Orijinalini görmek için tıklayınız : SAHA ZEMİNİ BOZUKTU
SivasSpor.Com 05.02.2006, 20:11 Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, sahanın zemininin çok bozuk olduğunu belirterek, "Bu sahada, bu şartlarda futbol oynanmaz.
Futbolcularım, zeminin bozuk olması nedeniyle istediklerini yapamadı.
Bu saha şartlarında tamamen oyun düzeninin dışına çıkıyorsunuz. Atağa kalktığınızda ayağınız kayıyor ve düşüyorsunuz. Yapılacak bir şey yok.
Samsunspor'dan puan alamadığımız için üzgünüz.
Federasyonun, bu tip sahalarda futbol oynanmasına izin vermemesi gerekir. Sakat ve cezalı futbolcularımızın olması benim için bir özür değil.
Mağlup olduk, ancak önümüzde daha çok maçımız var" diye konuştu.
Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Hava ve saha şartları her iki takımı da olumsuz etkiliyor.
Futbolcularım bu şartlara rağmen iyi performans sergiledi, özveriyle mücadele ettiler.
Samsunspor olarak devre arasında iyi transferler yaptık.
Takımımızı iyi oluşturduk. Bunu da oynadığımız futbolla gösterdik.
Futbolcularımıza, yönetimimize ve taraftarımıza güveniyorum. Bir an önce alt sıralardan kurtulmak istiyoruz.
Bunu başarabilecek güçteyiz.
Oyunlarından dolayı futbolcularımı kutluyorum. Sivasspora'a da başarılar diliyorum" dedi.
Etem-Murat 05.02.2006, 20:16 saha zemini sade sivas içinmi bozukmu derler adama ne yazıkki samsun bu sahaya sanki alışık bir takım cıkıyor adamlar takır takır top oynuyorlar sade bize saha bozuk olduğu içinmi mağlup oluyoruz .
bahane hocam bunlar bahane boşver böyle bahaneler uydurmayı delikanlı gibi hak ettik diyecen üzerine alacan sorumluluğu.Korkma bu sorumluluk senden hiç bir şey kaybettirmez tersine GÖZÜMÜZDE DAHA BÜYÜRSÜN
Arif Coşkun 05.02.2006, 20:23 İyi oynayamayan gelin,"yerim dar " dermiş.Şimdi buda o hesap. Sadece Sivassporamı zemin bozuktu ikiside aynı şartlarda oynadı.Doğru bir mazaret değil bu. Bian evvel takım kendine gelmeli,yoksa çok sıkıntılı günler geçiririz.Acil önlem zamanı.
sinan58_34 05.02.2006, 20:26 SAHANIN BOZUK OLMASI BIZIM MACI KAZANAMAMIZDA GECERLI BI ETKEN DEGIL ONLARIN OYUNCULARIDA AYNI SAHADA OYNADI BIRAN ONCE TAKIMIN KENDINI TOPARLAMASI LAZIM
lorantın kendini toparlaması ve takımda en büyük benim ben ne dersem o olur mantığından taviz verip bazı futbolcuların serbest oynamasına müsaade etmesi gereklidir.mesela balili bu tip bir oyuncudur.bu yanlızca bir örnek.
tüm bu sonuçlara rağmen sivassporumuz yinede ilk on içine girecek inşallah.hemen karamsarlığa kapılıp küme düşeceğiz havası yaratmayalım.hadi kendimizi taraftar olarakda toplayalım silkelenin arkadaşlar herşey bitmedi.
YavuzTheYigido 05.02.2006, 20:56 Zemin bozukmus!! Dogruya Samsunlu futbolcular Wembleyde oynadi.
Delikanlica berbat oynadik, teknik taktik bilgim yok desene. Zira zemin bozuklugu bizim gibi beraberlige yatmaya calisan, defans yapan takimlara yarar.Sayende 9 haftadir yenemedigimiz gibi 3 haftadir gol de atamiyoruz.Son golu Konyaya atmistik sanirim aylar once,Devre arasindaki Azerbaycan,Sakarya ve telekom maclari zaten bu sonuclarin habercisiydi.Git Lorant artik daha fazla bizi rezil etme.Saha bozukmus.Senin kafan bozuk bence!!
