Orijinalini görmek için tıklayınız : SON TRANSFER OLIVIERA
skywriter 03.02.2006, 02:59 Sivasspor gol yollarındaki tercihini yine Brezilyalı’lardan yana kullandı. Polonyalı Tomas’ın transferinin gerçekleşmemesinden sonra çalışmalarını hızlandıran Sivasspor, Brezilya’nın Corinthians takımında oynayan 21 yaşındaki Oliviera ile anlaştı. Anderson’un tavsiye ettiği genç futbolcunun maçlarını izleyen Sivasspor teknik heyeti bu futbolcunun alınmasını istedi. En kısa sürede İstanbul’a gelerek imza atacağı açıklanan Oliviera’nın Sivasspor’a önemli katkı sağlayacağına inandığını belirten Genel menajer Bülent Uygun “Biz uzun zamandır bu futbolcuyu takip ediyorduk. Kendisiyle her konuda anlaştık, en kısa zamanda gelerek resmi imzayı atacak” dedi.
elbeyli_58 03.02.2006, 03:07 İNSALLAH BU TRANSFER OLUR ARTIK HAYIRLISI OLSUN
Sivasspor.com1
skywriter 03.02.2006, 03:15 Corinthians'ta oynayan Oliviera isimli bir oyuncu bulamadim ama su an Real Betis'te forma giyen eski Corinthians'li Ricardo Oliviera var. Eger bu futbolcuyu transfer ediyorsak bence dogru bir tercih..
elbeyli_58 03.02.2006, 03:29 Corinthians'ta oynayan Oliviera isimli bir oyuncu bulamadim ama su an Real Betis'te forma giyen eski Corinthians'li Ricardo Oliviera var. Eger bu futbolcuyu transfer ediyorsak bence dogru bir tercih..
betis de oynayan oliviera 26 yaşında onun olduğunu sanmıyorum
inşallah doğru bir transferdir.hayırlı olsun diyemiyorum.imza atmadan inanmam.
Corinthians'ta oynayan Oliviera isimli bir oyuncu bulamadim ama su an Real Betis'te forma giyen eski Corinthians'li Ricardo Oliviera var. Eger bu futbolcuyu transfer ediyorsak bence dogru bir tercih..
brezilyalıların isimleri hep uzun oluyor ve takma isim kullanıyorlar ondan olabilir.:)
SİVASSPOR'UMA ve futbolculara alışacağındanda eminim. Hayırlısıyla imzası gerçekleşir inşallah. ANTALYALIYİĞİDOOĞUZ
1967_DERNEK_10UR 03.02.2006, 09:09 OFFF OFFF YETER ARTIK ...ŞU TARNSFERE BİR ÇÖZMÜ BULALIM ARTIK..
redwhite 03.02.2006, 09:16 Betisdeki oliveira sakatlandı ve o yüzden betis kötü durumda hem o 26 yaşında bu genç hayırlı olsun umarım andersonla iyi bir ikili olurlar
Arif Coşkun 03.02.2006, 09:42 Dünkü Fanatik gazetesinde Corinthians'li ve 21 yaşında yazıyordu. İnşallah iyi bir futbolcu ve gol yollarında aradığımız biri olur.
yerliturkuaz 03.02.2006, 09:50 bize cabuk uyum saglar ve gol yollarindaki sikintimiza care olur. kendisi icinde bizim icinde hayirlisi olsun.
skywriter 03.02.2006, 10:06 Samsunspor’a bilenen Sivasspor, cezası nedeniyle maçın oynanacağı Yozgat’a gitti. Beşiktaş karşısında rakiplerini seyreden teknik direktör Werner Lorant, yenilmesine rağmen Samsunspor’un zorlu bir takım olduğunu belirtti. Alman hoca, “Zor maç olacak ancak kış şartlarına alışkın olan ekibim Samsunspor’u yenecek güçte. Onları İstanbul’da izledim. Hızlı çıkışları var ve iyi pres yapıyorlar” dedi. Bu arada yeni transfer Oliviera da İstanbul’a geldi.
