek için orda olacağız..belki başkaları bu maçı kendi aleyhlerinde kullanmak isteyeceklerdir ama bizi bağlamaz...
1967_DERNEK_MUSTAFA 01.02.2006, 21:57 yozgatlıların bu göstermiş oldukları ilgiden dolayı 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız
yozgatlıların bu göstermiş oldukları ilgiden dolayı 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız
iNŞ. ONLARDA GEÇMİŞTEKİ GİBİ SÜPER LİGDEKİ YERLERİNİ ALIRLAR...
sivaslıavukat 01.02.2006, 22:54 Herhalde memleketime gelmeden önceki son durak olmasından kaynaklanıyor olsa gerek ama Yozgat benim için ikinci memlekettir.Tüm Yozgat halkına teşekkür ederiz , düşünmeleri yeter
YOZGAT'LI KARDEŞLERİMİZİN,
BU KADİRŞİNAS, MİSAFİRPERVER, DOSTÇA,...
YAKLAŞIMLARINI, DUYGU YÜKLÜ GÖZLERLE VE
GURURLA OKUDUM...
İNANIN BU İFADELER; KLAVYENİN TUŞLARINDAN
DEĞİL; YÜREĞİMİN DERİNLİKLERİNDEN GELİYOR...
İSTANBUL'DAN SİVAS'IMIZA GİDERKEN, YOZGAT'A
GELDİĞİMİZDE, ''HAH İŞTE MEMLEKETİMİZE GELDİK''
DİYORUM HEP...
ÇÜNKÜ; YOZGAT, BURAM BURAM ANADOLU KOKUYOR.
YOZGAT, TÜRKÜ KOKUYOR... YOZGAT, SİVAS KOKUYOR...!!!
İSTANBUL'A DÖNÜŞTE İSE; YOZGAT SINIRINI GEÇTİKTEN
SONRA DA : ''MEMLEKETTEN ÇIKTIK ARTIK'' DİYORUM...
KÜLTÜR BİRLİĞİ, KADER BİRLİĞİ, ÇİLE BİRLİĞİ, GARDAŞ
BİRLİĞİ, TARİH BİRLİĞİ,... VS. BU BİRLİKTELİKLERİ,
YOZGAT İLE SİVAS EN ZİRVEDE YAŞAMIŞLARDIR HEP...!!!
TARİH BOYUNCA, BU GÜZELLİKLERİ YAŞAYAN VE YAŞATAN
BU İKİ GÜZİDE İLİMİZİN YİĞİT İNSANLARINI, YÜREKTEN
ALKIŞLIYOR VE ÖNÜMÜ İLİKLEYEREK SAYGIYLA SELAMLIYORUM...
BU GÜZELLİKLERİN 5 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ DE YAŞAYACAĞINA
VE YAŞATILACAĞINA GÖNÜLDEN İNANIYOR VE HEPİNİZİ
ALLAH'A EMANET EDİYORUM...
SELAM OLSUN...
O DİYARIN VEFAKAR, CEFAKAR, YİĞİT İNSANLARINA...
sinan58_34 01.02.2006, 23:02 YOZGAT'LI KARDEŞLERİMİZİN,
GURURLA OKUDUM...
DİYORUM HEP...
SELAM OLSUN...
SONMEZ ABI ELLERIN DERT GORMESIN COK GUZEL ANLATMISSIN YOZGATA OLAN SAMIMI DUYGULARIMIZI OLSUNDA ANADOLU TAKIMI OLSUN VERMIS OLDUKLARI DOSTCA MESAJLARDAN DOLAYI KENDILERINE TESEKKUR EDIYORUZ İSTE TAFAFTAR ANLAYISI BUDUR YOZGAT TARAFTARI BIZIMLE BERABER OLACAKMIS CANI GONULDEN TEBRIK EDIYORUZ
YOZGAT'LI KARDEŞLERİMİZİN,
GURURLA OKUDUM...
DİYORUM HEP...
SELAM OLSUN...
abi bu güzel yazını hem sitemizde hemde yozgat sitesinde okudum eline koluna sağlık....
CÜSSKB-Aynur 02.02.2006, 08:02 Yozgat halkına teşekkürler, Kendi Stadlarında Süperlig maçı izleme şansına sahipler, inşallah staddada bize desteklerini sürdürürler.
Kaptan-58 02.02.2006, 08:12 TEŞEKKÜRLER.. BENDE ÜYE OLDUM.. ŞİMDİ FORUMA YAZMAK ÜZEREYİM..