SAHANIN BOZUK OLMASI SADEC E SİVASSPORUMU ETKILIYOR. BUNLAR BAHANE BİR AN ÖNCE TAKIMA DUZENIN GELMESI LAZIM HOCAAAAAAAAA
dikilidas58 05.02.2006, 21:03 tamam anladikta baska takimlar nasil oynuyor busahalarda,hebsi bahane ,ama neyse bidahikine ,
yigidolar devam
CAGLAYAN 05.02.2006, 21:25 http://www.gencturkhaber.com/images/175155.jpg
'Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık'
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Samsunspor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Yozgat'ta oynadıkları Samsunspor maçında defansta uyum sorunu yaşadıklarını belirterek, "Uyum sorunu erken golü getirdi. Kalemizde golü görünce risk alarak oynadık. Samsunspor 3 kez kalemize geldi, 3 gol buldu. İyi kontratağa çıktılar, gerçekten yenilenen kadrolarıyla iyi bir takım olmuşlar. Bizim mücadelemiz yetmedi. Çok fazla gol pozisyonu da bulamadık. İnşallah bu mağlubiyet son olur" diye konuştu.
Kısa sürede eski günlerine geri döneceklerini söyleyen Başkan Otyakmaz, "Futbolcularımızın iyi niyetle mücadele ettiklerini gördüm ama gol pozisyonu üretmekte zorlandılar. Önlemlerimizi alıp önümüzdeki haftadan itibaren yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.
GençTürk Haber
DeLiCoCuK 05.02.2006, 21:43 Arkadaşlar Hocaya Napsın Ya Diyecek Başka Bişeyi Kalmamış Zavalının Hakkı Yok Kalla Yok Defans Allah Bullak İkitane Döküntü Aldık Attilla Birlik , Cem Can Diye Onlarla Napsın Adam Muhammed Ali Kurtuluş 2 Tane Gol Attı Bu Hafta İkiside Muhteşem Böyle Bir Futbolcu Uefa Hedefi Olan Bir Takımdan Neden Gönderilirki Anlam Veremedim Biz Bu Sene Küme Düşmeyelimde Bunu Demek Çok Zor Ama Bu Maçtan Sonra Hepiniz Düşüncesi Bence Bu Yönde
fatih_5834 05.02.2006, 21:44 BENCEDE ARTIK BU BAHANE ALISILAGELDIK BIR BAHANE!!BIR FUTBOLCU ICIN BU BAHANELERIN OLMAMASI LAZIM ARTIK..SAHALAR ONLARIN ISTEKLERINE GORE SECILMIYOR..AMA BIZ NEKADARDA IYI GIDIYORUZ DESEKTE SİVASSPORDA IYI GITMEYEN BISEYLER VAR!!IYICE FARK EDILMEYE BASLADI..ARTIK TAKIMIN KENDINE CEKI DUZEN VERME ZAMANI GELDIDE GECIYOR BILE..TARAFTARIN ICI KALDIRMIYOR ARTIK BU OYNADIKLARI FUTBOLU..!!!
gercek58li 05.02.2006, 21:49 BIRAKALIM ARTIK BU BAHANELERI!
SADECE BIZIM YARISAHAMI BOZUKTU?
YOKSA 9 HAFTADIR BOZUK SAHALARDAMI OYNUYORUZ?
BUNLARIN ANA SEBEBI YANLIS TRANSFER VE FORVET YOKLUGU!!!
junior_69 05.02.2006, 21:53 sanki saha samsun için birebirdi
adamlar çatır çatır top oynadı aldı 3 puanı
ademgoze 05.02.2006, 21:54 puan farkı azalıyor artık kaybetme şansımız kalmadı beraberliğe kızarken yenildik
Yigido58_NL 05.02.2006, 22:36 Saha zemini Sivasspor oyunculari icin bozuktu ama Samsunspor oyunculari icin gayet elverisliydi.Boyle sudan bahanelerle olmaz hocam.Haketmedigimiz bir maglubiyet aldik de,cik isin icinden.Milleti guldurme bize.Maci radyodan dinledim,Sivassporum nerdeyse tek kale oynadi ama adamlar birkac kontraatakla devirdiler bizi.Napalim nasip kismet.Futbol bu yenmekte var yenilmekte var.Gun olur yeneriz gun olur yeniliriz.