sinan-58 03.02.2006, 10:38 arkadaşlar brezilyaşı futbolcular soğuğa dayanamıyo
twity_58 03.02.2006, 11:09 hayırlı olsun da ismini söyleyemıyorum yaw cok zor :D
SEMİH-58 03.02.2006, 11:14 hayırlı ugurlu olsun
burak_baykal 03.02.2006, 12:08 [QUOTE=skywriter][B]Sivasspor gol yollarındaki tercihini yine Brezilyalı’lardan yana kullandı. Polonyalı Tomas’ın transferinin gerçekleşmemesinden sonra çalışmalarını hızlandıran Sivasspor, Brezilya’nın Corinthians takımında oynayan 21 yaşındaki Oliviera ile anlaştı. Anderson’un tavsiye ettiği genç futbolcunun maçlarını izleyen Sivasspor teknik heyeti bu futbolcunun alınmasını istedi. En kısa sürede İstanbul’a gelerek imza atacağı açıklanan Oliviera’nın Sivasspor’a önemli katkı sağlayacağına inandığını belirten Genel menajer Bülent Uygun “Biz uzun zamandır bu futbolcuyu takip ediyorduk. Kendisiyle her konuda anlaştık, en kısa zamanda gelerek resmi imzayı atacak” dedi.
sivasspor camiyasına hayırlı olsun inşallah 2.yarıda sivas rüzgarı esecek
Sivasspor.com1
gercek58li 03.02.2006, 12:09 BU TRANSFERE INANDIM,CÜNKÜ ZAMAN KALMADI!
INSALLAH FAYDALI OLUR!
cebrail_58 03.02.2006, 12:11 oliviera yetenekli bi fut bolcu iyi şallah hayırlı olur cebrail.58@hotmail.com
burak_baykal 03.02.2006, 12:19 [QUOTE=skywriter][B]Sivasspor gol yollarındaki tercihini yine Brezilyalı’lardan yana kullandı. Polonyalı Tomas’ın transferinin gerçekleşmemesinden sonra çalışmalarını hızlandıran Sivasspor, Brezilya’nın Corinthians takımında oynayan 21 yaşındaki Oliviera ile anlaştı. Anderson’un tavsiye ettiği genç futbolcunun maçlarını izleyen Sivasspor teknik heyeti bu futbolcunun alınmasını istedi. En kısa sürede İstanbul’a gelerek imza atacağı açıklanan Oliviera’nın Sivasspor’a önemli katkı sağlayacağına inandığını belirten Genel menajer Bülent Uygun “Biz uzun zamandır bu futbolcuyu takip ediyorduk. Kendisiyle her konuda anlaştık, en kısa zamanda gelerek resmi imzayı atacak” dedi.
inşallah iyi futbol sergiler şimdiden gollerini bekliyoruz.çalışmalarında başarılar diler...............
FORMAMIZI GİYİPTE MAÇA ÇIKMADAN İNANMAM...
1967_CLUB_HÜSEYİN 03.02.2006, 12:30 [B/]bence süper bi transfer olur eğer uyum sağlarsa sivasspor takımına faydalı olacağını düşünüyorum.umarım bu trnsfer gerçekleşir...![B/]
CÜSSKB-Aynur 03.02.2006, 12:31 Hayırlı olsun. Anderson la uyumlu olacaklar gibi görünüyor.
Hayırlı olsun...
beklentilere cevap verebilecek bir transferdir inşallah
burak_baykal 03.02.2006, 13:10 [QUOTE=hemso58][b][color=blue]FORMAMIZI GİYİPTE MAÇA ÇIKMADAN İNANMAM...
İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR.ŞİMDİDEM ÇİÇEĞİ BURNUNDAKİ YİĞİDOLARA BAŞARILAR DİLERİM....................... ...
yerliturkuaz 03.02.2006, 13:14 yuzumuzu kara cikartmaz ve gol yollarindaki sorunumuza care olur.
İmzayı atsın maçımıza cıksın bizde başarı dileklerimizi iletelim....
