Orijinalini görmek için tıklayınız : IST-DERNEK TOPLANTISI
2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
TÜM İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR DAVETLİDİR...
Adres: DEREBOYU CADDESI NO:73 ABANTKIRATANESI
NOT : PAZARIN KURULDUGU CADDE CEVIKPEN ILERISI,
SAAT : 14:00
MECİDİYEKÖY ESKİ OTOBÜS DURAKLARI KARSINDA KARAKOLUN SIRASINDA ASLI BÖREK'İN OLDUGU SOKAKTAN ASAGIYA DOGRU İNİLİNCEK...
SOKAGIN SONUNDAN SOLA DOGRU YAKLASIK 100MT SONRA...
sinan58_34 23.01.2006, 22:44 BUTUN ARKADASLAR BU ORGANIZASYONA DAVETLIDIR ADRES KONUSUNDA YARDIMCI OLUNACAKTIR IRTIBAT TELEFONU OLACAK YER COK KOLAY BOYLESI ONEMLI BI GUNDE HERKESI BEKLIYORUZ BU TOPLANTIDA DERNEK KONUSU NETICELENECEK
HAYDİ YİGİDOLAR BU SEFER HERKESİ BEKLİYORUZ MAAZERET KABUL EDİLMEYECEK BU SEFER
sivaslıavukat 23.01.2006, 23:34 Eminim tüm hemşehrilerimiz orada olacak , malumunuz olduğu gibi 25 Aralık toplantımızda alınan karar doğrultusunda 5 Şubatta toplanıyoruz . Oldukça uzun süredir bu konuda bilgi vermeye çalışıyoruz.
İlk toplantıda alınan kararlar doğrultusunda gereken somut adımların atılacağı bu buluşmada eminim sizin de adınız geçsin istersiniz.
AyhanBayrak 24.01.2006, 00:32 Böyle bir toplantida inaniyorumki sizler yanliz kalmayacaksiniz. Istanbuldaki yigidolar takimlarina ve kurulacak taraftarlar dernegine sahip cikacaklaridir allah yolunuzu acik etsin
dj_sado_88 24.01.2006, 01:00 inş. orda olacagız
Böyle bir toplantida inaniyorumki sizler yanliz kalmayacaksiniz. Istanbuldaki yigidolar takimlarina ve kurulacak taraftarlar dernegine sahip cikacaklaridir allah yolunuzu acik etsin
GARDAŞ SENDE KATILA BİLİRSİN TOPLANTIMIZA AYHAN OLMAZMI?
Arif Coşkun 24.01.2006, 10:08 Bu gerçekleştireceğimiz 2. toplantı, İstanbul'lu yiğidolar adına çok önemli ve anlamı çok büyük.Bu toplantı için mazeret üretmek yerine, bu toplantıya gereken ciddiyeti ve önemi gösterip,İstanbul'daki tüm yiğidoları bekliyoruz. Hep beraber verilen adreste olacağız.
DERNEK 2.TOPLANTISINA HERKESİN İLGİ GÖSTERMESİNİ UMUYORUM..ARTIK BİR ÇATI ALTINDA TOPLANMA VAKTİ GELDİ..
HakkıTİMUÇİN 24.01.2006, 10:34 arkadaşlar birde saat belirtmemiz lazım..5 şubatta saat kaçta toplanacağız ??
RECEP_YÜKSEL 24.01.2006, 10:36 ALLAH İZİN VERİRSE BİR AKSİLİK OLMASSA ORDAYIM SAYGILAR RECEP YÜKSEL
Saat 14:00da toplanıyoruz...
RECEP_YÜKSEL 24.01.2006, 11:43 Saat 14:00da toplanıyoruz...
BİZ HER SAAT SİVAS İÇİN VARIZ SİVASLIYIZ GARDAŞ
cihanakkus 24.01.2006, 13:01 İSTANBULDA BULUNAN BİR ÇOK YİGİDOYU BU TOPLANTIYA BEKLİYORUZ...BEN VE BİR ÇOK ARKADASIM ORADA OLACAK SİZLERİDE BEKLİYORUZ....
alimuharrem58 24.01.2006, 13:44 HAYDİ İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR BEKLİYORUZ
Arif Coşkun 24.01.2006, 14:35 Bu gerçekleştireceğimiz 2. toplantı, İstanbul'lu yiğidolar adına çok önemli ve anlamı çok büyük.Bu toplantı için mazeret üretmek yerine, bu toplantıya gereken ciddiyeti ve önemi gösterip,İstanbul'daki tüm yiğidoları bekliyoruz. Hep beraber verilen adreste olacağız.
Adres: DEREBOYU CADDESI NO:73 ABANT KIRAATANESI
NOT : PAZARIN KURULDUGU CADDE CEVIKPEN'İN ILERISI,
Kaptan-58 24.01.2006, 14:38 bu sefer inşallah bende orda olucam...
BU SEFER HİÇBİR BAHANE OLMAMALI...
MAZARET KABUL EDİLMEYECEK...
DUYARLI OLAN TÜM YİĞİDOLARI BEKLİYORUZ....
BEN DE ORADAYIM...
S
İ
V
A
S
SEMİH-58 24.01.2006, 15:46 NŞALLAH İYİ OLUR BİZ BİŞEY YAPAMADIK BARIM SİZİNKİ İYİ OLUR
GAKGO 58 BENI UNUTMA . BEN ORALARIN YABANCISIYIM...:D]
SEMİH-58 24.01.2006, 16:16 YİĞİDOLARIZZZZZZZZZZZ
sivaslıavukat 24.01.2006, 17:06 GARDAŞ SENDE KATILA BİLİRSİN TOPLANTIMIZA AYHAN OLMAZMI?
Tevfik Baba , Ayhan Bey'e uçak bileti izin vs çok pahalıya malolur :)
alimuharrem58 24.01.2006, 17:07 2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
Adres: DEREBOYU CADDESI NO:73 ABANT KIRAATANESI
NOT : PAZARIN KURULDUGU CADDE CEVIKPEN'İN ILERISI,
fatih_5834 24.01.2006, 17:57 İNSALLAH SUDAN SEBEPLER OLMAZ!!!TUM YIGIDOLARI BEKLIYORUZZ..BUONEMLI BI TOPLANTI..!