Skor ne olursa olsun gonullerimizin sampiyonu SIVASSPOR.
Insallah birgun gelir super ligin sampiyonuda oluruz.
DeLi YuReK 58 05.02.2006, 23:02 bunlariii bosverin arkadaslar yenildik biti destek bitmesin takimaa
allah buyuktur genclik
muhammed ali satilmasaydi iyi olurdu
bende belcika ligin oyunayan bir gencim
paf da oyunuyorum kvk beverende seneye birinci lige cikiyom yani cameralara cikacam ya seneye yada oburki sene numaram 58 olacak
bende bugun sakatlandim bacak giti resmen 4 ay yokum
insllah sivas da oynamayi isterim suan numaram 10 yigenimin ki 8 orta saha oynuyoruz top dagitiyoruzzz
neyse kib eyvallah
LORANT.IĞIM KİMSE YEMEZ BU BAHANELERİ..GİRDE ŞU SİTEYE BAK Bİ..SANA KAÇ KİŞİ HAK VERMİŞ..YEMEZLER..
SİVASIN HAVASI İKLİMİ YOZGATLA AYNI BİKERE..SAMSUNSA TAM TERSİNE İKLİMİ ÇOK GÜZEL HİÇ BÖLE SEMİN GÖRMEMİŞTİR BELKİ..ONLAR NASIL ÇATIR ÇATIR GOL ATIOYR PEKİ..
KISACA DEKİ BEN BU İŞİ BECEREMİYORUM..BAHANELER ATIYORUM..
T-RANS-FER T-RANS-FER T-RANS-FER T-RANS-FER T-RANS-FER LAIM ACİLEN..
YOKSA İŞİMİZ ZOR..BAKIN ALT SIRADAKİ TAKIMLARA HEPSİ TRANSFER YAPTI GALİP GELMEYE BAŞLADILAR..
MUHAMMET ALİ HARİKA 2 GOL ATTI..ONLAR BİLE SÜPER TRANSFER YAPTI MUHAMMET ALİYİ ALARAK..
YAZIKLAR OLSUN SİVASI 1.LİGE ÇIKARAN KAPTANI SATTINIZ VE ŞİMDİ SÜRÜNÜYORUZ..HELAL OLSUN YÖNETİME HELAL..
YÜREĞİMİZ KAN AĞLIYOR..
bunlariii bosverin arkadaslar yenildik biti destek bitmesin takimaa
allah buyuktur genclik
muhammed ali satilmasaydi iyi olurdu
bende belcika ligin oyunayan bir gencim
paf da oyunuyorum kvk beverende seneye birinci lige cikiyom yani cameralara cikacam ya seneye yada oburki sene numaram 58 olacak
bende bugun sakatlandim bacak giti resmen 4 ay yokum
insllah sivas da oynamayi isterim suan numaram 10 yigenimin ki 8 orta saha oynuyoruz top dagitiyoruzzz
neyse kib eyvallah
GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM.GÖRECEZ PROFESYONEL OLURSAN SİVAS AKLINI UCUNDAN BİLE GEÇMEZ ..HEP BÜYÜK TAKIM DER TUTTURURSUN..TÜM FUTBLCULAR BÖYLE..
AYRICA 58 NUMARSI KARİZMA OLUR HAA.
sivaslim58 06.02.2006, 07:07 saha zemini bir tek sivasıma bozuktu.Adamlar samsundan gelmiş tıkır tıkır oynuyorlar.sen hala mahana ara.samsunda üstelik böyle havalar bile yok.Muhammmedi gönderdin bak bu hafta 2 gol daha attı.İnşallah yakında sende gidersin.Takıma defans oynatmaktan vazgeç.