Bu şekilde haber çok çıktı:confused:
Sivasspor.com1 Sivasspor.com1
^ramazan^ 03.02.2006, 14:19 sivasspor için hayırlısı. inşallah faydalı olur
ulaşlı yiğido58 03.02.2006, 14:41 arkadaşlar bu futbolcu kaliteli ve hırslı gol yollarında etkili sivasspora faydalı iyi bir transfer
1967_Dernek_Ayhan 03.02.2006, 15:05 inşallah olur ama hiç sanmıyorum.... :(
Yabancı futbolcu transferinin ilerleyen günlerde netlik kazanacağını kaydeden Uygun, Werner Lorant'ın isteği ile Brezilya 2. Lig takımlarından Portogeize Sau Paulo takımında forma giyen Carlos Olivierra'nın denenmek üzere kente geldiğini bildirdi.
Lorant'ın bu futbolcuyu 1 hafta izleyeceğini ve ona göre karar vereceğini ifade eden Uygun, denenmek üzere takımla idmana çıkan Gölcüksporlu Murat'ın transferinden bu oyuncunun isteği üzerine vazgeçtiklerini söyledi.
kaynak: http://www.ajansspor.com/haber/134151
Yiğidoya bir sambacı daha…
Brezilya’nın Portogeize Sau Paulu takımında forma giyen
Golcü Carlos Olivierra’yı kadrosuna kattı.
Turkcell Süper Ligi'nde hafta sonu Samsunspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, kentteki hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Yozgat'a gitti.
Saha kapatma cezası nedeniyle Samsunspor ile Yozgat Şehir Stadı'nda karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı ekip, sabah saatlerinde karayolu ile Yozgat'a hareket etti.
Teknik direktör Werner Lorant, kart cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek olan kaleci Petkoviç, Hakkı ve Yasir'i de Yozgat kafilesine dahil etti.
Kırmızı-beyazlı ekibin kafilesinde, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Kamerun Milli Takımı'nın formasını giyen Raymond Kalla dışında tüm futbolcular yer aldı.
Bu arada Brezilya'nın Portogeize Sau Paulo takımında forma giydiği bildirilen golcü oyuncu Carlos Olivierra da denenmek üzere kente geldi. Teknik direktör Lorant, Brezilyalı golcü Olivierra'yı da takımla birlikte Yozgat'a götürdü.
Yolculuk öncesinde Olivierra'nın Fransergio ve Anderson ile sık sık sohbet ettiği ve takımla ilgili bilgi aldığı gözlendi. Lorant'ın beğenmesi halinde Brezilyalı golcü ile sözleşme imzalanacağı bildirildi.
Yozgat'ta öğleden sonra basına açık olarak antrenman yapacağı belirtilen Sivasspor'un bu idmanın ardından kampa gireceği kaydedildi.
Ligde en son 10. haftada Diyarbakırspor karşısında 3 puan alan kırmızı-beyazlı ekip, bu maçın ardından oynadığı 8 karşılaşmada galibiyetle tanışamadı. Bu maçtan galip gelerek 3 puan hasretine son vermek isteyen Sivasspor, üst sıralardaki yerini korumayı hedefliyor.
inşallah bunu almışızdır.baksana hangi oyuncuyu istediysek gelmedi
LiS67_Uğur 03.02.2006, 16:21 takıma hayırlı ve ugurlu olması dile-ğiyle
OLİVİERA MAŞALLAH ZEYTİNYAĞI GİBİ ADI VAR UMARIM ADININ HAKKININ VERİP GOL KRALLIĞINDADA ZEYTİNYAĞI GİBİ SIYRILIP ÜSTE ÇIKMASINI BİLİR :)
twity_58 03.02.2006, 16:55 OLİVİERA MAŞALLAH ZEYTİNYAĞI GİBİ ADI VAR UMARIM ADININ HAKKININ VERİP GOL KRALLIĞINDADA ZEYTİNYAĞI GİBİ SIYRILIP ÜSTE ÇIKMASINI BİLİR :)
ALAATTİN ABİ BEN ADINI SÖYLEYEMIORUM YAW DİLİM DÖNMUYOR OLİVİERA YA :D
SivasSpor.Com 03.02.2006, 16:57 Sivasspor gol yollarındaki tercihini yine Brezilyalı` lardan yana kullandı.