Tevfik Baba , Ayhan Bey'e uçak bileti izin vs çok pahalıya malolur :)
ONA DOKUNMAZ NEDE OLSA ALAMANCI :)
karacaören34-58 24.01.2006, 19:04 KESİN ORDA OLACAĞIM HEMDE YANLIZ DEĞİL YANIMDA ÜÇ KİŞİ GETİRECEM ORDAYIMMMM
sinan58_34 24.01.2006, 19:22 HAYDI ARKADASLAR BOYLESI ONEMLI BI GUNDE HERKESIN FIKRINI DESTEGINI BEKLIYORUZ ARTIK ISTANBULDAKI YIGIDOLARINDA BI CATIALTINDA TOPLANMA VAKTI GELMEDIMI ? OYLEYSE DESTEK VERELIM VE İSTANBULDA BI TARAFTAR DERNEGI KURALIM
1967_DERNEK_10UR 24.01.2006, 23:54 ARTIK FİKİRLERİN ÖN PLANA ÇIKMA ZAMANI GELDİ.BİR DERNEK KURULACAKSA HERKES GELMELİ DESTEK OLMALI..GÖREV KUTSALDIR ARTIK SÜPER LİGDEYİZ VE HERŞEYİN BİR BEDELİ VAR... SİVASSPOR İÇİN MAZERAT YOK DESTEK ZAMANI..
gözköylü 25.01.2006, 08:48 BENDE GELMEK İSTİYORUMMMMM
ademgoze 25.01.2006, 09:30 ordayız geliyoruz topluyoruz hepberaberiz...
antep maçı istanbulda olsa
dernek için taraftarlara iyi bir bilgilendirme olurdu
stand açılıp üye bile yapılırdı milet
BENDE GELMEK İSTİYORUMMMMM
NEDEMEK BEKLERİZ HERKES DAVETLİDİR
Etem-Murat 25.01.2006, 10:16 ARTIK FİKİRLERİN ÖN PLANA ÇIKMA ZAMANI GELDİ.BİR DERNEK KURULACAKSA HERKES GELMELİ DESTEK OLMALI..GÖREV KUTSALDIR ARTIK SÜPER LİGDEYİZ VE HERŞEYİN BİR BEDELİ VAR... SİVASSPOR İÇİN MAZERAT YOK DESTEK ZAMANI..
artık kurun kardeş bir dernek
Arif Coşkun 25.01.2006, 10:24 BENDE GELMEK İSTİYORUMMMMM
Bekleriz elbette sizde gelin gözköylü kardeşim,sizin gibi duyarlı kardeşlerimizde gelsin büyük katılım olsun istiyoruz, inşallah bu sefer daha büyük bir toplantı yapıp ve çok önemli kararlar alacağız.
Verdiğimiz adreste ve tarihte hep orada olacağız.
Etem-Murat 25.01.2006, 11:22 Bekleriz elbette sizde gelin gözköylü kardeşim,sizin gibi duyarlı kardeşlerimizde gelsin büyük katılım olsun istiyoruz, inşallah bu sefer daha büyük bir toplantı yapıp ve çok önemli kararlar alacağız.
Verdiğimiz adreste ve tarihte hep orada olacağız.
arif kardaş allah hayırlı uğurlu etsin
alimuharrem58 25.01.2006, 13:01 İSTANBULDAKI TÜM YİĞİDOLARI BEKLİYORUZ TOPLANTIMIZA
sivaslıavukat 25.01.2006, 21:19 İnanıyorum ki bu kez yeni yüzler yeni dostlar yeni hemşehriler aramızda olacaktır.En azından belirtiler o yönde , hepimiz ordayız , herzaman ordaydık , bekliyor olacağız.Gelenin başımızın üstünde yeri var.
İnanıyorum ki bu kez yeni yüzler yeni dostlar yeni hemşehriler aramızda olacaktır.En azından belirtiler o yönde , hepimiz ordayız , herzaman ordaydık , bekliyor olacağız.Gelenin başımızın üstünde yeri var.
Sivasspor'a gönül vermiş tüm yiğidoların bu toplantıda bulunması gerekiyor....
1967_DERNEK_10UR 25.01.2006, 22:44 arif kardaş allah hayırlı uğurlu etsin
ETHEM ABI SİVAS TAMAM ARTIK AĞIRLIK İSTANBUL'A VERİLMELİ.İSTNABUL GİBİ BİR METROPOLDE SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ YOK..KURULMASI LAZIM..KURUCU ÜYELİK ŞEREFLİ BİR GÖREV..
fatih_5834 25.01.2006, 23:06 KATILIM NEKADAR COK OLURSA O KADAR KESINLESIR!!BU YUZDEN IST BUTUN YIGIDOLARIN DUYARLI OLMASI LAZIM BU KONUDA..HERSEY BURDA BENDE GELIYORUMLA BITMIYOR ONEMLI OLAN BELIRTILEN SAATTE ORADA OLMAK..BU YUZDEN BIRAZDAHA DUYARLI OLALIM!!
MECİDİYEKÖY ESKİ OTOBÜS DURAKLARI KARSINDA KARAKOLUN SIRASINDA ASLI BÖREK'İN OLDUGU SOKAKTAN ASAGIYA DOGRU İNİLİNCEK...
Yiğidolar Göreve....
karacaören34-58 26.01.2006, 08:59 Yiğidolar Göreve....
görev kutsaldır gardaş ölümüne sivasspor....
göreve hazırım sabırsızlıkla bekliyorum 5 şubatı:)
ademgoze 26.01.2006, 09:49 ordayız istanbullu yiğidoyuz birlikteyiz...
ErdalGüler 26.01.2006, 10:04 Bir aksilik olmazsa bende katılmaya çalışacağım?
Arif Coşkun 26.01.2006, 19:06 2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
sinan58_34 26.01.2006, 19:19 2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
EVET ARKADASLAR HERKESI BEKLIYORUZ ADRES COK KOLAY EGER BULAMASSANIZ PAZARIN KURULDUGU CADDEYI SORARSINIZ HERKES BILIR MECIDIYEKOYDE PAZAR GUNU PAZARDA KURULUYO O CADDEDEN ASSAGIYA DOGRU INERSINIZ ORDA GORECEKSINIZ HERKESI BEKLIYORUZ
cihanakkus 26.01.2006, 19:25 hep birlik tam birlik haydi yigidolar...hepinizi bekliyoruz...
alimuharrem58 26.01.2006, 19:28 tüm yiğidolar davetlidir.
alimuharrem58 27.01.2006, 19:57 2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
sinan58_34 27.01.2006, 20:53 haydı arkadaslar bu onemlı gunde herkesı aramızda gormek ıstıyoruz
erhan5834 27.01.2006, 21:33 2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
inşallah herşey gönlünüzce olur gardaş size kolay gelsin....
HakkıTİMUÇİN 30.01.2006, 10:35 Arkadaşlar;
ilk toplantımızda 05 şubatta tekrar buluşmak için anlaşmıştık..
ancak, bu hafta sivassporun Samsun maçı büyük bir ihtimalle aynı gün ve aynı saatte olacak..
dolayısı ile bizim toplantı yeri ve saati konusunda yeni bir düzenleme yapmamız gerekir diye düşünüyorum..
Maç büyük bir ihtimalle Maltepede saat 14.00 de olacağından saat sabah 09:00 da maltepe civarında uygun bir yerde (buraya yakın oturan arkadaslar bir yer araştırması yapsınlar..Arif abi buraya yakın bildiğim kadarı ile) buluşursak hep 2. toplantımızı gerçekleştirmiş oluruz hemde toplantıdan sonra topluca maça gideriz..
cihanakkus 30.01.2006, 11:15 EVET ARKADASLAR ÖLE DAHA İYİ OLUR BENCEDE....BU KONUYU GÖZDEN Bİ GECİRİN....YENİDEN...
burak_baykal 30.01.2006, 11:40 2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
2.dernek toplantımızın olduğu gün istanbulda sivas-samsun maçı oynanacak inşallah büyüklerimiz dernek tarihini iyi zaman ayarlarlar.herkesi istanbul taraftarlar derneği kurulacaktır.herkesi bekliyoruz.şimdi yiğidoları destekleme zamanı :)
alimuharrem58 30.01.2006, 13:53 TOPLANTIYLA ILGILI BIR ACIKLAMA YAPILMALI ERTELENECEK MI?