RÜTBESİZ ASKER 06.02.2006, 08:11 BAKIN BİRBİRİMİZİ KANDIRMAYALIM.SİVAS VİLAYETİ AKDENİZ İKLİMİ DEĞİL KÖTÜ ELEŞTİRİ YAPMAK İÇİMİZDEN GELMİYOR AMA SEN MUHAMMET GİBİ BİR ADAMI VERİYORSUN YERİNE İKİNCİ LİG VE SÜPER LİGİN EN KÖTÜ TAKIMININ BİLE BEĞENMEGİĞİ FUTBOLCULARI KADROYA DAHİL EDİYORSUN BİRDE İLK ONBİRDE OYNATIYORSUN.ONDAN SONRADA SAHA ZEMİNİ BOZUK DİYE BİR MAZERETE SIĞINIYORSUN BIRAKIN BU İŞLERİ YENİLDİK BARİ ÜZERİMİZE GÜLDÜRMEYİN.SAYGILARIMLA
Destek Verelim Köstek Olmayalım Olan Oldu Biten Bitti... Mazaretler Olmazsa Ölüme Kader Değil Ecel Derdik !
DeLi YuReK 58 06.02.2006, 11:12 sivasspor takimi belli oldu ne oldu iyi futbolculari satiyorlar adamlar 2 ligden alip
iyi yetistirip iyi takimlara satmak
kardesim gidele yaw ben cildiriyom daha resmen dalga geciyorlar bizleeee
nerdeee bu sivassssssssssssss
burak_baykal 06.02.2006, 11:17 VALLAHA BENDE ANLAMIYORUM YİĞİDOLARIN ÇOK İYİ FUTBOLCULARI GİTTİ.ASLINDA YİĞİDOLAR 2.LİGDEKİ TAKIMLARLA SAHAYA ÇIKSAYDI DAHA İYİ OLACAKTI.ÇÜNKÜ YİĞİDOLAR 2.LİGDE DAHA HIZLI VE SALDIRGANDI AMA SÜPER LİGDE DÜŞÜŞ OLUŞTU.NE YAPACAĞIMIZI BİLMİYORUZ.................
ya bu saha zemini sadece sivassporlu futbolculara mı kötüydü.adamlar 3 defa geldi attı gittiler bizim forvet ne yaptı hiç bir sey? biz elimizdeki fubolcuları verirsek boyle olur ... nerde bizim forvetimiz? nerde bu defanss bir hakkı olmayınca kayboldu defans... acilen kendımıze gelmemız lazım...!
Etem-Murat 06.02.2006, 11:30 ha ha daha mantıklı bir acıklama yapsan na ala sanki sade bize saha bozuk diğer takıma bozuk değilmi kardeşim
twity_58 06.02.2006, 11:34 samsun içinde saha bozuktu:rolleyes:
EmmiOgLu 06.02.2006, 11:43 ZEMİNİN BOZUKLUGU BİRTEK BİZEMİ LORANT BEY BENCE SENİNLE BÜLENT'İN TRANSFER POLİTİKASI BOZUK ALDIGINIZ ADAMLARDAN BELLİ SEN M.ALİ GİBİ BİR FUTBOLCUYU SAT O GİTSİN SENİN OYNADIGIN SAHA ŞARTLARINDAN DAHA KÖTÜ ZEMİNDE 2 GOL ATSIN SEN KALK ZEMİN KÖTÜ DE ADAMA GÜLERLER İŞTE BÖYLE KEH KEH KEH KEH KEH
x_burnley 06.02.2006, 12:20 Ne yazık ki werner lorant ilk defa böyle bir mesaj veriyor tükiyeye
İnanılmaz ama gerçek sivassporumuz kötü gidiyor acil önlemler alınması gerekiyor.Hocam samsun bu sahaya ilk defa çıkıyor ve oynuyor bize 3 gol atıyorlar neye bu kadar bahane anlamıyorum ve sana yakıştıramıyorum
Önemli değil sivasımızın canı sağolsun ama ortada ayıp delinen bir şey var.
Lütfen bahane üratmeyelim maçtan sonra kötüydük yenildik de mert ol
yusuf_07 06.02.2006, 12:43 BUNA GÜLÜNÜR................
LORANT...
SENDEN BUNU BEKLEMEZDİM...
BAHANE BİZİM İŞİMİZ DEĞİL...
AMA ALMAN'SIN İŞTE AYNI DAUM MANTIĞI HER ZAMAN BAHANE VAR...
