Orijinalini görmek için tıklayınız : Hevedanlı: "Ligden Çekiliyoruz!.."
MAVİ_BERE 05.02.2006, 23:41 Ankaraspor maçından sonra, Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu Felat Hevedanlı sert açıklamalarda bulundu !.. Hevedanlı, TFF'ye seslenerek, ''Hakem hataları aleyhimize bir kez daha tekrarlanırsa ligden çekiliriz'' dedi..
4 Şubat 2006, 21:24
Hevedanlı, Turkcell Süper Ligi'nin 3 büyük kulüpten oluşmadığını, bu ligde Diyarbakırspor, Malatyaspor ve Kayserispor gibi Anadolu takımlarının da bulunduğunu ifade ederek, ''Onlar olmadan bu ligin rengi olmaz. Bu yapılanlara biz (emek hırsızlığı) diyoruz. Futbol Federasyonu ve yetkililerine, geçen hafta Çaykur Rizespor ve bugün Ankaraspor maçlarında yapılan hakem hataları bir daha tekrarlanırsa ve bunlar yine aleyhimize gerçekleşirse, Diyarbakırspor'u ligden çekeceğimizi söylüyorum'' diye konuştu.
Ve bu akşam 'da teleliğ adlı program'da
TÜRKCELL SÜPER LİĞ'DE ARTIK DİYARBAKIRSPOR YOK DEDİ....
MAVİ_BERE 05.02.2006, 23:42 ARKADAŞLAR BENCE ÇOK HAKLI BİR KARAR ALDILAR...
NASIL OLSA BU SENE DİYARBAKIR LİĞ'DEN DÜŞECEKİ..
ADAMLARDA ERKEN DAVRANDI VE SEREFLİCE LİĞDEN ÇEKİLDİLER...
DeLi YuReK 58 05.02.2006, 23:47 muhammed aliye yazik olur
fatih_5834 05.02.2006, 23:48 BENCEDE ISABETLI OLMUS!!BUDA ARTIK FEDARASYONA BI GOZDAGI OLUR UMARIM!!CUNKU ARKASINDAN BIRKACTANE DAHA ANADOLU TAKIMINI GOTURME TEHLIKESI UYANDIRMIS!!FEDERASYON ISI IYICE CIVITTI EMEGE DEGER VERILMIYOR ARTIK..!
sinan58_34 05.02.2006, 23:49 HAKEMLERIN ALDIGI BI YANLIS KARAR BI TAKIMIN COKMESINE NEDEN OLABILIYOR DIYARBAKIR EGER LIGTEN CEKILIRSE UZULURUZ ARTIK SU HATALARA BI SON VERILMESI LAZIM TFF NIN ARTIK OLAN HATALARI GORMESI LAZIM ONLEMINI ALMASI LAZIM
MAVİ_BERE 05.02.2006, 23:51 Sinan bu tr de olanaksız dediğin..
TFF İSTANBUL KÖPEĞİ OLMUŞ...
DeLi YuReK 58 06.02.2006, 00:08 ツ๑ ISTANBUL LIGI ISTEMIYORUZZZZ TURKIYE LIGI ISTIYORUZZZZZZ
T T F
BU NE YA ONUNE GELEN LIGDEN CEKILIYO KAZANIRKEN IYI OLUYODA KAYBEDINCE FATURA HAKEMLERE KESILIYO DIYARBAKIR LIGDEN CEKLIYO GENCLERBIRLIGI BILMEM NE YAPIYO TRABZON GURCISTAN LIGINDEOYNARIZ DIYO
EEE KIM MUCADELE EDECEK PEKIORTALIGI OZAMAN BIRAKIN UCKAGITCILAR TALAN ETSIN BENCE BU CIDDIYETSIZCE BIR ACIKLAMA LIGDEN CEKILIRMISLERDE BILMEM NE CEKILIRSE CEKILSINLER KIMIN UMRUNDAYSA ONLAR GIDER BIR BASKASI CIKAR BU LIG BIR DEVLETIN RESMI LIGIDIR INSANLARIN SAHSI MEKANI DEGIL ISTEYEN ISTEDIGINI ALAMAYINCA BIR HAKEM HATA YAPIYO DIYE LIGDEN CEKILINECEKSE BUYURSUNLAR CEKILSINLER?