Kolay gelsin sizlere...İnş. Bizde orda oluruz....
HakkıTİMUÇİN 30.01.2006, 16:30 erteleme yok arkadaşlar..
Sadece yerini değiştirmek daha mantıklı..
maçın oynanacağı maltepe stadına yakın bir yerde yaparsak
katılım daha fazla olur..
herkes maça gelecek nasılsa...
bir iki saat önceden cıkıp toplantıyada katılmış oluruz
DJ murat'tın dediği gibi sivastaki arkadaslarda sabah erken inerler
onlarda katılır bu toplantıya..
bence süper olur..
Haydi Maltepe civarında oturanlar uygun bir yer belirleyip bu foruma yazın lütfen !!!!!!
karacaören34-58 30.01.2006, 16:36 erteleme yok arkadaşlar..
bence süper olur..
Haydi Maltepe civarında oturanlar uygun bir yer belirleyip bu foruma yazın lütfen !!!!!!
BENCEDE BÖYLE OLMASI DAHA MANTIKLI BEN KATILIYORUM ABİ İİ BİR FİKİR AMA BİRAN EVEL YERİN BELİRLENMESİ ADRESİN HERKESE DUYRULMASI LAZIM....
nazimgulturk 30.01.2006, 16:42 İNŞALLAH BU SEFER BENDE ORDA OLURUM
AMA ÇOK ZOR
alimuharrem58 30.01.2006, 18:27 erteleme yok arkadaşlar..
bence süper olur..
HAKKI ABİ DOGRU SOYLUYORSUN AMA BIR AN ONCE YER KONUSUNU BELIRLEMEK LAZIM
Arif Coşkun 30.01.2006, 19:02 Arkadaşlar;
ancak, bu hafta sivassporun Samsun maçı büyük bir ihtimalle aynı gün ve aynı saatte olacak..
dolayısı ile bizim toplantı yeri ve saati konusunda yeni bir düzenleme yapmamız gerekir diye düşünüyorum..
Maç büyük bir ihtimalle Maltepede saat 14.00 de olacağından saat sabah 09:00 da maltepe civarında uygun bir yerde (buraya yakın oturan arkadaslar bir yer araştırması yapsınlar..Arif abi buraya yakın bildiğim kadarı ile) buluşursak hep 2. toplantımızı gerçekleştirmiş oluruz hemde toplantıdan sonra topluca maça gideriz..
Evet Hakkı iyi düşünmüşsün bu konuyu aynı toplantımızla çakışıyor ne yazıkki maç saati.Bu konu üzerinde düşünelim ve sonucu buraya açıklayalım.
sinan58_34 30.01.2006, 19:18 Arkadaşlar;
ABİ MANTIKLI AMA BIRAN ONCE ORGANIZASYON YAPILMASI LAZIM YER AYARLANMASI LAZIM BUNLA ILGILENECEK GONULLU ARKADASLAR VARSA ARASTIRMA ICINE GIRSINLER FAZLA BI ZAMANIMIZ YOK
1967_DERNEK_10UR 30.01.2006, 19:20 MAÇ İLE AYNI GÜNE DENK GELİYOR ..YOĞUN BİR TALEP OLUR..BİZ O SAATLERDE YOLDA OLURUZ...
sivaslıavukat 30.01.2006, 19:42 Kesin açıklama bu akşam saat 22 den sonra yapılacaktır.Lütfen açıklamayı bekleyin ve varsa farklı tekliflerinizi de iletin ki çoğunluğa uygun bir karar vermiş olalım.
karacaören34-58 30.01.2006, 19:50 Kesin açıklama bu akşam saat 22 den sonra yapılacaktır.Lütfen açıklamayı bekleyin ve varsa farklı tekliflerinizi de iletin ki çoğunluğa uygun bir karar vermiş olalım.
ben maçtan önce statyuma yakın bir yerde olsa ii olur diye düşünüyorum:)
İNŞALLAH BU SEFER BENDE ORDA OLURUM
AMA ÇOK ZOR
BEKLERİZ NAZIM İNSAN İÇİNE ÇIK OLUM BİRAZ ÇALIŞ ÇALIŞ NEREYE KADAR TANSAŞI SENMİ KURTARACAN :=)))
HakkıTİMUÇİN 31.01.2006, 11:02 arkadaslar,
kesin olmamakla beraber toplanma yerimiz 05 Şubat pazar günü saat 09:00Maltepe Merkez camii olarak düşünüyoruz..
Arif abi orada oturuyor..stada cok yakınmış Merkez camii. Yürüyerek 10 dakika diyor..
ve Merkez caminin civarında oturabileceğimiz birçok çaybahcesi ve cafe mevcutmuş.
bana görede en mantıklısı burada buluşmak..
burak_baykal 31.01.2006, 11:14 arkadaslar,
kesin olmamakla beraber toplanma yerimiz 05 Şubat pazar günü saat 09:00Maltepe Merkez camii olarak düşünüyoruz..
Arif abi orada oturuyor..stada cok yakınmış Merkez camii. Yürüyerek 10 dakika diyor..
ve Merkez caminin civarında oturabileceğimiz birçok çaybahcesi ve cafe mevcutmuş.
bana görede en mantıklısı burada buluşmak..
sevgili gakko abi bana u zak ama hemde maçda olucam erkenden merkez camii dediğin yerde olurm.beni almayı unutmayın.
x_burnley 31.01.2006, 12:28 İnşallah 5 şubattaki toplantıda aranızda olacağım
bu arada dilerim herşey çok güzel olur herhangi bir hayal kırıklığı olsun istemiyorum katılım bir önceki toplantıdan daha çok olur inşallah
biliyorsunuz ki
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN
RüStü ElmaS 31.01.2006, 12:59 ISTANBUL`DAKI YIGIDOLARI BU TOPLANTIYA KATILMAYA CAGIRIYORUZ.
ISTANBUL`DA OLUSACAK SAGLAM BIR DERNEK, SIVASSPOR ICIN BÜYÜK BIR DESTEK OLACAKTIR.
LÜTFEN BU OLUSUMA DESTEK OLALIM.
BU FIRSATI IYI DEGERLENDIRELIM.
SIVASSPOR.COM OLARAK SIVASSPOR ICIN YAPILACAK OLAN HER TÜRLÜ OLUSUMA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ.
HakkıTİMUÇİN 31.01.2006, 13:01 sevgili gakko abi bana u zak ama hemde maçda olucam erkenden merkez camii dediğin yerde olurm.beni almayı unutmayın.
umut gardasım..
sensiz ne maç nede dernek toplantısı olmaz..
yer ve saat kesinleşir kesinleşmez ilk sana haber vereceğim.
Kaptan-58 31.01.2006, 15:08 maçın yeri daha tam belli değil.. kadıköyde de olabilir.. inşallah en kısa zamada belli olurda nerde toplanacağımızı kesinleştiririz....
SAVUN İSTANBUL Sivasspor.com1 GELİYOR...
LiS67_Uğur 31.01.2006, 15:14 inş. toplantı ii gecer
gkhnszksn 31.01.2006, 15:48 Ben de kesinlikle oradayım.
alimuharrem58 31.01.2006, 17:36 MAÇ YERİ KESİNLEŞSE DE TOPLANTI YERİDE KESİNLEŞİR
MAÇ YERİ KESİNLEŞSE DE TOPLANTI YERİDE KESİNLEŞİR
Maç yeri Maltepeydi en son...
alimuharrem58 31.01.2006, 17:40 Maç yeri Maltepeydi en son...