Polonyalı Tomas`ın transferinin gerçekleşmemesinden sonra çalışmalarını hızlandıran Sivasspor, Brezilya`nın Corinthians takımında oynayan 21 yaşındaki Oliviera ile anlaştı.
Anderson`un tavsiye ettiği genç futbolcunun maçlarını izleyen Sivasspor teknik heyeti bu futbolcunun alınmasını istedi.
En kısa sürede İstanbul`a gelerek imza atacağı açıklanan Oliviera`nın Sivasspor`a önemli katkı sağlayacağına inandığını belirten Genel menajer Bülent Uygun "Biz zun zamandır bu futbolcuyu takip ediyorduk.
Kendisiyle her konuda anlaştık, en kısa zamanda gelerek resmi imzayı atacak" dedi
Sivasli_Celal 03.02.2006, 17:17 umarium bu gerceklesir
frankowski gelseydi cok cok iyi olacakti bizim icin
neden gelmedi acaba
havadanmi korktu ne
aşıksivaslı 03.02.2006, 17:19 SİVASSPOR umduğunu afrikada bulamadı yeni transferimiz yine brezilyadan oldu takım uyumsuzluğu olmaması için brezilya yı seçtik;)
yerliturkuaz 03.02.2006, 17:28 uyumsuzluk onemli degil bence takimi basariya gotursun hangi ulkeden irktan olursa olsun farketmez.
Sivasli_Celal 03.02.2006, 17:46 frankowskilede herseyde anlasilmisti
bence buda bos gececek
alimuharrem58 03.02.2006, 18:08 hayırlı olsun sivasspora
sarkislali 03.02.2006, 18:08 Benim bildigim kadariyla transfer 31.01.2006 da bitti. Transfer edilse bile oynatilamaz, yoksa kurallar mi degisti?Sivasspor.com1
Benim bildigim kadariyla transfer 31.01.2006 da bitti. Transfer edilse bile oynatilamaz, yoksa kurallar mi degisti?Sivasspor.com1
transfer 10 şubata kadar uzatıldı.
bayram tatili dolayısyla
İnşallah Polanyalı Tomasın transferi gibi olmaz!
Berkem 58 03.02.2006, 18:45 İnşallah Sivassporumuza hayırlı olur.....
Kral-@-Çarşı 03.02.2006, 18:49 Sivasspor için herseyin hayırlısı olsun....
Andi 'nin isteğiyle alınmış...İnş. Sambacılar Süperlige Damgalarını vuracak...
sivassporumuza hayirli olsun insallah dogru transfer dir
erhan5834 03.02.2006, 19:44 Sivasspor gol yollarındaki tercihini yine Brezilyalı’lardan yana kullandı. Polonyalı Tomas’ın transferinin gerçekleşmemesinden sonra çalışmalarını hızlandıran Sivasspor, Brezilya’nın Corinthians takımında oynayan 21 yaşındaki Oliviera ile anlaştı. Anderson’un tavsiye ettiği genç futbolcunun maçlarını izleyen Sivasspor teknik heyeti bu futbolcunun alınmasını istedi. En kısa sürede İstanbul’a gelerek imza atacağı açıklanan Oliviera’nın Sivasspor’a önemli katkı sağlayacağına inandığını belirten Genel menajer Bülent Uygun “Biz uzun zamandır bu futbolcuyu takip ediyorduk. Kendisiyle her konuda anlaştık, en kısa zamanda gelerek resmi imzayı atacak” dedi.
inşallah bundada bi sorun çıkmaz başkasına kaptırmayız hayırlısı olsun...
mustafaktk 03.02.2006, 20:17 forma giymeden inanmam
ReDYiGiDo 03.02.2006, 20:37 :confused: Oyuncu 21 yaşında Deniyor Haberin Resminde 26 Yaşındaki Betis te oynayan Ricardo Oliveira konuluyor.. eger O da Değilse.. Corinthians ta oynayan Başka Oliveira Yok Bu nasıl Haberdir Bu nasıl Transferdir Anlamış değilim.. :confused: :confused: :confused:
agumus_58 03.02.2006, 20:47 forma giymeden inanmam
aynen. artık öyle bir hale geldi ki bu transfer söylentileri ben sivasspor forması altında görsem dahi bir süre inanamam. "denenmek için getirilmiştir" filan derim. bu hale geldik artık.