Etem-Murat 02.02.2006, 08:20 komşu komşununu külüne muhtac terderya şimdi komşuluk görevi
yozgatlı gardaşlarıma düştü sizlerde komşuluk görevi olarak bizleri
desdeklemeniz cok güzel teşekkürler hemşolar
Arif Coşkun 02.02.2006, 08:31 Yozgat 1.Ligte iken maç yaptığında içimdeki bir his Yozgat'ın kazanmasını isterdi.Bu da komşuluğun verdiği bir şey olmalı. Oraya ayak basınca sanki kendi memlekteimize gelmiş gibi oluyorduk, o yüzden Yozgat'ın yeri başka.Pazar günü yiğidoların yanında yer alarak gerekli desteği esirgemeyeceklerine inanıyorum. Tüm Yozgat'lılara sevgi ve saygılarımızla.
Etem-Murat 02.02.2006, 08:44 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 YOZGAT'LI KARDEŞLERİMİZİN,
GURURLA OKUDUM...
DİYORUM HEP...
teşekkürler gardaş cok ğüzel söyledin
SELAM OLSUN...
serrkann58 02.02.2006, 08:57 Buradan yozgatsporlu taraftarlara tesekkürlerimizi ileterek iste anadolu dayanismasi diye buna derler bizler bir bütünüz
1967_CLUB_HÜSEYİN 02.02.2006, 11:08 [guote]yozgatsporun bize yapmış olduğu ilgi ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz inşallah bizlerle beraber takımımızı testeklemeye davet ediyoruz...[QUOTE]
burak_baykal 02.02.2006, 11:08 Yozgtsporun resmi web sitesinde forumda taraftarlar sivasspora samsun maçında destek olacaklarını belirtmişler sagolsunlar.
Biz onları birinci lig de destekledık onlarda bizi desteklıyorlar tesekkur etmek isteyenler Yozgatsporun http://forum.yozgatspor.net adresinden onlara tesekkur edebilir..
bende yozgatsporun sitesini baktım forumlarda güzel bir sıcaklık var inşallah bozulmaz bu sıcaklık ben yozgatspor taraftarlarına inanıyorum.kendi takımları gibi maçda destek verecekler hepsinden allah razı olsun......................... .
GrP_GARDAŞLAR 02.02.2006, 11:14 arkadaşalar memnuniyeti anlatamam yozgatlıları düşüncelerinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum maç günü buluşmak üzere....
erhan5834 02.02.2006, 11:20 Sivassporumuzun Samsun maçının Yozgatta oynanması kararı kesınlestıkten sonra yozgatsporun resmi web sitesi olan www.yozgatspor.net adresine girdim.
kardeş kentimizin değerli halkına çok tşk.ler inşallah bize destek verirler şimdiden tşk.ler onlara..
burak_baykal 02.02.2006, 11:49 [QUOTE=1967_dernek_erhan][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]kardeş kentimizin değerli halkına çok tşk.ler inşallah bize destek verirler şimdiden tşk.ler onlara..
ERHAN GARDAŞ SENDE GÖRDÜN DESTEĞİMİZ İYİ YOZGATSPORLULARA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM........................ ......
Tribunlere tum yozgatlıları beklıyoruz ayrıca arkadaslar yozgatsporun forum sayfasından http://forum.yozgatspor.net girip taraftarları maça çağıralım ne kadar cok olursak o kadar rahat kazanırız bu maçı yozgatlılara tesekkurler.....hersey Anadolu için...
1967_CLUB_ÖZGÜR 02.02.2006, 12:21 [guote]yozgatsporun bize yapmış olduğu ilgi ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz inşallah bizlerle beraber takımımızı testeklemeye davet ediyoruz...[QUOTE]
EVET BU GÜZEL TEŞEKKÜRÜNÜZÜN ARASINA BENDE Bİ TŞK.. EKLEMEK İSTERİM.....:DTEŞEKKÜRLER YOZGAT BOZOK STADUMUNDA GÖRÜŞÜRÜZZZ
komşularımıza teşekkürlerimi ilettim ayrıca buradanda iletiyorum , anadolu dayanışması için elele
NAUGHTYBOY58 02.02.2006, 12:37 yozgat taraftarına candan teşekkürler
NAUGHTYBOY58 02.02.2006, 12:38 yozgat taraftarıda bizden sayılır
alimuharrem58 02.02.2006, 17:45 YOZGAT TARAFTARINA TESEKKURLER
|
|