BİR KESINLEŞSE CARSAMBA GUNU KESINLESIR YERI UMARIM
KemalCaglayan 31.01.2006, 17:48 ÇEVİK TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN BU TOPLANTININ SİVASSPOR AÇISINDAN ÇOK YARARLI OLACAĞINA İNANCIM SONSUZDUR. İSTANBUL'DA BULUNAN SİVASLILARIN,SİVASSPOR'A GÖNÜL VERENLERİN BİR ÇATI ALTINDA TOPLANMASI EN BÜYÜK ARZUMUZDUR. HAYDİ ! İSTANBUL GÖSTER KENDİNİ.
Arif Coşkun 31.01.2006, 20:02 maçın yeri daha tam belli değil.. kadıköyde de olabilir.. inşallah en kısa zamada belli olurda nerde toplanacağımızı kesinleştiririz....
SAVUN İSTANBUL Sivasspor.com1 GELİYOR...
Günayın dediğine göre stad kesinleşmiş,toplantı içinde bu akşam bir karara varılacağını sanıyorum.
alimuharrem58 01.02.2006, 18:15 YER KONUSUNDA BIR KESIN YAZIN BUNDAN SONRA NE OLACAK
YER KONUSUNDA BIR KESIN YAZIN BUNDAN SONRA NE OLACAK
Bizde beklemedeyiz...
ErdalGüler 01.02.2006, 18:39 ARTIK YER VE ZAMANIN BELİRLENMESİ LAZIM...
alimuharrem58 01.02.2006, 18:50 BU AKSAM BIR KARAR VERILMELI YER VE SAAT KONUSUNDA
Arif Coşkun 01.02.2006, 18:58 Arkadaşlar bildiğiniz gibi maçın İstanbul Maltepe Stadında oynama durumu vardı ve bu olmadı,maç Yozgat Stadı'na alındı.Maç gününe denk geldiği için erteleme söz konusu olmuş ve o yönde karar alınmak üzere iken sonanda aldığımız haberde maçın İstanbul'da oynanmayacağını öğrendik.O nedenleki artık toplantının ertelenmesi gerekmiyor sanıyorum. Eğer akşam tekrar bir araya gelebilirsek bir sonuca varıp gerekli açıklama yapılabilir.
alimuharrem58 01.02.2006, 18:59 Arkadaşlar bildiğiniz gibi maçın İstanbul Maltepe Stadında oynama durumu vardı ve bu olmadı,maç Yozgat Stadı'na alındı.Maç gününe denk geldiği için erteleme söz konusu olmuş ve o yönde karar alınmak üzere iken sonanda aldığımız haberde maçın İstanbul'da oynanmayacağını öğrendik.O nedenleki artık toplantının ertelenmesi gerekmiyor sanıyorum. Eğer akşam tekrar bir araya gelebilirsek bir sonuca varıp gerekli açıklama yapılabilir.
ABİ BENCE HIC BIR SEY DEGISMEDEN AYNI YER(MECİDİYEKÖY) KALMALI
Arif Coşkun 01.02.2006, 19:02 ABİ BENCE HIC BIR SEY DEGISMEDEN AYNI YER(MECİDİYEKÖY) KALMALI
Bende o yönde bir karar çıkmalı diye düşünüyorum.Görüşme yapalım o zaman daha net bir açıklama yapılır.
CAGLAYAN 01.02.2006, 21:13 Arkadaşlar bildiğiniz gibi maçın İstanbul Maltepe Stadında oynama durumu vardı ve bu olmadı,maç Yozgat Stadı'na alındı.Maç gününe denk geldiği için erteleme söz konusu olmuş ve o yönde karar alınmak üzere iken sonanda aldığımız haberde maçın İstanbul'da oynanmayacağını öğrendik.O nedenleki artık toplantının ertelenmesi gerekmiyor sanıyorum. Eğer akşam tekrar bir araya gelebilirsek bir sonuca varıp gerekli açıklama yapılabilir.
Arkadaslar bir an evvel Aciklama getirin gec kaliyoruz.........
1967_DERNEK_TUĞRUL 01.02.2006, 21:51 HAYIRLI UGURLU OLSUNNNN.......!!!!!!!!!
TOPLANTI AYNI GÜN, AYNI SAATTE, AYNI YERDE OLACAKTIR....
BİR DEĞİŞİKLİK OLMAMIŞTIR...
Arif Coşkun 01.02.2006, 22:24 TOPLANTI AYNI GÜN, AYNI SAATTE, AYNI YERDE OLACAKTIR....
sivaslıavukat 01.02.2006, 22:46 Her kararda bir hayır var demek ki bütün gece ne yapsak nasıl duyursak insanlara diye kafa patlatıyoruz sonra maç yozgata gidiyor , ne diyelim her işte bir hayır var
Biz 5 Şubatta daha önce belirlediğimiz yerde olacağız ,yeni yüzler görmek umudu ile herkesi bekliyoruz.
1967_DERNEK_10UR 01.02.2006, 22:47 DERNEK İŞİMİZ ÇOK CİDDİ BİR AN EVVEL KURULMALI YÖNETİMİ SEÇİLMELİ..
Arif Coşkun 02.02.2006, 08:43 TOPLANTI AYNI GÜN, AYNI SAATTE, AYNI YERDE OLACAKTIR....
İSTANBUL'DAKİ TÜM YİĞİDOLAR DAVETLİDİR...
Adres: DEREBOYU CADDESİ NO:73 ABANT KIRAATHANESİ
NOT : PAZARIN KURULDUĞU CADDE ÇEVIKPEN İLERİSİ,
MECİDİYEKÖY ESKİ OTOBÜS DURAKLARI KARŞINDA KARAKOL UN SIRASINDA ASLI BÖREK'İN OLDUĞU SOKAKTAN AŞAĞIYA DOĞRU İNİLİNCEK...
SOKAĞIN SONUNDAN SOLA DOĞRU YAKLAŞIK 100m. SONRA...
Kaptan-58 02.02.2006, 08:52 TOPLANTI AYNI GÜN, AYNI SAATTE, AYNI YERDE OLACAKTIR....
HADİ HAYIRLISI OLSUN..
shadow3458 02.02.2006, 08:59 anadolu yakasından gelecek arkadaşlar pazar günü kadıköyde buluşalım kadıköyden hep beraber gidelim ne dersiniz ?
Kaptan-58 02.02.2006, 09:17 anadolu yakasından gelecek arkadaşlar pazar günü kadıköyde buluşalım kadıköyden hep beraber gidelim ne dersiniz ?
OLABİLİR.. AMA ACELE ORGANİZAYON LAZIM
Arif Coşkun 02.02.2006, 11:14 TOPLANTI AYNI GÜN, AYNI SAATTE, AYNI YERDE OLACAKTIR....
MECİDİYEKÖY ESKİ OTOBÜS DURAKLARI KARŞINDA KARAKOL UN SIRASINDA ASLI BÖREK'İN OLDUĞU SOKAKTAN AŞAĞIYA DOĞRU İNİLİNCEK...
burak_baykal 02.02.2006, 11:30 TOPLANTI AYNI GÜN, AYNI SAATTE, AYNI YERDE OLACAKTIR....
inşallah allahın izniyle orada olacağım.istanbuldaki tüm yiğidoları desteklemek için buluşalım..................... ........