Kaptan-58 03.02.2006, 20:53 HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH BU TRANSFER OLUR..
skywriter 03.02.2006, 20:56 :confused: Oyuncu 21 yaşında Deniyor Haberin Resminde 26 Yaşındaki Betis te oynayan Ricardo Oliveira konuluyor.. eger O da Değilse.. Corinthians ta oynayan Başka Oliveira Yok Bu nasıl Haberdir Bu nasıl Transferdir Anlamış değilim.. :confused: :confused: :confused:
Haklisin arkadasim, haberdeki resim Betisli Oliviera, zaten ben de o yuzden tereddutte kalmistim. Su anda Sivas'ta olan Oliviera ise ne Betisli ne de Corinthiansli, aciyurt'un haberine gore Brezilya 2. Lig'indeki São Paulo eyaletinin takimlarindan Portuguesa takimindan gelmis. Fakat bu futbol kulubunun resmi internet sitesinde de Oliviera isimli bir oyuncu goremedim. Insallah gercekten kaliteli bir futbolcudur..
Arif Coşkun 03.02.2006, 21:00 Anlaşılan, bizim için kapalı kutu. İnşallah umduğumuz gibi çıkar.
capkin sivasli 03.02.2006, 21:03 gelirse guzel olur ama beklemek lagzim cunku kenndy bakircioglu ile prensiple anlastik dediler gelmedi once gelsin sonra inanirim
karacaören34-58 03.02.2006, 21:18 çok iyi bir oyuncu inşalah bu oyuncuda pürüz falan çıkmaz gelir en yakın zamanda imzayı atar bize katkı sağlıyacağını düşünüyorun...
ReDYiGiDo 03.02.2006, 21:38 İŞTE SON TRANSFER OLİVEİRA.. (Valla Bulmak için Çok Uğraş verdim..)
İsim: FRANCISMAR
Uzun İsim: Francismar Carioca de Oliveira
Posizyon: Forvet
Doğum Tarihi: 18/4/1984
Milliyeti: Brezilya
Yetiştiği Takım: Ubá (MG)
Boy: 1,72 m
Kilo: 63 kg
Oynadığı Takımlar: América-MG (2005); Cruzeiro (2005)
serdarsivas 03.02.2006, 21:48 helal sana kardeş sivasa gönül verdin belli
skywriter 03.02.2006, 22:07 İŞTE SON TRANSFER OLİVEİRA.. (Valla Bulmak için Çok Uğraş verdim..)
İsim: FRANCISMAR
Uzun İsim: Francismar Carioca de Oliveira
Posizyon: Forvet
Doğum Tarihi: 18/4/1984
Milliyeti: Brezilya
Yetiştiği Takım: Ubá (MG)
Boy: 1,72 m
Kilo: 63 kg
Oynadığı Takımlar: América-MG (2005); Cruzeiro (2005)
Ugrasin icin tesekkurler, eline saglik. Ama sanirim bu bizdeki Oliviera degil. Bizim Oliviera 2005 yilinda Portuguesa takiminda forma giyiyormus. Ayrica aciyurt isimli arkadasin verdigi haberdeki resme pek benzemiyor. Yine de tekrar tesekkurler..
ErdalGüler 03.02.2006, 22:10 İnşallah iyi bir golcüdür.. ve takıma aradığımız golleri kazandırır.
ReDYiGiDo 03.02.2006, 22:10 Ugrasin icin tesekkurler, eline saglik. Ama sanirim bu bizdeki Oliviera degil. Bizim Oliviera 2005 yilinda Portuguesa takiminda forma giyiyormus. Ayrica aciyurt isimli arkadasin verdigi haberdeki resme pek benzemiyor. Yine de tekrar tesekkurler..