HAYRETTİNE ACİLEN Bİ TERAPİ LAZIM BU ADAM NE ZAMAN TOP OYNAYACAK...
BEŞİKTAŞ MAÇINDAN BU YANA TAKIMDA YOK..
GÖZÜNÜ AÇAMIYOR,NERDE OLDUĞUNU UNUTMUŞ...
Bİ MAÇTA ŞU BALİLİYLE BAŞLA 90 DAKİKA BU ADAMADA TAHAMMÜL ET YOKSA GÖNDER YERİNE ADAM AL...
BİZE YAZIK,SANA YAZIK.YÖNETİME CAMİAYA YAZIK...
BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ BİLMELİSİN...
YOKSA BU GİDİŞ BİLMEM Kİ NEREYE VARIR...
1967 dernek serkan20 06.02.2006, 13:39 arkadaşlar bizde biraz şans yoktu hakem kötüydü.
olsun bu maç yenildik haftaya manisa var bakalım o zaman neler olacak
şunuda belirteyim samsun kötü takım değil
yerliturkuaz 06.02.2006, 13:47 ya adamlarda ayni sahada oynadilar ve bize uc tane gol attilar bahane aramayalim beyler hic ama hic iyi oynamadik hakettik biz malubiyeti kendimizde arayalim biraz sucu dun takim olarak ne taptik sahada?
Disi Kartal_58 06.02.2006, 14:02 saha zemini sadece sivas'amı bozuktu yapma hocam galiba saha zemini samsun'a iyiydi böyle şeylerin arkasına sığınmak gereksiz futbolcuysan her zeminde her sahada oynamalısın bence bunlar mazeret değil
Yigido58_NL 06.02.2006, 14:25 samsun içinde saha bozuktu:rolleyes:
Hayir onlar icin saha bozuk degildi.Onlae supermen ya,zeminde degil havada oynadilar.
bu bahane çok kötü bir bahane çünki samsunda o sahada maç yaptı ve adamlar tek kelime ile süper oynadı.
ahmetsogutlu 06.02.2006, 16:06 YIGIT GARDASLARIM SIVASIMIZA GONUL VEREN CAN DOSTLARIM.
DEGERLI SIVASSPOR YONETIMI TEKNIK HEYET VE SPORCU KARDESLERIM.
BU ARABADA BIR ARIZA VAR DOGRU GITMIYO YOLDA KALACAGIZ DERHAL BAKIMA IHTIYAC VAR CIDDIYET VE DISIPLIN KALMAMIS VERILEN ARA BIZE YARAMAMIS HERKES PUAN ALIRKEN BIZ CEPTEN HARCIYORUZ.
SAYIN LORANT PEMBE TABLO CIZIYOR ISIN GERCEGI BOYLE DEGIL.
SUPER LIGE NASIL VE KAC SENEDE GELDIK BUNU BILIYORUZ GIDINCEDE KOLAY GELINMEDIGINI BILIYORUZ AMA LORANT ICIN FARKETMEZ.
BU TAKIM OLMAZSA BASKASI OLUR.
SAYIN BASKANIM MECNUN OTYAKMAZ BU KONUYA EL AT AGIRLIGINI KOY.
SELAM VE SAYGILAR
YILDIZELI COBANSARAYLI
AHMET SOGUTLU
oynayamayan gelin yerim dar dermiş muhabbetine girmeyelim ama hakikaten önemli eksiklerle çıkıldı sahaya, geçmiş olsun yiğidom canın sağolsun
sezon sonu için şimdiden karamsarlığa düşmeyelim ilk 5 te yerimizi alırız
35gürün58 06.02.2006, 16:54 Üstelik de Samsunsporu çözebilmek için Beşiktaş-Samsun maçını izledi ve yorgun samsunsporu çok güzel çözdü...
yav saha çok buzuktu gittimde yürüyemedim bile ya..sanki camışlar bataklıktan geçerya öyle olmuş yaa..tuh dedim burda nasıl oynadı samsun dedim adamlara bak yaa dedim...
bırak allahını seversen lorannnnnnnnnnnnnt..desene oynayamadık transfer yapamadık.2 lig takımı oluşturduk desen kısaca..