Arif Coşkun 02.02.2006, 17:09 TOPLANTI AYNI GÜN, AYNI SAATTE, AYNI YERDE OLACAKTIR....
Bu 2.Toplantımızda daha çok katılım bekliyoruz.Lütfen 1-2 saatinizi ayırarak verilen tarih ve saate orada olup hep birlikte yeni kararlar alalım.
sinan58_34 02.02.2006, 17:13 ARKADASLAR ZAMAN DARALDI SİMDİDENN KENDIMIZI PLANLAMAMIZ LAZIM HERKESI BEKLIYORUZ Adres: DEREBOYU CADDESİ NO:73 ABANT KIRAATHANESİ
alimuharrem58 02.02.2006, 17:47 ÜZÜLEREK SÖYLERIMKI BU TOPLANTIYA KATILMAMA IHTIMALIM VAR
İNŞALLAH KALABALIK OLUNUR.
TÜM YİĞİDOLAR GELEBILIR
Arif Coşkun 02.02.2006, 19:23 TOPLANTI AYNI GÜN, AYNI SAATTE, AYNI YERDE OLACAKTIR....
Bu 2.Toplantımızda daha çok katılım bekliyoruz.Lütfen 1-2 saatinizi ayırarak verilen tarih ve saate orada olup hep birlikte yeni kararlar alalım.
SEMİH-58 02.02.2006, 19:26 toplanın bi bahalım inşallah sizin ki ii olur
Arif Coşkun 02.02.2006, 21:20 TOPLANTI AYNI GÜN, AYNI SAATTE, AYNI YERDE OLACAKTIR....
Bu 2.Toplantımızda daha çok katılım bekliyoruz.Lütfen 1-2 saatinizi ayırarak verilen tarih ve saate orada olup hep birlikte bu işe bir yön verelim.
ErdalGüler 02.02.2006, 21:29 İNŞALLAH KATILMAYA ÇALIŞACAĞIM AMA KESİN BİRŞEY DİYEMİYORUM BELKİ TOPLANTIYA KATILAMAYABİLİRİM...
sinan58_34 02.02.2006, 21:51 QUOTE=arifcoskun]TOPLANTI AYNI GÜN, AYNI SAATTE, AYNI YERDE OLACAKTIR....
Bu 2.Toplantımızda daha çok katılım bekliyoruz.Lütfen 1-2 saatinizi ayırarak verilen tarih ve saate orada olup hep birlikte yeni kararlar alalım.[/QUOTE]
.............................. .HERKES DAVETLIDIR.................... .....
ÖLMEZ SAG KALIRSAK İŞALLAH TOPLANTIDA ORADA OLACAGIZ
ARKADAŞLAR;
LİSELİ YILLARIMDAN İTİBAREN, ÜNİVERSİTEDE, İŞ HAYATIMDA
BİRÇOK SOSYAL, KÜLTÜREL,...VS ORGANİZASYONLARDA
BULUNMA FIRSATIM OLDU. BİRÇOK ETKİNLİKLER, FAALİYETLER
ORGANİZE ETTİK. ORGANİZASYONLARIN ZORLUK DERECESİNİ,
MEŞAKKATİNİ, STRESİNİ,...VS İYİ BİLİRİM...
VE ŞUNU DA İYİ BİLİRİM Kİ;
''ZOR KAZANILAN BAŞARILAR; KOLAY KAYBEDİLMEZ.''
VE YİNE ŞUNU DA ÇOK İYİ BİLİRİMKİ;
BİR GÖREV, BİR ÇAĞRI, BİR DAVET, BİR SORUMLULUK,...VS
SÖZKONUSU OLDUĞUNDA, MAZERET ÜRETMEK YERİNE, İKİ
ELİM KANDA DA OLSA; KOŞARAK GELİRİM DİYEBİLEN BİR RUH
OLUŞTUĞU TAKDİRDE BAŞARILAR GELİR VE DESTANLAŞIR...!!!
SAĞLIK PROBLEMİMİZ OLMADIĞI TAKDİRDE;
BEN, BU RUH İLE HAREKET EDECEĞİM VE ORADA OLACAĞIM...!!!
YANIMA 2. KİŞİYİ ARIYORUM...
Arif Coşkun 03.02.2006, 08:48 ARKADAŞLAR;
Çok güzell... İşte böyle bir ruh yapısı ile bu işlerin üstesinden gelinilir,yoksa inşallahla ,maşallahla ,temenniyle olacak şeyler değil.Bende yanıma 2. kişi aramaktayım ve o tarihte orada olacağım.
sivaslıavukat 03.02.2006, 09:14 ARKADAŞLAR;
Ne zaman çağırdın da gelmedik , neleri feda ettik de geliyoruz biliyorsun
HERKES YANINDA BU RUHTA OLAN 2. KİŞİYİ ARAMALI...
burak_baykal 03.02.2006, 11:22 [QUOTE=SONMEZ][B]ARKADAŞLAR;
inşallah 2.arkadaşı getirmeye uğraşıyorum.inşallah aramıza katılacaktır.
burak_baykal 03.02.2006, 11:25 [QUOTE=politepol]ARKADAŞLAR,
FUTBOL FEDERASYONUNUN SİVASSPOR HAKKINDA VERDİĞİ MENFİ KARARLARA KARŞI BİŞEY YAPMALI !!!
NE Mİ? İŞTE İLK HEDEF TFF NİN www.tff.org/ SİTESİNİ HACK LİYELİM ..
E-MAİL ADRESİNE tff@tff.org.tr VİRÜSLÜ MAİLLER YOLLAYALIM
AKILLARI BAŞLARINA GELSİN.
1 SİVASLI DÜNYAYA BEDELDİR.....
politepol gardaş haklısın ama biraz beklemeye alalım.bir daha yaptığında büyüklerimize bildiririz.gerekirse 2.siyah çelenkide koyarız..................
ARKADAŞLAR;
Fazla söze gerek yok.....
cihanakkus 03.02.2006, 14:08 biz büyük olasılıkla hakan abilerle(shadow3458)ile kadıköy de bulusup daga sonra oraya gelecegiz..inşallah..
Arif Coşkun 03.02.2006, 19:51 biz büyük olasılıkla hakan abilerle(shadow3458)ile kadıköy de bulusup daga sonra oraya gelecegiz..inşallah..
Cihan anadolu yakasından kaç kişi var gelen,gelecek arkadaşlar yazarlarsa ona göre haraket ederiz.
ARİF ABİ;
YER, TARİH VE SAATTE Bİ DEĞİŞİKLİK
YOK DEĞİL Mİ ABİ...???
Arif Coşkun 03.02.2006, 21:58 ARİF ABİ;
YER, TARİH VE SAATTE Bİ DEĞİŞİKLİK
YOK DEĞİL Mİ ABİ...???
Hayır yok mustafa gardaş,herşey başta belirtilen gibi.
RüStü ElmaS 03.02.2006, 22:25 Dernek calismalarina katilmak isteyipde, gelemeyen arkadaslarda olabilir.
Irtibat telefonu vermenizde fayda var diye düsünüyorum.
MAVİ_BERE 03.02.2006, 22:46 Dernek calismalarina katilmak isteyipde, gelemeyen arkadaslarda olabilir.