O zaman ismi Oliveira değil CÜNKÜ bundan başka 22 yaşında oliveira bulamazsınız..
skywriter 03.02.2006, 22:12 O zaman ismi Oliveira değil CÜNKÜ bundan başka 22 yaşında oliveira bulamazsınız..
Haklisin. Oliviera olabilir, Olivieira olabilir, Olivierra olabilir, secenek cok. Ama Portuguesa takiminda bu isimlerin herhangi bir benzerini bulamadim maalesef..
ReDYiGiDo 03.02.2006, 22:14 Haklisin. Oliviera olabilir, Olivieira olabilir, Olivierra olabilir, secenek cok. Ama Portuguesa takiminda bu isimlerin herhangi bir benzerini bulamadim maalesef..
Neyse artık iyice karıştı. Eger gelirse kesin olarak o zaman ne olduğu belli olur ismininde cismininde Hayırlısı..
skywriter 03.02.2006, 22:15 Neyse artık iyice karıştı. Eger gelirse kesin olarak o zaman ne olduğu belli olur ismininde cismininde Hayırlısı..
Hayirlisi elbette. Zaten su an Sivas'taymis, bir hafta denenecekmis. Ama profesyonel bir oyuncu oldugunu sanmiyorum, genc takimda falan oynamis olabilir. Herneyse..
ReDYiGiDo 03.02.2006, 22:17 Hayirlisi elbette. Zaten su an Sivas'taymis, bir hafta denenecekmis. Ama profesyonel bir oyuncu oldugunu sanmiyorum, genc takimda falan oynamis olabilir. Herneyse..
Ok. Anlasıldı. insallah iyi bir oyuncudur ve takımımıza faydalı olur..
rallicifurkan 03.02.2006, 22:21 bu oyuncu süper inşallah gerçekleşir ben bir kaç kez maçını seyretmiştim saten kendiside mutlu değimiş takımında.
skywriter 03.02.2006, 22:21 bu oyuncu süper inşallah gerçekleşir ben bir kaç kez maçını seyretmiştim saten kendiside mutlu değimiş takımında.
Hangi oyuncudan bahsediyorsun Furkan, hangi takimda macini izledin?
ReDYiGiDo 03.02.2006, 22:25 bu oyuncu süper inşallah gerçekleşir ben bir kaç kez maçını seyretmiştim saten kendiside mutlu değimiş takımında.
biz sabahtan beri tartışıyoz helal olsun Furkan çözmüş olayı Nerede gördün yahu:) :D
Etem-Murat 03.02.2006, 22:35 hayırlısı olsun bakalım buda kim ya yeni birimi ne bu güne kadar kac yeni adam geliyor dendi hepsi fos cıktı bu da onlardan biri olmasın gardaş gelsin bakalımda ondan sonra karar verelim ne olduguna ][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
HakkıTİMUÇİN 03.02.2006, 22:44 oliviera enflasyonu yaşanıyor malesef...
o mu ...bu mu.. ??
yakında sahte oliviera'lar türemez inşallah :) :)
TARIKAHYA 03.02.2006, 22:53 sivassporun acil olarak iyi bir forvete ihtiyacı var. inşallah bu son transfer gerçekleşir. brezilyalı olması bence avantaj.buda anderson gibi çıkarsa takımın gol sorununu çözerler.takım gol atamıyor son 7 8 haftada attığımız gol sayısı bir elin parmaklarını geçmez.inşallah sivasspora hayırlı olur.
sivaslihakan 03.02.2006, 23:16 bu saatten sonra oyniyabilecekmi acaba transfer sezonu kapanmadimi
1967_DERNEK_MUSTAFA 03.02.2006, 23:30 hayırlı uğurlu olsun başkası kapmasında
erhan5834 03.02.2006, 23:42 bu saatten sonra oyniyabilecekmi acaba transfer sezonu kapanmadimi
yok baba transfer sezonu 10-02-2006 ya kadar uzatıldı oynar meraklanma...