BEN OZBE OZ SIVASLIYIM SIVASIDA COK SEVERIM ORTADA ISTANBUL LIGI BILMEM NE LIGI YOK SADECE SAHISLARIN YETKILERINI KOTUYE KULLANDIKLARI BAZI SEYLERI SAHSI MALLARI GIBI GORMELERI YADA INSANIMIZDA MEVCUT OLAN RUSVETCILIK ANLAYISI YUZUNDEN BU DURUMA GELDI TURK FUTBOL LIGI
AVRUPADA BIR HAKEM HATA YAPINCA HIC BIR TAKIM CIKIPTA HAKKIMIZ YENDI DEMIYO GIDIYO SESSIZ SEDASIZKANUNI YOLLARDAN ARIYO CUNKI TEHDIT EDEREK BISEY ELDE EDEMEYECEKLERINI BILIYOLAR HERKES IYI ORGANIZE OLMUS NE YAPACAKLARINI BILIYOLAR TURKIYEDEKI GIBI GUCLU SIRKETLERIN ELINDE OLAN TAKIMLAR GIBI ISTEDIGINI KOPARAN TAKIMLAR YOK AVRUPADA ISIN ICINETURKIYEDEKI KADAR SIKE SOKMUYOLAR HAKEM CIKIP DELIKANLICA MAC BASINA DUSEN PARASINI ALIP MACINI YONETIYO RUSVETE IHTIYAC DUYMUYO TARAF TUTMUY HER HAKEMDE BANGIR BANGIR HANGI TAKIMLI OLDUGUNU SOYLEYEBILIYO VEDE TUTTUGU TAKIMIN MACINA DAHI HAKEM OLARAK ATANIYO AMA ADAM GIBI YONETIYO CUNKI O ISINI YAPIYO AMA SAHAYA CIKAN TEKNIK DIREKTOR YADA FUTFOLCULAR ISINI YAPMIS IYI TAKTIK VERMIS YADA IYI FUTBOL OYNAMIS FULBOLCULAR ONUN MAC ICINDE BU UMRUNDA DEGIL MAC BITTIKTEN SONRA ADAM GIBI GIDIP GONUL RAHATLIGIYLA TARAFTARLIGINIDA YAPIYO AMA BIZDE NASIL YOK BU FENERLI HAKEM BU GALATASARAYLI BILMEM NE YAYGARALARI HERGUN AYYUKA CIKIYO BUNUDA GENELDE BASIN VE MEDYA KURULUSLARI YAPIYOO CUNKI ONLARA MALZEME LAZIM BIR RUSVET IDDIASI ORTAYA ATIYOLAR YADA BULUYOLAR AKLINDA RUSVET GECMEYEN HAKEMLERIN BILE AKLINI RUSVETE YONELTIYOLAR ANLAYACAGINIZ DUNYANIN HIC BIRYERINDE TURKIYEDEKI GIBI BIR MANTIKLA FUTBOL TARAFTARLIGI YADA YONETICILIGI YOK
TURKIYEDE TUTTUGUMUZ FUTBOL TAKIMLARINI SANKI BIZIM SEREFIMIZI ONURUMUZU NAMUSUMUZU TEMSIL EDIYOLARMIS GIBI GORUYOZ EN UFAK BIR HATAYIDA BUYUTUP BIR BARDAK SUDA FIRTINA KOPARTIYORUZ
BU BENIM KENDI SAHSI FIKRIM KATILAN OLUR OLMAZ HERKES DUSUNCESINDE OZGUR AMA YINEDE GERCEGI ARASTIRMALIYIZ KULAKTAN DOLMA SEYLERE PRIM VERMEMELIYIZ
sivasli_tufan 06.02.2006, 03:07 tavsan daga küsmüs dagin haberi olmamis o hesap cekilirse cekilsinler yerine baskasi cikar bvende uzuluyorum ama napalim.
YatodaSin 06.02.2006, 05:06 Vallaha bence Diyarbakir giderse birtek Kaptana yazik olur............
bence Diyarbakır provake ediyor
ligden çekilmek o kadar basit değil ve bu lig İstanbul takımlarından ibaret değil.
hevedanlı Rize de haksızlık yapıldı diyor odamı İstanbul takımı, hakem hataları avrupada bizimkindende çok yaşanıyor ama bizim kadar gündemde tutulmuyor.