Irtibat telefonu vermenizde fayda var diye düsünüyorum.
evet abi çok haklısın...................... ............
yaw kardeşim tam zamanını buldunuz toplantı yapacak..
ben gelemiyecem kusura bakmayın manitayla "kurtlara vadisi ırak"a gidecem ona söz vermiştim..
haftaya erteleseniz olmazmı ? o zaman söz gelirim
.............................. .....
sivaslıavukat 03.02.2006, 23:42 0532.405.99.62
0532.779.10.13
CAGLAYAN 04.02.2006, 08:21 2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
SOKAGIN SONUNDAN SOLA DOGRU YAKLASIK 100 METRE SONRA...
karacaören34-58 04.02.2006, 08:50 2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
SOKAGIN SONUNDAN SOLA DOGRU YAKLASIK 100 METRE SONRA...
2 MİLİYON YİĞİDONUN YAŞADIĞI İST DA SİVASSPORUMUZUN DERNEĞİNİN OLMASI LAZIM BİZDE BUNUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ HERKESİN FİKRİNE İHTİYACIMIZ VAR BUYRUN SİZDE GELİN. SİVASSPORUMUZ İÇİN YARIN TOPLANTIDA BULUNUN
yaw kardeşim tam zamanını buldunuz toplantı yapacak..
ben gelemiyecem kusura bakmayın manitayla "kurtlara vadisi ırak"a gidecem ona söz vermiştim..
bu dernek senin manitandan daha önemli birader böyle ukalaca yazı yazma......samimiysen eger randevunu ertele sende git toplantıya yok sadece laf olsun dıye yazdıysan bi daha yazma
bu dernek senin manitandan daha önemli birader böyle ukalaca yazı yazma......samimiysen eger randevunu ertele sende git toplantıya yok sadece laf olsun dıye yazdıysan bi daha yazma
AFERİN EREN KARDEŞİM.... AĞZINA SAĞLIK...
HakkıTİMUÇİN 04.02.2006, 11:16 arkadaslar..
cok üzgünüm..işlerim dolayısı ile toplantıda olamayacağım..
sizlere başarılar diliyorum...
cihanakkus 04.02.2006, 12:19 Cihan anadolu yakasından kaç kişi var gelen,gelecek arkadaşlar yazarlarsa ona göre haraket ederiz.
ABİ BİZ SU ANDA 3 KİŞİYİZ HAKAN ABİ..BEN..BİDE BEYMENBEY KADIKÖY İSKELEDE BULUSUP GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ..
SEN NERDESİN ABİ ANADOLUDA MISIN...SENDE GEL EGER ANADOLUDAYSAN BİZİMLE..
burak_baykal 04.02.2006, 13:05 [QUOTE=Gunay][B]2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
5 şubatta oradayım.tüm yiğido taraftarları ve destekleyenleri sivasspor için aktif çalışmalara bekliyoruz...................
Arif Coşkun 04.02.2006, 17:13 TOPLANTI AYNI GÜN, AYNI SAATTE, AYNI YERDE OLACAKTIR....
alimuharrem58 04.02.2006, 17:34 2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
SivasSpor.Com 04.02.2006, 17:46 38 yıllık özlemimizin sona erdiği ve coşkumuzun zirveye çıktığı bu günümüzde Sivas'ımıza ve Sivasspor'umuza daha bilinçli, daha organizeli destek olabilmemiz için...
İstanbul'daki potansiyelimizi harekete geçirebilmemiz için... İstanbul'da taraftar derneği kurma çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz.
Aşağıda verilen adreste yapılacak olan toplantımızda, tüm yiğidoları aramızda görmek istiyoruz.
sivas'ımıza, Sivasspor'umuza, yönetimimize ve başarılara destek olmak için katılımlarınızı bekler; saygılarımızı iletiriz.
Tarih.........: 05 Şubat 2006
Saat..........: 14:00
Adres.........: Dereboyu Cd. No:73
Abant Kıraathanesi. (Pazarın kurulduğu cd. çevikpen ilerisi...m.köy eski otobüs durakları karşısında karakolun sırasında Aslı Börekin sokağından aşağı doğru inilip, sokağın sonundan sola doğru 100 ilerde)
alimuharrem58 04.02.2006, 18:04 TOPLANTIYA HERKESİ BEKLİYORUZ
SivasSpor.Com 04.02.2006, 18:04 38 yıllık özlemimizin sona erdiği ve coşkumuzun zirveye çıktığı bu günümüzde Sivas'ımıza ve Sivasspor'umuza daha bilinçli, daha organizeli destek olabilmemiz için...
İstanbul'daki potansiyelimizi harekete geçirebilmemiz için... İstanbul'da taraftar derneği kurma çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz.
Aşağıda verilen adreste yapılacak olan toplantımızda, tüm yiğidoları aramızda görmek istiyoruz.
sivas'ımıza, Sivasspor'umuza, yönetimimize ve başarılara destek olmak için katılımlarınızı bekler; saygılarımızı iletiriz.
Abant Kıraathanesi. (Pazarın kurulduğu cd. çevikpen ilerisi...m.köy eski otobüs durakları karşısında karakolun sırasında Aslı Börekin sokağından aşağı doğru inilip, sokağın sonundan sola doğru 100 ilerde)
58-Göksun 04.02.2006, 18:57 bu dernek senin manitandan daha önemli birader böyle ukalaca yazı yazma......samimiysen eger randevunu ertele sende git toplantıya yok sadece laf olsun dıye yazdıysan bi daha yazma
gene yaptın yapacağını ne diyim helal olsun sana.Kızdırmayın eren abimi git diyosa gidin walla uyarması benden.Adamdan daha sivaslı çıktın devammmmmmmmmmm sensin
burak_baykal 04.02.2006, 19:39 [QUOTE=SivasSpor.Com]38 yıllık özlemimizin sona erdiği ve coşkumuzun zirveye çıktığı bu günümüzde Sivas'ımıza ve Sivasspor'umuza daha bilinçli, daha organizeli destek olabilmemiz için...
inşallah orada olacağım.tüm istanbuldaki sivassporu destekleyenleri sivasspor için aktif çalışmalara bekliyorum................
burak_baykal 04.02.2006, 19:53 [QUOTE=Gunay][B]2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
YARIN ORADA OLACAM İNŞALLAH.TÜM İSTANBULDAKİ YİĞİDOLARI BEKLİYORUZ.
1967_DERNEK_10UR 04.02.2006, 20:00 yaw kardeşim tam zamanını buldunuz toplantı yapacak..
OLDU ARA BENİ...GİT SİNEMANI İZLE..SENİN İÇİN TOPLANTIMI İPTAL EDİLECEK...GİTTE MANİTANIN DİZİNİN DİBİNDE UYU..
OLDU ARA BENİ...GİT SİNEMANI İZLE..SENİN İÇİN TOPLANTIMI İPTAL EDİLECEK...GİTTE MANİTANIN DİZİNİN DİBİNDE UYU..
DAYI BENİMDE İŞLERİM WAR BİLİRSİN SEN YİGENİNİN HALİNDEN ANLARSIN :=)))
BİR KİŞİ İÇİN TOPLANTI ERTELENMEZZZZZZZZZZZZZZZZZ
--------------------------------------------------------------------------
ÇOK KONUŞMAYIN SİLERİM...............
NEDEN ???????