EE ŞİMDİ BU ALINAN FUTBOLCU KİRALIKMI YOKSA BONSERVİSLİMİ...YAŞI GENÇ ANDERSONLA BUNU İYİYETİŞTİRDİMMİ İLERDE İYİ ĞARAYA SATARIZ...
HAYIRLI OLSUN
Arif Coşkun 04.02.2006, 08:59 Ayın 10'una kadar uzatıldığını duydum evet bir sorun çıkmaz sanırım,oynar.
karacaören34-58 04.02.2006, 09:04 Sivasspor, Samsunspor maçı için geri sayıma başlarken Brezilyalı golcü Carlos Olivierra'nın takıma katılması teknik heyeti sevindirdi. Yöneticiler Lorant'ın istemesi halinde bu oyuncuyu transfer edeceklerini söyledi. Öte yandan Werner Lorant, cezalı olan kaleci Petkoviç, Hakkı ve Yasir'i de Samsun'a götürdü.
13091310
Sivasspor, Brezilya’nın Portogeize Sau Paulu takımında forma giyen
Golcü Carlos Olivierra’yı kadrosuna kattı.
Bu arada Brezilya'nın Portogeize Sau Paulo takımında forma giydiği bildirilen golcü oyuncu Carlos Olivierra da denenmek üzere kente geldi. Teknik direktör Lorant, Brezilyalı golcü Olivierra'yı da takımla birlikte Yozgat'a götürdü.
Yolculuk öncesinde Olivierra'nın Fransergio ve Anderson ile sık sık sohbet ettiği ve takımla ilgili bilgi aldığı gözlendi. Lorant'ın beğenmesi halinde Brezilyalı golcü ile sözleşme imzalanacağı bildirildi.
İnşallah iyi bir transferdirde beklediğimize değer.
Corinthians'ta oynayan Oliviera isimli bir oyuncu bulamadim ama su an Real Betis'te forma giyen eski Corinthians'li Ricardo Oliviera var. Eger bu futbolcuyu transfer ediyorsak bence dogru bir tercih..
EVET ARK. GALİBA O ÇÜNKİ BEN YÜZÜNÜ TV.DE MAC SEYREDERKEN GÖRMÜŞTÜM VE AYNI ADAM OLDUĞUNA EMİNİM ARK.
yasin_kangal 04.02.2006, 13:23 hayırlı olsun camiamızaaa
cihanakkus 04.02.2006, 13:31 iyi bir transfer yaptıgımıza inanıyorum anderson önerdigine göre bu oyuncuyu oda onunla yan yana oynamak istiyırdur..umarım iyi bir ikili olurlar...
s58585858 04.02.2006, 13:45 Ben araştırdım çok güzel bir oyuncu tam Anderson'a göre bir oyuncu ha internet siteme bekliyorum svs_samet.sitemynet.com
Sivasspor.com1
LORDKRAL 04.02.2006, 13:50 tanımıyorum ama iyi bir transferdir
burak_baykal 04.02.2006, 14:09 [QUOTE=skywriter][B]Sivasspor gol yollarındaki tercihini yine Brezilyalı’lardan yana kullandı. Polonyalı Tomas’ın transferinin gerçekleşmemesinden sonra çalışmalarını hızlandıran Sivasspor, Brezilya’nın Corinthians takımında oynayan 21 yaşındaki Oliviera ile anlaştı. Anderson’un tavsiye ettiği genç futbolcunun maçlarını izleyen Sivasspor teknik heyeti bu futbolcunun alınmasını istedi. En kısa sürede İstanbul’a gelerek imza atacağı açıklanan Oliviera’nın Sivasspor’a önemli katkı sağlayacağına inandığını belirten Genel menajer Bülent Uygun “Biz uzun zamandır bu futbolcuyu takip ediyorduk. Kendisiyle her konuda anlaştık, en kısa zamanda gelerek resmi imzayı atacak” dedi.
inşallah daha iyi oyuncularla kendimizi tanıtacağız...............
58-Göksun 04.02.2006, 14:13 SİVAS İÇİN EN İYİSİ OLUR İNŞALLAH. HAYIRLI OLSUN.ÇÜNKÜ SİVASSPOR VE TARAFTARI EN İYİSİNE LAYIK.