İkincilik A katagorisinde üç büyükmü var oradada aynı sorunlar yaşınmıyormu
dahası Diyarbakır Süper lige nasıl yükseldi, önceki sezon ve geçen sezon ligde nasıl kaldı bunlarıda tüm spor kamuoyu biliyor.
sevgi ve saygılarımla
Arif Coşkun 06.02.2006, 10:10 Gördüğüm kadarıyla birinin canı yanında, o zaman bağırıyor ses çıkarıyor.Ortada bir hakısızlık varsa buna hep birlikte karşı çıkılması gerektiğine inanıyorum. Bugün ona,yarın bize. "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantğı hiçte iyi bir mantık değildir.Ergeç o yılan dönüp dolanıp senide bulacaktır.Diğer ülkelerdede hakem hataları oluyor ancak bizdeki kadar bariz değil.Onun içindirki bizdeki hatalar sürekli gündemde kalıyor. Bir haksızlık durumunda tüm kulüpler birbirine destek olmalı,ancak o zaman haklarını elde edebilirler.Bireysel tepkileriyle bir yere varmaları mümkün değildir.
Saygılar.
emresengul58 06.02.2006, 13:18 DEFOLUP GİTSİNLER BU LİG ONLARSIZ DAHA GÜZEL!!!ZATEN DİYARBAKIR'IN LİGE HAVA KATTIĞI FİLAN DA YOK GİTSİNLER IRAK LİGİNE
Etem-Murat 06.02.2006, 13:23 Vallaha bence Diyarbakir giderse birtek Kaptana yazik olur............
ha ha ha ha ne zaman acaba
yusuf_07 06.02.2006, 13:39 ŞİMDİ MODA BU YENİLEN SUÇU HAKEMLERE ATIYO SORUMLULUKTAN KURTULMANIN KOLAY YOLUNU BULMUŞ MİLLET...BU OLAYLAR HER TAKIMA OLUYO....
x_burnley 06.02.2006, 13:45 Bence ligden düşeceklerini anladılar böyle bir karar aldılar
aslında geç bile kaldılar yani
shadow3458 06.02.2006, 14:54 LİGDEN ÇEKİLMEK İSTEYENE GİTMEK İSTEYENE GÜLE GÜLE DİYARBAKIR LI YÖNETİCİNİN HEDEFİ KÖTÜ GİDİŞATLARINI FEDARASYONA VE HAKEMLERE YÜKLEMEK.UNUTMASIN ONLAR 1.LİGE ÇIKARKEN OYNADIKLARI SİVAS MAÇINI DELİKANLIYSA O MAÇIN HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİ SÖYLESİN UNUTMADIK O MAÇI UNUTMAYIZDA.İSTEMİYORSA TÜRKİYE 1.LİGİNİ GİTSİN İSTEDİKLERİ LİGDE OYNASINLAR
1967 dernek serkan20 06.02.2006, 14:57 ben akşam bu programı seyrettim diyarbakırspor yetkilisine bende katılıyorum bu hakemelr insanı futboldan soğutuyorlar
samsun maçımızda bizimde verilmeyen penaltımız var
artık biraz daha adil olsunlar
eğer böyle giderse herkes ligden çekilmeyi düşünecektir
sivasında hakemler hakkını yiyor. federasyon saçma saçma cezalar veriyor
bu cezaların en büyük örneği bu hafta kendi sahamızda oynamamız gerekirken yozgatta oynadık.
artık daha adil bir lig olsun
ben diyarbakır başkanına katılıyorum böyle giderse her takım aynı düşünceyi paylaşacaktır.
yerliturkuaz 06.02.2006, 15:39 oyle birsey yaparlarsa anadolu kuluplerine onculuk yapmis olurlar lig uc buyuklerin tekelinde cunku
çokta .....'deler.sanki küme düşmeyecekler yahuu
alimuharrem58 07.02.2006, 12:49 DUSME KONUSU KESINLESTI MI YOKSA SOZLE MI
gercek58li 07.02.2006, 12:57 BENCE DE CEKILSINLER VE BU LIGI HAKEDEREK GELENLER KALSIN!!!
ne oldu canın mı yandı sen buralara nasıl geldin yaptıkların ayağına dolaştı dimi herkes senin nasıl birinci lige çıktığını iyi biliyor allah verede çekilirsiniz
|