1967_Dernek_Apocan 06.02.2006, 17:44 ya doğra ya karasal iklime samsunlu taraftarlar alışkın biz değiliz... arkadaşlar böyle bir bahane söylemeyin gülerler bize...biraz daha gerçekçi olmak lazım sen elindeki futbolcuları sat yerine 1 tane topçu al sonra da saha zemin de... kusura bakmayın ama böyle mazeretleri artık yemiyor kimse... bir an önce radikal kararlar alınmalı ve takım bi düzene sokulmalı...
@@@herkes gider biz kalırız 67 yiğidolarız@@@
burak_baykal 06.02.2006, 17:47 moraller iyice 0,a indi.mutlaka ama mutlaka manisa maçını almamız lazım yoksa aşağıda doğru ineriz.allah göstermesin................... .......
erhan5834 06.02.2006, 18:34 Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, sahanın zemininin çok bozuk olduğunu belirterek, "Bu sahada, bu şartlarda futbol oynanmaz.
Futbolcularım, zeminin bozuk olması nedeniyle istediklerini yapamadı.
Bu saha şartlarında tamamen oyun düzeninin dışına çıkıyorsunuz. Atağa kalktığınızda ayağınız kayıyor ve düşüyorsunuz. Yapılacak bir şey yok.
Samsunspor'dan puan alamadığımız için üzgünüz.
Federasyonun, bu tip sahalarda futbol oynanmasına izin vermemesi gerekir. Sakat ve cezalı futbolcularımızın olması benim için bir özür değil.
Mağlup olduk, ancak önümüzde daha çok maçımız var" diye konuştu.
Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Hava ve saha şartları her iki takımı da olumsuz etkiliyor.
Futbolcularım bu şartlara rağmen iyi performans sergiledi, özveriyle mücadele ettiler.
Samsunspor olarak devre arasında iyi transferler yaptık.
Takımımızı iyi oluşturduk. Bunu da oynadığımız futbolla gösterdik.
Futbolcularımıza, yönetimimize ve taraftarımıza güveniyorum. Bir an önce alt sıralardan kurtulmak istiyoruz.
Bunu başarabilecek güçteyiz.
Oyunlarından dolayı futbolcularımı kutluyorum. Sivasspora'a da başarılar diliyorum" dedi.
zemin iki takım içinde bozukdu ama sivasspor sadece doldur boşlat yaptı samsun 5 yada 6 defa atak yaptı 3 gol attı bravo defansın hali içler acısıydı ya çok üzüldüm bu günlerde geçer ama inanın kelimenin tam anlamıyla döküldük :(
dj_sado_88 06.02.2006, 18:37 hikaye ya saha bozukmuş samsunlular aydanmı geldi oynamadık yenildik işte çamura yatma bari sen yapma be hocam
1967_DERNEK_MUSTAFA 06.02.2006, 18:41 YOZGATIN ZEMİNİ BOZUKTA FUTBOLCULARIN BEYİN ZEMİNİ DAHA BOZUKTU
sivaslihakan 06.02.2006, 20:13 tamam yenildik ama daha yikilmadik ayaktayiz ...hele önümüzdeki maclara bakalim hakkimikzda hayirlisi neyse o olsun
BOZKURT58 07.02.2006, 02:07 BEN size bir sey soyleyecegimde...
Bu hocayi ben munchen 1860 calistirdigi zamnadan biliyoruum
taaaaaaaa sezon basindan beri yakin takipte.ins aklimdan gecenler olmaz...
sivasima basarilar .....
Sayın Lorant dua etsin ki saha zemin bozukmuş sanki şahane top oynadıkta saha engelledi bizi iyikide bozuk zeminde oynadık adamlar o yorgun halleriyle hem zemini yendiler hem bizi demekki saha iyi olsaydı fark atarlardı şunuda unutmamak lazım ki maçın hakemi o hakkımız olan penaltıyı verseydi o zaman o saha Samsunsporada bozuk gelebilirdi haa yanlış anlamasın kimse yeneriz demedim beraberliğimiz garanti olurdu o penaltıyı atar üstüne yatardık.
|