1967_DERNEK_NAİL 04.02.2006, 14:35 İNŞALLAH KALİTELİ KUMAŞ ÇIKAR HAYIRLI OLSUN
pendik_LEE 04.02.2006, 14:36 bence gayet faydalı olcak
aşıksivaslı 04.02.2006, 14:51 arkadaşlar yeni transfer den pek umudum yok benim daha iiyi biri bulunabilirdiSivasspor.com1
Oliviera Yozgata götürülmüş..Belkide Maç kadrosuna alınır...:confused:
catli_58 04.02.2006, 19:59 Gardaşlar bu oliviera o bahsedilen real betiste oynayan değil. Başka Oliviera. Direk Brezilya'dan Corinthias'tan geldi. Yaşı henüz 21..
erhan5834 04.02.2006, 20:26 Gardaşlar bu oliviera o bahsedilen real betiste oynayan değil. Başka Oliviera. Direk Brezilya'dan Corinthias'tan geldi. Yaşı henüz 21..
değerli bilgilerin için teşekkürler abi saol....
hasantuan 04.02.2006, 20:56 fanatik sao paolo lu yazmış ama oliviera için şimdi bu adam sao paolo lu mu yoksa corhtns.lımı ? tam bilgi yok mu ben sao paolonun sitesine girdim ama maalesef bi şey anlayamadım
yusuf_07 05.02.2006, 01:58 HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH YALAN OLMAZ BUDA :D
biz transfer bekliyoruz gonderdigimiz oyuncu diyar bakiri sirtliyor muhammet ali iki gol atti ikinci golu superdi
bence golcu birine ihtiyacimiz yok orta sahaya takviye yapilmali
1967 dernek serkan20 05.02.2006, 13:58 fforma giysin sonra iananırım ancak
özsivasli1903 05.02.2006, 14:23 insallah bu transfer gerceklesir...
hep aldik aldik diyolar ne gelen var ne giden-...
ama iyi oyuncu andersson tavsiye etmis...
hersey sivas icin...
slmlar Özsivasli Bugra....
gogo_58_ant 05.02.2006, 18:40 umarım bırazılyalı golcu takıma hayırlı olur
üçyıldız 06.02.2006, 21:58 SON TRANSFER OLIVIERA hayırlı olsun.Artık şu ÜÇ puanları alalım.ŞAMPİYON SİVAS.
erhan5834 06.02.2006, 22:37 sanırım bu transferde tutmadı tam emin değilim ama geri gönderilmiş diye biliyorum ama kaynak kesin değil...
sinan58_34 06.02.2006, 22:49 ARTIK TASLAR YERINE OTURSUNDA SU TAKIM BI ADAPTE OLSUN KENDINI TOPARLASIN
sanırım bu transferde tutmadı tam emin değilim ama geri gönderilmiş diye biliyorum ama kaynak kesin değil...
BAŞKAN AÇIKLAMASINDA, YETERSİZ BULUNDUĞUNU VE GÖNDERİLDİĞİNİ BELİRTMİŞ...
erhan5834 06.02.2006, 22:57 BAŞKAN AÇIKLAMASINDA, YETERSİZ BULUNDUĞUNU VE GÖNDERİLDİĞİNİ BELİRTMİŞ...
evet bende öyle duydum ama kaynaktan emin olmayınca emin konuşamadım eyvallah saol gardaş....
evet bende öyle duydum ama kaynaktan emin olmayınca emin konuşamadım eyvallah saol gardaş....
Gardaş bende başkanın açıklamalarına göre yazdım ama yinede emin olmamak lazım gelen denen herkes gidiyor, giden de gelebilir....
erhan5834 06.02.2006, 23:48 Gardaş bende başkanın açıklamalarına göre yazdım ama yinede emin olmamak lazım gelen denen herkes gidiyor, giden de gelebilir....
haklısın gardaş bekleyip görelim ama yine diyorum bu saatten sonra gelecek futbolcunun hayrı olmaz .... benim kendi düşüncem tabi bu ....
|