ÇÜNKÜ BEN Bİ SİLGİYİM
WARSA BİR DUWAR DAYAN YOKSA BİR DUWAR YARAT KARANLIK OLDUGUNDA MUMDAN BİR GÜNEŞ YARAT
Arif Coşkun 04.02.2006, 20:26 Arkadaşlar,bildiğiniz gibi 5 Şubat Pazar 2006 Saat:14.00 da dernek çalışmaları için 2.Toplantımızı gerçekleştirmek için toplanma kararı almıştık.Bu topic e daha çok ilginin olmasını bekliyoruz,görüyoruz sürekli aynı arkadaşlar yazıyor,2.Toplantımızda daha çok katılım ve yeni yüzler görmek istiyoruz,sudan bahaneler üretmek yerine,gereken ilgiyi gösterip,bu işin ciddiyetini anlayıp bu tarihi fırsatı iyi değerlendirip pazar günü verilen adres ve saatte orada olalım lütfen.İstanbul gibi bir kentte taraftar derneğimizin olmayışı çok acı birşey.İstanbul'daki tüm yiğidoları bekliyoz.
SOKAĞIN SONUNDAN SOLA DOĞRU YAKLAŞIK 100m. SONRA
58-Göksun 04.02.2006, 21:18 ANKARA DAN HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ.HADİ YİĞİDOLAR İSTANBUL TARAFTAR GÖRSÜN.BAŞARILAR YOLUNUZ AÇIK OLSUN:)
birakin artik su birlik beraberlik agizlarini artik icraat zamani beylerr ucuz davalarla daha lige yeni baslamisken taraftarimiz paramparca olmus sitede herkez bir telden caliyo chat kanalinda aoplar bir kac kiz usere hava atma pesinde bu anlayisla bu takima destek verilmez ancak kostek olunur birazdaha ilimli olmak lazim sonucta takim herkesin ve her sivaslini destegine ihtiyaci varr ne zamanki ucuzkonularla birbirimizi kirmayi birakip birlik olursak iste ozaman bu takim kalici olur bu mantaliteyle sivasa kimsenin faydasi olmaz maca gitmekle gidip kufretmekle destek olunmuyo her acidanmaddi manevi destege ihtiyaci var sivasin yillardir zaten halkimizin gaza gelme zaafindan faydalanipsivasimizi geri biraktilar artik su oyunlara gelmeden herkese yigidoluk nasilmis gosterelim ayni sorunlari erzurum spor yasadi takim lige cikinca herkes bir rantiye pesine dustu ve takim ligden dustu bu gidisle sivassporunda sonu ayni olacak
sivaslıavukat 04.02.2006, 23:15 birakin artik su birlik beraberlik agizlarini artik icraat zamani beylerr ucuz davalarla daha lige yeni baslamisken taraftarimiz paramparca olmus sitede herkez bir telden caliyo chat kanalinda aoplar bir kac kiz usere hava atma pesinde bu anlayisla bu takima destek verilmez ancak kostek olunur birazdaha ilimli olmak lazim sonucta takim herkesin ve her sivaslini destegine ihtiyaci varr ne zamanki ucuzkonularla birbirimizi kirmayi birakip birlik olursak iste ozaman bu takim kalici olur bu mantaliteyle sivasa kimsenin faydasi olmaz maca gitmekle gidip kufretmekle destek olunmuyo her acidanmaddi manevi destege ihtiyaci var sivasin yillardir zaten halkimizin gaza gelme zaafindan faydalanipsivasimizi geri biraktilar artik su oyunlara gelmeden herkese yigidoluk nasilmis gosterelim ayni sorunlari erzurum spor yasadi takim lige cikinca herkes bir rantiye pesine dustu ve takim ligden dustu bu gidisle sivassporunda sonu ayni olacak
Yarın mutlaka bizimle olacağından eminim...
birakin artik su birlik beraberlik agizlarini artik icraat zamani beylerr ucuz davalarla daha lige yeni baslamisken taraftarimiz paramparca olmus sitede herkez bir telden caliyo chat kanalinda aoplar bir kac kiz usere hava atma pesinde bu anlayisla bu takima destek verilmez ancak kostek olunur birazdaha ilimli olmak lazim sonucta takim herkesin ve her sivaslini destegine ihtiyaci varr ne zamanki ucuzkonularla birbirimizi kirmayi birakip birlik olursak iste ozaman bu takim kalici olur bu mantaliteyle sivasa kimsenin faydasi olmaz maca gitmekle gidip kufretmekle destek olunmuyo her acidanmaddi manevi destege ihtiyaci var sivasin yillardir zaten halkimizin gaza gelme zaafindan faydalanipsivasimizi geri biraktilar artik su oyunlara gelmeden herkese yigidoluk nasilmis gosterelim ayni sorunlari erzurum spor yasadi takim lige cikinca herkes bir rantiye pesine dustu ve takim ligden dustu bu gidisle sivassporunda sonu ayni olacak
sen ne ayaksın kocum ne alakası var konumuzla milletin kafasını karıştırmaya hakkın yook
Sivasspor.com1 geç kalınmış bi organizasyon..buna ta 2. ligdeyken yapmak gerekiyordu...Sivasspor.com1
Arif Coşkun 05.02.2006, 08:19 birakin artik su birlik beraberlik agizlarini artik icraat zamani beylerr ucuz davalarla daha lige yeni baslamisken taraftarimiz paramparca olmus sitede herkez bir telden caliyo chat kanalinda aoplar bir kac kiz usere hava atma pesinde bu anlayisla bu takima destek verilmez ancak kostek olunur birazdaha ilimli olmak lazim sonucta takim herkesin ve her sivaslini destegine ihtiyaci varr ne zamanki ucuzkonularla birbirimizi kirmayi birakip birlik olursak iste ozaman bu takim kalici olur bu mantaliteyle sivasa kimsenin faydasi olmaz maca gitmekle gidip kufretmekle destek olunmuyo her acidanmaddi manevi destege ihtiyaci var sivasin yillardir zaten halkimizin gaza gelme zaafindan faydalanipsivasimizi geri biraktilar artik su oyunlara gelmeden herkese yigidoluk nasilmis gosterelim ayni sorunlari erzurum spor yasadi takim lige cikinca herkes bir rantiye pesine dustu ve takim ligden dustu bu gidisle sivassporunda sonu ayni olacak
Klavye başında birşeyler yazmak güzel,değindiğin konularda haklı yada haksız olabilirsin, burada herkesin fikirlerini yazma özgürlüğü var,ancak; 5 Şubat 2006 Pazar saat: 14.00' daki toplantıda özellikle senide bekliyoruz, umarım gelirsiniz.Bekliyoruz.
ademgoze 05.02.2006, 08:43 geliyoruz...
adem göze
ibrahim gün
sinan kaya
ademgoze 05.02.2006, 08:46 herkez tanıdıgı sivaslılara haber versin çünkü interneti kullanmayıp sivasspora gönül verenlerde var onlarıda haberdar edelim...
Tarkan ÇeLik 05.02.2006, 08:52 ETEM ABİ BİZDE İZMİR'DE ÇALIŞMALARA BAŞLAYALIM... ;) ;)
sinan58_34 05.02.2006, 09:39 evet arkadaslar toplantıya saatler kaldı haydı hayırlısı dıyelım
dogukan58 05.02.2006, 09:58 birakin artik su birlik beraberlik agizlarini artik icraat zamani beylerr ucuz davalarla daha lige yeni baslamisken taraftarimiz paramparca olmus sitede herkez bir telden caliyo chat kanalinda aoplar bir kac kiz usere hava atma pesinde bu anlayisla bu takima destek verilmez ancak kostek olunur birazdaha ilimli olmak lazim sonucta takim herkesin ve her sivaslini destegine ihtiyaci varr ne zamanki ucuzkonularla birbirimizi kirmayi birakip birlik olursak iste ozaman bu takim kalici olur bu mantaliteyle sivasa kimsenin faydasi olmaz maca gitmekle gidip kufretmekle destek olunmuyo her acidanmaddi manevi destege ihtiyaci var sivasin yillardir zaten halkimizin gaza gelme zaafindan faydalanipsivasimizi geri biraktilar artik su oyunlara gelmeden herkese yigidoluk nasilmis gosterelim ayni sorunlari erzurum spor yasadi takim lige cikinca herkes bir rantiye pesine dustu ve takim ligden dustu bu gidisle sivassporunda sonu ayni olacak
taraftarlık konusunda dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama site için dediklerin biraz düşündürücü tabi!!
gercektende çok iyi bi konuya parmak basmısın tebrikler K-A-T-I-L-I-Y-O-R-U-M-
burak_baykal 05.02.2006, 10:07 [QUOTE=Gunay][B]2. DERNEK TOPLANTISI 5 ŞUBAT PAZAR MECİDİYEKÖY'DE YAPILACAKTIR...
tüm istanbuldaki yiğidoları bekliyoruz.herkesin sivassporu desteklemesi lazım galibiyet istiyorsanız.gelin birlikte destekleyelim.başarıya ortak olalım....................
derneğin arada maçı seyredecek miyiz
tüm istanbuldaki yiğidoları bekliyoruz.herkesin sivassporu desteklemesi lazım galibiyet istiyorsanız.gelin birlikte destekleyelim.başarıya ortak olalım....................
Fatih Bayrak 05.02.2006, 12:41 Yigidolarin bir yumruk olmasi dilekleriyle
özsivasli1903 05.02.2006, 13:16 Almanyadan katilamam ama gönlümüz sizlerle...
tauberden navruz yaylali
Özsivasli Bugra...
SivasLady 05.02.2006, 15:58 UMARIM BIR COK KISI KATILMISTIR
AKLIMIZ GÖNLÜMÜZ SIZLEYDI
BIR BÜTÜNLÜGÜMÜZÜ GÖSTERMISIZDIR
HAYILRI OLMUSTUR
TOPLANTIMIZ 19 KİŞİNİN KATILIMIYLA ÇOK GÜZEL GEÇTİ...
ALINAN KARARLARI BİRKAÇ GÜN SONRA FORUMA YAZACAĞIZ!!!
CAGLAYAN 06.02.2006, 20:52 Degerli Arkadaslar Dünki toplantinin nasil gectigini ve negibi kararlar alindigini Teffarrutlu olarak Telafuz ederseniz memnun olacagiz.
eeeee merak icerisinde birakmayin artik :D
sinan58_34 06.02.2006, 21:06 Degerli Arkadaslar Dünki toplantinin nasil gectigini ve negibi kararlar alindigini Teffarrutlu olarak Telafuz ederseniz memnun olacagiz.
_______________cok yakında :D __________
Arif Coşkun 06.02.2006, 21:27 Degerli Arkadaslar Dünki toplantinin nasil gectigini ve negibi kararlar alindigini Teffarrutlu olarak Telafuz ederseniz memnun olacagiz.
Çağlayan bey toplantımız,19 kişinin katılımıyla Çevik kardeşimizin yerinde yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleştirdik,ileriye dönük somut adımlar atıldı diyebilirim.Detaylı açıklamayı günay arkadaşımızca yapılacak.Aşağıdaki resimde toplantımızdan bir kare görülüyor:D
ABOOOOOOOOOOOOOOOO.......
YAW... HANIYA BEN NEDEN YOKUM KAREDEEEEEEE.....
SİZE YEDÜRDÜĞÜM GARPUZ GABUHLARI GÖZÜÜÜÜZE....
DİZİİİİİİİZE DURSUUUUN HE Mİİİİİİİİİİİİİİ............... ....
BEYLER SEVDİKLERİNİZ İLE HELALLEŞİİİİİİİNNNNNN.....
SİZ BENİ RESİMDE SANAL ALEMDE KESMİŞSİNİZ...
BEN DE SİZİN GAFANIZI GERÇEK ALEMDE KESECEEEEEM....
ÇOK KAN AKCAAAAAAK ÇOOOOOOKKKKKKKKK.............. ....
ÇOK CAN YANACAAAKKKK ÇOOOOOOOOOKKK................. .
:D :D :D
Arif Coşkun 07.02.2006, 09:18 ABOOOOOOOOOOOOOOOO.......
:D Kambersiz düğün olurmu:) Mustafa gardaş. Sanırım sansüre uğramışın.Rtük yaptı galiba bunu:D Dur bakalım sansürü kaldırırız herhalde:D
Arif Coşkun 07.02.2006, 09:36 ABOOOOOOOOOOOOOOOO.......
Cevik gardaşımızın girişimleri sonuç vermiş ve rtük yasağı kaldırmıştır ve mustafa gardaşımızda resime dahil olmuştur:D
Not:mustafa gardaş resimler çok bozuk çıkmıştı içlerinde en iyisi o diye onu eklemiştik ancak senin olmadığını son anda fark ettim.Bu yalnşı düzeltmiş olup seninde bulunduğun resimi ilave ediyorum.
Saygılar.
ademgoze 07.02.2006, 09:42 benim hatam özürdiliyorum...
Arif Coşkun 07.02.2006, 10:00 benim hatam özürdiliyorum...
Özüre gerek yok edemciğim,senin hatan değil.
ademgoze 07.02.2006, 10:20 sağol arif abi...
istanbullu yiğidolar el ele
alimuharrem58 07.02.2006, 12:18 TOPLANTI COK GUZEL GECTI KARARLARI BEKLIYORUZ
HAH ŞÖÖÖÖÖLEEEEEE...........
YAW AZ GALSIN ELİMİ GANA BULUYORDUM YAWF...
SİZ MAKTUL OLMAKTAN... BEN DE KATİL OLMAKTAN
KURTULDUM BÖYLECE...
YALNIZ UFAK Bİ AYRINTI VAR... : DERHAL YENİ VE
KALİTELİ RESİMLER SİTEDE YAYINLANAAAAA........
OLMAZSAAAA SORUMLULAR ZİNDANA ATULAAA.....
BİR GUSURUMUZ OLDUYSA DA AFFOLAAAAAAAA....
:D :D :D :D :D :D :D
karacaören34-58 07.02.2006, 16:42 RESİMLER İÇİN ARİF ABİYE TEŞEKÜRLER BU RESİMLERİ GÖREN HEMŞERİLERİM ORDAKİ ORTAMIN SICAKLIĞINI FARK EDECEKLER HAYIRLISIYLA BİRDE DERNEĞİMİZİ KURDKMU KATILIMCILARINDA ÇOĞALMASIYLA ÇOK GÜZEL GÜNLERİMİZİN OLACAĞINDAN EMİNİM:)
|